Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  3   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Idealan i udoban za 2-3 osobe

1 spavaća soba s bračnim krevetom (2m x 2m) i velikim ormarom, noćnim lampama

1 dječja soba s kaučem na razvlačenje za 2 osobe, mala Ormar, komoda, fotelja, mala. Radni stol sa stolicom, radio s kazetom

1 kupaonica s tušem, WC-om, umivaonikom, ormarićem s ogledalom, zidnim ormarićem, vagom i dnevnim svjetlom

1 integrirana kuhinja s hladnjakom, štednjakom s pećnicom, staklokeramičkom pločom za kuhanje, napom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, tosterom, aparatom za kavu, posuđem, priborom za jelo, loncima i tavama te kuhinjskim ručnicima
1 blagovaonica u dnevnoj sobi sa stolom i 4 stolice za ljuljanje

1 dnevni boravak sa sofom, stolom, 2 fotelje, male Ormar, polica za brodske ljestve, SAT TV, radio s DVD playerom

1 sunčan, osamljen balkon sa stolom, 4 stolice i suncobranom, lampom

1 određeno privatno parkirno mjesto u dvorištu iza kuće

1 privatno spremište u dvorištu s kantama za smeće i mjestom za 2 bicikla



Ostale karakteristike stana

Besplatan WiFi

Centralno grijanje

kapci

usisivač

Odjevni konj

Razne igrice

Brojne knjige

Podne lampe u dnevnoj i dječjoj sobi

Kolica za kupovinu (Netto - udaljena 15 minuta - otvorena i nedjeljom.)



Važna napomena

Pušenje u apartmanu i dovođenje životinja nažalost nije dopušteno.





Lječilište Norden-Norddeich na Sjevernom moru vrijedi posjetiti u bilo koje doba godine. Najviše državno turističko priznanje kao lječilište mjesto je dobilo 2010. godine. Jedinstvena atrakcija Norddeicha je Waddensko more - koje je 2009. godine UNESCO proglasio svjetskom baštinom - i dom je ne samo crva lugova nego i bezbrojnih ptica i tuljana. Norden-Norddeich, zelena vrata prema moru, ima koristi od svog položaja u zoni s visokom klimom, waddenskom klimom i klimom obalne zemlje. Vjetar uglavnom dolazi sa zapada, direktno sa Sjevernog mora, te jamči ugodnu vlažnost i iznimnu čistoću zraka.



Pješačenja po nasipima i ona po ravnici u unutrašnjosti popularna su kao sportske aktivnosti i naravno planinarenja po blatnim ravninama, samo nešto u blatne ravnice s djecom ili s vodičem po blatnim ravninama do otoka Norderney ili Baltrum. Biciklističke ture također su vrlo popularne na brojnim dobro razvijenim biciklističkim stazama u unutrašnjosti ili na potezima nasipa u smjeru Neu-Harlingersiela preko Neßmersiela i Dornumersiela ili u drugom smjeru do Emdena preko Greetsiela i Campena. Ali možda to može biti i veslačka tura do Leybuchtsiela. Jahanje, zmajarenje i surfanje, veslanje, kupanje i plivanje tijekom plime, tenis, golf, mini golf i karting nisu svi drugi načini održavanja forme.



Sjever, četiri kilometra od obale i jedan od najstarijih gradova u Istočnoj Friziji s brojnim povijesnim zgradama, poziva posjetitelje u pješačku zonu na laganu šetnju. Znamenitosti uključuju poznati muzej čaja i crkvu Ludgeri. Svakog prosinca održavaju se donjonjemačke jaslice sa živim životinjama koje vrijedi vidjeti na tržnici. Stanovnici sjevera nazivaju se Norder, donjonjemački Nörder. "Moin" (Ljudi koji ogovaraju ponekad također kažu "Moin Moin") je pozdrav koji se koristi u istočnoj Friziji u bilo koje doba dana ili noći. Na sjeveru živi i pisac Klaus-Peter Wolf, koji je poznat i izvan Njemačke. Mnogi od njegovih istočnofrizijskih trilera su snimljeni. Ali ne brinite, u stvarnosti ubojstva nisu svakodnevnica i u detektivskim pričama počinitelji uvijek budu uhvaćeni.



Ako poslijepodne ne želite provesti ljenčareći na vlastitom balkonu, na pješčanoj plaži ili u nekom od brojnih restorana na Norddeichu, svoj odmor možete obogatiti doživljajima u rezervatu tuljana iu Walosseumu ili u muzeju automobila. susjedna vrata. Nadalje, poziva vas bazen s valovima "Ocean Wave" ili avanturistički golf teren.



Još više raznolikosti pružaju izleti u okolicu koja impresionira palačama, dvorcima, parkovima kao što je Lütetsburg, drugim muzejima kao što je Henri Nannen Art Gallery u Emdenu, drugim starim crkvama s poznatim orguljama i svjetionicima. Najmanji, ali vjerojatno najpoznatiji je "Otto svjetionik" kod Greetsiela, najviši u Njemačkoj je onaj nedaleko kod Campena. A na putu za Norddeich, nakon Emdena, prolazi se Suurhusen, gdje se nalazi najiskrivljeniji crkveni toranj na svijetu (ne u Pisi).

Uvijek je zanimljivo pogledati rad trajekta ili ribarske luke s rezačima škampa, a možda čak i otići na jednodnevni izlet u Norderney ili Juist.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Kolodvor 2 km Norddeich

2 km

Izlaz s autoceste 45 km Emden

45 km


Mjesto i položaj smještaja

3 minute do nasipa / plaže

3 minute do avanturističkog bazena "Ocean Wave", stanice tuljana i ostalih sadržaja za slobodno vrijeme

Maksimalno 3 minute do 6 restorana, 2 pekare, 2 slastičarne i raznih trgovina (iznajmljivanje bicikala i Segwaya)

15 minuta do ribarske i trajektne luke i željezničke stanice DB





Norddeich ažuriranje

Što je novo u Norddeichu? Informacije za turiste koji poznaju Norddeich, ali nisu bili tamo zadnjih godina.

Činjenica da postoji izravna trajektna veza s Helgolandom tijekom sezone je nova, ali vjerojatno jedna od manje spektakularnih inovacija.

Najspektakularniji je novi rub vode. Četiri morske terase i blatni prozor među brojnim su novim atrakcijama od 2021./22. Šetnica je proširena i podignuta za ljepši pogled na sve strane. Posvuda klupe i LED rasvjetni stupovi, moderni tuševi, tuševi za noge i novi sanitarni čvor. Pejzaž dina je povećan i nadograđen. Nekoliko novonastalih staza od drvenih dasaka vodi kroz dine do plaže. Interaktivna staza uz dine i novi pejzaž slane močvare dio su zdravstvenog tečaja. Predimenzionirane sprave za igru kao što su tobogan, rak penjačica i morski pauk rezervirane su za najmlađe, no tu su i brojne sprave za fizički aktivne odrasle.

Šetnja novim stazama u dinama, na nasipu i na plaži sada je romantičan užitak i poseban doživljaj čak iu mraku zahvaljujući izdašnoj LED rasvjeti i možete uživati u prekrasnim pogledima na otoke Juist i Norderney. U daljini se još uvijek mogu vidjeti vjetroturbine na nizozemskom ušću Emsa i možda se mogu vidjeti svjetlosni signali svjetionika Borkum.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 2,50 € po osobi starijoj od 16 godina po danu (1,20 € zimi)

Uvjeti poništenja:

  • Kündigung/Stornierung a) Der Vermieter sowie unser Vermietungsservice kann in Fällen von höherer Gewalt (Wasser-, Sturm- oder Brandschaden, etc.) und sonstigen nicht vorhersehbaren Ereignissen den Mietvertrag ohne Einhaltung einer Kündigungsfrist kündigen. b) Mietverhältnisse, die über eine kurze Zeit eingegangen werden, sind in der Regel nur außerordentlich aus wichtigem Grund kündbar (§ 542 II BGB). Das bedeutet, dass der Mieter von der Entrichtung der Miete nicht dadurch befreit wird, dass er durch einen in seiner Person liegenden Grund an der Ausübung seines Gebrauchsrechts gehindert wird. Sprich, die Miete ist grundsätzlich immer fällig, egal wann der Mieter absagt (§ 537 I BGB). Der Vermieter/ Vermietungsservice muss gegebenenfalls Einnahmen aus einer anderweitigen Vermietung das Objekt anrechnen. Der Mieter muss also ggf. den Mietzins zahlen, obwohl er den Mietgegenstand nicht nutzen konnte/wollte. Sofern eine Neuvermietung des Objekts gelingt, hat der Mieter 10% des ursprünglichen Mietpreises als Kostenpauschale an den Vermietungsservice zur Abgeltung des zusätzlichen Aufwandes zu zahlen. Andernfalls gilt folgende Stornostaffel: Stornierung 60-50 Tage 20% Stornierung 49-36 Tage 40% Stornierung 35-22 Tage 60% Stornierung 21-15 Tage 90% Stornierung 14-Anreise 100% Die Kündigung bedarf grundsätzlich der Schriftform. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung! c) Corona-Stornierung; Wir bieten Ihnen an, dass die getätigten Zahlungen hier eingefroren werden und für eine Folgebuchung als Gutschein bestehen bleiben. Sollte Norddeich für touristische Zwecke gesperrt sein, hätten Sie ggf. die Möglichkeit kostenfrei zu stornieren; aber solang von der Regierung nichts anderes vorgesehen ist, müssen Sie bei sonstiger Stornierung die Gebühren zahlen, die Sie bei Vertragsabschluss akzeptiert haben. Wir raten IMMER zu einem Abschluss einer Reiserücktrittversicherung (die Corona mit einschliesst).

ostale informacije:

Norddeich informacije za pridošlice (pridošlice)



Ako želite ići na odmor u Norddeich po prvi put, onda imamo neke informacije za vas ovdje:

Lječilište Norden-Norddeich na Sjevernom moru vrijedi posjetiti u bilo koje doba godine. Najviše državno turističko priznanje kao lječilište mjesto je dobilo 2010. godine. Jedinstvena atrakcija Norddeicha je Waddensko more - koje je 2009. godine UNESCO proglasio svjetskom baštinom - i dom je ne samo crva lugova nego i bezbrojnih ptica i tuljana. Norden-Norddeich, zelena vrata prema moru, ima koristi od svog položaja u zoni s visokom klimom, waddenskom klimom i klimom obalne zemlje. Vjetar uglavnom dolazi sa zapada, direktno sa Sjevernog mora, te jamči ugodnu vlažnost i iznimnu čistoću zraka.



Pješačenja po nasipima i ravničarskim planinama u unutrašnjosti popularna su kao sportske aktivnosti i, naravno, planinarenja po blatnjavoj ravnici, čak i posebna za djecu. Izdvajamo obilaske s vodičem po nacionalnom parku do otoka Norderney ili Baltrum. Biciklističke ture također su vrlo popularne na brojnim dobro razvijenim biciklističkim stazama u unutrašnjosti ili na potezima nasipa u smjeru Neu-Harlingersiela preko Neßmersiela i Dornumersiela ili u drugom smjeru do Emdena preko Greetsiela i Campena. Ali možda to može biti i veslačka tura do Leybuchtsiela. Jahanje, zmajarenje, stojeće veslanje i surfanje, veslanje, kupanje i plivanje za vrijeme plime, tenis, golf, mini golf i npr. karting nisu svi drugi načini održavanja forme.

Kupanje, odmor od karnevala, uskršnji krijesovi uz more, FineTime, festival zmajeva, kino na otvorenom, Vikinški festival, putujuće kino, polarna svjetla i doček Nove godine uz more samo su neki od vrhunaca na plaži.

Sjever, četiri kilometra od obale i jedan od najstarijih gradova u Istočnoj Friziji s brojnim povijesnim zgradama, poziva posjetitelje u pješačku zonu na laganu šetnju. Znamenitosti uključuju poznati muzej čaja i crkvu Ludgeri. Svakog prosinca održavaju se donjonjemačke jaslice sa živim životinjama koje vrijedi vidjeti na tržnici na sjeveru. Stanovnici sjevera nazivaju se Norder, donjonjemački Nörder. "Moin" (pričljivi ljudi ponekad kažu i "Moin Moin") je pozdrav koji se koristi u Istočnoj Friziji u bilo koje doba dana ili noći. Pisac Peter Wolf, koji je poznat i izvan Njemačke, također živi na sjeveru. Mnogi od njegovih istočnofrizijskih trilera su snimljeni. Ali ne brinite, u stvarnosti ubojstva nisu svakodnevnica i u detektivskim pričama počinitelji uvijek budu uhvaćeni.



Ako poslijepodne ne želite provesti ljenčareći na vlastitom balkonu, na pješčanoj plaži ili u nekom od brojnih restorana na Norddeichu, svoj odmor možete obogatiti doživljajima u poznatom rezervatu tuljana iu Walosseumu ili u susjedni muzej automobila. Nadalje, poziva vas bazen s valovima "Ocean Wave" ili park s valovima s avanturističkim terenom za golf, labirintom slagalica, kazalištem za pripovijedanje, igralištima itd.



Još više raznolikosti pružaju izleti u okolicu koja impresionira palačama, dvorcima, parkovima poput Lütetsburga, drugim muzejima poput Henri-Nannen-Kunsthalle u Emdenu, drugim starim crkvama s poznatim orguljama i svjetionicima. Najmanji, ali vjerojatno najpoznatiji je "Otto svjetionik" kod Pilsuma (Greetsiel), najviši u Njemačkoj je onaj nedaleko kod Campena. A na putu za Norddeich, nakon Emdena, prolazi se Suurhusen, gdje se nalazi najiskrivljeniji crkveni toranj na svijetu (ne u Pisi).

Ulazni svjetionik Campen nalazi se u općini Krummhörn. Jedan je od najviših svjetionika na svijetu. A u Westerholtu postoji i vjetroturbina za hodanje s prekrasnim pogledom na Istočnu Friziju.

Na relaciji sjever - Dornum povremeno vozi muzejska željeznica. A za samo jedan euro po osobi, možete se voziti "prazničnim autobusom", što je redovna autobusna linija, kroz okruge Aurich (koji uključuje sjever), Friesland, Leer, Wittmund i Ammerland, kao i gradove Emden i Wilhelmshaven.

Uvijek je zanimljivo pogledati operacije u trajektnoj ili ribarskoj luci Norddeich s brodovima za lov na škampe, a možda čak i otići na jednodnevni izlet u Norderney ili Juist, a odnedavno i na Helgoland tijekom sezone.





Ako još ne poznajete Ostfriesland, možda ste probudili apetit da ovdje provedete svoj odmor, inače pogledajte fotografije Norden-Norddeicha koje ste sami izradili.

A ako je smještaj pravi, ništa ne može poći po zlu.



Radujemo se vašoj rezervaciji i želimo vam ugodan odmor.



Ursula i Heiner Hahn


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.03.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
5.0 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2023

Klaus H. iz/od Wipperfürth

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u Norddeichu

Draga obitelji Hahn,

Osjećali smo se jako ugodno u apartmanu i super smo se proveli. Sve je bilo čisto i lako dostupno u gradu. Gospođa Zengin se jako brinula o nama. Rado bismo se vratili.

Lijepi pozdrav
K.+J.H.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

siječanj 2023

Barbara und Wolfgang W. iz/od Dinslaken

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep stan - dobra lokacija!

Bili smo gosti u ovom prekrasnom apartmanu 7 dana i osjećali smo se vrlo ugodno. Sve je bilo kako treba. Apartman je bio vrlo ukusno i funkcionalno namješten, sve bitno je bilo tu - ništa nam nije nedostajalo. A velika prednost ovog apartmana bila je odlična lokacija, koja jednostavno ne može biti bolja - samo je malo udaljena od susjedne pekare i nekoliko restorana u neposrednoj blizini. A uspon nasipa bio je udaljen samo 200 m. Bili smo vrlo zadovoljni u cijelosti i rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Peter P. iz/od Quiddelbach

4,0
4 4 4 5 3

Sehr nahe zum Deich

Für zwei Personen ausreichend Platz, gute Betten und alles Notwendige vorhanden. Bei Ankunft wurden wir auf das Ausräumen der Spülmaschine bei Abreise hingewiesen, die wir jedoch nicht gefunden haben, ebenso wären ein Eierkocher und Eicherbecher angenehm gewesen. Mit den zur Verfügung gestellten Reinigungsmitteln und Geräten war die Herstellung einer angenehmen Sauberkeit kein Problem.

Preporučeno za: Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj U. Dr.Hahn:

Vielen Dank für die konstruktive Kritik. Wir haben jetzt die Agentur gewechselt und hoffen, dass es in Zukunft keine Probleme mit der Sauberkeit mehr gibt. Eierbecher waren vorhanden, aber der Eierkocher, der eigentlich vorhanden sein sollte, fehlte tatsächlich. Wir haben ihn inzwischen ersetzt. Die Spülmaschine war eine Erfindung der "alten" Agentur.

kolovoz 2020

Karin W. iz/od Essen

5,0
5 5 5 5 5

Ferienwohnung

Ich war eine Woche in der schönen Ferienwohnung und habe alles bestens vorgefunden.
Ich komme wieder!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Jutta und Johann S. iz/od Lünen

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Ferienwohnung in Top Lage

Wir waren schon öfter in der Ferienwohnung zu Gast. Die Wohnung ist sehr gemütlich, gut ausgestattet und hat eine Top Lage. Kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

lipanj 2020

Helma + Hans Georg H. iz/od Mülheim

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung

Wir waren zum ersten Mal hier, doch es hat uns ausnehmend gut gefallen. Wohnung toll, alles was man braucht ist vorhanden und tolle Lage.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

obitelj U. Dr.Hahn

obitelj U. Dr.Hahn

Stan imamo od 2014. godine, a susjedni stan, koji koristimo gotovo isključivo sami, dobrih 15 godina. Čak i ako smo često u Norddeichu, ne možemo se sami pobrinuti za podršku na licu mjesta. Zato smo angažirali profesionalnu agenciju sa sjedištem u Norddeichu s kojom također možete sklopiti ugovor o najmu i naplatu i koja će vam dati ključeve, posteljinu i sl. Vaše podatke prosljeđujemo agenciji samo ako rezervirate apartman


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 285404

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/285404.htm

Obitelj Ursula und Heinrich Dr.Hahn

Mainstr. 15

45219 Essen

0205483786


«"stara ljubav"» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina