Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Obertraun

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.2 km

0.2 km

Skijaška uspinjača 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


41 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Pim van Heugten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Daniela Wilk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Ali H Alhazeem

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Joerg Ullrich

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Eduard Backx

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

serban adrian

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

M van Veen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Huber Christian

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

T.L Tromp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dimph Everaers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

S.R Schindler

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Marc Janssens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem boravku u vrlo prostranom, urednom i lijepo smještenom chaletu. Doček je bio vrlo prijateljski, a problem s Wi-Fi signalom odmah je riješen nakon prijave. Prva tri dana bilo je super toplo vrijeme (do 35°C!) i kupali smo se u jezeru u blizini kako bismo se rashladili. Divno! Plažica je vrlo uredna i nudi prekrasan hlad s njenim biljkama. U okolici smo organizirali izlete u grad Hälstadt i šetnju do rudnika soli. Salzburg također vrijedi posjetiti. U samom Obertraunu možete napraviti lijepe šetnje, kako za iskusne planinare, tako i za manje iskusne planinare. Izlet kabinom do Ledene špilje i Mamutove špilje u obližnjem masivu Dachsteina također je vrijedan. U slučaju lošijeg vremena na raspolaganju su unutarnji bazen i fitness dvorana. Također se puno vozi biciklom u okolici. Sportaši će sigurno pronaći nešto za sebe u i oko Öbertrauna. Ako nemate volje za kuhanjem, u okolici ima dovoljno mjesta za uživanje u ukusnoj hrani. Ukratko, mi (sa 16-godišnjim sinom i našim putujućim psom) imali smo ugodan boravak u Öbertraunu!

h.c heeremans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo prošli krokus odmora 2013. u kući Attersee, što je bilo jako dobro, samo je šteta što ova kuća nema saunu. Ono što mi je nedostajalo bilo je zamrzivač u hladnjaku. Kuća je inače bila savršeno u redu i opremljena svim pogodnostima, sve što kuhinja treba, čak i pekači, rende za sir, češnjak, čak i TV kanali rtl4,5 i sbs 6... Čestitke vlasniku, proveli smo vrlo lijep odmor i definitivno ćemo se vratiti.

Martijn Marchal

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazili smo do kućice, otvorili vrata i svi nas je napao mušice! Po podu, zavjesama, kuhinji itd. Ogromno! Kad bih hodali, letjeli bi u svim smjerovima. Vratili smo se u recepciju, rekli da nešto nije u redu. Jer ne žalimo se zbog 3 mušice, bilo ih je 50. Austrijska gospođa pokušala nas se otarasiti, rekla da je to vrijeme godišnje i da ništa ne može napraviti (vjerojatno se radi o čišćenju). Naglasili smo da to ne prihvaćamo. Dovela je svoju nadređenu (nizozemsku damu). Ona nam je organizirala drugu kućicu. Kasnije je nizozemska dama prošla pokraj nas i rekla da smo u potpunosti bili u pravu. Rekla je da je to bilo previše prljavo za riječi, vjerojatno je negdje stajao neki kanta premalo ili nešto slično. Odmah je rekla da će se pobrinuti da se to popravi. Naša nova kućica bila je savršena! Besprijekorno čista, uredno održavana i opremljena svim pogodnostima! Čak i sauna, iako je nismo rezervirali! Preporučujemo ovaj park! Nalazi se uz prekrasno jezero, a Hallstatt je predivan!

Bert Duhamel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

lijepo smještena kuća s tipičnom drvenom konstrukcijom usred doline, okružena planinama s privatnim vodopadom. Bazen za plivanje je potpuno ekološki i odlično pogodan za djecu, ali i odrasli mogu uživati u osvježavajućem plivanju. Proveli smo vrlo ugodan odmor i srećom lijepo vrijeme jer bi bilo nezamislivo sjediti unutra sa šestero ljudi u ovom stanu. Kuhinja je bila vrlo osnovna s točno 6 komada svega i zapravo vrlo mala s obzirom da je trebala služiti i kao dnevna soba... Simpatičan vlasnik i spreman pomoći kad je potrebno. Preporuka!

Eduard Backx

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Divno ljetovanje u prekrasnom području. Ogromno lijepih i zabavnih stvari za vidjeti i raditi na relativno kratkoj udaljenosti od kuće. Ugodan park po pitanju usluge i gostoljubivosti. Nema dugih postupaka registracije, provjera i pologa. Odjava je također brza. Kreveti su već spremljeni po dolasku. To omogućuje da ljetovanje odmah krene. Kreveti su ugodni za spavanje, a kuća je vrlo udobna i potpuno opremljena. Što nedostaje? perilica rublja i zamrzivač u kući. Međutim, oni su dostupni u glavnoj zgradi. Rado ćemo se vratiti sljedeći odmor. Da uživamo i napravimo sve što nismo stigli.

Rudolf Amann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Željeli smo skijati na Krippensteinu, ali nažalost to nije bilo moguće jer staze nisu bile pripremljene. Tako smo imali dugo putovanje do Schladminga. Gastronomija u i oko Obertrauna ostavlja mnogo toga za poželjeti. Previsoke cijene za malu kvalitetu. Nadali smo se austrijskoj kuhinji, ali smo bili razočarani zbog ponude hrane i kvalitete. Cijena kuće / dva tjedna od oko 4000 eura sada izgleda previsoka za lokaciju i opremu.

Brigitte Neumann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa. Aparat za kavu nije bio prisutan, ali je donesen istog dana dolaska. Unatoč tome što je kuća uz samu prugu, vrlo je mirno. Položaj naselja je jednostavno predivan. Recepcija je bila vrlo prijateljska i trudila se ispuniti sve želje. Sve u svemu, vrlo opuštajući odmor.

Bärbel Okatz

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća je opremljena sa satelitskim televizorima u svakoj sobi (!) vrlo luksuzno, što smatramo nepotrebnim za obiteljski odmor. S druge strane nedostaju tako jednostavne stvari poput aparata za kavu, zamrzivača (!), zdjele za salatu, kukica u kupaonicama za ručnike, prostora za toaletne potrepštine.... U dvije spavaće sobe ormari nisu se mogli otvoriti jer je krevet bio preblizu (koji arhitekt je tu spavao?), ladice su bile "lažne" - imale su ručke, ali unutra nije bilo ladica, itd. Okolina je fantastična, jezero je blizu i prekrasno za plivanje, planine su impozantne. Odmor je bio vrlo lijep, unatoč nedostatku opreme.

Bettina Frieben

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Obertraun je predivan! Možete napraviti odlične planinarske izlete, s ili bez žičare, vidjeti mnogo stvari (špilje, rudnik soli i špilje), voziti odlične biciklističke staze, opustiti se i uživati u jezeru, koje nije bilo prehladno ni pri visokim ljetnim temperaturama i vedrom suncu, sjediti u plažnom baru. Odrasli, tinejdžeri i djeca su svi imali puno zabave. Budući da su Japanci i Kinezi zainteresirani za svjetsku baštinu (Hallstatt), nije nedostajalo međunarodnog ugođaja. Nažalost, malo je šteta za dijelom uništeni zaštićeni prirodni rezervat (primijeti samo stručnjakinja), to mi je bio malo neugodno... Sveukupno, vrlo preporučljivo!

F Groenbos

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća u prekrasnom okruženju. Ljetni park još nije dugo otvoren. Primjećuje se da je dobro razmišljeno o konceptu. Park se proteže uz plažu na Halštattskom jezeru. Ovdje su lijepi prostori za igru za djecu. Na samom terenu nema dječjih igrališta. Nažalost, park nije bez automobila (možda će to postati u budućnosti jer rampe još uvijek nisu funkcionirale), a po našem mišljenju vozilo se prilično brzo po parku. Postoji mali bazen, što je dovoljno za našu djecu, ali je premalen za plivanje. Obertraun je odlična lokacija za razne aktivnosti (šetnje, biciklizam, paraglajding, kanu, itd.). Željeznička stanica udaljena je 5 minuta hoda, a postoji trajektna linija na Halštatskom jezeru. Iz Obertrauna možete u otprilike 30 minuta stići do žičara za Dachsteinhöhle. U selu postoji turistički ured. Ovdje smo kupili Erlebniscard po cijeni od €4 po osobi, što vam omogućuje popuste na razne atrakcije (žičare, parkovi) u blizini. U selu postoji pekara (otvorena već u 6:30!) i mali supermarket. Velike supermarkete morate potražiti u Bad Goisernu (+/- 20 minuta vožnje). Ovdje smo se odlično proveli.

Pauline Rutjes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

U tjednu od 16. ožujka do 23. ožujka 2013. boravili smo u restauraciji Obertraun. Samo mali broj od 56 kuća bio je zauzet. To znači potpuni odmor. Odmaralište je okruženo surovim planinama i smješteno je na ogranku Halstatterseea. Postoji mnogo mogućnosti za izlete. Jedino što nas je malo razočaralo je to što područje nije baš pogodno za šetnju. Na primjer, ne možete prošetati uz jezero samo malim dijelom. Skijalište Krippenstein je vrlo lijepo, ali ograničeno za iskusne skijaše. Ni tamo nema mogućnosti hodanja. Ovo će nedvojbeno biti drugačije ljeti. Sada do vidikovca nismo mogli doći s 5 prstiju pješice. Šteta, ali sigurno ćemo ponovno posjetiti ovaj kraj na ljeto. Stvarno smo uživali u prazničnom tjednu.

Bettina Frieben

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Obertraun je super lijep! Možete ići na izvrsna planinarenja, sa i bez žičare, vidjeti mnogo toga (špilje, rudnike soli i špilje), voziti odlične staze za brdski biciklizam, opustiti se i uživati u jezeru, koje nije bilo prehladno s stalno visokim ljetnim temperaturama i svijetlim sunshine Beach bar čučanj. Odrasli, tinejdžeri i djeca svi su se odlično zabavili. Budući da su Japanci i Kinezi zainteresirani za svjetsku baštinu (Hallstadt), međunarodni štih nije zanemaren.
Šteta je, međutim, što je prirodni rezervat djelomično uništen radi objekta (samo stručnjaci primjećuju), to mi je bilo malo neugodno...
T
Sveukupno visoko preporučeno!

h.c heeremans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo u kućici Attersee prošle proljetne praznike 2013., i to je bilo u redu, samo je šteta što ova kuća nema saunu. Ono što mi je nedostajalo je zamrzivač u hladnjaku. Nadalje, kuća je bila u savršenom redu i potpuno opremljena, sve što kuhinji treba, čak i posude za pećnicu, rezač sira, preša za češnjak ... čak i TV kanali rtl4.5 i sbs 6..
Sve pohvale vlasniku, imali smo jako lijep odmor i sigurno ćemo se vratiti.

Bärbel Okatz

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća je vrlo luksuzno opremljena s TV-om ravnog ekrana u svakoj sobi (!), nepotrebnim za obiteljski odmor, mislimo. S druge strane, nedostaju tako jednostavne stvari kao što su aparat za kavu, pretinac za zamrzavanje (!), zdjela za salatu, kuke u kupaonicama za ručnike, prostor za odlaganje toaletnih potrepština... U dvije spavaće sobe ormari se nisu otvarali jer krevet je bio preblizu (koji je arhitekt tamo spavao?), ladice su bile "lažne" - ručke na njima, ali bez ladice unutra, itd.
Okruženje je fantastično, jezero je blizu i prekrasno za kupanje, planine su impresivne. Odmor je bio vrlo lijep, unatoč nedostatku opreme.

Brigitte Neumann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća je jako lijepa. Nije bilo aparata za kavu, ali je donesen na dan dolaska. Unatoč izravnoj lokaciji u vlaku, bilo je vrlo tiho. Lokacija naselja je jednostavno fantastična. Recepcija je bila vrlo ljubazna i trudila se ispuniti sve želje. Sve u svemu vrlo opuštajući odmor.

Anouk Douben

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Resort Obertraun mali je park za odmor s lijepim igralištima smješten na Hallstatterseeu. Uz lijepo vrijeme možete skliznuti s tobogana u kristalno čistu vodu. Za stariju djecu s čamcem po jezeru. Svaki dan na recepciji možete naručiti svježe pecivo. Imali smo vikendicu 66 s malim vrtom, ponijeli smo vjetrobran zbog privatnosti i jer su s nama bila mala djeca. Pogledali smo na malu stanicu, ali nismo imali nikakvih smetnji od vlaka, koji je stigao gotovo nečujno. Lijepo okruženje s malom djecom, preporučljiva nosiljka! Nadalje, vikendice su bile čiste, 3 kupaonice, dobri kreveti, Senseo aparat za kavu i puno prostora! Na žalost, palo je i kiše.. ali kad je tamo sunčano, stvarno je prekrasno!

Klaus Hohlweck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Vrlo lijep objekt. Vikendica opremljena svime što je potrebno. Pogodno čak i za odmor s četiri generacije plus pas. Odličan bazen, odličan restoran. Usluga osoblja na recepciji bila je izvrsna. Sigurno ćemo se vratiti.

Marc Janssens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Uživali smo u našem vrlo prostranom, čistom i lijepo smještenom planinskom objektu. Recepcija je bila vrlo ljubazna, a problem s WiFi recepcijom riješen je odmah nakon prijave.
Prva 3 dana bilo je super vruće (do 35°C!) i kupali smo se u obližnjem jezeru da se rashladimo. Ukusno ! Plaža je super uredna i nudi prekrasan hlad sa svojim biljkama. U okolici smo napravili lijepe izlete do grada Hälstadta i prošetali do rudnika soli. Salzburg također vrijedi posjetiti. U samom Obertraunu također možete uživati u lijepim šetnjama, za iskusne penjače ali i za manje iskusne planinare, isplatio se i izlet žičarom do Ledene špilje i špilje Mamoet u obližnjem masivu Dachstein. Za lošijeg vremena dostupni su unutarnji bazen i fitness soba. U okolici se također puno vozi biciklom, a ljubitelji sporta sigurno će pronaći nešto po svom ukusu ui oko mjesta Öbertraun. Ako vam se ne da sami kuhati, u okolici ima mnogo mjesta gdje možete dobro jesti. Ukratko, mi (sa 16-godišnjim sinom i našim pratećim psom) imali smo ugodan boravak u Öbertraunu!

Rudolf Amann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Htjeli smo skijati na Krippensteinu, ali nažalost to nije bilo moguće jer staze nisu bile uređene. Imali smo dug put do Schladminga.

Gastronomija u Obertraunu i okolici ima mnogo toga za poželjeti. Precijenjeno za malo kvalitete. Radovali smo se austrijskoj kuhinji, ali smo ostali razočarani zbog ponude i kvalitete hrane.

Cijena za kuću / dva tjedna od oko 4000 eura čini nam se unatrag za lokaciju i opremu za puno previsoka.

petra Blumrich

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Bilo nas je šestero u zasebnoj kući, raspored prostorija je bio idealan. Oprema bi mogla biti raskošnija, perilica posuđa često je morala raditi. Lokacija je bila prekrasna na samom jezeru, bilo je puno trgovina. Rado bismo se vratili.

R.G. Bernards

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan park koji služi kao polazna točka za izlazak s obitelji. Ovo područje je izuzetno pogodno za prekrasne šetnje te sportske i kulturne aktivnosti. U svakom slučaju, vratit ćemo se.

F Groenbos

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u prekrasnom okruženju. Park za odmor nije bio otvoren tako dugo. Primjećujete da je mnogo razmišljanja uloženo u dizajn. Park se nalazi uz plažu za kupanje na Halstätterseeu. Ovdje je lijepo igralište za djecu. Na samom mjestu nema igrališta. Nažalost, park nije bez automobila (možda će biti u budućnosti jer barijere još nisu radile) i po našem mišljenju parkom se dosta brzo vozilo.
Postoji mali bazen, koji je dovoljan za našu djecu, ali je premali za plivanje krugova.
Obertraun je odlično mjesto za sve vrste aktivnosti (planinarenje, biciklizam, paragliding, vožnja kanuom itd.). Željeznički kolodvor udaljen je 5 minuta hoda, a na Halstätterseeu postoji trajektna linija. Od Obertrauna možete prošetati do žičara na Dachsteinhöhle za oko 30 minuta. U selu je turistički ured. Ovdje smo kupili Erlebniscard za 4 € po osobi, što vam daje popust na sve vrste atrakcija (žičare, parkove) u okolici.
U mjestu se nalazi pekara (otvorena u 6:30 ujutro!) i mali supermarket. Za veće supermarkete morate biti u Bad Goisern (+/- 20 min. vožnje).
Bilo nam je super ovdje.

Bert Duhamel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

lijepo smještena kuća s tipičnom drvenom konstrukcijom usred doline, okružena planinama s privatnim vodopadom.

Kupalište je potpuno ekološko i savršeno prilagođeno djeci, no osvježiti se mogu i odrasli.

Proveli smo jako ugodan odmor i srećom vrijeme je bilo lijepo jer sjediti u ovom apartmanu s nas šestero već dugo nije bila opcija. Kuhinja je bila vrlo jednostavna s točno 6 komada svega i zapravo vrlo mala jer je trebala služiti i kao životni prostor ...

Suosjećajan vlasnik i spreman pomoći kada je potrebno.



preporučeno!

Eduard Backx

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan odmor u prekrasnom kraju. Puno lijepih i zabavnih stvari za vidjeti i raditi na relativno maloj udaljenosti od vikendice. Ugodan park u smislu usluge i gostoprimstva. Nema duge gnjavaže s čekovima i pologom za prijavu. Odjava se također obavlja u tren oka. Kreveti se spremaju po dolasku. To znači da odmor može početi odmah. Kreveti su prekrasni za spavanje, a kuća je vrlo udobna i kompletna. Sto nedostaje? perilica rublja i zamrzivač u kući. Oni se nalaze u središnjoj zgradi.

Željeli bismo se vratiti sljedeći praznik. Uživati i raditi sve ono za što nismo imali vremena.

W Heiwegen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobar. Smještaj je također bio dobar. Što se okoliša tiče, lijepo je, ali nije za mlade. Selo Obertraun je jako dosadno. Propustili smo veliki supermarket, morali smo se voziti skoro 20 km. Za vožnju. Bazen je lijep ali je voda prehladna,pogotovo za malu djecu ali i za starije.Bio jednom ali vise ne zbog hladne vode. Kondicija je bila dobra, ali na početku našeg tjedna bilo je vrlo tiho u parku pa nam je to išlo u prilog. Nadalje, postoji mnogo istočnih blokera koji nisu prijateljski raspoloženi ljudi.

Martijn Marchal

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli u vikendicu, otvorili smo vrata i sve su nam muhe krenule u susret! Na podu, zavjesama, kuhinji itd. Puno! Kad si hodao, letjele su na sve strane. Vratio se na recepciju, da nešto nije u redu. Nećemo se žaliti na 3 muhe, bilo ih je 50. Austrijanka nam je pokušala predbaciti da je doba godine i da ona tu ne može ništa (vjerojatno zbog čišćenja). Naznačili smo da to ne prihvaćamo. Pozvala je svog menadžera (Nizozemku). Uredila nam je drugu kuću. Kasnije je nizozemska gospođa prošla i pokazala da smo apsolutno u pravu. Ovo je previše prljavo za riječi, rekla je, vjerojatno je tu stajala torba ili nešto slično. Namjeravala je odmah poduzeti nešto po tom pitanju.



Naša nova kuća bila je savršena! Uredno čisto, dobro održavano i opremljeno svim pogodnostima! Čak i sauna, dok je nismo rezervirali! Toplo preporučujem ovaj park! Nalazi se na prekrasnom jezeru i Hallstat je prekrasan!

Dirk Losen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Prekrasan objekt na samom jezeru. Do Hallstatta se može doći biciklom. Susjedni Salzkammergut može se lako istražiti automobilom s tog mjesta. Isplati se izlet u Strobl s panoramskom kružnom rutom direktno na jezeru Wolfgang (oko 1 sat navigacije, oko 50 metara nadmorske visine). Izlet na Postalm isplativ za MTB ili planinarenje po visoravni s raznim odmorištima. Kad smo mi bili tamo, nisu svi bili otvoreni. Nismo koristili mogućnosti poput saune i bazena na licu mjesta, već mogućnost da provedemo dan po lošem vremenu. Veliki kompleks jezera s igralištem za odbojku na pijesku i travnjakom za sunčanje s pristupom jezeru.

CJ Smit

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Fantastična vila, vrlo prostrana. Nedostatak je nedostatak zamrzivača ili odjeljka za zamrzavanje. Zimi se to lako može riješiti rashladnom kutijom vani, ali smeta vam komad leda u piću.

A.C. Reijgersberg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naša grupa se sastojala od 6 odraslih koji se bave sportom.Skijaške staze Krippenstein i Gosau nisu bile optimalne za skijaško trčanje izvan skijanja i hodanje s krpljama zbog malo snijega. Nakon dobrih informacija u parku, krenuli smo prema Tauplitzalmu do kojeg se lijepom rutom stiže za pola sata. Ovo područje na nadmorskoj visini od 1600 m bilo nam je pravi raj za svašta. Do Hallstatta se išlo jedan dan trajektom iz Obertrauna, prekrasnog sela koje je na popisu UNESCO-a. Park i vikendica bili su potpuno opremljeni. Uživali smo u odmoru i ovo se svakako preporučuje ljeti.

Ralf Berens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Išli smo tamo skijati. Do Gosaua do skijališta Dachstein-West potrebno je oko 25 minuta vožnje automobilom. Ako su ceste slobodne, nema problema. Ako ima snijega, trajat će duže.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 300078

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/300078.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Obertraun» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 41 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina