Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Akoumia

Akoumia

maks.  5   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

2 dvokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.3 km

2.3 km

Mogućnost kupovine 18 km

18 km

Zračna luka 109 km

109 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Klaus Z.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns rundum wohl gefühlt!

Marialuisa P.

4,0
4 4 4 4 4

Toll

Christophe B.

4,0
4 4 4 4 4

la maison était superbe, très bien située, telle que décrite dans l'offre.

Barbara N.

5,0
5 5 5 5 5

Alles perfekt, schöne und sehr saubere Unterkunft, traumhafte Terrasse, sehr nette Vermieter, hat alles super geklappt.

Dirk S.

5,0
5 5 5 5 5

Very nice located house with lovely view from the mountains to the sea. Quiet and peacefull located, several good restaurants at the beaches. very clean house and well equipped. We would definately come again. Very friendly hosts.

Stephanie F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kao i uvijek, bio je predivan odmor na južnoj obali. Volimo se uvijek vraćati, vlasnici su vrlo ljubazni i odmah se brinu o svemu što je potrebno, ako je potrebno. Posebno je vrijedno i ovoga puta bilo to što možete sjediti udobno u kućici, što svakako nije slučaj sa svim kućama za odmor. Upravo u jesen večeri su ponekad hladne, tada naučite cijeniti ugodno mjesto za sjedenje. Također, natkrivena terasa je od velike vrijednosti, to također nije lako pronaći. Rado ćemo se vratiti. Stephanie i Andreas Franke.

Isabell S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Godišnji smještaj bio je predivan. Vlasnica nas je srdačno dočekala i osjećali smo se vrlo dobrodošlo. Vlasnica živi sa svojom obitelji nedaleko od kuće, tako da su i kontakt osobe u blizini u slučaju potrebe. Vrlo dobro govori engleski i komunikacija je tekla vrlo dobro. Kuća je predivna, a pogled nevjerojatan. U mirnoj i prilično izoliranoj lokaciji bilo je lako opustiti se. Sve prozore i vrata također su opremljeni mrežama protiv komaraca. U oba spavaća sobe nalaze se klima uređaji. Veličanstveno vanjsko područje i terasa pozivaju na ugodne večeri pod otvorenim nebom. Također postoji vanjski tuš, koji je koristan nakon dana provedenog na plaži ili za osvježenje. Sveukupno sjajno iskustvo, rado ponovno.

Claudia B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Amathianis je brižno i velikodušno opremljen smještaj s prekrasnim pogledom u apsolutnom miru. Nije nam nedostajalo ništa. Simpatični domaćini govore samo grčki i jezik gostoprimstva. Sva pitanja rado će odgovoriti kćer koja živi u Ateni putem telefona ili WhatsAppa. Dva lijepe plaže i nekoliko taverni udaljeni su oko 2 km, ceste su asfaltirane. Rado bismo se vratili u bilo koje vrijeme.

Angelo D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Kuća je bila fantastična: čista, udobna, puna sunca i s predivnim pogledom. Postoji prostran otvoreni prostor gdje djeca mogu sigurno igrati, a odrasli mogu piti ili jesti i gledati zalazak sunca ili jednostavno se opustiti. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i učinili su sve što je u njihovoj moći da naš odmor bude nezaboravan. Toplo preporučujemo. Ako su sva vaša imanja na ovom nivou, sigurno ćemo se vratiti na drugo za naš sljedeći put. Hvala Eleni i svima vama.

Stephanie F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kao i uvijek, bila je divna odmor na južnoj obali. Rado se vraćamo, vlasnici su vrlo ljubazni i odmah se brinu za sve što je potrebno, ako je potrebno. Posebno vrijedno i ovaj put bilo je to što se može ugodno sjediti u kućici, što nije slučaj kod svih kućica za odmor. U jesen je vrijeme ponekad hladno navečer, tada cijeniš udobno mjesto. Čak i nadstrešnica koja je vodootporna ima neku vrijednost, a ne nalazi se svugdje. Rado se vraćamo.
Stephanie i Andreas Franke

Heiko L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepo smještena; tamo je prekrasno tiho, pogled s terase je fantastičan, a ako želite samo malo prošetati, možete hodati kroz maslinike praktično ne prometiranim stazama od kuće. Veliki hladnjak s velikim zamrzivačem u kombinaciji s pećnicom (za ponovno zagrijavanje zamrznutog kruha!) Vrlo je praktičan. Oko 12 metara ispod kuće nalazi se još jedna mala kućica na imanju u kojoj je dnevno boravio vlasnik apartmana; zapravo primijetite njegovo prisustvo samo kad vam donosi povrće iz vrta ili druge delicije (za to se još jednom zahvaljujem: Σε ευχαριστώ πολύ). Kuća je dobro opremljena protiv komaraca; ako želite sjediti vani u sumrak, možda će biti potrebna dodatna zaštita od komaraca. Zaključak: Kuću mogu preporučiti, posebno zbog njezine lokacije.

Stefanie M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo lijep odmor, prekrasnu kuću s lijepim pogledom. U kući je sve bilo dostupno što je trebalo. Vrlo ljubazni vlasnici, uvijek spremni pomoći. Mirno okruženje, upravo ono što smo željeli. Prekrasna plaža u blizini.

Christian H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo jako uzbuđeni zbog "naše" kuće u planinama! Prekrasan pogled na more, prekrasno imanje, čisto, ljubazni domaćini, sve je bilo super. Ako želite nešto osamljeno, a opet ugodno udobno (klima uređaj, velika kuhinja itd.), ovo je mjesto za vas!

Andrea S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u kući! Vrlo je čist, lijepo namješten, vrlo svijetao i prostran, dobro opremljen s prekrasnim pogledom na more. Natkrivena terasa - također s fantastičnim pogledom na more - idealno je mjesto za opuštanje i uživanje u prekrasnom miru. Vrlo ljubazan i pažljiv vlasnik. Rado opet u svako doba!

Claudia B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Amathianis je s ljubavlju i velikodušno namješten smještaj s prekrasnim pogledom u apsolutnom miru. Ništa nam nije nedostajalo. Ljubazni domaćini govore samo grčki, jezik gostoprimstva. Kći, koja živi u Ateni, rado odgovara na sva pitanja telefonom ili Whatsappom.
Dvije prekrasne plaže i nekoliko konoba udaljeni su oko 2 km, ulice su asfaltirane.
Rado bismo se/rado vratili bilo kada.

Andrea S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo u ovoj kući po drugi put i osjećamo se vrlo ugodno. Interijer je vrlo svijetao i lijepo namješten, sadržaji su izvrsni, a stanodavac je vrlo ljubazan i brižan. Na prilično zaštićenoj terasi od vjetra (što može biti velika prednost u ovom području ;-) možete sjediti i gledati u more i planine.

Silvia E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća na prekrasnoj, mirnoj lokaciji u Thiopetri. Terasa je idealno izgrađena s pogledom na zaljev. Imali smo samo jedan dan bez jakog vjetra, ali smo ipak mogli sjediti na terasi zaštićenoj od vjetra. Bilo je vrlo čisto, a kuhinja je bila vrlo dobro opremljena sa svim bitnim potrepštinama. Domaćini su bili ljubazni i uslužni. Bilo nam je opušteno i lijepo i rado bismo se vratili.

Stephanie F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća i vrlo ljubazni domaćini, i konačno kuća u kojoj se možete udobno smjestiti, ove godine je bilo hladnije nego inače, i često smo bili prisiljeni ostati u kući navečer. Vrlo lijepa i mirna lokacija, čista i dobro održavana. Bračni krevet je malo uzak, ali s tim se možete nositi na odmoru. Terasa je natkrivena, otporna na kišu, vrlo ugodna, to smo drugačije doživjeli u mnogim drugim kućama. Već se veselimo idućoj godini.

Davide C.

5,0
5 5 5 5 5

Casa accogliente e ben arredata con vista magnifica. È un piacere risiedervi anche solo per restare in soggiorno o sotto il portico a leggere e guardare il mare, circondati dal verde del giardino e del pendio della collina. Con pochi minuti in auto si raggiunge la spiaggia di Triopetra e rappresenta un comodo punto di partenza per esplorare la costa meridionale dell’isola. L’abbiamo lasciata con gratitudine e rimpianto.

Isabell S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor bila je prekrasna. Domaćica nas je jako lijepo dočekala i osjećali smo se dobrodošli. Gazdarica sa svojom obitelji živi nedaleko od kuće, tako da su u blizini osobe za kontakt po potrebi. Vrlo dobro govori engleski i komunikacija je išla vrlo dobro. Kuća je prekrasna, a pogled nevjerojatan. Na mirnom i prilično udaljenom mjestu bilo je lako opustiti se. Svi prozori i vrata također su opremljeni komarnicima. U svakoj od dvije spavaće sobe nalaze se klima uređaji. Bujni vanjski prostor i terasa pozivaju vas da provedete prekrasne večeri pod vedrim nebom. Tu je i vanjski tuš, što je prednost nakon dana na plaži ili za rashlađivanje.
Sve u svemu super iskustvo, rado opet.

Marius S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izuzetno lijepa kuća, nevjerojatno ljubazni i vrlo gostoljubivi vlasnici. Komunikacija 1A. Poznato je da je kuća prilično izolirana, pa smo upravo zbog toga htjeli otići tamo. Na plaži također definitivno nema gužve.

Michael B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Doživjeli smo vrlo ugodan boravak u Haus Amathianis. Kuća je puno prostranija nego što fotografije govore. Predan nam je super čist po dolasku. Oprema ne ostavlja ništa nepoželjnim. Obitelj iznajmljivača može se dobiti telefonom u bilo koje vrijeme. Sveukupno izvrsna kuća za odmor. Hvala na gostoprimstvu! Michael, Beate i Lydia


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289900

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289900.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Akoumia» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina