Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Gedser

maks.  6   Gosta/Gostiju
92m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
92m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • General Conditions
  • Until 60 days prior to commencement of the rental period: 0 percent of the total rental price.
  • From 59 to 35 days prior to commencement of the rental period: 0 percent of the total rental price.
  • From day 34 and up to and including the date of arrival or later and in case of failure to show up when the rental period commences: 100 percent of the total rental price + administration fee.
  • Prepaid extra services, e.g. bed linen, final cleaning and baby chair etc., will be 100% refunded if the tenant cancels the rental agreement.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


108 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
3.9 Oprema
3.9 Cijena/učin
3.9 Servis
3.9 Položaj
3.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Miriam Warkotsch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Michael Klingler

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

sauber, gemütlich, praktisch

Heike Delhey

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ein Ausflug zu den Klippen von Mons lohnt wirklich! Zudem empfehlen wir im "Admiralen" in Marielyst essen zu gehen,

Markus Daubner-Lahres

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gute Ausstattung, viele Möglichkeiten für Kinder, großer Garten, ruhige Lage

Burmester

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ruhige Lage, eingezäuntes Grundstück mit vielen Spielemöglichkeiten für Kinder,

Rona Dieters

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Olaf Blokland

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio zaključan i renovira se kad nema gostiju. Dio u kojem boravimo ima loš raspored i ne gleda na vrt nego na ulicu. Druga stvar je da račun za struju ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa platite oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne žalim se na dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod preuzimanja ključeva došlo je do loše komunikacije s vama. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg iznajmljujete. Poslali su mi mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Pri dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve uz kuću. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih razgovora s vama (veza je stalno prekidana) stavili ste me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, kako sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam brojeve telefona vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod kutije za ključeve uz kuću. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve uz kuću nije bio namijenjen nama. Kad bi nam to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Obavljaj svoj domaći zadatak!

Werner Hoyer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Super čisto, sve (električni uređaji, namještaj, posuđe) je u redu i odmah upotrebljivo, također dovoljno je dostupno, / Veliki vrt koji je potpuno ograđen i gdje je naš pas mogao slobodno trčati, / Nadstrešnica gdje smo mogli smjestiti naš brod i ribičku opremu, / Velika terasa u vrtu, / Blizina trajekta u Gedseru.

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da je struja ovdje plaćena oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja troši struju. Nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko, čak i kada imamo upaljenu klimu ljeti. Komunikacija u vezi s predajom ključeva bila je loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku kod kojeg ste vi rezervirali. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresni podaci kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan pri dolasku i nakon višestrukog pokušavanja telefonskog razgovora s vama (veza se stalno gubila, stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva shvatio sam da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kada sam nazvao dobio sam kod kutije za ključeve na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam tamo trebao pokupiti. Ključ u kutiji za ključeve na kući nije bio namijenjen nama. Kad bi ste to ranije rekli, mogli smo se pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Radite svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li bi imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispalo je da je veći dio zatvoren i renoviran kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loše raspored i nije okrenut prema vrtu, nego prema ulici. Druga stvar je da trošak struje koji treba platiti ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja troši struju. Nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi platiti dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuće ne potrošimo ni približno toliko struje, čak imamo upaljen klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije o predaji ključeva s vama. Dobio sam e-mail od agencije Dancenter, posrednika ovdje na otoku od kojih vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji s ključevima. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: kutija s ključem kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon što sam ponovno zvao vas telefonom (veza se stalno prekidal, stavili ste me na čekanje, 25 minuta. Na kraju se pokazalo da sam ponovno spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, već sam to rekao preko telefona. Nepostojeća komunikacija. Nakon tri četvrtine sata dobio sam neke brojeve telefona vlasnika, i kad sam ga nazvao, dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom mjestu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključevima koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u kutiji s ključevima kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali malo istražiti sami. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati na raspolaganju cijelu kuću ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kada smo stigli, otkrili smo da je veći dio zatvoren i u fazi renovacije kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane, a ne ka vrtu. Druga stvar je da je trošak struje ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topli (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne bih pravio probleme zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuća nikada ne trošimo toliko energije, pa čak i kad koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije o predaji ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nisu pružili kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon brojnih poziva (veza je stalno prekidana, bio sam stavljen na čekanje, 25 minuta. Na kraju sam ponovno nazvao i shvatio da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Neprozirno. Nakon tri četvrt sata dobio sam neke brojeve vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su da imaju pripremljenu omotnicu s ključem koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to rekli unaprijed, mogli smo to predvidjeti, sada smo morali malo istražiti sami. Napravite svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio zatvoren i renoviran kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne izlazi na dio s vrtom već na stranu prema cesti. Još jedna stvar je da se ovdje mora platiti električna energija, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnu energiju pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Nisam previše zahtjevan oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuće nikada ne trošimo toliko, čak i kad koristimo klima uređaj ljeti. Došlo je do loše komunikacije o predaji ključeva. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Slali su mi mail u kojem piše: Ključ: u kutiji s ključem. Podaci o adresi kuće. Dolazak nakon radnog vremena: kutija s ključem kod kuće. Ali nije bilo nikakvog koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon nekoliko pokušaja telefoniranja (veza se stalno prekidala, stavljen sam na čekanje 25 minuta. Pokazalo se nakon ponovnog zvanja da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva vlasnika, i kad sam nazvao, dobio sam kod za kutiju s ključem kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji s ključem kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku, otkrili smo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda na vrt već na ulicu. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (za što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja troši struju. Nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Nisam problematičan oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kućne predaje ključa bila je loša komunikacija s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku od kojeg vi iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji s ključevima. Adresa kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija s ključevima ispred kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon višestrukog telefonskog poziva (veza se stalno prekidala, stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, to sam već rekao telefonom. Nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod kutije s ključevima ispred kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem spremnu koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u kutiji s ključevima ispred kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti, ali sad moramo sami malo istraživati. Učini svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo kontaktirali vas preko chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio kuće zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni nema dobar raspored i ne izlazi na vrt već na ulicu. Druga stvar je da se ovdje mora platiti električna energija, oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih ploča pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne radim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kućne razmjene ključeva došlo je do loše komunikacije s vama. Dobio sam e-poštu od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-poštu s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve uz kuću. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon više neuspješnih pokušaja telefonskog razgovora s vama (veza se stalno prekidala, stavljali ste me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog zvanja da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, to sam već rekao telefonom. Nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod kutije za ključeve uz kuću. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da su imali kovertu spremnu s ključem koje sam trebao tamo pokupiti. Ključ u kutiji za ključeve uz kuću nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo kontaktirali s vama putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se na strani ulice, a ne na stražnjoj strani. Druga stvar je da se ovdje plaćaju troškovi električne energije od oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih ploča, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim probleme oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuće ne trošimo ni približno toliko električne energije, čak ni kad koristimo klima uređaj ljeti. Došlo je do loše komunikacije u vezi s predajom ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail s porukom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa objekta. Po dolasku nakon radnog vremena: kutija za ključeve pored kuće. Ali nije bilo koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon neuspješnih poziva (veza je stalno prekida, bila sam stavljena na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog zvonjenja dobila sam informaciju da sam preusmjerena Dancentru koji nije bio dostupan, već sam to spomenula putem telefona. Nejasno. Nakon tri četvrtine sata, dobila sam nekoliko brojeva vlasnika, a kada sam ih nazvala, dobila sam kod za kutiju sa ključevima pored kuće. Sljedeći dan posjetila sam Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje, i rekli su da imaju omotnicu s ključem koju sam trebala preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve pored kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti, morali smo to sami malo istražiti. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo kontaktirali s vama putem chata i postavili pitanje da li bismo imali na raspolaganju cijelu kuću ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se ne na vrtu, već na stražnjoj strani. Još jedna stvar je da je potrošnja struje ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji se mora održavati na toplini (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neće mi biti problem platiti dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kućne predaje klučeva došlo je do loše komunikacije s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg vi ponovno unajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: kluč: u kutiji s ključem. Adresa kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija s ključem na kući. Ali nisu naveli šifru. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, i nakon pokušaja višestrukog telefonskog poziva (veza je stalno prekidana), stavili su me na čekanje, čak 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno bio spojen s Dancenterom, koji nije bio dostupan, kako sam već rekao preko telefona. Ništa nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam brojeve telefona vlasnika i kad sam nazvao, dobio sam šifru za kutiju s ključem na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu 13 km dalje i rekli su da su imali omotnicu spremnu s ključem koje sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji s ključem na kući nije bio namijenjen nama. Ako ste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti. Sada smo morali sami to nekako riješiti. Obavi domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se pokazalo da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da je potrebno plaćati struju ovdje, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati vruć (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura po danu, što je prilično puno. Ne zamjeram 2,50 eura dnevno dodatno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće trošimo mnogo manje, čak i uz upaljen klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije o predaji ključeva s vama. Dobio sam e-poštu od Dancenter-a, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet vi unajmljujete. Oni su mi poslali poruku: ključ: u kućici s ključevima. Adresa kuće za odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: kućica s ključevima kod kuće. Ali nisu priložili kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih poziva (veza je stalno prekidana, postavljen sam na čekanje, 25 minuta), ispostavilo se da sam ponovno spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrtine sata dobio sam tada nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod kutije s ključevima kod kuće. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su mi da su tamo imali omotnicu sa ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji s ključevima kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad ste to mogli unaprijed reći, mogli smo se pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (za što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela, pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne brinem se za dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuća mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, čak ni kad imamo upaljen klima uređaj ljeti. Došlo je do loše komunikacije oko predaje ključeva s vama. Dobio sam email od Dancentera, posrednika koji djeluje na ovome otoku od kojeg opet vi iznajmljujete. Poslali su mi email s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nema priložene šifre. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon višekratnih poziva vašem telefonu (veza se stalno prekidala, stavljali ste me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, kao što sam već rekao telefonski. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrtine sata dobila sam telefonske brojeve vlasnika, i kada sam ih nazvala dobila sam šifru kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan posjetila sam Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu spremnu s ključem koji sam tamo trebala pokupiti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se tomu pripremiti, morali smo sami malo istraživati. Napravi svoj zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje mora platiti struja oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne prigovaram zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuće ne trošimo ni približno toliko i tamo imamo uključen klima uređaj ljeti. Komunikacija oko predaje ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Podaci o adresi kuće za odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: ključna kutija ispred kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih poziva s vama telefonom (veza je stalno prekidana, stavljali su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, rekao sam to već preko telefona. Nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam brojeve vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod za ključnu kutiju ispred kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su da su imali omotnicu s ključem koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji ispred kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Nauči lekciju!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda na vrt, već na stranu ulice. Druga stvar je da je električna energija koju ovdje moramo platiti oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je smiješno. Toliku potrošnju ne ostvarujemo kod kuće ni blizu, čak imamo uključenu klimu ljeti. Bilo je loše komunikacije oko predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg ponovno unajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresne podatke adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija uz kuću. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam ponovno telefonirao s vama (linija se stalno prekidala, stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno povezan s Dancenterom koji nije bio dostupan, to sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva telefona vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod za ključnu kutiju uz kuću. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem gradu ovdje 13 km dalje i oni su rekli da imaju omotnicu spremnu s ključem koji sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji uz kuću nije bio namijenjen za nas. Kad biste nam to unaprijed rekli, mogli bismo se pripremiti, sada morali smo sami malo istraživati. Napravi svoj zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama preko chata i pitali smo da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nema pristup vrtu, već je okrenut prema ulici. Drugi problem je što je potrošnja električne energije ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično mnogo. Ne žalim se na dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Kod kućne zamjene ključeva bila je loša komunikacija s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojih vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključalici. Adresa adrese kuće. Po dolasku nakon radnog vremena: ključalica kod kuće. Ali nema koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon stalnog telefoniranja s vama (veza je uvijek prekidana, stavljen sam na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, već sam to rekao putem telefona. Nejasno. Nakon tri četvrtine sata dobio sam nekoliko brojeva telefona od vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod ključalici kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u susjednom selu koje je udaljeno 13 km i rekli su da imaju omotnicu spremnu s ključem koji sam tamo trebao preuzeti. Ključ u ključalici kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se na to pripremiti, sada smo to morali sami istražiti. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku, ispostavilo se da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne izlazi na vrt nego na ulicu. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarni paneli pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne želim praviti problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kućice se ne troši toliko energije ni približno koliko ovdje, a kod kuće još imamo uključenu klimu ljeti. Došlo je do loše komunikacije o predaji ključeva s vama. Dobio sam e-poštu od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi ponovno iznajmljujete. Poslali su mi e-poštu s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolaskom poslije radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam više puta pokušavao zvati vas, (veza je stalno prekidana) stavili ste me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog zvanja da sam preusmjeren na Dancenter koji nije dostupan, što sam već rekao preko telefona. Ništa nije bilo jasno. Nakon trideset minuta dobio sam nekoliko brojeva telefona vlasnika, i kada sam nazvao, dobio sam kod kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu ovdje, 13 km dalje, i rekli su mi da su imali omotnicu spremnu s ključem koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Obavi svoj zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje hoćemo li imati cijelu kuću na raspolaganju ili neki dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio zaključan i renoviran kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni nema dobar raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da je potrošnja električne energije ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topli (za što mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod nas kod kuće ne trošimo ni blizu toliko, čak ni ako imamo uključen klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije o predaji ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku s kojim se vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji s ključevima. Adresa odredišta odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: kutija s ključevima kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovnih poziva vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog zvanja da su me spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, to sam i telefonom rekao. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kad sam nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem spremnu koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ u kutiji s ključevima kod kuće nije bilo za nas. Kada biste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti, sada smo morali to sami malo istražiti. Napravite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio gdje smo smješteni ima loš raspored i nalazi se ne na vrtu, već s ulične strane. Druga stvar je što se ovdje plaća struja oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smatram problemom platiti dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuće ne trošimo ni približno toliko struje, čak i kada imamo uključenu klimu ljeti. Bila je loša komunikacija oko predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nema koda. Dancenter nije bio dostupan pri dolasku i nakon višestrukog zvanja s vama (veza je uvijek bila prekinuta, bio sam stavljenn na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog pozivanja da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, već sam to rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam kod kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad bi ste to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, ali sada smo morali sami malo istraživati. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, otkrili smo da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da račun za struju ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne ljutim se zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Kod kuće ne trošimo ni blizu toliko, čak imamo uključen klima uređaj ljeti. Postojala je loša komunikacija oko preuzimanja ključeva s vama. Dobio sam mail od Dancenter-a, posrednika na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa odredišta adresa kuće za odmor. Prilikom dolaska izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nije bilo koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, i nakon višestrukog telefonskog poziva s vama (veza je stalno prekidaia bila sam stavljen u čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, već sam to rekao preko telefona. Neprecizno. Nakon tri četvrt sata konačno sam dobio nekoliko brojeva telefona vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen za nas. Da su nam to ranije rekli, mogli smo se pripremiti, ali sad smo morali sami malo istražiti. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije kontaktirali smo vas putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega rekao je da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku, ispostavilo se da je veći dio kuće zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se na strani prema cesti, a ne prema vrtu. Druga stvar je da je trošak struje ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarne panele pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne zamaram se oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo mi se čini apsurdnim. Kod kuće ne trošimo ni približno toliko, a ljeti čak imamo uključenu klimu. Bila je loša komunikacija oko predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku od kojeg vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail sa tekstom: ključ: u ključalici. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključalica kod kuće. Ali nema koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon brojnih telefonskih poziva (veza je stalno prekidana, stavljali su me na čekanje, 25 minuta), ispostavilo se da sam ponovno preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, te kada sam nazvao jedan dobio sam kod za ključalicu kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu 13 km dalje i rekli su mi da su imali kovertu spremnu s ključem koji sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključalici kod kuće nije bio namijenjen za nas. Da ste to rekli ranije, mogli smo se pripremiti, sada smo morali nešto sami iznaći. Napravi svoj zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio kuće zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu nego prema ulici. Druga stvar je da je potrošnja struje ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja koristi struju. Nemaju solarnih panela tako da plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi plaćati dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuće ne trošimo ni blizu toliko struje, čak imamo upaljen klima uređaj ljeti. Bila je loša komunikacija oko preuzimanja ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku s kojim vi surađujete. U poruci su mi napisali: ključ: u ključematu. Adresa smještaja. Za dolazak izvan radnog vremena: ključ u ključematu kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas ponovno zvao (veza se stalno prekidala), stavili ste me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog poziva shvatio sam da su me spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kada sam nazvao dobivam kod za ključematu kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su da imaju omotnicu s ključem za mene koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u ključematu kod kuće nije bio za nas. Kada biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, sada smo morali sami to malo istražiti. Obavite svoj posao!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo kontaktirali vas putem chata i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Na dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se sa strane prema cesti, a ne prema vrtu. Još jedna stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toga, čak i kada imamo uključenu klimu ljeti. Bila je loša komunikacija oko predaje ključeva s vama. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Oni su mi poslali mail s porukom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa odredišta adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan na dolasku i nakon višestrukih poziva telefonima (veza je uvijek prekidana, stavljali su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno bio spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, već sam to rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva telefona vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod kutije za ključeve kod kuće. Sljedećeg dana posjetio sam Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao uzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio gdje smo smješteni ima loš raspored i ne izlazi na vrt, već na stranu prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću praviti problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ni približno ne trošimo toliko struje, a ljeti imamo uključenu klimu. Komunikacija oko predaje ključeva bila je loša. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojih vi iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali nije bilo koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas kontaktirao telefonom (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog nazivanja, saznao sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Bilo je nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva telefona od vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod ključne kutije kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to ranije rekli, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali nekako sami raziskivati. Uradite svoje domaće zadatke!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i pitali smo da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio kuće zatvoren i da se renovira kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Još jedna stvar je da struja koja se ovdje plaća iznosi otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Ne smeta mi da platim dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko, čak i kad imamo uključenu klimu ljeti. Bila je loša komunikacija oko preuzimanja ključa s vama. Dancenter, posrednik na ovom otoku od kojeg vi opet iznajmljujete, poslao mi je e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Podaci o adresi kuće. Dolazak izvan radnog vremena: ključna kutija na kući. Ali, nisu dali kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, i nakon ponovljenog telefoniranja s vama (veza se stalno prekidala, stavljali su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog zvanja shvatio sam da su me preusmjerili prema Dancenteru koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Bilo je nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam kod za ključnu kutiju na kući. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji na kući nije bio namijenjen za nas. Kad biste to unaprijed rekli, mogli bismo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravite svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo komunicirali s vama putem chata i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da smo imali cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem mi boravimo ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Drugo, struja koja se ovdje plaća iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne želim se previše buniti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno tu količinu struje, pa čak imamo i klima uređaj u ljeti. Postoji loša komunikacija u vezi predaje ključa s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnom ormariću. Adresa i kuće. Po dolasku izvan radnog vremena: ključni ormarić kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam se više puta telefonski obratio vama (veza se stalno prekidala), stavljali su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da sam bio povezan s Dancenterom, koji nije bio dostupan, već sam to već govorio putem telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod ključnog ormarića kod kuće. Idući dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnom ormariću kod kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to ranije rekli, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali sami malo razjasniti. Napravi svoj zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zatvoren i da se preuređuje kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih ploča, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod predaje ključeva je bila slaba komunikacija s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese kuće za odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali nije bilo koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih razgovora s vama (veza je uvijek prekidana) stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da su me opet preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za ključnu kutiju kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km, i rekli su da su pripremili omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ iz ključne kutije kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli bismo se tome prilagoditi, sada smo morali sami malo otkrivati. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li bi imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kod dolaska se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se radi na preuređenju kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema dvorištu, već prema cesti. Još jedna stvar je da je potrošnja električne energije ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa morate platiti oko 15 eura dnevno, što je dosta. Ne smeta mi plaćati dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko, čak ni kad koristimo klima uređaj ljeti. Komunikacija oko preuzimanja ključa je bila loša s vama. Dobil sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku s kojim vi iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa odredišta je adresa kuće koju smo rezervirali. Kod dolaska izvan radnog vremena: ključna kutija na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan kad smo stigli, i nakon što sam više puta razgovarao s vama (veza je stalno prekidala), stavljen sam na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam i rekao na telefonu. Nije jasno. Nakon tri četvrt sata su mi dali nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam kod za ključnu kutiju na kući. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to prethodno rekli, mogli bismo da se pripremimo za to, sada smo morali sami malo istraživati. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo imali kontakta s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem se nalazimo ima loš raspored i nalazi se s druge strane ceste, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se ovdje mora plaćati struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzu u vrtu koja mora biti topla (što nismo zatražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne razmišljam previše o 2,50 eura dodatno po danu, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće sigurno ne koristimo toliko, čak i sa uključenom klimom ljeti. Bila je loša komunikacija o predaji ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovoj otoci od kojega opet unajmljujete. Oni mi šalju e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez kodiranja. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih razgovora s vama (veza je uvijek prekinuta, stavili su me na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio neke brojeve telefona od vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km udaljenom i oni su rekli da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao pokupiti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste nam to unaprijed rekli, mogli smo se u tome pripremiti, sada smo morali sami malo istraživati. Obavi svoj domaći rad!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne nalazi se na dijelu vrta, već na strani ceste. Druga stvar je da je ovdje potrebno plaćati struju, otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topal (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate otprilike 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne prigovaram oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko, čak i kada koristimo klima uređaj ljeti. Komunikacija u vezi predaje ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail koji je sadržavao tekst: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese za kuću na odmoru. Dolazak izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam nekoliko puta telefonirao s vama (veza se neprestano prekidala), stavili su me u čekanje, 25 minuta. Kasnije se ispostavilo da su me ponovno preusmjerili na Dancenter, koji nije bio dostupan, kako sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod za ključnu kutiju kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, ovamo 13 km udaljenom i oni su rekli da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen za nas. Kad biste to samo rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, sada smo morali malo sami istražiti. Obavite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo stupili u kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane ceste, a ne prema dvorištu. Druga stvar je da se ovdje mora plaćati struja od oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne ploče, pa se plaća oko 15 eura dnevno što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne koristimo toliko struje ni kada imamo uključenu klimu ljeti. Komunikacija oko preuzimanja ključeva je bila loša s vama. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku koji vama iznajmljuje. Oni su mi poslali mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa odredišta: adresa kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez šifre. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam više puta razgovarao s vama telefonom (veza je bila prekidana, stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno upućen na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko brojeva telefona od vlasnika, i kada sam nazvao dobio sam šifru za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedećeg dana sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, koje je udaljeno 13 km odavde, i rekli su da imaju omotnicu s ključem koje sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji s ključevima kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to ranije rekli, mogli bismo se pripremiti za to, sada smo to morali sami malo istražiti. Napravite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i pitali smo jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da smo imali cijelu kuću. Kad smo stigli, ispalo je da je veći dio zatvoren i da se renovira kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne izlazi na vrt, već na ulicu. Druga stvar je da je struja koju ovdje treba platiti oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (nismo to tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, tako da plaćate oko 15 eura dnevno, a to je dosta puno. Ne buni me dodatnih 2,50 eura dnevno, ali to mi je smiješno. Mi kod kuće nikad ne trošimo toliko, čak kad imamo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku s kojim vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail u kojem piše: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve pokraj kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam nekoliko puta razgovarao s vama telefonom (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da sam spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao na telefonu. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata konačno sam dobio neke brojeve vlasnika i kad sam nazvao dobila sam kod kutije za ključeve pokraj kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u kutiji za ključeve pokraj kuće nije bio za nas namijenjen. Da ste nam samo to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti na to, a sada smo sami malo morali proći kroz to. Obavite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezerviranja smo bili u kontaktu s vama putem razgovora i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima lošu raspodjelu i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaćaju troškovi električne energije od oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Mi kod kuće ni približno ne trošimo toliko čak ni kada koristimo klima uređaje ljeti. Došlo je do loše komunikacije u vezi predaje ključa s vama. Dobio sam e-mail od Dancentra, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnom ormariću. Adresa adrese kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: ključni ormarić uz kuću. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovnog telefonskog kontaktiranja s vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da su me ponovo spojili s Dancentrom koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam kontakt brojeve vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod ključnog ormarića uz kuću. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u idućem selu ovde, 13 km dalje, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koji sam trebao tamo pokupiti. Ključ u ključnom ormariću uz kuću nije bio namijenjen za nas. Da ste nam to ranije rekli, mogli smo se pripremiti na to, a sada smo morali sami istražiti. Napravi svoje domaće zadaće!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renovira se kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane kuće, a ne na dijelu s vrtom. Druga stvar je da struja koja se ovdje mora plaćati iznosi otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (na što nismo tražili), kao i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne brinem se za dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi ne trošimo ni blizu toliko struje kod kuće, čak i kad koristimo klima uređaj ljeti. Komunikacija oko predaje ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključ-matici. Adresa adrese kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: ključ-matica na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas više puta nazvao (veza je stalno prekidala), stavljen sam na čekanje, čekao 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, već sam to rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko brojeva telefona od vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam kod od ključ-matice na kući. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovde, 13 km dalje, i rekli su da su imali kovertu s ključem koju sam trebao pokupiti tamo. Ključ u ključ-matici na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to već ranije rekli, mogli bismo se pripremiti na to, sada smo morali malo sami istraživati. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da veći dio kuće je zatvoren i preuređuje se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se sa stražnje strane prema cesti, a ne prema vrtu. Druga stvar je da je struja koja se mora platiti ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Ne prigovaram zbog 2,50 eura dnevno dodatno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ni izbliza ne trošimo toliko, a ljeti još imamo uključenu klimu. Bila je loša komunikacija u vezi predaje ključa. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko telefonskih razgovora s vama (veza se stalno prekidala, stavili su me na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, rekao sam to već telefonom. Nedorečeno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod za ključnu kutiju kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje i rekli su da imaju omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada ste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti za to, a sada smo morali sami malo pronaći. Napravi svoje zadaće!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Za vrijeme rezervacije smo imali kontakt s vama preko chata i pitali smo da li ćemo imati cijelu kuću ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s bočne strane prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što mi nismo zatražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću praviti probleme zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko ni kada uključimo klima uređaj ljeti. Komunikacija oko predaje ključeva bila je loša s vama. Dobio sam email od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Poslali su mi email s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa odredišta kuće. Po dolasku izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta telefonirao (veza se stalno prekida), bio sam stavljena na čekanje 25 minuta. Kasnije se ispostavilo da sam spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio(m) sam neke brojeve telefona od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio(m) sam kod za ključnu kutiju kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu 13 km udaljenom i oni su rekli da imaju omotnicu s ključem koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ iz ključne kutije kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad ste to samo unaprijed rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami to malo istražiti. Obavi svoj zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Za vrijeme rezervacije smo imali kontakt s vama preko chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se radi na njemu kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane ceste, a ne prema vrtu. Također, troškovi električne energije koji se ovdje moraju platiti su oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima hidromasažnu kadu u vrtu koju treba održavati toplom (što nismo izričito tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa treba platiti oko 15 eura dnevno, i to je prilično puno. Ne pravim problem oko 2,50 eura dodatno dnevno, ali ovo mi je apsurdno. Kod kućeg predaje ključa je bila loša komunikacija s vama. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet vi iznajmljujete. Oni su mi poslali mail u kojem piše: ključ: u ključnom sandučiću. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključni sandučić kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas stalno zvao (veza se stalno prekidala), stavljen sam u čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog poziva sam shvatio da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata konačno sam dobio nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod ključnog sandučića kod kuće. Sljedećeg dana sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključnom sandučiću kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste nam to unaprijed rekli, mogli bismo se pripremiti na to, sada smo morali malo sami istraživati. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo kontaktirali putem četa i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zatvoren i da se radi na renoviranju kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane ulice, ne prema vrtu. Druga stvar je da je struja koju ovdje plaćamo oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa tako plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne brinem se zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram suludim. Kod nas kod kuće ne trošimo ni približno toliko, čak i kad imamo klimu ljeti. Komunikacija o predaji ključeva je bila loša s vama. Dobio sam email od Dancentra, posrednika na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Poslali su mi email s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa: adresa kuće za odmor. Dolazak poslije radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan prilikom dolaska i nakon ponovljenog telefonskog razgovora s vama (veza je stalno prekidala), stavili ste me na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno upućen na Dancenter, koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobila sam brojeve telefona od vlasnika, i kada sam ih nazvala dobila sam kod kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetila Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koje bih tamo trebao podići. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to unaprijed rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali malo sami istražiti. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem mi boravimo ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Drugi problem je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnu energiju pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je dosta. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko ni kad imamo klima uređaj upaljen ljeti. Bilo je problema s predajom ključeva i lošom komunikacijom s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese od kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenog telefonskog razgovora s vama (veza se stalno prekidala, stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva sam shvatio da su me prebacili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Bilo je nejasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio brojeve telefona od vlasnika, i kad sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u kutiji s ključevima na kući nije bio namijenjen nama. Da ste nam to unaprijed rekli, mogli bismo se na to pripremiti, a sada moramo malo istražiti sami. Obavite domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zaključan i da se preuređuje kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da električna energija koja se plaća ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima vrt s jacuzzijem koji mora biti topli (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarni paneli, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko energije, čak i kada koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije u pogledu preuzimanja ključeva. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali mail s tekstom: ključ: u ključnom sandučiću. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključno sandučić na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih razgovora s vama (veza je uvijek prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog poziva, shvatio sam da sam bio preusmjeren na nedostupni Dancenter, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam neke brojeve telefona od vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za ključni sandučić na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje odavde, i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnom sandučiću na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali sami malo istražiti. Uradi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Za vrijeme rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku smo primijetili da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Drugi problem je taj da se ovdje plaća električna energija, otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod kuće trošimo daleko manje, čak i kada koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije oko preuzimanja ključa s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovoj destinaciji od kojeg ponovno iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstu: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon višekratnog telefonskog razgovora s vama (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog poziva ispostavilo se da su me preusmjerili na nedostupni Dancenter, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima na kući. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km, koji su mi rekli da su pripremili omotnicu s ključem koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ u kutiji s ključevima na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali malo sami pronaći. Obavite svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li bismo imali cijeli kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni je loše uređen i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje mora platiti struja, oko 30 kWh dnevno, po stopi od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne žalim se na dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko struje, čak ni kada koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancenter-a, posrednika na ovom otoku od kojeg opet unajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji s ključevima. Adresa adrese za kuću za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: kutija s ključevima pri kući. Ali nisu mi poslali kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam nekoliko puta razgovarao s vama (veza se stalno prekida), stavljali su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, ali sam to već rekao putem telefona. Nije bilo jasno. Nakon 45 minuta dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima pri kući. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da imaju omotnicu sa ključem koji sam trebao tamo preuzeti. Ključ koji je bio u kutiji s ključevima pri kući nije bio za nas namijenjen. Kada biste to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti na to, sada smo morali malo to sami istražiti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo se kontaktirali preko chata i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio zaključan i renoviran kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu nego prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji se mora održavati toplim (nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Nije mi problem platiti dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće daleko manje trošimo, čak imamo i klima uređaj ljeti. Bilo je problema s predajom ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg ste unajmili. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji s ključevima. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija s ključevima ispred kuće. Ali nisu pružili kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon ponovljenog telefoniranja s vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog pozivanja saznao sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao putem telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju s ključevima ispred kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu 13 kilometara dalje i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u kutiji s ključevima ispred kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to samo unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali sami malo istražiti. Napravite svoje domaće zadaće!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kod dolaska se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da električna energija koju ovdje moramo platiti iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se žaliti na dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko električne energije, a ljeti imamo uključenu i klima uređaj. O transferu ključeva je bila loša komunikacija s vama. Dancenter mi je poslao e-mail, posrednik ovdje na otoku koji ga iznajmljuje. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija na kući. Ali bez koda. Kada sam stigao, Dancenter nije bio dostupan i nakon ponovljenog telefoniranja s vama (veza je stalno prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog pozivanja sam shvatio da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao na telefonu. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod od ključne kutije na kući. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu koje je udaljeno 13 km i rekli su mi da imaju kuvertu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji na kući nije bio za nas namijenjen. Kada biste to samo unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali sami pronaći rješenje. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili pitanje hoćemo li imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem se nalazimo ima loš raspored i ne izlazi na dio dvorišta već na ulicu. Druga stvar je da trošak struje koji se ovdje plaća iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je dosta puno. Ne smetaju mi dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod predaje ključeva bila je loša komunikacija s vama. Dobio sam e-mail od Dancenter-a, posrednika ovdje na otoku kod kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko telefonskih poziva (veza je stalno prekidala) stavljali su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog zvanja, saznao sam da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon sat vremena dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod od ključne kutije kod kuće. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio za nas namijenjen. Kad biste to samo unaprijed rekli, mogli bismo na to reagirati, sada smo morali malo sami istražiti. Napravi svoj posao!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo kontaktirali putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zatvoren i renoviran kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se plaća struja ovdje, otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi koji mora ostati topao (što mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnu energiju, pa plaćate otprilike 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi platiti dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nemamo toliku potrošnju niti imamo uključenu klimu ljeti. Dogodila se loša komunikacija u vezi predaje ključeva. Dobio sam email od Dancentera, posredničke agencije na otoku od kojih vi opet iznajmljujete. Poslali su mi mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa: adresa kuće za odmor. Nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez kodiranja. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, kako sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva telefona od vlasnika, i kad sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju s ključem kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su da su imali omotnicu s ključem kojeg sam trebao tamo preuzeti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to rekli unaprijed, mogli bismo se na to pripremiti, sada smo sami morali to malo raščistiti. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje o tome imamo li cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Pri dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i preuređuje se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane kuće, prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da moramo plaćati struju ovdje, oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne želim praviti problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, pa čak koristimo klima uređaj ljeti. Komunikacija oko predaje ključeva bila je loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese za odmor. Dolaskom izvan radnog vremena: ključeva kutija na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan na dolasku i nakon što sam nekoliko puta zvao (veza se uvijek prekida, stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da su me spojili s Dancenter koji nije bio dostupan, to sam već rekao telefonom. Neprozirno. Nakon trideset i pet minuta dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, a kad sam ih nazvao, dobio sam kod za ključevu kutiju na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da imaju kovertu s ključem koju sam tamo trebao pokupiti. Ključ u kutiji za ključeve na kući nije bio namijenjen nama. Ako ste nam to samo ranije rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali sami istražiti. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama preko chat-a i postavili pitanje imamo li cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema dvorištu već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja koja iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u dvorištu koji mora ostati topao (nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarne panele, pa plaćamo oko 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Neću inzistirati na dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, čak imamo uključeno klima uređaj ljeti. Komunikacija oko predaje ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku s kojim vi ponovno iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstuom: ključ: u ključnom ormariću. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključni ormarić na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam se ponovno nekoliko puta telefonski javljao, (veza je bila stalno prekinuta), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog pozivanja, ispostavilo se da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, o čemu sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tričetvrt sata dobio sam neke telefonske brojeve od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod od ključnog ormarića na kući. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su pripremali omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnom ormariću na kući nije bio namijenjen nama. Kad biste nam to unaprijed rekli, mogli smo se tome prilagoditi, sada smo to morali malo sami istražiti. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se radi na renovaciji kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da je struja koju ovdje moramo platiti oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću praviti problem oko 2,50 eura dodatno po danu, ali ovo mi je apsurdno. Kući ne trošimo ni blizu toliko struje, čak i kada koristimo klimu ljeti. Komunikacija o predaji ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Podaci o adresi odmorišta. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan pri dolasku i nakon što sam se nekoliko puta telefonski povezao s vama (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovo bio preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, kao što sam već spomenuo telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam telefonske brojeve vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju za ključeve na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da su imali omotnicu spremnu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve na kući nije bio namijenjen za nas. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo na to reagirati, a sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoje domaće zadatke!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati čitavu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati čitavu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni je loše uređen i ne gleda na vrt, već na cestu. Druga stvar je da struja koja se mora platiti ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa platiš oko 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Ne brinem se zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi ne trošimo ni blizu toliko kod kuće, pa čak i kad koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku za kojeg vi opet unajmljujete. Poslali su mi mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Podaci o adresi kuće. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez šifre. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta zvao (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog poziva sam shvatio da su me proslijedili Dancenteru koji nije bio dostupan, što sam već i preko telefona rekao. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko brojeva vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam šifru za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su imali omotnicu pripremljenu s ključem koji sam trebao tamo podići. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to unaprijed rekli, mogli smo se tome pripremiti, sada smo morali malo sami istražiti. Napravite svoj domaći rad!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem se mi nalazimo ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (za što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja troši struju. Ovdje nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se previše buniti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko, čak i kada imamo upaljenu klimu ljeti. Došlo je do loše komunikacije o predaji ključeva s vama. Dobio sam email od Dancentera, posrednika na otoku odakle opet iznajmljujete. Oni su mi poslali email s tekstom: "ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese vaše kuće za odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: kutija za ključeve na kući." Ali bez šifre. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenog telefonskog razgovora s vama (veza je stalno prekidala) stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva sam shvatio da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Bilo je nejasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam šifru za kutiju s ključevima na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu udaljenom 13 km i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u kutiji s ključevima na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti, sada smo sami malo morali skapati. Napravite svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chat-a i postavili smo pitanje o tome da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Prilikom dolaska se ispostavilo da je veći dio kuće zatvoren i da se radi preinaka kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s bočne strane prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se plaća struja ovdje, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (a mi nismo to tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko ni kada imamo uključen klima uređaj ljeti. Dogodila se loša komunikacija u vezi predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresne podatke sučelja. Dolazak izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali ne i kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta telefonom pozvao (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog zvanja sam dobio informaciju da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao putem telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod ključne kutije kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km udaljenom odavde, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem kojeg sam tamo trebao preuzeti. Ključ iz ključne kutije kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to unaprijed rekli, mogli bismo se pripremiti za to, sada smo morali malo sami istraživati. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem razgovora i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku je bilo očito da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje mora platiti struja, otprilike 30 kWh dnevno, po 0,48 eura jer vlasnik ima Jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja koristi struju. Ovdje nemaju solarnih panela tako da plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo mi je apsurdno. Kod kućne predaje ključeva bila je loša komunikacija s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s porukom: ključ: u ključnoj kutiji. Podaci adrese kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon višestrukih telefonskih poziva vama (veza se uvijek prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno povezan s Dancenterom, koji nije bio dostupan, što sam već rekao putem telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio brojeve telefona od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod ključne kutije kod kuće. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu 13 km dalje, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to samo ranije rekli, mogli bismo se tome prilagoditi, sada smo morali malo istraživati sami. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se pokazalo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da je struja koju ovdje treba platiti oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarni paneli, pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se previše buniti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ni približno ne trošimo tu količinu energije, a ljeti još koristimo i klima uređaj. Komunikacija u vezi predaje ključeva je bila loša s vama. Dobila sam mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese kuće za odmor. Po dolasku poslije radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam nekoliko puta telefonirala s vama (veza je stalno prekidana), stavljen(a) sam na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva, saznala sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekla telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobila sam brojeve telefona od vlasnika i kada sam ih nazvala dobila sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Slijedeći dan sam posjetila Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koji sam trebala tamo preuzeti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste nam to ranije rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoje domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Dolaskom se ispostavilo da je veći dio kuće zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu nego prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne zamaram se s 2,50 eura dodatno dnevno, ali to smatram apsurdnim. Mi kod kuće ni približno ne trošimo toliko, čak imamo uključenu klimu ljeti. Postoji loša komunikacija u vezi predaje ključa s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku s kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnom sandučiću. Adresa adresa kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: ključni sandučić kod kuće. Ali nisu naveli kod. Dancenter nije bio dostupan prilikom dolaska i nakon višekratnog telefonskog razgovora s vama (veza se uvijek prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kad sam njih nazvao, dobio sam kod od ključnog sandučića kod kuće. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem mjestu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključnom sandučiću kod kuće nije bio namijenjen za nas. Kad biste to samo rekli unaprijed, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema cesti. Druga stvar je da je električna energija koju ovdje moramo platiti oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji se mora održavati toplim (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju ovdje solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je dosta. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikad ne trošimo toliko i još imamo klima uređaj uključen ljeti. Komunikacija o predaji ključeva bila je loša sa vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku koji opet iznajmljuje od vas. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključ u kutiji za ključeve kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan pri dolasku i nakon ponovljenih telefonskih razgovora s vama (veza se stalno prekidala, stavljen sam na čekanje 25 minuta). Pokazalo se da su me ponovno povezali s Dancenterom koji nije bio dostupan, već sam već rekao telefonom. Nije jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju s ključevima kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje 13 km dalje, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji s ključevima kuće nije bio namijenjen nama. Da ste to ranije rekli, mogli bismo se pripremiti na to, sada smo se morali sami malo snaći. Obavi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezerviranja smo kontaktirali putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zaključan i da se radi renovacija kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da struja koja se mora platiti ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati toplim (nismo to tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je dosta puno. Ne smeta mi plaćati dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo mi se čini smiješno. To povlači daleko manje potrošnje nego što imamo kod kuće, čak iako koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije o predaji ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku od kojeg Vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali nisu dali kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog zvanja saznao sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam nazvao, dobio sam kod od ključne kutije kod kuće. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu udaljenom 13 km i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koji sam tamo trebao preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen za nas. Kada biste nam to samo unaprijed rekli, mogli smo se tome prilagoditi, sada smo morali malo sami istraživati. Obavite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zatvoren i da se gradi kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne nalazi se s druge strane vrta, već kraj puta. Još jedna stvar je da se ovdje plaća struja, otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnu energiju, pa plaćate otprilike 15 eura dnevno, što je dosta. Ne zamjeram dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod preuzimanja ključa imala je loša komunikacija s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa je adresa kuće za odmor. Po dolasku van radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, nakon što sam se ponovno telefonski javljao vama (veza je uvijek prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno povezan s Dancenterom, koji nije bio dostupan, što sam već prethodno rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovde, 13 kilometara dalje, i rekli su mi da su pripremili kovertu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Da ste to unaprijed rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali malo sami istražiti. Obavi svoj zadatak !

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chat-a i postavili smo pitanje da li bi imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se radi na renoviranju kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije na dijelu s vrtom, već s ulične strane. Druga stvar je da trošak struje koji mora biti plaćen ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Ne radim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikad ne potrošimo toliko, a imamo čak i rashladne uređaje ljeti. Komunikacija oko predaje ključa nije bila dobra. Dobio sam e-poštu od Dancentera, posrednika ovdje na otoku kod kojeg vas opet iznajmljujemo. Poslali su mi e-poštu s tekstom: ključ - u ključematu. Adresa kuće. Dolazak izvan radnog vremena: ključemata na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovnog telefonskog razgovora s vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, kao što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon 45 minuta dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod od ključemata na kući. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu koje je udaljeno 13 km odavde i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam tamo trebao pokupiti. Ključ u ključematu na kući nije bio namijenjen nama. Kad bi ste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali sami malo istraživati. Obavi svoj domaći rad!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i pitali smo jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio zaključan i da se preuređuje kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane prema ulici, a ne prema vrtu. Također, struja koja se ovdje plaća je oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je puno. Ne živcira me 2,50 eura dnevno dodatnog troška, ali ovo je apsurdno. Mi kod kuće nemamo takvu potrošnju struje, pa čak i kad koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije oko predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku kod kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija na adresi kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan pri dolasku, i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza je stalno prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog pozivanja shvatio sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kad sam nazvao dobila sam kod ključne kutije na adresi kuće. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem gradu koji je udaljen 13 km odavde i rekli su da su pripremili omotnicu s ključem koji sam tamo trebao preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji na adresi kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti za to, sad smo morali sami malo istraživati. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da bismo imali cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se uz ulicu umjesto uz vrt. Druga stvar je da se ovdje mora platiti struja koja iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je dosta puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko struje, čak imamo i klima uređaj u ljetnim mjesecima. Bila je loša komunikacija u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u pretinci za ključeve. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: pretinac za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih poziva s vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno povezan s Dancenterom koji nije bio dostupan, to sam već rekao na telefonu. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam kod za pretinac s ključem kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao podići tamo. Ključ u pretincu s ključem kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada ste to rekli unaprijed, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali malo sami istražiti. Radite svoje zadaće!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo komunicirali s vama putem chat-a i postavili pitanje imamo li cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti topao (što nismo tražili) i toplotnu pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je dosta. Ne prigovaram oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko električne energije, a ljeti koristimo i klima uređaj. Komunikacija o predaji ključeva bila je loša. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku kod kojeg vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstu: ključ: u kući za ključeve. Adresa kuće za odmaranje. Dolazak nakon radnog vremena: kuća za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko poziva s vama (veza je uvijek prekidana, stavili su me u čekanje 25 minuta). Nakon ponovnog poziva, shvatio sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kuću za ključeve. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje, udaljenom 13 km, i rekli su da su imali kuvertu spremnu s ključem koji sam trebao pokupiti tamo. Ključ u kući za ključeve nije bio namijenjen za nas. Kada biste to sada rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti na to, sada smo morali malo sami istražiti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo komunicirali putem chata i postavili pitanje hoćemo li imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. No, po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema strani ulice. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je dosta puno. Ne želim se previše bunite zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali mislim da je ovo apsurdno. Kod predaje ključeva došlo je do loše komunikacije s vama. Dobio sam e-mail od Dancenter-a, posrednika ovdje na otoku od kojeg ste opet unajmili. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Podaci o adresi kuće. Po dolasku izvan radnog vremena: ključ u kutiji za ključeve na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko telefonskih poziva s vama (veza je bila stalno prekinuta), stavljali su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog zvanja sam shvatio da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva telefona vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju s ključevima na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu 13 km dalje i rekli su mi da imaju kuvertu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji s ključevima na kući nije bio namijenjen nama. Kad biste to samo rekli unaprijed, tada bismo mogli anticipirati, sada smo morali sami malo istraživati. Napravi svoju zadaću !

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama preko chata i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da trošak za struju ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela ovdje, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je smiješno. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko, a imamo čak i klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije o preuzimanju ključa s vama. Dobio sam email od Dancentera, posrednika na otoku kod kojeg vi opet iznajmljujete. Poslali su mi mail s tekstom: ključ: u ključnom sandučiću. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključni sandučić kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenog telefonskog razgovora s vama (veza se stalno prekidala) stavili su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog pozivanja shvatio sam da su me spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod od ključnog sandučića kod kuće. Sutradan sam posjetio Dancenter u idućem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da su pripremili kovertu s ključem koju sam trebao pokupiti tamo. Ključ u ključnom sandučiću kod kuće nije bio namijenjen nama. Da su to samo ranije rekli, onda bismo se mogli pripremiti za to, sada smo morali sami malo izmišljati. Napravi domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane kuće, a ne uz vrt. Druga stvar je da ovdje plaćamo struju oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne želim se previše buniti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko ni kada koristimo klima uređaj ljeti. Postojali su loša komunikacija oko predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali email s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Podaci o adresi odmorišta. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko puta telefoniranja s vama (veza je stalno prekidala, stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog zvanja da sam povezan s Dancenterom koji nije bio dostupan, to sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju sa ključevima na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da su imali omotnicu spremnu s ključem koji sam tamo trebao preuzeti. Ključ u kutiji sa ključevima na kući nije bio namijenjen nama. Ako ste to samo unaprijed rekli, mogli smo se prilagoditi tome, sada smo morali malo sami istražiti. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje ako bi cijelu kuću imali na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da bismo imali cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio zatvoren i renoviran kad nema gostiju. Dio u kojem mi boravimo ima loš raspored i ne izlazi na vrt nego na stranu ceste. Drugo je da se ovdje plaća električna energija, nešto kao 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (za što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate nešto kao 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Ne smetaju mi 2,50 eura dodatno po danu, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, a imamo još i klima uređaje ljeti. Loše komunikacije je bilo vezano za predaju ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od koga opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnom sandučiću. Adresni podaci adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključni sandučić kod kuće. Ali bez koda. Kad sam stigao, Dancenter nije bio dostupan, a nakon brojnih telefonskih razgovora s vama (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva sam shvatio da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, kao što sam već rekao na telefonu. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio neke brojeve telefona od vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod ključnog sandučića kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su imali pripremljenu kovertu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u ključnom sandučiću kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo se tome prilagoditi, sada smo morali sami malo istraživati. Napravi svoj zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem mi boravimo ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da je struja koju treba platiti ovdje oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topli (na to nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se ljutiti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko, čak i kada imamo klima uređaje ljeti. Došlo je do loše komunikacije u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese za kuću odmora. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenog telefonskog razgovora s vama (veza se stalno prekida, stavljali su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da su me opet spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, to sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam nazvao dobio sam kod kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu, 13 km dalje, i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Da li ste to mogli reći unapred, onda bismo mogli anticipirati na to, sada smo morali sami malo to istražiti. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prijevodi na hrvatski: Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem razgovora u chatu i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija koja košta oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji treba biti topao (što mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarni paneli, pa se plaća oko 15 eura dnevno, a to je previše. Neću se previše žaliti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali to smatram besmislenim. Mi kod kuće ni blizu toliko ne trošimo ni kad su klima uređaji uključeni ljeti. Loše je komunicirano glede predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentra, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Poslali su mi e-mail koji je glasio: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nisu naveli nikakvu šifru. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se uvijek prekidala, pa su me stavili u čekanje, 25 minuta). Naknadnim pozivima sam shvatio da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kad sam ih nazvao dobio sam šifru od kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Da ste nam to unaprijed rekli, onda bismo mogli na to reagirati, sad smo morali sami malo istraživati. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem čata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zaključan i da se trenutno renovira kada nema gostiju. Dio gdje smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s vanjske strane prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarna postrojenja pa tako plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se ljutiti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne potrošimo toliko, čak ni kada ljeti koristimo klima uređaj. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva. Dobio sam email od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali email s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Podaci o adresi kuće. Po dolasku izvan radnog vremena: ključna kutija na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon višestrukih telefonskih poziva vama (veza se uvijek prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog zvanja da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva telefona vlasnika, i kada sam nazvao dobila sam kod ključne kutije na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koji sam trebao tamo pokupiti. Ključ u ključnoj kutiji na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to ranije rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali malo sami istraživati. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem se nalazimo ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Drugi problem je da se ovdje plaća struja oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa se plaća oko 15 eura dnevno, a to je poprilično puno. Ne zamaram se za 2,50 eura dnevno ekstra, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće uopće ne trošimo toliko struje, a imamo čak i klima-uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na tom otoku od kojeg se iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Podaci o adresi kuće. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam više puta zvao (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog pozivanja, saznao sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već spomenuo na telefonu. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Slijedećeg dana sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u kutiji s ključevima kod kuće nije bio namijenjen nama. Da ste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti, a sada moramo sami malo istraživati. Obavite svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije imali smo kontakt s vama putem chata i postavili pitanje bismo li imali čitavu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Na dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renovira se kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se na strani ceste, a ne s vrtom. Druga stvar je da se ovdje mora platiti struja od 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (nis smo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je puno. Ne pravim probleme zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko struje, pa čak i ljeti kad uključimo klimu. Bila je loša komunikacija u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Poslali su mi poruku s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve na kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan na dolasku i nakon što sam ponovno nazvao vas (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva saznao sam da su me spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, već sam to već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju za ključeve na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i oni su rekli da imaju omotnicu s ključem koju sam tamo trebao podići. Ključ u kutiji za ključeve na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali sami malo istraživati. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chat-a i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo jedan dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zatvoren i da se preuređuje kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da je struja koju ovdje moramo platiti oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali smatram to besmislenim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, čak imamo i klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku, od kojeg vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail u kojem piše: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nisu naveli lozinku. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza je stalno pucala), stavili ste me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva saznali smo da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam lozinku za kutiju za ključeve kod kuće. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu koje je udaljeno 13 km i rekli su mi da su tamo imali kovertu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to ranije rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali sami malo pronaći. Napravite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se pokazalo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da je struja koju ovdje moramo platiti nešto oko 30 kWh dnevno, što iznosi 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se buniti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali smatram to apsurdnim. Ta potrošnja je daleko veća od naša potrošnje kod kuće, čak i kad imamo uključenu klimu ljeti. Komunikacija oko predaje ključa bila je loša s vama. Dobio sam e-poštu od Dancentra, posrednika ovdje na otoku, od kojeg vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-poštu s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese od kuće za odmor. Po dolasku izvan uredskog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenog telefonskog razgovora s vama (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje tijekom 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da sam povezan s Dancentrom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko brojeva telefona vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km, i rekli su da su spremili omotnicu s ključem koju sam trebao tamo preuzeti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to unaprijed rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Za vrijeme rezervacije smo imali kontakt s vama preko chata i postavili pitanje da li ćemo imati cjeli objekt na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijeli objekt. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i da se radi renovacija kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje naplaćuje struja, nešto kao 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, zato što vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (nisu nam ga tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne brinem se zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne postižemo takvu potrošnju, čak i kada imamo upaljeni klima uređaj ljeti. Došlo je do loše komunikacije u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi unajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese od kuće za odmor. Prilikom dolaska izvan radnog vremena: kutija za ključeve uz kuću. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko telefonskih poziva s vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog zvanja, ispostavilo se da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod kutije za ključeve uz kuću. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da imaju omotnicu sa ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve uz kuću nije bio namijenjen nama. Da ste to unaprijed rekli, mogli smo na to odgovoriti, sad smo morali sami malo istražiti. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati na raspolaganju cijelu kuću ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se radi na njemu kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se trošak struje ovdje plaća oko 30 kWh dnevno, po 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim probleme oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. U našem domu nikada ne trošimo toliko, čak i kada imamo uključenu klimu ljeti. Postoji loša komunikacija u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku odakle vi opet unajmljujete. Oni su mi poslali mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se uvijek prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva sam saznao da su me spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu udaljenom 13 km odavde i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to rekli unaprijed, mogli smo se prisposobiti tome, sada smo sami morali malo istraživati. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chat-a i pitali smo trebamo li cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Kad smo stigli, ispostavilo se da je veći dio kuće zaključan i da se radi na preuređenju kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s prednje strane, prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da je struja koja se ovdje plaća oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je poprilično puno. Neću se previše kriti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće trošimo daleko manje i još koristimo klima uređaje ljeti. Komunikacija oko preuzimanja ključeva bila je loša s vama. Dobil sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih poziva s vama (veza je stalno prekidana), stavljen sam na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da su me ponovno spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobivam neke brojeve telefona od vlasnika, i kad sam nazvao dobivam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ u kutiji kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to rekli unaprijed, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istraživati. Obavite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio kuće zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se na strani ceste, a ne na vrtu. Druga stvar je da je potrebno platiti troškove električne energije ovdje, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarni paneli pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne prigovaram zbog 2,50 eura dnevno dodatno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne potrošimo toliko a sve to uz uvjet da imamo klima uređaj upaljen ljeti. Bila je loša komunikacija u vezi predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail u kojem stoji: ključ: u ključ-alatu. Podaci o adresi kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: ključ-alat kod kuće. Ali bez šifre. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam više puta razgovarao s vama putem telefona (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, već sam to rekao kroz telefon. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam šifru za ključ-alat kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu, 13 km dalje, i rekli su da imaju omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključ-alatu kod kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to samo unaprijed rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istraživati. Obavi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chat-a i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da smo imali cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da trebamo plaćati struju, oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji treba biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne prigovaram zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, čak imamo i klima uređaj tijekom ljeta. Bilo je loše komunikacije o predaji ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese od kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko telefonskih poziva vama (veza je stalno prekidana), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno bio preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam nazvao, dobio sam kod za ključnu kutiju kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su imali kovertu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ iz ključne kutije kod kuće nije bio za nas namijenjen. Kada biste to sada rekli unaprijed, mogli smo na to reagirati, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane ulice, a ne uz vrt. Još jedna stvar je da trošak električne energije ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (o tome nismo tražili informacije) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarni paneli, pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne zamaram se oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Kod preuzimanja ključeva bila je loša komunikacija s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi unajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresni podaci adrese kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve na kući. No, nisu priložili kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih razgovora s vama (veza se stalno prekidala, bila sam stavljena na čekanje 25 minuta), ponovno sam pozvala i saznala da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekla telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobila sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao dobila sam kod za kutiju s ključevima na kući. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednome mjestu udaljenom 13 km i rekli su da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to rekli unaprijed, mogli bismo reagirati na to, a sada smo to morali malo sami riješiti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje o tome hoćemo li imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo jedan dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem se nalazimo ima loš raspored i nalazi se s vanjske strane prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da troškovi struje koje ovdje treba platiti iznose otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima hidromasažnu kadu u vrtu koja mora ostati topla (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično mnogo. Ne pravim probleme oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko struje, čak ni kada koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije vezano uz predaju ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese od odmarališta. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nije bilo koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon više telefonskih poziva s vama (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog poziva saznali su da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedećeg dana posjetio sam Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključevima koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ iz kutije kod kuće nije bio za nas namijenjen. Kad biste to samo prije rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili pitanje da li bi imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo saznali da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da trošak struje koji ovdje plaćamo iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele pa plaćamo oko 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne potrošimo toliko energije, a imamo i klima uređaj u ljetnim mjesecima. Komunikacija oko predaje ključa je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancenter-a, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet unajmljujete. Poslali su mi poruku s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija pored kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko telefonskih razgovora s vama (veza je uvijek prekidana), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se nakon ponovnog poziva da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon trideset i pet minuta konačno sam dobio nekoliko telefonskih brojeva vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam kod za ključnu kutiju pored kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu udaljenom 13 km odavde i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji pored kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to samo unaprijed rekli, mogli bismo na to odgovoriti, sada smo morali malo sami istražiti. Napravite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu putem chata i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je puno. Neću praviti problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko struje, čak ni kada koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancenter-a, posredničke agencije ovdje na otoku koja vas iznajmljuje. Oni su mi poslali poruku s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa je adresa kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija ispred kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza je uvijek bila prekinuta, stavljali su me na čekanje 25 minuta), ispostavilo se da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nejasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam nazvao dobio sam kod za ključnu kutiju ispred kuće. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km dalje, i rekli su mi da su imali kovertu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji ispred kuće nije bio namijenjen za nas. Kada biste to rekli unaprijed, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Radite svoje domaće zadaće!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili smo pitanje da li cemo imati cijelu kucu na raspolaganju ili samo dio. Vas kolega nam je rekao da imamo cijelu kucu. Po dolasku se ispostavilo da je veci dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smjesteni ima los raspored i nije do tropskog dijela vec je okrenut prema ulici. Druga stvar je da se struja ovdje plac a nekih 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (sto nismo trazili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele tako da placate oko 15 eura dnevno, sto je dosta. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali to smatram apsurdnim. Mi kod kuce daleko manje trosimo cak i dok koristimo klime ljeti. Bila je losa komunikacija u vezi predaje kljuca s vama. Dobio sam email od Dancenter-a, posrednika na otoku kod kojeg vi opet rentate. Oni su mi poslali email s tekstom: kljuc: u kljucnoj kutiji. Adresa adrese za smjestaj. Dolazak nakon radnog vremena: kljucna kutija na kuci. Ali nije bilo koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon sto sam nekoliko puta razgovarao s vama telefonom (veza se stalno prekida sve dok me stave na cekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno spojen s Dancenterom koji nije bio dostupan, to sam vec rekao preko telefona. Nije jasno. Nakon tri cetvrt sata dobio sam brojeve vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod za kljucnu kutiju na kuci. Sljedeci dan sam posjetio Dancenter u sljedecem selu ovdje 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s kljucem koju sam trebao podici tamo. Kljuc u kljucnoj kutiji na kuci nije bio namijenjen za nas. Kad biste nam to unaprijed rekli, mogli smo se tome prilagoditi, sada smo morali sami malo istraživati. Napravi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zatvoren i renoviran kada nema gostiju. Dio u kojem se nalazimo ima loš raspored i nalazi se na strani prema ulici, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se ovdje plaća struja u iznosu od oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, a to je prilično puno. Ne prigovaram za dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, a još imamo klimu u ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku kod kojeg vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail u kojem piše: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće. Dolazak nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam više puta telefonski razgovarao s vama (veza se uvijek prekida, stavili su me na čekanje 25 minuta), saznao sam da su me uputili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam neke brojeve telefona od vlasnika, i kada sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem mjestu 13 km dalje i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ iz kutije kod kuće nije bio namijenjen nama. Da li biste to mogli reći unaprijed da bismo mogli tome prilagoditi, sada smo morali to malo sami istražiti. Odradi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezerviranja smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i preuređuje se kada nema gostiju. Dio u kojem se nalazimo ima loše raspored i ne gleda prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da električna energija koja se ovdje plaća iznosi otprilike 30 kWh dnevno, po 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa se plaća otprilike 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne potrošimo toliko struje, a imamo klima uređaj uključen ljeti. Bilo je loše komunikacije oko predaje ključa s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali nije bilo navedeno nikakve šifre. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Kasnije se ispostavilo da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon 45 minuta sam dobio nekoliko brojeva telefona od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam šifru ključne kutije kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koji sam tamo trebao preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad bi vi to rekli unaprijed, mi bismo mogli tome unaprijed pristupiti, sada smo morali sami malo istražiti. Napravite svoje zadaće!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo stupili u kontakt s vama putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zaključan i renovira se kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loše raspoređene prostorije i ne izlazi na dio vrta, već na stražnju stranu kuće. Druga stvar je da je struja koju ovdje treba platiti oko 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u dvorištu koji treba biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa se plaća oko 15 eura po danu, što je prilično puno. Neću praviti veliku stvar oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko ni kada koristimo klima uređaj ljeti. Komunikacija o predaji ključeva je bila loša s vama. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku s kojim vi opet surađujete. Oni su mi poslali mail sa sljedećim tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće. Po dolasku nakon radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon nekoliko telefonskih poziva s vama (veza je stalno prekidala) stavljen sam na čekanje, punih 25 minuta. Ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom ovdje oko 13 km, i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao podići tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste nam to rekli unaprijed, mogli bismo se pripremiti na to, a sada smo morali malo eksperimentirati sami. Obavite svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo jedan dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne prigovaram zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram besmislenim. Mi kod kuće koristimo mnogo manje električne energije, čak i sa uključenom klima uređajem ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku koji ga opet iznajmljuje od vas. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji sa ključevima. Adresa adrese kuće. Dolazak izvan radnog vremena: kutija sa ključevima kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam se nekoliko puta telefonski javio (veza je uvijek prekidana), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Nakon što sam se ponovno javio, ispostavilo se da su me spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za kutiju sa ključevima kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu udaljenom 13 km i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ u kutiji sa ključevima kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli bismo se pripremiti na to, sada smo morali to malo istražiti sami. Napravi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo bili u kontaktu putem razgovora i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se preuređuje kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se sa stražnje strane kuće, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinska pumpa koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo mi je smiješno. Mi kod kuće trošimo puno manje, čak i s uključenom klimom ljeti. Komunikacija oko predaje ključa je bila loša. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku, od kojeg vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Podaci o adresi kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: ključna kutija na kući. Ali nisu dali kod. Dancentera nije bilo moguće dobiti na dolasku i nakon nekoliko telefonskih poziva (veza je uvijek prekidana, stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da su me ponovno spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata konačno sam dobio nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod ključne kutije na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem mjestu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koju sam trebao tamo pokupiti. Ključ u ključnoj kutiji na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali malo sami istražiti. Obavi svoju zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje o tome hoćemo li imati cijelu kuću ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo saznali da je veći dio zatvoren i da se renovira kad nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da račun za struju ovdje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja troši struju. Ovdje nemaju solarnu energiju pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću praviti problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko čak ni kad koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je loše komunikacije oko predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku s kojim vi iznajmljujete. Poslali su mi e-mail koji kaže: ključ: u kutiji za ključeve. Podaci o adresi od kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Na dolasku Dancenter nije bio dostupan i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog nazivanja, ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Ništa nije bilo jasno. Nakon 45 minuta dobio sam nekoliko brojeva telefona od vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod kutije za ključeve kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km, i rekli su mi da su pripremili kovertu s ključem koji sam trebao tamo preuzeti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije namijenjen nama. Ako ste to rekli unaprijed, mogli smo se pripremiti za to, ali sada smo morali malo sami istražiti. Obavi svoj domaći zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije kontaktirali smo vas putem chata i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane od vrta, prema cesti. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarni paneli, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne prigovaram zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko struje, čak ni ljeti kada koristimo klima uređaje. Komunikacija o preuzimanju ključeva bila je loša. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: "Ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: ključna kutija na kući." Ali nisu naveli kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon višekratnog telefonskog razgovora s vama (veza je uvijek prekidala, stavljali su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva, ispostavilo se da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva vlasnika i kad sam nazvao dobio sam kod ključne kutije na kući. Sljedeći dan posjetio sam Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koji sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji na kući nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, moglo bismo na to reagirati, sada smo morali malo sami istražiti. Napravi svoj zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane ulice, a ne prema dvorištu. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jakuzzi u vrtu koji treba biti topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne smeta mi 2,50 eura dnevno više, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu te količine električne energije, a ljeti još koristimo i klima uređaj. Bila je loša komunikacija u vezi predaje ključeva s vama. Dobila sam e-mail od Dancentera, posrednika koji djeluje na otoku, odakle opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail u kojem piše: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali nisu naveli kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko poziva (veza je bila stalno prekinuta), stavili su me na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da su me ponovo spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekla telefonom. Ništa jasno. Nakon 45 minuta, dobila sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam ih nazvala, dobila sam kod za ključnu kutiju kod kuće. Sutradan sam posjetila Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde i oni su mi rekli da je za mene tamo bila pripremljena omotnica s ključem koji sam trebala tamo preuzeti. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen nama. Kad biste nam to unaprijed rekli, mi bismo mogli anticipirati na to, sada smo morali sami pomalo istraživati. Obavi svoj domaći rad!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo jedan dio. Vaš kolega je rekao da smo imali cijelu kuću. Dolaskom smo otkrili da je veći dio zatvoren i radi se na njemu kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se na uličnoj strani, a ne na dijelu dvorišta. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, otprilike 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela ovdje, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je poprilično puno. Neću se žaliti na dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne trošimo toliko, a u ljeti koristimo klima uređaj. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku, od kojeg vi ponovno iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon više puta telefonskog razgovora s vama (veza je stalno prekidana), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao putem telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kada sam ih nazvao dobio sam kod ključne kutije. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu udaljenom 13 km i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio za nas namijenjen. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali malo sami istraživati. Odradi svoje zadatke!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama preko chata i postavili pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne nalazi se na dijelu s vrtom, nego s pogledom na ulicu. Druga stvar je da se ovdje naplaćuje struja, otprilike 30 kWh dnevno po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate otprilike 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ja se ne žalim na dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je besmisleno. Ovdje potrošimo mnogo manje električne energije nego kod kuće, čak i kad imamo klima uređaje upaljene ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancertera, posrednika na otoku od kojeg vi opet unajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji s ključevima. Podaci o adresi kuće. Dolazak nakon radnog vremena: kutija s ključevima kod kuće. Ali nisu naveli kod. Dancerter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovnih telefonskih poziva s vama (veza je uvijek prekidala) stavljao sam na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog poziva, ispostavilo se da su me spojili s Dancerterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko telefonskih brojeva vlasnika i kad sam ih nazvao, dobio sam kod kutije s ključevima kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancerter u sljedećem selu ovde, 13 km dalje, i oni su rekli da su imali kovertu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji s ključevima kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti, sada smo sami morali nešto istražiti. Obavezi se!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo s vama kontaktirali putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku smo vidjeli da je veći dio zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne izlazi na dvorište nego na stranu ceste. Druga stvar je da se ovdje plaća električna energija, nešto oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne pravim problem zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće nikada ne dosegnemo takvu potrošnju, a imamo čak i klima uređaj u ljeti. Bilo je loše komunikacije u vezi predaje ključeva s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih poziva s vama (veza je uvijek bila prekinuta, stavljali su me na čekanje, 25 minuta. Kasnije je ispalo da sam preusmjeren na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonski. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika i kad sam ih nazvao dobio sam kod za kutiju s ključevima kod kuće. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km, i rekli su mi da imaju omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to rekli unaprijed, mogli smo se tome prilagoditi, sada smo morali sami malo istražiti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chat-a i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo saznali da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i ne gleda prema vrtu već prema ulici. Drugi problem je plaćanje struje koje iznosi oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (a mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se svađati zbog 2,50 eura dodatno dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, čak ni ljeti kada je uključena klima. Imala je lošu komunikaciju vezano za predaju ključeva s vama. Dobila sam e-mail od Dancentera, posrednika na ovom otoku od kojeg vi iznajmljujete. Poslali su mi e-mail u kojem piše: ključ: u ključnoj kutiji. Adresa kuće. Dolazak nakon radnog vremena: ključna kutija kod kuće. Ali nije bilo navedeno koji je kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon ponovljenih telefonskih poziva s vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekla preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobila sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvala dobila sam kod za ključnu kutiju kod kuće. Slijedeći dan sam posjetila Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koju sam trebala tamo pokupiti. Ključ u ključnoj kutiji kod kuće nije bio namijenjen nama. Kada biste to unaprijed rekli, mogli bismo tome odgovoriti, sada smo to morali malo sami istražiti. Napravite svoje domaće zadatke!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio kuće zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se s druge strane ulice, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se ovdje mora plaćati struja, oko 30 kWh na dan, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ovdje ima vanjski jacuzzi koji treba biti zagrijan (za što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarnih panela pa se plaća oko 15 eura na dan, što je prilično puno. Neću se ljutiti zbog dodatnih 2,50 eura na dan, ali ovo je smiješno. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko struje, čak i kada koristimo klima uređaj ljeti. Bilo je problema s komunikacijom oko preuzimanja ključeva. Dobio sam mail od Dancentera, posrednika na otoku s kojim vi surađujete. Oni su mi poslali mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve na kući. Ali nisu dali šifru. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon nekoliko poziva vama (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva, saznao sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam i telefonom već rekao. Bilo je nejasno. Nakon tri četvrt sata sam dobio nekoliko brojeva telefona od vlasnika i kada sam ih nazvao, dobio sam šifru za kutiju s ključevima na kući. Slijedeći dan sam posjetio Dancenter u susjednom selu udaljenom 13 km i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koju sam trebao pokupiti tamo. Ključ u kutiji s ključevima na kući nije bio namijenjen nama. Kad biste to unaprijed rekli, mogli bismo se pripremiti, sada smo se morali sami malo snalaziti. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i postaje renoviran kad nema gostiju. Dio u kojem mi boravimo ima lošu raspodjelu i ne nalazi se na dijelu vrta već s druge strane ulice. Druga stvar je da se ovdje mora plaćati struja oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura jer vlasnik ovdje ima jacuzzi u vrtu koji mora biti zagrijan (mi nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Nemaju solarne panele tako da plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se zamjeriti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće trošimo daleko manje, čak i kad koristimo klima uređaj ljeti. Loša komunikacija je bila o ključnoj predaji s vama. Dobio sam e-mail od Dancentra, posrednika ovdje na otoku kod kojeg vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail u kojem piše: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: kutija za ključeve kod kuće. Ali nema šifre uz to. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam nekoliko puta razgovarao s vama (veza je stalno prekidanavanjena sam stavljene u čekanje, 25 minuta. Ispostavilo se da sam ponovno bio spojen s Dancentrom koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko brojeva vlasnika, i kad sam ih nazvao dobio sam šifru za kutiju s ključevima kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu 13 km dalje i rekli su da imaju kovertu s ključem koju sam tamo trebao pokupiti. Ključ u kutiji za ključeve kod kuće nije bio namijenjen nama. Ako ste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti na to, sada smo morali malo sami istražiti. Obavi svoj zadatak!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezervacije smo imali kontakt s vama putem chata i postavili smo pitanje da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo jedan dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zaključan i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topao (a mi to nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Ne radim probleme zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je besmisleno. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko ni kad imamo klima uređaj upaljen tijekom ljeta. Komunikacija oko predaje ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u ključevom ormariću. Adresa adrese kuće za odmor. Dolazak nakon radnog vremena: ključevi u ormariću na kući. Ali nisu naveli kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza je stalno prekidana), stavili su me na čekanje, 25 minuta. Nakon ponovnog nazivanja, ispostavilo se da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao putem telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam nekoliko telefonskih brojeva od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za ključevi na kući. Sutradan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje, udaljenom 13 km, i rekli su da su pripremili omotnicu s ključem koji sam morao podići tamo. Ključevi u ključevom ormariću na kući nisu bili namijenjeni nama. Kada biste to samo rekli unaprijed, mogli bismo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istraživati. Napravi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Tijekom rezerviranja smo imali kontakt s vama putem chata i pitali smo da li bismo imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku smo otkrili da je veći dio zaključan i da se obnavlja kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nalazi se sa strane ceste, a ne prema vrtu. Druga stvar je da se ovdje plaća struja, otprilike 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji se mora održavati toplim (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnih panela, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću praviti problem oko dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Mi kod kuće ne trošimo ni blizu toliko, čak ni kad suključimo klimu tijekom ljeta. Komunikacija oko predaje ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika na otoku od kojeg opet svi iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnom ormariću. Adresa kuće za odmor. Dolazak izvan radnog vremena: ključni ormarić kod kuće. Ali nisu dali kod. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon što sam vas nazvao nekoliko puta (veza se stalno prekidala), stavili su me na čekanje 25 minuta. Nakon ponovnog poziva saznao sam da su me preusmjerili na Dancenter koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonski. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam neke brojeve telefona od vlasnika, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za ključni ormarić kod kuće. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, 13 km udaljenom odavde, i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam trebao podići tamo. Ključ u ključnom ormariću kod kuće nije bio za nas namijenjen. Kad biste to ranije rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali malo sami istražiti. Napravite svoj zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Pri pretraživanju smo stupili u kontakt s vama putem chata i postavili pitanje jesmo li imali cijelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da imamo cijelu kuću. Po dolasku se ispostavilo da je veći dio zatvoren i da se radi na obnovi kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da je ovdje potrebno platiti električnu energiju, oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima hidromasažnu kadu u vrtu koju mora održavati toplom (o tome nismo ništa tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarne panele pa se plaća oko 15 eura dnevno, što je prilično puno. Neću se buniti zbog dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo smatram apsurdnim. Način na koji smo preuzeli ključ bio je loše komuniciran s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku kod kojeg vi opet iznajmljujete. Oni su mi poslali e-mail s tekstom: ključ: u kutiji za ključeve. Adresa adrese kuće za odmor. Po dolasku izvan radnog vremena: kutija za ključeve na samoj kući. Ali bez koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku i nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se uvijek prekidala), stavili su me na čekanje, točno 25 minuta. Nakon ponovnog zvanja sam saznao da su me spojili s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao telefonom. Nije bilo jasno. Nakon četrdeset pet minuta dobio sam nekoliko brojeva telefona od vlasnika, i kad sam ih nazvao, dobio sam šifru za kutiju za ključeve na kući. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu, udaljenom 13 km odavde, i rekli su mi da su pripremili omotnicu s ključem koju sam trebao preuzeti tamo. Ključ u kutiji za ključeve na kući nije bio namijenjen nama. Kad biste to unaprijed rekli, mogli smo se na to pripremiti, sada smo morali sami malo istražiti. Obavi svoju domaću zadaću!

Olaf Blokland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Prilikom rezervacije smo bili u kontaktu s vama putem chata i postavili pitanje da li ćemo imati cjelu kuću na raspolaganju ili samo dio. Vaš kolega je rekao da ćemo imati cjelu kuću. Po dolasku smo shvatili da je veći dio kuće zatvoren i da se renovira kada nema gostiju. Dio u kojem smo smješteni ima loš raspored i nije okrenut prema vrtu, već prema ulici. Druga stvar je da je ovdje struja koju moramo platiti oko 30 kWh dnevno, po cijeni od 0,48 eura, jer vlasnik ima jacuzzi u vrtu koji mora ostati topli (što nismo tražili) i toplinsku pumpu koja radi na struju. Ovdje nemaju solarnu energiju, pa plaćate oko 15 eura dnevno, što je previše. Nema mi problema platiti dodatnih 2,50 eura dnevno, ali ovo je apsurdno. Mi kod kuće ne trošimo ni približno toliko, čak i kad uključimo klima uređaj ljeti. Komunikacija u vezi predaje ključeva je bila loša s vama. Dobio sam e-mail od Dancentera, posrednika ovdje na otoku od kojeg vi opet iznajmljujete. Poslali su mi e-mail s tekstom: ključ: u ključnom sandučiću. Adresa odredišta je adresa kuće za odmor. Po dolasku nakon radnog vremena: ključni sandučić uz kuću. Ali nije bilo koda. Dancenter nije bio dostupan po dolasku, a nakon što sam vas nekoliko puta nazvao (veza se stalno prekidala), stavljen sam na čekanje 25 minuta. Ispostavilo se da me ponovno spojilo s Dancenterom koji nije bio dostupan, što sam već rekao preko telefona. Nije bilo jasno. Nakon tri četvrt sata dobio sam telefonske brojeve vlasnika kuće, i kada sam ih nazvao, dobio sam kod za ključni sandučić uz kuću. Sljedeći dan sam posjetio Dancenter u sljedećem selu ovdje, 13 km dalje, i rekli su mi da su imali omotnicu s ključem koju sam tamo trebao preuzeti. Ključ u ključnom sandučiću uz kuću nije bio namijenjen za nas. Ako ste to unaprijed rekli, mogli smo se pripremiti za to, sada smo morali sami malo otkriti. Napravite svoju zadaću!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 292323

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/292323.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Gedser» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 108 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina