Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Niederndorf

maks.  8   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Skijaška uspinjača 1.9 km

1.9 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marc Rienties

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nik Hoebrechts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lokacija je bila dobra, ali ne na sunčanoj strani planine, što znači da postaje hladno nakon 18:00. Mali studio ispod je bio vlažan, ventilacija je teret. Kuhinjska oprema je bila loša. Kupili smo svoje čaše kako bismo zadovoljili naše jednostavne potrebe za pićem. Madrac na krevetu bio je previše mekan za većinu našeg društva. Prostor za gledanje televizora sada je četvrtasti salon. Nije ugodno za starije osobe. Ipak smo uspjeli provesti lijep odmor, ali neke praktične i udobne nadogradnje bi napravile razliku!

Timo van Eijs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća, unajmili smo cijelu kuću za 4 osobe. Došli smo u bijeli svijet, prekrasno. Kuća je vrlo lijepa i prostrana, okolina je tiha i blizu prirodnom području. Svaki dan smo išli do Skiwelt Wilder Kaiser Brixental. 40 minuta vožnje. Stvarno preporučljivo. Psi su također uživali.

Ruud Reemer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepa koliba, samo je šteta što zapravo nema puno dodatnih pogodnosti. Satelitska televizija nema nizozemske kanale...nema DVD playera, jako slab Wi-Fi, nema perilice rublja, kade ili bilo čega drugog što bi opravdalo cijenu. Morate ići vani do drugog apartmana, što nije navedeno u opisu kuće, i stoga nije praktično/udobno morati ići u krevet navečer kad je gotovo smrzavanje. Vanjsko stubište također je loše osvijetljeno. Ukratko, lijepa koliba ali cijena je stvarno previsoka za ono što se nudi.

Pieter Adriaanse

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasno smješten s lijepim pogledom. Potpuno opremljen. Ukusno jeli na kratkoj udaljenosti od kampa. Kamp luksuzno opremljen i uživali smo sjedeći pored vatre tijekom hladnih večeri. Wi-Fi bi trebao imati malo više snage i nedostajao nam je opis kuće i okoline, ali inače je sve bilo odlično, s povremenim pojavljivanjem srne u dvorištu.

W.J. Lelieveld

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Unatoč 2 navigacijska sustava (uključujući Google) u autu, nismo mogli pronaći adresu. Tek nakon što smo nekoliko puta pitali (odmah pored benzinske crpke lijevo prema gore) stigli smo do predivnog brvnare. Smještaj je bio fantastičan! Kakav prekrasan prostran balkon i također je stvoreno fantastičan prostor sa strane kuće. Kreveti i sobe su super! Budući da smo stariji, žao nam je što je kauč uklonjen i zamijenjen ležaljkom. Super za mlađe ljude, naravno. Okolica je prekrasna i vrlo mirna, ali zaista udaljena od skijališta..... Većinu smo skijali u Kössenu (malo manje od 30 minuta vožnje.) Divna tradicionalna ugodna atmosfera bez glasne glazbe, i za svakoga ponešto. Ako tražite više izazova i veće skijalište, morat ćete otprilike sat vremena vožnje do Sölla. To je najbliža mogućnost. Također jako ugodno! (smatrali smo...-)

Eva Recordon

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Pristup kući automobilom i pješice bio je otežan, put nije bio dobro očišćen i provodili smo mnogo sati čisteći snijeg. Kuća je vrlo ukusno uređena i opremljena je dobro. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Pauline Steneker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan apartman. Lijepo prostran, modern namješten. Za svaki trenutak dana dostupna terasa u suncu ili hladu. Perilica posuđa, kava aparat, toster, kuhalo za vodu sve dostupno. Mnogo tanjura i pribora za jelo. Nažalost, Wi-Fi je bio jako loš. Nije bilo kontakta s najmodavcem, ključ je bio ubačen u vrata po dolasku i nije bilo početne i krajnje provjere ili razgovora. Vidjeli smo puno divljači oko kuće. Šteta što nema pravog mjesta gdje možete izvesti psa ujutro i navečer, ili hodate uz cestu, ili ste u polju nekog farmera. Predivna okolina.

Franz Müller

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Imali smo vrlo opuštajući kratki odmor. Planinska kućica se nalazi vrlo idilično na gotovo 900 metara. Imali smo malog psa sa sobom, stoga nas nisu smetala dva tragova od prethodnih stanara, jednostavno smo ih sami uklonili. Usisivač bi bio poželjan. Porodica vlasnika je vrlo ljubazna. U okolini imate mnoge izletničke destinacije. Ali i boravak na verandi je vrlo opuštajuć. Rado ćemo se ponovno vratiti.

Daniel Schlitt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Chalet se nalazi na nadmorskoj visini od preko 1000 metara vrlo mirno, s samo nekoliko kuća u neposrednoj blizini i pružio je dovoljno prostora za našu grupu od 7 osoba. Kuća ima veliki vrt, fantastičan balkon koji također nudi zaštićeno mjesto za sjedenje od vjetra i vremenskih neprilika. Čak i za loše vrijeme može se provesti kvalitetno vrijeme, kuhinja je dobro opremljena, a dio sjedećeg namještaja je gotovo nov. Neki kreveti imali su čvrste madrace, drugi vrlo mekane - tako da je za svakoga bilo nešto. Zbog lokacije, pokrivenost mreže je vrlo slaba, pa su telefonski pozivi preko mobilne mreže mogući, ali podaci se prenose vrlo sporo. Zato čista priroda s lijepim velikim roštiljem i prekrasnim pogledom. Vrlo smo htjeli produžiti naš odmor i već smo preporučili Chalet dalje.

Duennig

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Veliki stan je bio sveukupno dobar. Stan u suterenu je bio malo zapušten. Kaminska peć, kako je navedeno u opisu, nije postojala. Začep odvodnog otvora u tuš kabini je relativno brzo otklonio vlasnik.

Ruud Reemer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je lijepa koliba, šteta što zapravo nema puno dodatnih sadržaja.

Satelitska televizija nema nizozemske kanale...bez DVD uređaja, vrlo slab Wi-Fi, bez perilice rublja, kade ili nečega drugog što bi opravdalo cijenu.

Morate ići vani do drugog apartmana, što nije naznačeno u opisu kuće, i stoga nije praktično/udobno ići u krevet gotovo na smrzavanje.

Vanjske stepenice su također loše osvijetljene. Ukratko, lijepa koliba, ali cijena je stvarno previsoka za ono što se nudi.

Nik Hoebrechts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lokacija je bila dobra, ali nije na sunčanoj strani planine, što znači da postaje hladno nakon 18:00.

Mali studio ispod bio je vlažan, prozračivanje je teret. Kuhinjska oprema bila je loša. Kupili smo vlastite čaše kako bismo zadovoljili naše jednostavne potrebe za pićem. Madrac na krevetu bio je premekan za većinu naše grupe. Prostor za televizor sada je četvrtasto sjedeće mjesto. Neugodno za starije osobe. Ipak smo uspjeli provesti lijep odmor, ali bi neke praktične i udobne nadogradnje napravile razliku!

W.J. Lelieveld

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Unatoč 2 GPS sustava (uključujući Google) u automobilu, nismo mogli pronaći adresu. Tek nakon što smo nekoliko puta pitali (odmah ispred benzinske stanice lijevo prema gore) stigli smo do prekrasnog brvnare. Smještaj je bio fantastičan! Takav divan prostrani balkon i sa strane kuće stvorena je fantastična prostorija. Kreveti i sobe su u redu! Budući da smo stariji, žao nam je što je kauč uklonjen i umjesto njega postavljen kauč za sjedenje. Ugodno za mlade. Okolina je prekrasna i tamo je vrlo mirno, ali stvarno malo udaljeno od skijališta... Većinom smo skijali u Kössenu (oko 30 minuta vožnje). Našli smo divnu tradicionalnu, ugodnu atmosferu bez glasne glazbe, i za svakoga nešto. Ako tražite veći izazov i veće skijalište, morate putovati oko 1 sat autom do primjerice Sölla. To je onda najbliža opcija. Također jako ugodno! (naši dojmovi...-)

Eva Recordon

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Pristup kući automobilom i pješice bio je otežan, put nije bio dobro očišćen i proveli smo puno sati čisteći snijeg.

Kuća je vrlo ukusno namještena i opremljena je dobro.

Osjećali smo se vrlo ugodno.

Pauline Steneker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan stan. Lijepo prostran, modern namješten. Za svaki trenutak dana na raspolaganju terasa na suncu ili u hladu. Perilica posuđa, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu - sve prisutno. Mnogo tanjura i pribora za jelo.

Nažalost, WiFi je bio vrlo loš.

Nije bilo kontakta s vlasnikom, ključ je bio u vratima po dolasku, a nije bilo ni početne ni završne provjere ili razgovora.

Viđeno je puno divljih životinja oko kuće. Šteta što nema dobrog mjesta gdje možete ujutro i navečer prošetati psa - ili hodate pokraj ceste ili ste na polju.

Prekrasno okruženje.

Franz Müller

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Imali smo vrlo opuštajući kratki odmor. Kućica se nalazi vrlo idilično na gotovo 900 metara.

Imali smo malog psa sa sobom, pa nas dva štapa od prethodnih stanara nisu smetala, jednostavno smo ih sami uklonili. Usisavač bi bio poželjan. Obitelj koja iznajmljuje je vrlo draga. U okolici ima puno izletišta. Ali i boravak na verandi je vrlo opuštajući. Rado ćemo se vratiti.

Daniel Schlitt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Chalet se nalazi na nadmorskoj visini od preko 1000 metara, vrlo mirno, s samo nekoliko kuća u neposrednoj blizini i pružio je dovoljno prostora za našu grupu od 7 osoba. Kuća ima veliki vrt, fantastičnu terasu s zaštićenim sjedištem od vjetra i vremenskih uvjeta. Čak i za loše vrijeme možete provesti vrijeme ugodno, kuhinja je dobro opremljena, a sjedeći namještaj djelomično je nov. Neki kreveti imali su čvršće madrace, dok su drugi bili vrlo mekani - tu je nešto za svakoga. Zbog lokacije, pokrivenost mreže je vrlo slaba, pa iako telefonski pozivi putem mobilne mreže nisu problem, podaci su vrlo spori. No, uživajte u prirodi uz lijepi veliki roštilj i predivan pogled. Rado bismo produljili naš odmor i već smo preporučili Chalet.

Timo van Eijs

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna prostrana kuća, iznajmili smo cijelu kuću za 4 osobe. Stigli smo u bijeli svijet, prekrasno.

Kuća je vrlo lijepa i prostrana, okolina je mirna i blizu prirodnog rezervata.

Svaki dan smo išli na Skiwelt Wilder Kaiser Brixental. 40 minuta vožnje. Stvarno preporučujemo.

Psi su također uživali.

Pieter Adriaanse

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepo smješten s otvorenim pogledom. Potpuno opremljen. Ukusno večerati na kratkoj udaljenosti od šatora. Šator je luksuzno opremljen i u hladnim večerima lijepo je sjediti uz vatru.

Wi-Fi bi mogao imati malo više snage i nedostajao nam je opis kuće i okoline, ali s vremena na vrijeme divljač se pojavljuje u dvorištu.

Ruud Reemer

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

To je lijepa kućica, samo je šteta što nema puno dodataka.

Satelitska televizija nema nizozemske kanale...nema DVD playera, vrlo slab WiFi, nema perilice rublja, kade ili bilo čega drugog što bi opravdalo cijenu.

Morate vani ići do drugog apartmana, što nije naznačeno u opisu kuće, pa nije praktično/udobno ići u krevet kad je gotovo smrzavanje.

Stepenice vani su također slabo osvijetljene. Ukratko, lijepa kućica, ali cijena je stvarno previsoka za ono što se nudi.

Nik Hoebrechts

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Prikaži nizozemski

Lokacija je bila dobra, ali ne na sunčanoj strani planine, što znači da postaje prohladno nakon 18:00.

Mali studio ispod je bio vlažan, ventilacija je teret. Kuhinjska oprema je bila prosečna. Kupili smo svoje čaše da bismo zadovoljili naše jednostavne potrebe za pićem. Dušeci na krevetima su bili premeeki za većinu naše grupe. Zona za gledanje televizije je sada četvrtasti dnevni boravak. Neugodno za starije osobe. Ipak, uspeli smo provesti lep odmor, ali neke praktične i udobne nadogradnje bi napravile razliku!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 301026

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/301026.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Niederndorf» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina