Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Sfakaki

Sfakaki

maks.  4   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Zračna luka 72 km

72 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sascha D.

5,0
5 5 5 5 5

Zimmer sauber und funktional, Familiär, Personal sehr freundlich und hilfsbereit,

Ryan M.

5,0
5 5 5 5 5

We had such an amazing time at this property, the whole place was clean and modern. The pool was fantastic with a great sectioned off bit for children which my 2yr old loved. The staff were helpful and easy to speak to. The location was brilliant! Thank you for an amazing start to our wedding trip/family holiday!

Benedikt T.

5,0
5 5 5 5 5

Familiäre Führung, ruhige Lage, saubere Zimmer mit guter Kochgelegenheit, Mietwagen vollgetankt reibungslos, alles in allem ein perfekter Urlaub.

Philippe L.

5,0
5 5 5 5 5

Accueil très agréable Des propriétaires de l’hôtel ainsi que du personnel propreté des chambres Irréprochable avec un passages par jour et tous les deux jours pour faire les lits Piscine très très propre hôtel Très bien situé pour Visiter L îles

ivchenko

5,0
5 5 5 5 5

ruhig, entspanned, tolle personal, sauber, man brauch aber ein auto

sonnenanbeter

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben einen zauberhaften Urlaub in einer sehr gepflegten und freundlich geführten kleinen Anlage mit herrlichem Blick auf das Meer geführt.

keine

5,0
5 5 5 5 5

Meine Empfehlung an allen !!! Das ist die Beste, was es auf Kreta gibt !!!!!!!!!!!!!!!

Familie Albrecht from Germany

5,0
5 5 5 5 5

Very friendly personal. Marianthi and Rados are so nice. They were so friendly. Perfect place and very clean. The appartments were big. The Kids had also enough place. It is also very quiet that you are not in the middle of the tourists. Lidl is like 5 km far from hotel. There are two beachs that you must visit: Episkopi and Bali. They are like 20 km far from hotel. I advice that you always rent a car in Kreta. Taxis are expensive and public transport is not so good. Next year we will stay in the same place.

Jana

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Dobro održen, jednostavan smještaj, ljubazan doček. Smeće je svakodnevno odnošeno, jednom tjedno novi ručnici i posteljina. Vrlo strma cesta do smještaja (to je već spomenuto u opisu). Nažalost, nismo koristili bazen jer smo imali malo nesreće s vremenom. Supermarketi i restorani su u blizini. Odmor se nalazi blizu Rethimna i stoga je idealan za istraživanje grada i okolice zapadnog Krete automobilom.

Thomas mit Familie

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepi, mirni i čisti apartman s lijepim bazenom i prekrasnim pogledom na more. Idealno smješten za istraživanje zapadne i srednje Krete. Ovdje bi svakako trebalo unajmiti automobil. Vrlo dobar omjer cijene i kvalitete! Klima uređaj uključen, to je super! Jedini nedostatak bio je vrlo mali kupaonica.

Christine J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Proveli smo ugodan boravak u vašem apartmanu. Dobro smo dočekani odmah po dolasku i tijekom čitavog boravka. Apartman je ugodan, dobro održavan, s pristupom bazenu, blizina plaže i trgovina s osnovnim potrepštinama. Također smo bili dobro smješteni za obilazak. Vrlo lijep boravak. Hvala!!! Christine, Serge i Sacha Jeudy

Oma und Opa mit Anhang

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti mirni smještaj s ​​prijateljskim osobljem. Prema opisu koji je dao putnički ured, lako ga je pronaći. Dobar polazni položaj za posjete zanimljivostima u i oko Rethymna. Pješčana plaža (voda oko 25°C) i trgovine su lako dostupne. Kuhinjska oprema je malo oskudna.

gawigue

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartmansko naselje je arhitektonski privlačno, namještaj je jednostavan ali uredan, usluga iznadprosječno dobra. Obalni krajolik ne poziva na odmor na plaži, previše je dominiran glavnom cestom. Ali za nas koji smo željeli upoznati otok, smještaj je bio izvrstan.

Ulli

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Odličan apartman, lijep bazen, vrlo dobar servis. Apartman se nalazi na padini na drugom katu s pogledom na more. Kuhinjska oprema je oskudna, ali sasvim dovoljna za ukusan doručak i mali zalogaj. Jedina poteškoća: Prilaz kompleksu je vrlo strman. Naš mali automobil za odmor nije uspio penjati se na tu "planinu", morali smo nažalost parkirati ispod i pješice doći do kompleksa. Sažetak: Možemo samo preporučiti ovaj kompleks i rado ćemo se vratiti!

David C.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Ugodan doček od vlasnika. Kuća jako čista, dobro opremljena i idealna za 4 osobe. Lijep pogled na more i brda. Dobra lokacija za istraživanje ove prekrasne regije Magne! Uživali smo u našem boravku.

Jana

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Dobro održavan, jednostavan smještaj, lijep doček. Otpad se svakodnevno odvozio, jednom tjedno dobili smo nove ručnike i posteljinu. Vrlo strmo uspon do smještaja (to je već spomenuto u opisu). Nismo koristili bazen zbog lošeg vremena. Supermarketi i restorani u blizini. Ova se kuća za odmor nalazi blizu Rethimna i idealna je za istraživanje grada i okolice zapadnog Krita automobilom.

Aline A.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Smatramo da nam je smještaj vrlo dobro odgovarao. Stan se nalazi u malom kompleksu koji je privlačno uređen. Područje bazena je vrlo lijepo. Osoblje je nevjerojatno gostoljubivo, pomoćno i susretljivo. Bili smo tamo s dvoje malene djece i općenito se osjećali vrlo ugodno. Trebali biste imati najam automobila kako biste bili mobilni.

Thomas mit Familie

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep, tih i čist apartman s prekrasnim bazenom i prekrasnim pogledom na more. Idealno smješten za istraživanje zapadne i središnje Krete. Ovdje svakako treba rezervirati rent-a-car. Vrlo dobra vrijednost za novac! Klima uređaj uključen, to je sjajno! Mali nedostatak je bila vrlo mala kupaonica.

Ulli

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Odličan apartman, lijep bazen, vrlo dobra usluga. Stan je na padini na 2. katu s pogledom na more. Oprema kuhinje je malo loša, ali sasvim primjerena za ukusan doručak i mali međuobrok. Jedina poteškoća: objekt ima vrlo strm prilaz. Naša mala letnja ruta nije uspjela doći do ove "planine", nažalost morali smo parkirati ispod i pješačiti do objekta. Sažetak: možemo samo preporučiti sustav i rado bismo se vratili!

niklas123

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo ljubazni, uslužni ljudi, čist apartman po apsolutno poštenoj cijeni, mirna lokacija, blizina mora, plaža bez gužve - sve savršeno za opuštajući odmor! Stol za biljar zaokružio je večer za naše dečke. Jedino je kuhinja prilično spartanska, to bi se dalo popraviti. U svakom slučaju bilo nam je super!

Ava

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naša obitelj (2 odrasle osobe i 2 tinejdžera) ostala je ovdje dva tjedna u kolovozu. Za sve nas četvero bilo je vrlo ugodno i opuštajuće. Bazen je bio odličan, kao i blizina plaže. Sobe (2 spojene) bile su vrlo prostrane, svijetle i čiste. Također možemo potvrditi da je usluga bila iznimno ljubazna i vrlo ljubazna. Osim toga, imali smo rent-a-car, što je preporuka, kako bismo mogli ići na lijepe izlete. Svakako možemo preporučiti JASSU-Reisen, kao agenta za smještaj i rent a car, kao i ovaj objekt. Bilo je to prekrasno putovanje - od početka do kraja!

Oma und Opa mit Anhang

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čist miran smještaj s ljubaznim osobljem. Lako dostupno prema opisu putničke agencije. Dobro polazište za izlete do znamenitosti ui oko Rethytma. Pješčana plaža (voda oko 25"C) i trgovina na pješačkoj udaljenosti. Kuhinjska oprema malo je oskudna.

Mrs. Angelika

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nas (par) su primili vrlo prijateljski i dali nam savjete za konobe. Naš stan je bio čist, svijetao i praktično namješten. Naš balkon s pogledom na zaljev bio je lijep, ali sasvim dovoljan za dvije osobe. Sve u svemu: preporučeno i jeftino!

der Kretaner

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučuje se. Vrlo lijepi apartmani, bazen, bar, biljar, fantastičan pogled na more i idealno mjesto za izlete - sve što vam srce poželi. Prekrasne plaže u blizini. Potpuno opuštanje za cijelu obitelj. Svi su jako srdačni i uslužni, daju dobre savjete za izlete/restorane i ispunjavaju svaku želju - samo se trebate usuditi pitati. Međunarodni gosti. Cjelokupna rezervacija putem Jassu-Reisen nekomplicirani, pouzdani odgovori na pitanja i razmatranje individualnih želja; super auto preko Jassua. Puno hvala.

gawigue

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartmansko naselje je arhitektonski dopadljivo, namještaj jednostavan ali uredan, usluga natprosječna.Obalni krajolik ne poziva na kupanje, previše dominira državna cesta. Ali za nas, koji smo željeli upoznati otok, domicil je bio odličan.

T.S.Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan kompleks, prostran i dobro opremljen apartman, vrlo prijateljski, uslužan i topla dobrodošlica. Prilično tiho, manje se čuje s obližnje državne ceste nego s okolnih koza, pasa i pijetlova. Plaža i nekoliko dobrih taverni na pješačkoj udaljenosti, dobar šoping u obližnjem Rethymnonu. Pogodno mjesto za izlete po zapadnom dijelu otoka i istočno do Herakliona/Knososa. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Christoph-Mandy H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Iznajmljeni stan je ispunio naša očekivanja. Opis apartmana i okoline savršeno je odgovarao zatečenim uvjetima - parking na licu mjesta, prekrasna plaža, supermarket... Omjer cijene i kvalitete, čistoća, ljubaznost osoblja - sve je bilo odlično. Osjećali smo se vrlo ugodno i može koristiti ovu nekretninu svakako preporučujem.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 289881

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289881.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Sfakaki» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina