Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Designer-Chalets BABSI-ALM

maks.  6   Gosta/Gostiju
78m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
78m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 18.03 do 06.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

117 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 18.03 do 06.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

117 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Luksuzni stan u ulici Maria Alm / Dienten pored ski staze → 2 minute hoda do škole skijanja i ski lifta → potpuno opremljen dizajner s hidromasažnom kadom, saunom, terasom, garažom i spremištem za skije → potpuno opremljeni apartmani → SAT TV → flat TV → besplatni WiFi u svakom stanu → štedionica, ljekarna, restorani mogu se doći pješice za 2 minute → skijalište Hochkönig, koje je ADAC 2012. proglasio novajlijom godine → 36 žičara i 150 kilometara staza → Skijalište je dio skijaški svijet Ski Amade → Ledenik skija iza ugla na Kitzsteinhornu

Naša brvnara BABSI-ALM, tik uz skijalište, ugrađena u Steinerne Meer, namijenjena je izuzetnim ljudima koji traže nezaboravan odmor. Ako vam je dosta masovnog turizma i želite uživati u ekskluzivnom i jedinstvenom odmoru, došli ste na pravo mjesto. Za nas odmor znači napustiti svakodnevicu i doći do sebe, pronaći mir i dopustiti umu da odluta. Za nas su vaše potrebe naš najveći prioritet.

Stan D.

Luksuzni apartman sa 78 m² idealan je za parove i obitelji do 6 osoba. Dnevni boravak sastoji se od velikog kauča na razvlačenje u obliku slova U koji se idealno može izvući. Dnevni boravak nadopunjuje prekrasan prirodni drveni pod koji odražava boje drva vrata i namještaja. Prostrana dizajnerska kuhinja u bojama brvnare odvojena je drvenim vratima pored dnevnog boravka. Odatle možete kroz staklena vrata na terasu, gdje možete napasti Hochkönig.

Spavaća soba apartmana D

Prva spavaća soba sastoji se od ogromnog okruglog francuskog ležaja u kojem možete uživati u panoramskom pogledu. Druga spavaća soba s bračnim krevetom king size i izravnim pristupom terasi također vam obećava pogled koji će vam oduzeti dah. Naravno, sve dvije spavaće sobe imaju pod od prirodnog drveta.

Kupaonica iz stana D

Iz kupaonice imate jedinstven pogled na planinski lanac Hochkönig, a u kombinaciji s visokokvalitetnim dizajnerskim tušem ova vas kupaonica zavodi u vlastiti svijet.

Apartman B.

Prilikom ulaska u stan B, on se dijeli na prostrani stan s visokim stropom i zaseban stan, koji ima ukupno 78 m². Stoga je luksuzni apartman idealan za parove i obitelji do 6 osoba. Stambeni prostor u stanu uključuje prostrani kauč u obliku slova L i spavaću sobu s velikim bračnim krevetom king size i dizajnerskim krevetom za jednu osobu. Odmah zatim je balkon s kojeg možete uživati u pogledu koji oduzima dah. Stambeni prostor zaokružuje prirodni parket. Potpuno opremljena dizajnerska kuhinja odražava boje brvnare i odvojena je od dnevnog boravka vratima.
Bakin stan može se zaključati zasebno i sadrži veliki bračni krevet veličine king size i dizajnerski krevet za jednu osobu, dizajnersku kuhinju i prostranu kupaonicu

Spavaća soba stan B

Luksuzna spavaća soba u apartmanu ima bračni krevet veličine king size i dizajnerski krevet za jednu osobu, koji vas vodi u svijet snova.
Drugi dnevni boravak u bakinom stanu također sadrži bračni krevet velike veličine i dizajnerski krevet za jednu osobu, a nadopunjen je malim Joka kaučem u ugodnom kutu koji vas poziva da zadrijemate. Kao i dnevni boravak, sve spavaće sobe imaju podove od prirodnog parketa.

Kupaonica stan B

Kupaonice u luksuznom stanu i bakin stan obećavaju maksimalnu udobnost i daju riječi "kupaonica" novo značenje. Nakon napornog dana skijanja ili planinarenja, dizajnerske kade idealne su za opuštanje i možete se osvrnuti na cijeli dan.
Broj licence ili registracije: 50603-000202-2020

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 80 km Salzburg

80 km

Kolodvor 15 km Saalfelden

15 km

Izlaz s autoceste 20 km Bischofshofen

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Skijaška regija Hochkönig:

Zimi usred bijelih planina, a ljeti u bujnom zelenom krajoliku, Chalet BABSI-ALM nalazi se tik uz skijašku stazu. Zimi se prepustite očarati veličanstvenim krajolicima, čarolijom padina i rustikalnim i modernim kolibama. S ukupno 120 kilometara staza koje povezuju tri grada Maria Alm, Dienten i Mühlbach, svaki dan postaje novo iskustvo skijanja. Osim toga, bit ćete odvedeni na planinu s 33 moderna dizala. Poseban savjet je Königstour na kojem se može istražiti cijelo skijalište, a veličanstvena kulisa Hochköniga stalni je pratilac.
Čak i ljeti područje Hochköniga pokazuje vrlo posebnu stranu. Iznad svega, idila, toplina i mir mogu se osjetiti u svakom kutku ovog područja i učiniti da svakodnevni stres nestane. Počevši od biciklizma, penjanja, planinarenja ili planinarenja, sve je moguće. Prepustite se zavesti austrijskim specijalitetima u seoskim kolibama koje nude samo proizvode sa svoje farme.

Posluženo:

Apartmani brvnare BABSI-ALM nalaze se u središtu Dientena. Savršeno je polazište za skijanje, planinarenje i sunčanje, jer se selo nalazi na 1071 metara i stoga je usred skijališta. Poseban su naglasak na drevno obnovljenim cvjetnim kućama u selu i dvorani u crkvi sv. Nikole koja vam omogućuje putovanje unatrag.

Mjesto:

Budući da se koliba nalazi usred skijališta, žičare nisu daleko. Sjedežnica "Gabühl" nalazi se nasuprot planinske kolibe, a moderna sjedežnica "Bürgelalm" za šest osoba udaljena je 5 minuta hoda od skijaškog centra Dienten. Iznad svega, ova lokacija čini našu brvnaru tako posebnom, s jedne strane imate sve u roku od 2 minute hoda (pekara, tržnica Spar, restorani), usred ste akcije pa nikada ne morate koristiti automobil , s druge strane nemate buke i možete zbog mirnog posebnog položaja uživati u svom odmoru punim plućima i u miru.

Okruženje:

Nekoliko minuta hoda udaljeni su tipični lokalni restorani koji nude austrijska jela, od tipičnog Wiener Schnitzela do poznatog Salzburger Nockena do svjetski poznatog Kaiserschmarrena. Za ljubitelje pizze obližnja pizzeria nudi veliki izbor. Ako želite sami pripremiti nešto u svojoj dizajnerskoj kuhinji, na samo nekoliko minuta hoda nalazi se supermarket Spar u kojem možete jednostavno kupovati. Ako želite ugodno završiti skijaški dan, preporučujemo vam bar u skijaškom centru, koji je udaljen samo nekoliko minuta hoda. Osim toga, u skijaškom centru postoji niz trgovina i škola skijanja. Ako vam se ikada dogodi da vam se jede svježi kruh iz pekarnice, pekara je također iza ugla naše planinske kuće. Osim toga, na nekoliko minuta hoda udaljeni su brojni iznajmljivanje skija i škola skijanja.
Kod nas ne morate koristiti automobil tijekom cijelog odmora jer se sve u okolici nalazi na pješačkoj udaljenosti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 300 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena od 99 - 300 eura po danu i apartmanu.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Putovanja:

Ako vam je dovoljno skijanja, možete otići na krpljanje planinama ili jednostavno iznajmiti sanjkalište i zviždati niz sanjkalište koje je osvijetljeno noću. Također preporučujemo zaobilazni put do Kitzsteinhorna, gdje možete napraviti zavoje na snježnom ledenjaku. I za ljubitelje kulture Mozart grad Salzburg udaljen je samo 45 minuta autom od vašeg apartmana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.02.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2016

Markus iz/od Graz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

vrh gore vrh

Ekskluzivni vrhunski stanovi na najboljoj lokaciji

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor za samce


kontakt

Tvrtka Designer-Chalets
gospodin M. Designer Chalets

gospodin M. Designer Chalets

Dizajnerske brvnare iznajmljuju luksuzne stanove u Europi, samo na najboljim lokacijama s luksuznim namještajem. Odmah uz more, odmah do ski lifta ili u gradu. Iznajmljujemo luksuzne stanove s novim standardima.


Dalji smještaji od gospodin M. Designer Chalets


ostale informacije

Broj objekta: 48100

Posljednje ažuriranje: 15.03.2024

Oglas je online od: 11 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/48100.htm


«Designer-Chalets BABSI-ALM» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 18.03 do 06.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina