Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Diex

maks.  6   Gosta/Gostiju
117m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
117m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 12 km

12 km

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


36 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

P. John

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Edwin Lambregts

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

M. Derr

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Roberto Bakkenes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

A.B.M. Bekker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

E Pasman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

J. Bonnes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Roel Huiting

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

E. Nijhoff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Rink Slotema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasne praznike u ovoj kući u Diexu. Kakav ogroman prostor i predivan pogled dolinom. Smjeli smo koristiti kuću zajedno s donjim stanom: to je pružilo još više prostora i omogućilo pristup dodatnoj kupaonici. Tišina doline, atmosfera kuće i prekrasna okolina učinili su ovo fantastičnim mjestom.

Geert Kluiter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za one koji traže miran odmor, lijepa okolina i gradovi poput Volkermarkta i Klagenfurta u blizini za ugodne izlete, također su i jezera u blizini za plivanje. Obitelj Hartl vrlo su prijateljski, osjećate se odmah opušteno.

JH Okken

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani od gospodina Hartla. Na nas je čekala boca vina i dobrodošli kartela. Kuća je lijepa, velika i udobna. Diex je mirno selo. Možete jednostavno jesti tamo, ali za kupovinu i slično morate ići u Volkermarkt, udaljen 13 km. Diex je dobra polazna točka za prekrasne planinske šetnje, gdje postoje staze koje započinju i završavaju u Diexu, tako da nije potrebno voziti. Možete plivati u Klopeinersee-u ili u bazenu u Volkermarktu. Ako želite sunčati se na jednom od pristaništa na Klopeinersee-u, morate platiti, a neka mjesta nisu jeftina. Za put natrag, mladići su dobili slatkiše od gospodina i gospođe Hartl. Sve u svemu, prekrasan odmor. Jedini nedostatak je taj što zbog visine navečer nemate puno toplih večeri. S druge strane, ako je lijepo vrijeme, možete već od 8:00 sjediti na suncu ujutro.

A.L. Bakker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

28. lipnja - 11. srpnja 2008: Dva prekrasna tjedna! Kuća je posebno prostrana, položaj je prekrasan (nije baš tako slobodan kao na slici zbog novih građevina lijevo i desno, ali ipak lijep), a selo je slatko. U našem se odmoru pokazalo da Diex ima najviše sunčanih sati u Austriji. Vlasnik se trudi da sve bude uredno. Ljudi su ljubazni. Ako moramo spomenuti "poboljšanja", to su visoki troškovi nakon boravka (turistička taksa, voda, struja itd.) i činjenica da za mnoge atrakcije/staze za šetnju uvijek trebate biti barem sat vremena na putu (ali naravno, bolje smo to trebali istražiti unaprijed).

J. Salentijn-van der Bij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

odmor od 14. do 28. lipnja 2008. Stigli smo ovdje s kišom, nakon tri poziva morali smo pokucaj na vrata. Gospodin Hartl pokazao nam je kuću s potrebnim pravilima, nakon njegovog odlaska raspakirali smo kovčege, odmor može početi. Prvu polovicu odmora imali smo puno kiše, magle i još kiše. Druga polovica bila je sunčana preko dana, ali navečer hladno ili kišovito. Posljednji dani našeg odmora završili su grmljavinskim nevremenom, tučom i puno kiše. Iskusili smo gotovo sve vremenske uvjete. Gospodin Hartl došao je provjeriti travnjak, bio je zabrinut da li je tuča prouzrokovala štetu. Što se tiče odmora, nismo baš imali sreće jer su postavljane nove cijevi. Ujutro nas je u 07:00 probudio bager, a trajalo je sve do 18:00 sati. Dakle, ne mogu to nazvati tišinom, od 14 dana imali smo 12 dana radova oko kuće. Pogled je fantastičan i uživali smo u čoporu jelena u dolini. Mnogo smo se vozali i vidjeli mnogo toga. Najviša točka našeg odmora bila je na 2100 metara, šteta što je pogled bio blokiran oblačnim vremenom, ali to je bilo vrlo iskustvo. Srdačan pozdrav, Obitelj Salentijn

Jan van de Zande

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Srdačan doček i dobra objašnjenja o sadržajima kuće od strane vlasnika. Oni su vrlo susretljivi. Planinska kuća je prostrana trokatnica od koje smo zapravo koristili samo prizemlje (2 osobe). Dobar, čvrst madrac. Dobre ručnike. Sve što vam treba je tu. Predivan pogled na dolinu i padinu nasuprot, s Karavankama u daljini. Na balkonu možete udobno sjediti (stol, stolice, kišobran) i ležati (ležaljke), i na suncu i u hladu. Kuća s puno privatnosti gdje se brzo osjećate kao kod kuće. Kuća je dobra polazišna točka za šetnje oko Diexa. Na općinskoj kući dostupna je karta sa 18 ruta (5-15 km) (1 euro) s Diexom kao polazištem. Ove šetnje jasno su označene i dobro obilježene i lako se prolaze (npr. Zauberkogelweg, Probstkogelweg, Sapotnigofenweg, Wandelitzenweg). Lijepa šetnja u blizini je do Grosser Sauofen, npr. iz Steinerhütte u Ebersteinu. Planinska kuća također je dobra opcija za posjet raznim jezerima, gradovima u blizini i muzejima (npr. Liaunig, Neuhaus). U Diexu je gostionica (200 m) s terasom, dobrim obrocima, kavom i kolačima. Trgovine više nema u Diexu. Za kupnju namirnica najbliže mjesto je Völkermarkt (13 km, 15 minuta autom). Lijepo je što ste visoko i često sjedite na suncu i gledate dolje na oblake u dolini. Zbog toga je vrijeme obično ljepše nego u dolini. Predivna lokacija!

N.L. Lagendijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kućica na planini, apsolutno preporučljiva. Kućica je vlasništvo starijeg para koji živi u obližnjem selu Völkermarkt. Kućica je vrlo potpuno opremljena i puno je ugodnija nego što fotografije sugeriraju. Ima potpuno opremljenu kuhinju s pećnicom i mikrovalnom pećnicom. Balkon je vrlo prostran i pruža prekrasan pogled. Imajte na umu da večeri mogu biti hladne zbog visine. Donijeli smo nekoliko deka tako da smo vani mogli sjediti. Vrt koji pripada apartmanu niže (obično nije iznajmljen) nismo koristili, na balkonu smo se mogli odlično grilati. Ispod se nalazi i perilica rublja koju možete koristiti. Postoji zaseban WC. Kupaonica je nažalost vrlo zastarjela, a i krevet bi trebao biti zamijenjen. To ne umanjuje činjenicu da je ovo divna kućica u kojoj možete provesti tjedan dana. Vrlo je prostrana i ispred nje se nalazi privatno parkiralište. Kućica nije toliko usamljena kao što se čini na fotografijama, tijekom godina je nešto dodano. Ipak, vrlo je mirno i osjećate se kao da ste sami na svijetu (osim krava na niže smještenoj livadi). Samo selo Diex nije previše zanimljivo. Postoji lokalna trgovina koja prodaje osnovne potrepštine (kao jednostavna trgovina u kampu), ali i svježe pecivo. Tu je i restoran koji nam se nije činio previše posebnim. U okolici ima puno aktivnosti. U Völkermarktu postoji nekoliko supermarketa, možete jesti i sjesti na terasu. Klagenfurt je veći grad koji je pola sata vožnje udaljen, zasigurno vrijedi posjetiti. Također, vrijedan je posjeta slap Tscheppaschlucht (Ferlach). Postavljena je ruta s stepenicama i potrebnim ogradama. Kada dođete do slapova, možete još pola sata prošetati do Gasthof Deutsche Peter, gdje možete ukusno ručati. Natrag možete autobusom (staje ispred kuće), cijena autobusne karte uključena je u ulaznicu za slap (oko 8 eura). Klopeinersee je tik do ugla. Tijekom našeg posjeta (kolovoz 2016.) bilo je vrlo gužvano i turistički. Wörthersee, malo dalje od Klagenfurta, smatrali smo puno boljim. Prekrasan i bistar, nije toliko gužvov kao i simpatične kafiće uz jezero. Možete se baviti raznim vodenim sportovima. Posljednji aktivnost koju smo poduzeli je penjanje (planinarenje duž osigurane staze). Obavili smo Krainer Stieg (na slovenskoj granici) i Walter Mory (Petzen). Zadnje je definitivno vrijedno jer se penje uz pomoć žičare, šeta do penjanja i zatim se u krugu penje nazad do žičare, vrlo je izvedivo. Na vrhu žičare je restoran. Cijela priča, osobno sam puno koristio od recenzija drugih na ovoj stranici, odande. Sve u svemu, imali smo prekrasan odmor! Kombinirali smo ga s posjetom Zagrebu, prekrasan grad! Savršena promjena s aktivnim odmorom u Austriji, jer u Zagrebu ima puno lijepih terasnih restorana. ugodan odmor!

W.A. Muilwijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Radi se o lijepoj kući na fantastičnom mjestu. Vlasnik i lokalno stanovništvo bili su vrlo ljubazni. Posjetite obližnji restoran. Dobra kuhinja za vrlo pristupačne cijene, s obiljem hrane. Za svježe pecivo i nekoliko namirnica svakako posjetite dućan u selu. Možete uživati u plivanju u jezeru Klopeinersee. Pored toga, u okolici ima puno toga za vidjeti i raditi.

Marcel Onland

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća ima prekrasan pogled!!!! Često smo bili iznad oblaka, predivan prizor. Sve je bilo dostupno u kući, i sve je bilo uredno. Vlasnik je bio vrlo ljubazan i susretljiv. (dao nam je savjete za izlete, donio domaći med i čokoladu za djecu) Kuća ima vrlo mirnu lokaciju, u samom selu nema puno toga za raditi. Ipak, lijepo igralište je bilo pokraj crkve. Svako jutro smo mogli kupiti svježe kiflice u trgovini pored crkve (čak i nedjeljom!) Kupili smo Karnten kartu za 2 tjedna, s kojom smo često mogli besplatno posjetiti atrakcije i znamenitosti. Ukratko, proveli smo fantastičan boravak ovdje, posebno drugi tjedan s puno sunca i visokim temperaturama. Vanjski bazen u Volkermarktu (blizu) često smo posjećivali, lijep čist bazen s toboganom i brzacima! 04-07-09 do 18-07-09. Obitelj Onland Ootmarsum.

Patricia Winants

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Okolina nudi mnogo sjajnih izleta, možete se voziti žičarama u planine ili proći jedan dan u gradovima Graz ili Klagenfurt. Ako je vrijeme malo lošije, još uvijek možete ići van.

Jan van de Zande

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Srdačno primanje i dobro objašnjenje kućnih sadržaja od strane vlasnika. Vrlo susretljivi.

Chalet je prostrana kuća s tri kata koju smo zapravo koristili samo u prizemlju (2 osobe). Dobar čvrsti madrac. Dobar ručnik. Sve što vam treba je tu. Prekrasan pogled na dolinu i brdo preko puta, s Karavankama u daljini. Na balkonu se možete udobno smjestiti (stol, stolice, suncobran) i ležati (ležaljke), i na suncu i u hladu. Kuća s puno privatnosti u kojoj se brzo osjećate kao kod kuće.

Kuća je dobra polazna točka za šetnje oko Diexa. Na općinskoj zgradi dostupna je karta s 18 ruta za šetanje (5-15 km) (1 euro) s Diexom kao polaznom točkom. Ove šetnje su jasno označene i dobro usmjerene (npr. Zauberkogelweg, Probstkogelweg, Sapotnigofenweg, Wandelitzenweg). Lijepa šetnja u blizini je do Grosser Sauofena, npr. iz Steinerhüttea u Ebersteinu. Chalet je također dobra mogućnost za posjet raznim jezerima, gradovima u blizini i muzejima (npr. Liaunig, Neuhaus). U Diexu postoji gostionica (200 m) s terasom, dobrom hranom, kavom i kolačima. Nema više trgovina u Diexu. Za kupovinu, Völkermarkt (13 km, 15 minuta autom) u kojem se nalazi mnogo trgovina najbliže je mjesto.

Lijepo je što ste visoko i često sjedite na suncu i gledate na oblaka u dolini. Zbog toga je vrijeme tamo obično ljepše nego u dolini. Prekrasna lokacija!

J. Salentijn-van der Bij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

odmor od 14. do 28. lipnja 2008

Stigli smo ovdje po kiši, nakon 3 poziva pokucali smo. gosp. Hartl nam je pokazao kuću s potrebnim pravilima, raspakirao kofere nakon odlaska, odmor može početi.

Prvu polovicu praznika imali smo dosta kiše, magle i više kiše.
Druga polovica je bila sunčana tijekom dana, ali navečer je bilo hladno ili kiša.Zadnji dani našeg odmora završili su s tučom (kao golublje jaje velika) grmljavinom i puno kiše.
Doživjeli smo gotovo sve vremenske uvjete.
Gospodin Hartl je došao pokositi travnjak i pitao se je li tuča napravila kakvu štetu.

Što se ostalog tiče, nemamo sreće, postavljena je nova kanalizacija.
ujutro u 07:00 sati probudio nas je bager, i to je trajalo do 18:00 sati.
Tako da ne mogu to nazvati tihim, 14 dana
imali smo 12 dana posla oko kuće.

Pogled je fantastičan, a mi smo uživali u krdu jelena u dolini.
Puno smo se vozili i vidjeli puno.
Najviša točka našeg odmora bila je na 2100 metara, šteta što je pogled bio zaklonjen
oblačno vrijeme, ali bilo je to pravo iskustvo.

Pozdrav,
Obitelj Salentin

D.h. Lievestro

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan tjedan u Diexu, Diex je vrlo mirno selo. Pogled s balkona je prekrasan. Možete napraviti lijepe šetnje u okolici. U kući nedostaju fini stolci.

A.L. Bakker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

28. lipnja - 11. srpnja 2008.: dva prekrasna tjedna! Kuća je vrlo prostrana, lokacija je prekrasna (nije tako slobodna kao na fotografiji zbog novogradnje lijevo i desno, ali prekrasna), a selo je lijepo. Da Diex ima najviše sunčanih sati u Austriji, pokazalo se tijekom našeg odmora. Vlasnik se maksimalno trudi da sve bude uredno. Dobri ljudi.
Ako još moramo spomenuti 'točke za poboljšanje', to su visoki naknadni troškovi (boravišna pristojba, voda i struja, itd.) te da ste uvijek barem sat vremena udaljeni za mnoge atrakcije/pješačke rute (ali trebali bismo imati pogledao to bolje unaprijed) .

Jaco Den Boer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Huize Hartl je lijep dom za ljude koji vole mir i tišinu i vole izlaziti. Diex je mali, prekrasan grad s vrlo lijepom trgovinom u kojoj možete nabaviti svježi kruh. Kuća je prilično puna sa svim vrstama stvari od vlasnika. Sve pomalo zastarjelo. Prekrasan pogled na planine s mnoštvom mogućnosti za šetnju.

Marcel Onland

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća ima jako lijep pogled!!!!
Redovito smo bili iznad oblaka, lijepa jedna
lice Sve je bilo prisutno u kući i sve je izgledalo uredno Vlasnik je bio vrlo
ljubazni i uslužni. (Dajte nam savjete za izlete, donijeli domaći med
i čokolada za djecu) Kuća je na vrlo mirnoj lokaciji, u samom selu nema puno posla. Kod crkve je lijepo igralište.
I svako jutro mogli smo kupiti svježi kruh u dućanu pokraj crkve (čak i nedjeljom!)
Kupili smo karticu Karntencard na 2 tjedna, s kojom često možete besplatno ući u atrakciju ili znamenitosti. Ukratko, imali smo fantastičan boravak ovdje, s puno sunca i visokim temperaturama, posebno drugi tjedan. Zatim smo koristili vanjski bazen u Volkermarktu (u blizini).posjećen puno, lijep čist bazen s toboganom i brzacima!
04-07-09 do 18-07-09.Fam. Onland Ootmarsum.

H van der Hoest

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo odmor na koji smo se mogli osvrnuti ako vam je stalo do prirode, ovo je mjesto sjajno. I sigurno je mirno područje ako vam je stalo do svega ovoga, onda je Diex pravo mjesto. Ugodna kuća za prijem puna je atmosfere prema standardima Karintie. Svi prisutni. Za nas je to bilo Top !!!

JH Okken

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Gospodin Hartl nas je vrlo srdačno dočekao. Tamo nas je čekala boca vina i kolica dobrodošlice. Kuća je lijepa, velika i udobna. Diex je mirno selo.
Možete lako jesti vani, ali po namirnice i sl. ljudi moraju ići na Volkermarkt, udaljen 13 km vožnje.
Diex je dobra polazna točka za prekrasne planinske šetnje, postoje rute koje počinju i završavaju u Diexu, tako da ne morate koristiti automobil. Možete plivati u Klopeinersee ili u kupelji u Volkermarktu.
Ako se želite sunčati na jednom od molova na Klopeinerseeu, to morate platiti, kod nekih to nije jeftino.
Za povratak dečki su od gospodina i gospođe Hartl dobili slatkiše za put. Sve u svemu prekrasan odmor. Jedina mana je što zbog nadmorske visine nemate baš tople večeri navečer. S druge strane, po lijepom vremenu možete sjediti na suncu od 8:00 ujutro.

L.j. Maters - Van Alphen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica je vrlo topla, kućica je na prekrasnom mjestu u stvarno mirnom selu. Sendviči su dostupni svaki dan (osim nedjelje) i ne morate daleko hodati do ljubaznog restorana s dobrim omjerom cijene i kvalitete (stvarno povoljno). Prekrasan pogled, razne šetnje u okolici i puno toga za raditi u široj okolici. Prostrana kuća s balkonom koji je već ujutro osunčan - navečer brže hladi zbog hlada (i visine). Vrt nije pogodan za djecu koja žele igrati nogomet i sl. Preporuka za one koji traže mir!

N.L. Lagendijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća na planini, apsolutno preporučena. Kućica pripada roditeljskom paru koji živi u obližnjem selu Völkermarkt. Vikendica je potpuno opremljena, puno je ljepša nego što slike govore. Tu je potpuno opremljena kuhinja s pećnicom i mikrovalnom pećnicom.

Balkon je vrlo prostran i pogled je prekrasan. Imajte na umu da navečer znatno zahladi zbog nadmorske visine. Ponijeli smo neke lijepe pledove, pa smo ipak mogli sjediti vani. Nismo koristili vrt koji pripada stanu ispod (obično se ne iznajmljuje), mogli smo imati odličan roštilj na balkonu. Dolje se nalazi i perilica rublja koju možete koristiti.

Postoji odvojeni WC. Kupaonica je nažalost vrlo zastarjela, a krevet se također može zamijeniti. To ne mijenja činjenicu da je to prekrasna kuća za provesti tjedan dana. Vrlo je prostran i ima privatni parking ispred vrata. Kućica nije tako usamljena kao što fotografije sugeriraju, tijekom godina je dograđivana. Ipak je vrlo tiho i zamislite sebe samog na svijetu (s kravama na donjem pašnjaku).



Samo selo Diex nije mnogo. Postoji lokalna trgovina koja prodaje najnužnije (slično običnoj trgovini za kampiranje), ali i svježe sendviče. Postoji restoran, koji se nama nije činio posebno.

Ima puno toga za raditi u okolici. Postoji nekoliko supermarketa u Völkermarktu i možete zgrabiti nešto pojesti i terasu. Klagenfurt je veći grad udaljen pola sata vožnje, vrijedan posjeta. Vodopad Tscheppaschlucht (Ferlach) također vrijedi posjetiti. Trasa je postavljena sa stepenicama i rukohvatima gdje je to potrebno. Kada dođete do vodopada, možete hodati još pola sata do Gasthof Deutsche Peter, gdje možete pojesti ukusan ručak. Možete se vratiti autobusom (staje ispred vrata), autobusna karta je uključena u ulaznicu za vodopad (cca. 8€).

Klopeinersee je odmah iza ugla. Tijekom našeg posjeta (kolovoz 2016.) bilo je vrlo prometno i turističko. Jako nam se svidjelo Wörthersee, odmah iza Klagenfurta. Prekrasno čisto, ne tako prometno, lijepi šatori uz jezero. Tamo se možete baviti svim vrstama vodenih sportova.

Posljednja aktivnost koju smo poduzeli bio je klettersteigen (penjanje po osiguranoj ruti). Radili smo Krainer Stieg (na slovenskoj granici) i Walter Mory (Petzen). Pogotovo ovo zadnje se jako isplati jer se popneš žičarom, prošetaš do via ferrate i onda se penješ natrag do žičare u krug, to je lako napraviti. U blizini lifta nalazi se mjesto za ručak.



Prava priča, i sam sam imao mnogo koristi od recenzija drugih na ovoj stranici, dakle. Sve u svemu imali smo prekrasan odmor! Spojili smo to s izletom u Zagreb, predivan grad! Savršena promjena uz aktivan odmor u Austriji, jer Zagreb je prepun ugodnih terasa.



Sretni blagdani!

Erik Nederpel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Toplo primljeno. Super lijepo okruženje i taj pogled je veličanstven. Kuća na lijepoj lokaciji. Nažalost bilo je i kišnih i hladnih dana od 12 stupnjeva. U kotlini tada nekoliko stupnjeva toplije. Stanovnici Diexa vrlo ljubazni. Lijepo područje s puno pješačkih staza. U blizini pansiona s jednostavnom kuhinjom, bez dodataka. Izvrsna hrana kad nam se nije dalo sami kuhati. Želite li dobru ribu, imaju i druga jela naravno, preporučamo da pojedete Landgasthof Schneider u Enzelsdorfu blizu Griffena. Ukusna hrana.

Geert Kluiter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za one koji traže mir, prekrasno okruženje i gradove kao što su Volkermarkt i Klagenfurt u blizini za zabavne izlete, jezera su također u blizini za kupanje.

Obitelj Hartl vrlo je prijateljska i odmah se osjećate opušteno.

Rink Slotema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo prekrasan odmor u ovoj kući u Diexu. Kakav golem prostor i prekrasan pogled na dolinu. Bilo nam je dopušteno koristiti kuću uključujući i stan ispod: to je dalo još više prostora i omogućilo pristup dodatnoj kupaonici. Tišina doline, atmosfera kuće i prekrasno okruženje učinili su ovo fantastičnim mjestom.

Bart van der Vlugt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imao sam prekrasan odmor u Diexu (izgovara se Die-ex) Prostran smještaj sa svime što vam je potrebno za uživanje u prekrasnom odmoru. Mi smo imali peh da je susjed kvario svoj krov čekićem i krenuo u 06:30 (zbog vrućine, mislim). No gledamo s vedrije strane: dani su dobro provedeni. Obavljena su mnoga putovanja, ukusno (dobro i jeftino) jede se u Gasthausu (Messnerwirt) udaljenom oko 100 metara. Lijepo selo, nažalost malo slobodnih mjesta. Na primjer, postoje 2 (velika) Gasthausera za prodaju / za iznajmljivanje, a lokalna trgovina sa svime i svačim je također zatvorena. Ali sve u svemu: prekrasna kuća i 2 prekrasna tjedna odmora!

Jan Johannes Doff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Osobito topla dobrodošlica g. Hartla, elokventnog 80+ s puno povijesnog znanja o tom području. Kuća ima tri etaže od kojih smo iskoristili srednju. Sve je tu s prekrasnim pogledom s balkona. Idealna baza za izlete u prekrasnom okruženju gdje su moguće lijepe šetnje. Preuzmite aplikaciju savjeta s outdooractive.

Peter Kibbel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

lijepo smještena kuća za odmor u kojoj je izvrsno živjeti, čak i po lošem vremenu! Puno mjesta za sjedenje vani. Idealno mjesto za one koji vole mir, prirodu i šetnju! Također povoljno smješten za razne izlete.

W.A. Muilwijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je prekrasna kuća na fantastičnoj lokaciji.
Ljubaznost vlasnika i mještana je definitivno bila dobra.
Idite jesti u obližnji restoran. Dobra kuhinja za vrlo umjerene cijene, gdje je količina hrane više nego dovoljna.
Za svježe kiflice i poneku namirnicu svakako treba posjetiti dućan u selu.

U Klopeinerseeu se možete kupati u izobilju.
U okolici također ima mnogo toga za raditi i vidjeti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 301608

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/301608.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Diex» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 36 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina