Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Kirchberg

maks.  9   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
WLAN bežična lokalna mreža
Fen

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 9

3 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.1 km

2.1 km

Jezero 2.1 km

2.1 km

Skijaška uspinjača 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 1.1 km

1.1 km

Kolodvor 0.6 km Kirchberg in Tirol

0.6 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


252 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ecki Gemmel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Sve super, rado ponovno. Napomena: Radi se o pravom tirolskom poljoprivrednom dvorištu, što znači da se pored kuće nalazi i aktivni kravlji tor, uključujući miris zemlje. Prijateljski i susretljivi vlasnici žive u prizemlju desno. Skijaški autobus je dostupan pješice u roku od 2 minute, ali vozi samo jednom na sat.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno i prati za nas (za 2 bebe). Ništa za reći, vrlo prijateljska i draga. Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeća i na gornjem katu apartmana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno. Razdvajanje otpada u koševe definitivno podržavam, ali nisam više znao što ide gdje: 8 sortiranih koševa. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To sam smatrao teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam nikakvih prigovora, vrlo prijateljska i draga.

Jedino minus je što se u donjem dijelu vlastitog stana puši, što je jasno osjetiti i na gornjem dijelu stana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali nisam više znala što ide gdje: 8 spremnika za sortiranje. Doma imam samo 3 (papir, zeleno i ostalo). To sam smatrala teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i dragi.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što je jasno mirisalo i na gornjem katu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali nisam više znao što bi gdje trebao stajati: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i miješano). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan, autentičan Tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana i ugodna kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo ljubazna i draga.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća i na gornjem katu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u posude svakako podržavam, ali više nisam znao koje smeće ide gdje: 8 sortiranih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, otpad i miješano). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa loše za reći, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno može osjetiti na vrhu u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Vrlo sam pozitivno raspoložen prema razdvajanju otpada u kantama, ali nisam razumio gdje što treba ići: 8 sortirnih košara. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (zbog 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitoj kući puši, što je jasno mirisalo gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali nisam više znala gdje što staviti: 8 različitih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, plastika i ostatci). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan apartman u tiroleskom stilu s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti i na gornjem katu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Pozitivno gledam na razdvajanje otpada u kontejnere, ali nisam shvatio više gdje što ide: 8 različitih kontejnera. Kod kuće imam samo 3 (papir, plastika i miješani otpad). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Stalno je htjela oprati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u apartmanu na katu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Dobro sam raspoložen za razvrstavanje otpada u spremnike, ali nisam više shvatio gdje što mora ići: 8 spremnika za razvrstavanje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno prati za nas (za dvoje beba). Ništa za reći, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kante, ali više nisam znao što treba ići gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam njih 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za prigovoriti vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se gornjem apartmanu jasno osjeti. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali više nisam znala gdje što ide: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban i autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana i lijepa kuhinja. Vlasnica je vrlo gostoljubiva. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa loše za reći vrlo prijateljski i drag.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Podjela smeća u kontejnere definitivno mi se sviđa, ali nisam više razumio gdje što treba ići: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i mješoviti otpad). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan, autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što je jasno osjetiti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više razumjela gdje sada što treba staviti: 8 kanti za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jako ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je htjela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je što se u donjem dijelu vlastite kuće puši, što se jasno osjeća gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više shvaćao gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Onda je stalno htjela oprati za nas (za 2 bebe). Ništa loše za reći, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali nisam više shvaćao što bi trebalo ići gdje: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Stalno je htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stambenom dijelu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam razumjela gdje što treba ići: 8 sortirajućih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno, ostalo). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Ništa loše za reći, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća i gore u apartmanu. Meni kao ne pušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u posude svakako podržavam, ali nisam više razumjela gdje što treba ići: 8 sortirnih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa loše ne mogu reći, vrlo ljubazna i draga.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća na katu u stanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u koševe definitivno podržavam, ali nisam bio siguran gdje što treba staviti: 8 sortiranih košara. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je često prala za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se iznad u apartmanu jasno osjeća. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u posude svakako podržavam, ali više nisam znao gdje što treba ići: 8 sortirnih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Našao sam to zbunjujućim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo srdačna vlasnica. Sve vrijeme je htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeća u apartmanu na katu. Za mene kao nepušača, vrlo je neugodno.

Pozitivno sam raspoložen za razdvajanje otpada u kante, ali nisam više znao što ide gdje: 8 različitih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši što se jasno osjeća u stanu na katu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u posude pozitivno prihvaćam, ali više nisam znao gdje šta ide: 8 sortirnih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, bio otpad i miješano). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za dvoje beba). Nemam primjedbi, jako su prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši i to se jasno osjeti u apartmanu gore. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam sortiranje smeća u kontejnerima, ali nisam shvatio gdje je što trebalo ići: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan i autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i ugodna kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je htjela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa primjedbe, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti i u apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje otpada u košarice definitivno podržavam, ali više mi nije bilo jasno gdje što treba staviti: 8 sortirnih košara. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se puši u donjem dijelu vlastitog doma, što se jasno osjeti u gornjem dijelu apartmana. Za mene kao nepušača je neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali nisam više znala gdje što ide: 8 različitih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je htjela prati za nas (za dvoje beba). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se puši u donjem dijelu vlastitog stambenog prostora, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Vrlo sam pozitivan prema odvajanju smeća u kante, ali više nisam znao što ide gdje: 8 sortirnih kanti. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno prala za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo ljubazno i lijepo.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši što se jasno osjeća gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kante, ali više nisam razumio gdje sada što treba ići: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam tri (papir, zelena i miješano). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s prekrasnom novom modernom kupaonicom u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeća na gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike definitivno podržavam, ali više nisam znala što se gdje trebalo baciti: 8 sortiranih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se dolje u njihovom stanu puši, što se jasno osjeti u stanu gore. Meni kao nepušaču jako je neugodno.

Razdvajanje smeća u kante svakako podržavam, ali nisam više bila sigurna što ide gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela uvijek oprati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za prigovoriti vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeća gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo je neugodno.

Izlučivanje smeća u spremnike definitivno podržavam, ali nisam više shvatio što je gdje trebalo staviti: 8 raznih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeća i u apartmanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Podjela smeća u kantama sigurno mi je pozitivna stvar, ali više nisam razumjela gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini mali nedostatak je što se dolje u vlastitom domu puši, što se može jasno osjetiti na gornjem dijelu apartmana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kante svakako podržavam, ali nisam više razumjela gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i dragi.

Jedina mana je što se puši u donjem dijelu vlastitog stambenog prostora, što se jasno miriše i na gornjem dijelu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo nelagodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortirajućih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini minus je što dolje u vlastitom stanu puše što se jasno osjeća na vrhu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Pozitivno gledam na razdvajanje smeća u kante, ali više nisam razumio gdje što treba ići: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelene boje i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i draga.

Jedina mala zamjerka je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajati otpad u kante definitivno podržavam, ali nisam više znala gdje što treba ići: 8 kanti za odvajanje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To sam smatrala teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Iznimno ugodan autentičan tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam zamjerki vrlo prijateljsko i ljubazno.

Jedini nedostatak je da se puši dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti u apartmanu. Meni kao nepušaču bilo je vrlo neugodno.

Podupirem razdvajanje smeća u kanti, ali više nisam shvaćao što ide gdje: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško shvatiti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepom novom modernom kupaonicom u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nema ništa za primjeriti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeća i u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Separacija smeća u spremnike apsolutno podržavam, ali više nisam razumjela što ide gdje: 8 sortirnih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može reći, vrlo prijateljski i ljubazan.

Jedini nedostatak je što se puši dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali više nisam shvatio gdje je što trebalo ići: 8 klasifikacijskih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan autentični tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može primijetiti, vrlo ljubazno i draga.

Jedini nedostatak je što se puši u donjem dijelu vlastitog stana, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neprijatno.

Podržavam odvajanje smeća u različite kontejnere, ali nisam više znala gdje što treba staviti: 8 kontejnera za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mala zamjerka je što se puši u donjem dijelu vlastite kuće, što se jasno osjeti u stanu gore. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kontejnerima definitivno podržavam, ali nisam više znala što ide gdje: 8 kontejnera za razvrstavanje smeća. Kod kuće imam njih 3 (papir, zeleno i ostalo). To sam smatrala teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Htjela je stalno prati za nas (za dvoje beba). Ništa za primijetiti vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina negativna stvar je da se dolje u vlastitom kućanstvu puši, što se jasno osjeti u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više razumio gdje što ide: 8 sortiranih kanti. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško shvatiti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nema nikakvih primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom stanu, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Podjela smeća u kontejnere svakako mi se sviđa, ali više nisam znao gdje što treba ići: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolijski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što je jasno mirisalo i u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podjela smeća u spremnike definitivno podržavam, ali više nisam znao gdje što staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam tri (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može prigovoriti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je da se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti i na gornjem katu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Pozitivno gledam na razdvajanje smeća u posudama, ali nisam više razumjela gdje što treba staviti: 8 sortirnih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostali). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolijski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za primijetiti, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom stanu, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Pozitivno se odnosim prema razvrstavanju smeća u kante, ali više nisam znao što ide gdje: 8 kanti za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i mješoviti). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tiroleski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo ljubazna vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa loše za reći, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom domu, što se jasno osjeti u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnerima svakako podržavam, ali više nisam znala što se mora staviti gdje: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljsko i ljubazno.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom stanu, što se jasno osjeti u stanu na katu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Pozitivno se odnosim prema odvajanju otpada u kante, ali više nisam znala gdje što treba ići: 8 kanti za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i ostatak). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Nemam što reći, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedino loša stvar je što se dolje u vlastitom kućnom dijelu puši, što se jasno osjeća u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali više nisam znala gdje što treba ići: 8 kontejnera za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zelene i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa i prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema se što prigovoriti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dimi u donjem dijelu vlastitog stana, što se jasno osjeti u stanu iznad. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam razumjela što sada ide gdje: 8 kanti za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnerima definitivno podržavam, ali nisam više znala što ide gdje: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijep prostrani kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam nikakvih primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mala mana je da se dolje u vlastitom stanu puši, što se i jasno osjeti u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali nisam više razumjela gdje što ide: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa i prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno prala za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u kante, ali nisam više znala što ide gdje: 8 različitih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnom novom modernom kupaonicom u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoprimljiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeća gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kontejnere sigurno podržavam, ali nisam više razumjela što sada treba staviti gdje: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i općenito). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema na što se žaliti vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je da se dolje u vlastitom stanu puši što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u kontejnere, ali više nisam razumio gdje što treba ići: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam njih 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijazno i ljubazno.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom domu, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više razumio gdje što treba biti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za dvoje beba). Nema primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeti i u stanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali više nisam razumio gdje što treba staviti: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepo opremljena kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno prati za nas (za dvoje beba). Nemam nikakvih primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je da se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u apartmanu. Meni kao nepušaču to je vrlo neugodno.

Podjela smeća u spremnike je definitivno dobra stvar, ali nisam više znala gdje što treba staviti: 8 razvrstavajućih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan, autentičan tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za dva djeteta). Nemam što dodati, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u stanu. Za mene kao nepušača vrlo je neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali više nisam razumio što gdje ide: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zelene i ostatak). Našao sam to teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za reći vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je da se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti na gornjem dijelu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam znao gdje što treba ići: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To sam smatrao kompliciranim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Nema se što prigovoriti, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u privatnom stanu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču bilo je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike svakako podržavam, ali više nisam razumjela što bi trebalo ići gdje: 8 razvrstavajućih spremnika. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijep, prostrani kuhinjski prostor. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa primjedbe, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti na gornjem dijelu apartmana. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kante svakako podržavam, ali više nisam znala gdje što ide: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To sam smatrala teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.
Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom stanu, što se jasno osjeti u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.
Razdvajanje smeća u posude svakako podržavam, ali više nisam znala gdje što treba staviti: 8 sortirnih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je neprestano prala za nas (za 2 bebe). Ništa za prigovoriti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje puši u vlastitom stanu, što se jasno osjeti i na gornjem katu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Stavljanje smeća u kante svakako podržavam, ali više nisam znao gdje što treba staviti: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim, novim, modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela oprati sve za nas (za dvoje beba). Ništa se ne može zamjeriti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini minus je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kutije definitivno podržavam, ali nisam više znala gdje što treba staviti: 8 sortirajućih kutija. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i ostatak). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina zamjerka je da se puši u donjem dijelu vlastitog stambenog prostora, što se jasno osjeti u gornjem dijelu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike apsolutno podržavam, ali više nisam razumio što ide gdje: 8 sortirnih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za dvoje beba). Nemam nikakvih primjedbi vrlo prijateljski i lijepo.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u stanu. Meni kao nepušaču to je vrlo neugodno.

Stavljanje smeća u odvojene koševe svakako podržavam, ali više nisam znao što ide gdje: 8 sortiranih koševa. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To sam našao zbunjujućim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroleski apartman s lijepim modernim kupaonicama za svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazan.

Jedini negativni aspekt je da se puši dolje u vlasničkom stanu, što se jasno osjeti u apartmanu na katu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u kante, ali nisam više razumio gdje što treba baciti: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i miješano). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno prala za nas (za 2 bebe). Nemam nikakvih primjedbi, vrlo ljubazna i draga.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti i u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču to je vrlo neugodno.

Ja sigurno podržavam razdvajanje smeća u kontejnere, ali nisam više znala gdje ide što: 8 spremišnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je neprestano prala za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo ljubazno i simpatično.

Jedina loša stvar je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje otpada u posude definitivno podržavam, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortirnih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela oprati za nas (za 2 bebe). Ne mogu ništa reći, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se puši u donjem dijelu vlastite kuće, što se jasno osjeća u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se na donjem katu u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Pozitivno gledam na odvajanje smeća u kante, ali više nisam shvatio gdje što ide: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je da se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Ja svakako podržavam razdvajanje smeća u kante, ali više nisam znala gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam tri (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško shvatiti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za dvoje beba). Nema se što reći, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina loša stvar je što se dolje u vlastitom domu puši, što je jasno osjetno u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u smeđe posude, ali nisam više razumjela gdje što treba staviti: 8 sortiranih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Stalno je željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina negativna stvar je što se dolje u vlastitom stambenom domu puši, što se na gornjem apartmanu jasno osjeća. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više shvatio gdje što ide: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan, autentičan tirolski apartman s prekrasnom novom modernom kupaonicom u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i dobro opremljena kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Ispirala je i prala za nas (za naša 2 djeteta). Nema nikakvih primjedbi - vrlo ljubazna i simpatična.

Jedina mana je što se dolje u njenom vlastitom domu puši, što je jasno osjetno i u apartmanu na gornjem katu. To je za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podjela smeća u spremnike mi je svakako pozitivna stvar, ali više nisam razumio gdje što ide: 8 spremnika za razvrstavanje smeća. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i otpad). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jako ugodan autentični tiroli apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela za nas oprati (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti na gornjem dijelu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Sigurno sam pozitivan prema odvajanju otpada u kontejnere, ali više nisam znao gdje što ide: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleni i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tyrolese apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća i na vrhu apartmana. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u posudama zasigurno podržavam, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Ništa za primjetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnerima definitivno podržavam, ali više nisam shvaćao gdje što treba staviti: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam ih 3 (papir, zeleni i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. I uvijek je željela oprati za nas (za dvoje beba). Nema nikakvih primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje puši u vlastitom domu, što se jasno osjeti u apartmanu gore. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnerima svakako podržavam, ali više nisam znala gdje što ide: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina zamjerka je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u apartmanu gore. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike sigurno podržavam, ali nisam više shvatio što je trebalo ići gdje: 8 sortirnih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlasničkom stanu puši, što se jasno osjeti u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam se više snalazila gdje što treba staviti: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema što dodati, vrlo prijateljski i ljubazna.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom kućanstvu puši, što se jasno osjeti u gornjem stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali nisam više shvaćao što ide gdje: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Htjela je stalno prati za nas (za dva djeteta). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Naravno, podržavam razdvajanje smeća u kutije, ali nisam više znala što ide gdje: 8 razvrstavajućih kutija. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je htjela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za prigovoriti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mala zamjerka je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća na gornjem katu apartmana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno mi se sviđa, ali nisam više znala gdje je što: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleno i ostatci). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi - vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je da se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća i na gornjem katu apartmana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Pozitivno gledam na razdvajanje smeća u kontejnerima, ali više nisam znala gdje što staviti: 8 razvrstanih kontejnera. Kod kuće imam njih 3 (papir, zeleno i otpad). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepo novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također nam je stalno htjela oprati (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina negativna stvar je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeti i u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više razumjela gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s prelijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno prala za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina zamerka je da se puši u donjem delu privatne kuće, što se jasno oseća u apartmanu na spratu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kantama, ali više nisam znala gdje će što: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško shvatiti to.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek se željela brinuti o pranju za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je da se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno može osjetiti u stanu. Meni kao nepušaču, vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali više nisam razumjela gdje što treba staviti: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je željela oprati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlasničkom stanu puši što se jasno osjeti i u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Sviđa mi se odvajanje smeća u kontejnere, ali nisam više razumio što ide gdje: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo ljubazno i simpatično.

Jedini minus je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeća i u apartmanu na gornjem katu. Meni kao nepušaču to je vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u kante, ali nisam više razumio gdje što ide: 8 kanti za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nema ništa za dodati vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini minus je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeti u apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante apsolutno podržavam, ali više nisam znao koje smeće staviti gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam što zamjeriti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedino minus je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti i u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante sasvim podržavam, ali nisam više znala gdje što treba staviti. 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, otpad i zeleni). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama svake spavaće sobe. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mala zamjerka je da se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razvrstavanje otpada u košare svakako podržavam, ali nisam više shvatio gdje što treba ići: 8 sortirnih košara. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Smatram to teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeća u apartmanu iznad. Za mene kao nepušača, vrlo je neugodno.

Razdvajanje smeća u kante svakako podržavam, ali nisam više razumio gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatci). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijep prostoran kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek bi za nas prala (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što dolje u vlastitom domu puši što se jasno osjeti u apartmanu gore. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u kontejnere, ali više nisam shvatio gdje što treba ići: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo zbunjujuće.

Coen Bakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Iznimno ljubazan domaćin i predivan slikoviti apartman. Jedini nedostatak je taj da dim iz donjeg kata ulazi u kupaonicu sobe 1 putem ventilacije. Sve ostalo je bilo odlično.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s prekrasnom modernom kupaonicom uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vlasnica je vrlo gostoljubiva. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je da se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Ja definitivno podržavam separaciju smeća u spremnicima, ali nisam više znala što ide gdje: 8 sortirnih spremnika. Kod kuće imam njih 3 (papir, zelena i opći). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek bila spremna oprati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može reći, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali nisam više shvatio gdje što ide: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazna.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom domu, što se jasno osjeti u gornjem dijelu apartmana. Meni kao nepušaču bilo je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante svakako podržavam, ali više nisam shvaćao gdje što ide: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelene biljke i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijep i prostrani kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek nam je htjela oprati rublje (za 2 bebe). Nema što za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je da se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća i gore u apartmanu. Za mene kao nepušača, vrlo neugodno.

Vrlo sam pozitivno raspoložen prema odvajanju smeća u kante, ali nisam više shvatio gdje što treba ići: 8 sortirajućih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za primjedbu, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini negativni detalj je da se puši dolje u vlastitom domu, a to se jasno osjeti u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo je neugodno.

S obzirom na razdvajanje otpada, definitivno sam pozitivno nastrojen, ali nisam više razumijela gdje što treba staviti: 8 spremnika za razvrstavanje smeća. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom stanu, što se jasno osjeti i iznad u apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neprijatno.

Pozitivno se odnosim prema razdvajanju smeća u kante, ali više nisam shvatio gdje što treba ići: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i glomazni otpad). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nema nikakvih primjedbi vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je da se donji dio kuće koristi za pušenje, što se jasno može osjetiti gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortirnih kanti. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa protiv, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina loša stvar je da se u donjem dijelu vlastitog stana puši što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u spremnike, ali više nisam shvaćao gdje što treba staviti: 8 sortiranih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je da se puši u donjem dijelu vlastite kuće, što se jasno osjeti u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike svakako podržavam, ali više nisam znao što ide gdje: 8 spremnika za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti vrlo prijazno i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti i u apartmanu na katu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam razumio što ide gdje: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mala zamjerka je što se puši dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u posudama svakako podržavam, ali nisam više razumjela gdje što ide: 8 posuda za sortiranje. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se dolje puši u vlastitom stanu, što se jasno može osjetiti na gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike definitivno podržavam, ali više nisam shvaćao koji otpad ide gdje: 8 sortirnih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što je jasno mirisalo gore u apartmanu. Za mene, kao nepušača, vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kante, ali nisam više znala gdje što ide: 8 različitih kanti za smeće. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je htjela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za reći vrlo ljubazno i simpatično.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u ladice definitivno podržavam, ali nisam više shvatio gdje što ide: 8 sortirnih ladica. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostale). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno prala za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je da se dolje u vlastitom stanu puši što se jasno osjeća iznad u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u kontejnere, ali više nisam znala što gdje treba staviti: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepo novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za reći, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom domu puši, što je jasno osjetiti u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam razumjela gdje što ide: 8 kanti za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno htjela prati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom dijelu kuće puši, što se jasno osjeća i u apartmanu na gornjem katu. Nedimljačima je to vrlo neugodno.

Vrlo sam pozitivan prema odvajanju smeća u košarice, ali nisam više znao što ide gdje: 8 sortirnih košara. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za primijetiti vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti i u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante svakako podržavam, ali više nisam shvatio što ide gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i otpad). To mi je bilo zbunjujuće.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan, autentičan tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši što se jasno osjeća u stanu gore. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više shvaćao što treba staviti gdje: 8 sortirajućih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također se uvijek htjela brinuti za nas (za 2 bebe). Nemam što prigovoriti, vrlo prijateljska i draga.

Jedini minus je što se puši dolje u vlastitom stanu, što se jasno osjeti u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kontejnere, ali više nisam razumio gdje što ide: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vlasnica je vrlo gostoljubiva. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i draga.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u apartmanu. Za mene kao nepušača to je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante mi se svakako svidjelo, ali više nisam shvaćao gdje što treba ići: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je htjela prati za nas (za 2 bebe). Nema zamjerki, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeti i u apartmanu na katu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Pozitivno se odnosim prema razdvajanju otpada u kante, ali više nisam shvatio gdje što treba staviti: 8 kanti za sortiranje. Kod kuće imam tri (papir, zelena i mješavina). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema pripadaka, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini negativni dio je da se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike apsolutno podržavam, ali više nisam shvaćala gdje što treba staviti: 8 spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Iznimno ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za primijetiti, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je da se puši dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Pozitivno sam raspoložen prema odvajanju smeća u spremnike, ali više nisam shvatio gdje što ide: 8 spremnika za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i otpad). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Uvijek je željela prati za nas (za dvoje beba). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u kući puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Podjela smeća u spremnike zasigurno podržavam, ali više nisam znala što staviti gdje: 8 sortirnih spremnika. Kod kuće imam samo 3 (papir, zeleni i ostatke). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može prigovoriti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu pušilo, što se jasno osjetilo i u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u špecerajama sigurno podržavam, ali više nisam znao što gdje treba: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana i lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam nikakvih primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se puši dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali nisam više razumjela što gdje ide: 8 kontejnera za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zelene i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i ugodna kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa loše za reći, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlasničkom stanu puši, što se jasno osjeti i u stanu. Osobno mi kao nepušaču nije ugodno.

Razvrstavanje smeća u kante sigurno podržavam, ali nisam više shvatio gdje što ide: 8 kanti za razvrstavanje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam nikakvih primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali nisam više znala gdje što treba staviti: 8 kontejnera za razvrstavanje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Veoma ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Veoma gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, veoma prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti i gore u apartmanu. Meni kao nepušaču veoma nelagodno.

Razdvajanje otpada u kante sigurno podržavam, ali nisam više mogao shvatiti što treba staviti gdje: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i otpad). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Iznimno ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Iznimno gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nemam prigovora, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što je jasno osjetno i u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako smatram pozitivnim, ali nisam više razumio gdje što treba staviti: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zelena i ostalo). To mi je bilo teško shvatiti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubivi vlasnik. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, jako prijateljski i ljubazan.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali više nisam znala gdje što ide: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama pored svake spavaće sobe. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Ispravno razdvajanje otpada u kante definitivno podržavam, ali nisam više razumjela gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To sam smatrala teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno prala za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedini nedostatak je što se u donjem dijelu vlastite kuće puši, što je jasno mirisati u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere definitivno podržavam, ali više nisam znao što ide gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tiroolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za dvoje beba). Nema primjedbi, vrlo ljubazna i draga.

Jedina mana je što se dolje puši u vlastitom stanu što se gore u apartmanu jasno osjeti. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u smeća definitivno podržavam, ali više nisam shvatio gdje što ide: 8 sorte košare. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam što dodati, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom stambenom prostoru, što je jasno osjetiti gore u apartmanu. To je vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Podržavam razdvajanje smeća u kante, ali nisam više razumjela gdje što treba stavljati: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i otpad). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Fina prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljska i lijepa.

Jedina mana je to što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti na katu u apartmanu. Kao nepušaču to mi je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante sigurno podržavam, ali nisam više shvaćao gdje što ide: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana lijepa kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nema ništa loše reći, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeti i u apartmanu iznad. Za mene kao nepušača, vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere mi je definitivno pozitivno, ali nisam više razumjela gdje što treba staviti: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zelenu i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan autentičan tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i dobro opremljena kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica koja je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i draga osoba.

Jedini nedostatak je što se puši dolje u vlastitom domu, što se jasno osjeća u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kutije, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortirnih kutija. Kod kuće imam samo 3 (papir, zelena i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Stalno je htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedino loša stvar je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u posude, ali nisam više razumjela gdje što treba staviti: 8 sortiranih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također nam je stalno prala (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što je jasno mirisalo na gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču bilo je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike definitivno podržavam, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortirajućih spremnika. Kod kuće imam njih 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan autentičan tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Nema na što se požaliti, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini problem je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se gore u apartmanu jasno osjeća. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kante, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortirajućih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa i prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljska i draga.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeti u apartmanu na katu. Meni kao nepušaču, vrlo neugodno.

Ja svakako podržavam odvajanje smeća u kontejnere, ali nisam više razumjela što je gdje: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je stalno htjela prati veš za nas (za 2 bebe). Nemam ništa primjedaka, vrlo prijateljska i ljubazna osoba.

Jedini nedostatak je što se puši dolje u vlastitom domu, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje smeća u kontejnerima, ali više nisam znala gdje što treba ići: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnom novom modernom kupaonicom u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za dodati, vrlo ljubazna i draga.

Jedina mana je što se puši dolje u vlastitom domu, što se jasno osjeti u stanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kantama sigurno podržavam, ali više nisam znao gdje što ide: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolijski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema se što prigovoriti vrlo prijateljsko i ljubazno.

Jedini minus je što se dolje u vlastitom stanu puši, što je jasno osjetiti gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Pozitivno se odnosim prema odvajanju smeća u kutije, ali više nisam znala gdje što treba: 8 sortirnih kutija. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je često htjela prati za nas (za dvoje beba). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mala zamjerka je to što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća na gornjem dijelu apartmana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u spremnike definitivno podržavam, ali nisam više razumjela gdje što ide: 8 spremnika za sortiranje. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan i autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini minus je što se puši u donjem dijelu vlastitog stana, što se jasno osjeti i u apartmanu na gornjem katu. Za mene, kao nepušača, vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante svakako podržavam, ali više nisam razumio gdje što ide: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam samo 3 (papir, zelena i ostatak). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam što prigovoriti vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se puši dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeća u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Pozitivno se odnosim prema razdvajanju smeća u kantama, ali više nisam razumio gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Doma imam samo 3 (papir, zeleno i ostalo). Našao sam to teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela uvijek prati za nas (za 2 bebe). Ništa loše za reći, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini mali nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća u apartmanu na gornjem katu. Kao nepušaču to je vrlo neugodno.

Razvrstavanje otpada u kontejnere svakako podržavam, ali nisam više shvaćao što gdje ide: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće ih imam 3 (papir, zelena boja i ostatak). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti vrlo ljubazno i simpatično.

Jedini minus je što se dolje u vlastitoj kući puši što jasno miriše u stanu na katu. Neugodan za mene kao nepušača.

Vrlo sam pozitivan prema odvajanju smeća u spremnike, ali više nisam razumio gdje što ide: 8 sortiranih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nema što prigovoriti, vrlo prijateljsko i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što je jasno osjetiti gornjim dijelom apartmana. Neprijatno za mene kao nepušača.

Veoma pozitivno gledam na odvajanje otpada u kante, ali više nisam shvatio što ide gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće ih imam 3 (papir, zelena i ostatak). To mi je bilo teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom kućnom dijelu puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Ja sam definitivno za odvajanje smeća u kontejnere, ali nisam više razumio gdje što treba staviti: 8 spremnika za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno udoban autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepo opremljena kuhinja. Vlasnica je vrlo gostoljubiva. Također je bila voljna prati za nas (za našu dvoje djece). Nema prigovora, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedini nedostatak je što se u donjem dijelu vlastitog stana puši, što se jasno miriše u gornjem dijelu apartmana. To mi je kao nepušaču vrlo neugodno.

Podržavam odvajanje smeća u kante, ali nisam više razumjela gdje što ide: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam tri (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Iznimno ugodni autentični tirolski apartman s lijepim novim suvremenim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Iznimno gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo ljubazna i draga.

Jedini mali nedostatak je da se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeća i u apartmanu odozgo. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u odvojene kante svakako podržavam, ali više nisam znala gdje što treba staviti: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam tri (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Stalno je htjela prati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može prigovoriti vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedino loše je što se dolje u vlastitom stanu puši, što se jasno osjeća i u apartmanu. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Podržavam razvrstavanje smeća u kontejnere, ali više nisam znala što ide gdje: 8 sortiranih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatci). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što dolje u vlastitom stanu puše duhan što se jasno osjeća gore u apartmanu. Meni kao nepušaču jako neugodno.

Podjela smeća u kante mi se definitivno sviđa, ali nisam više znala što gdje treba: 8 sortiranih kanti. Doma imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Izuzetno ugodan autentičan tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Prostrana i lijepa kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Uvijek je htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam zamjerki, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u apartmanu gore. Meni kao nepušaču je vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante svakako podržavam, ali nisam više shvaćao gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelene otpatke i ostatke). To sam našao teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela oprati za nas (za 2 bebe). Nema ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitom stanu puši što se jasno osjeća gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali nisam više razumjela gdje što ide: 8 kutija za sortiranje. Doma imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbe vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši što se jasno osjeća iznad u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali više nisam razumjela gdje što treba staviti: 8 sortirnih kontejnera. Kod kuće imam samo troje (papir, zeleno i mješovito). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek htjela prati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u apartmanu iznad. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

O percikliranju smeća pozitivno razmišljam, ali više nisam znala što ide gdje: 8 spremnika za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zelene biljke i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan apartman u tirolskom stilu s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također bi uvijek prala za nas (za 2 bebe). Nema se što prigovoriti vrlo prijateljski i ljubazno.

Jedina mana je što se dolje puši u vlastitoj kući, što je jasno mirisati u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u smećare svakako podupirem, ali više nisam znao gdje što ide: 8 posuda za razvrstavanje smeća. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i miješano smeće). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno prati za nas (za 2 bebe). Nema zamjerki, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se puši u donjem dijelu vlastitog stana što se jasno osjeća u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u posude definitivno podržavam, ali nisam više znao gdje što treba staviti: 8 sortirajućih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela uvijek prati za nas (za 2 bebe). Ništa za reći vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini minus je što se puši u donjem dijelu vlastitog stana, što se jasno osjeti u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Podržavam sortiranje smeća u košarice, ali nisam više znao gdje što treba staviti: 8 sortiranja košara. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana lijepa kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je stalno prati rublje za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može prigovoriti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se u donjem dijelu kuće puši, što se jasno osjeća u apartmanu na višem katu. Meni kao nepušaču bilo je vrlo neugodno.

Podržavam razdvajanje otpada u spremnike, ali više nisam znala gdje što treba staviti: 8 sortirajućih spremnika. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostalo), bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Željela je i stalno prati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za primjedbu, vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se jasno osjeća u gornjem stanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kante svakako podržavam, ali više nisam shvaćala gdje što treba staviti: 8 sortirajućih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatak). To mi je bio problem.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman sa lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i lijep.

Jedini nedostatak je što u donjem dijelu privatne kuće se puši što se jasno osjeti u gornjem dijelu apartmana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podjela otpada u kante svakako podržavam, ali više nisam znao koji otpad ide gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni i ostatak). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom stanu puši što je jasno osjetiti i gore u stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kante apsolutno podržavam, ali više nisam razumjela što ide u koju kantu: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleni otpad i ostatke). Smatrala sam to teškim.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno oprati za nas (za 2 bebe). Ništa se ne može reći, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Osobno sam pozitivno raspoložen prema odvajanju otpada u različite posude, ali više nisam znao što treba staviti gdje: 8 sortiranih posuda. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). Bilo mi je teško razumjeti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s prekrasnim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijep i prostran kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazan.

Jedina mana je što se ispod u vlastitom domu puši, što je gore u apartmanu jasno mirisalo. Za mene, kao nepušača, vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u koševe pozitivno podržavam, ali nisam razumio gdje što treba staviti: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zelenilo i ostalo). To mi je bilo vrlo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski stan s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prekrasna prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno prati za nas (za dvoje beba). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se u donjem dijelu vlastitog stana puši, što se jasno osjeća u gornjem stanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u posudama definitivno podržavam, ali nisam shvatila gdje što ide: 8 vrsta posuda. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela prati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazni. Jedini nedostatak je što se puši u donjem dijelu vlastite kuće, što se jasno osjeti u apartmanu na gornjem katu. Meni kao nepušaču vrlo je neugodno.

Podržavam razdvajanje otpada u posudama, ali više nisam znao što gdje treba staviti: 8 odjeljaka za sortiranje. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostatci hrane). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica koja se čak i željela stalno prati za nas (za dvoje beba). Nema ništa za prigovoriti vrlo prijateljska i ljubazna.

Jedina mana je što se u vlastitom domu ispod puši što se jasno osjeća u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante svakako podržavam, ali više nisam znao što ide gdje: 8 sortirajućih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tiroleski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku sobu. Prostrana i ugodna kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je htjela stalno prati za nas (za 2 bebe). Ništa za reći, vrlo prijateljska i draga osoba.

Jedina loša stvar je što se dolje u vlastitom domu puši što se jasno osjeti gore u apartmanu. Meni kao nepušaču vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u posudama sigurno pozdravljam, ali više nisam razumjela što gdje treba staviti: 8 sortirajućih kontejnera. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također bi uvijek htjela oprati za nas (za 2 bebe). Ništa ne primam, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je da se donji dio privatne kuće puši, što je jasno osjetiti u stanu. Za mene kao nepušača to je vrlo neugodno.

Razdvajanje otpada u koševima svakako podržavam, ali nisam više znao što ide gdje: 8 sortiranih koševa. Kod kuće imam tri (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan i autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana i lijepo uređena kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica koja je htjela redovito prati odjeću za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, jako prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je da se dolje u njenom stanu puši, što se u apartmanu na katu jasno osjeti. Kao nepušačima, to nam je bilo neugodno.

Razdvajanje smeća u kontejnere svakako podržavam, ali više nisam znala što ide u koji: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam tri (papir, zeleno i ostalo). Teško mi je bilo pratiti.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tiroolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Prostrana kuhinja. Vrlo srdačna vlasnica. Također je željela uvijek prati za nas (za 2 bebe). Ništa loše ne mogu reći, vrlo ljubazno i simpatično.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši što se jasno osjeti u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razvrstavanje otpada u kante, ali nisam više razumjela što je gdje trebalo staviti: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam tri (papir, otpad i zeleno). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Izuzetno gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek prala za nas (za 2 bebe). Ništa loše ne mogu reći, jako prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se dolje u vlastitoj kući puši, što se gore u apartmanu jasno osjeti. Meni koji ne puši, to je jako neprijatno.

Podržavam razdvajanje smeća u spremnicima, ali nisam više znao u koju kantu što treba staviti: 8 sortirnih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Ugodna prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno oprati za nas (za 2 bebe). Nema primjedbi, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina mana je što se u stanu dolje puši u vlastitom domu, što se jasno miriše i u apartmanu iznad. To je za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kontejnere pozitivno je gledam, ali više nisam razumjela što ide gdje: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama uz svaku spavaću sobu. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je uvijek željela oprati za nas (za 2 bebe). Nemam ništa za primijetiti, vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedina loša strana je to što se puši u donjem dijelu vlasničkog stana, što se jasno osjeti u gornjem dijelu apartmana. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Podržavam razvrstavanje otpada u kante, ali nisam shvatio gdje što ide: 8 vrsta kanti. Kod kuće ih imam 3 (papir, zeleno i ostatci). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentičan Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijep prostor za kuhinju. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također se brinula za pranje za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti vrlo prijateljski i ljubazni.

Jedini nedostatak je što se dolje u vlastitoj kući puši, što je jasno osjetiti u gornjem apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razvrstavanje smeća u kantama koje podržavam, ali više nisam razumjela cijelu organizaciju: 8 kanti za razvrstavanje smeća. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodan autentični Tirolski apartman s lijepim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiva vlasnica. Također je željela stalno oprati za nas (za 2 bebe). Ništa za primijetiti, vrlo ljubazno i lijepo.

Jedina mana je što se dolje u vlastitom domu puši, što se jasno osjeti gore u apartmanu. Za mene kao nepušača vrlo neugodno.

Razdvajanje smeća u kante definitivno podržavam, ali nisam više shvatio gdje što treba staviti: 8 sortiranih kanti. Kod kuće imam 3 (papir, zeleno i ostalo). To mi je bilo teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Anthony Rubain

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Samo poruka da vam zahvalimo na našem jednotjednom odmoru, imali smo stvarno dobar tjedan u Kirchbergu, apartman je bio sjajan, a snježni uvjeti također! Zato vam hvala za posao koji ste obavili! Srdačan pozdrav Anthony

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Ron de Moel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan tjedan tamo s 8 ljudi, prilično puno četvornih metara, velikim spavaćim sobama svaka sa svojom kupaonicom, velikom kuhinjom i lijepim prostorom za sjedenje/blagovaonicom, dragim vlasnicima i divno je vidjeti da on također ima oko 20 u istoj zgradi ima krave! Oko 10 do 15 minuta hoda do ugodnog centra sela,

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

A, Kalkman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

S roditeljima, svekrvom, 2 brata i vlastitom obitelji s 2 odrasle osobe i bebom, proveli smo jako lijep odmor u Spertendorfu. Prekrasno mjesto, dobra lokacija i ljubazni, gostoljubivi ljudi. Preporučeno!

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Jochen Kann

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Prijem je bio vrlo prijateljski raspoložen. Manji problemi su odmah otklonjeni. Raspored prostorija nam je odgovarao. Sala za doručak i dnevni boravak vrlo su pogodni za veće grupe. Međutim, kuhinja nije dobro opremljena za kuhanje. Nedostaje prikladnih lonaca i tava. Do mjesta se može doći nakon 15-20 minuta hoda.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Daan Loman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imao sam sjajan odmor u ovoj lijepo preuređenoj seoskoj kući, Jako, puno prostora, korektna recepcija, čisto i lijepo okruženje. Lokacija je također dobra, odmah izvan sela, što nam se svidjelo, jer je predivno tiho i udaljeno je možda samo 5 -8 min, pješice do naselja,

Erica Hooijmaijers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Ecki Gemmel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Sve je bilo super, opet rado.



anotacija

To je prava tirolska farma, tj. u sklopu kuće postoji i rabljena štala za krave, uključujući i miris sela.

Ljubazni i uslužni vlasnici žive u prizemlju s desne strane.



Do ski busa može se doći pješice za 2 minute, ali vozi samo jednom na sat.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Anthony Rubain

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Samo poruka da vam zahvalimo na našem jednotjednom odmoru, imali smo stvarno dobar tjedan u Kirchbergu, apartman je bio sjajan, a snježni uvjeti također! Zato vam hvala za posao koji ste obavili! Srdačan pozdrav Anthony

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Jochen Kann

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Prijem je bio vrlo prijateljski raspoložen. Manji problemi su odmah otklonjeni. Raspored prostorija nam je odgovarao. Sala za doručak i dnevni boravak vrlo su pogodni za veće grupe. Međutim, kuhinja nije dobro opremljena za kuhanje. Nedostaje prikladnih lonaca i tava. Do mjesta se može doći nakon 15-20 minuta hoda.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

A, Kalkman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

S roditeljima, svekrvom, 2 brata i vlastitom obitelji s 2 odrasle osobe i bebom, proveli smo jako lijep odmor u Spertendorfu. Prekrasno mjesto, dobra lokacija i ljubazni, gostoljubivi ljudi. Preporučeno!

Ron de Moel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan tjedan tamo s 8 ljudi, prilično puno četvornih metara, velikim spavaćim sobama svaka sa svojom kupaonicom, velikom kuhinjom i lijepim prostorom za sjedenje/blagovaonicom, ljubaznim vlasnicima i divno je vidjeti da on također ima oko 20 u istoj zgradi ima krave! Oko 10 do 15 minuta hoda do ugodnog centra sela,

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako da sam siguran u odvajanje otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako da sam siguran u odvajanje otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.

Ecki Gemmel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Sve je bilo super, opet rado.



anotacija

To je prava tirolska farma, tj. u sklopu kuće postoji i rabljena štala za krave, uključujući i miris sela.

Ljubazni i uslužni vlasnici žive u prizemlju s desne strane.



Do ski busa može se doći pješice za 2 minute, ali vozi samo jednom na sat.

Erica Hooijmaijers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo udoban autentični tirolski stan s prekrasnim novim modernim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi. Lijepa prostrana kuhinja. Vrlo gostoljubiv vlasnik. Uvijek je htio oprati za nas (za 2 bebe). Nemate za što prigovoriti, vrlo ljubazni i ljubazni.

Jedina mana je što ljudi puše dolje u vlastitoj kući, što se jasno osjeti gore u stanu. Vrlo neugodno za mene kao nepušača.

Svakako sam pozitivan što se tiče odvajanja otpada u kante, ali više mi nije bilo jasno što treba staviti: 8 kanti za razvrstavanje. Doma imam 3 (papir, zeleni i rest). Bilo mi je teško.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 301134

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/301134.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Kirchberg» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 252 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina