Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Morska zvijezda Baltičko more

Holstein Švicarska, Baltičko more, Schleswig Holstein, Grömitz, Weißenhäuser Strand, Ostholstein

maks.  2   Gosta/Gostiju
53m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
53m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

8 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

8 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Seestern Ostsee je drvena kuća u danskom stilu i ima 53 četvorna metra stambene površine. S ljubavlju uređena u pomorskom stilu, podsjeća na staru ribarsku kuću. U kući za odmor čeka vas vrhunska kuhinja.

Otvorena blagovaonica i dnevni boravak te susjedna terasa pozivaju vas da se zadržite. Peć na drva osigurava ugodne večeri i daje vam ugodnu toplinu. U susjedstvu je pomoćna prostorija s mogućnošću sušenja rublja ili odlaganja stvari. Susjedna kupaonica s tuš kabinom daje vam pravi zamah ujutro i noćno opuštanje navečer.

Spavaća soba opremljena je mekanim krevetom s oprugama 180x200 koji vas poziva na sanjarenje. Pokraj se nalazi i dodatna terasa. Područje koje okružuje kuću za odmor Seestern nalazi se direktno na jezeru Mönchneversdorf i do njega možete prošetati za samo 200 m, gdje možete prekrasno šetati. Šuma udaljena samo 700m nudi dodatne mogućnosti za šetnju. Sve u svemu, super idilična lokacija, a opet tako središnja za mnoga odmarališta na Baltičkom moru. Dobrodošli ste sa i bez četveronožnih prijatelja. Higijena i dezinfekcija su nam također prioritet, i to ne samo u vrijeme korone.

Bilo bi nam jako drago poželjeti vam dobrodošlicu kao našem gostu u Seestern Ostsee.

Vaša obitelj Lauff, s Laylom i Sally

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.2 km

0.2 km


Mjesto i položaj smještaja

Čarobna regija Mönchneversdorf pripada općini Schönwalde am Bungsberg.

U Mönchneversdorfu iu neposrednoj blizini nalaze se uglavnom poljoprivredna područja koja nude zanimljiv kontrast moru, jezerima i šumama u regiji. Raznolika priroda poziva na pješačenje kroz šume, preko livada i polja do manjih jezera.Sportski i rekreacijski sadržaji u Mönchneversdorfu nude pravu aktivnost za svakog izletnika. Ovdje možete istraživati okolicu pješice, biciklom ili čak na konju, a vaša vlastita kuća za odmor idealna je polazna točka za to. Dobro razvijena mreža biciklističkih staza i staza vodi vas kroz zelene šume, pored cvjetnih livada i pokazuje vam prekrasne strane regije oko Mönchneversdorfa. Ako više volite tišinu i kontemplativnost, možete se povući i na neko od ribarskih jezera i u miru se baviti svojim hobijem.



S druge strane, u Schönwalde am Bungsbergu planinari dolaze na svoje. Nakon naporne pješačke ture, planinari su nagrađeni prekrasnim pogledom s Bungsberga, koji omogućuje pogled na pola Schleswig-Holsteina. S visinom od 168 metara, Bungsberg ima čak i ski lift.



Ako ste zainteresirani za povijest i tradiciju, trebali biste posjetiti seoski muzej u Schönwaldeu koji pruža zanimljiv uvid u prošlost kraja. Ovdje možete, između ostalog, posjetiti školski razred koji je ustrojen prema izvorniku i steći dojam o tadašnjem seoskom školstvu.

Hansa Park je nedaleko od Mönchneversdorfa. Okružen prekrasnim krajolikom Baltičkog mora, avanturistički park nudi uzbudljive atrakcije za mlade i stare.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Vaši četveronožni prijatelji borave besplatno. Dodatni troškovi, WiFi su uključeni. Radujemo se što ćemo vas vidjeti.

U jesensko-zimskoj sezoni trenutno možete dobiti ogrjev za besplatne i udobne, mekane krevete.

Uvjeti poništenja:

  • Alle Preise sind incl. Nebenkosten und gelten für 2Personen pro Nacht. Jede weitere Person wird mit 10€ pro Nacht berechnet. Kinder bis einschließlich 3Jahren von dieser Regelung ausgenommen. Ihre Vierbeiner sind herzlich willkommen und wohnen kostenlos. 90% Erstattung bei Stornierung bis zu 6Monaten vor der Anreise. 50 % Erstattung bis 3Monate vor Anreise, danach 10% Erstattung. Um Ihnen und uns im Falle einer Stornierung Unannehmlichkeiten zu ersparen, empfehlen wir den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

ostale informacije:

Isplati se i kratki odmor u kući za odmor u Mönchneversdorfu. Baltičko more je uzbudljivo i zanimljivo u svim godišnjim dobima, a čak i dugi vikend ovdje može imati značajan rekreativni karakter samo zbog zraka Baltičkog mora.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.8 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.7 Servis
4.8 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Stefan N. iz/od Hessisch Oldendorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivna kuća za odmor

Mala, prekrasno uređena kućica za odmor.
Super opremljena i centralno smještena za istraživanje cijele istočne obale Baltičkog mora od Neustadta do Fehmarna (uključujući Grömitz, udaljeno 20 minuta vožnje automobilom).
Zatvorena parcela je super za pse. Blizina jezera je također super za šetnje s psima.
Trgovina u Schönwaldeu udaljena je oko 5 minuta vožnje.
Ne treba vam ništa više za lijep odmor.
Rado preporučujem ovu kućicu, bili smo tamo s 2 odrasle osobe i 2 psa.
Vlasnici su vrlo ljubazni i susretljivi, sve je prošlo super.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Lauff:

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Sie waren sehr nette und angenehme Gäste und freuen uns riesig über Ihr Feedback. Der neue Edeka ist durchaus eine Bereicherung der gesamten Region und die Ausflugsmöglichkeiten in alle Richtungen gegeben, auch wir freuen uns immer wieder mal noch Tipps zu bekommen und nehmen diese auch gerne mit in unsere Gästemappe mit auf. Vielen Dank, dass Sie unsere Gäste waren und für den netten Kontakt.

lipanj 2023

Petra D. iz/od Wabern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor s psom

Ove godine smo unajmili kuću za odmor od obitelji Lauff. Bili smo već mnogo puta na Baltičkom moru, ali ova kuća je sve nadmašila. Već kod ulaska smo srdačno pozdravljeni s dobrodošli znakom. Kuća je opremljena za ljude i pse s apsolutno svime. Izvana je vrlo njegovana i velika. Sve je uređeno s ljubavlju i stilom. Rado ćemo se vratiti. Hvala puno obitelji Lauff. Petra Frank i Lotte.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Lauff:

Auch wir bedanken uns ganz herzlich, dass Sie unsere Gäste waren und die Bewertung mit 5Sternen abgegeben haben. Im Hintergrund sind noch unsere Reinigungsfee Simone, mit ihrem Mann Sven, die dafür Sorgen, dass das Haus und das Grundstück gepflegt werden. Sehr gerne geben wir das Lob weiter. Es wäre wirklich toll, wenn Sie bald wieder unsere Gäste wären, bis dahin verbleiben wir mit lieben Grüßen Antonia und Klaus Lauff.

kolovoz 2022

Michael F. iz/od Zeiskam

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Sretan odmor

Ostali smo s našim psom 2 tjedna u Haus Seestern. Kuća je opremljena svime što je potrebno za svakodnevno korištenje. (jer smo imali sreće s vremenom, propustila sam jednu sitnicu: ledomat za zamrzivač ;) ali to je samo sitnica) i ne opravdava odbitak..! Naš pas se osjećao vrlo ugodno jer je mogao ući u vrt u bilo koje doba dana, bilo je dovoljno zdjelica za njega, tu su bile i vješalice za uzice itd., sve je bilo jako dobro promišljeno. Sjedili smo na terasi do ranih večernjih sati i mogli dugo uživati u ugodnom suncu jer je kuća na savršenoj poziciji i ništa drugo ne zaklanja sunce. Kuća je vrlo tiha i možete napraviti savršene planove za sljedeći dan.
Uspjeli smo osobno upoznati obitelj Lauff i oni su jednako ljubazni kao i cijeli kontakt putem e-pošte. Ako netko stvarno ima problema, mogu samo preporučiti da im se odmah obratite, jako se trude pronaći rješenje. Za nas je bilo prirodno tretirati kuću i namještaj kao da su naši.
Ovu kuću mogu preporučiti samo onima koji traže mir, odatle se može voziti do svega, šetnje šumom ili posjete plaži...! Bez uobičajene turističke gužve!!

Pozdrav iz
Freter obitelj!!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Lauff:

Liebe Familie Freter, wir werden Sie als Gäste sehr gerne in Erinnerung behalten und auch für all die netten persönlichen Gespräche und schade, dass Sie ab nun mit neuem Wohnmobil in der Welt herum reisen, aber vielleicht führt es Sie doch noch einmal in unser Ferienhaus "SeesternOstsee".

lipanj 2022

Linda S. iz/od Hamburg

3,6
4 3 3 4 4
Prikaži njemački

Samo bez psa

Bili smo tamo početkom 22. lipnja s dva psa. To je prekrasna kuća, idealna za 2 osobe. Vrt je osunčan i lijep, nažalost nije bilo vrtnih jastuka za stolice i ležaljke. Na odlasku smo ostavili kuću u dobrom stanju, nažalost novac bi bio odbijen od plaćenog depozita. Tijekom čišćenja otkriveno je previše pseće dlake. Ovako nešto još nismo doživjeli.

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Lauff:

Liebe Familie S. Wir nehmen Kritik immer sehr ernst und bedanken uns für Ihre Bewertung. Es ist immer schade und enttäuschend für beide Seiten,wenn es Dinge gibt, die nicht optimal gelaufen sind. Wir bemühen uns sehr,damit sich die Gäste bei uns wohlfühlen. Wir haben das Glück, eine sehr gewissenhafte Reinigungsfee zu haben, das ist bei Weitem heutzutage nicht selbstverständlich. Die Endreinigung beinhaltet die Reinigung der normalen Verschmutzung, da An- und Abreise zeitlich sehr knapp sind,sind wir auf Einhaltung der Hausordnung angewiesen.
Wenn eine Partie das Haus mit einem erhöhten Putzaufwand hinterlässt, dann hat eine gewissenhafte Reinigungkraft sehr viel Stress ,das Ferienhaus von Hundehaaren (u.a. auch im Bett)zu befreien,da wir den nächsten Gästen eine ebenso ordentliches Ferienhaus übergeben möchten.
Leider wurden die Hunde mit ins Bett u. auf das Sofa genommen und Hundehaare waren überall vorzufinden. Bilder und Infos hierzu hatten wir ja per Mail gesandt.
Über Ihre verspätete Abreise, wo unsere Reinugungskraft warten musste, haben wir drüber hinweg gesehen,wir haben nur das Bettuch und den erhöhten Reinigungsaufwand berechnet.
Für die Liegestuhlauflagen wird es im nächsten Jahr eine Aufbewahrungsmöglichkeit geben.
Auflagen für die Stühle sind im Flurschrank aufbewahrt.
Wir hoffen dennoch,Sie haben etwas Verständnis für uns als Vermieter und es schmälert nicht Ihre dennoch schöne Zeit in unserem Ferienhaus. Bleiben Sie gesund.

prosinac 2021

Bianca & Ralf P. iz/od Suhl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Ostali smo u prekrasnoj vikendici tijekom praznika. Tražili smo mir i opuštanje i našli smo ga ovdje. Ugodna kuća sa svime što vam je potrebno za ugodne večeri uz kamin. Naš mali Theo također se osjećao vrlo ugodno. Oprema je bila odlična, u kuhinji je bilo sve što vam treba, a mislili ste i na četveronožne prijatelje. Vrt je ograđen što je bilo super. Mnogo smo šetali oko jezera ispred kuće. Ovdje je svakako lijepo i ljeti. To je svakako lijepo mjesto i obitelj Lauff se jako potrudila da nam bude što ugodnije. Hvala puno na ovome.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Lauff:

Liebe Gäste, vielen Dank für Ihre 5Sterne Bewertung. Besonders über den Jahreswechsel kann man richtig toll entspannen und ruhige Tage verbringen. Mit Kamin kann man es sich ja richtig schön angenehm war machen und dem Knistern des Feuerholzes zuhören. Wir würden uns sehr freuen Sie bald wieder begrüßen zu dürfen und senden bis dahin liebe Grüße.

prosinac 2021

Andreas H. iz/od Mauchenheim

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsna kuća za odmor za 2 odrasle osobe sa psom

Mi (= 2 odrasle osobe sa psom) proveli smo predbožićno razdoblje u ovoj prekrasnoj kući za odmor.
Ništa nam nije nedostajalo, vrlo lijepo namješteno u pomorskom stilu i također vrlo praktično s puno kuka i polica, vrlo korisno posebno u maloj kupaonici.





Unatoč ili možda baš zbog svoje male veličine, kućica je vrlo udobna, u njoj možete provoditi cijele dane kada je loše vrijeme, ali kao ljubitelj pasa idete u šetnju i kada je loše vrijeme. Tu je i prekrasan krug oko "Haussee" odmah ispred vrata. Osim toga, položaj kuće za odmor u Holsteinu u Švicarskoj idealno je polazište za izlete do plaže Baltičkog mora, do brojnih jezera između Eutina i Plöna i obilaske grada do Lübecka, Kiela i manjih gradova u tom području. Mnogi savjeti koje smo dobili od vlasnika putem društvenih medija tijekom našeg boravka, uz brošure, letke itd. u kući, smatramo posebno lijepima. Kuću bismo preporučili za 2 osobe (maksimalno 3 osobe), čak i ako bi dvije odrasle osobe mogle dobro spavati na kauču na razvlačenje. Očekivano, u ovo doba godine nismo koristili vrt, ali sve je vrlo lijepo raspoređeno i ograđeno posvuda, vlasnici pasa to jako cijene. Dakle, sve u svemu, izvrsna kuća za odmor i sjajan stanodavac!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Lauff:

Vielen Dank für Ihre Bewertung mit 4, 8Sternen. Auch wir lieben die Vorweihnachtszeit in der Holsteinischen Schweiz. Besonders die Atmosphäre mit den vielen Lichtern an den Booten und die gesamte Atmosphäre der Vorweihnachtszeit in den Füßgängerzonen, aber auch an den Stränden die vielen Weihnachtsveranstaltungen mit Figuren ect. Besuchen Sie uns bald wieder, wir freuen uns.

srpanj 2021

Manfred B. iz/od Ulm

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Odlična lokacija, odlična kuća

Izvrsna kuća za odmor, ugodna i dobro namještena. Mi i naši psi osjećali smo se vrlo ugodno. Ograda je bila odlična i za našeg malog četveronožnog prijatelja Sama. Kuća i zemljište također su bili vrlo čisti i dobro održavani. Po dogovoru, došao je vrtlar i pokosio travu. Rado bismo se vratili. Svojim prijateljima i poznanicima volimo pričati o sjajnoj kući.
Manfred B

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

svibanj 2021

Chiara & Mark Z. iz/od Trebur

4,9
4.5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idilična kućica na plaži

Možemo vam toplo preporučiti kuću za odmor “Seestern Ostsee”!
U renoviranom je stanju, ima sve što vam treba i vrlo je udobno namješten.
Četveronožnom prijatelju također ništa ne nedostaje, a cijeli je vrt uokolo ograđen.
Lokacija je mirna i fantastično lijepa s velikim jezerom u neposrednoj blizini.
Hvala vam na nezaboravnom provodu!
Vratit ćemo se! :)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Seestern Ostsee
gospođa A. Lauff

gospođa A. Lauff

Mi smo obitelj Lauff iz prekrasnog Sauerlanda. Dugi niz godina bio nam je san posjedovati vlastitu kuću za odmor i iznajmljivati je dragim gostima. Bilo je to sigurno jedno od najtežih i možda ne najboljih vremena za kupnju kuće na udaljenosti od 500 km i Corona propisima, ali mi smo je pronašli i zaljubili se na prvi pogled, tako da je Seestern Ostsee za vas u Holstein Švicarska na Jezero Mönchneversdorf.< br /> Oduvijek smo sanjali da naša tri mala psa, koji obožavaju biti u vodi, mogu svjedočiti tome, ali život često ima svoj put i naše dvije vodene bebe su prošle prije nego što smo uopće krenule. No, vama bi se ova želja mogla ostvariti, a mi bismo to željeli omogućiti i uz mnogo sati rada pretvorili smo ovu kuću u ugodnu oazu blagostanja. Veselimo se vama.


ostale informacije

Broj objekta: 288415

Posljednje ažuriranje: 12.01.2024

Oglas je online od: 3 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/288415.htm

Gospođa Antonia Lauff

Im Hinterfeld, 3

59909 Bestwig

02904-1631


«Morska zvijezda Baltičko more» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina