Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Vourvourou

maks.  6   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Zračna luka 115 km

115 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


35 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ferdinand G.

5,0
5 5 5 5 5

toll.

Katharina J.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne Unterkunft!

Bärbel V.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung in wunderschöner Lage, wenige Meter zum „Privatstrand“ in einer ruhigen wunderschönen Bucht

Günther S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Wohnung. Die Lage ist einzigartig. Leider ist die Zufahrt in einem schlechten Zustand.

Rebecca M.

5,0
5 5 5 5 5

Pefect House for a couple. Beach is very Close and he surroundings a dream. Higly recommended!

Anja D.

5,0
5 5 5 5 5

Philippos is een heerlijk huis op een geweldige plek. Voor Griekse begrippen is het huis smaakvol en compleet ingericht. Het enige wat we misten was een waterkoker. Als je van een rustige vakantieplek houdt, is dit een prachtige plek. Je loopt zo naar het strandje toe. Heerlijk om 's morgens vroeg al te gaan zwemmen. Wij hebben genoten!

Vladimir A.

5,0
5 5 5 5 5

Very nice and quiet place with a beautiful view and a lovely small beach. I would like to go there again. Thanks for the hospitality and everything else.

Sandra G.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Ferienwohnung. Sauber. Geschmackvoll. Ruhig gelegen. Im Olivenhain. Fußweg zum Strand. Landschaftlich toll. Schönster der 3 "Finger".

Zhivka T.

4,0
4 4 4 4 4

This place met my expectations. The apartment was clean, well decorated. The staff was friendly and welcoming and as a solo guest (family) we felt very comfortable. We will return!

Jill N.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Unterkunft mit nettem Außenbereich und Zugang zum Meer. Wir kommen gerne wieder!!

Patrick V.

5,0
5 5 5 5 5

Great very relaxing house with a beautifull scenery on a beautifull peninsula!“

Elisabeth S.

3,0
3 3 3 3 3

Lage sehr schön, Einrichtung in Ordnung. Draußen muss man sich in den Tagesrandzeiten gegen Mücken vorsehen! Die Betten sind nicht die tollsten, auch mit Besucherritze und der Preis ist für die Jahreszeit recht hoch...

Fengi und fongo

4,0
4 4 4 4 4

Haus mal mit allem was man braucht gut ausgestattet. Vermieter bei der Übergabe sehr freundlich. Kurzer idyllischer Weg durch den Garten zum Strand

Goldi

5,0
5 5 5 5 5

Ein Traum für jene, die eine Oase der Ruhe suchen

Joachim

5,0
5 5 5 5 5

wie immer ein Ort der Ruhe u Herzlichkeit?immer wieder u mit gr Vorfreude?für alle die Ruhe u Individualität einfach Top :)

Sobbay

5,0
5 5 5 5 5

etwas schwierig der Weg zum Haus mit unserem Auto (Fiat Multipla) zu bewerkstelligen (Aufsetzer!) Ansonsten sehr schöne Lage, super komfortable Wohnung, alles da!

Barbara

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća Philippos smještena je usred zelenila, samostojeća kuća sa velikim zemljištem između sela Ormos Panagias (odakle se može krenuti na sjajne vožnje brodom duž poluotoka Atos, ograničene mogućnosti kupovine) i Vourvourou (mali turistički gradić, brojni restorani i mogućnosti kupovine) s predivnim pogledom na suprotni otok Diaporos. Auto je neophodan za obavljanje kupovina, odlazak na ručak i posjet uvalama oko sebe. Prilaz kući s glavne ceste (koji se lako može propustiti) grubo je popločen i prilično strm, ali nije bio problematičan ni za najmanju kategoriju najma automobila. Parkiralište je dostupno na prostranom zemljištu. U kući se nalaze 3 stana: 2 apartmana u prizemlju i jedan stan na katu koji koriste vlasnici. Proveli smo 15 divnih dana u manjem apartmanu od dva, koji je savršene veličine za 2 osobe. Prostrani dnevni i blagovaonski prostor, funkcionalna kuhinja, spavaća soba s 2 dovoljno velika kreveta i udobnim madracima, prostor za odlaganje u ormaru te mala kupaonica s tušem (fotografije precizno prikazuju prostor). Svaki tjedan dobili smo svježe ručnike i posteljinu. Sobe su opremljene stropnim ventilatorom, dok je dnevni i blagovaonski prostor dodatno opremljen klima uređajem koji je pružao ugodnu atmosferu pri temperaturi od 35 °C. Vrata i prozori imaju protumosne mreže koje zadržavaju dosadne komarce vani. Većinu vremena proveli smo na terasi s pogledom na okolno maslinovo drveće i more, koja poziva na odmor i opuštanje. Kratkim šetnjama dolazi se do male privatne uvale koju koriste isključivo gosti kuće Philippos, kao i još 2 kuće u blizini. Plaža je šljunčana s kristalno čistim morem i idealna je za plivanje ili opuštanje na suncu.

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo po drugi puta nakon 2013. krajem kolovoza do sredine rujna ovdje. Bilo je jednostavno kao i prošle godine, vrlo opuštajuće. Stan je vrlo ukusno namješten. Ove godine su nas roditelji vlasnika jedne večeri počastili ukusnom hranom i grčkom glazbom. Još jednom hvala puno. Vraćamo se. Wolfgang i Ulrike

Susanne

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Udoban i lijepo uređen smještaj na odličnoj, osamljenoj lokaciji u mirnoj maloj uvali - vrlo prijateljski i susretljivi vlasnici - savršeno mjesto za opuštajući odmor za male i velike - jako nam se svidjelo!

Christoph B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Philippos 2 je vrlo lijepo smješten uz maslinik s velikim vrtom. Namještaj i stanje apartmana odgovaraju grčkom standardu. Kada smo došli, nije bilo tople vode za tuširanje itd. Morate prvo prebaciti prekidač (ispred kupaonice, s druge strane zida). Plaža nije uvijek dostupna. Put vodi kroz vrata privatnog posjeda s upozorenjem na pse, koja nisu uvijek otvorena. Informaciju da se tamo nalazi ključ na električnom ormariću dobivate tek na upit (telefonom). Komunikacija je prilično oskudna u vezi s ovim stvarima. Očekujem da ću biti unaprijed upozoren na takve stvari!

Ursel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U ovom svijetlom, vrlo ukusno uređenom i dobro opremljenom novom stanu ugodno je boraviti, čak i za rijetke kišne dane. Veliki prozori pružaju pogled na more i obližnji otok te bočno na natkrivenu terasu i prostrani vrt. Uski pješčani plaža, na kojoj su vlasnici kuće postavili ležaljke i male stolice za svoje goste, udaljena je 2 minute hoda. Već poznajemo 2 druga vrlo lijepa Jassu apartmana ovdje na Sitoniji, ali ovaj trenutno ima najviše prednosti.

Chris und Angie

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preuzeli smo apartman vrlo čistim i kuhinjska oprema je bila obilna. Sjajni su bili i insektni zasloni na vratima kako bi se komarci držali pod kontrolom. Međutim, madraci u bračnoj sobi definitivno trebaju zamijeniti (provaljeni i malo zaudarajući). Pogled s terase i roštilja je prekrasan. Nažalost, uski pješčani plaža bila je prekrivena smećem, što je otežalo sunčanje i kupanje. U blizini postoje prekrasne plaže koje su u lipnju bile potpuno prazne. Sve u svemu, osjećali smo se vrlo ugodno i svakako možemo preporučiti apartman.

StephanWilde (Aachen)

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična lokacija: 150m do prekrasne pješčane plaže; autocesta koja se nalazi iznad se jedva primjećuje - nije smetajuća. Prekrasna, plitka, blago nagnuta plaža, idealna za malu djecu, koristi se samo od strane simpatičnih susjeda - većinom vikendom. Nema javnog pristupa. Čišćenje plaže ostavljeno je svim stranama samima. Nekoliko komada plastičnog otpada se povremeno nasuče na plažu - kao i na svim drugim plažama. No, s time se može postupiti. Dostupnost grabljivice/metle bi bila korisna, kao i obnova ležaljki/stolica za plažu. Voda je čista, bez valova i već na početku ljeta (početkom lipnja) ugodno topla - također zbog lagunskog karaktera (prednji otok). S dvogodišnjom kćeri koristili smo "kućnu" plažu cijelo vrijeme i gotovo nismo išli na druge plaže. Ronjenjem možete otkriti iznenađujuće mnogo male ribe. Stan je idealan za do 4 osobe zbog dva odvojena spavaća soba. Veličina dnevnog boravka s integriranom, dobro opremljenom kuhinjom je upravo dovoljna; no, bila bi vrlo mala s razvučenim kaučem. Unutrašnjost cijelog stana je privlačna. Mreže za komarce su besprijekorno postavljene. Fantastična je samostalna pergola/pokriveni roštilj s dugim stolom od kamena. Ovo mjesto se može izvrsno koristiti za sve obroke. Prostrano vrtno područje je još jedna prednost. WiFi radi pouzdano - iako nije vrhunske brzine. Vlasnici su vrlo korisni, govore engleski i brzo reagiraju na eventualne probleme (ponovni pokretanje WiFi-ja, logistički problemi). Hvala! Zaključak: Fantastičan mikrokozmos s puno privatnosti i puno bolji omjer cijene i kvalitete od uobičajenih "zečjih stanova" u regiji. Mirna, idilična lokacija - automobil za kupovinu ili za odlazak na još ljepše plaže je potreban (vrlo preporučuje se tržnica koja se održava jednom tjedno).

Burkhard und Irene

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna lokacija s samo nekoliko minuta hoda do privatne plaže učinila je naš odmor odmorom - nije bilo potrebno više! U svako doba dana u srpnju imali smo ugodno mjesto s hladišem i mirnim snom zahvaljujući mreži protiv komaraca. Nakon što smo naučili trik s velikom kavom od Stiliana i Elise, večernji sati na plaži ili na verandi bili su vrlo ugodni. Preporuka za obitelji koje vole plivati i ploviti s vlastitim kajakom, sve to izvan velikih turističkih gužvi, a ipak žele doživjeti Grčku. Oprema gotovo ne ostavlja želja otvorenim (tostera nije bilo samo u drugom apartmanu) - posebno je mala perilica za suđe bila odlična.

Marcel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bilo je predivno putovanje. Najmodavac apartmana je vrlo lijep i susretljiv. Vrlo mirna lokacija u prekrasnom zaljevu. Bili smo u rujnu i imali smo zaljev samo za sebe. Stan je ukusno uređen s pogledom na more. Mogu to samo preporučiti.

Susanne

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Udoban i lijepo uređen smještaj u odličnoj, udaljenoj lokaciji na mirnom malom zaljevu - vrlo prijateljski i susretljivi iznajmljivači - savršeno mjesto za opuštajući odmor za male i velike - jako nam se svidjelo!

Wolfgang und Ulrike

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ostali smo ovdje tri tjedna krajem kolovoza. Bilo je fantastično. Super ljubazan gazda. Stariji nam je svirao neke prekrasne pjesme na harmonici. Stvarno lijep, čist apartman u kojem nam ništa nije nedostajalo. Zaista smo uživali u ovoj mirnoj, prekrasnoj privatnoj plaži. Posebno nam je bilo to što se na plažu nismo morali voziti autom, već samo obukli kupaće hlače, ručnik preko ramena i knjigu u ruke i to je to. Rado bismo se vratili.

Wolfgang

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nakon 2013. godine, drugi put smo bili ovdje krajem kolovoza do sredine rujna. Bilo je baš kao i prošle godine, vrlo opuštajuće. Stan je vrlo ukusno namješten. Ove godine su nas gazdini roditelji razmazili jednu večer ukusnim obrokom i grčkom glazbom. Hvala još jednom na tome. Vratit ćemo se. Wolfgang i Ulrike

Ursel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U ovom svijetlom, vrlo ukusno namještenom i dobro opremljenom novom stanu može se izdržati i u rijetkim kišnim danima. Veliki prozori daju jasan pogled na more i pučinski otok te na bočnu natkrivenu terasu i prostrani vrt. Do uske pješčane plaže, na kojoj su vlasnici kuće osigurali ležaljke i ležaljke za svoje goste, stiže se za 2 minute. Već poznajemo još 2 vrlo lijepa Jassu apartmana ovdje na Sitoniji, ali ovaj ima najviše prednosti do sada.

passt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan na osami ali ne i na osami u bogatoj flori i fauni. Udobno i ukusno namješteno s lijepo postavljenim detaljima. Odmah vas poziva da se osjećate dobro. Pogled na more iz kreveta je užitak. Iz apartmana se također mogu promatrati prekrasni izlasci sunca. Osjećali smo da smo u dobrim rukama jer je briga domaćina primjetna (iako se ne pojavi). Vrhunac za one koji žele poseban odmor.

StephanWilde (Aachen)

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična lokacija: 150m do prekrasne pješčane plaže; Brza cesta iznad je jedva primjetna - ne smeta. Lijepu, plitku plažu s blagim padom, idealnu za malu djecu, koriste samo ljubazni susjedi - uglavnom vikendom. Nema javnog pristupa. Čišćenje plaže prepušteno je svima samima. Jedan ili drugi plastični otpad već je naplavljen - kao i na svim drugim plažama. Ali time se može trgovati. Međutim, opskrba grabljama bi bila od pomoći, kao i obnova ležaljki za plažu. Voda je bistra, bez valova i već u rano ljeto (početak lipnja) ugodno topla - također zbog. karakter poput lagune (otok u pučini). S 2-godišnjom kćeri cijelo vrijeme smo koristili "svoju" plažu i uglavnom izbjegavali odlazak na druge plaže. Tijekom ronjenja otkrit ćete iznenađujuće velik broj malih riba. Stan je wg. dvije odvojene spavaće sobe idealne su za do 4 osobe. Veličina dnevnog boravka s integriranom, dobro opremljenom kuhinjom je taman dovoljna; ali bila bi vrlo mala s otvorenim kaučem na razvlačenje. Interijer cijelog stana je atraktivan. Komarnici su pravilno postavljeni. Osamljena pergola/natkriveni prostor za roštiljanje s dugim kamenim stolom je fantastičan. Ovaj kolačić je odličan za sva jela. Prostrani vrt još je jedan plus. WiFi radi pouzdano - iako ne pri najvećoj brzini. Vrlo uslužan stanodavac koji govori engleski s vrlo brzim vremenom odgovora na sva pitanja (ponovno pokretanje WiFi-a, problemi s logistikom). Hvala ! Zaključak: Sjajan mikrokozmos s puno privatnosti i mnogo boljom vrijednošću za novac od uobičajenih "apartmana u zečjim kolibama" u regiji. Mirna, idilična lokacija - koja zahtijeva automobil za odlazak u shopping ili vožnju do još ljepših plaža (tjedna tržnica je preporučljiva

Chris und Angie

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preuzeli smo stan vrlo čist i kuhinjska oprema je bila bogata. Vrata s mrežom protiv komaraca također su bila izvrsna za držanje komaraca pod kontrolom. Međutim, madraci u dvokrevetnoj spavaćoj sobi moraju se zamijeniti (istrošeni i pomalo pljesnivi). Pogled s terase i grill kolibe je fantastično lijep. Nažalost, uska pješčana plaža bila je posuta šljunkom i smećem, tako da sunčanje i kupanje nije izazvalo pravi osjećaj ugode. Alternativno, u blizini su prekrasne plaže koje su u lipnju bile potpuno prazne. Sve u svemu, osjećali smo se vrlo ugodno i svakako možemo preporučiti apartman.

Burkhard und Irene

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna lokacija sa samo nekoliko minuta hoda do privatne plaže učinila je naš odmor odmorom - ništa više nije bilo potrebno! Ugodno mjesto sa hladom u bilo koje doba dana u srpnju i miran san zahvaljujući mrežama protiv komaraca. Nakon što smo naučili trik s velikom kavom od Stilianosa i Elise, večernji sati na plaži ili na verandi također su bili vrlo ugodni. Preporuka za obitelji koje žele plivati i veslati vlastitim kanuom, daleko od velikih turističkih gužvi, a ipak žele doživjeti Grčku. Oprema ne ostavlja ništa zaželjenog (toster je bio samo u drugom stanu) - posebno je mala perilica posuđa bila hit.

Barbara

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća Philippos je samostojeća kuća usred zelenila s velikim zemljištem između sela Ormos Panagias (odatle su mogući sjajni izleti brodom duž poluotoka Atos, ograničene mogućnosti kupovine) i Vourvourou (mali turistički gradić, brojni restorani i mogućnosti shoppinga).prekrasan pogled na suprotni otok Diaporos. Automobil je neophodan za kupovinu, objedovanje i obilazak okolnih uvala. Prilaz kući, koji se odvaja od glavne ceste (lako se previdi), samo je grubo asfaltiran i prilično strm, ali je bio lak za upravljanje čak i s najmanjom kategorijom automobila za iznajmljivanje. Parking je dostupan izravno na prostranom posjedu. U kući se nalaze 3 apartmana: 2 stana za iznajmljivanje u prizemlju i stan na katu koji koriste vlasnici. Proveli smo 15 prekrasnih dana u drugoj polovici lipnja u manjem od dva apartmana, koji je savršene veličine za 2 osobe. Prostrani dnevni boravak i blagovaonica, funkcionalna čajna kuhinja, spavaća soba s 2 dovoljno velika kreveta za jednu osobu i udobnim madracima, spremište u ormaru i mala kupaonica s tušem (fotografije točno odražavaju stanje). Svježi ručnici i posteljina dobivali su se tjedno. Svaka soba je opremljena stropnim ventilatorom, dnevni boravak i blagovaona također su opremljeni klima uređajem koji osigurava ugodnu unutarnju klimu na temperaturama od 35 C. Vrata i prozori opremljeni su mrežama protiv komaraca, koje inače ponekad dosadne mučitelje drže vani. Većinu vremena provodimo na terasi s pogledom na okolni maslinik i more, koja poziva na zadržavanje i opuštanje. Kratka šetnja također vodi do male privatne uvale, koju koriste isključivo gosti Haus Philippos i 2 druge obližnje kuće. w

Christoph B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Philippos 2 je lijepo smješten u masliniku s velikim vrtom.
Namještaj i stanje stana odgovara grčkim standardima.
Kad smo došli nije bilo tople vode za tuširanje itd. Morate upaliti osigurač (na zidu ispred kupaonice).
Plaža nije uvijek dostupna. Put vodi kroz vrata na privatnom posjedu s upozorenjem za psa, koja nisu uvijek otvorena. Informacija da postoji ključ za kutiju se daje samo na upit (tel.)
Komunikacija je prilično loša po ovim stvarima. Očekujem da me unaprijed obavijeste o takvim stvarima!


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289845

Posljednje ažuriranje: 23.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289845.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Vourvourou» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 35 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina