Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Schottroff

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Izvan grada St. Lambrecht, brvnara s nadstrešnicom nalazi se na vrlo mirnom mjestu, na rubu parka prirode Zirbitzkogel-Grebenzen. Do njega se automobilom može doći tijekom cijele godine. Do centra grada možete prošetati za manje od 20 minuta. Trgovine su dostupne u gradu. Kuća je građena od drvenih blokova i vrlo je udobno namještena. Ima mjesta za 5 osoba. To je kuća za nepušače. Kućni ljubimci su dobrodošli. Sada također s besplatnim WiFi-jem. Pješačenje možete započeti izravno iz kuće. Popločana peć i drvene obloge odišu domaćom, ugodnom atmosferom. U prizemlju se nalazi kuhinja, blagovaonica i TV. Tu je i kupaonica s tušem i naknadna sauna. Na gornjem katu su tri spavaće sobe. Podijeljena u jednokrevetnu, dvokrevetnu i dvokrevetnu sobu. Na katu je dostupan zaseban WC.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 2 km

2 km

Skijaška uspinjača 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 150 km Graz

150 km

Kolodvor 14 km Mariahof

14 km

Izlaz s autoceste 80 km St. Michael

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Tržište St. Lambrecht u Štajerskoj s gotovo 1700 stanovnika nalazi se na 1072 metra nadmorske visine u turističkoj regiji Murau. Do ovog područja možete doći od Njemačke preko Salzburga i autoputa Tauern do St. Michael / Lungau, odavde preko Tamswega do Murtala do Muraua, pa do St. Lambrechta. Sv. Lambrechtom dominira 900 godina star benediktinski samostan. Ovdje se redovito održavaju kolegijalni koncerti. U njemu se nalaze zbirke povijesti umjetnosti i veliki ornitološki muzej. St. Lambrecht je zajednica u parku prirode Grebenzen. Kružna planinarska staza duga 12 km vodi pored kuće za odmor tako da možete krenuti izravno iz kuće.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba iznosi 1,50 € po osobi starijoj od 14 godina i noću
Završno čišćenje i posteljina plaćaju se lokalno upravi uprave. Pripremite odgovarajuću gotovinu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Storniert der Mieter den Vertrag vor Mietbeginn, sind die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Kündigung bis 30 Tage vor Mietbeginn: 0 % des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises später als 14 Tage: 100 % des Mietpreises Gerät der Mieter mit der Mietzahlung um mehr als 14 Tage in Verzug, ist der Vermieter berechtigt, den Vertrag ohne weitere Gründe fristlos zu kündigen und das Mietobjekt anderweitig zu vermieten. Sollten Sie die Vermietung nicht antreten können, aus welchen Gründen auch immer, bitte teilen Sie mir dies frühzeitig mit. Ich bin stets bemüht den Aufwand und Kosten für beide Seiten gering zu halten.

ostale informacije:

Kuća za odmor nalazi se usred parka prirode Grebenzen-Zirbitzkogel. Od travnja do studenog ovdje možete ići na planinarenje, trčanje i nordijsko hodanje. Planinarske planinare i brdske bicikliste pronaći će lagane i izazovne ture u prirodnom okruženju. Možete se kupati u brojnim jezerima u parku prirode. Mühlner See, Furtner Weiher, Grasluppteich, Podolerteich i Auerlingsee. Auerlingsee je insajderski savjet. Do kojeg se iz kuće može doći za nekoliko minuta automobilom. Skriven je, romantično u šumi. Šaran, štuka, pastrva, štuke i smuđ u Auerlingseeu kavortiraju, zbog čega je vrlo popularan među ribolovcima. Postoje golf tereni u Mariahofu, Murau-Kreischbergu i St. Georgenu. Teniski tereni nalaze se u St. Lambrechtu. dostupno. U parku prirode čeka vas preko 150 pješačkih tura. Za svako stanje postoji ponešto. Bilo da se radi o obiteljskom pješačenju ili opuštanju na nekoj od tematskih planinarskih staza ili na hodočasničkoj ruti Hemma. Uzmite planinarski vodič kroz park prirode koji vam može reći nevjerojatne stvari o autohtonim biljkama i životinjama. Brdski biciklizam ili biciklističke ture mogu se obaviti vlastitim biciklom ili vlastitim biciklom. Uzbudljiva vožnja parnim vlakom od Muraua do Tamswega. Bicikl se sprema u zasebni vagon, a zatim se vraćate na dobro označenu Mursku biciklističku stazu. Oni koji više vole boraviti u selu mogu plivati u krugu na solarno grijanom vanjskom bazenu, a zatim uživati na suncu na njegovanom travnjaku s pogledom na benediktinski samostan. Kad pada kiša, Murau ima zatvoreni bazen i termalne kupke Wildbad za kupanje. Više na mojoj početnoj stranici
Zimi zabava započinje upravo na Grebenzenu ili na skijalištu i toboganu Tonnerhütte. Znatiželjan u vezi s "Berg auf Toboggan" Da, ima nešto takvo u Tonnerhütteu. Ovdje je moguće unajmiti i krplje. Turisti na skijanju također vrijede svog novca. Mnogi se vrhovi u tom području mogu penjati zimi. Uzmi svoje klizaljke !! Kad je vrlo hladno, mnoštvo malih jezera brzo se zaledi. Čim je led dovoljno gust, površina leda se očisti za klizanje. Tada će i sportaši s ledenim zalihama doći na svoje. Skijaško trčanje možete ići na preko 30 kilometara staza oko Zeutschacha, Mühlena, St. Blasena i St. Lambrechta. Staza Weirerteich posebno je snježna i ima biatlonsko strelište. Nema opreme? Sve što je povezano s skijaškim trčanjem pronaći ćete odmah na ulazu na stazu Weirerteich: skijaške staze, čizme, motke, vosak za skije, odgovarajuća odjeća i dobro opskrbljeni najam skijaškog trčanja. Tako opremljeni, ništa ne smeta probnom tečaju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 05.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienhaus Schottroff
gospođa U. Schottroff

gospođa U. Schottroff

Dragi gosti, ja sam vaša gazdarica. Zapravo smo željeli kuću u Finskoj zbog tišine, šume i saune. Ali jezik i udaljenost su nas spriječili u tome. Tako smo pronašli ono što smo tražili u St. Lambrechtu. I dalje jako uživamo u boravku tamo i nadamo se da ćete se osjećati ugodno kao i mi.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 290961

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/290961.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina