Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Eisenberg

maks.  9   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Hladnjak
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 9

3 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3.5 km

3.5 km

Skijaška uspinjača 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 3.5 km

3.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


29 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Renaat

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

de Koning

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hackelbusch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Murg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

van Mourik

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

kasper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rietrae

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

urbain

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Makaryeva

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Čista i prostrana kućica s prekrasnim pogledom i srdačnim domaćinima. Odmor nam se jako svidio. Rado ćemo se vratiti ovdje!

visee

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo divan odmor na bio farmi. Cijeli odjel samo za nas sa četiri wc-a i tri tuša. Prijateljski doček, ali kao i mnogi posjetitelji, i mi smo imali problema s pronalaskom. To je blizu Uttendorfa. Prekrasan pogled na planinu. To je prava bio farma, pa se otpad obrađuje na ekološki prihvatljiv način. Dobar primjer za naš otpad. Bile su tu mačići i štene, što je bilo jako zabavno za našu djecu. Mi smo uzeli Salzburšku karticu. Preporučujem je, dobijete knjižicu s muzejima, kanjonima, stazama i drugim aktivnostima. Vrhunski odmor.

Morel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gdje da počnem. Prekrasna okolina u blizini Kitzsteinhoorna, pa puno mogućnosti za skijanje. Onda kuća, pozitivno su 3 velike spavaće sobe, svaka s vlastitim tušem i WC-om. Prekrasan balkon s lijepim pogledom. Sada manje dobre strane, 1 mala ručnik po osobi, pa ponesite još nešto ručnika sa sobom. 2 male kuhinje koje se nalaze s obje strane kuće. Kuhinja bez nape i jako zastarjela s starim i lošim loncima. Kauči se gotovo raspale, također i jedan od kreveta. Uzak stubište do drugog kata, pa budite sigurni da ste dobro pješke. Zatvaranje kata događa se na dnu stepenica. Mudro je to učiniti jer je treći dan dementna baka obitelji odjednom ušla u našu spavaću sobu da se okupa i spava. Ne baš ugodno, mogu reći. Stanovnici su sigurno srdačni, ali nedostaju sitnice koje bi boravak učinile udobnijim. Rolna toaletnog papira, deterdžent za pranje posuđa i malo više kuhinjskih ručnika bi sigurno poboljšali boravak. Posjetili smo mnoge kuće od Belville, ali ova je sigurno bila najgora za uloženi novac. Šteta, dakle.

Stumpf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Gospodarstvo bi moglo biti malo bolje označeno. Navigacija ima problema s tim. Obavezno ponijeti lance za snijeg ako nemate pogon na sve kotače. Obitelj koja nas je ugostila bila je ljubazna. Smještaj je bio prilično dobar, a u apartmanu je bilo sve potrebno. Možete odatle otići u neka skijališta. Nažalost, u našem tjednu je jako padala snijeg, pa su neki liftovi bili zatvoreni. Zato smo umjesto toga otišli do Krimmlerskih vodopada i u muzej oldtimera u Kaprunu. Ipak, bilo je lijepo zimovanje :) Nitko ne može ništa učiniti po pitanju vremena.

dros

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni ljudi. Djeca su mogla prekrasno vani igrati i smijele su također pogledati u štale što im se naravno jako svidjelo. Nažalost, u Austriji u to vrijeme nije bilo puno toga za raditi jer su svi imali praznike pa smo morali jako dugo tražiti restorane, ali uz pomoć vlasnika smo na kraju nešto pronašli. Prekrasan pogled! Lijepe staze za hodanje. Jedini nedostatak su bili tanji madraci zbog kojih smo imali osjećaj da ležimo na drvenim gredama (nedostatak ako ste navikli na jako debele madrace). Inače, imali smo super odmor!

Cook

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Imali smo odličan boravak. Obitelj je vrlo prijateljska i gostoljubiva, djeca su dijelila svoje igračke s našim trogodišnjakom. Vrlo mirna i mirna lokacija, ali blizu glavne ceste za jednostavan pristup obližnjim gradovima. Kuća je na ruralnoj lokaciji, stoga je idealna za osobe s autom. Duga šetnja do najbliže autobusne stanice! Kuća vrlo čista i dobro održavana. Nevjerojatan pogled na dolinu i planine.

Aust

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Tko voli odmor na selu, ovdje je kao stvoren. Izvrsno za obitelji s djecom. Apartman je lijepo prostran. Nisam imao nikakvih prigovora. Zimi će vjerojatno biti potrebne lance za snijeg. Put do tamo bi mogao biti malo bolje označen. No, ako se pita, lako ćete ga pronaći.

Penninkhof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani. Prijateljski ljudi. Smještaj je zastario, ali sve je prostrano i kompletno. Dobar san. Nedostajala je terasa za ugodno sjedenje vani. Okolina je zaista fantastična.

Van den Hoogen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Zimovanje smo imali u Uttendorfu, bar smo tako mislili. Bilo je to za vrijeme Božićnog tjedna. Rezervirani smještaj bio je nekoliko kilometara dalje, posebice na višoj razini i na drugom katu farme. Srećom, na uskom prilaznom putu nije bilo snijega, inače bi bile apsolutno potrebne lance za snijeg. Simpatična iznajmljivačica već nas je čekala, a budući da je živjela s obitelji i bakom na farmi na katu 1 i prizemlju, svaki smo se dan redovito susretali s obitelji. Smještaj se sastojao od 3 velike spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom opremljenom tuš-kadom, umivaonikom i WC-om. Nadalje, ima 2 ne prevelike kuhinje od kojih smo jednu uredili kao dnevni boravak, postavivši tamo kauč na razvlačenje koji smo koristili kao kauč. Nizozemci vole u večernjim satima ugodno sjediti, baš kao i mi s našom obitelji od 8 odraslih i 3 djece, za koje je u ovom smještaju bilo dovoljno prostora. Nažalost, nije bilo WiFi-ja. Položaj je vrlo lijep između Mittersilla i Zell am Seea s prekrasnim, iako skupim, skijaškim područjima (skijaška područja Kitzbühel i Zell am See-Kaprun). Bio je to pravi austrijski potkrovlje, ipak malo prašnjavo, puno drveta s velikim balkonom na jugu.

Zijlstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je na brdu. Uz puno snijega može se doći samo s lancima za snijeg. Kuća je na kraju 1 km dugog puta. Nema prostora za skije i mokre cipele i odjeću. Mogu zamisliti da je to super lokacija ljeti. Prekrasan pogled na cijelu dolinu.

Aust

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Tko voli odmor na selu, ovdje je potpuno na pravome mjestu. Super za obitelji s djecom. Stan je lijep i prostran.

Nisam imao nikakvih problema. Zimi su sigurno potrebne lančanice kad pada snijeg. Put do tamo mogao bi biti malo bolje označen. Ako pitate, onda lako ćete ga pronaći.

Cook

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Imali smo izvrsno boravište. Obitelj je vrlo prijateljska i gostoljubiva, djeca su dijelila svoje igračke s našim trogodišnjakom. Vrlo mirna i mirna lokacija, ali blizu glavne ceste za jednostavan pristup obližnjim gradovima. Kuća se nalazi na ruralnoj lokaciji, pa je idealna za osobe s autom. Duga šetnja do najbliže autobusne stanice! Kuća vrlo čista i dobro održavana. Nevjerojatni pogledi na dolinu i planine.

Zijlstra

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na brdu. Može se doći samo uz pomoć lancima na snijegu. Kuća se nalazi na kraju jednokilometarskog puta. Nema prostora za skije i mokre cipele i odjeću.
Mogu zamisliti da je to odlična lokacija ljeti. Prekrasan pogled na cijelu dolinu.

dros

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni ljudi. Djeca su mogla uživati ​​u vanjskoj igri i bila im je dozvoljena posjeta štali, što su naravno oduševljeno prihvatila. Nažalost, u Austriji u to vrijeme nije bilo puno aktivnosti jer su svi bili na odmoru, pa smo morali dugo tražiti mjesta za jelo, ali uz pomoć vlasnika na kraju smo nešto pronašli. Predivan pogled! Lijepi pješački putevi. Jedino, jedan minus su bili tanji madraci zbog kojih smo imali osjećaj da spavamo na drvenim daskama (teško ako ste navikli na jako debel madrac). Inače, imali smo odličan odmor!

Van den Hoogen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo naš zimski smještaj u Uttendorfu, barem smo tako mislili. Bilo je vrijeme božićnog tjedna. Rezervirana kućica za odmor nalazila se nekoliko kilometara dalje, uglavnom na višem položaju i na drugom katu farme. Srećom, na uskom prilaznom putu nije bilo snijega, inače bi lance za snijeg svakako trebalo koristiti. Ljubazna iznajmljivačica već nas je čekala, a budući da je živjela s obitelji i bakom na prvom katu farme, susretali smo se sa članovima obitelji svakodnevno. Kućica za odmor sastoji se od 3 velike spavaće sobe, svaka s malom kupaonicom s tušem, umivaonikom i WC-om. Također ima 2 ne previše velike kuhinje, od kojih smo jednu uredili kao dnevni boravak postavljanjem kauča koji je služio kao kauč. Nizozemci vole opušteno sjediti navečer, tako i mi s našom obitelji od 8 odraslih osoba i 3 djece, za koje je u ovoj kući bilo dovoljno mjesta. Nažalost, nema Wi-Fi-a. Položaj je vrlo lijep između Mittersilla i Zell am Seea s lijepim, ali skupim skijaškim područjima (skijaško područje Kitzbühel i Zell am See-Kaprun). Bio je to pravi austrijski potkrovlje, prilično prašnjavo, puno drva s velikim balkonom na jugu.

Verwijs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan odmor u Uttendorfu. Lijepa kuća s prekrasnim pogledom. Možda bi sve moglo biti malo čišće, ali to je zato što je to aktivna farma. Vlasnik je ljubazan i pomaže gdje je potrebno. Samo pitajte i sve će biti riješeno. Sami smo donijeli roštilj i pitali gdje ga možemo koristiti. Dozvolili su nam da koristimo njihovu vrtnu garnituru. Čak je došla i donijela nam "snaps".

Groot Wassink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Pravi austrijski poljoprivredni objekat, predivno mirno mjesto. Upravo smo uživali s naša 4 djeteta (-12) u impresivnim pogledima s balkona i predivnim šetnjama. Sve tri spavaće sobe imaju vlastiti tuš i WC. Dvije (!) kuhinje imaju sve što vam treba, a usluga posteljine i ručnika upotpunjuje odmor. Kao posljednje, tu je ugodna i prijateljska obitelj domaćina.

Morel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Tja gdje da počnem. Prekrasna okolina blizu Kitzsteinhoorna, pa ima puno mogućnosti za skijanje. Onda kuća, pozitivne su tri velike spavaće sobe, svaka sa svojom tuš kabinom i WC-om. Prekrasan balkon s lijepim pogledom. Sada loše strane, 1 mali ručnik po osobi pa ponesite još neko kupatilo rublje. Dvije male kuhinje smještene s obje strane kuće. Kuhinja bez kuhinjske nape i jako staromodna s starim i lošim tavicama. Inače sofe su gotovo raspale, kao i jedan od kreveta. Uski stubište do drugog kata, pa se pobrinite da dobro hodate. Zaključavanje kata vrši se na dnu stepenica. Pametno je to učiniti, jer treći dan je dementna baka obitelji odjednom bila u našoj spavaćoj sobi da se kupa i spava. Neugodno, mogu vam reći. Stanovnici su sigurno srdačni, ali nedostaju mali detalji koji bi boravak učinili udobnijim. Papirnati ručnici, sredstvo za pranje posuđa i više kuhinjskih krpa bi učinili situaciju ugodnijom. Posjetili smo već mnoge kuće od Belville, ali ova je zasigurno najlošija za tu cijenu. Šteta, stoga.

Stumpf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Farme bi moglo biti bolje označeno. Navigacija ima neke probleme s tim. Obavezno ponesite lance za snijeg ako nemate pogon na sva četiri kotača. Obitelj domaćina bila je prijateljska. Smještaj je bio prilično dobar i u apartmanu je sve bilo dostupno.

Možete odatle otići u neka skijališta. Nažalost, u našem tjednu je napadao jako snijeg i dijelovi skijaških liftova su bili zatvoreni. Tako smo umjesto toga posjetili Krimmlske slapove i muzej oldtimera u Kaprunu. Ipak, bilo je lijepo zimovanje) Nitko ne može ništa za vrijeme.

Penninkhof

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni. Prijateljni ljudi.

Smeštaj je zastario, ali sve je prostrano i potpuno. Dobar san. Nedostajala je terasa za ugodno sjedenje vani. Okolina je stvarno fantastična.

visee

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivni odmor na bio farmi. Cijela jedinica bila je samo za nas sa četiri WC-a i tri tuša. Dobro smo dočekani, ali kao i mnogi posjetitelji, imali smo problema da je pronađemo. To je blizu Uttendorfa, sa prelijepim pogledom na planinu. To je prava bio farma pa se otpad tretira ekološki prihvatljivo. Dobar primjer za naš otpad. Bilo je mačića i štene, što je bilo vrlo zabavno za našu djecu. Također smo uzeli Salburgerlandcard.

Preporučujem, dobijete knjižicu s muzejima, klancima, stazama i drugim aktivnostima. Vrhunski odmor.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 447371

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/447371.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Eisenberg» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 29 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat