Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Keratokampos

keratocampos

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 druga spavaća soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 1.3 km

1.3 km

Zračna luka 60 km

60 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


52 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer traumhaft, diesmal mit außerordentlich gutem Wetter, durchweg sonnig mit ca. 27°C. Das Haus ist nach wie vor unser Lieblingsplatz, alles bestens.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer ein super Urlaub in unserem "happy place" diesmal sogar noch besser denn es gab neue Betten - wunderbar! Nun ist das Haus perfekt. Wir freuen uns schon auf nächstes Jahr.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5

Es war wieder herrlich in unserem "zweiten Zuhause" Sonne, Meer und Ruhe...das Haus war wie immer tip top .

Werner B.

4,0
4 4 4 4 4

Idealer Urlaub zum Abschalten und Relaxen. Lage sehr gut, direkt am Meer, ruhig gelegen, aber Ortsnähe (Tavernen, Supermarkt etc....); Schöner Strand; Einrichtung gut ; Vermieter sehr freundlich;

Miriam T.

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus übertraf sowohl von der Lage als auch der Ausstattung unsere Erwartungen. Wir haben uns sehr wohlgefühlt!

Christian B.

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns auch in diesem Jahr wieder sehr wohl gefühlt.

Eppi48

5,0
5 5 5 5 5

Perfekte Unterkunft für uns zwei. Könnte mir vorstellen, dass wir das Domizil nochmals buchen. Nur die Beschreibung um das Haus zu finden hatte den einen oder andern Mangel.

Keratokambos II2016

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus mit seiner freundlichen Ausstattung und die schöne Umgebung haben wir sehr genossen.

Johanna

4,0
4 4 4 4 4

Für Paare zu empfehlen!

Bruno und Karin W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo udobno u ovoj kući s zaista visokokvalitetnom opremom i predivnim ambijentom. Oprema poput posteljine, ručnika itd. bila je vrlo dobra. Vlasnik je bio vrlo prijateljski nastrojen, a razgovori s njim bili su vrlo zanimljivi i informativni. Okolina je idealna za one koji traže mir i odmor. Namjeravamo se vratiti.

Miriam T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo po treći put u ovoj kući za odmor i ponovno smo bili potpuno oduševljeni mirnom lokacijom i lijepim ambijentom. Oprema je dobra i pruža sve potrebno za ugodan i opuštajući odmor. Posebno lijepo je mjesto za sjedenje ispod masline, gdje možete divno završiti dan. Tko traži mir, opuštanje i privatnost daleko od masovnog turizma, ovdje je na pravom mjestu. Potpuna preporuka za ovu kuću!

Angela M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je opremljena sa svime što vam je potrebno. Smještena je prekrasno na samom kraju Keratokamposa. Vanjski prostor s mjesta za sjedenje poziva na odmor, jer je pogled na more predivan. Moje omiljeno mjesto bila je velika sofa koja je uvijek bila u hladu zbog masline. To je mjesto gdje se možete dobro odmoriti.

Holger K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo dobra, mirna lokacija (blizina mora) i oprema. Naša očekivanja su nadmašena. Prijateljski doček. Odmah pomoć/popravak za pokvareni WC. Doček i uputa od strane Emmanuela Kladakisa (govori njemački). G. Kanelaidis je šogor (telefonski broj je ispravan), vidi pismo od 17.03.2020.

Frank J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sada smo mogli uživati u "našem malom raju" po drugi put. Tri tjedna predivnog mira, sunca i potpuno opremljene kuće. U kući stvarno ima sve što vam treba, čak i super sendvič-maker sada. Treba posebno pohvaliti 4-zvjezdani servis, svaka tri dana se temeljito čisti i dobijete svježe posteljinu i ručnike. Apolutni vrhunac je i ostaje super udobno mjesto ispod masline s predivnim pogledom na azurno more. Pa do sljedeće godine? ;-)

Dieter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Za ljude koji traže mir, daleko od turističke gužve, kuća Vigla je jednostavno idealna. Lokacija, oprema i usluga, sve je u redu. Posebno smo voljeli sjediti u kutku ispod masline i gledati more. Od taverni uz more, posebno nam se svidjela taverna Kriti u Kastriju. Obitelj Brisolakis uvijek nudi nešto ukusno, najbolje je slijediti preporuke šefa. U mjestu ima dva mala dućana. Veće kupovine bolje je odmah obaviti u Heraklionu ili Ierapetri.

Hans E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je kao i ostali odmori u Keratokambosu vrlo lijepo vrijeme. Kuća Vigla je upravo ono što smo zamišljali. Mir blizu plaže, jako ljubazan domaćin. KRETA još uvijek bez masovnog turizma. Rado ćemo se vratiti. Sissi i Hans.

Tom

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo veoma zadovoljni kućom za odmor i uslugom. Svi podaci su odgovarali stvarnom stanju. Za sve koji cene usamljenost kritske južne obale, prava preporuka! Eike i Thomas (Jander-)Alm

Anita und Peter aus Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Položaj: savršeno smješten na kraju slepe ulice, 50 metara do usamljene plaže u još uvijek uspavanoj zajednici Keratokombos - gotovo na kraju svijeta. Obilje mira i odmora s prekrasnim zvjezdanim nebom i potpunim mirom. Kuća: ukusno i ljubavno uređena kuća s savršenom opremom, vrlo dobre kvalitete boravka u kući i na terasi - uvijek se nalazi dovoljno hlada. Potpuno opremljena kuhinja omogućuje pripremu menija. Ambijent, osvjetljenje tijekom dana i osvjetljenje u kući navečer uvijek će vas učiniti ugodno - savršeno mjesto za opuštanje.

Nanou

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo vrlo lijepe dane u kući. Doček je bio topao i nekomplikovan, briga je bila vrlo brižna. Kuća je ukusno namještena i dekorirana, lokacija je idilična. Plaža je lijepa i malo posjećena, mjesto Keratokampos također je mirno. U blizini se mogu pronaći lijepi stijeni za ronjenje. Međutim, ako želite voziti malo dalje, svaki put morate malo više voziti da se vratite na glavnu cestu.

Hans+Sissi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća VIGLIA ima jako lijepu i mirnu lokaciju. Bili smo vrlo dobro zbrinuti. Sissi i ja proveli smo divnih 14 dana daleko od masovnog turizma. Divni i gostoljubivi Kretani. Rado ćemo se vratiti. Ps. Nažalost, u kupaonici nije bilo utičnice.

Peter Paul

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Imali smo oba kuće iznajmljene. Zbog toga smo imali apsolutni mir - točno ono što smo tražili. Nema turizma; kilometarska plaža bez ljudi; nema zvukova aviona ili automobila; super cijene u restoranima. Zahvaljujući novoj cesti, udaljenost do Herakliona bila je samo 1 sat vožnje.

Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Pozitivno: Moderan, stilski, udoban, visokokvalitetan namještaj, vrlo čisto, tiho. Osjećali smo se kao kod kuće odmah. Posebno treba istaknuti zidani kutak na terasi ispod maslinovog stabla. Negativno: Vrlo tvrdi kreveti, posebno na galeriji, u usporedbi s tvrdim krevetima drugih grčkih odmora.

Akazienblüte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Predivna, vrlo dobro opremljena kuća na predivnoj lokaciji s pogledom na more, maslinike i planine! Oaza mira! Ovdje smo proveli vrlo opuštajuće dane, uživali u vjetru i valovima na gotovo praznim plažama, slušali noću valove mora i cvrkut cvrčaka, i promatrali čistu zvjezdani nebo iznad nas, sve uključujući spavanje na otvorenom pod mliječnim putem s padajućim zvijezdama i zalaskom mjeseca nad morem. San! U Keratokamposu/Kastrima postoje mali supermarketi i ugodne taverne. Hvala Emanuelu na srdačnom dočeku i ovom predivnom mjestu! Hvala Marielli na posvećenosti - sve je bilo super održavano! Hvala JASSU putovanjima na glatkom tijeku. Rado ćemo se vratiti!

Gabriela

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je to najljepša i najbolje održavana kuća koju smo ikada iznajmili za odmor. Vrlo ukusno i visoko opremljena. Svaki treći dan kuća se temeljito čisti i mijenja sva posteljina od vrlo srdačne žene. Upravitelj kuće vrlo je odano brine o dobrobiti svojih gostiju i često se raspituje ima li problema, želja ili pitanja. Izravno s terase za sunčanje bili smo na moru za 2 minute. Bili smo sretni što smo uzeli stražnju kuću, jer smo tamo imali malo više privatnosti. Ako obitelj ili prijatelji zauzmu oba kuća, to je neusporedivo. Keratokampos nije previše turistički. To je idealno mjesto za pronaći mir, upoznati ljubazne grčke ljude, planinarenje ili mnoge znamenitosti koje također ne zahtijevaju predugo putovanje.

Carolina

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U Keratokampos smo iznajmili oba kuća (za 5 osoba) i proveli smo sanjarski odmor. Kuće su odgovarale opisu i pružile su nam vrlo ugodan boravak. Posebno treba spomenuti potkrovlje kuće Vigla. Udobno je uređeno i s terasom na krovu pruža lijepo mjesto za odmor. Također, blizu, gotovo pustolovna prekrasna plaža šljunka pozivala je na kupanje. Međutim, trebalo je donijeti obuću za plažu. Tko ne želi kuhati u dobro opremljenoj kuhinji, može posjetiti brojne dobre taverne u Keratokamposu. Posebno treba spomenuti tavernu "Mornig Star" (Morgenstern), čiji se gostioničar sprema grčku hranu po narudžbi gostiju. Također, ljubazni vlasnik/upravitelj s velikom spremnošću za pomoć zaslužuje veliku pohvalu. Doživjeli smo izvrsan odmor! Na kraju bismo se željeli srdačno zahvaliti timu Jassu-Reisen na uslugama, koji su nam uvijek bili na raspolaganju s savjetima i podrškom pri planiranju i provođenju našeg odmora.

Daniela

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nastanili smo stražnju kuću od dvije kuće za odmor. Dobrodošlicu su nam izrazili i uputili nas, iako je već bilo poslije 22 sata. Kuća je dobro opremljena i vrlo čista. Nakon 3 dana boravka, obavljeno je čišćenje i zamjena ručnika (ovo nam se još nikada nije dogodilo u kući za odmor)! Stražnja kuća pruža malo više privatnosti (ako nije zauzeta od strane prijatelja) i ima ugodan kutak sa maslinovim drvetom kao hladovinom. Opis dolaska nam se prvo činio vrlo dramatičnim i već smo mislili: "Što smo ovdje izabrali". Ali cesta je prije 2 godine asfaltirana (kao i okolne obalne ceste koje su također u dobrom stanju) i pristup nije problem (s našeg stajališta - i kod kuće imamo planine u bližem okruženju!).

Raffaella M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Kuća lijepa i dobro namještena. Vrlo čisto. Nalazi se u vrlo mirnom području, samo nekoliko metara od plaže. Domaćini su vrlo ljubazni i pristojni. Vrlo preporučljiv boravak.

Frank J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sada smo mogli uživati u "našem malom raju" po drugi put. Tri tjedna prekrasnog mira, sunca i kuće opremljene vrhunskom opremom. U kući je stvarno sve što vam treba, čak i super sendvič maker. Posebno treba pohvaliti i 4 zvjezdice usluge, koja se temelji na detaljnom čišćenju svaka tri dana i svježoj posteljini i ručnicima. Apsolutni vrhunac ostaje super ugodno mjesto ispod maslinovog stabla s predivnim pogledom na azurno plavo more. Pa do iduće godine? ;-)

Anita und Peter aus Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Položaj: savršeno smješten na kraju slijepe ulice, 50 metara od osamljene plaže još uvijek uspavane zajednice Keratokombos - gotovo na kraju svijeta. Dugi odmor i opuštanje uz fantastično lijepo zvjezdano nebo i apsolutni mir. Kuća: ukusno i s ljubavlju namještena kuća sa savršenim sadržajima, vrlo kvalitetan boravak u kući i na terasi - uvijek ima dovoljno hlada. Potpuno opremljena kuhinja također vam omogućuje kuhanje menija. Ambijent, izloženost tijekom dana i rasvjeta u kući navečer uvijek čine da se osjećate dobro - savršeno mjesto za prepuštanje.

Tom

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo jako zadovoljni kućom i uslugom. Sve informacije su odgovarale stvarnom stanju. Prava preporuka za sve koji cijene osamu kretske južne obale! Eike i Thomas (Jander-)Alm

Gabriela

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bila je to najljepša i najbolje njegovana kuća koju smo ikada iznajmili na odmoru. Namješten vrlo ukusno i prema visokim standardima. Svaki treći dan kuća se temeljito čisti i svu posteljinu mijenja vrlo topla žena. Domar je jako zabrinut za dobrobit svojih gostiju i često pita ima li problema, zahtjeva ili pitanja. Bili smo u moru za 2 minute direktno sa sunčane terase. Imali smo sreće što smo uzeli stražnju kuću jer smo tamo imali malo više privatnosti. Ako živite u obje kuće s obitelji ili prijateljima, to je nenadmašno. Keratokampos je malo turistički. Idealno je mjesto za pronaći mir, upoznati drage Grke, planinariti ili mnoge znamenitosti ne zahtijevaju previše vremena vožnje.

Daniela

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Živjeli smo u stražnjoj kući dvije kuće za odmor. Dočekali su nas i uputili nas iako je bilo iza 22 sata. Kuća je dobro opremljena i vrlo kisela. Nakon 3 dana boravka, ručnici se čiste i mijenjaju ručnici (nikad prije u kući za odmor)! Stražnja kuća ima malo više privatnosti (osim ako drugu ne nastanjuju prijatelji) i ugodan kutak s maslinom za hlad. Opis kako doći do ovdje isprva je zvučao vrlo dramatično i pomislili smo: "Što smo ovdje izabrali". Ali cesta je presvučena prije 2 godine (kao i okolne obalne ceste u dobrom su stanju) i pristup nije problem (po našem mišljenju - imamo planine blizu i kod kuće!).

Nanou

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo jako lijepe dane u kući. Prijem je bio topao i jednostavan, podrška vrlo brižna. Kuća je ukusno namještena i uređena, lokacija je idilična. Plaža je lijepa i malo posjećena, mjesto Keratokampos također mirno. U blizini se nalaze lijepe stijene za ronjenje. Ako želite voziti malo dalje, morate se vratiti do glavne ceste, što oduzima malo vremena.

Dieter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Za ljude željne mira i tišine, daleko od turističke vreve, kuća Vigla je jednostavno idealna. Lokacija, oprema i podrška, sve je u redu. Posebno smo voljeli sjediti u garnituri za sjedenje pod maslinom i gledati u more. Od primorskih konoba posebno nam se svidjela Taverna Kriti u Kastriju. Obitelj Brisolakis uvijek ima nešto ukusno za ponuditi, najbolje je slijediti preporuke kuhara. U gradu postoje dva mala mini marketa. Bolje je kupovati na veliko u Heraklionu ili Jerapetri.

Hans E.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kao i drugi praznici u Keratokambosu, bilo je jako lijepo. Kuća Vigla je upravo ono što zamišljamo. Tiho blizu plaže, vrlo ljubazan domaćin. KRETA bez masovnog turizma. Rado ćemo se vratiti.
Sissy i Hans.

Brigitta A.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kao i uvijek... sada već peti put... bilo je jednostavno predivno, uživali smo u suncu, moru i ponovno u prekrasnom miru i tišini. Kuća je i dalje san, posebno mjesto pod maslinom... Hvala i Jassu timu, čija je usluga i podrška jednostavno vrlo ugodna...

Holger K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo dobra, mirna lokacija (blizu mora) i opremljenost. Naša su očekivanja nadmašena. Prijateljska dobrodošlica. Trenutna pomoć/popravak neispravnog ispiranja WC školjke.
Prijem i brifing kod Emmanuela Kladakisa (govori njemački). G. Kanelaidis je šogor (telefonski broj je točan), pogledajte propratno pismo od 17. ožujka 2020.

HMueller

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo dva prekrasna tjedna odmora u Keratokamposu. Kuća za odmor odgovarala je (obećavajućem) opisu i ispunila sva očekivanja - fantastična lokacija, prekrasan pogled, vrlo dobri sadržaji, blizina napuštene šljunčane plaže, konobe na pješačkoj udaljenosti (cca. 20-25 minuta). Do samog mjesta može se doći samo preko mnogo kilometara serpentina; Za izlete po otoku potrebno je vrijeme. Sveukupno samo za preporučiti!

Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Pos.: Moderno, stilski, udobno, kvalitetno opremljeno, vrlo čisto, tiho. Osjećali smo se kao kod kuće. Posebno se ističe prostor za sjedenje od opeke na terasi pod maslinom. Negativno: Vrlo tvrdi kreveti, posebno na galeriji, u usporedbi s tvrdim krevetima na drugim odmorima u Grčkoj.

Angela M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je opremljena svime što je potrebno. Nalazi se na prekrasnoj lokaciji na samom kraju Keratokamposa. Vanjska garnitura poziva na zadržavanje jer je pogled na more prekrasan. Meni osobno najdraže mjesto bio je veliki kauč koji je uvijek bio u hladu masline.
To je mjesto gdje se stvarno možete opustiti.

Frank J. & Brigitta Arnold

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Evo naše druge recenzije: nakon 9 dana u prednjoj kući, preselili smo se u kuću VIGLA...namještaj je još kvalitetniji i moderniji...najljepši nam je bio udoban prostor za sjedenje pod maslinom.. .također savršeno noću, zahvaljujući dobroj rasvjeti, često smo sjedili daleko iza ponoći i uživali u blagim kasnim ljetnim noćima... u stražnjoj kući imate malo više privatnosti, a ako putujete s više od 2 osobe, postoji također malo više prostora na gornjem katu... kao što sam rekao savršena kuća za odmor za opuštanje i opuštanje, vratit ćemo se... ;-)

Peter Paul K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Iznajmili smo obje kuće već 8. put i uživamo u miru ovog mjesta. Naš lokalni kontakt - Dr. Kanelaidis je super tip, pomaže, ima jako dobre prijedloge. Taverne u Kastriju su super.

Akazienblüte

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna, vrlo dobro opremljena kuća na prekrasnoj lokaciji, s pogledom na more, maslinike i planine! Oaza mira! Ovdje smo proveli vrlo opuštajuće dane, uživajući u vjetru i valovima na gotovo praznim plažama, slušajući morske valove i cvrkut cvrčaka noću, i gledajući vedro zvjezdano nebo iznad nas, all inclusive noćenje na otvorenom ispod Mliječne staze sa zvijezdama padalicama i zalaskom mjeseca nad morem. San!. U Keratocamposu/Kastriju postoje mali supermarketi i ugodne taverne. Hvala Emanuel na toploj dobrodošlici i ovom prekrasnom mjestu! Hvala Mariella na vašoj predanosti - sve je bilo super uredno! Hvala JASSU Reisenu na glatkom procesu. Rado bismo se vratili!

Karin S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u našem boravku u Keratokambosu i rado bismo se vratili u ovu prekrasnu kuću :-) Sve je prošlo vrlo glatko i ništa nam nije nedostajalo. Kuhinja je opremljena svime (osim perilice za suđe, što nije problem). Bilo je vrlo čisto i nakon tri dana promijenjeni su čak i posteljina i ručnici. Lokacija kuće je malo izvan puta. Uzeli smo auto u kupovinu, ali možete i pješke. Selo ima dvije male trgovine i nekoliko restorana. Ali ovdje se ne događa puno više. Mirno mjesto. Također smo jako uživali u blizini mora. Možete čuti šum mora kada sjednete. Vanjski prostor za sjedenje ispod stabla masline je fantastičan. Bilo je jako nevrijeme nekoliko dana, ali uvijek smo mogli sjediti vani. Sjedalo je vrlo zaštićeno od vjetra. Vanjski prostori za sjedenje dviju kuća vrlo su blizu i nisu odvojeni, što može ograničiti privatnost. Možemo samo preporučiti ovu kuću.

Bruno und Karin W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u ovoj kući sa zaista visokom kvalitetom opreme i prekrasnim ambijentom.
Opskrba posteljinom, ručnicima itd. bila je vrlo dobra. Domaćin je bio vrlo ljubazan i razgovori s njim bili su vrlo zanimljivi i informativni.
Područje je idealno za one koji traže mir i opuštanje.
Namjeravamo se vratiti.

vier mädels

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je bila prekrasna, gazda ljubazan i ljubazan. Uvijek je imao otvoreno uho za nas i rado je pomagao. Promjena posteljine i čišćenje odlično. Preporučio bih ovaj smještaj u bilo koje vrijeme.

Miriam T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo u ovoj kući za odmor po treći put i opet smo potpuno impresionirani mirnom lokacijom i prekrasnim ambijentom. Opremljenost je dobra i nudi sve što je potrebno za opušten i opuštajući odmor. Posebno je lijepo sjedalo pod maslinom, gdje možete prekrasno završiti dan.
Ako tražite mir, opuštanje i privatnost daleko od masovnog turizma, ovo je mjesto za vas. Apsolutna preporuka za ovu kuću!

Frank J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Za nas je to jedan od vrhunaca godine, odmor u vrlo dobro opremljenoj kući, sa svime što vam treba... prekrasan prostor za sjedenje pod maslinom s pogledom na more... 2 minute do vode, rajski mir i vrhunska "kuća"-usluga svaka 3 dana...samo *****

Marcello

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća na apsolutno mirnoj lokaciji na opuštenoj južnoj obali Krete, super čista, s prekrasnim pogledom na more. U međuvremenu također dobro namješten, s perilicom rublja i W-Lan. Ne može biti bolje od toga.

Carolina

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nas (5 osoba) smo iznajmili obje kuće i imali smo odmor iz snova u Keratokamposu. Kuće su odgovarale opisu i pružile su nam vrlo ugodan boravak. Potkrovlje za spavanje Haus Vigla zaslužuje poseban spomen. Udobno je namješten i nudi lijepo mjesto za opuštanje sa svojom krovnom terasom. Obližnja, gotovo usamljena prekrasna šljunčana plaža također je pozivala na kupanje. Ipak, potrebno je ponijeti cipele za kupanje. Ako ne želite kuhati u dobro opremljenoj kuhinji, možete posjetiti brojne dobre taverne u Keratokamposu. Posebno treba istaći konobu "Mornig (sic) Star" čiji vlasnik priprema jela grčke kuhinje a la carte prema željama gostiju. Veliku pohvalu zaslužuje i simpatičan gazda/upravitelj s velikom spremnošću za pomoć. Svestrano uspješan odmor! Na kraju, ali ne manje važno, želimo zahvaliti Jassu-Reisen servisnom timu koji je uvijek stajao uz nas savjetima i djelovanjem u planiranju i provedbi našeg odmora.

Peter Paul

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Iznajmili smo obje kuće. Zato smo imali apsolutni mir - upravo ono što smo tražili. Nema turizma; kilometarska plaža bez ljudi; nema buke zrakoplova ili automobila; super cijene u restoranima. Zbog nove ceste kratko vrijeme putovanja od samo 1 sat do Herakliona.

Hans+Sissi

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća VIGLIA ima vrlo lijepu i mirnu lokaciju. O nama su se dobro brinuli. Sissi i ja provele smo prekrasnih 14 dana daleko od masovnog turizma.Sjajni, gostoljubivi Krećani. Rado bismo se vratili. Ps. Nažalost u kupaonici nije bilo utičnice


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 289903

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289903.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Keratokampos» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 52 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina