Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća na jezeru, jezero Bullaren

Švedska - Zapadna Švedska - Bohuslän - Munkedal

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Zbog savršenog položaja imate sve što Švedska ima za ponuditi. Ne samo da vas pogled na jezero tjera na snove, nego ugodna i stilski namještena kuća osigurava odmor i opuštanje na odmoru. Opremanje kuće je kompletno. Zbog veličine kuće zajamčen je i opuštajući boravak za 6 osoba. U podrumu se nalazi drugi wc, sušilica i perilica rublja. Drugi tuš kabina pruža dodatnu udobnost.

Prijem mobitela značajno se poboljšao od proljeća 2021. Prijem u kući i na posjedu obično je dobar do vrlo dobar. Vlasnici paušala ili velike količine podataka obično nemaju većih problema i mogu, primjerice, postaviti hotspot za svoje prijenosno računalo.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Jezero 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 13 km

13 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 140 km Göteborg Landvetter

140 km

Kolodvor 24 km Munkedal Railway Station

24 km

Izlaz s autoceste 8 km Rabbalshede

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Mogućnosti uživanja u jezeru su velike. Čamac na vesla leži na vlastitoj plaži s molom i samo čeka da uđete. Električni motor čini jezero posebnim doživljajem za vas i još više vas približava prirodi i krajoliku. Na raspolaganju je i kanu, a oni koji žele održavati kondiciju mogu se poslužiti daskom za stajanje. Za manju djecu postoji čak i čamac na vesla. Ljeti je samo nekoliko minuta udaljeno kupalište s tornjem za ronjenje.

To je naravno raj za ribolovce jer se u jezeru mogu loviti štuke, smuđi, linjaci, pa čak i pastrva. A da bi bilo zabavno, tu je, naravno, i udobno bojno područje s tekućom vodom.

Kuća je praktički na ulazu u Kjenfäll, prirodni rezervat u kojem žive jeleni, losovi, lisice, čak i vukovi i risovi. Uđite u auto izravno iz kuće i nakon samo nekoliko kilometara ste u središtu svega. A ako volite brati gljive, ondje možete brati i uživati u lisicama, lisičarkama i mnogim drugim jestivim gljivama.



Jedinstveni arhipelag Bohuslän, sa svojim obalnim gradovima koje vrijedi vidjeti, nije bio samo predložak mnogim romanopiscima, već je i raznolika i bliska destinacija. Poseban položaj kuće također je prednost ovdje, jer ste na obali za manje od 30 minuta. Spakirajte svoju piknik košaru i već se možete diviti zalasku sunca na moru.



Göteborg, drugi po veličini grad u Švedskoj, može se stići za sat vremena, a Oslo za samo dva sata.

Još bliže su Udevalla i Munkedal. Ispred Udevalle, "torp" je proširen i uključuje veliki broj trgovina.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 600 €
Akontacija: 100 € 4 tjedna prije dolaska
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Može se rezervirati



električni motor

Kanu

Stand Up Board

dječji čamac

Uvjeti poništenja:

  • Bei Stornierung der Ferienwohnung durch den Mieter gelten somit folgende Stornierungsbedingungen · Rücktritt bis zum 60. Tag vor Mietbeginn: 50% des Mietpreises · Rücktritt bis zum 30. Tag vor Mietbeginn: 70% des Mietpreises · bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90% des Mietpreises · bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises

ostale informacije:

Dodatno se mogu rezervirati:



Električni motor (55 lbs)



Kanu (vidi slike)



Stand Up Board



Dječji čamac na vesla



Prsluci za spašavanje su dostupni, ali preporučamo da ponesete svoje ako je moguće jer ne možemo jamčiti da ih imate.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.03.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Jürgen R. iz/od Helmstadt-Bargen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Tako se zamislja Švedska...

... zaista kao iz bajke je "plava kuća" pored jezera, ukusno uređena sa stilom. Da, kuća pored jezera nije prefabrikovana kuća sa police ili tako nešto, već već ima nekoliko godina, ali to je čini još romantičnijom. Kontakt sa vlasnikom je bio izuzetno prijateljski i uslužan, vrlo retko se to viđa. Jedino vreme nije baš bilo naklonjeno, ali tako je to u Švedskoj!

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Gold:

... und auch wir können diese Gäste sehr gerne mit 5 Sternen bewerten. Es ist einfach immer wieder schön, wenn vom ersten Moment an die Kommunikation stimmt und sich daraus ein Vertrauen ergibt, dass wir als Vermieter solche tollen Gäste am liebsten jedes Jahr wieder bei uns begrüßen würden.
Herzlichen Dank Familie R. das Sie uns besucht haben.
Wir freuen uns über Gäste die selbst mit Schwierigkeiten, wie schlechtem Wetter, trotzdem eine gute Zeit bei uns im Haus verbringen konnten.

srpanj 2023

Maik H. iz/od Oldenburg in Holstein

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna švedska kuća pored jezera

Imao sam apsolutno fantastičan švedski odmor u ovoj prekrasnoj plavoj kući pored jezera! Čak ni povremeno kišno vrijeme nije umanjilo našu oduševljenost. Pogled na jezero je bio zadivljujući, i mogli smo u potpunosti uživati u slikovitom okruženju.

Sama kuća je bila savršeno opremljena i udobno namještena. Osjećala se kao dom daleko od doma. Mnoge mogućnosti istraživanja okoline nas nikada nisu dosađivale. Išli smo na izlete, istraživali jezero i posjetili okolna sela.

Vrhunac našeg boravka definitivno je bio kupanje u čistoj vodi jezera i nakon toga opuštanje na terasi kuće, s koje smo mogli promatrati zalazak sunca.

Toplo preporučujem ovu kuću i definitivno ću je ponovno rezervirati kao svoju omiljenu kuću za odmor u zapadnoj Švedskoj. Također želim zahvaliti ljubaznim domaćinima koji su naš boravak učinili nezaboravnim!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2023

Ute M. iz/od Hirschfeld

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Zadovoljena su sva očekivanja

Švedska je pravo odredište za odmor. To se pokazalo tačnim tokom našeg odmora u ovoj predivnoj očuvanoj i održavanoj vikendici na jezeru Bullaren. Ako želite da pobegnete od gužve i oporavite se od stresa, ovde ste na pravom mestu. Jezero sa raznim aktivnostima, šumovita okolina za samoupravu i sjajna lokacija kuće su to omogućili. Mnogi izleti ka ostrvima upotpunili su naš odmor. Osećali smo se veoma prijatno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

srpanj 2022

Maximilian T. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako dobro iskustvo

Proveo sam 2 tjedna u ovoj prekrasnoj kući na jezerima Bullaren sa svojom obitelji. Ima fantastičnu ljetnu terasu obasjanu svjetlom, 2 kupaonice, nekoliko spavaćih soba, direktan pristup jezeru, čamac bez motora, čamac za djecu, roštilj i ogroman vrt, motorni čamac za rezervaciju, kajak za rezervaciju i izvrsnu lokaciju za odmor u miru i opuštanju. Zalasci sunca ovdje su nezaboravni. Apsolutno vam je potreban automobil, vlastita posteljina i ručnici te dobra internetska veza putem mobitela ako ovisite o internetu. Kuća nema WiFi. S nama je bilo dvoje male djece. Iz kuće smo lako išli na izlete u zabavni park Liseberg u Göteborgu, u Oslo, na more itd. Kontakt s obitelji Gold bio mi je vrlo jednostavan. Vama je bitno da imate zadovoljne goste i hvala vam na tome.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Harald & Heidi mit Freunden F. iz/od Freudenberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovdje je bilo jako lijepo!

Ovo nam je bio drugi put da najam kuće za odmor ne rješavamo preko tvrtke kao što je NOVASOL, nego direktno s vlasnikom. I možemo reći da nikad nije bilo tako jednostavno i ugodno. Izravan kontakt s vlasnicima stvorio je povjerenje od samog početka i to ni na koji način nije razočaralo. Primijetili smo da je obitelji Gold jako stalo da se njihovi gosti osjećaju ugodno. Ali i da su sami uložili puno rada, novca i srca i duše u kuću od koje svaki posjetitelj u konačnici ima koristi.
Kuća je stvarno super lijepa, sve je bilo čisto i oprema odskače od većine kuća koje smo dosad iznajmljivali. Ovo posebno zbog dovoljno prostora za odlaganje/ormarića s vješalicama u obje spavaće sobe. Nadalje, s dovoljno (velikih) tava i lonaca u kuhinji. Stvarno možete kuhati za više od četiri osobe. A zamrzivač koji se spominje u opisu zapravo je zamrzivač (odgovarajuća kombinacija hladnjak/zamrzivač). Osim toga, opis kuće može se proširiti na dvije svaka za broj WC-a i tuševa.
Još jedna ključna točka za nas zbog alergija bila je da kućni ljubimci nisu dopušteni u ovoj kući. Voljeli bismo da je više kuća za odmor s ovim kriterijem.
Svakako možemo preporučiti ovu nekretninu i ljude koji stoje iza nje!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2022

Oliver W. iz/od Sonsbeck

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastično lijepa!

Bili smo tamo s cijelom obitelji i bilo nam je divno. Smještaj ne ostavlja ništa da se poželi. Konzervatorij u vezi s jezerom je san. To je mirno, rijetko naseljeno područje za opuštanje.

Ako ste impresionirane fotografijama, svidjet će vam se tamo! Nadmašio je sva očekivanja i ponovno bi rezervirao.

Komunikacija je bila odlična. Unatoč "samo" tjedan dana rezervacije, vlasnici su se jako pobrinuli za naše brige i više od toga. Ljudi puni ljubavi. To se također odražava na kuću i namještaj!

Nadam se da se vidimo sljedeći put!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2022

Daniel B. iz/od Straubing

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ako niste bili tamo, nešto ste propustili

Plava kuća uz jezero prekrasno je uklopljena u švedsku prirodu i ne ostavlja ništa nedovoljno željeno.
Nije bitno je li sunce ili kiša, ovdje se možete opustiti i vrlo brzo postaje jasno da u ovom kutku svijeta vrijeme nije važno.
Vrlo dobro opremljena i s ljubavlju namještena, kuća i vrt pozivaju vas na opuštanje.

Od prvog (iznimno lijepog) kontakta s gazdom bilo nam je jasno da u ovoj kući ima puno strasti. Nismo bili razočarani i zahvalni smo što nam je dopušteno biti tamo. Jezero poziva na kupanje, vožnju čamcem i ribolov, istraživanje zaleđa i obližnje obale učinilo je naš odmor nezaboravnim. Plavu kuću uz jezero preporučamo bez rezervacije!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor

svibanj 2022

Uwe S. iz/od Buttenheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova u Bullaresjönu

Već dugi niz godina tražimo mir i osamu u kućama za odmor koje su što je moguće "samske" "tik uz jezero" u Švedskoj. Do sada smo ih uglavnom rezervirali preko poznatih booking platformi na internetu - i ponekad bili (negativno) iznenađeni.
Međutim, ove godine su nas prekrasne slike plave kuće uvjerile da potražimo direktnu komunikaciju sa stanodavcem i ni na koji način nismo bili razočarani.
Osobni kontakt s obitelji Gold bio je odličan, svaki detalj je unaprijed detaljno objašnjen. Lokacija kuće s jedinstvenim pogledom na jezero je izvrsna, a objekt je projektiran s puno ljubavi.
Možete osjetiti da je Marii i Klausu najvažnije da se njihovi gosti osjećaju ugodno ili kao kod kuće.
Odlično mjesto za ribolov i prekrasno okruženje.

Unatoč tome što smo ostali samo tjedan dana: bilo je fantastično lijepo - sigurno ćemo se vratiti.
Pronašli smo mir i opuštanje koje smo tražili - još jednom veliko hvala sjajnim domaćinima i iznajmljivačima Mariji i Klausu Goldu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor

rujan 2021

Andre N. iz/od Brunsbüttel

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastično smještena kuća na jezeru

Sada smo bili peti put u ovoj prekrasnoj kući na jezeru. Super lijep kontakt s vlasnicima olakšava rezervaciju. Lokacija i sadržaji ne ostavljaju ništa nedovoljno željeno. Odličan ribolov na vašem pragu i prekrasni obalni gradovi nedaleko. Bez obzira na vrijeme, možete pronaći odgovarajuće mjesto na i u kući.
Odmor za iduću godinu je već rezerviran.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2021

Maik H. iz/od Oldenburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Plava kuća

Vrlo lijepa kuća za odmor s vrhunskom lokacijom na samom jezeru s puno dodataka za istraživanje jezera. Jako nam se svidjelo, kako područje s obližnjom obalom, tako i vrlo lijep kontakt s domaćinom koji ulaže puno vremena i truda da se njegovi gosti na odmoru osjećaju ugodno. Ukratko, toplo preporučujemo ovu kuću za odmor (plava kuća uz jezero).

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2021

Helga & Peter D. iz/od Kastorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

"Vidimo se u kući na jezeru"

Nakon 2016. i 2017. naš treći odmor u kući na jezeru! ...i opet "Top"!
Možemo reći samo pozitivne dojmove/ocjene od -- Mirjana i Klausa iz svibnja 2021
potvrdi! ...
Uređena nekretnina koja svim gostima omogućuje miran, raznovrstan odmor!
Kažemo hvala!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2021

Mirjam und Klaus K. iz/od Bad Heilbrunn

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno prekrasno iz svih kutova

Proveli smo divna dva tjedna u kući Marije i Klause. Prvo i najvažnije, komunikacija s vlasnicima je bila izvrsna. Imamo osobni kontakt s njima i to nam je posebno važno. Vlasnici su oboje iznimno ljubazni i susretljivi. Osjeti se da žele samo najbolje za svoje najmoprimce.
Kuća je odlično opremljena, ništa ne nedostaje. Vlasnici također vrlo vode računa o čistoći. Kuća je ljubavno uređena, tako da smo već nakon jednog dana imali osjećaj da smo kod kuće.
Obišli smo toliko toga u okolici: izleti u obližnje nacionalne parkove, zalasci sunca na moru, kupanje u Sjevernom moru, posjet dvorcima ili ribolov izravno ispred kuće na prekrasnom jezeru Bullaren. Također smo nekoliko puta koristili i pripadajući čamac.
Plaža i more udaljeni su samo 20 minuta vožnje autom. I razne znamenitosti su uglavnom udaljene manje od sat vremena vožnje autom.
Posebno je zimski vrt s predivnim pogledom na jezero bio vrhunski. Oni koji traže mir i prirodu su savršeno posluženi ovom kućom. U svakom slučaju smo se mogli opustiti, daleko od sve galame i svakodnevnog stresa.
Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospodin K. Gold

gospodin K. Gold

Pozdrav dragi gosti, Maria i Klaus Gold sa zadovoljstvom će vas dočekati kao naše goste. Nas dvoje smo mladi u srcu koji jako cijenimo osobni kontakt. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja. Naše iskustvo u najmu je već u trećem desetljeću. Radujemo se vašem dolasku Maria i Klaus Gold


ostale informacije

Broj objekta: 290405

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/290405.htm


«Kuća na jezeru, jezero Bullaren» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina