Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Maria Alm

maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 8 km

8 km

Skijaška uspinjača 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


36 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Annemie Molenaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ruud Cools

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dirk van Gastel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Hein Van de wouw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Annelies Van delft

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sandra Hoedeman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Marleen Vis

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Hennie Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je divna kuća, zaista smo uživali. Bili smo četiri osobe, pa smo imali puno prostora. Iako snijeg nije bio optimalan, puno smo skijali. Također smo se bavili skijaškim trčanjem u selu, što je bilo vrlo zabavno. Ukratko, proveli smo divan odmor i sigurno je vrijedno ponavljanja.

Annelies Van delft

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u kući! Jutro sa vjevericama u drveću, pogled je fantastično lijep, pogled na stazu preko puta (gdje je bilo puno hladnije). Manje od 10 minuta hoda do žičare do vrlo zabavnog skijališta. Bilo je dovoljno snijega. Kućica se nalazi na 1150 metara nadmorske visine. Zavojiti put prema gore je zahtjevan, ali navikneš se. Mi smo došli s 4x4 Jeepom prilično visoko, ali s običnim automobilom nećete stvarno moći gore bez lanaca. Vožnja traje otprilike 20 minuta. Selce je vrlo ugodno s trgovinama i divnim pristupačnim restoranima. Kuća je lijepa s puno prostora i predivnim tušem. Nažalost, perilica za suđe je bila slomljena, ali to nije pokvarilo zabavu. Sve u svemu, vrijedno ponavljanja.

Miranda Evendijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo divno vrijeme u chaletu Sonnberg. To je vrlo prostrana kuća s vrlo potpunim inventarom. Primali smo se izvrsno i prijateljski. U okolici ima puno toga za raditi, posebice ako kupite Salzburger Landkarte. Mi smo je iskoristili u izobilju. Vrijeme nije uvijek bilo sunčano, ali za svaki tip vremena ima dovoljno aktivnosti. Vanjski bazen u Saalfeldenu bio je veliki uspjeh za našu djecu. Također smo imali 'dan kod kuće' i tada je bilo ugodno provesti vrijeme tamo s knjigom na balkonu primjerice. Put do kuće je vrlo strm i ima 7 zavoja u obliku slova U, ali nakon dva puta vrlo brzo se naviknete. Ako želite odmor s svim udobnostima (perilica posuđa, perilica rublja, sušilica, pećnica, mikrovalna pećnica i puno prostora), svakako preporučujemo ovu kuću.

Harm Roest

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u Chalet Sonnbergu! Doček nije prošao sasvim glatko jer je došlo do nesporazuma s drugim gostima, ali kada je to riješeno, mogli smo uživati. Odabrali smo ovu kuću za skijanje, još je bilo dovoljno snijega, ali zbog prekrasnog vremena morali smo ranije na stazu jer bi snijeg popodne već postao gnjecav. Staze su prelijepe i možete pješice doći do prve žičare iz kuće. Međutim, za nas ta staza nije bila povezana s ostatkom područja zbog nedostatka snijega. Nedostatak skijaškog područja Hochkönig je što su područja povezana samo crvenim i crnim stazama. Dakle, ako vam to ne odgovara, morat ćete se ograničiti na plava područja na svakom brdu. Chalet, zapravo velika kuća, opremljen je svim udobnostima. Potpuno opremljena kuhinja, televizor s nizozemskim kanalima, iako smo to malo koristili. 2 prekrasna balkona s pogledom na planine i staze, gdje možete ujutro uživati u svim pticama i vjevericama. Kreveti u kući bili su vrlo udobni za sve nas. Nakon skijanja bilo je divno popiti pivo na suncu i zatim se opustiti u sauni! Što se tiče puta prema gore, održava se čistim, ali naravno, ne stalno. Nismo imali problema s vožnjom gore i dolje. Samo smo se nadali da će otopljeni snijeg ponovno smrznuti u led jer je prilično strmo gore i dolje, ali definitivno je izvedivo! Što se tiče okolice, malo dalje u Saalfeldenu nalazi se veliki supermarket gdje možete pronaći sve što vam treba. Iz kuće možete odmah krenuti na prekrasne pješačke staze, a na raznim mjestima možete jesti ukusnu hranu po pristupačnim cijenama.

Erica Suijkerbuijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa, prostrana, čista kuća opremljena svim pogodnostima, poput perilice rublja, sušilice, perilice posuđa, aparata za kavu, pametnog televizora i sonosa. Kuhinja je također dobro opremljena, čak i s rezačem sira za nas Nizozemce. Nedostajala nam je samo velika zdjela za salatu. Okolina je vrlo lijepa i mirna s prekrasnim pogledom na planine preko doline. Kupili smo pretplatu na ljetne žičare, uključujući Natrunbahn iza kuće. Zahvaljujući tome, mogli smo bez automobila ići u selo po peciva i namirnice. Maria Alm i obližnji Saalfelden imaju vrlo mnogo dobrih restorana za svakoga. Obavili smo mnoge prekrasne šetnje, vožnje biciklom te smo plivali u blizini. Obvezno je posjetiti stazu za penjanje na brdu iza kuće, vrijedi svake minute.

Geert Vos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Da bi stigli na odredište preporučuje se korištenje navigacijskog uređaja. Možete izbjeći plaćanje vinjete tako da posljednjih 100 km putujete običnim cestama. (N312N311) Preuzimanje ključa u susjednom dijelu sela bilo je vrlo ugodno. Put do kuće preko uskog 2,9 km dugog puta bio je prvo putovanje samo po sebi. Nakon toga postalo je rutina. Otkrili smo okolicu, s fantastičnim vrhuncima poput brana iznad Kapruna, Eisriesenwelt u Werfenu, rudnik soli u Halleinu (udaljenom vožnjom), vodopad Krimmla, ljetna sankališta Biberg (Saalfelden), itd... Gdje god smo išli na izlet, ljudi su bili vrlo ljubazni na tipično austrijski način. Kuća je bila vrlo prostrana za nas četvero, vrlo čista, potpuno opremljena, s kompletnim udobnostima. (Možete tamo boraviti i s 8 osoba (2 kreveta na kat u trećoj sobi). Kuhinja je također potpuno opremljena s 4 električne ploče, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu i perilicom posuđa. Dovoljno je posuđa i pribora za kuhanje tako da ne morate stalno prati suđe. Korisno je bilo i imati perilicu i sušilicu rublja. Sauna i kamin su činili večeri ugodnima nakon cijelog dana provedenog na otvorenom... Ukratko, iza nas je fantastičan tjedan, vrijedi ponoviti jer još puno toga treba vidjeti u Austriji...

N.J.H. Cimmermans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Da biste dobili ovaj pogled, morate se popeti na planinu od 18%. S laganim snijegom, to nije moguće bez lanaca za snijeg. Nakon što se jednom popnete, nagrada je lijepa kuća i prekrasan pogled. Gondola je dostupna preko teškog i strmog puta i šumskog staza. Za starije ili osobe s poteškoćama u kretanju vrlo je teško. Bilo bi preporučljivo dogovoriti cijenu s vozačem gondole. Povratna karta od 11 eura dosta košta. Kuća je bila divna, nema primjedbi osim što središnje grijanje može ići do neslućenih temperatura. Kratke hlače bile su korisne. U ljetnim mjesecima sigurno ćemo se vratiti. Zimi ima previše ograničenja za nas. (3 generacije) Volite li mir, lijep pogled i dobro opremljenu kuću... svakako dođite pogledati.

Ghislain Hutsebaut

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan boravak sa šest osoba. Predivna kuća sa svim udobnostima. Praktična kuhinja i osvježavajuća sauna. Prostrana i praktična kupaonica. Skijaške staze su na kratkoj udaljenosti. Staze su izazovne i prostrane.

P. Blokland

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je divna kuća. Udobna je i prostrana. Dovoljno prostora za pohranu vaših stvari. Kuća je potpuno opremljena, čak i nudi nizozemske programe na TV-u. Kuća se nalazi na visokoj nadmorskoj visini (1100 metara). Imali smo puno snijega i stoga je bilo vrlo teško doći do kuće. (unatoč tome što je cesta bila očišćena i što smo koristili lance za snijeg). To je vrlo uska, vijugava cesta, bez ograde, zbog čega se nismo osjećali potpuno sigurno.

P. Blokland

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća. Udoban je i vrlo prostran. Dovoljno prostora za spremanje vaših stvari. Kuća je potpuno opremljena, čak i nizozemski kanali na podzemnoj cijevi.
Kuća je dosta visoka (1100 metara). Imali smo dosta snijega i stoga je bilo vrlo teško doći do vrha kuće. (unatoč tome što je bilo očišćeno i koristili smo lance za snijeg). To je vrlo uska, zavojita cesta, bez ograde, pa nam se nije činila sasvim sigurnom.

EVERARD

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

ugodna i udobna kuća napravljena za ljubitelje prirode i svih sportskih aktivnosti, pristupna staza do planinske kuće je malo strma i uska pa pripazite na njen pristup zimi.Jedna žal za nas francuski nekoliko objašnjenja na našem jeziku da li je na razini vlasnika, korištenje planinske kuće ili pomoćnih usluga.

Hennie Visser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

To je lijepa kuća u kojoj smo stvarno uživali nas četvero pa smo imali puno prostora.
Unatoč činjenici da snijeg nije bio optimalan, puno se skijalo.
Skijaško trčanje u selu također je bilo odlična zabava.
Ukratko, imali smo prekrasan odmor i svakako ga vrijedi ponoviti.

England

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Prekrasan odmor. Fantastičan chalet na odličnoj lokaciji za skijaške staze Natrun (200 jardi od vrha staze 5). Lokacija nije idealna za grad jer je visoko na planini i ako padne snijeg, cesta je prilično neprohodna, ali čini se da je brzo čiste. Morate biti sigurni da ste uhvatili zadnju ski-lift na kraju dana da biste se vratili kući! Stvarno je raj. Ne bih oklijevao vratiti se.

Miranda Evendijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bilo nam je prekrasno u chaletu Sonnberg. To je vrlo prostrana kuća s vrlo kompletnim namještajem. Dobrodošlica je bila dobra i prijateljska. U okolici ima mnogo toga za raditi, pogotovo ako kupite Salzburger Landkarte. Većinom smo ih uklonili. Vrijeme nije uvijek bilo sunčano, ali ima dosta posla za svaku vrstu vremena. Otvoreni bazen u Saalfeldenu bio je veliki uspjeh za našu djecu. Imali smo i 'kućni dan' i tada nam je bilo super opustiti se uz knjigu na balkonu, na primjer. Put do kuće je vrlo strm i ima 7 oštrih zavoja, ali nakon dva puta se naviknete. Ako želite odmor sa svim pogodnostima (perilica posuđa, perilica rublja, sušilica, pećnica, mikrovalna i puno prostora), onda svakako preporučujemo ovu kuću.

Annelies Van delft

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u kući! ujutro vjeverice u drveću, pogled je fantastično lijep, pogled na staze s druge strane (gdje je bilo puno hladnije) Manje od 10 minuta hoda od gondole do vrlo lijepog ugodnog skijališta. Bilo je dosta snijega . Kuća je visoka 1150 metara. Cik-cak put do vrha je težak, ali se navikneš. Došli smo s 4x4 Jeepom, ali s normalnim autom se stvarno ne može popeti bez lanaca. Vožnja traje oko 20 minuta. Selo je vrlo ugodno s trgovinama i ukusnim pristupačnim restoranima. Kuća je lijepa s puno prostora i prekrasnim tušem. Nažalost, perilica posuđa je bila pokvarena, ali to ne bi trebalo pokvariti zabavu. Sve u svemu vrijedi ponoviti.

Paul Vedder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u ovoj kući. Područje je lijepo, ali smo malo udaljeni. Osobito zimi preporučuju se lanci za snijeg ili 4WD. Osim nekih manjih tehničkih nedostataka (perilica i sušilica), sve radi kako treba. Kuća je vrlo prostrana sa super krevetima!

geert hulpia gaff services bvba

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

kuća ispunjava sve uvjete u pogledu prisutnosti udobnosti. Međutim, turisti koji svakodnevno prolaze iu šumi neposredno u blizini kuće, zauzeti stazom užadi. Recepcija udaljena .... primijetio sam da je vlasnik kuće Nizozemac, ali nije prisutan u tom području.

Harm Roest

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan u Chaletu Sonnberg! Nažalost, domjenak nije prošao glatko jer je došlo do nesporazuma s ostalim gostima, ali kada se to riješilo mogli smo uživati. Odabrali smo ovu kuću za skijanje, bilo je još dovoljno snijega, samo zato što je vrijeme bilo nevjerojatno lijepo, morali ste rano na stazu jer je oko podneva snijeg već bio kašast. Staze su prekrasne i možete hodati od kuće do prve vučnice. Međutim, kod nas ova padina nije bila povezana s ostatkom terena zbog premalo snijega. Nedostatak skijališta Hochkonig je to što su područja povezana samo crvenim i crnim stazama. Dakle, ako ovo nije za vas, trebali biste se ograničiti na plava područja na svakoj planini.

Chalet, velika kuća, opremljena je svim pogodnostima. Kompletna kuhinja, televizija s nizozemskim kanalima, iako smo to malo koristili. 2 prekrasna balkona s pogledom na planine i padine gdje ujutro možete uživati u svim pticama i vjevericama. Na krevetima u kući svi smo dobro spavali.

Nakon dana skijanja bilo je divno popiti pivo na suncu i zatim se opustiti u sauni!

Što se tiče puta prema gore, on se održava čistim, ali naravno ne kontinuirano. Nismo imali problema s vožnjom gore-dolje. Samo smo se nadali da se otopljeni snijeg neće ponovno smrznuti u led jer je prilično strmo gore-dolje, ali svakako izvedivo!

Što se tiče područja, u Saalfeldenu malo dalje je jako veliki supermarket u kojem možete pronaći sve što vam treba. Direktno od kuće možete šetati prekrasnim pješačkim stazama, a možete uživati u ukusnoj hrani na raznim mjestima za ne previše.

Peter Hüttner

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Kuća je pomalo na osami iznad Maria Alma, ali dovoljno blizu da se do mjesta može brzo doći toboganom, taksijem, automobilom ili biciklom. Osamljenost sa sobom donosi potpuni mir. Kuća je izvrsno opremljena, posebno sauna, kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica te stol za stolni tenis omogućuju vam da se zaista opustite. Na terasama i balkonima možete uživati u večernjem suncu i pogledu na Aberg. Do skijališta "Ski Amadee" može se doći direktno stazom i ski busom bez potrebe za korištenjem vlastitog automobila. Za mlade, Maria Alm ili Saalfelden, udaljen 4 km, također nudi apres zabavu.

EW Bakker

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

ako tražite mir, prvi tjedan svibnja je idealan, ako želite / tražite mnogo aktivnosti, ne biste trebali ići tijekom ovog razdoblja (prva 2 tjedna svibnja gotovo je sve zatvoreno. Predivno opušteno, vrlo lijepo vrijeme (broj dana iznad 20 stupnjeva).sve u svemu imao prekrasan tjedan!

Thomas Klomke

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Kuća se nalazi u vrlo mirnom području i jamči opuštanje. Nažalost, prikaz s desne strane ne odgovara onome što je prikazano na webu. Čini se da je fotografija malo starija, jer na mjestu gdje se pružao pogled na planine sad su stabla. Svakako nije drama, ali bilo bi bolje da fotografije budu ažurne u interesu pravednog predstavljanja.\r\nAdministrator je bio stvarno vrlo ljubazan i uvijek se trudio osigurati da sve bude savršeno. Veliki kompliment!\r\nBilo je 7 prekrasnih i opuštajućih dana.

N.J.H. Cimmermans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

da biste dobili ovaj pogled morate se popeti na planinu od 18%. Uz slab snijeg to nije moguće bez lanaca za snijeg. Kada budete na vrhu, dobit ćete nagradu s dobrom kućom i lijepim pogledom. Do gondole se dolazi teškom / strmom cestom i šumskim putem. Vrlo teško za osobe u dobi ili s poteškoćama u hodanju. Preporuča se dogovoriti cijenu s dostavljačem gondole. 11 eura po povratu je puno papirologije.

Kuća je bila prekrasna, nema se čemu žaliti, samo što centralno regulirano grijanje može raditi na vrlo visokim temperaturama do neusporedivih. Kratke hlače su mi dobro došle.

Sigurno ćemo se vratiti na ljeto. Zimi previše ograničenja za nas. (3 dobne generacije)

Volite li mir, prekrasan pogled i dobro opremljenu kuću...svakako dođite i pogledajte..

Bart Jacobs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepo mjesto za šetnju, prekrasan pogled i praktična i potpuno opremljena kuća. Wi-Fi radi dobro. Sigurno za malu djecu. Kreveti su malo mekani, dekor pomalo zastario (bez DVD playera, umjeren zvuk s CD playera), ali to nam nije smetalo. Imajte na umu da se svi supermarketi subotom zatvaraju u 18:00.

Geert Vos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Preporuča se 'GPS' za dolazak na mjesto. Vinjetu s naplatom cestarine savršeno možete izbjeći vozeći zadnjih 100 km normalnim cestama. (N312N311) Preuzimanje ključeva u susjednom dijelu sela bilo je vrlo ugodno. Putovanje do planinske kuće uskom cestom od 2,9 km prvi je put bilo avantura sama po sebi. Nakon toga je to postala rutina.

Otkrili smo područje s fantastičnim vrhovima akumulacija iznad Kapruna, Eisriesenwelt u Werfenu, rudnik soli Hallein (duga vožnja), vodopad Krimml, ljetno sanjkalište Biberg (Saalfelden), itd. .. Gdje god smo išli izlazili su, ljudi su bili vrlo prijateljski na svoj austrijski način.

Kuća je bila vrlo prostrana za nas četvero, vrlo čista, potpuno je namještena, sav komfor je dostupan. (eventualno možete ostati s 8 (2 kreveta na kat u trećoj sobi)

Kuhinja je također potpuno opremljena električnim štednjakom s 4 plamenika, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu i perilicom posuđa. Na raspolaganju je dovoljno lonaca i pribora za jelo, tako da ne morate uvijek prati suđe. Perilica i sušilica također su bile pri ruci.

Sauna i kamin učinili su večeri ugodnima, nakon cjelodnevnog boravka na otvorenom ...

Ukratko, fantastičan tjedan, vrijedi ga ponoviti, jer imamo još puno toga za vidjeti u Austriji....

Mark Adriaans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prijem prilikom preuzimanja ključa bio je vrlo ugodan, pustili su nas ući u 12 sati. Kuća je izgledala dobro njegovano i čisto. Sve je tu, perilica rublja, sušilica, vrlo kompletna kuhinja, dovoljno prostora za odlaganje. Prekrasan, veliki balkon na 1. i 2. katu s udobnim stolicama i stolom. Pogled iz kuće je veličanstven. Vrlo strma cesta do kuće, a ovo stvarno morate ići autom. Ne možete samo prošetati do sela, što je šteta. Nadalje, ima mnogo toga za vidjeti i raditi u okolici. Bio je to sjajan odmor, toplo preporučujem!

P.J. Verspeek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo prostrana kuća koja je potpuno opremljena. Čak su i svi nizozemski televizijski kanali dostupni putem satelita. Lijep pogled na planine, šteta zbog onih ogromnih borova točno ispred balkona. Cesta koja vodi do kuće (tri kilometra) svaki put je izazov: uska - pa zastrašujuća u slučaju nadolazećeg prometa - i pravo uz provaliju. Gondola, udaljena 5 minuta hoda, koja vas vozi do sela je zgodna, ali skupa i Salzburgerlandcard ovdje nije besplatna.

Erica Suijkerbuijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana čista kuća potpuno opremljena, kao što su perilica rublja, sušilica, perilica posuđa, aparat za kavu, pametni TV i sonos. Kuhinja također dobro opremljena, s čak i rezačem sira za nas Nizozemce. Nedostajala nam je samo velika zdjela za zelenu salatu. Područje je vrlo lijepo i tiho s prekrasnim pogledom na planine s druge strane doline. Kupili smo pretplatu na ljetne žičare, uključujući Natrunbahn koji se nalazi iza kuće. To nam je omogućilo da u selo po sendviče i namirnice idemo bez auta. Maria Alm i obližnji Saalfelden imaju mnogo dobrih restorana, za svakoga ponešto.

Napravili smo mnogo lijepih šetnji i vozili bicikl i plivali u blizini. Tečaj penjanja na planini iza kuće također se jako isplatio.

Myron Braun

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s prekrasnim pogledom na planinski krajolik. Cesta do kuće je laka za vožnju, ali je cesta uska, pa je mimoilaženje ponekad izazov. Kuća potpuno opremljena. Prekrasna baza za otkrivanje prekrasnog okruženja. Volite li aktivan odmor, okolica Maria alma nudi mnoštvo mogućnosti.

Ghislain Hutsebaut

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan boravak sa šest. Prekrasna kuća sa svim komforom. Praktična kuhinja i okrepljujuća sauna. Kupaonica prostrana i praktična. Skijaške staze udaljene nekoliko minuta hoda. Staze zahtjevne i opsežne


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 300743

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/300743.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Maria Alm» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 36 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina