Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mallnitz

maks.  10   Gosta/Gostiju
290m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
290m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

2 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 4 km

4 km

Skijaška uspinjača 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


36 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Marcellus Meuwissen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Joanne Heerink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Michaela Kacerovská

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Peter Brandt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Alfred Wilms

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Maarten Spaander

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Jef Dehouwer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

thomas walser

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

C.c Conrardy

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Dieter Ziebe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Toplo smo dočekani i dobro informirani od strane upraviteljice. Okolina je tiha i lijepa. Kuća je vrlo prostrana i dovoljno velika za 12 osoba. Dnevni boravak i kuhinja dobro su opremljeni. Bez ovog, oluja i minus 11 stupnjeva ne bi bili podnošljivi. Elektro grijanje nije pravilno postavljeno za ovu kuću. Hladno je u kupaonicama i WC-ima. 600 kW za jedan tjedan struje je ogromno, pogotovo jer smo samo pokušavali zagrijati kupaonice na ugodnu temperaturu kad su se koristile. (nedostatak osnovne temperature) U ljetnim mjesecima sigurno je sjajna kuća.

mascha bloemendaal

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Srdačno doček, prostrana kuća s jako dobrim madracima i krevetima. Soba u podrumu bila je jako ustajala i puna paučine, pa djecu nismo dopustili da spavaju u toj sobi, već smo madrace prenijeli u sobu s krevetima na kat, gdje su spavala četiri djeteta i to je dobro funkcioniralo. Napomenuli smo da nije bilo čisto, rekli su da će to provjeriti s čistačicom. Dan prije dobili smo e-mail ako dolazimo vlakom. Nisam to dobro razumjela, ali ispostavilo se da postoji dva pristupa, jedan od njih kroz tunel, što je bio i naš slučaj. Morali smo autom kroz tunel na vlak (Euro17,-). Djeca su to uživala, ali važno je uzeti u obzir vrijeme jer inače možete čekati sat vremena. Preporučljiva je Karnten kartica, može se koristiti i u bazenu u Mallnitzu. Subotom i nedjeljom popodne nije je moguće kupiti. Dobro smo jeli u Eggerhofu u Mallnitzu, raznolik jelovnik i dobre cijene.

A Hoogerwerf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po dolasku u Mallnitz kroz autolož sa iz Böcksteina, dočekala nas je domaćica Frau Ulla Bucholzer, pozdravila nas i odvela do naše destinacije u Mallnitzu 170. Kuća je izgledala sjajno i ispunila je naša očekivanja. Okolina je fantastična za planinarenje, a priroda u okolnim dolinama je vrlo lijepa. Također je lijepo što smo imali Karnten card s kojom smo mogli koristiti mnoge planinske žičare i posjetiti atrakcije.

Sven Keßler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bili smo u ovoj kući u siječnju 2014. i proveli smo prekrasan zimski odmor od tjedan dana. Kuća je zaista velika (bili smo 6 odraslih i 3 djece). Ima četiri čiste spavaće sobe i još jednu sobu u kojoj se može izvući krevet na razvlačenje. Također postoji sklopivi krevet koji se može postaviti u druge sobe po želji. Nažalost, kuća ima jedan nedostatak - kuhinjski uređaji apsolutno nisu pogodni za kuhanje za punu kuću. Standardni štednjak sa svojih 4 normalno velike ploče nije bio dovoljan u našem slučaju da bi se pravilno skuhalo za 6 odraslih i 3 djece. Također je kvaliteta štednjaka upitna, jer je trebalo beskrajno dugo vremena dok se, na primjer, voda za tjesteninu napokon zagrijala. Pećnica je također previše mala, tako da se, primjerice, domaća pizza može zaboraviti, jer nikada svi ne bi mogli jesti u isto vrijeme. Pećnici je nedostajalo čak i konvekcije. U kući se nalazi veliki, moderni peć na drva koji nakon određenog vremena zagrijavanja može ugodno zagrijati srednji kat. Veliki plus - drva za grijanje su uključena u najam. Osim peći na drva, sve sobe se griju električnim radijatorima (kupaonice dodatno s grijačima), pa se odgovarajući troškovi električne energije trebaju uzeti u obzir. Kuća je gotovo savršeno opremljena. Netipično, ali vrlo pozitivno u našim očima je potpuna opskrba ručnicima i posteljinom, tako da možete uštedjeti vlastiti ručnik i posteljinu za putovanje. Osim besplatnog Wi-Fi-ja, čak je dostupan i dječji krevetić i sanjke za korištenje. Kuća se nalazi na rubu Mallnitza. Budući da Mallnitz nije vrlo velik, u selo i do najbliže trgovine (Billa) možete stići za otprilike 10 minuta hoda. Budući da je kuća na padini, možda biste trebali razmisliti o lancima za snijeg. Mi smo ih rado imali. Zbog nagiba, odmah uz vrt kuće, nalazi se relativno strma planina koja je savršena za sanjkanje zimi. Najbolje kod kuće na kraju definitivno je Ulla, upraviteljica kuće. Već je telefonski razgovor prije dolaska bio vrlo lijep. Ulla nas je odmah pokupila na auto vlaku na željezničkoj stanici i odvezla do kuće. Takav bezbrižan i ugodan doček dosad nisam doživjela. Tijekom tjedna mogli smo Ulli uvijek poslati kratku poruku ako smo nešto htjeli znati ("Da li je danas otvorena planinarska kuća Stockerhütte?"). Budući da je naš odlazak bio pomalo hektičan i kaotičan zbog jakih snježnih padalina, Ulla je došla malo ranije. Nismo predali kuću potpuno urednu. Ali ni to nije bio nikakav problem. Zaboravljeni lanac i dječji pulover već su nam poslani poštom. Ulla je upravo ono što si pod dobrom dušom zamisliš. Hvala još jednom na ovaj način!

P.F Pönnighaus

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odlična kuća u lijepoj i mirnoj periferiji grada. Izvrsna oprema u kuhinji i kupaonicama. Dovoljno prostora za 10 osoba. Oko 10 minuta hoda do centra grada i 10 minuta vožnje do skijališta Ankogel, oko 35 minuta do glečera Mölltaler. Staze za skijanje počinju odmah ispred kuće. Ističe se odlična usluga i sjajna kuhinjska oprema s bukvalno svim što možete poželjeti, kao i veliki pločasti kamin u dnevnom boravku. Za 10 osoba nažalost samo dva kupatila. Samo četiri spavaće sobe + jedan rasklopivi krevet u sobi za bilijar. Grijanje je potpuno električno (ali ima kamin u dnevnom boravku s kojim u slučaju potrebe možete zagrijati cijelu kuću).

Arie van Wijngaarden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

14 dana proveli smo u Mallnitzu. Fantastična kuća. Dobar polazište za dnevne izlete. Prekrasno područje za šetnje. Posjetili smo Ankogel, Molltaler glečer, Grossglockner, Reibeck i Kreuzeck žičara, Raggaschlucht. Imali smo lijepo vrijeme 14 dana, osim 2,5 dana tako da nemamo apsolutno nikakvih pritužbi. Prosječna temperatura od 26 do 32 stupnja. Nevjerojatno je da stojite na Molltaler glečeru na 3150 m nadmorske visine u kratkim hlačama i majici na snijegu. Austrija je ostavila na nas mnogo lijepih dojmova. Na putovanju tamo i natrag koristili smo autovlak kroz Tauerntunnel. To je bilo idealno. Ukratko, lijepo iskustvo i vrijedno ponavljanja.

J. Mikolajczak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Naš dolazak bio je prilično nov za našu domaćicu Ullu, do sada smo bili prvi koji su stigli u kuću. Navikla je dočekivati goste na stanici Mallnitz, ali tu informaciju nismo dobili putem e-maila. Nakon nekoliko pokušaja, putem vlasnika smo dobili vrlo prijateljsku i susretljivu Ullu na telefonu. Toplo nas je pozdravila i dala nam informaciju kako ući u kuću, što je bilo vrlo korisno jer je iznad naših glava visjela ogromna oluja. Kuća je vrlo prostrana, što smo jako ugodno pronašli. Također, lijepa prostrana kuhinja. U dnevnom boravku ima previše sitnica. Sveukupno je pomalo zastarjelo. Šteta je što su u cvjetnim sanducima na balkonima bile suhe biljke. Nismo mogli koristiti jednu spavaću sobu zbog vodene štete što nismo znali unaprijed. Električni kreveti bili su dobri. Pokrivači (posebno sintetički) moraju se hitno zamijeniti. Okolina je izuzetno lijepa. Još uvijek ima dovoljno šetnji/znamenitosti koje nismo stigli posjetiti.

Maria Cromwijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasan smještaj, lijepa prostrana kuća i možete odmah od kuće krenuti na lijepe šetnje. Ono što je bilo malo čudno je što smo morali posebno platiti za struju nakon boravka. 100 eura za 2 tjedna uz vrlo lijepo vrijeme, što znači da smo veći dio vremena proveli vani, je prilično puno.

Peter janssen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po dolasku nas je srdačno dočekala gospođa Ulla Buchholzen. Kuća je lijepo velika i opremljena svim pogodnostima! Vrt je vrlo divlji sa vegetacijom i bilo bi pozivniji da se više kosi! Područje oko Mallnitza je prekrasno i idealno za planinare, a automobilom se mogu otkriti mnoge ljepote.

Csaba Salamon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Zauzeli smo kuću sa devet osoba. Imali smo puno prostora i mogli smo uživati u zajedništvu u blagovaonici i dnevnom boravku. Kamin u dnevnom boravku stvara divnu atmosferu, ali morali smo uključiti i električno grijanje radi ugodne topline (što naravno ima svoju cijenu). Moramo spomenuti i kuću majstoricu Ullu, koja nas je u svemu podržavala. Želimo joj se još jednom zahvaliti, zaslužuje čistu desetku u ocjeni.

Weiss

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je prekrasno smještena...oprema je SUPER. Bili smo tamo s 6 odraslih i 4 djece. Mallnitz i osobito predivna kuća pružaju nešto za svakoga. Zimi je jednako zanimljivo kao i ljeti. Oni koji vole malo mirnije okruženje su tamo točno na pravom mjestu. Ulla Buchholzer nas je vrlo ljubazno i susretljivo dočekala na licu mjesta, predala nam je ključeve i dala nekoliko savjeta za opuštajući odmor. Također bi joj željela iz Hamburga poslati srdačne pozdrave...i nadam se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Dakle, sve u svemu, vrlo preporučljiva kuća za odmor!!!!!!!!!...ili bismo možda trebali ne preporučivati, da ostane tajna preporuka??? U svakom slučaju, svima želim od srca da tamo provode odmor.

Martinus Sgravemade

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Cijela vila, lijepo čista na dolasku s prijateljskim dočekom. Okolica je lijepa, a vožnja do Mallnitza je posebna zbog auto vlaka koji u 10 minuta prolazi kroz Taurske planine. Štedi vrijeme i zabavno je doživjeti.

Hans Schelvis

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Herz der Tauern je prekrasno prostrana i dobro opremljena kuća. Odlične kupaonice, potpuno opremljena kuhinja i dobri kreveti. Blizina sela, a opet na mirnom mjestu. Dobra baza za šetnju i (sportsku) vožnju biciklom ljeti. Igraonica sa stolom za biljar i shuffleboardom je zgodna za večer i po lošijem vremenu. Vrt na jugu je lijepo mjesto, ali je bilo pomalo divlje tijekom našeg boravka. Imajte na umu da oko 18:00 sunce nestaje iza planina. Mallnitz nije mjesto za ljude željne zabave, ali odiše atmosferom alpskog sela. Puno toga za vidjeti i raditi u okolici, preporuča se prijevoj Koruška. Bili smo tamo dva tjedna u kolovozu s 5 odraslih i 2 djece od 8 i 10 godina. Imao sam divne tjedne.

Weiss

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća je na prekrasnoj lokaciji...opremljenost SUPER.Bili smo sa 6 odraslih i 4 djece.
Mallnitz i prije svega sjajna kuća nudi za svakoga ponešto.Zimi je jednako zanimljiva kao i ljeti.
Ako volite malo mirnije, ovo je mjesto za vas. Dočekala nas je vrlo lijepo i ljubazno Ulla Buchholzer, koja nam je dala ključeve i dala nam nekoliko savjeta za opuštajući odmor. Također želim poslati svoje srdačne pozdrave njoj iz Hamburga poslati...... i nadam se da se uskoro opet vidimo.
Dakle, sve u svemu, vrlo preporučljiva kuća za odmor!!!!!!!!!...ili je bolje ne preporučiti, pa da ostane tajna??? U svakom slučaju, svim srcem to zamjeram svima koji tamo ljetuju.

L.M. Tiehatten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

lijep tjedan. kuća je bila prilično prljava. aparat za kavu je davao lošu kavu. Prekrasan dom. neke lampe su bile razbijene. Prijem kontakt osobe bio je vrlo srdačan. Nismo vratili depozit nakon 9 dana. Obećano nam je da će odmah biti prebačeno.

Arie van Wijngaarden

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Bio sam u Mallnitzu 14 dana. Fantastična kuća. Dobra baza za dnevne izlete. Lijepo područje za šetnju. Bio sam na Ankogelu, ledenjaku Molltal, Grossglockneru, Reibecku i Kreuzeckbaanu, Raggaschluchtu. Imao sam 14 dana lijepog vremena osim 2,5 dana, tako da apsolutno nema pritužbi.
Prosječna 26 do 32 stupnja. Nevjerojatno da stojite u snijegu na ledenjaku Molltal na visini od 3150 mtr u kratkim hlačama i majici. Austrija je na nas ostavila mnogo lijepih dojmova. Na putu tamo i natrag koristili smo autovlak kroz Tauerntunnel. Ovo je bilo idealno. Ukratko, bilo je zabavno i vrijedno ponavljanja

P.F Pönnighaus

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odlična kuća na lijepoj i mirnoj lokaciji na periferiji. Super oprema u kuhinji i kupaonici. Dovoljno mjesta za 10 osoba. Cca 10 minuta pješice do centra mjesta i 10 minuta autom do skijališta Ankogel, cca 35 minuta do ledenjaka Mölltal. Staze za skijaško trčanje počinju odmah ispred kuće. Treba istaknuti izvrsnu uslugu i vrhunsku opremljenost kuhinje sa stvarno svime što možete poželjeti, kao i veliku kaljevu peć u dnevnom boravku.

Nažalost samo dvije kupaonice za 10 osoba. Samo četiri spavaće sobe + krevet na razvlačenje u bilijar sobi. Grijanje potpuno na struju (ali kaljeva peć u dnevnom boravku s kojom možete grijati cijelu kuću ako ste u nedoumici).

Michael Welzhofer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Ova kuća je sjajna. U usporedbi s drugim kućama za odmor u kojima smo boravili, oprema je jednostavno odlična! Zajedno s veličinom nekretnine, cijena je više nego razumna. Nije važno je li idealan za planinare ili ljubitelje zimskih sportova!\r\nTamo nam se jako svidjelo.

Csaba Salamon

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

U kući nas je bilo devetero ljudi. Imali smo puno prostora i mogli smo uživati u zajedništvu u blagovaonici i dnevnom boravku. Kamin u dnevnom boravku stvara odličan ugođaj, ali morali smo uključiti i električno grijanje za ugodnu toplinu (što naravno ima svoju cijenu).Moramo spomenuti i domaćicu Ullu koja nas je podržavala u svakom pogledu. Željeli bismo joj još jednom zahvaliti, zaslužuje čistih deset bodova.

A Hoogerwerf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po dolasku u Malnitz preko auto-stanice iz Böcksteina, dočekala nas je upraviteljica kuće Frau Ulla Bucholzer, dočekala nas je i odvela do naše destinacije za odmor malnitz 170.

Kuća je izgledala sjajno i ispunila je naša očekivanja. Područje je fantastično za planinarenje, a priroda u okolici (bočne doline) je vrlo lijepa. Fina je i Kärntencard s kojom bismo mogli koristiti mnoge planinske željeznice i posjetiti atrakcije.

mascha bloemendaal

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prijateljska dobrodošlica, prostrana kuća s vrlo dobrim madracima i krevetima. Podrumska prostorija je bila vrlo pljesniva i također puno paučine, pa nismo dopustili djeci da spavaju u ovoj sobi i stavili smo madrace u sobu s krevetom na ormarić, 4 djece je spavalo ovdje i ovo je dobro prošlo. Prijavili su da nije čisto, o tome će razgovarati s čistačicom. Dobili smo e-mail 1 dan unaprijed ako dolazimo vlakom. Nisam dobro razumio, ali izgleda da se može stići sa 2 strane, od kojih je 1 kroz tunel i to je bio slučaj i kod nas. Tako smo morali proći kroz tunel s autom na vlaku (Euro17). Djeci se ovo svidjelo, ali korisno je voditi računa o vremenu jer inače možete čekati 1 sat. Karnten kartica se preporučuje, može se koristiti iu bazenu u Mallnitzu. Ne možete ih kupiti subotom poslijepodne i nedjeljom poslijepodne. Dobra hrana u Eggerhofu u Mallnitzu, opsežan jelovnik i dobre cijene.

Marja Van Hout

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Na željezničkom kolodvoru dočekala nas je Ulla, vrlo topla i draga žena. Pobrinuo se da svako jutro imamo svježe kiflice. Kuća je bila sjajna. Veliko, čisto i lijepo mjesto. Područje je također bilo vrlo lijepo, vidjeli smo i napravili puno, sve unutar kratke ili razumne udaljenosti vožnje. Napojnica za kupnju karnten kartice košta 44 eura po osobi, ali ćete je izvaditi za 1,5 dana jer možete besplatno ući na mnoge aktivnosti. Na povratku smo išli auto-vlakom koji štedi puno vremena.

Dieter Ziebe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Administrator nas je srdačno dočekao i dobro informirao. Okruženje je mirno i lijepo. Kuća je vrlo prostrana i dovoljna za 12 osoba. Dnevni boravak i kuhinja su dobro opremljeni.(Istaknite kaljevu peć) Bez ovoga ne bi izdržali buru i minus 11 stupnjeva. Električno grijanje postavljeno je neudobno za ovu kuću.

Hladno je u kupaonicama i WC-ima. 600 KWH za tjedan dana struje je enormno, pogotovo zato što smo kupaonice pokušavali dovesti na ugodnu temperaturu samo kada se koriste (nedostatak osnovne topline) Ljeti je to definitivno odlična kuća.

Peter janssen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po dolasku nas je ljubazno dočekala Frau Ulla Buchholzen. Kuća je lijepa i velika i potpuno opremljena!

Vrt je vrlo divlji s vegetacijom i bio bi privlačniji da se više kosi!

Područje oko Mallnitza je lijepo i zabavno za šetače i postoji mnogo lijepih stvari koje možete otkriti automobilom

Maria Cromwijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasan smještaj, lijepa prostrana kuća i možete napraviti prekrasne šetnje izravno od kuće. Ono što je bilo malo čudno je to što se struja poslije morala posebno plaćati. 100 eura za 2 tjedna uz jako dobro vrijeme, tako da je puno biti vani prilično puno.

Sven Keßler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Odsjeli smo u ovoj kući u siječnju 2014. i imali prekrasan zimski odmor tjedan dana.
Sama kuća je stvarno velika (bilo nas je 6 odraslih i 3 djece). Ima četiri čiste spavaće sobe i još jednu prostoriju u kojoj se može rasklopiti krevet na rasklapanje. Tu je i sklopivi krevet koji se može staviti bilo gdje u druge prostorije.
Nažalost, kuća ima jedan nedostatak.Kuhinjski aparati apsolutno nisu prikladni za kuhanje za punu kuću. U našem slučaju standardni štednjak s 4 ploče normalne veličine nije bio dovoljan za pravilno kuhanje za 6 odraslih i 3 djece. Osim toga, kvaliteta kuhala je prilično dvojbena, jer je trebalo beskrajno dugo dok se, primjerice, voda za tjesteninu konačno zagrijala.
Nažalost, i pećnica je puno premala da bi se moglo uštedjeti na npr. domaćoj pizzi, jer nikad ne mogu svi jesti u isto vrijeme. Pećnici je potpuno nedostajalo bilo što poput konvekcije.
U kući se nalazi velika, moderna kaljeva peć, koja nakon nekog vremena zagrijavanja može središnjem katu osigurati ugodnu toplinu. Veliki plus Drva za grijanje su uključena u cijenu najma.
Osim kaljeve peći, sve prostorije se griju električnim grijačima (kupaonice imaju i ventilatorske grijalice), tako da treba uračunati i pripadajuće troškove električne energije.
Kuća je gotovo savršeno opremljena. Netipična, ali vrlo pozitivna u našim očima je, primjerice, kompletna opremljenost ručnicima i posteljinom, tako da si uštedite ponijeti ga sa sobom na odmor. Osim besplatnog WiFi-a, na raspolaganju su čak i dječja kolica i sanjke.
Sama kuća nalazi se na periferiji Mallnitza. Budući da Mallnitz nije jako velik, do sela i najbližeg supermarketa (Billa) možete prošetati za oko 10 minuta. Budući da je kuća na padini, razmislite o lancima za snijeg. Voljeli bismo da smo ih imali.
Zbog brežuljkastog položaja, tik do vrta kuće nalazi se relativno strma planina koja je zimi savršena za sanjkanje.
Najbolja stvar u kući za kraj Ovo je definitivno Ulla, upraviteljica kuće. Čak je i telefonski poziv neposredno prije dolaska bio vrlo lijep. Ulla nas je pokupila iz autovlaka na željezničkoj stanici i odvezla do kuće.
Nikad prije nisam doživio tako laku i ugodnu poduku. Čak i tijekom tjedna uvijek možete poslati poruku Ulli ako želite nešto znati ("Je li Stockerhütte danas otvorena"?)
Budući da je naš odlazak bio pomalo užurban i kaotičan zbog velikih snježnih padalina, Ulla je došla nešto ranije. Nismo predali kuću potpuno pometenu. Ali to uopće nije bio problem. Zaboravljena ogrlica i dječja vesta već su na putu do nas poštom.
Ulla je upravo ono što zamišljate da je dobra duša. Hvala vam još jednom ovim putem!

J. Mikolajczak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Naš dolazak je za našu domaćicu Ullu bio sasvim nov, bili smo prvi koji su stigli u kuću do sada. Ona je navikla pokupiti goste na stanici Mallnitz, ali tu informaciju nismo dobili putem e-pošte.

Nakon nekoliko pokušaja, dobili smo vrlo prijateljsku i uslužnu Ullu na telefon preko vlasnika. Srdačno nas je dočekala i dobili smo informaciju da uđemo u kuću. Što je bilo jako lijepo jer je nad našim glavama visila ogromna grmljavinska oluja.

Kuća je vrlo prostrana što nam je bilo vrlo ugodno. Također lijepa prostrana kuhinja. U dnevnoj sobi ima (pre)mnogo smeća. Cjelina je pomalo staromodna. Šteta što su cvjetne kutije na balkonima imale suhe biljke. Nismo mogli koristiti 1 spavaću sobu zbog štete od vode, što nismo unaprijed znali.

Električni kreveti bili su dobri. Poplune (osobito sintetičke) prijeko treba zamijeniti. Okolina je jako lijepa. Ima još dosta šetnji/znamenitosti koje još nismo stigli.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Broj objekta: 301796

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/301796.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mallnitz» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 36 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina