Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Bad Hofgastein

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 0.3 km

0.3 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


37 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Pauline Deneffe

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Albert Van Ardenne

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Marjo Zwirs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Marjo Zwirs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Marjo Zwirs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

D.H Driesen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Raymond Bakker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Marina Aendekerk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ricky Dasai

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

P den Otter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Wilhelm Hientz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Prije dolaska kratki i ljubazni telefonski razgovor. Imali smo vrlo lijep boravak. Dočekani smo s bocom vina i pralinkama, a djeca su dobila i božićni poklon. Skijaške žičare udaljene su otprilike 10 minuta vožnje automobilom i stvarno su preporučljive. Apartman je bio vrlo topao i besprijekorno čist, ručnici, posteljina sve je bilo dostupno. Ovo nije bio posljednji odmor kod obitelji.

Carla Grootjen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Apartman je prostran, uredan i čist. Pogled nas je jako razočarao: skladišta prekrivena plastikom oko kuće i terase. Ispred terase najmamnje je trokatnica (nije vidljivo na dostupnim informacijama na web stranici), automobil smo morali parkirati ispred sebe (gdje je bila i prikolica vlasnika) i sa desne strane su bili kontejneri, hrpa drva i veliki plavi kontejner. Pogled na prekrasnu dolinu (razlog zbog kojeg smo odabrali ovaj apartman) sastojao se od uskog pojasa, gdje morate "zaboraviti" nered. Komunikacija s vlasnicom bila je hladna, nije bilo interesa za naše primjedbe, a cijela stvar s ključevima i zaključanim vratima, skidanjem cipela itd. bolje je opisao drugi najmjer. Cijena nam se nije činila u skladu s onim što se očekivalo. Mjesto Bad Hofgastein i okolica su lijepi i ugodni.

Gabriella Pöhlmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Stan i lokacija su dobri. Kuća ima 8 godina i čini se da vlasnica strahuje da gosti neće pravilno postupati s njom. Doček je bio već čudan, s prtljagom u rukama morali smo proći kroz dugo upoznavanje, uputiti se kako što s kojim ključem, uvijek mora biti zaključano itd. Već na vratima stana bili smo dočekani s papučama, a kad smo pronašli cedulju - stan se ne smije ulaziti cipelama s ulice, bilo nam je jasno što je namjera. Kad je vrijeme prvi put bilo sunčano i vratili smo se s planinarenja, primijetili smo da su sve rolete spuštene. Iako je vlasnica tvrdila da nije ulazila u stan dok nas nije bilo, ali kad je sunce, rolete moraju biti spuštene. Sljedeći dan opet je bilo sunčano i sjedili smo na terasi gdje se motoriziranom roletom moglo zaštititi od sunčevih zraka. Odlučili smo se po kolače u mjestu kako bismo se opustili i popili kavu na terasi. Pri povratku bilo je još jedno upozorenje, ne smije se napustiti kuću dok je roleta izvučena, mogao bi doći oluj i oštetiti roletu! Nismo se osjećali kao poželjni gosti i stoga ne možemo preporučiti apartman odnosno vlasnicu.

Jacob Verloop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Tražili smo malo, ali obitelj Winkler ima prekrasnu ljetnikovac u prizemlju svoje predivne kuće. Unutrašnjost je u savršenom redu. Sve izgleda novo i svježe. Posebno je kupaonica vrlo prostrana i vrlo lijepa. Također, vrlo ugodno je lijepa terasa gdje možete uživati ​​na lijepom vremenu (nažalost samo nekoliko dana smo imali) i imati lijep, djelomično otvoren pogled. Komunikacija s vlasnicima bila je vrlo ugodna. Stvarno se brinu da vam ništa ne nedostaje. Na dan dolaska, gospođa Winkler rezervirala je stol za nas u obližnjem restoranu, iako tamo zapravo više nisu imali mjesta. Jedini nedostatak koji smo mogli pronaći jest da jedne večeri nije bilo vruće vode za toplo kupanje. Možda ćemo ponovno doći!

Silvi Herink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Preporučujem ovu kuću, jer se nalazi na 10 minuta vožnje od Bad Gasteina (lijepih staza, simpatičnog sela za après ski i dobrih restorana). Također je blizu Angertala, gdje imate 4 dobre dječje staze za vježbanje. Dostupnost drugih skijališta je dobra (Saalbach-Hinterglemm za sat vremena, Kaprun za 45 minuta). Kuća je vrlo lijepa, a vlasnici su prijateljski raspoloženi. Sve što vam treba nalazi se u kuhinji, više nego što smo očekivali. Jedini nedostatak je što imate samo 2 spavaće sobe, pa stoga sa 6 osoba dijelite sobu s još 2 ljudi, ali inače je sve u redu!

H Haamans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Super kuća koja se nalazi na lijepom mjestu u dolini. Mnogo izleta unutar 80 kilometara udaljenosti, stoga stvarno sjajno. Kuća je potpuno opremljena sa svime što vam treba. Vlasnik je prijateljski raspoložen i možete ga pitati za sve. Od lipnja ima i wi-fi, iako to nije navedeno u opisu. Jednom riječju - SUPER.

Familie Fehling

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Bili smo ljeti s našom malom djecom. Nažalost, vlasnici nisu znali da ćemo doći iako smo rezervirali putem Belville. Slučajno smo nazvali sat vremena prije dolaska i gospođa je odmah počela čistiti. Unatoč tome, bilo je vrlo čisto. Nikada nisam imao takav čist dom i to je bilo vrlo ugodno. Komunikacija je bila malo teška s vlasnicima, jer mi ne govorimo dobro njemački, a oni ne znaju engleski. Bilo je vrlo lijepo što je gospođa dala našem sinu balon na napuhavanje i što je bila mogućnost obavljanja rublja. Ipak, mi ovdje više ne bismo rezervirali. Za nas je bilo premalo privatnosti, osjećali smo se neugodno zbog naše bolesne djece koja se nisu dobro osjećala (vlasnik nije ništa rekao o tome), i bilo je puno pravila vezanih uz kuću. Da sam vlasnik, uredio bih kuću tako da se manje brinem oko toga, na primjer, više ne bih imao tepihe u apartmanu itd. Onda se nadamo da bi to moglo biti lakše. Za nas je to bilo previše stegnuto, posebno ako ne provodimo cijele dane u šetnji. Mjesto je vrlo lijepo i ima puno toga za vidjeti i raditi. Različite žičare, bazeni itd.

Mirjam de Vries

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u ovoj divno čistoj kući! Tako čisto nismo naišli još nikada. Kreveti su bili vrlo udobni. Apartman se nalazi na mirnom mjestu malo udaljen od skijališta. Šetnja do autobusa je lako izvediva, autobusno stajalište se nalazi blizu restorana Ortenstein, gdje smo također ukusno jeli. Domaćin i domaćica bili su ljubazni i susretljivi. Jedine dvije mane koje smo primijetili su to što nije bilo grijača/sušilice za skijaške cipele i što cipele nisu smjele ići gore pa se nisu dovoljno dobro osušile. To smo riješili koristeći naše odvojene grijače za cipele dolje, ali nismo imali dovoljno. I to što je WC u kupaonici, a ne odvojeno. Bilo je vrlo ugodno mjesto, možda se još vratimo, svakako ćemo to imati na umu.

Jacob Verloop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ponovno smo imali sjajan boravak kod para Winkler. Po dolasku smo pronašli ukusnu bocu vina u hladnjaku, a usred našeg boravka gđa. Winkler nas je iznenadila predivnom domaćom tortom! Stvarno žele da njihovim gostima ništa ne nedostaje. Večer prije našeg odlaska, svratila je s domaćim zirbenschapsom. Gasteindal je i ostaje divno odredište za odmor!

R. Lansink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je prostrana, opremljena svim potrebnim stvarima, vrlo čista i uredna. Vlasnici su gostoljubivi i vrlo susretljivi. Lokacija je vrlo pogodna za različite izlete (Salzburg, Veliki Glockner, Fulseck, Berchtesgaden). Uživali smo u posljednjim tjednima u kući i prekrasnom okruženju. Restoran u blizini je preporučljiv, ukusan i pristupačan.

Familie Fehling

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Bili smo ljeti s našom malom djecom. Nažalost, vlasnici nisu bili obaviješteni da dolazimo, iako smo rezervirali putem Belville. Slučajno smo nazvali sat vremena prije dolaska i gospođa je odmah počela čistiti. Unatoč tome, bilo je vrlo čisto. Nikada nisam imao tako čistu kuću i bilo je jako lijepo.
Komunikacija s vlasnicima bila je malo teška jer mi ne govorimo dobro njemački, a oni ne govore engleski.
Bilo je lijepo što je gospođa dala našem sinu naduvavajuću loptu i mogli smo napraviti pranje rublja.
Ipak, mi ovdje više ne bismo rezervirali. Za nas je bilo premalo privatnosti, osjećali smo se nelagodno zbog naše bolesne djece koje se nisu dobro osjećale (nije ništa rečeno od strane vlasnika) i bilo je puno pravila oko kuće. Da sam ja vlasnik, uredio bih kuću tako da se manje brinem oko toga, na primjer, ne bih više imao tepih u stanu itd. Tada bi se možda mogli opustiti. Za nas je to bilo malo gušće, pogotovo ako ne izlazite cijeli dan.
Mjesto je, inače, vrlo lijepo i ima puno toga za raditi. Razne žičare, bazeni itd.

Mirjam de Vries

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Zaista smo uživali u ovoj prekrasno čistoj kući! nikad prije nismo vidjeli ovo čisto. kreveti su bili jako dobri. Apartman se nalazi na mirnom mjestu malo udaljenom od skijališta. Šetnja do autobusa je laka, autobusna stanica je u blizini restorana Ortenstein, gdje smo također ukusno jeli. Domaćin i domaćica bili su ljubazni i uslužni.

jedine 2 mane kojih se možemo sjetiti su da nije bilo grijača/sušilice pancerica i da pancerice nisu smjele ići gore, pa se nisu dobro sušile. To smo riješili korištenjem naših zasebnih grijača za cipele dolje, ali nismo imali dovoljno.

te da je WC bio u kupaonici a ne odvojen.

Bilo je jako lijepo mjesto, tko zna, vratit ćemo se opet ovdje, sigurno ćemo to imati na umu.

H Haamans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Super kuća koja se nalazi na lijepom mjestu u dolini. Mnoga putovanja unutar udaljenosti od 80 kilometara, tako da je potpuno super.
Kuća je kompletna sa svim potrepštinama. Ljubazan vlasnik možete tražiti sve. Od lipnja je dostupan i Wi-Fi, iako to nije navedeno u opisu. Jednom riječju SUPER

Arnold Van Gelder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveo prekrasan odmor od 18. srpnja do 1. kolovoza. Kuća je prostrana sa više soba. Stanodavci su fini ljudi, oni također misle zajedno s vama. Sada doista postoji WiFi veza, iako je morate tražiti! Nadalje, kuća je bila dobro "opremljena" i čista. Jedina poanta je bila da smo nakon jednog dana odsutnosti iznenada zatekli čudne ljude u našoj spavaćoj sobi, a da stanari nisu to prenijeli! Smatrali smo da je to malo potišteno jer je u sobi još uvijek bilo vrijednih i privatnih stvari (unatoč činjenici da smo zaključali sobu!). Unatoč toj točki, ipak sam imao super odmor!

Gerrit Van Der Werf

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Za nas nova sredina. Postoji mnogo toga za pronaći i raditi u okolici. Od šetnje do posjeta lokalnom koncertu. Uživajte u panorami s visokih planina da biste otišli duboko u planinu i vidjeli ledene formacije. Opsežni izleti su Salzburg, Grossglocknerstrasse (+tunel za vlak) i Hochkonigroute, svi se toplo preporučuju. Ugodni domaćini!

Mirjam Peters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Još relativno nova, izgrađena prošle godine, sa svojim ulazom. Tako nevjerojatno čist, nikad prije viđen. Dobili su čiste ručnike na polovici tjedna i krevete već pospremljene po dolasku. Oko 5 minuta autom od ski lifta. Prekrasan okoliš. Vrlo ljubazni vlasnici. Imao sam fantastičan tjedan.

Jacob Verloop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Trebalo je malo tražiti, ali obitelj Winkler ima vrlo lijepu kuću za odmor u prizemlju svoje prekrasne kuće.

Unutra je u vrhunskom redu. Sve izgleda novo i svježe.

Posebno je kupaonica vrlo prostrana i vrlo lijepa. Također je vrlo ugodna prekrasna terasa na kojoj možete sjediti vani po lijepom vremenu (koje smo nažalost imali samo nekoliko dana) i imati lijep, polu-neometan pogled.

Kontakt sa stanovnicima bio je vrlo ugodan. Oni se stvarno žele pobrinuti da vam ništa ne nedostaje. Na dan našeg dolaska, gospođa Winkler nam je rezervirala stol u obližnjem restoranu, a oni zapravo nisu imali više mjesta. Jedini nedostatak koji smo mogli pronaći je da jedne večeri više nije bilo tople vode za toplu kupku.

Tko zna, doći ćemo opet!

Silvi Herink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Svakako preporučujem ovu kuću, jer je 10 minuta vožnje od Bad Gasteina (prekrasne padine, lijepo selo za apreski i lijepi restorani). Angertal je također blizu, ovdje imate 4 dobre dječje padine za vježbanje. Do ostalih skijališta također je lako doći (Saalbach-Hinterglemm 1 sat, Kaprun 45 minuta).



Kuća je vrlo lijepa i vlasnici su ljubazni. Sve je tu u kuhinji, ovo je bilo iznad naših očekivanja. Jedina šteta je što imate samo 2 spavaće sobe i stoga sa 6 osoba, već ste u sobi s još 2 osobe, ali inače je sve dobro!

Frans Meijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

prekrasno okruženje, vrlo čista i uredna kuća. vrlo lijepa i velika kupaonica. Jedina mana je što je kuhinja u dnevnom dijelu, tako da zapravo i nemate dnevni boravak. inače izgleda dobro njegovano i vrlo uredno.

Jacob Verloop

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Još jednom smo imali sjajan boravak kod bračnog para Winkler. Po dolasku u hladnjaku je bila boca dobrog vina, a na pola puta gđa Winkler iznenadila nas je ukusnom domaćom tortom!

Zaista žele da im gostima ništa ne nedostaje. Večer prije našeg polaska svratila je s domaćim cirbentama. Dolina Gastein je i ostala prekrasno mjesto za odmor!

Wilhelm Hientz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Prije dolaska kratak ugodan telefonski razgovor.

Imali smo vrlo, vrlo lijep boravak.

Dočekala me boca vina i čokolade, a tu je bio i božićni dar za djecu.

Žičare su udaljene oko 10 minuta vožnje automobilom i mogu se samo preporučiti.

Apartman je bio jako topao i super čist, ručnici, posteljina, sve je bilo dostupno.

Nije to bio posljednji odmor s obitelji.

Kees lam

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj i recepcija. Ljubazna domaćica i domaćin. Lijepa lokacija kuće. Kuća je prostrana i potpuno opremljena. Ako volite mir i šetnju (po planinama), ovo je odličan smještaj i okruženje.

Tamar Conradi

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kakvo divno mjesto i kakva sjajna kuća. Prostrano, super čisto i potpuno opremljeno. Sjajni kreveti za spavanje i kuća je ostala lijepa i hladna dok je vani bilo toplo. Također lijepa privatna terasa na kojoj smo mogli doručkovati i večerati. Bili smo posebno zadovoljni s dvije ležaljke na terasi. Nakon aktivnog dana opustite se uz knjigu i prekrasan pogled na planine. Središnji položaj vikendice nudi sve mogućnosti: od posjeta Salzburgu, Liechtensteinklammu do raftinga i dugog pješačenja visoko u planine. Također preporučujemo nakon dugog pješačenja: rashladite se u jezeru Gasteiner Badesee, 15 minuta hoda od kuće.

Gabriella Pöhlmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Stan i lokacija su dobri. Kuća je stara 8 godina i očito se gazdarica boji da se gosti prema njoj neće ponašati kako treba. Pozdrav je bio čudan, s prtljagom u rukama već smo morali izdržati poduže upute o tome što ćemo s kojim ključem, da uvijek mora biti zaključan itd. Puscheni su već stajali na vratima stana, a kad smo pronašli napomene - u stan se ne smije ulaziti s uličnom obućom, znali smo u čemu je stvar. Kad je prvi put bilo sunčano vrijeme i kada smo se vratili s planinarenja, primijetili smo da su sve rolete spuštene. Iako se gazdarica bunila da ne bi ušla u stan u našoj odsutnosti, škure su morale biti zatvorene kad je bilo sunčano. Sutradan je opet bilo sunčano i sjedili smo na terasi, gdje ste se mogli zaštititi od sunčevih zraka motoriziranom roletom. Odlučili smo u grad nabaviti kolače kako bismo mogli popiti kavu na terasi. Kad smo se vratili, bio je sljedeći "šal", nije se smjelo izlaziti iz kuće dok su rolete otvorene, mogla bi doći oluja i oštetiti rolete!

Nismo se osjećali kao dobrodošli gosti i stoga možemo iznajmiti apartman ili ne preporučuju gazdaricu.

Carla Grootjen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Apartman je prostran, uredan i čist. Pogled je bio vrlo razočaravajući: skladišni prostori, prekriveni plastikom, oko kuće i terasa. Točno ispred terase stanara nalazi se kuća na tri kata (nije vidljiva na informacijama dostupnim na web stranici), morali smo parkirati auto ispred nas (gdje je bila parkirana i gazdina prikolica) i s desne strane bio je to niz kanti, hrpa drva i veliki plavi kontejner. Pogled na prekrasnu dolinu (zbog koje smo odabrali ovaj apartman) sastoji se od uskog pojasa, gdje morate "misliti" nered. Komunikacija s domaćicom bila je hladna, nije bilo interesa za naše komentare, a tu gnjavažu s ključevima i zatvorenim vratima, izuvanjem cipela itd. prikladno je izrazio drugi stanar. Utvrdili smo da cijena nije proporcionalna onome što se moglo očekivati. Mjesto Bad Hofgastein i okolica su lijepi i ugodni.

R. Lansink

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća je prostrana, potpuno opremljena, vrlo čista i uredna. Vlasnici su gostoljubivi i od velike pomoći. Mjesto je vrlo pogodno za razne izlete (Salzburg, Gros Glockner, Fulseck, Berchters Garden. Zaista smo uživali u kući i prekrasnom okruženju posljednjih tjedana.

Restoran u blizini je za preporuku, ukusan i pristupačan.

Evelyn Arnold

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Domaćini su vrlo ljubazni i otvoreni. Apartman je super čist, kuhinja je novo namještena. Uskoro će u kuhinjsko-dnevnom dijelu biti i kauč, pa će biti još ugodnije dok gledate TV. Stan se preporuča svima koji traže mir i tišinu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 300296

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/300296.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Bad Hofgastein» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 37 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina