Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Milies

milijama

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Vrt Vrt
Terasa Terasa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Namještaj za terasu

Podobno za

Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 trokrevetna soba
1 Dnevna/spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 73 km

73 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Brunhilde S.

3,0
3 3 3 3 3

Es sollte bei dem Domizil erwähnt werden das man nicht direkt mit dem Auto und auch nicht mit einem Rollkoffer erreichen kann. Wir haben die Kleidung in Rucksäcke verstaut damit unser Koffer tragbar wurde. Es war für uns kein Problem. Für Familien ist es vielleicht nicht so geeignet und auch nicht für ältere Menschen, die sich schwer zu Fuss tun. Ansonsten hatten wir eine wunderbare schattige Terasse über die wir morgens und Abends sehr glücklich waren. Freundliche Grüße B. Singhammer

Christine S.

3,0
3 3 3 3 3

Küche ist renovierungsbedürftig. Die vielen, sehr schönen Bäume im Garten nehmen leider sehr viel Sicht und Licht weg.

Ror

5,0
5 5 5 5 5

This is definately a magic place.A lovely house hidden almost on top of the mountains.This premises has all basic facilities to lock yourself as escape from speedy life.The house has two big (walnutt?)trees which will protect you for the burning sun,which surrely will help you with your comfort to drift away along with the beautifull nature around you. For the romantic warriors: there?s a fireplace inside (on the first floor (sleeping chamber) we?re you can chill at any time for addional comfort. If you want to taste how the original real greek people live, this magic place will give you a glimpse of local living... but is also give you an impression about the living of their ancient forfathers who lived here through the ages.You?ll surely will experience yourself when staying at this lovely house espescially the last 500 meter prior to your arrivval. Highly recommened Ror and Ada from Holland

Hans T.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo ugodno mjesto s velikim orahom ispred kuće, kuća u planinama, to je atmosfera mirna, seoska i lako se može prošetati vrlo dinamičnom krajolikom i doći do glavnog trga/kupovine, šetnje. Sobe su dobro namještene, praktične, opremljene svime što je potrebno. Vrtne terase na dvije razine. Pogled na more sa ovog mjesta je zaklonjen brdom, ali zato je domaća atmosfera u planinskom području vrlo privlačna i nakon nekoliko koraka stiže se do mjesta s kojih se može uživati u impozantnom pogledu na more.

Petra L.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kućica, lijepo uređena, dovoljno opremljena, vrlo ljubazni, podržavajući i trudni vlasnik, s kojim smo ipak imali samo telefonski kontakt. Vrlo mirna, hladovita lokacija. Na manje toplim danima u svibnju nedostajalo nam je sunčano mjesto, vlasnik je odmah želio osigurati rezanjem stabala. Nije jednostavno dostupnost kuće: može se doći samo preko strmi i VRLO neravni popločenog puteljka u nekoliko minuta hoda od parkirališta uz cestu.

Ulrike W.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kućica je bila vrlo lijepa, udobna i čista, već nam nedostaju posjete naših otprilike 8 mačaka u vrtu i kikot divnog pijetla u susjednom vrtu. Naš ljubazni iznajmljivač čak nas je osobno pokupio na autobusnoj stanici u Miliesu. To vučenje kofera po kamenitoj Kalderimi do kuće rado smo prihvatili.

Kostas V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idilična lokacija u prekrasnom selu Milies! Srdačan doček i super briga za upite! Planovi za planinarenje su pripremljeni! Brzo se stigne do mora, ali možete uživati u životu u planinskim selima! Bilo je fantastično i vrlo opuštajuće! U svakom trenutku bismo ponovno iznajmili ovu kuću! Hvala Zini i Dimitriju!

Birgit H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno! Idilično smješteno i u kući opskrbljeno svime što vam treba, čak je tu i mala kućna ljekarna! Samo sjednite ispred kuće i opustite se ispod ogromnog orahovog stabla... Put do kuće je (posebno s prtljagom) pomalo naporan, prilično strm put za magarce od oko 200 metara, ali trud se isplati!

Willy

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Milies je divno selo u planinama. Iz kuće se mogu napraviti prekrasne šetnje. Do kuće se može doći samo pješice preko tzv. sporedne staze (200 m), pa biste trebali biti dobro pripremljeni za hodanje. Ali isplati se definitivno! Kuća je opremljena svime što vam treba (čak i malom "apotekom"). Možete se divno opustiti ispod velikog smokvanog drveta u unutrašnjem dvorištu (bez direktnog sunca) ili na maloj terasi na prvom katu. Doček je bio sjajan. Maria, koja nas je čekala, postavila je svježi bosiljak i kolač iz lokalne slastičarnice; svjetla u kući su bila upaljena i sve nam je izričito objasnila! Čak nas je i vlasnik nazvao da pita je li sve u redu. Sve u svemu, odlična kuća za ljude koji traže mir, jer nema televizora niti WiFi-ja. Toplo preporučujemo ovu kuću!

Christian M.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća na mirnoj lokaciji. Jednostavan i nekompliciran postupak.

Kostas V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idilična lokacija u prekrasnom selu Miliesu! Srdačan doček i odlična usluga za upite! Postoje planovi za planinarenje!
Brzo se dolazi do mora i može se uživati u životu u planinskim selima! Bilo je bajkovito i vrlo opuštajuće!
Uvijek bismo ponovno iznajmili ovu kuću! Hvala puno Zini i Dimitriju.

Birgit H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divno! Idilično smještena kuća opskrbljena je svime što vam treba, čak i malom kućnom ljekarnom! Jednostavno sjesti ispred kuće i opustiti se pod ogromnim orahom ... Put do kuće je (posebno s prtljagom) malo naporan, uski litica od oko 200 metara, ali trud se isplati!

Cosy

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ugodna, ugodna, pažljivo namještena mala kamena kućica s puno šarma u lijepom i mirnom položaju s velikim, hladovitim orahom ispred vrata i okružena zelenilom. Dostupna samo pješke preko neravnog staze za magarce, opis puta treba biti prepravljen ...; kontaktirali smo vrlo ljubaznog vlasnika koji nas je odveo do kućice. Oni koji vole prirodu i planinarstvo ovdje su na pravom mjestu! Idealno smješten za dvoje ljudi.

Hans T.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo ugodno mjesto s velikim orahovim stablima ispred kuće, kuća u planinama, to je atmosfera, mirno, seljački i za pješačenje vrlo živopisna okolica i glavni trg / kupovina lako dostupni, šetnje. Sobe su dobro namještene, praktične, opremljene svime što je potrebno. Terase na vrtu na dva nivoa. Pogled na more s ovog mjesta je zaklonjen planinskim grebenom, ali stoga je domaća atmosfera u brdovitom području vrlo privlačna i nakon nekoliko koraka možete doći do mjesta s kojeg možete uživati u impresivnom pogledu na more.

Petra L.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kućica, lijepo uređena, opremljena dovoljno, vrlo ljubazan, podržavajući i brižan vlasnik, s kojim smo ipak imali samo telefonski kontakt. Vrlo mirna, zasjenjena lokacija. Na manje toplim danima u svibnju nedostajalo nam je sunčano mjesto, vlasnik je odmah želio osigurati prilaz smanjivanjem grana. Dostupnost kuće nije jednostavna: može se doći samo preko strme i VRLO nepravilno popločene puteljke za magarce u nešto manje od 10 minuta hoda od parkirališta uz cestu.

Ulrike W.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kućica je bila vrlo lijepa, udobna i čista, već nam nedostaje posjeta otprilike 8 macaka u vrtu i kuke ogromnog pijetla u susjednom vrtu. Naš ljubazni stanodavac čak nas je osobno pokupio na autobusnoj stanici u Miliesu. Rado smo prihvatili nošenje kovčega na kamenitoj Kalderimi do kuće.

Ror

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovo je definitivno čarobno mjesto. Lijepa kuća skrivena gotovo na vrhu planine. Ovaj prostor ima sve osnovne pogodnosti za zaključavanje kao bijeg od brzog života. Kuća ima dva velika (oraha?) stabla koja će vas zaštititi od gorenja sunce, koje će vam sigurno pomoći da svojom ugodom odlutate zajedno s prekrasnom prirodom oko vas. Za romantične ratnike: unutra je kamin (na prvom katu (komora za spavanje) možete se ohladiti u bilo koje vrijeme za dodatnu udobnost. Ako želite kušati kako žive izvorni pravi grčki ljudi, ovo će vam čarobno mjesto pružiti daje vam djelić lokalnog života... ali također vam daje dojam o životu njihovih davnih predaka koji su ovdje živjeli kroz stoljeća. Zasigurno ćete se doživjeti dok boravite u ovoj lijepoj kući, posebno zadnjih 500 metara prije Vaš dolazak. Toplo preporučujem Ror i Adu iz Nizozemske

Romain L.

5,0
5 5 5 5 5

Nous avons passé un très agréable séjour à Miliès. Le logement était confortable, propre, bien équipé et chaleureux. La communication avec nos hôtes a été facile et sympathique. Nous recommanderons ce logement et y reviendrons avec plaisir !

Joost B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Idilična vikendica. Ovo je vrlo slikovita kućica do koje se može doći samo lijepim kalderimijem (magarećim putem), udaljenim 10-ak minuta hoda od ceste. S ceste možete doći do središnjeg trga Milies hodajući oko 20 minuta uzbrdo, opet preko prekrasnog kalderiminija s prekrasnim pogledom. Naravno, do centra Miliesa možete doći i automobilom. Ako tražite mirno, zeleno i autentično mjesto za boravak, daleko od izletnika i turista, ova kućica pravo je mjesto. Ako tražite luksuz, ovo nije pravo mjesto. Kućica je ukusno uređena i čista. Njegove osnovne pogodnosti doprinose njegovom šarmu i osjećaju da ste dio zajednice Milies. Ovo je definitivno mjesto koje ću pamtiti i na koje ću se poželjeti vratiti kada posjetim Pilio.

Willy

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Milies je veliko selo u planinama. Iz kuće možete napraviti lijepe šetnje. Do kuće za odmor možete doći samo pješice preko tzv. Ali isplati se u svakom slučaju! Kuća je opremljena svime što vam je potrebno (čak i mala "apoteka"). Možete se opustiti ispod velike smokve u dvorištu (bez izravnog sunca) ili na maloj terasi na 1. katu. Doček je bio odličan. Maria, koja nas je čekala, ostavila je svježi bosiljak i kolač iz lokalne slastičarne; u kući su bila upaljena svjetla i sve nam je potanko objasnila! Vlasnik nas je ponovno nazvao i pitao je li sve u redu. Sve u svemu super kuca za ljude koji traze mir jer nema TV ni Wifi. Kuću možemo samo toplo preporučiti!


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289912

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/289912.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Milies» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina