Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Niedernsill

maks.  12   Gosta/Gostiju
270m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
270m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: 50615-000259-2020

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 12

4 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Skijaška uspinjača 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Yvette Van den bergh

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Łukasz Hendler

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Roma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Johan hekstra

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Boris Kawa

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Marko Müller-Grübener

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

E Beijaard

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Tom Ketels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Naš boravak u vili bio je apsolutno fantastičan! Vila je opremljena sa svim udobnostima koje možete zamisliti, i još više! Od prostranih soba do dobro opremljene kuhinje i opuštajuće saune, sve je bilo savršeno. Najam skijaške opreme doslovno je preko puta ulice, što nam je uštedjelo gnjavažu putovanja s opremom. Od trenutka rezervacije do našeg odlaska sve je proteklo glatko i profesionalno. Bilo kakva pitanja ili zahtjevi riješeni su brzo i učinkovito. Sve u svemu, ne možemo biti drugačije nego oduševljeni našim boravkom u ovoj vili. Premašila je naša očekivanja u svakom smislu i učinila naš odmor stvarno nezaboravnim. Već s nestrpljenjem čekamo da se vratimo ovdje iduće godine sa našom grupom prijatelja!

Wim Bovenberg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jako lijepa, prostrana i moderno uređena kuća. Veliki ulaz s dodatnim sjedalom i stolom bio je praktičan. Odlična prostrana i potpuno opremljena kuhinja s otokom za blagovanje i nekoliko barskih stolica. Savjet: nekoliko vatrostalnih posuda bi ga učinilo još potpunijim. Veliki blagovaonski stol za 8-10 osoba. Postoji posebna velika dnevna soba s TV-om. Lijep i prostran prostor za saunu s pristupom balkonu/terasi. Podrum s malim šankom, velikim TV zaslonom, soundbarom i stolnim nogometom bio je sjajan. Jedini nedostatak bio je što grijanje cipela u sobi za skijanje nije funkcioniralo. Grijanje u kući bilo je više nego dobro i moglo se regulirati po prostorijama.

Stephanie Voets

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u prekrasnom okruženju s mnogo mogućnosti za izlete i šetnje. Kuća je vrlo prostrana i pruža izuzetnu udobnost na svim područjima. Na kišnom danu sigurno vam neće biti dosadno. Djeca su uživala u podrumu s nogometnim stolom. Dostupne društvene igre smo također dobro koristili! Sve prostorije su ukusno uređene i ima dovoljno kuhinjskog pribora. Nedostajala nam je samo cijeđenica za voće. Postoje veliki ormarji u svim sobama. Vrlo je šteta što čišćenje nije bilo u redu. Rerna je bila prljava, a podovi su se lijepili. Je li to bilo zbog toga što smo mogli ući u kuću 2 sata ranije nego što je planirano? Također smo morali tražiti kuhinjske krpe, koje su se ispostavile kao obični krpe. WC u sobi kod ulaznih vrata curi, a vrata tuš-kabine u zasebnoj kupaonici se više ne zatvaraju dobro. Zbog toga uvijek imate lokvu vode u kupaonici nakon tuširanja. U svakom slučaju, imali smo odličan odmor i svakako preporučujemo ovu kuću!

Mariusz Naszkiewicz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži poljski

Savršena lokacija s dobrim pristupom skijalištima Zell am See, Karun, Kitzenhorn, Saalbach, Kitzbuchel. Čista, topla i udobna kuća. Potpuno opremljena kuhinja, praonica rublja, sauna. Trgovina, najam skija i usluga na istoj ulici. Vrlo dobar kontakt s domaćinom. Preporučujem iskoristiti ovu ponudu.

Sandra Elter

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Komunikacija prije dolaska i sam dolazak protekli su potpuno bez problema. Smještaj odgovara opisu i fotografijama vrlo dobro. Lokacija izravno iznad Spar marketa olakšava kako pronalaženje tako i kupovinu.

Andreas Kluth

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Nema prijema i nema informacija kada i kako ući u kuću. Također, nema prethodnih informacija putem e-maila. Morali smo sami teško pronaći broj telefona i više puta pokušati dobiti nekoga iz uprave. Tek tada smo dobili vrijeme i kod za kutiju s ključevima. Smještaj je bio vrlo prostran i dobro opremljen. Blizina supermarketa vrlo je povoljna.

Stephanie Voets

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u prekrasnom okruženju s mnogo mogućnosti za izlete i šetnje. Smještaj je izuzetno prostran i pruža vrlo udobnost na svim područjima. Na kišan dan sigurno nećete biti dosadni. Djeci se jako svidjela podrum s nogometnim stolom. Prisutne društvene igre također smo dobro koristili! Sve sobe su ukusno uređene i dostupno je dovoljno kuhinjskog pribora. Jedini nedostatak bio je stisak za voće. Veliki ormari dostupni su u svim sobama. Šteta što čišćenje nije bilo ispravno. Pećnica je bila prljava, a podovi su bili ljepljivi. Je li to bilo zbog toga što smo mogli ući u kuću 2 sata ranije nego što je bilo planirano? Također smo morali zatražiti kuhinjske krpe koje su se pokazale samo kao stari krpeći. WC u sobi pored ulaznih vrata kaplje, a vrata tuš kabine u zasebnoj kupaonici više se ne zatvaraju dobro. Zbog toga će uvijek ostati voda u kupaonici nakon tuširanja. U svakom slučaju, imali smo sjajne praznike i svakako preporučujemo ovu kuću!

Mariusz Naszkiewicz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži poljski

Idealna lokacija s dobrim pristupom skijalištima Zell am See, Karun, Kitzenhorn, Saalbach, Kitzbühel. Čisto, toplo i udobno domaćinstvo. Potpuno opremljena kuhinja, prostorija za pranje rublja, sauna. Trgovina, iznajmljivanje opreme za skijanje i usluga na istoj ulici. Vrlo dobar kontakt s domaćinom. Preporučujem iskoristiti ovu ponudu.

Andreas Kluth

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Nema signala i nema informacija o tome kada i kako ćemo ući u kuću. Također nema informacija unaprijed putem e-pošte. Morali smo sami pronaći broj telefona na težak način i više puta pokušali kontaktirati nekoga iz uprave. Tek tada smo dobili vrijeme i kod za sigurnosnu kutiju. Smještaj je bio vrlo prostran i dobro opremljen. Blizina supermarketa je vrlo povoljna.

Wim Bovenberg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa, vrlo prostrana i moderno uređena kuća. Veliki ulaz s dodatnim sjedećim mjestom i stolom bio je praktičan. Odlična prostrana i kompletno opremljena kuhinja s otokom/barom za jelo i nekoliko barskih stolica. Savjet: nekoliko posuda za pečenje bi bio sjajan dodatak. Veliki stol za objedovanje za 8-10 osoba. Postoji posebna velika dnevna soba s TV-om. Lijepa i prostrana sauna s pristupom balkonu/terasi. Podrum s bara pultom, velikim TV zaslonom, soundbarom i stolnim nogometom bio je sjajan. Jedini nedostatak bio je što grijanje za cipele u prostoriji za skijanje nije radilo. Grijanje u kući bilo je više nego dobro i moglo se individualno upravljati po prostorijama.

Andreas Kluth

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Nema dočeka i informacija kada i kako ulazimo u kuću. Također nema informacija unaprijed putem e-maila. Morali smo sami mukotrpno doći do broja i nekoliko smo puta pokušavali doći do nekoga iz uprave. Tek tada su nam rekli vrijeme i šifru za pretinac s ključevima.



Smještaj je bio vrlo prostran i dobro opremljen. Blizina supermarketa vrlo povoljna.

Sandra Elter

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Komunikacija unaprijed i sam dolazak protekli su bez problema. Smještaj vrlo dobro odgovara opisu i fotografijama. Lokacija odmah iznad Sparmarkta olakšava pronalaženje i kupovinu -)

Mariusz Naszkiewicz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži poljski

Savršena lokacija s dobrim pristupom skijalištima Zell am See, Karun, Kitzenhorn, Saalbach, Kitzbuchel.

Čist, topao i udoban dom.

Potpuno opremljena kuhinja, vešeraj, sauna.

Trgovina, najam skija i servis u istoj ulici.

Vrlo dobar kontakt s domaćim vratarom.

Preporučam da iskoristite ovu ponudu.

michelle blesing

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kakva lijepa kuća! Naša prva reakcija pri ulasku je li ovo zajednički hol sa susjedima? Bilo je tako prostrano! Vrlo lijepo, jer s tako velikom grupom imate puno stvari. I djeca su imala dovoljno prostora za igru i zezanje. Kako je to bila lijepa kuća. Čisto, prostrano, novo, svježe, ugodno... Imalo je sve! Osim toga, kuhinja je također bila vrlo lijepa. Opet puno prostora i koliko je stvari bilo tamo. Od blendera do zdjela i kutija za ručak. Čak smo ispekli tortu u sadašnjem kalupu za pečenje -) Želimo takvu kuću svake zime! Prisutnost sušilice i perilice također je bila lijepa. I... sauna je bila prekrasna! Što se tiče položaja, lijepo i praktično uz smreku. Za skijanje se morate malo voziti. Ali u roku od 15 minuta nalazite se na raznim područjima. Ionako smo htjeli svaki dan skijati negdje drugdje pa nam vožnja nije predstavljala nikakav problem. Ono što je također lijepo, kuća je nisko u selu. Ako padne puno snijega, nemate problema sa skliskim strmim cestama i slično. Sam Niedernsill nije toliko poseban. Možeš se lijepo prošetati ako se malo odvezeš, lijepo je tamo!

Stephanie Voets

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na lijepom području s brojnim mogućnostima za izlete i šetnje. Kuća je vrlo prostrana i imate puno udobnosti u svim područjima. Za kišni dan vam sigurno neće biti dosadno. Djeci se jako svidio podrum sa stolom za nogomet. Dobro smo iskoristili i dostupne društvene igre! Sve sobe su ukusno uređene i ima dovoljno kuhinjske opreme. Nedostajao nam je samo sokovnik. U svim sobama nalaze se veliki ormari.



Velika šteta što čišćenje nije bilo u redu. Pećnica je još uvijek bila čisto prljava, a podovi ljepljivi. Je li to zato što smo mogli ući u kuću 2 sata ranije nego što je bilo predviđeno? Morali smo tražiti i kuhinjsko rublje, za koje se pokazalo da su samo stare krpe. WC u sobi na ulaznim vratima curi, a vrata tuš kabine zasebne kupaonice više se ne zatvaraju dobro. Kao rezultat toga, uvijek imate lokvu vode u kupaonici nakon tuširanja.



U svakom slučaju, imali smo odličan odmor i svakako preporučujemo kuću!

Wim Bovenberg

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa, vrlo prostrana i moderna kuća. Velika dvorana s dodatnim sjedalima i stolom bila je praktična. Vrlo prostrana i kompletna kuhinja s otokom / šankom za doručak i nekoliko barskih stolica. Savjet: nekoliko posuda za pečenje učinilo bi ga još potpunijim. Veliki blagovaonski stol za 8 -10 osoba. Postoji odvojena velika dnevna soba sa TV-om. Lijepa i prostrana sauna sa izlazom na balkon/terasu. Podrum s barom, TV-om s velikim ekranom, sound barom i stolnim nogometom bio je izvrstan. Jedina mana je što grijanje cipela u skijaškoj sobi nije radilo. Grijanje u kući je bilo više nego dobro i moglo se regulirati po sobama.

michelle blesing

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kakva lijepa kuća! Naša prva reakcija pri ulasku je li ovo zajednički hol sa susjedima? Bilo je tako prostrano! Vrlo lijepo, jer s tako velikom grupom imate puno stvari. I djeca su imala dovoljno prostora za igru i zezanje. Kako je to bila lijepa kuća. Čisto, prostrano, novo, svježe, ugodno... Imalo je sve! Osim toga, kuhinja je također bila vrlo lijepa. Opet puno prostora i koliko je stvari bilo tamo. Od blendera do zdjela i kutija za ručak. Čak smo ispekli tortu u sadašnjem kalupu za pečenje -) Želimo takvu kuću svake zime! Prisutnost sušilice i perilice također je bila lijepa. I... sauna je bila prekrasna! Što se tiče položaja, lijepo i praktično uz smreku. Za skijanje se morate malo voziti. Ali u roku od 15 minuta nalazite se na raznim područjima. Ionako smo htjeli svaki dan skijati negdje drugdje pa nam vožnja nije predstavljala nikakav problem. Ono što je također lijepo, kuća je nisko u selu. Ako padne puno snijega, nemate problema sa skliskim strmim cestama i slično. Sam Niedernsill nije toliko poseban. Možeš se lijepo prošetati ako se malo odvezeš, lijepo je tamo!

Andreas Kluth

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Nema dočeka i informacija kada i kako ulazimo u kuću. Također nema informacija unaprijed putem e-maila. Morali smo sami mukotrpno doći do broja i nekoliko smo puta pokušavali doći do nekoga iz uprave. Tek tada su nam rekli vrijeme i šifru za pretinac s ključevima.



Smještaj je bio vrlo prostran i dobro opremljen. Blizina supermarketa vrlo povoljna.

Stephanie Voets

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na lijepom području s brojnim mogućnostima za izlete i šetnje. Kuća je vrlo prostrana i imate puno udobnosti u svim područjima. Za kišni dan vam sigurno neće biti dosadno. Djeci se jako svidio podrum sa stolom za nogomet. Dobro smo iskoristili i dostupne društvene igre! Sve sobe su ukusno uređene i ima dovoljno kuhinjske opreme. Nedostajao nam je samo sokovnik. U svim sobama nalaze se veliki ormari.



Velika šteta što čišćenje nije bilo u redu. Pećnica je još uvijek bila čisto prljava, a podovi ljepljivi. Je li to zato što smo mogli ući u kuću 2 sata ranije nego što je očekivano? Morali smo tražiti i kuhinjsko rublje, za koje se pokazalo da su samo stare krpe. WC u sobi na ulaznim vratima curi, a vrata tuš kabine zasebne kupaonice više se ne zatvaraju dobro. Kao rezultat toga, uvijek imate lokvu vode u kupaonici nakon tuširanja.



U svakom slučaju, imali smo odličan odmor i svakako preporučujemo kuću!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 300478

Posljednje ažuriranje: 19.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/300478.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Niedernsill» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat