Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Pavilhao da Arte -Umjetnički

Tavira

maks.  3   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
90m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Imanje, Quinta da Arte, seosko je imanje na 30 hektara s četiri zasebne, privatne vikendice, svaka jedinstvena i smještena usred prirodno uzgojenog parka s umjetničkim objektima, okružena privatnim vrtovima.
Imanje sadrži bazen, otvoreno kazalište sa 120 sjedećih mjesta, plesni studio, boćalište i pješačke staze na kojima će znatiželjni istraživač naići na skulpture i artefakte.
Naša umjetnička, šarena i idiosinkratična kuća za odmor, PAVILHAO DA ARTE s odvojenom spavaćom sobom s bračnim krevetom i sredstvom za zaštitu od komaraca, kao i klima uređajem i velikim vanjskim krevetom s repelentom za komarce, najprikladnija je za 2-3 odrasle osobe ili za
2 odrasle osobe sa 2 djece, ovisi gdje gost želi prenoćiti. (molim vas pitajte me)
Posebna kuća za odmor s prekrasnom kupaonicom koja je u potpunosti uređena u plavim tonovima i ima veliku tuš-kadu popločanu lijepim pločicama.
Uz kupaonicu je spavaća soba s klima uređajem i bračnim krevetom.
Kuća impresionira svojim rasporedom i veličinom, brojnim mogućnostima boja i izborom materijala, kao i integriranim umjetničkim predmetima. A posebno je atraktivan svojim velikim, velikim vanjskim krevetom sa zaštitom od komaraca, u kojem su cijele obitelji provodile svoje ljetne noći kako bi se noću divile zvjezdanom nebu.
Veliki stambeni prostor ima integrirane umjetničke predmete, kauč na razvlačenje sa radnim stolom i stolicom te, po želji, dvije dodatne opcije za spavanje ispod sredstva protiv komaraca i ventilatora.
Zasebna i potpuno opremljena kuhinja nalazi se u dodatnoj kuhinjskoj kućici u stražnjem dijelu vrta tik uz natkrivenu blagovaonicu i prostor za roštilj te susjedni vanjski tuš.
Živeći u prirodi, tako naši gosti govore o svom odmoru kod nas.
Neometano postojanje u sjajnom okruženju.

HIGIJENA u vrijeme COVID-a 19:
Dragi gosti, želim izričito naglasiti da ćemo u ovoj posebno opasnoj situaciji, naravno uz sredstva za čišćenje koja su oduvijek bila u upotrebi, koristiti i dodatna dezinficijensa. Opširno sam se bavio lokalnim, novodonesenim zakonima i savjesno ću ih se pridržavati.
Čista kuća nam je uvijek bila poseban zahtjev, što naši gosti također mogu potvrditi u svojim recenzijama.
Naše kuće su odvojene jedna od druge i imate udaljenost ako to želite do ostalih gostiju.
Za bolja vremena a do tada budno i oprezno moj je moto.

Kada stignu, naši se gosti često začude činjenicom da se smještaj čini još veći ili čak ljepši nego što ste već upoznali i očekivali na fotografijama.
Kuće za odmor također rado rezervira nekoliko obitelji koje se druže i onda provode odmor jedni pored drugih u kućama.
Razdvojeni i još uvijek zajedno.
Ljudi koji dolaze kod nas vole originalnost smještaja i prije svega doživjeti prirodu života s vama i vama.
Volite se moći nesmetano opustiti, pobjeći od svakodnevice kako biste postupno uronili u portugalski ritam ljudi, mora, hrane i života.
Četiri kuće za odmor imaju sve što vam treba, a svaka kuća gostu pokazuje svoje posebno lice.
Djeca koja nam dolaze u posjet upoznaju cijeli naš kraj igrajući se i otkrivajući ga jer se mogu slobodno i nesmetano kretati i naravno bazen im je jedno od omiljenih mjesta gdje bi vjerojatno voljeli provesti cijeli dan da nije da otkrijete tako lijepe stvari.....
Pročitajte naše brojne recenzije fewo jer smo novi ovdje s našim oglasom.

Mir, priroda, inspiracija, sloboda.

Od ideja umjetnika i njegovog kreativnog partnera nastale su četiri individualne, umjetnički osmišljene cjeline za odmor, svaka sa svojom privatnošću i karizmom. Blaga klima i svjetlost kao inspiracija, želja da se ljudima približi priroda i iste stvari dizajnirane su od stakla i željeza ili npr. B. Sjenilo od akrilnih limova u boji.
Svaka kuća ima svoje posebnosti, pitajte me za našu Casa das Rochas, Atelier-Studio i Casa do Teatro, sve 4 kuće sa odličnim recenzijama također se oglašavaju na fewo, a uskoro i ovdje.
Broj licence ili registracije: 234

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 25 km Faro

25 km

Kolodvor 9 km Tavira

9 km

Izlaz s autoceste 9 km Santa Catarina da Fonte do Bispo

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Quinta da Arte nalazi se u Sotaventu, jugoistočnoj obali Algarvea, obalnom krajoliku s miljama pješčanih plaža i netaknutim ptičjim i ribljim svijetom. Ovdje ribarski čamci prelaze vodene putove ukroćenog Atlantika. Samo imanje smješteno je u ogromnom prirodnom krajoliku nasada rogača, maslina, badema i naranče. Okruženo blago brdovitim planinskim rubom, na horizontu blista more koje je udaljeno oko 8 km. Biser Algarvea, rimsko-arapski renesansni grad Tavira, smješten na ušću rijeke 'Ria do Gilao', udaljen je samo 10 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi: Plin i struja uključeni su u cijenu osim korištenja klime koja se naplaćuje na kraju boravka nakon korištenja i košta 3 eura za dodatnih 8 sati.
NAPOMENA: Po želji možemo u kuću ugraditi WIFI internet router. To košta 15 eura tjedno.
Ali mnogi mobiteli automatski imaju Wifi pristup.
Najbolje je međusobno dogovoriti datum prijave prije dolaska. Gosti smo primali i iza ponoći.
Nema problema.

Kućni ljubimci (na upit): 35,00 € po boravku i kućnom ljubimcu *
* Psi su općenito dobrodošli. Međutim, iskustvo je pokazalo da je potrebno uspostaviti neka pravila kako pas ne bi uznemiravao vlasnika kuće i buduće goste: Molimo vlasnika da osigura da pas obavlja svoj posao naširoko u prostoru.
Stanar donosi svoj krevet za psa ili me pita što mogu ponuditi i pazi da ne leži na kauču, krevetu ili drugom namještaju. Najmoprimac se također obvezuje redovito čistiti stan kako bi stan bio što bez pseće dlake.
Rado bih vam posudio usisavač, pitajte me.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
PayPal

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Travellers who cancel at least 14 days before arrival will receive 100% of the amount paid so far. If you cancel between 7 and 14 days before arrival, you will receive a 50% refund. Otherwise, they will not receive a refund.

ostale informacije:

Naše imanje udaljeno je samo 9 km od najljepših znamenitosti ili čistog mora sa svojim širokim, sjajnim plažama.
U istočnom Algarveu vrijedi vidjeti kilometre pješčanih plaža zaštićenih prekrasnim lagunama i blatnjacima s raznim divljim i vodenim pticama gdje su čak i flamingi doma u prirodnom rezervatu "Ria Formosa".
Posjetite još postojeća mala ribarska mjesta i njihovu živu užurbanost.
Lagunski krajolici koji očaravaju i koje gost može prevladati malim ribarskim čamcima, pješice ili udobnim trajektima do mora. Lijepo: ugodna šetnja lijepo uređenim stazama do mora.
otkrića:
Postoji stari dvorac i puno prirode za istraživanje ui oko Castro Marima ili više od 35 crkava u šarmantnom i posebno vrijednom posjete 150-godišnjem renesansnom gradu Tavira, biseru Algarvea.
Vrijedi vidjeti i Faro sa svojom starom, lijepom jezgrom grada, samostanom i franjevačkom crkvom od kostiju, kao i uređenom trgovačkom ulicom u kojoj je lijepo prošetati i posjetiti kafiće. Još uvijek najarapskiji grad uz more, Olhao, ima ne samo svoje prekrasne velike tržnice sa svježom robom, već i stare ulice i još starije male trgovine.
Cacela Velha, novi grad, stari grad i Ria da Formosa ispred vrata i široki golf tereni. Sveta Lucija, nekada uporište lova na lignje, danas je željena destinacija za jela od nje kuhana razna jela ili brodom do mora. A tu je i Fuzeta: barovi, restorani, ribarski brodovi......i još mnogo toga o čemu bih vam rado ispričao.
Vrlo ste dobrodošli.

Ostale lijepe turističke destinacije.....: Španjolska nam je vrlo blizu i do nje se može doći vrlo brzo. Mali trajekt prelazi graničnu rijeku Guardianu iz Vila Real St. Antonio i vodi vas u Andaluziju, gdje, između ostalog, počinje prekrasan svijet predjela i španjolskih tapasa. Svijet Španjolaca, sa svojim brojnim legendama o konjima i borbama s bikovima, svjetlucavim vrućinama, davnašnjim borbama između Portugalaca i Španjolaca i zorom modernosti, odavno je pronašao put u bijela sela općine. Posjetite El Roccio, mjesto hodočašća u kojem je nekoć bio hrabri crkvenjak koji je u svojoj crkvi spasio mnoge lokalne Cigane od fašističkih progona. Posjetite susjedni park prirode 'Donana', s rijetkim pticama i risom, njegove velike borove šume i nastavite do Seville, jednog od najljepših gradova u Europi. Vozite se samo 1h 50m autom od naše kvinta do Seville. Dobrodošli


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.03.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.3 Oprema
4.8 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2022

FERNANDO G. iz/od Santander

4,4
3 4 5 5 5

Fuera de lo común

Buscábamos un lugar diferente a las típicas casas que se ofertan para disfrutar no solo de la maravillosa Portugal sino también de nuestra estancia en la casa y el Pabellón de Arte cumplió con creces. Una gran finca con vistas, privacidad en la casa y su entorno, agradable piscina y una anfitriona pendiente de atender y ayudar a sus huéspedes. Muchas gracias por todo. A tener en cuenta que está apartado, por lo que se necesita coche, y la entrada a la finca es tipo pista forestal.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa H. Wachsmann:

queridos invitados españoles,
muchas gracias por sus amables palabras sobre sus días en nuestro paraíso ubicado en medio de la naturaleza pero cerca de todo lo que es hermoso y necesario como el mar increíble y la encantadora ciudad de Tavira.
Estás inmerso directamente en la casa y te has sentido muy cómodo y desde aquí indagaste por el entorno.
Cuando nos conocimos te sentiste bien, te sentiste muy a gusto con nosotros y nuestro entorno y sobre todo elogiaste la buena comida.

Nuestro viaje no conduce a través de un bosque, eso sería bueno, sino a través de un camino asfaltado a través de arbustos y arbustos hasta la rodilla.

Recuerdo con cariño nuestro encuentro y les deseo lo mejor y amor desde el fondo de mi corazón.
Hasta la proxima vez.
Heidi

kolovoz 2022

Katharina V. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Inspirativno, jedinstveno mjesto sa sjajnom domaćicom

Quinta da Arte je apsolutno nevjerojatna, inspirativna i jedinstvena. Posebno smo cijenili velikodušan prostor, mir i okruženost prirodom i umjetnošću. I naravno naša divna domaćica Heide. Ona je vrlo brižna domaćica i odmah smo se osjećali kao kod kuće. Hvala i Maxu - Heidinom psu, koji nas je svaki dan posjećivao, nekad sam, nekad sa svojom braćom i sestrama, na putu za kupanje u ribnjak.

Svaki smještaj je jedinstven i poseban - odsjeli smo u Pavilhao da Arte koji je bio savršen za nas (tri odrasle osobe + dijete). Stvarno smo uživali biti vani cijeli dan. Čak i ako je između bilo prilično vruće, brojna stabla su pružala potreban hlad. A primamljiv vanjski tuš pomogao je da se dodatno rashladimo.
Jedan od vrhunaca smještaja za nas je bio golemi vanjski krevet - noću se može čuti vjetar kako šiba kroz lišće i kreket žaba pokraj jezerca.
Tu je i zajednički bazen koji smo često koristili, ne samo za kupanje već i za druženje s ostalim gostima. Voljeli smo improvizirane susrete, uključujući dijeljenje boce vina, s Heideom i ostalim gostima.

Mjesto je idealno za odmor i kao polazište za istraživanje okolice, kako za kraća tako i za duža putovanja.
Svi smo se osjećali vrlo ugodno i rado bismo se vratili.
Hvala ti Heidi!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa H. Wachsmann:

liebe Katharina und Familie,
so schoene Worte findest Du ueber Euren ersten Besuch in unserem kleinen Paradies an der Ostalgarve.
Das freut mich wirklich sehr ,das es Euch bei uns so gut gefallen hat und Ihr wirklich aus Eurem normalen Alltag schon nach recht kurzer Zeit entrinnen konntet, so wie Ihr es mir vor Ort erklaert habt.
Das Haus war wohl genau das richtige fuer Euch drei,unkonventionell mit viel Platz und wie Du schreibst dem tollen Aussenbett das der kleine Sohn wohl besonders liebt nicht wahr?.
Erst habt Ihr Euch vor Ort eingelebt und dann, nach und nach die Gegend erkundigt, das Meer die vielen schoenen Inseln und unsere sehenswuerdige Stadt Tavira.
Fuer mich war es ein leichtes freundlich zu Euch zu sein denn auch Ihr seid eine sehr besondere, tolle Familie.
Wir bleiben in Kontakt und ich wuensche Euch von Herzen das Eure Plaene die Ihr anstrebt Realitaet werden.
Alles Liebe und auf ein Wiedersehen.
Heidi

listopad 2021

Katja M. iz/od Frankfurt am Msin

4,8
4 5 5 5 5

Ruhe und Entspannung in Mitten der Natur

Wir haben schon 4x unseren Urlaub dort verbracht und genießen besonders die Ruhe, die Nähe zur Natur und die Gesellschaft von Heidi und Johannes, die sich großartig um Ihre Gäste kümmern.
Für mich ist es jedes Mal wie „ nach Hause“ kommen.
Es ist ein ganz besonderer Ort den Heidi und Johannes geschaffen haben.
Danke dafür!

Quinta da Arte ist zu empfehlen…und besonders für Naturliebhaber, Individualisten, Familien mit Kindern und für alle die, die sich eine Entschleunigung vom stressigen Alltag wünschen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

Lutz K. iz/od Am Langenzug 8, 22085 Hamburg

4,8
4 5 5 5 5

Ein kleines Paradies

Ich habe noch nie zuvor eine Ferienuntrkunft gesehen und bewohnt, die so außergewöhnlich optisch ansprechend und individuell gestaltet ist. Ein Fest für die Sinne! Man sieht in verschiedenen Details die Handschrift des Künstlers. Man kann sehr für sich sein, in den großzügigen Außenbereichen ebenso wie drinnen, hat aber auch die Möglichkeit, am Pool andere Menschen zu teffen. Da insgesamt nur vier alleinstehende Häuser vermietet werden, tritt man sich nicht auf die Füße. Wir sind nun schon zum dritten Mal in der Quinta gewesen, wurden immer sehr herzlich von dem Vermieterpaar empfangen und betreut. Wer gerne Strandurlaub machen will, hat Strände in ca. 15 Autominuten Entfernung, wir haben mehr die Schönheit und Ruhe des Anwesens genutzt, Ausfüge ins Hinterland und zu den Küstenstädten gemacht (z.B. Bootstour in den Lagunen), superfrischen Fisch auf dem Fischmarkt gekauft und gut gekocht bzw. gegrillt.


Die Küchenaustattung ist sehr gut, allerdings klemmt hier und da vielleicht mal eine Tür, Ameisen besuchen die Außenküche usw. Damit konnten wir stets sehr gut leben. Es ist und bleibt für uns ein Sehnsuchtsort, wir kommen bestimmt wieder.

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa H. Wachsmann:

lieber Lutz,
hab ganz lieben Dank fuer Deine liebevollen Zeilen zu Deinen mehrfachen Aufenthalten auf unserer Quinta da Arte, den Du einen Sehnsuchtsort nennst.
Wie schoen.
Und das kann ich auch spueren wenn Du uns Mal wieder besuchen kommst immer mit dem festen Ziel Dich bei uns zu entspannen,Dein Buch endlich zu Ende zu lesen die Abende mit Spielen draussen am Tisch zu bestreiten und natuerlich auch um unser so schoenes Umland zu besuchen.Nur zu gerne machst Du Ausfluege z.B. nach Santa Lucia um dort an der Promenade spazieren zu gehen und das ein oder andere Mal dort in einem der tollen Restaurants ein zu kehren.
Oder Ihr nehmt gleich die kleine Faehre, schippert damit ein paar Minuten von der Laguna aus ans Meer um baden zu gehen oder am Strand zu wandern und viel Muscheln mt nach Hause zu bringen.
Nun wir sind ja schon so etwas wie Dein /Euer zweites zu Hause, nicht wahr?
In diesem Sinne freuen wir uns auf ein baldiges Wiedersehen macht es gut!
P.S den kleinen Ameisen erteile ich in jedem Jahr Hausverbot ich weiss auch nicht warum die sich da nicht dran halten.....?Und zum Gift spritzen bin ich dann doch nicht so der Mensch.

lipanj 2017

Regina F. iz/od Hohenbrunn

5,0
5 5 5 5 5

Einfach toll!

Wir waren bereits 2009, 2013 und 2017 im Pavilhao da Arte zu Gast und es ist immer wieder Erholung pur. Man ist mitten in der Natur, ganz für sich und kann wunderbar entspannen.
Die Ferienwohnung ist sehr großzügig angelegt mit besonderen künstlerischen Elementen und man fühlt sich rundum wohl. Besonders zu erwähnen ist das Außenbett und die gut ausgestattete Küche in einem separaten Gebäude mit angrenzendem überdachten Grill- und Essbereich.
Von Heidi erhält man wertvolle Tipps zu Ausflügen, Restaurantempfehlungen ect. die den Aufenthalt noch schöner machen. Kulinarisch gibt es in der Umgebung viel zu entdecken und auf den Märkten lässt es sich wunderbar einkaufen und anschließend in Ruhe kochen.
Auch mit kleinen Kindern ist die Ferienwohnung sehr zu empfehlen, es gibt schöne Strände in der Umgebung und auf dem großzügigen Gelände wird es sicherlich nicht langweilig, zumal es auch einen Pool gibt.
Wir hoffen, dass wir bald wieder nach Portugal reisen können und senden viele Grüße dorthin.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Jessica S. iz/od Mülsen

5,0
5 5 5 5 5

Entspannung pur in traumhafter Umgebung

Wir haben als Familie 3 Wochen an diesem bezaubernden Ort verbracht. Das absolute Higlight ist das riesiges Außenbett. Die Anlage ist in einer absolut ruhigen Lage und dennoch mit vielen Möglichkeiten zum Einkaufen, Erleben und kurzen Fahrwegen zum Meer. Am Pool der kleinen Anlage ist man häufig allein und kann sich wunderbar entspannen. Auch die Kinder sind voll auf ihre Kosten gekommen, da diese den Pool oft allein in Beschlag nehmen konnten. Die Inhaber kümmern sich hervorragend und herzlich, geben super Geheimtips für die Gegend weiter.

Für Naturliebhaber und Urlauber, die das Besondere suchen unbedingt zu empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Quinta da Arte
gospođa H. Wachsmann

gospođa H. Wachsmann

Već 25 godina živim sa svojim mužem na ovom prekrasnom mjestu u istočnom Algarveu i jako sam sretna zbog tople svjetlosti koja me svakodnevno pozdravlja, zbog ljubaznih ljudi koji su nas ovdje dočekali i zbog brojnih prekrasnih prirodnih fenomena kao što je more sa svojim širokim plažama i prekrasan krajolik lagune Ria da Formosa s bogatim životinjskim svijetom. Već nekoliko godina iznajmljujemo naše četiri privatne kuće u našem malom raju Quinta da Arte i jako smo sretni zbog naših sjajnih, znatiželjnih gostiju koji se osjećaju inspirirani načinom na koji smo dizajnirali naše kuće. Moj suprug, umjetnik ujedno i arhitekt svega, ovdje se realizirao i stvorio unikatno djelo... tako kažu naši gosti koji često ne žele otići ili se vratiti da se presele k nekom drugom kuće. I lijepo je to moći podijeliti s našim gostima. Zadovoljstvo mi je reći ljudima koji su putovali o našem okruženju s njegovim brojnim mogućnostima da im dopustim da se urone u stranu kulturu. Pričam male lokalne tajne o brojnim znamenitostima i dobrim restoranima i kafićima i diskretno osjetim što naši gosti žele za svoj boravak kod nas. Drago mi je što sam tu za vas i veselim se vašem posjetu.


Dalji smještaji od gospođa H. Wachsmann


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 291958

Posljednje ažuriranje: 01.03.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/291958.htm

Gospođa Heidi Wachsmann

Quinta da Arte

8800-164 Tavira

00351(0) 966323614


«Pavilhao da Arte -Umjetnički» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina