Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
51m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
51m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

21 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

...stići na odmor!



Dobrodošli u naš apartman za odmor u blizini plaže (prvo korištenje u ožujku 2015.). Skladno utočište čeka vas na izvrsnoj lokaciji. Započnite dan sunčanim doručkom na balkonu, uživajte u pogledu na prirodu ili prošećite nekoliko metara uz šetnicu do južne plaže. Apartman broj 11 nalazi se na 2. katu kuće 'Meeresrauschen' u parku na plaži u Grossenbrodeu. Stan je lako dostupan liftom. Ispred kuće nalazi se privatni parking.



Apartman ima koherentan i osvijetljen dnevni boravak/blagovaonicu. Opremljen je udobnim podnim grijanjem. Udoban kauč i fotelja pozivaju vas na opuštanje. Peć na drva pruža romantiku i dodatnu udobnost u stanu tijekom hladnijih mjeseci u godini. TV prijemnik s povezanim Blu-ray playerom i MP3/CD radio s mogućnošću USB povezivanja osiguravaju medijsku zabavu. WLAN vam je dostupan u cijelom stanu. Na raspolaganju vam je i CD, DVD, zbirka knjiga i igara.



Prozori od poda do stropa okružuju blagovaonicu i nude ugodnu atmosferu. Veliki, pravokutni blagovaonski stol nudi dovoljno prostora za 4 osobe. Odavde možete vidjeti Baltičko more. Za manje goste u apartmanu su naravno na raspolaganju dječja stolica i stolica za hranjenje. Otvorena ugradbena kuhinja integrirana je u dnevni boravak. Kuhinja ima staklokeramičku ploču s pećnicom, perilicu posuđa i hladnjak s integriranim zamrzivačem. Na raspolaganju su i mikrovalna pećnica, aparat za filter kavu, aparat za kavu Senseo, toster, kuhalo za jaja i kuhalo za vodu. Dostupno je dovoljno posuđa, pribora za jelo i čaša (također za male goste). Kuhinjska oprema također uključuje posuđe i razne sitne dijelove.



Apartman nudi dvije spavaće sobe. Veći je opremljen udobnim bračnim krevetom (1,60mx2,00m), ormarom s kliznim vratima i TV-om. Dječja soba ima krevet na kat i putni krevetić s dodatnim madracem. Djeci su također dostupne knjige, igre i igračke za plažu. Popluni i jastuci su spremni za vas u stanu. Prozori u obje sobe opremljeni su faltama, zavjesama za zamračivanje i komarnicima.



U kupaonici podno grijanje i radijatori za ručnike osiguravaju ugodnu toplinu. Opustite se uz umirujući kišni tuš. Tu je i sušilo za kosu, perilica rublja i stolica za noge za mlađe goste.



Velika klizna vrata vode vas iz dnevnog boravka na prostrani balkon. Opustite se u jednoj od četiri udobne fotelje. Odavde se pruža pogled na livadu s prekrasnim velikim drvećem. Balkon je okrenut prema sjeveroistoku i nudi prekrasno jutarnje sunce za početak dana. Osim toga, balkon je natkriven i nudi zaštitu od kiše.



U dječjoj sobi i dnevnom boravku sve utičnice blizu poda opremljene su sigurnosnim uređajem za djecu.



Imajte na umu da je ovo apartman za nepušače. Kućni ljubimci nisu dopušteni.



Od svibnja do kraja rujna nudimo vam besplatnu ležaljku na južnoj plaži koju možete koristiti po želji. Od kuće Meeresrauschen možete doći do centra plaže za oko 5 minuta hoda šetnicom uz plažu. Ovdje možete nabaviti sve što vam je potrebno za svakodnevne potrebe (u zimskim mjesecima sve što vam treba možete nabaviti u centru grada).





Trenutna gradilišta (srpanj 2021.): Holiday Vital Resort, novogradnja u blizini pristaništa. Stoga je moguće da će se tijekom vašeg boravka odvijati građevinski radovi. Imajte na umu da ne možemo prihvatiti naknadne reklamacije. U samom plažnom parku građevinski radovi su završeni.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1.1 km

1.1 km

Autobus 0.85 km

0.85 km

Zračna luka 132 km Hamburg

132 km

Kolodvor 1.5 km Großenbrode

1.5 km

Izlaz s autoceste 7 km A1 Heiligenhafen-Ost

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Baltičko lječilište Grossenbrode nalazi se na krajnjem vrhu zaljeva Lübeck na poluotoku Wagrien, direktno na Fehmarnsundu i okruženo je vodom s tri strane. Prekrasan krajolik s mnogo varijacija čeka vas na obali Baltičkog mora Grossenbroder. Fine pješčane plaže, dine, nasipi, litice, livade i polja okružena plavetnilom mora. Široka i 1,5 km duga južna plaža popularno je sastajalište djece za kopanje i igru.



Uživajte u blagom, zdravom morskom zraku i ozračju mira. Područje oko Fehmarn Sound jedno je od najsunčanijih i najsušnijih područja u Njemačkoj. Idealno za opuštajući odmor na plaži! U selu ćete pronaći sve što vam je potrebno za svakodnevne potrebe. Dva supermarketa, bankomati, liječnik opće prakse i stomatolog, ljekarna i pošta pružaju potrebnu infrastrukturu. Otkrijte prekrasne kafiće ili restorane i uživajte u svom odmoru uz kulinarske užitke. Mogući su i izleti u Heiligenhafen ili preko zvučnog mosta Fehmarn do Fehmarna. Kome nedostaje veliki grad neka posjeti hanzeatski grad Lübeck.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se dodatno plaća. Primjenjuju se tarife općine Grossenbrode. To vam daje Ostseecard, koji uključuje popuste od raznih partnera.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierung bis 42 Tage vor Anreise: Gebühr: 30% von Miete Spätere Stornierung: Gebühr: 80% von Miete Ohne Stornierung - keine Anreise: Gebühr: 90% von Miete Bearbeitungsgebühr bei Stornierung: 20€


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2021

Christian W. iz/od Hagen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan stan u Grossenbrodeu - VRATIĆEMO SE!!!

Ovo je sada bio naš treći odmor u apartmanu Meeresrauschen 11 u beach parku Grossenbrode. Mjesto je odlično za obitelji s djecom, široka plaža koja se blago spušta u vodu je iz snova! Šetnica se upravo dovršava i postala je stvarno super. Apartman je udaljen oko 70 m od plaže, ležaljka koja pripada apartmanu je malo dalje, odmah na molu i novouređenom igralištu na plaži te u blizini beach bara. Super zgodno! U neposrednoj blizini su bili i toaleti te ugostiteljske mogućnosti (sladoled, gyros, krumpirići, pizza, riblji sendviči, ...).

Živjeli smo u ovom malom apartmanu kao obitelj s djetetom od 20 mjeseci. Apartman je vrlo pogodan za djecu, postoji krevetić, ali naš mali je već spavao u krevetu na kat ispod. Zaštita od pada dostupna u stanu omogućila je to! Dostupne su igračke za pijesak kao i obične igračke.
U apartmanu nam ništa nije nedostajalo, dobro je opremljen i sve je funkcioniralo, bilo je sigurno i čisto. Mreže protiv komaraca na prozorima drže komarce van, perilica posuđa radi umjesto vas. Zahvaljujući perilici rublja, nismo trebali baš toliko prtljage i mogli smo oprati nešto između.

Kuća ima lift, tako da se prtljaga i dječja kolica mogu udobno prevesti do apartmana.

Navečer, nakon vrućeg dana na plaži ili u toplo ljetno jutro, veliki balkon s pogledom na prirodu poziva vas na doručak ili večeru.

Možemo preporučiti apartman i sigurno nismo bili zadnji put!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2021

Reinhold K. iz/od 48356 Nordwalde

4,5
4.5 4.5 5 4 4.5
Prikaži njemački

Lijep stan

Bio je to daleko najljepši i vrlo dobro opremljen apartman u kojem smo se kratko odmorili nakon Duhova. Kvaliteta apartmana i čistoća kuće su jednostavno izvrsni. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2020

Jessica T. iz/od Schwerte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep odmor

Bio je sjajan sunčani odmor. U apartmanu je sve bilo iznimno čisto. Vrlo lijepo uređen i ima vrlo veliki inventar kuhinjskih potrepština. U roku od 2 minute hoda stiže se do plaže i prelijepe nove šetnice.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2020

Frank S. iz/od Hagen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Rado bismo se vratili

Apartman je moderno i sveobuhvatno opremljen, u kuhinji sve potrebne stvari dostupne u dovoljnom broju iu novom stanju. Već samo za čistoću možemo dodijeliti 5 zvjezdica, zato smo ovdje po drugi put. Do šetnice uz plažu može se brzo doći, a restorani/pekare udaljeni su samo 5-7 minuta hoda. Tu je i ležaljka koja pripada apartmanu.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa L. Lindley

gospođa L. Lindley

Mi smo mlada tročlana obitelj koja već godinama dolazi u Grossenbrode. A budući da se ovdje osjećamo tako ugodno i možemo se opustiti, želimo i drugima ponuditi ovu priliku. S ljubavlju smo opremili naš apartman za odmor i dobro ga proveli, te vam srdačno želimo dobrodošlicu!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 286103

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/286103.htm


«šum mora 11» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina