Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Frederiksvärk

maks.  20   Gosta/Gostiju
315m²  stambena površina
8 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 20  Gosta/Gostiju
315m²
8 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 4


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 20

8 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • General Conditions
  • Until 60 days prior to commencement of the rental period: 0 percent of the total rental price.
  • From 59 to 35 days prior to commencement of the rental period: 0 percent of the total rental price.
  • From day 34 and up to and including the date of arrival or later and in case of failure to show up when the rental period commences: 100 percent of the total rental price + administration fee.
  • Prepaid extra services, e.g. bed linen, final cleaning and baby chair etc., will be 100% refunded if the tenant cancels the rental agreement.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Joris van der Heijden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je bila fantastična za veliku grupu, uživali smo puno i nismo imali nikakvih problema! Bilo je više nego dovoljno aktivnosti kad vrijeme nije bilo najbolje. Osim bilijara, stolnog tenisa, air hockeya i stolnog nogometa, bilo je tri kutka s TV-om, PS4, Wii i čak projektor! Za lijepo vrijeme, bila je i velika vrt sa trampolinom, igralištem za djecu i pravim odbojkaškim terenom. Više nego dovoljno prostora! Kuća se nalazi u šumovitom području, na udaljenosti biciklom od dine i plaže (10 minuta) i fantastične staze za brdski biciklizam (5 minuta). Možda je suvišno, ali ne očekujte turističko okruženje puno aktivnosti, suvenirnica i prepunih plaža. Ako volite mir, prirodu i autentična danske sela, ovdje možete uživati. Za posjet lijepim mjestima poput (prekrasnih!) dvoraca i muzeja ili za izlet u Kopenhagen ili Helsingor, morat ćete računati s vožnjom automobilom od 25-50 minuta. Preporuke: Kronborg, Frederiksborg, Kopenhagen i drvene giganti u okolici (guglajte) i prekrasna, divno mirna plaža (pijesak i šljunak). Ipak, nekoliko negativnih stvari. Za razliku od opisa, samo su jednokrevetni kreveti dostupni, iako ih možete spojiti, to nije isto. Bazeni, sauna i whirlpool su bili izvrsni, ali u prostoru bazena je jako toplo, a temperatura se ne može regulirati. Na PS4 nisu bili dostupni igre (mi smo slučajno imali sreću da smo posudili igre u knjižnici) i samo je jedan kontroler. Wii ima dva kontrolera i samo nekoliko igrica. Također, imajte na umu da morate platiti 5000 kruna (gotovo 750 eura, možete i u eurima) kao jamstvo, ali da troškovi struje, grijanja i vode mogu premašiti tu jamčevinu nakon dvije sedmice. Mi smo nakon dva tjedna, u kojima smo mnogo koristili bazen, saunu i whirlpool, ali smo sami obavili čišćenje, imali račun od 6200 kruna. Dakle, umjesto da dobijemo dio pologa natrag, morali smo platiti više... Na kraju krajeva, to ipak nije pokvarilo zabavu, ali treba imati na umu.

Volker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

dobar raspored soba, kuhinja s Kitchen-Aidom, veliki blagovaonski stol, prostor za aktivnosti, plinski roštilj

David

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Sve, od rasporeda, objekata, lokacije - jednostavno sjajno.

Joris van der Heijden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je bila fantastična za veliku grupu, jako smo uživali i ništa nam nije nedostajalo! Bilo je više nego dovoljno aktivnosti za dane kada je vrijeme loše. Pored bilijara, stolnog tenisa, air hockey-a i stolnog nogometa, bilo je tri televizijska kutka, PS4, Wii pa čak i projektor! Za lijepo vrijeme, tu je veliki vrt s trampolinom, igralištem za djecu i pravim odbojkaškim terenom. Više nego dovoljno prostora! Kuća se nalazi u šumovitoj okolini, udaljena biciklom od dina i plaže (10 minuta) i fantastične biciklističke staze (5 minuta). Možda je suvišno napomenuti, ali nemojte očekivati turističku okolinu punu aktivnosti, suvenirnica i punih plaža. Ako volite mir, prirodu i autentična danska sela, ovdje ćete uživati. Za atrakcije poput (predivnih!) dvoraca i muzeja ili posjet Kopenhagenu ili Helsingoru, morate računati s vožnjom od 25-50 minuta autom. Preporuke: Kronborg, Frederiksborg, Kopenhagen i drveni divovi u blizini (pretražite na Googleu) i predivna, mirna plaža (pješčana i šljunkovita). Ipak, nekoliko minusa. Suprotno opisu, samo su pojedinačni kreveti dostupni, možete ih spojiti zajedno, ali to nije isto. Bazeni, sauna i whirlpool su bili odlični, ali previše je vruće u bazenskom prostoru i temperatura nije podešena. Kod PS4 nema igara (srećom smo slučajno posudili igre u knjižnici) i samo jedan kontroler. Wii ima dva kontrolera i samo nekoliko igrica. Također, imajte na umu da morate platiti depozit od 5000 kruna (gotovo 750 eura, može biti i u eurima), ali konačni račun za struju, grijanje i vodu nakon dva tjedna može premašiti taj depozit. Mi smo nakon dva tjedna, u kojima smo puno koristili bazen, saunu i whirlpool, ali sami obavili čišćenje, imali račun od 6200 kruna. Dakle, umjesto da vratimo dio kaucije, morali smo dodatno platiti... Na kraju to sigurno nije pokvarilo zabavu, ali nešto na što treba obratiti pažnju.

David

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Sve od rasporeda, sadržaja, lokacije jednostavno nevjerojatno

Joris van der Heijden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća je bila fantastična za veliku grupu, neizmjerno smo uživali i ništa nam nije nedostajalo! Bilo je više nego dovoljno posla kada je vrijeme lošije. Uz bilijar i stol za stolni tenis, zračni hokej i stolni nogomet, tu su bila i tri TV kutka, PS4, Wii pa čak i beamer! Za lijepog vremena tu je bio i veliki vrt s trampolinom, spravama za igru za djecu i pravim odbojkaškim igralištem. Više nego dovoljno prostora!

Kuća se nalazi u šumovitom području, unutar biciklističke udaljenosti od dina i plaže (10 minuta) i fantastične MTB staze (5 minuta). Možda suvišno, ali ne očekujte turističko okruženje puno aktivnosti, suvenirnica i punih plaža. Ako volite mir, prirodu i autentična danska sela, ovdje se možete prepustiti. Da biste radili zabavne stvari, kao što je posjet (prekrasnim!) dvorcima i muzejima, ili želite otići na gradski izlet u Kopenhagen ili Helsingor, morate uzeti u obzir oko 25-50 minuta vožnje automobilom. Preporuke: Kronborg, Frederiksborg, Kopenhagen i drveni divovi u okolici (samo guglajte) i prekrasna, prekrasno mirna plaža (pijesak i šljunak).



Još uvijek nekoliko nedostataka. Suprotno opisu, postoje samo kreveti za jednu osobu, možete ih spojiti, ali to nije isto. Bazen, sauna i whirlpool bili su odlični, ali je jako vruće u području bazena i tamo se temperatura ne može podešavati. Nema igrica s PS4 (srećom imali smo posuđene igre iz knjižnice) i samo jedan kontroler. Wii ima dva kontrolera i samo nekoliko igara.

Također imajte na umu da morate platiti 5000 kruna (gotovo 750 eura, također u eurima) kao polog, ali da konačni račun za struju, grijanje i vodu može premašiti taj polog nakon dva tjedna. Nakon dva tjedna, u kojima smo dosta koristili bazen, saunu i whirlpool, ali smo čistili sami, imali smo iznos od 6200 kruna. Dakle, umjesto povrata dijela depozita, mogli bismo platiti dodatno...

Na kraju, to sigurno nije pokvarilo zabavu, ali je trebalo imati na umu.

Volker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

dobar raspored spavaćih soba, kuhinja s Kitchen-Aidom, veliki stol za blagovanje, soba za aktivnosti, plinski roštilj,


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 299725

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/299725.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Frederiksvärk» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina