Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Zell am See

maks.  14   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
6 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
250m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 4

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 14

6 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Christa Ruech-Holli

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Leny De Jong-Heerma Van Voss

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Susanne Piringer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Johannes Van Kleij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Jacqueline Van Mourik

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

André Radebach

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Bili smo kao grupa s odraslima i djecom/mladima u kući Bergfried na skijanju. Osjećali smo se vrlo ugodno u toj kući, lijepo je uređena i nudi puno prostora. Posebno je kvaliteta boravka visoka u dnevnom boravku u prizemlju. Skibus staje direktno ispred vrata i vozi vas za 10 minuta do podnožja žičare "CityXpress" u Zell am Seu, ali nažalost ne vozi tako često. Najviše svakih 30 minuta, inače svaki sat. Dvije male zamjerke su bile u kući: Kupaonica na najvišem katu već je neko vrijeme imala štetu od vode (s obzirom na crne mrlje na stropu kupaonice izravno iznad u 1. katu). Stvarno je kapalo iz stropa u 1. katu kad ste koristili tuš tamo gore. Druga kritika: Čini se da se rezervirano čišćenje na kraju obavlja površno, posebice čistoća u ormarićima u kuhinji u prizemlju bila je loša.

Kerry Kerry Hopkinson

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Već više od 10 godina dolazimo u Zell am See i uvijek nas ne razočara. Grad je čist s mnogo mjesta za jelo i piće te previše aktivnosti i mjesta za posjetiti u tjedan dana. Čak smo i išli sanjkati na glečeru u kolovozu! Jedina negativna stvar je što pošto je ovo druga godina da smo boravili u Vili, primijetili smo pad standarda. Tepisi su jako zaprljani, čini se da je na nekim tepisima u spavaćim sobama žvakaća guma. Sve tuševe su bili pokvareni i palete su se poplavile. Glava tuša je nekoliko puta pala u jednoj sobi i udarila me u glavu i teško pala na moje noge. To se također dogodilo i u tušu mog sina, udario ga je prilično jako. Dva puta sam o tome izvještavao usmeno i putem e-pošte, ali nije ništa učinjeno. Morali smo sortirati smeće koje je ostavljeno vani jer je privlačilo muhe i morali smo dobro počistiti vanjski prostor kako bismo uklonili smeće i opuške. Šteta je jer je kuća tako lijepa i mogla bi biti luksuzna. Sve krevete dobili smo samo 1 jastuk što sam smatrao malo previše jer plaćamo 10 eura po osobi za posteljinu i također samo 1 mali ručnik. To nas je potaknulo da razmislimo hoćemo li rezervirati iduće godine. Sve u svemu, kuća je sjajna i u odličnoj lokaciji, ali ima problema održavanja koje bi bilo vrlo lako riješiti.

Lucie de Bock

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Već nekoliko godina dolazimo u ovu kuću. Ono što nam je ove godine privuklo pažnju je bilo to što nije bilo toliko čisto kao što smo navikli. Naplaćen je priličan iznos za završno čišćenje. Onda možete očekivati i čistu kuću kao odgovor. Također smo primijetili nekoliko nedostataka. Ako se pokaže da su vlasnici bili u kući prije vas, očekivali biste da je posvećena pažnja vašem vlasništvu. Inače, imali smo sjedmično lijep boravak.

Marianne Klinkmüller

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća je bila odlična, mi osam putnika smo se osjećali jako dobro. Ipak, moram iznijeti jednu kritiku.........kuhinja na prvi pogled izgleda vrlo dobro........ali onda......... napa totalno masna, filteri ispod također, pećnica sa limovima prljava.....ladice bi trebale biti očišćene.......i totalni nered, puno starih i dotrajalih kuhinjskih potrepština, trebalo bi napraviti čišćenje...........jednu gornju ladicu sam očistila i pospremila.......... sudoper.............ne znam kada je zadnji put očišćeno tamo. sigurno je prošlo dosta vremena.....stavila sam posuđe koje je ležalo na podu u kantu i obrisala.....lijeva strana i iza hladnjaka sam "preskočila"......iznad i lijevo od hladnjaka su bili prašnjavi i prljavi pladnjevi........ tri ili četiri pregače koje vise u kuhinji, također bi trebale biti oprane. podni rubovi su još uvijek imali tragove od prethodnika. Napravila sam nekoliko fotografija. Nadam se da će moja kritika biti shvaćena na pravi način. Gospodinu Gadenstätteru sam ukazala na ove neugodne stvari. Možda ih je prenio dalje ili, ako on i njegova obitelj obavljaju krajnje čišćenje, također će riješiti ove probleme. Iskreno, Marianne Klinkmüller.

Leny De Jong-Heerma Van Voss

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća za veliku grupu. Prilikom dolaska kuća još nije bila spremna, ali su kreveti bili već postavljeni i prtljagu smo mogli unaprijed ostaviti. Prekrasna okolina. Mogli smo skijati i snowboardati koliko smo htjeli. Također su postojale i zimske planinarske staze. Čak i visoko u planinama među skijašima. Super zabavno. Zell am See sam po sebi nam se nije toliko svidio, ali u blizini ima dovoljno drugih sela.

Jacqueline Taal

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo prostrana s prekrasnim spavaćim sobama i vlastitim parkirnim mjestom za 3 ili 4 automobila. Ima prostranu kuhinju s svim modernim uređajima i podrum za skijaške čizme i skije. Autobusna stanica je odmah ispred vrata, idealno. U 10 minuta autobusom ste u skijalištu. Jedini nedostatak bio je krevet na razvlačenje (uski i nestabilan) u dnevnoj sobi. Bio je slomljen i morali smo staviti drva ispod, ali s 12 osoba kuća je odlična!

Erik van den Bovenkamp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Po dolasku nije bilo nikoga, i pronašli smo ključ u bravi. Mogli smo odmah ući. (4 odrasle osobe, 4 djece, 1, 3, 7, 9 godina) Kuća nam se činila prostranijom i svjetlijom nego na fotografijama. Bilo je prilično toplo. Podno grijanje, na koje zapravo nismo imali utjecaja. Stoga smo prilagodili temperaturu otvaranjem prozora (bili smo tamo u listopadu). Na spavaćim sobama na katu bilo je dovoljno hladno. Sve što vam treba je dostupno u kući. Mana je bila što je mnogo stvari pokazivalo manje kvarove. Na primjer – tuševi u svakoj sobi na prvom katu, ali s pokvarenim držačima za tuš glavu, zbog kojih tuš glava padne kada nestane pritiska. - Posteljina za djecu je bila dostupna, ali madrac od dva dijela tankog pjene koji zapravo nije mogao se nazvati madracem. - Iako postoje dječje stolice, bile su malo neugledne i remenje nije bilo moguće pričvrstiti. - Također, pod na katu je bio čist, osim svih rubova. - Iako je bila perilica posuđa, nije se potpuno čistila. - Postoji soba za igru, ali mnogo toga nedostaje itd. Komunikacija s vlasnikom putem e-maila i SMS poruka loša je bila. Bio je dostupan telefonski, ali je bio vrlo kratkog stava. Jednom je bio u kući da bi riješio poslovnu stranu stvari i trebao je ponovno doći zadnjeg dana. Nismo ga više vidjeli. Vrlo je korisno što je dostupan perilica i sušilica. Vrlo korisno s malom djecom! Također smo uživali u jelu iz 2 (!) dostupne pećnice! Možda je korisno znati da zavjese u spavaćim sobama nisu vrlo debele, pa ako volite spavati u potpunom mraku, ponesite nešto sa sobom. Sve u svemu, osim nekoliko sitnih iritacija, imali smo ugodan boravak.

Marjan Staghouwer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa, prostrana kuća opremljena svim pogodnostima. Autobus za skijanje staje ispred vrata, a skijališta Zell am See i Kaprun su lako dostupna automobilom. Uživali smo u boravku.

Mirèse De Caluwé

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kvalitetan smještaj s dovoljno prostora. Nažalost, samo 12 ležajeva umjesto 14 osoba! Kauči su samo za 1 osobu i u dnevnoj sobi/novoj spavaćoj sobi nema zavjesa! Dobro opremljena kuhinja s dovoljno posuđa. Šteta što 2 pećnice nisu održavane, rešetke za roštilj su bile užasne! Skijaški autobus u blizini bio je vrlo praktičan.

R Van der meer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Skrbni prijem, vrata su bila otvorena i nešto kasnije došao je domar. Kuća je bila predivna austrijska vila koja je u potpunosti ispunila sva očekivanja. Pogled je bio lijep, a kuća je imala puno sunca tijekom dana.

Kerry Kerry Hopkinson

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Zell am see je savršen obiteljski odmor. Kuća je savršeno smještena preko jezera od prometnog centra grada, samo nekoliko minuta hoda od jezera. Nismo mogli zadržati našeg 5-godišnjaka dalje od parka, jezera ili prekrasnog čistog vanjskog bazena. Kuća je prostrana. Imali smo 3 generacije koje su se lako uklopile. Ima sve što vam treba za prijevoz i brigu o vašoj obitelji. Pazite da navedete koje krevete želite da se poslože. Formacija kreveta značila je da se očekivalo da moja sestra spava u istoj sobi kao i moj 5-godišnji sin. Trošak čišćenja i posteljine je malo velik!

Jens Günther

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća nudi sve što je potrebno za uspješan skijaški odmor sa grupom od 10 osoba - prostran dnevni boravak s kuhinjom, sjedećim mjestima za sve osobe, više sofa, televizor s Playstationom2 i stereo sustav - ski prostorija s grijanjem za cipele - prostrane spavaće sobe s udobnim krevetima i dijelom i vlastitom kupaonicom - mali apartman s kaučem na razvlačenje i dodatnom kuhinjom (uključujući 2 hladnjaka) na gornjem katu - vrt s parkingom i sjedećim mjestima (također sunčanim navečer) - autobusna stanica odmah ispred vrata (oko 10 minuta do skijališta Schmittenhöhe, do glečera malo više od 1 sat). Sve u svemu, vrlo uspješan odmor i toplo preporučujem ovu kuću. Posebno je pozitivno što unatoč glasnoj glazbi u prizemlju, buka nije čujna u spavaćim sobama i san nije uznemiren.

Marjan Staghouwer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna, prostrana kuća sa svim pogodnostima.
Autobus za skijanje staje ispred vrata, a skijališta Zell am See i Kaprun mogu se brzo dostići autom.
Uživali smo u našem boravku.

Jens Günther

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća pruža sve što je potrebno za uspješan skijaški odmor s grupom od 10 osoba:

- prostrana zajednička soba s kuhinjom, sjedećim mjestima za sve osobe, više sofa, televizorom s PlayStationom2 i stereo sustavom
- Skijaški podrum s grijanjem za cipele
- prostrane spavaće sobe s udobnim krevetima, a neke imaju i vlastitu kupaonicu
- mali apartman s kaučem na razvlačenje i dodatnom kuhinjom (uključujući drugi hladnjak) na katu
- vrt s parkiralištem i sjedećim mjestima (uskoro i sunčanim navečer)
- autobusna stanica izravno ispred vrata (oko 10 minuta do skijališta Schmittenhöhe, do ledenjaka nešto više od 1 sat).

Sve u svemu, vrlo uspješan odmor i toplo preporučam ovu kućicu. Posebno pozitivno bilo je da unatoč glasnoj glazbi u prizemlju, nije bilo buke u spavaćim sobama pa se san nije remetio.

Kerry Kerry Hopkinson

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Zell am See je idealan obiteljski odmor. Kuća je savršeno smještena preko jezera od zauzetog gradskog centra nekoliko minuta hoda od jezera. Nismo mogli zadržati svog dječaka od 5 godina na daleko od parka, jezera ili prekrasnog vanjskog bazena.

Kuća je prostrana. Imali smo 3 generacije koje su se lako uklopile. Ima sve što je potrebno za zajednički prijevoz i brigu za vašu obitelj.

Budite sigurni da odredite koje krevete želite posteljinom. Formacija kreveta značila je da se očekivalo da moja sestra spava u istoj sobi kao i moj 5-godišnji sin. Čišćenje i naknada za posteljinu malo su neugodni!

J.W. Rouw

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sa deset ljudi, od djeda i bake do unuka i svega što je između njih, uživali smo u prekrasnoj kući za odmor. I okolina Zell am See-a i sve što se može doživjeti, tjedan je prekratak ........... pa se svakako vraćamo. A posebno trebate posjetiti Salzburg i Grossglockner Hochalpenstrasse.

Kerry Kerry Hopkinson

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Već više od 10 godina dolazimo u Zell am See i nikada ne razočara. Grad je čist s puno mjesta za jesti i piti, i previše aktivnosti i mjesta za posjetiti u tjedan dana. Čak smo se i vozili sanjkama na ledenjaku u Aug!

Jedina negativna stvar je ta što smo kao drugu godinu bili u Villi primijetili pad standarda. Tepisi su jako uprljani s komadićima žvakaće na nekim tepisima u spavaćoj sob, sve tuš kabine su bile slomljene i pladnjevi su se poplavili. Glava tuša mi se nekoliko puta skinula u sobi, udarila me u glavu i pala na moje noge. Također se to dogodilo i u tuš kabini moga sina, gdje ga je jako pogodilo. Dvaput sam to prijavio usmeno i putem e-pošte, ali nije učinjeno ništa. Morali smo također urediti smeće koje je ostalo vani jer je privlačilo muhe i počistiti vanjski prostor da bismo uklonili smeće i cigaretni otpad. Šteta je jer kuća je lijepa i mogla bi biti luksuzna. Svi kreveti dobili su samo 1 jastuk, što smatram malo nedovoljnim jer plaćamo naknadu za posteljinu od 10 eura po osobi i dobiti samo 1 mali ručnik. Natjeralo nas je da se zapitamo hoćemo li rezervirati sljedeće godine. Ukratko, to je sjajna kuća na sjajnoj lokaciji, ali s problemima održavanja koji bi se vrlo malo truda trebali riješiti.

Erik van den Bovenkamp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Pri dolasku nije bilo nikoga, a našli smo ključ u bravi. Odmah smo mogli ući. (4 odrasle osobe, 4 djece, 1,3, 7, 9 godina)



Kuća nam je bila prostranija i svjetlija nego što je izgledala na slikama. Bilo je prilično toplo. Podno grijanje na koje zapravo više nismo imali utjecaja. Pa smo temperaturu podešavali otvaranjem prozora (bili smo tamo u listopadu). Gore u spavaćim sobama bilo je dobro rashladiti se.



Sve što vam je potrebno dostupno je u kući. Nedostatak je bio što su mnoge stvari pokazivale male zastoje.



Npr

- Tuševi u svakoj sobi na prvom katu, ali s polomljenim držačima za postavljanje glave tuša, tako da padne čim pritisak padne.

- Postoji krevetić, ali madrac od dva dijela od tanke pjenaste gume, koji se baš i ne može nazvati madracem.

- Ima stolica za hranjenje, ali malo prljavih i remenova koji se ne mogu popraviti.

- Kat iznad je također bio čist, osim u svim rubovima.

- Bila je perilica posuđa, ali nije čistila u potpunosti.

- Postoji igraonica, ali mnogo toga je nedovršeno itd.



Kontakt s vlasnikom putem e-pošte i SMS-a unaprijed je bio loš. Moglo ga se dobiti telefonom, ali vrlo kratko. Jednom je posjetio kolibu kako bi dogovorio poslovnu stranu, a ponovno bi došao zadnji dan. Nismo ga više vidjeli.



Jako lijepo što postoji perilica i sušilica rublja. Vrlo korisno ako sa sobom imate malu djecu! Također dobra hrana iz 2 (!) postojeće peći!



Možda je korisno znati da zavjese u spavaćim sobama nisu tako debele, pa ako volite mračan san, ponesite nešto sa sobom.



Sve u svemu, osim nekih manjih iritacija, imali smo lijep boravak.

Jacqueline Taal

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo prostrana s lijepim spavaćim sobama i privatnim parkingom za 3 ili 4 automobila. Ima prostranu kuhinju sa svim vrstama modernih aparata i podrum za pancerice i skije. Autobusna stanica je odmah ispred vrata, idealno. Do skijališta možete doći za 10 minuta vožnje autobusom.

Jedina mana koju smo pronašli je kauč na razvlačenje (uzak i nestabilan) u igraonici. Ovo je bilo pokvareno i morali smo staviti balvane ispod njega, ali kuća je u redu s 12 ljudi!

Leny De Jong-Heerma Van Voss

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća za veliku grupu. Pri dolasku kuća još nije bila gotova, ali su i kreveti bili pospremljeni i prtljaga se već mogla odložiti.

Prekrasan okoliš. Mogli bismo skijati i snowboardati do mile volje. Postojale su i zimske pješačke staze. Čak i visoko u planinama između skijaša. Super. Sam Zell am See nije nam se činio baš ugodnim, ali ima mnogo drugih sela u blizini.

Dagmar Oolbekkink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor i također možemo preporučiti ovu kuću ako idete na odmor s više obitelji i djecom. S nama je bilo 4 djece od 0-4 godine. Šteta što je u kući bilo malo igrališta na otvorenom. Srećom, dopušteno nam je koristiti ljuljačku susjeda preko puta. Kuća je kompletno opremljena osim NL televizije. Ali to nam nije nedostajalo.

R Van der meer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Trijezna recepcija, vrata su bila otvorena, a malo kasnije naišao je i domar. Kuća je bila prekrasna austrijska vila koja je u potpunosti ispunila sva očekivanja.

Pogled je bio lijep, a kuća je imala dosta sunca tijekom dana.

Mirèse De Caluwé

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj s dovoljno prostora. Šteta samo mjesto za spavanje za 12 umjesto za 14 ljudi! Kauč na razvlačenje je samo za 1 osobu i nema zavjesa u dnevnoj/spavaćoj sobi!

Dobro opremljena kuhinja sa dovoljno posuđa. Šteta što 2 pećnice nisu održavane, ploče za roštilj se nisu vidjele!

Skijaški autobus u blizini bio je vrlo dobrodošao.

Marianne Klinkmüller

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Kuća je bila sjajna, nas 8 putnika osjećali smo se vrlo ugodno.

Imam jednu zamjerku......... kuhinja je na prvi pogled jako dobra.........ali onda.........

aspirator totalno zamašćen, filter ispod također, pećnica i limovi su prljavi..... ladice treba obrisati...... i gužva, puno starog i rashodovanog posuđa treba očistiti. ..........Ispraznio sam i očistio gornju ladicu..........

kut hladnjaka.............ne znam kad je zadnji put tu čišćeno. Mora da je to bilo davno.....Posuđe koje je ležalo na podu u kutu stavila sam u kantu i pomela.....dala sam sebi "poklon"......na s lijeve strane i iza hladnjaka i lijevo od hladnjaka bile su prašnjave i prljave ladice........

mogle su se oprati i tri-četiri pregače koje vise u kuhinji. osnovne ploče još uvijek pokazuju neke tragove prethodnika.

snimio sam neke fotografije.

Nadam se da moja kritika neće otići u "krivo grlo".

Skrenuo sam pozornost gospodinu Gadenstätteru na te ružne stvari.

možda ju je proslijedio ili, ako on i njegova obitelj obave završno čišćenje, također eliminirao te predmete.



iskreno

Marianne Klinkmuller

André Radebach

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Bili smo grupa odraslih i djece/tinejdžera u Haus Bergfried na skijanju. Osjećali smo se vrlo ugodno u kući, lijepo je namještena i nudi puno prostora. Kvaliteta boravka posebno je visoka u dnevnom dijelu u prizemlju. Ski bus staje odmah ispred ulaznih vrata i vozi vas do stanice "CityXpress" u dolini u Zell am Seeu za 10 minuta, ali nažalost ne vozi tako često. Najviše svakih 30 minuta, obično svaki sat.

Postojale su dvije male mane u kući: kupaonica na gornjem katu dugo je bila oštećena vodom (s obzirom na mrlje plijesni na stropu u kupaonici odmah ispod na 1. katu). Zapravo je kapalo sa stropa na prvom katu kad ste se tuširali gore. Druga točka kritike: rezervirano završno čišćenje obavljeno je prilično površno, posebno čistoća u ormarićima u kuhinji u prizemlju ostavila je mnogo nedostatkom.

Schreyner

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Vrijeme je u 2 tjedna bilo dobro. Kuća, nažalost, samo zadovoljavajuće. A radi se o čistoći. Gusta prašina na abažurima, ormarićima itd. Mrvice u ladicama itd. Srećom vrijeme je bilo lijepo pa nismo morali biti u kući cijeli dan. I sam sam za uštedu energije. Ali ova svjetlost u hodnicima i dijelom u sobama bila je drskost. Upaljač donosi bolje uvjete osvjetljenja. Kuća je jako velika, to nam se jako svidjelo. Kreveti su škripali pri svakom okretu. Ne želim se ljutiti i ostaviti na tome. Možda će nasljednici uskoro pronaći bolje uvjete.

Lucie de Bock

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

U ovu kuću dolazimo već nekoliko godina. Ono što se posebno istaknulo ove godine je da nije bilo tako čisto kako smo navikli. Za završno čišćenje naplaćuje se značajan iznos. Tada također možete očekivati čistu kuću zauzvrat. Također smo pronašli brojne nedostatke. Ako se ispostavi da su vlasnici prije vas bili u kući, pomislili biste da se obratila pažnja na vaš posjed.

Nadalje, imali smo sjajan tjedan.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na planini

Broj objekta: 300370

Posljednje ažuriranje: 20.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/300370.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Zell am See» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat