Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Gerakini

Trikorfo

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.07 km

0.07 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Zračna luka 75 km

75 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Martin B.

5,0
5 5 5 5 5

Gute Lage, sehr gute Ausstattung und perfekter Service

Marleen R.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Anlage, wunderschönes Haus, super nette Rezeptionistin, die mit Rat und Tat zur Seite steht. Der Strand mit flachem, kinderfreundlichen Verlauf befindet sich in wenigen Minuten zu Fuß.

Peter P.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Appartement, tolle Terrassen und sehr sauber. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und eine schöne Zeit dort verbracht.

Ueli

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Anlage, sauberer und schöner Strand, nette und aufmerksame Mitarbeiter, gute Unterkunft, Doppelbett für unseren Geschmack zu schmal

ciba

4,0
4 4 4 4 4

The only downsize is the horrible INTERNET connection.

Anne

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi (obitelj s dvije djevojčice, 11 i 14 godina) smo imali vrlo lijep, topao i opuštajući odmor u Trikorfu Beach! Plaža je bila ugodna: nije bila previše puna niti toliko zaprljana kako su neki tvrdili! More je bilo ugodno toplo i dobro za ronjenje s maskom! Također, prilično je plitko, tako da je bilo odlično za kupanje i nakon otprilike 100 metara i za plivanje! Naša kuća za odmor bila je opremljena s tri zvjezdice, ali usluga oko kuće čini ocjenu od četiri zvjezdice (usluga čišćenja i dobrodošli košarica, itd.). Vanjski prostori su dobro održavani! Budući da nema animacije ili sličnog, kompleks (tu su i kuće za odmor koje su stalno nastanjene od strane vlasnika (uglavnom umirovljenika)) je prije svega opuštajući!

Benwisch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Naše kućica na 2 kata (ništa za ljude s problemima s koljenima zbog prilično strme stepenice) u njegovanoj Trikorfo kompleksu bila je ugodno tiha zbog položaja okrenutog od prometne ceste (obvezno paziti na položaj kuće, inače može postati jako bučno!!), zbog toga je put do plaže bio nešto duži (oko 350m), ali uredan za nas u ranim pedesetima. Kreveti su dobri, zamjena posteljina usred tjedna ugodna. Kuhinjska oprema je u redu, ali za češće kuhanje za više osoba nije baš sjajna, primjerice nedostaje velika zdjela za salatu i postoji samo 2-upaljačka ploča. Lijepo: Deterdžent za pranje suđa i novi spužve su dostupni, kao i uzorci šampona, gel za tuširanje, losiona u kupaonici. Kante za smeće se svakodnevno prazne (vrlo ugodno). Mali mirni zaljev bez glazbene buke, čista, bistra voda, idealna za djecu jer je daleko jako plitko. Taverna iznad zaljeva nudi mnoge riblje specijalitete, malo skuplje, ali ogromne porcije. Najam automobila se preporučuje, jer bliža okolica ne nudi puno, ali udaljeniji lijepi ciljevi su dostupni. Uživali smo u boravku!

sheckler

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Imali smo kuću broj 28. Oprema i stanje kuće bili su u redu, usluga je bila uzorno (višestruka promjena posteljine!). Međutim, bračni krevet u prizemlju je vrlo loš. Loše se spava (krevet jako škripi) i s vremenom se stvaraju značajne bolove u leđima (madrac je tvrd). Ipak, vrlo lijep odmor upravo zbog blizine plaže.

Biddi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa i ugodna kuća za odmor sa svim udobnostima. Čišćenje sobe svaka 2-3 dana. Vrlo čisto. 5-10 minuta do plaže. Mali zaljev s ležaljkama i suncobranima te uslugom Cateringa! Svi su vrlo ljubazni. Centralna lokacija! Jedini nedostatak: bazen nije bio u funkciji. Bio bi idealan s obzirom na veliku vrućinu u kolovozu i lokaciju na brdu...

Maria M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Puno bolje nego što smo očekivali. Vjenčali smo se na plaži ispod kompleksa i smjestili cijelu vjenčanicu u kompleks. Svi gosti bili su oduševljeni smještajem, lokacijom i uslugom. Prekrasno, novo i njegovano. I kuće i kompleks. Osoblje je vrlo ljubazno i uslužno. Posebno smo zavoljeli recepcionerku Kiki. Upoznali smo i vlasnike. Vrlo ljubazan i pažljiv par. Osjećali smo se stvarno jako dobro. Sva naša pitanja i zahtjevi bili su odmah ispunjeni i ostvareni. Na temelju ovog pozitivnog iskustva odlučili smo se vratiti svake 5 godina kako bismo proslavili naš godišnjak. Vrlo preporučljivo i svaku kunu vrijedno, no smatramo da je cijena vrlo povoljna za ono što dobijete. Što se tiče Jassua: Tijekom cijelog planiranja dobro smo vođeni i savjetovani. Posebno u nesigurno vrijeme zbog epidemije korone uvijek je bio dostupan kompetentni sugovornik za nas. Brzo smo dobili odgovor i uvijek se osjećali dobro zbrinutima. Hvala vam puno. Ova prekrasna svadba postala je savršen trenutak našeg života, i to je zahvaljujući vama.

Familie

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je bila prostrana i dobro održavana (svakodnevna usluga). Ipak, oprema u kuhinji bila je skromna (tipično za Grčku). Cijeli kompleks je bio glasan, a trgovina je bila korisna samo u hitnim slučajevima, dok je recepcija bila vrlo ljubazna i susretljiva. Taverna je bila u redu. Bez automobila nije preporučljivo. Plaža i more su bili sjajni!

Fabian H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo krajem svibnja, početkom lipnja sa 2 male djece. Smještaj nam se jako svidio. Do plaže je samo nekoliko minuta hoda. Plaža je većinom bila prazna. Restoran Elia je otvoren tek u lipnju. Tada su postavljene i neke ležaljke na plaži. U visokoj sezoni ovdje može biti više gužve. Stan je bio vrlo dobro opremljen i čist. U vrtu su bile dvije ležaljke s suncobranom. Svaki dan su bili svježi ručnici. Nije nam ništa nedostajalo. Jedino bračni krevet bi mogao biti malo veći. 140 cm je vrlo malo ako se u krevet dodaju još jedno ili dvoje djece. Za supermarket i restorane potrebna je automobil ili bicikl. Mi smo sve napravili biciklom.

Claudia E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepo održavano naselje direktno uz more! Beskrajno preporučujemo! Proveli smo tamo 2 tjedna sa našim jednogodišnjim blizancima i osjećali smo se odlično. Apartman je bio odlično opremljen, pripadajući vrt brižno održavan, a svakodnevna usluga čišćenja s promjenom posteljine 2 puta tjedno nismo uopće očekivali. Osoblje je ljubazno i vrlo susretljivo, uvijek dostupno i potpuno zaljubljeno u naše dvije djevojčice. Predivna novo renovirana taverna izravno u naselju s pratećim Beachclubom - hrana odlična, a osoblje nevjerojatno srdačno. Auto je vrlo preporučljiv - najbliže mjesto Gerakini s tavernama i dućanima udaljeno je pješice oko 20 minuta.

Anne

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi (obitelj s dvije djevojčice, 11 i 14 godina) imali smo vrlo lijepe, tople i opuštajuće praznike na plaži Trikorfo! Plaža je bila ugodna: nije bila prenapučena i nije tako prljava kao što su neki mislili! Voda je bila ugodno topla i pogodna za ronjenje! Osim toga, bila je prilično ravna, tako da ste se mogli jako dobro okupati, a nakon 100-tinjak metara i plivati! Vjerojatnije je da će naša kuća za odmor biti ocijenjena s 3 zvjezdice u pogledu opreme, ali usluga oko kuće nadoknađuje ocjenu s 4 zvjezdice (međučišćenje i košara dobrodošlice, itd.). Teren je dobro održavan! Ali budući da nema zabave i sličnog, kompleks (postoje i kuće za odmor u kojima stalno žive vlasnici (uglavnom umirovljenici)) prije svega opušta!

sheckler

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Imali smo kućni broj 28. Opremljenost i stanje kuće bili su uredni, usluga je bila uzorna (posteljina se mijenjala nekoliko puta!). Međutim, bračni krevet u prizemlju je jako loš. Loše spavate (krevet nepodnošljivo škripi) i dugoročno imate znatne bolove u leđima (tvrd madrac). Ipak, vrlo lijep odmor zbog lokacije blizu plaže.

Familie

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je bila prostrana i dobro održavana (svakodnevna usluga). Oprema kuhinje ali spartanska (tipična Grčka). Područje je u cjelini bilo bučno, a trgovina je bila samo za hitne slučajeve, ali recepcija je bila vrlo ljubazna i uslužna. Konoba je bila ok. Ne preporučuje se bez automobila. Plaža i more su bili super!

Benwisch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Naša kuća za odmor na 2 kata (ništa za osobe s problemima koljena zbog prilično strmih stepenica) u uređenom kompleksu Trikorfo bila je ugodno mirna zbog lokacije udaljene od prometne ceste (svakako obratite pozornost na lokaciju kuće, inače zna biti jako bučno!! ), pa je put do plaže malo duži (oko 350m), ali ok. za nas u ranim pedesetima. Kreveti dobri, promjena posteljine sredinom tjedna ugodna. Kuhinjska oprema je ok, ali nije baš dobra za često kuhanje za više ljudi, npr. nema velike zdjele za salatu i postoji samo štednjak s 2 plamenika. Lijepo: dostupna je tekućina za pranje i nove spužvice za pranje posuđa, kao i uzorci šampona, gela za tuširanje i losiona u kupaonici. WC kante/otpad prazne se svakodnevno (vrlo povoljno). Mala, mirna uvala bez glazbe, čista, bistra voda, idealna za djecu, jer je daleko vrlo ravna. Taverna iznad zaljeva nudi mnogo ribljih jela, malo skuplja ali velike porcije. Preporuča se rent-a-car jer okolica ne nudi toliko, ali ima lijepih destinacija i dalje. Uživali smo u boravku!

Familienurlaub

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Moja supruga, naše dvoje male djece i ja proveli smo veliki odmor na Trikorfu. Plaža i more su idealni za malu djecu. Vrlo je blagog nagiba i vrlo je tiha. U lipnju su temperature već bile jako tople i svaki dan smo bili u moru. Na plaži se nalazi mali beach bar koji vodi vlasnik konobe. Tako smo mogli uživati iu cjelokupnoj ponudi hrane iz taverne na plaži. Suncobrane i ležaljke smo dobili besplatno, jer smo uvijek imali nešto za piće. Hrana iz konobe bila je vrlo ukusna, a cijene apsolutno poštene. Ovdje smo uživali jesti klasična grčka jela ili jesti svježu prženu ribu. Kuće su jako lijepe, posebno nova kupaonica i prekrasne drvene ležaljke. Ništa nam nije nedostajalo u kući niti je gospođa s recepcije to donijela odmah nakon prijave. Čistačica je bila vrlo pažljiva i temeljita. U mini marketu smo mogli nabaviti najpotrebnije stvari. Dobro snabdeven supermarket sa mesnim pultom i velikim izborom voća i povrća udaljen je 3 km u pravcu Nikitija. U Nikitiju ima mnogo supermarketa (Lidl itd.) i širok izbor trgovina i taverni. Od zračne luke Solun vozili smo se ¾ sata do kuće, što je bilo super s djecom. Naš zaključak: svestrano uspješan odmor. Rado bismo se vratili. Puno hvala i Jassu Reisenu na napojnici i glatkim rezervacijama kuće, leta i najma automobila.

Biddi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa i udobna kuća za odmor sa svim komforom. Sobarica svaka 2-3 dana. Vrlo čisto. 5-10min do plaže. Mala uvala sa ležaljkama i suncobranima i cateringom! sve jako lijepo. Centralna lokacija! Jedina mana: bazen nije bio u funkciji. Bilo bi idealno s obzirom na velike vrućine u kolovozu i položaj na planini...

Karlotta

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bio je to vrlo lijep tjedan u vrlo dobro održavanom i dobro vođenom kompleksu. Vrlo praktično, plaža super blizu i čista, općenito vrlo čista (svaki dan se radila najgrublja stvar u kući) Konoba je bila savršeno u redu, ljudi (recepcija, domaćinstvo itd.) svi su bili ljubazni i posebno prijateljski nastrojeni prema djeci. Zahvaljujući izvrsnoj pripremi JASSU-a, sve je bilo super i dobro organizirano. Bez stresa tjedan dana! To je dobar način za odmor.

Claudia E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep, uređen kompleks na samom moru! Bezrezervna preporuka!
Tamo smo proveli 2 tjedna s našim jednogodišnjim blizancima i osjećali smo se vrlo ugodno. Apartman je bio dobro opremljen, pripadajući vrt s ljubavlju njegovan i nismo očekivali svakodnevnu uslugu čišćenja uključujući promjenu posteljine dva puta tjedno. Osoblje je ljupko i od velike pomoći, uvijek dostupno i obožava obje naše djevojke.
Prekrasna, novouređena konoba direktno u kompleksu s pripadajućim klubom na plaži - odlična hrana i nevjerojatno toplo osoblje.
Automobil se toplo preporučuje - najbliži grad Gerakini s tavernama i trgovinama udaljen je dobrih 20 minuta hoda.

Rolf S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve je bilo super! Uređenje kuće nam je bilo baš po mjeri, a cijeli kompleks je bio dobro održavan i održavan, uključujući i plažu. Izvanredna usluga na licu mjesta, svakodnevno čišćenje također je bilo savršeno! Imali smo prekrasan tjedan!

Maria M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Puno bolje od očekivanog.
Vjenčali smo se na plaži ispod kompleksa i smjestili cijelu svatovu u kompleks. Svi gosti su bili oduševljeni smještajem, lokacijom i uslugom.
Lijepa, nova i dobro održavana. I kuće i kompleks.
Osoblje je vrlo ljubazno i ljubazno. Posebno smo se zaljubili u recepcionarku Kiki. Upoznali smo i vlasnike. Vrlo lijep i pažljiv par. Osjećali smo se vrlo vrlo ugodno. Svi naši upiti i zahtjevi su odmah udovoljeni i realizirani. Zbog ovog pozitivnog iskustva odlučili smo se vraćati svakih 5 godina na proslavu godišnjice braka.

Topla preporuka i vrijedi svakog penija iako mislimo da je cijena vrlo razumna za ono što dobijete.

O Jassu: Dobili smo dobru podršku i savjete tijekom cijelog planiranja. Pogotovo u neizvjesnim vremenima zbog korona epidemije uvijek nam je na raspolaganju bila kompetentna kontakt osoba. Uvijek smo brzo dobivali odgovor i osjećali smo da smo u dobrim rukama u svakom trenutku.

Hvala vam puno. Ova prekrasna svadbena proslava također je postala savršen trenutak naših života zahvaljujući tebi.

Fabian H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ostali smo krajem svibnja početkom lipnja s 2 male djece. Smještaj nam se jako svidio. Do plaže je svega nekoliko minuta hoda. Plažu smo uglavnom imali samo za sebe. Restoran Elia otvoren je tek u lipnju. Potom je na plaži postavljeno nekoliko ležaljki. Ovdje bi u visokoj sezoni moglo biti prometnije.
Apartman je bio vrlo dobro opremljen i čist. U vrtu su bile dvije ležaljke sa suncobranima. Svaki dan je bilo svježih ručnika. Ništa nije nedostajalo. Jedino je bračni krevet mogao biti brojku veći. 140 cm je vrlo malo ako jedno ili dvoje djece dolazi s vama u krevet. Za supermarket i restorane potreban je automobil ili bicikl. Sve smo radili biciklom.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 289851

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289851.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Gerakini» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina