Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Gerakini

Trikorfo

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.35 km

0.35 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Zračna luka 75 km

75 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


14 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ueli

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Anlage, sauberer und schöner Strand, nette und aufmerksame Mitarbeiter, gute Unterkunft, Doppelbett für unseren Geschmack zu schmal

ciba

4,0
4 4 4 4 4

The only downsize is the horrible INTERNET connection.

Biddi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa i ugodna kuća za odmor sa svim udobnostima. Usluga sobarice svaka 2-3 dana. Vrlo čisto. 5-10 minuta do plaže. Mali zaljev sa ležaljkama i suncobranom te ugostiteljskim ponudama! Svi vrlo ljubazni. Centralna lokacija! Jedina mana: bazen nije bio u funkciji. Bio bi idealan s velikom vrućinom u kolovozu i lokacijom na brdu...

sheckler

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Imali smo kuću broj 28. Oprema i stanje kuće bili su u redu, usluga je bila uzorna (višestruka zamjena posteljine!). Međutim, bračni krevet u prizemlju je vrlo loš. Loše se spava (krevet neugodno cvili) i s vremenom se dobivaju ozbiljne bolove u leđima (madrac je tvrd). Unatoč tome, jako lijep odmor upravo zbog blizine plaže.

Benwisch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Naša kuća za odmor na 2 kata (nije za ljude s problemima s koljenima zbog prilično strme stepenice) u njegovanom kompleksu Trikorfo bila je ugodno tiha zbog položaja okrenutog od prometne ceste (obavezno obratiti pažnju na položaj kuće, inače može postati vrlo bučno!!), zbog čega je put do plaže bio malo duži (oko 350m), ali u redu za nas u četrdesetima. Kreveti su dobri, zamjena posteljine u sredini tjedna ugodna. Kuhinja je u redu opremljena, ali za češće kuhanje za više osoba nije tako sjajno, na primjer nedostaje velika zdjela za salatu i ima samo 2 ploče na štednjaku. Lijepo: deterdžent za posuđe i novi spužve su dostupni, kao i u kupaonici uzorci šampona, gela za tuširanje, losiona. Kante za smeće se svakodnevno prazne (vrlo ugodno). Mali mirni zaljev bez glazbe, čista, bistra voda, idealna za djecu, jer je dno vrlo plitko. Taverna iznad zaljeva nudi mnogo ribljih jela, malo skuplje, ali ogromne porcije. Najam automobila je preporučljiv, jer okolna područja ne nude puno, ali dalje su lijepi ciljevi. Uživali smo u boravku!

Familie

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je bila prostrana i dobro održavana (dnevna usluga). Međutim, oprema kuhinje bila je oskudna (tipično za Grčku). Cijeli kompleks je bio bučan, a dućan je bio samo za hitne slučajeve, ali je recepcija bila vrlo ljubazna i susretljiva. Taverna je bila u redu. Bez automobila nije preporučljivo. Plaža i more su bili odlični!

germanfamily

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Došlo je sve kao što treba biti. Čistoća, promjena posteljine i čišćenje - sve je super funkcioniralo. Kuća je bila dovoljno opremljena sa svime što je potrebno, klima je bila presudna jer je bilo jako vruće! Vrlo ljubazna dama koja govori njemački na recepciji. Lijepa i mirna privatna plaža s povoljnim posluživanjem ispod suncobrana! Hrana u taverni na plaži nije toliko dobra kao u okolnim selima/tavernama. Jedini gorki okus: Položaj većine dostupnih kuća uz glavnu cestu je jako bučan. Budući da uglavnom ležite na plaži danju i noću imate zatvorene prozore s upaljenom klimom, to je podnošljivo... Mali supermarket prije služi samo za kupnju kruha za doručak - ali nije daleko veći supermarket gdje možete dobiti sve što vam srce poželi.

Biddi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa i ugodna kuća za odmor sa svim udobnostima. Usluga sobarice svakih 2-3 dana. Vrlo čisto. 5-10min do plaže. Mali zaljev s ležaljkama i suncobranima te ugostiteljskim objektima! Svi vrlo ljubazni. Centralna lokacija! Jedina mana: bazen nije bio u pogonu. To bi bilo idealno za veliku vrućinu u kolovozu i poziciju na brdu...

Karlotta

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bila je jako lijepa sedmica u vrlo održavanom i dobro vođenom području. Vrlo praktično uređeno, plaža je bila super blizu i čista, sveukupno vrlo čisto (najgore se obavljalo svakodnevno u kući). Taverna potpuno u redu, ljudi (recepcija, konobari itd.) bili su svi ljubazni i posebno prijateljski nastrojeni prema djeci. Zahvaljujući izvrsnoj pripremi od strane JASSU-a sve je bilo super i dobro organizirano prema planu. Nema stresa tijekom cijelog tjedna! Tako se može dobro provesti odmor.

sheckler

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Imali smo kućni broj 28. Opremljenost i stanje kuće bili su uredni, usluga je bila uzorna (posteljina se mijenjala nekoliko puta!). Međutim, bračni krevet u prizemlju je jako loš. Loše spavate (krevet nepodnošljivo škripi) i dugoročno imate znatne bolove u leđima (tvrd madrac). Ipak, vrlo lijep odmor zbog lokacije blizu plaže.

germanfamily

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Do sada je sve bilo jako lijepo. Čistoća, promjena posteljine i usluga čišćenja - sve je odlično funkcioniralo. Kuća je bila primjereno opremljena sa svim potrebnim, klima je bila bitna za preživljavanje; Bilo je jako vruće! Vrlo ljubazna žena na recepciji koja govori njemački. Prekrasna i tiha privatna plaža s jeftinim gostoprimstvom pod suncobranom! Na žalost, hrana u konobi na plaži nije tako dobra kao u okolnim selima/konobama. Jedini padalac: Lokacija većine dostupnih kuća u jedinoj ulici je vrlo bučna. Ali kako danju ionako ležite na plaži, a noću klima radi sa zatvorenim prozorima, to je podnošljivo... Mali supermarket je dobar samo za kruh za doručak - nedaleko je veći supermarket gdje možete kupi sve što ti srce poželi može poželjeti.

Benwisch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Naša kuća za odmor na 2 kata (ništa za osobe s problemima koljena zbog prilično strmih stepenica) u uređenom kompleksu Trikorfo bila je ugodno mirna zbog lokacije udaljene od prometne ceste (svakako obratite pozornost na lokaciju kuće, inače zna biti jako bučno!! ), tako da je put do plaže malo duži (oko 350m), ali ok. za nas u ranim pedesetima. Kreveti dobri, promjena posteljine sredinom tjedna ugodna. Kuhinjska oprema je ok, ali nije baš dobra za često kuhanje za više ljudi, npr. nema velike zdjele za salatu i postoji samo štednjak s 2 plamenika. Lijepo: dostupna je tekućina za pranje i nove spužvice za pranje posuđa, kao i uzorci šampona, gela za tuširanje i losiona u kupaonici. WC kante/otpad prazne se svakodnevno (vrlo povoljno). Mala, mirna uvala bez glazbe, čista, bistra voda, idealna za djecu, jer je daleko vrlo ravna. Taverna iznad zaljeva nudi mnogo ribljih jela, malo skuplja ali velike porcije. Preporuča se rent-a-car jer okolica ne nudi toliko, ali ima lijepih destinacija i dalje. Uživali smo u boravku!

Familie

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je bila prostrana i dobro održavana (svakodnevna usluga). Oprema kuhinje ali spartanska (tipična Grčka). Područje je u cjelini bilo bučno, a trgovina je bila samo za hitne slučajeve, ali recepcija je bila vrlo ljubazna i uslužna. Konoba je bila ok. Ne preporučuje se bez automobila. Plaža i more su bili super!

Familienurlaub

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moja supruga, naše dvoje male djece i ja proveli smo veliki odmor na Trikorfu. Plaža i more su idealni za malu djecu. Vrlo je blagog nagiba i vrlo je tih. U lipnju su temperature već bile jako tople i svaki dan smo bili u moru. Na plaži se nalazi mali beach bar koji vodi vlasnik konobe. Tako smo mogli uživati iu cjelokupnoj ponudi hrane iz taverne na plaži. Suncobrane i ležaljke smo dobili besplatno, jer smo uvijek imali nešto za piće. Hrana iz konobe bila je vrlo ukusna, a cijene apsolutno poštene. Ovdje smo uživali jesti klasična grčka jela ili jesti svježu prženu ribu. Kuće su jako lijepe, posebno nova kupaonica i prekrasne drvene ležaljke. Ništa nam nije nedostajalo u kući niti je gospođa s recepcije to donijela odmah nakon prijave. Čistačica je bila vrlo pažljiva i temeljita. U mini marketu smo mogli nabaviti najpotrebnije stvari. Dobro snabdeven supermarket sa mesnim pultom i velikim izborom voća i povrća udaljen je 3 km u pravcu Nikitija. U Nikitiju ima mnogo supermarketa (Lidl itd.) i širok izbor trgovina i taverni. Od zračne luke Solun vozili smo se ¾ sata do kuće, što je bilo super s djecom. Naš zaključak: svestrano uspješan odmor. Rado bismo se vratili. Puno hvala i Jassu Reisenu na napojnici i glatkim rezervacijama kuće, leta i najma automobila.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 289848

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/289848.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Gerakini» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 14 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina