Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luksuzna Villa Sun Palace

Omiš, Mimice

maks.  10   Gosta/Gostiju
360m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
360m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 11.05 do 17.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 11.05 do 17.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Sun Palace je povoljno smještena u starom dijelu naselja Mimice, samo 1km od plaže (200m zračne udaljenosti), 700m od minimarketa i 900m od restorana i bara. Dovoljno je blizu šarmantnog malog mediteranskog gradića Omiša i rijeke Cetine (10 km) gdje možete uživati u mnogim aktivnostima poput raftinga, zip-linea, izleta brodom ... i još mnogo toga. Smješten u blizini poznatog grada Splita i Makarske rivijere s nevjerojatnim plažama (pola sata vožnje), a opet savršeno mjesto ako jednostavno želite provesti vrijeme opuštajući se u bazenu, daleko od svih i slušajući cvrčke okružene mediteranskim biljem ! Plaža u Mimicama i okolici vrlo je čista i topla, slobodno istražite lokalno područje.

Namještaj u spavaćim sobama ručno je izrađen od visokokvalitetnog drveta, kreveti su široki i vrlo udobni za spavanje. Na zahtjev, u dvije spavaće sobe može se dodati dodatni krevet (+ 2 osobe). Podovi su povezani unutarnjim stubištem. Svaki balkon i terasa imaju vanjski namještaj za opuštanje.

Evo organizacije poda:
- Glavni ulaz smješten je iznad parkirališta. Iz prostranog i klimatiziranog hodnika ulazite u spavaću sobu br. 1 s super king size krevetom 200 x 210 cm, klima uređajem, terasom s pogledom na more. Spavaća soba br. 2 s dva odvojena kreveta, 2 x 100 cm x 200 cm, klima uređajem i pogledom na more. Spavaća soba br. 1 i spavaća soba br. 2 povezane su vratima. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem.

- Prvi kat (razina bazena) nudi dnevni boravak i blagovaonicu otvorenog koncepta s potpuno opremljenom kuhinjom sa svim sadržajima koji suvremenom gostu trebaju za ugodan boravak. Potpuno klimatizirana dnevna soba nudi TV ravnog ekrana, PS4, besplatni WiFI, satelitske kanale i prostranu sofu. Iz dnevnog boravka i blagovaonice imate dva direktna izlaza prema bazenu i terasu s pogledom na more. Pokraj dnevnog dijela nalazi se i spavaća soba br. 3 s super velikim king size krevetom 200 cm x 210 cm, staklenim zidom prema bazenu, klima uređajem i vlastitom kupaonicom s tušem. Tu su i zasebni WC i perilica rublja.

- Vanjski (razina dnevnog boravka) nudi privatni bazen 7m x 5m, 10 ležaljki za sunčanje, natkriveni vanjski blagovaonicu za 12 osoba s tradicionalnim roštiljem i tušem.

- Drugi kat nudi dvije glavne spavaće sobe. Spavaća soba br. 4 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređajem, kupaonicom s tušem i terasom s pogledom na bazen. Spavaća soba br. 5 s bračnim krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređajem, vlastitom kupaonicom s dvostrukim umivaonikom, tušem i kadom. Također ogromna terasa s panoramskim pogledom na more.

Sve zajedno veličina nekretnine je 600m2, a sama vila 360m2. Auto je preporučljiv, a na posjedu su osigurana dva garažna mjesta i dva parkirna mjesta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 53 km Resnik-Split

53 km

Kolodvor 37 km Split

37 km

Izlaz s autoceste 19 km Sestanovac

19 km


Mjesto i položaj smještaja

Mimice su osnovane u 17. stoljeću, što dokazuju brojni spomenici koji se nalaze u starom dijelu mjesta, u blizini crkve. Naselje je zadržalo svoj šarm bivših generacija kroz svoju tradicionalnu arhitekturu, tradicionalne manifestacije uz crkvu Svetog Roka i proizvodnju kvalitetnog crnog vina kakvo je bilo u stara vremena.
Mimice se protežu od planine pa sve do prekrasnih šljunčanih plaža. Ribarsko selo ponosi se s dvije plaže poznate po bijelom pijesku. U blizini plaža možete pronaći barove na plaži, a obje plaže pogodne su za obitelji s malom djecom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 7 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

* U sezoni je prijava moguća samo u subotu
* boravišna pristojba uključena je u cijenu

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dođite i uživajte u svemu ponuđenom u ovom netaknutom području sela Mimice smještenom u ovom izvrsnom smještaju, uživajući u nevjerojatnim zalascima sunca i prekrasnom pogledu na more. Plaža na Mimicama je šljunčana i čisto je Christal. Slatki mediteranski gradić Omiš udaljen je samo 10 km gdje možete uživati u prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama i nekoj drugoj zabavi. Možete posjetiti poznati grad Split koji nudi mnogo toga, stari dio i Dioklecijanovu palaču zaštićenu od strane UNESCO-a. Do tamo vam treba približno 40 minuta vožnje, a to je vrijedno toga. Također možete posjetiti Makarsku ili Bašku Vodu, obje vrlo poznate ljetne destinacije na moru, i Skywalk na planini Biokovo u blizini Makarske na 1228 metara nadmorske visine. Ovaj vidikovac osmišljen je kao prednapeta armirano-betonska konstrukcija koja se nadvija nad liticom s pogledom na Makarsku rivijeru, Jadran, otoke i pučinu. Staklena staza postavljena je na primarnu betonsku konstrukciju kako bi pružila ptičju perspektivu u svim smjerovima, stvarajući jedinstveno adrenalinsko iskustvo.
Vlasnik može organizirati izlet brodom do otoka Brača. Također možete isprobati rafting rijekom Cetinom (ne previše grubim) ili nevjerojatnim Zip-lineom preko kanjona rijeke Cetine, ili možete prošetati starim dijelom sela Mimice u planini i cijelo vrijeme uživati u nevjerojatnom pogledu . Čitavo područje nudi puno mogućnosti da vaš odmor učinite zanimljivijim. Vlasnik će po dolasku pružiti brojne korisne savjete.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka A. FerieHome

tvrtka A. FerieHome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga najma pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup u kojem težimo pronalaženju savršenog za vaš hrvatski odmor. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija i nudi sve što bi modernom gostu trebalo bez obzira želi li naš gost aktivan, seoski, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Obavljamo osobne provjere svakog posjeda i svega što svaka vila nudi, stoga je, kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama, zajamčena najbolja cijena. Veselimo se razgovoru s vama :) FerieHome tim


Dalji smještaji od tvrtka A. FerieHome

Pokazati sve smještaje od tvrtka A. FerieHome

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 288310

Posljednje ažuriranje: 12.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/288310.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 11.05 do 17.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina