Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća sa vrtom u Vosges

Alsace Vosges Les Vosges du Nord

maks.  6   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 25.04 do 21.05.2025
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

64 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 25.04 do 21.05.2025

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

64 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Napola drvena kuća 1731. godine nalazi se odmah ispod Vosges s pogledom na dolinu Rajne i okolnim selima. Začarani vrt sa 2 terase ulazi u šumu. Kuća je uređena po galeriji Margot i arhitekta Friedricha Valcer s velikom osjetljivošću. Ona nudi autentičan Alsatian atmosferu sa porodične intime i šarma. Zgodan je kuća za 1-2 parova plus djece. Na 3 etaže i 83 kvadratnih metara su maksimalno 6 spava. Na prvom katu se nalazi blagovaonica, kuhinja i kupaonica. Ispod stepenica je novi kauč na razvlačenje za 2 osobe, s dobrim madracima. Na prvom katu se nalazi dnevni boravak s prostorom za spavanje nišu (bračni krevet). U potkrovlju se pristupiti putem uvlačenje stubišta. Budući da to nije osiguran, ne može se koristiti u potkrovlju sa pužu djece. Drvo peći u prizemlju i na prvom katu pružaju ugodnu toplinu. Kuhinja je opremljena štednjakom, hladnjakom, posuđem i priborom za kuhanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 59 km Baden Airpark

59 km

Kolodvor 3 km Niederbronn les Bains

3 km

Izlaz s autoceste 35 km Rohrwiller

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Oberbronn je razvio smještena na obroncima Vosges. Naša kuća nalazi se u starom selu iznad šume. Mjesto pripada sjevernoj Vosges Parka prirode i Vosges zapravo početi u vrtu. Veliki vrt ima 2 terase lagati i panela, uključujući vrtnom garniturom. U djelomično natkriveno farmi mogu parkirati 2 automobila. Rue Gelder je u mirnoj sporednoj ulici. Postoji samo jedna strana susjedi, natrag šuma na drugoj strani nenaseljenom kuće. Noću se čuje samo mreškanje fontana i pozvati sove. Dobar pekara je nekoliko koraka od kuće do glavne ceste. Oberbronn je tipično alzaški selo sa starim šumovit kuća. Proteže se slikovito povišenom položaju iznad Rajne ravnici na Vosges zajedno. Sa izuzetnim pekara, ljekarna i nekoliko restorana koji nude sve za svakodnevni život. Postoje mogućnosti za kupovinu u Niederbronn također u nedjelju ujutro. Veći supermarketi su u Reichshofen i divovski Hyper Marchées (Auchan i Cora) oko Hagenau.
Postoje brojni načini za sportske aktivnosti. Osim šetnje možete odličan brdskom biciklizmu u Vosges. U neposrednoj blizini nalaze se 2 jezera: Bärental i Etang de Hanau. U susjednoj Niederbronn-les-Bains je spa s obojenih mineralnih izvora i spa usluge.
Do sada nije kao turističko kao jugu Alsace, na sjeveru je ne manje lijepa. Interes svih vremena ne postoji manjak, od Celtica, rimskog i srednjovjekovnog kaštela do industrijskih spomenika, kao što su ruševine stare voda napaja krivotvoriti Jägerthal ili trgovačkog Wiler-Pechelbronn i ne najmanje utvrda Maginot linije.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Struja i ogrjev se naplaćuje prema potrošnji, boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Dan za promjenu je obično subota. Tjedni stopa je za punih tjedana Sa SA.
U visokoj sezoni, minimalni rok je otvoren 7 dana sub-sub, u izvan sezone ili u kratkom roku, zahtjev je sve po dogovoru.

Uvjeti poništenja:

  • Bei coronabedingter Absage (Reisebeschränkungen durch Ausweisung als Risikogebiet) fällt keine Storno-Gebühr an.

ostale informacije:

U vrtu je mobilni Flammenkuchen pećnica i Weber roštilj na raspolaganju. U dvorištu vrata može se zatvoriti.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.1 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Gerhart K. iz/od Nordwalde

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar

Wir waren für eine Woche in diesem liebevoll eingerichteten Haus zu Gast. Es ist ein Haus zum Wohlfühlen.Immer gerne wieder.

Preporučeno za: Kultura & obilasci

lipanj 2017

Volker H. iz/od 60488 Frankfurt

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Idila u sjevernom Alsaceu

10 dana smo uživali u rascvjetanom vrtu i maloj čarobnoj kućici koja je išla uz njega. Idealan je za odmor za opuštanje i planinarenje.
I rado ćemo se vratiti – možda i s nekim od naših unuka.
Bez automobila možete jednostavno krenuti šetati stazom iznad kuće i uživati u prirodi.

Dan možete završiti sa stilom i ukusno u Gasthof Zum Goldenen Anker u središtu grada.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

svibanj 2017

Nadine iz/od 04277/ Leipzig

4,8
4 5 5 5

Wunderschöne Auszeit!

Wir waren eine Woche lang im idyllischen Oberbronn, mit perfektem Wetter und einem wunderschön blühenden Gartentraum! Das Häuschen ist schlicht und einfach ausgestattet, mit allem was man zum unbeschwerten Leben braucht. Auch der Bäcker ist direkt um die Ecke. Die Terassen laden immer wieder zum verweilen und genießen ein. Dieses Motto gilt für die gesamte Umgebung, die man zu Fuß, per Rad, Auto oder wie auch immer erkunden kann. Der Reisezeitpunkt im Mai/ Juni ist perfekt, wenn man die Stille sucht (beim wandern zum Beispiel). Burg Schöneck und die Windsteine sind eine Wanderung wert, mit nettem Café für ein kleines Päuschen. Als belebte Alternative ist Straßburg eine Reise wert, wunderschön und angenehme Größe! Das kleine Wissembourg direkt an der deutsch-französischen Grenze ist pittoresque mit alten Fachwerkhäusern und einem kleinen Kanal. Der kleine Käseladen "Cave Dàffinage" ist ein Muss für Liebhaber und Genießer.

Fazit, alles spitze und sehr zu empfehlen wenn man als Städter die Ruhe und Idylle sucht! Wir haben für eine Woche gelebt wie Gott in Frankeich!

Eine großen Dank an unsere GastgerberInnen, Familie Waltz! Ihr habt uns herzlich empfangen und wir hatten einen schönen Start, mit selbst gemachtem Flammkuchen, Crémant (den wir natürlich desöfteren genossen haben) und anregenden Gesprächen.....Danke euch Vieren und liebe Grüße von Nadine & Björn aus Leipzig!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

rujan 2016

Michael iz/od Darmstadt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odgovarajuća atmosfera na rubu Alsacian sela

Imali smo prekrasan tjedan u staroj kući s drvenim okvirom! Terasa iza kuće, vinova loza na višoj razini i divno-romantičan, ali uređen vrt bili su tako divni da smo tamo proveli puno više vremena nego što smo očekivali, pogotovo jer u okolici ima puno toga za vidjeti. Zbog dva kata, možete pronaći sunce i sjenu po želji, stvarno je sve pripremljeno: ležaljke, roštilj, svijećnjaci i posebna atrakcija: peć za flammkuchen sa opremom.

Posebno je primjetna usklađena unutrašnjost: odabrani materijali, ugodno osvjetljenje i odgovarajući namještaj, daleko od učestalog kiča koji se često nalazi u ovom području ili općenito u apartmanima (slike ne lažu!). Iz potkrovlja i kata moguće je čak gledati na polja kroz drveni hodnik.

Staza za planinarenje zapravo počinje odmah iza zemljišta. Kratki uspon vodi do idilične vidikovca. Kao i u mnogim dijelovima Vogesa, oduševljavaju male i pažljivo uređene pješačke staze, koje su također vrlo dobro označene. U ovoj regiji također je zabavno voziti se gorskim biciklom!

Kontakt s vlasnikom bio je užitak, vrijedi slijediti njegove preporuke za restorane i vinarije! Nipošto ne propustite pogledati web stranicu oberbronn.de, koja je ljubazno i profesionalno uređena, tamo ima više informacija nego što se prvo očekuje, gotovo kao vodič.

Zaključak: Ako želite doživjeti Elzas autentično, ovdje ste na pravom mjestu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Romantični odmor

kolovoz 2016

Irina C. iz/od 76137 Karlsruhe

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

OPUŠTANJE DO KUPANJA

Odmah nakon našeg vjenčanja otišli smo u kuću za odmor i proveli tamo naš medeni mjesec. Bili smo željni mira i samoće. Jednostavno se odmoriti, uživati u slobodnom vremenu i jednostavno biti. Sve to smo mogli pronaći u ljubazno opremljenoj kući za odmor. Kuća se nalazi na prekrasnom mjestu u Alsaceu s mnogo mogućnosti za planinarenje i šetanje ili jednostavno uživanje u suncu u predivnom vrtu. Kuća nudi puno više prostora nego samo za dvije osobe, genijalno za obiteljski odmor ili s više prijatelja. Oprema kuće poziva na udoban i ugodan boravak u kući i u vrtu, ako vrijeme nije povoljno za vanjske aktivnosti ili nemate želju za akcijom. U susjedstvu se nalazi pekarnica i ljekarna. Rezervacija i obrada je jednostavna i uvijek imate vrlo prijateljski raspoloženu kontakt osobu na raspolaganju. Bili smo srdačno dobrodošli i proveli smo predivno i romantično vrijeme samo nas dvoje!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

ožujak 2016

Dirk E. iz/od Hofheim

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučena kuća za odmor u sjevernom Alsaceu

Sjeverna Alsacija bila je unaprijed odabrana kao cilj. Tada sam naišao na ovu kuću za odmor ovdje na Ferienhausmiete.de. Iako smo imali neobičnu želju za termin, dobili smo vrlo prijateljski odgovor i mogli smo rezervirati prema našim željama. Komunikacija je bila vrlo prijateljska i naše e-mailove su brzo odgovarali. S obzirom da je vrijeme tijekom Uskrsa bilo promjenjivo kao i kod kuće, napravio sam popis mogućih aktivnosti i izleta za sve vremenske uvjete unaprijed. Ovaj predložak se brzo pokazao korisnim, pošto sam već imao zabilježeno i vrijeme putovanja do pojedinih odredišta i međuodredišta. U polici kuće možete pronaći nekoliko Alsacian vodiča i karata. Dakle, ne morate nužno kupovati vlastite vodiče. Sama kuća je stara, vrlo stara - ali održavana i funkcionalno namještena. I zbog toga je tako ugodna i autentična. Drvene peći daju tome poseban šarm (električni radijatori su također dostupni, ako vam je vatra sumnjiva). Također smo smatrali lijepim što gostima stoje na raspolaganju roštilj i peć za flammkuchen, u kombinaciji s ovom simpatičnom terasom (iako nažalost peć za flammkuchen nije korištena). U osnovi, sve što vam treba je tu. I nekoliko igara za djecu. Tu je i moderni Samsung TV, ali korišten samo jednom putem USB sticka. I vrlo je mirno. Dolazimo iz Rhein-Maina i uživali smo u tišini ovdje! WiFi je dostupan i funkcionira. Međutim, ako kod kuće imate pojačalo signala, možda ga trebate spakirati i staviti u utičnicu na katu. Veći dio vremena smo proveli u prizemlju i moj iPad je povremeno imao problema s vezom. Na prvom katu nismo boravili. Bilo je dovoljno da imaš zalihu. Mobiteli imaju bolje prijemne jedinice, ali radije koristim tablet za planiranje izleta / planinarenja. To je samo "naricanje" na visokoj razini... ;-)

Susjeda je također vrlo ljubazna i susretljiva, u slučaju da se pojave pitanja. Pekara u gradu možemo preporučiti bez rezerve - iako nas je iznenadila zatvorenost ponedjeljkom. Ali tko zna čitati, ima prednost kao i svugdje drugdje... ;-)
Nismo vidjeli i nismo ni tražili mjesta za kupovinu u gradu. Djeca su također uživala u "Parku roda". Da bismo potpuno istražili grad i okolicu, trebali bismo nekoliko dana više i malo bolje vrijeme. Kupovali smo u Niederbronnu, Reichshofenu i naravno u Auchanu u Schweighouseu. Tamo postoje neki veći dućani i jeftina benzinska postaja. Ako tražite lijep, udoban i dobro smješten smještaj u sjevernoj Alsace i nemate 5 * zahtjeva, preporučujemo ovu kuću! U svakom slučaju, već razmišljamo o ponovnom posjetu ljeti ili jeseni.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2015

B. M. iz/od Dresden

4,5
3 5 5 5

Urlaub im Baudenkmal

Wir waren hier während des Jahrhundertsommers mit der ganzen fünfköpfigen Familie. Wir waren gleich bei der Ankunft hellauf begeistert vom 300 Jahre alten Fachwerkhaus. Die Aufteilung des Hauses war für uns perfekt - im Erdgeschoss Küche, Esszimmer/Flur und Bad. Die Ausstattung ist dem Alter des Hauses entsprechend basic aber mit Charme! Im ersten Geschoss Wohnzimmer und überaus gemütlicher Schlafwinkel für die Eltern und im Dachgeschoss die Kinder. Der Hang-Garten hinterm Haus ist traumhaft und geht man weiter nach oben, kann man gleich in den umgebenden Wald eintauchen. Auf der Terasse mit Markise kann man prima draussen essen. Grill und Holzofen laden sowieso dazu ein.
Das Dorf ist wunderschön mit einer Menge Fachwerkhäusern. Bäcker und Restaurants sind gleich um die Ecke. Enkaufsmöglichkeiten sind fußläufig erreichbar.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2014

Lola iz/od Berlin

4,7
4 5 5 5 4

Entspannte Sommerfrische für Familien

Wir verbrachten mit unseren Kindern (5, 6 und 9) wunderbare Sommerferien in Oberbronn. Die Sommerhitze ließ sich in dem alten Fachwerkhaus (gebaut 1731) und im schönen Garten gut aushalten. Die Umgebung lädt zu vielen schönen Ausflügen ein.

Die Wohnung ist geschmackvoll, wohnlich und funktional eingerichtet. Drei Etagen mit Schlafgelegenheiten bieten genug Platz für eine größere Familie. Zu fünft konnte man sowohl drinnen als auch draußen gut sitzen.

Das Interieur erleichtert den Ferienalltag: In der Küche waren Ceran-Kochfeld, Backofen, Toaster, Kaffeemaschine, Wasserkocher, Geschirr, und Kaffeefilter vorhanden. Uns fehlten eigentlich nur Spül- und Waschmaschine zum Glück...

W-Lan ist vorhanden und hat auch funktioniert.

Wer nicht viel Trubel braucht und gern individuellen Urlaub macht, der ist in Oberbronn gut aufgehoben. Wir empfehlen die Ferienwohnung gerne weiter.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: Sehr hübsches altes Fachwerkdorf, den dem es einen großartigen Bäcker, ein gutes Restaurant und einen kleinen Supermarkt gibt.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Direkt hinter dem Garten beginnen die Wälder der Vogesen. Von dort können einige kleine Wandertouren starten. Außerdem gibt es in der näheren Umgebung: zahlreiche Burgruinen, Freibäder, Minigolf usw. In ca. 45 Minuten ist man in Straßbourg - ebenfalls sehr sehenswert.

lipanj 2014

Tanja H. iz/od Dreieich

4,8
3.8 5 5 5 5

Sehr zu empfehlen, ländlich-idyllisch.

Ein wunderschönes, sehr altes Haus, drei Stockwerke, also Treppen - wobei man zu zweit das Dachgeschoss nicht unbedingt braucht. Man hat dort aber eine schöne Aussicht, und es ist gemütlich! Sehr kuschlige Schlafecke im 1. Stock (fast wie ein Alkoven) und ein herrlicher Garten, in dem sich zu jeder Tageszeit Sonnen- und Schattenplätze finden lassen. Ein Ort zum Wohlfühlen. Sehr nette Vermieter!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

Okolica smještaja: Wunderbare Umgebung, ein hübsches Dorf, viel Wald und Burgruinen satt.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Bestes Wanderrevier, auch für einfache Wanderungen. Ein hübscher See mit Badestrand und Café etwa 15 Autominuten entfernt (Etang de Hanau).

Mogućnosti za kupovinu: Kleiner Supermarkt und hervorragender Bäcker in Fußentfernung.

travanj 2014

AD iz/od Baden-Württemberg

4,8
3.8 5 5 5 5

EMPFEHLUNG! Wunderschönes Haus, sehr nette Vermieter.

Das Haus ist wirklich wunderschön. Der Garten ist toll und führt direkt in den Wald auf verschiedene Wanderwege, z. B. zur Wasenburg, einem römischen Merkurheiligtum, einer beeindruckenden Befestigungsanlage der Kelten oder jungsteinzeitlichen Schalensteinen. Die Vermieter sind sehr nett und unkompliziert und kümmern sich wirklich um alles.
Wer keinen gehobenen Hotelstandard erwartet, sich gerne selbst versorgt und es ursprünglich mag, ist hier genau richtig. Besonders mit Kindern eine Empfehlung!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

siječanj 2014

AD iz/od Baden-Württemberg

4,8
3.8 5 5 5 5

EMPFEHLUNG! Wunderschönes Haus, sehr nette Vermieter.

Das Haus ist wirklich wunderschön. Der Garten ist toll und führt direkt in den Wald auf verschiedene Wanderwege, z. B. zur Wasenburg, einem römischen Merkurheiligtum, einer beeindruckenden Befestigungsanlage der Kelten oder jungsteinzeitlichen Schalensteinen. Die Vermieter sind sehr nett und unkompliziert und kümmern sich wirklich um alles.
Wer keinen gehobenen Hotelstandard erwartet, sich gerne selbst versorgt und es ursprünglich mag, ist hier genau richtig. Besonders mit Kindern eine Empfehlung!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

gospodin R. Rudolph

gospodin R. Rudolph

Kuća se iznajmljuje od strane druge generacije obitelji valcer. Zar ne bismo trebali biti na povoljnim susjeda se pobrinuti za sve potrebne proći ključ smo na raspolaganju za sva pitanja. Oni govore njemački i francuski.


ostale informacije

Broj objekta: 29778

Posljednje ažuriranje: 17.03.2024

Oglas je online od: 14 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/29778.htm


«Kuća sa vrtom u Vosges» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 25.04 do 21.05.2025

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina