Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Liebgart 75 m² do 8 osoba

Crottendorf

maks.  8   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman Liebgart nalazi se u prizemlju kuće za odmor i do njega se dolazi kratkim stepenicama sa 6 stepenica. Namijenjen je za do osam osoba i ima dvije odvojene spavaće sobe, prostranu kuhinju, ugodan dnevni boravak s blagovaonicom i prekrasnu kupaonicu. Idealan je za starije osobe ili obitelji s više djece. Dugi hodnik nudi brojne mogućnosti skladištenja u obliku prostranog upravljačkog sustava.



Apartman se može rezervirati za do četiri osobe po dnevnoj cijeni od 75 eura. Za svaku sljedeću osobu naplaćujemo dodatnih 15 eura.



Dnevni boravak



Dnevni boravak je središnji dio stana. Impresionira svojim prijateljskim bojama i udobnom kaljevom peći koja zimi grije stan. Ovdje možete provesti ugodne večeri na primamljivom kauču od ratana ili u društvenim igrama u blagovaonici.



Kuhinja



Kuhinja nudi puno prostora. Opremljena je kuhinjskim otokom s integriranom plinskom keramičkom pločom za kuhanje, perilicom posuđa, hladnjakom sa zamrzivačem i pećnicom. Pokraj otoka za kuhanje je integrirana blagovaonica i mali bar koji može primiti do 6 osoba.



Kupaonica



Kupaonica ima kadu, tuš i umivaonik. Ručnici za kupanje i ruke mogu se zasebno rezervirati. Sušilo za kosu, sapun, stalak za sušenje i ogledalo su uključeni. WC je odvojen od kupaonice i zimi se može grijati. Osiguravamo jednu rolu toaletnog papira po osobi.



Obiteljska spavaća soba za do 6 osoba



Obiteljska spavaća soba ima bračni krevet od masivnog drva smreke i madrac s oprugama te krevet na kat za do 4 osobe. Spavaće sobe odvojene su jedna od druge pregradom. Svaki krevet ima zasebno osvjetljenje, utičnice za punjenje mobitela i pretince za knjige. Prostorija se može grijati na centralno grijanje. Posteljina se može zasebno rezervirati uz naš paket posteljine.



Spavaća soba za 2 osobe



Glavna spavaća soba je vrlo udobna i nudi bračni krevet od punog drveta smreke, ugradbeni ormar, police za knjige i mobitele te utičnice za punjenje. Prostorija se može grijati na centralno grijanje. Posteljina se može zasebno rezervirati uz naš paket posteljine.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet (200x200 cm)
dupli krevet (140x200 cm)
krevet na kat (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 120 km Dresden

120 km

Kolodvor 15 km Annaberg-Buchholz

15 km

Izlaz s autoceste 35 km Stollberg-West

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman za odmor "Liebgart" nalazi se u blizini Fichtelberga, najviše planine u Gornjem Rudnom gorju. Kod nas u Crottendorfu, aktivni skijaši, biciklisti i planinari mogu se zabaviti ispred ulaznih vrata. Dobro označeni Leupen, biciklističke i pješačke staze čekaju da ih otkrijete. Staze do planine Disk ili kružne planinarske staze udaljene su samo nekoliko minuta hoda od kuće. Početnici i napredni ovdje mogu živjeti svoje sportske aktivnosti. Zschopau vijuga kroz Crottendorf kao mali potok. Grad leži u podnožju Fichtelberga i na početku Zschopautala na prosječnoj nadmorskoj visini od 650 m, uronjen u okolne planine na mjestu zaštićenom od vjetra i vremenskih prilika. Grad se proteže uz Zschopau na udaljenosti od 6 km. Ovdje trenutno živi i radi 4500 ljudi. Od apartmana Bergblick za nekoliko minuta hoda možete stići do polazišta za lokalne, označene pješačke staze. Na istoku su Liebenstein i Schiessberg. Tijekom šetnje rubom šume pruža se prekrasan pogled na grad i okolne planine i doline. U zimskoj sezoni radi ski lift na Schiessbergu. Kalkberg s napuštenim kamenolomom vapna proteže se prema jugu, a "Illinghöhe", udoban greben obrubljen stablima jele, planinskog jasena, parcelama i livadama do ruba šume, proteže se prema jugozapadu. Ovo područje je mali raj za šetače u blagim ljetnim večerima. Osvjetljenje u jutarnjim i večernjim satima ovdje je posebno privlačno. Odavde počinju napredni planinari i biciklističke ture do Wolfener Mühle ili do crpne akumulacije Markersbach.

Na sjeverozapadu je planina disk sa svojim bazaltnim stupovima i vidikovcem, popularno odredište tijekom cijele godine. Gledajte impresivne izlaske sunca u Crottendorfu ili nestanak crvenog sunčevog diska u večernjim satima. Za to vrijeme planinski svijet očarava jedinstvenim svjetlosnim ugođajem i igrom sjena.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Snowboard vožnja
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena objekta uključuje boravak do 4 osobe.

Svaka dodatna osoba 18 €/noć

Kućni ljubimci se mogu dovesti po dogovoru. Za njih postoji jednokratna naknada od 22 €/životinji.

Paket pranja rublja može se zasebno rezervirati. 9,5 € po osobi

(uključuje posteljinu, 1 veliki ručnik, 1 mali ručnik)

10% popusta pri rezervaciji od 7 dana

20% popusta pri rezervaciji od 14 dana

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin C. Demmler

gospodin C. Demmler

Pozdrav i dobrodošli na odmor u Crottendorfu. Mi, Carlos i Carolin Demmler, vaši smo domaćini ovdje u Rudnim planinama. Radujemo se Vašem dolasku i nadamo se da Vam se sviđa naš apartman. Mi smo obitelj koja voli prirodu s četvero djece koja voli putovati i ima strast prema zdravoj prehrani i alternativnom načinu života. Više nas možete pronaći na našem blogu "Sirovi gurmani". Naši apartmani za odmor opremljeni su svim vrstama knjiga o zdravoj prehrani te kuhinjskim aparatima za preradu sirove hrane. I vrt donekle odudara od ujednačene slike. Samoniklo bilje i druge biljke ovdje mogu rasti, a djeca će ovdje pronaći razne mogućnosti za igru. Ako imate pitanja, rado ćemo vam pomoći. Pozdrav, Demmlerovi.


Dalji smještaji od gospodin C. Demmler


ostale informacije

Broj objekta: 285945

Posljednje ažuriranje: 29.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/285945.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina