Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Uttendorf

maks.  5   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3.5 km

3.5 km

Skijaška uspinjača 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 3.5 km

3.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


31 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

nadia urbain

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Evens Renaat

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Fidelus de Koning

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Andreas Hackelbusch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Adrian Murg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Ekaterina Makaryeva

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Patricia van Mourik

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

André kasper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bert Rietrae

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

wilma dros

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni ljudi. Djeca su se mogla lijepo igrati vani i smjele su također pogledati u staje, što im se naravno jako svidjelo. Nažalost, u Austriji u to vrijeme nije bilo puno toga za raditi jer su svi bili na odmoru, pa smo jako dugo tražili restorane, ali uz pomoć vlasnika smo na kraju nešto pronašli. Predivan pogled! Lijepi pješački putevi. Jedini nedostatak su bili tanki madraci zbog kojih smo imali osjećaj da spavamo na drvenim daskama (problem ako ste navikli na vrlo debeli madrac). Inače, imali smo super odmor!

E Zijlstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na brdu. U slučaju snijega, može se doći samo sa zimskim lancima. Kuća se nalazi na kraju 1 kilometar dugog puta. Nema mjesta za skije i mokru obuću i odjeću. Pretpostavljam da je u ljetnim mjesecima to odlična lokacija. Prekrasan pogled na cijelu dolinu.

inez visee

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan odmor na bio farmi. Cijelo odjeljenje samo za nas sa četiri WC-a i tri tuša. Prijateljski doček, ali kao i mnogi posjetitelji, i mi smo imali problema da je pronađemo. Nalazi se kod Uttendorfa. Prekrasan pogled na planinu. To je prava bio farma pa se s otpadom postupa na ekološki način. Dobra lekcija za našu gomilu smeća. Bila su tu mačići i mladi pas, što je bilo jako zabavno za našu djecu. Mi smo uzeli Salzburgerlandcard. Preporučujem, dobijete knjižicu sa muzejima, klancima, žičarama i drugim aktivnostima. Odličan odmor.

Arjen Morel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Pa gdje da počnem. Divna okolina blizu Kitzsteinhoorna, što pruža puno mogućnosti za skijanje. A što se tiče kuće, pozitivno su tri velike spavaće sobe, svaka s vlastitim tušem i zahodom. Divan balkon s prekrasnim pogledom. Sada, što se tiče loših strana, samo 1 mali ručnik po osobi, pa ponesite sa sobom još nešto kupaćeg rublja. Dvije male kuhinje smještene su s obje strane kuće. Kuhinja bez nape i jako zastarjela s starim i lošim posuđem. Kauči su doslovce raspadnuti, kao i jedan krevet. Strma stepenica do drugog kata, pa pazite da ste dobro pokretni. Zatvaranje kata vrši se na dnu stepenica. Mudro je to učiniti jer je trećeg dana, dementna baka obitelji odjednom ušla u našu sobu da se tušira i spava. Neugodno, moram reći. Stanovnici su svakako ljubazni, ali nedostaje im sitnica koje boravak čine ugodnijim. Rolna toaletnog papira, malo deterdženta i više kuhinjskih krpa bio bi dobrodošao dodatak. Posjetili smo mnoge kuće preko Belville, ali ova je zasigurno bila najgora za uloženi novac. Šteta.

Manuela Stumpf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Poljoprivredno gospodarstvo bi moglo biti malo bolje označeno. Navigacija ima svoje poteškoće s tim. Bez obzira na to, treba ponijeti lance za snijeg ako nemate pogon na sve kotače. Obitelj domaćina bila je prijateljska. Smještaj je bio sasvim u redu, a u apartmanu je bilo sve što vam je potrebno. Možete odatle ići u nekoliko skijališta. Nažalost, u našem tjednu je bilo puno snijega i dijelovi suženih dizala bili su zatvoreni. Stoga smo kao alternativu posjetili Krimmlske slapove i muzej Oldtimera u Kaprunu. Ipak, bio je lijep zimski odmor. Za vremenske prilike nitko nije odgovoran.

V.L Van den Hoogen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Zimski smještaj smo imali u udaljenom mjestu Uttendorf, barem mislili smo da je to tako. Bilo je tijekom Božića. Rezervirani apartman bio je nekoliko kilometara dalje, posebno na većoj nadmorskoj visini, na drugom katu farme. Srećom, na uskom pristupnom putu nije bilo snijega, inače bi bilo nužno koristiti lance za snijeg. LJubazna vlasnica nas je već čekala, a budući da je živjela s obitelji i bakom na prvom i prizemlju farme, viđali smo se s obitelji svaki dan redovito. Apartman se sastojao od 3 velike spavaće sobe, svaka s vlastitom malom kupaonicom s tušem, umivaonikom i WC-om. Također postoje 2 manje kuhinje od kojih smo jednu pretvorili u dnevni boravak postavljanjem kauča koji smo koristili kao kauč. Nizozemci vole navečer ugodno sjesti, pa smo i mi s našom obitelji od 8 odraslih i 3 djece uživali, a u ovoj kući bilo je dovoljno mjesta. Nažalost, nema Wi-Fija. Položaj je vrlo lijep između Mittersilla i Zell am See s lijepim, ali skupim, skijaškim područjima (skijaško područje Kitbühel i Zell am See-Kaprun). Bila je to prava austrijska potkrovljena stanica, prilično prašnjava, s puno drva i s velikim balkonom na jugu.

Andrew Cook

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Imali smo odličan boravak. Obitelj je vrlo prijateljska i gostoljubiva, djeca su dijelila svoje igračke s našim trogodišnjim djetetom. Vrlo mirna i mirna lokacija, ali u blizini glavne ceste za lagan pristup obližnjim gradovima. Kuća je na ruralnoj lokaciji pa je idealna za osobe s automobilom. Dugo šetati do najbliže autobusne stanice! Kuća je vrlo čista i dobro održavana. Prekrasan pogled na dolinu i planine.

Thomas Erdmann

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Počnimo s pozitivnim stvarima. Pogled na dolinu i planine je već impresivan. Domaćini su vrlo prijateljski i susretljivi. WiFi i satelitska televizija su dostupni. Također je pozitivno to što svaka spavaća soba ima vlastiti WC i tuš. Što se tiče smještaja, reći ću ovako. Ako nemate pretjerane zahtjeve i nije vam važno imati "lijep" smještaj, onda ste ovdje na pravom mjestu. Vrlo je jednostavno i skromno uređena. U našem slučaju, nismo osjećali ugodnu atmosferu. Ako netko želi samo prespavati, mogu je preporučiti. Međutim, za nas više nije opcija.

C. Penninkhof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani. Vrlo ljubazni ljudi. Smještaj je zastario, ali sve je prostrano i potpuno. Dobro smo spavali. Nedostajala je terasa na kojoj bismo mogli uživati na otvorenom. Okolina je zaista fantastična.

Annette Aust

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Tko voli odmor na selu, ovdje je idealno. Super za obitelji s djecom. Stan je lijepo prostran. Za mene nije bilo nikakvih problema. Zimi će sigurno biti potrebne lance za snijeg. Put tamo bi mogao biti malo bolje označen. No, ako se pita, lako se pronađe.

Thomas Erdmann

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Počnimo s pozitivnim stvarima. Pogled na dolinu i planine je impresivan. Domaćini su vrlo prijateljski i susretljivi. Dostupan je bežični internet i satelitska televizija. Također, pozitivna stvar je što svaka spavaća soba ima vlastiti toalet i tuš.

Sada prelazimo na smještaj. Da to kažem na jedan način. Ako niste zahtjevni i nije vam važno kako izgleda "uredan" smještaj, onda ste na pravom mjestu. Vrlo jednostavno i skromno uređenje. Nažalost, nismo se osjećali ugodno. Ako netko samo želi prespavati, mogu ga preporučiti. Ali za nas to više nije opcija.

Annette Aust

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ako volite odmor na selu, ovo je pravo mjesto za vas. Odlično za obitelji s djecom. Stan je prilično velik.

Za mene nije postojao. Lanci za snijeg svakako su neophodni zimi. Put do tamo bi mogao biti bolje označen. Ali ako pitate, lako je pronaći.

Andrew Cook

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Boravak je bio izvrstan. obitelj je vrlo prijateljska i gostoljubiva, djeca su dijelila svoje igračke s našim 3-godišnjakom. Vrlo tiha i mirna lokacija, a opet blizu glavne ceste za lak pristup obližnjim mjestima. Kuća u ruralnom položaju tako idealno prilagođena osobama s automobilom. Duga šetnja do najbliže autobusne stanice!
Kuća vrlo čista i dobro održavana. Prekrasan pogled na dolinu i planine.

V.L Van den Hoogen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo svoju zimsku rezidenciju u Uttendorfu, ili smo barem tako mislili. Bilo je to tijekom božićnog tjedna. Rezervirana kuća za odmor bila je udaljena nekoliko kilometara, posebno puno više i onda na drugom katu farme. Srećom nije bilo snijega na uskoj prilaznoj cesti, inače su lanci za snijeg prijeko potrebni. Ljubazna gazdarica već nas je čekala, a budući da su ona i njezina obitelj i baka živjeli u seoskoj kući na katu 1 i prizemlju 0, obitelj smo redovito viđali svaki dan. Kuća za odmor sastoji se od 3 velike spavaće sobe, svaka s malom kupaonicom s tušem, umivaonikom i WC-om. Tu su i 2 ne prevelike kuhinje od kojih smo jednu opremili kao dnevnu sobu tako što smo postavili kauč na razvlačenje koji je služio kao kauč. Nizozemci se vole opustiti navečer, pa tako i mi sa svojom obitelji od 8 odraslih i 3 djece, za koje je u ovoj kući bilo taman dovoljno mjesta. Nažalost nema Wi-Fi.
Lokacija je vrlo lijepa između Mittersilla i Zell am Seea s lijepim, ali skupim skijalištima (skijalište Kitbuhel i Zell am See-Kaprun). Bio je to pravi austrijski tavan, dosta prašnjav, puno drva s velikim balkonom okrenutim prema jugu.

Gertrude Groot Wassink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prava austrijska seoska kuća, prekrasno tiha. Zajedno s naše 4 djece (-12) uživali smo u impresivnom pogledu s balkona i prekrasnim šetnjama. Sve tri spavaće sobe su opremljene tušem i WC-om. Dvije (!) kuhinje sadrže sve što vam je potrebno, a posteljina i posteljina čine odmor potpunim. Posljednje, ali ne manje važno, ugodna i prijateljska obitelj domaćina.

wilma dros

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni ljudi.
Djeca su se mogla igrati vani, a bilo im je dopušteno i pogledati u štale, što su naravno voljeli.
Nažalost, tada se u Austriji nije moglo raditi jer su svi bili na odmoru, pa smo morali dugo tražiti mogućnosti objedovanja, ali smo uz pomoć vlasnika konačno nešto našli.
Lijep pogled!
Lijepe pješačke staze
Samo jedan nedostatak madraci su bili malo tanki pa smo imali ideju da ležimo na drvenim daskama (teško ako ste navikli na vrlo debeo madrac).

Nadalje, proveo sam odličan odmor!

Maurits Verwijs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imao sam vrlo lijep odmor u Uttendorfu. Prekrasna kuća s prekrasnim pogledom. Moglo bi sve biti malo čišće, ali to je i zato što je to aktivna farma. Vlasnik je ljubazan i pomaže gdje je potrebno. Samo pitajte i bit će dogovoreno. Imali smo vlastiti roštilj i pitali gdje je to moguće. Trebala bi samo sjediti na svojoj vrtnoj garnituri. Čak je došla donijeti i snimak.

Arjen Morel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Pa odakle da počnem. Prekrasno okruženje u blizini Kitzsteinhorna tako puno mogućnosti za skijanje. Zatim kod kuće, pozitivne su 3 velike spavaće sobe, svaka sa svojim tušem i WC-om. Prekrasan balkon s prekrasnim pogledom. Sada manje dobre strane, 1 mali ručnik po osobi pa ponesite sami ručnike. 2 male kuhinje koje se nalaze s obje strane kuće. Kuhinja bez nape i vrlo zastarjela sa starim i lošim tavama. Sofe se skoro raspadaju, kao i 1 krevet. Usko stubište do 2. kata pa se pobrinite da dobro hodate. Kat je zatvoren na dnu stepenica. Pametna stvar jer je treći dan dementna baka obitelji iznenada stala u našu spavaću sobu da se istušira i spava. Ne baš ugodno, mogu reći. Stanari su svakako srdačni, ali nedostaju sitnice koje boravak čine ugodnijim. Rola toaletnog papira, malo sredstva za pranje posuđa i još nekoliko kuhinjskih ručnika učinili bi fit malo ugodnijim.

Već smo obišli mnoge Belvilla domove, ali ovo je sigurno bilo najjeftinije za te novce. Dakle, šteta.

inez visee

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor na bio farmi. Cijeli odjel za sebe s četiri WC-a i tri tuša. prijateljski dobrodošli, ali kao i mnogi posjetitelji, i mi smo ga teško pronašli. U Uttendorfu je uggl. Lijep pogled na planinu. Riječ je o pravoj bio farmi pa se s otpadom postupa na ekološki prihvatljiv način. Dobra lekcija za našu planinu otpada. Bilo je tu i mačića i jednog mladog psića, što je našoj djeci bilo jako zabavno. I uzeli smo Salburgerlandcard.

Preporučamo da nabavite knjižicu s muzejima, klamanama, poslovima i ostalim aktivnostima. Odličan odmor.

Manuela Stumpf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Farma bi mogla biti bolje označena. Navigacijski sustav ima svojih problema. Svakako ponesite sa sobom lance za snijeg ako nemate pogon na sve kotače. Obitelj domaćina bila je prijateljska. Smještaj je bio ok i sve je bilo dostupno u stanu.

Odande se možete odvesti do nekih skijališta. Nažalost, tijekom našeg tjedna palo je puno snijega i neke su žičare bile zatvorene. Tako smo se alternativno vozili do slapova Krimml i Muzeja starinskih automobila u Kaprunu. I dalje su bili lijepi zimski praznici) Vremenu nitko ništa ne može

E Zijlstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je na planini. Uz puno snijega pristup samo s lancima za snijeg. Kuća je na kraju ceste duge 1 km.Nema mjesta za skije i mokru obuću i odjeću.
Mogu zamisliti da je to odlična lokacija ljeti. Lijep pogled na cijelu dolinu.

C. Penninkhof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani. Prijateljski ljudi.

Smještaj je zastario, ali sve je prostrano i kompletno. Biti u stanju dobro spavati. Nije bilo terase za sjedenje vani. Okruženje stvarno fantastično.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 300502

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/300502.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Uttendorf» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 31 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina