Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cala Romantica

maks.  5   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+3)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća se nalazi usred dobro uređenog i mirnog područja za odmor bez uobičajenih dvoraca. Budući da je ulica na kojoj stoji slijepa ulica, nema prolaznog prometa i gotovo nikakve prometne buke. Ima dvije spavaće sobe. Jedna s bračnim krevetom i dječja soba s krevetom za jednu osobu i bračnim krevetom na kat. Dostupna je kupaonica s tušem, WC-om, sudoperom i perilicom rublja. Dnevni boravak povezan je s čajnom kuhinjom. Stambeni prostor je oko 50 četvornih metara. No budući da ste uglavnom vani i u kući ostajete samo dugo vremena da biste spavali, to je područje u potpunosti dovoljno i za obitelj. Tu su TV, besplatni WiFi i klima uređaj dovoljan za cijelu kuću. Kuća je okružena vrtom koji je neprovidnim živicama zatvoren od okolice. Postoji sunčana balkonska terasa s prekrasnim pogledom na sve strane i terasa u vrtu s koje se također vidi more. Kuća je vrlo pogodna za obitelji s djecom i sa psima.

Srećom, u Playa Romantica nema hotelskih tornjeva ni dvoraca. Kompleksi klupskih hotela koji okružuju turistički kompleks vrlo se ugodno uklapaju u okolicu zahvaljujući izgradnji bungalova na područjima poput parkova.
Zbog položaja, malo udaljenog od turističke gužve, poželjno je biti mobilan. Na lokaciji postoje trgovine za dnevne potrebe, a postoje i redovne autobusne veze do sljedećih gradova, Porto Cristo i Manacor. Imati vlastiti automobil i dalje je prednost. Tvrtka za iznajmljivanje automobila, koja također svakodnevno iznajmljuje automobile i skutere, nalazi se na pješačkoj udaljenosti. Međutim, jeftinije je rezervirati vozilo iz zračne luke prije nego što započnete putovanje.

Plaža Cala Romantica (SÉstany de´n Mas) udaljena je oko 900 metara, a do nje se lako dolazi pješice za nekoliko minuta. Postoje i dvije druge uvale ili plaže lijevo od Romantice.
Od zračne luke u Palmi potrebno je oko 45 minuta vožnje automobilom do kuće.

U kući su na raspolaganju: posteljina, ručnici, ručnici za kupanje, zračni madraci, suncobrani, igračke za plažu, posteljina, TV sa satelitskim sustavom i njemačkim kanalima, društvene igre, turistički vodič, aparat za kavu, perilica rublja, klima uređaj, ventilator, glazbeni sustav, mikrovalna pećnica, keramički štednjak s napa, Hladnjak s odvojenom jedinicom za zamrzavanje.
Tu su i: roštilj, vrtna garnitura i ležaljke.
Potpuno razvijeni WiFi dostupan je za biranje putem Interneta. Korištenje internetske veze uključeno je u dnevnu cijenu. Telefon, međutim, nije dostupan.

Jedan od gore spomenutih klupskih objekata udaljen je oko 500 metara zračne linije. Za goste se nudi zabavni program koji je zapravo povezan s glazbom i animacijom. U prošlosti je pozadinska buka bila uglavnom niska i povezana je s fiksnim vremenima. Klupski poslovi podliježu takvim uvjetima, ali ne možemo jamčiti da će ih se pridržavati.
Rado ću pružiti više informacija na zahtjev pod brojem: 015116606074.
Broj licence ili registracije: keine

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 50 km Palma de Mallorca

50 km

Kolodvor 10 km Manacor

10 km

Izlaz s autoceste 10 km Manacor

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća je dio urbanizacije Playa Romantica, područja za odmor koja postoji od 1960-ih, vrlo je dobro održavana i čista, a karakterizira je samoupravna, funkcionalna infrastruktura. Najbliži grad je luka Porto Cristo s nizom trgovina, barova i restorana udaljenih pet kilometara. Drugi najveći grad na otoku Manacor udaljen je deset kilometara. Najbliža turistička središta su južno od Cales de Mallorce i sjeverno od Cala Millor.
Kuća je udaljena oko 900 metara od mora na brežuljku. S terase za sunčanje imate nesmetan pogled na more. Noću je ovo prekrasno mjesto za pogled u zvjezdano nebo. Do plaže je 900 metara hoda. Tamo ima dovoljno parkirnih mjesta ako želite doći automobilom. Bez problema možete parkirati ispred kuće, jer je ulica slijepa ulica.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Osim jednokratne naknade za čišćenje, nema drugih troškova.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Ako ste zainteresirani, ali još uvijek imate pitanja, možete me nazvati ili napisati poruku u bilo kojem trenutku. Zatim ćemo izvršiti rezervaciju osobno. Ne uzimam polog, to nikada prije nije bilo potrebno. Polog iznosi 20 posto dogovorene cijene. Tada se mora platiti puni iznos do četiri tjedna prije putovanja. Ako se nešto promijeni u vašim putnim planovima ili se nešto pojavi, zajedno ćemo pronaći rješenje. Ako otkažete do četiri tjedna prije putovanja, vratit ću vam puni iznos. To također radim u slučaju kasnijeg otkazivanja, ako je za ovo vrijeme moguća druga rezervacija. Poslat ću vam ključ čim primim puni iznos najma. Jednokratna naknada za čišćenje uvijek je uključena u cijenu najma. Kuća se čisti prije vašeg dolaska, a kreveti su svježe pripremljeni. Daljnjih troškova nema. Posteljina i ručnici za plažu i ruke pružaju se bez dodatnih troškova. Stoga vas molim da sami operete rublje, ako je to moguće prije polaska.
Ako postoje bilo kakvi tehnički problemi na mjestu (npr. Blokirani WC), nemojte se ustručavati odmah nas obavijestiti. Tada ću organizirati pravni lijek što je prije moguće.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin E. Starke

gospodin E. Starke

Poštovana zainteresirana strana, ako ste zainteresirani, kontaktirajte me osobno. Jako mi je važno da imate ugodan i opuštajući odmor u našoj kući. Uvijek sam spreman ponuditi savjete i pomoć te ponuditi poštene i predvidljive uvjete. Za mene je povjerenje u prvom planu i do sada je ovo dobro funkcioniralo.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 287846

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/287846.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina