Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Obervellach

maks.  8   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Hladnjak
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 10 km

10 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sven Adolphs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Tevreden vakantiegangers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

M. de Groot

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Monique Zevenbergen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak ljut i loš. Dogovoreno dolje u dolini zbog ključa od ograde. 13 sati u autu. Vlasnik nas je nazvao u vožnji kako bismo mu rekli kada stižemo. Dogovorili smo vrijeme. Gospodin je želio da još sat vremena pričekamo dolje na njega!!! Zatim je krenuo brzim (utrkačkim) automobilom na planinu!! Gospodin je očito bio užurban, jer kod kućice nije mnogo objasnio. Rekao je da smo iskusni. To jesmo, ali objašnjenje na miran način o tome što i kako bi bilo dobrodošlo. Usput....šnaps iz špeherne je bio topao i skoro gotov pa mu se činilo nepotrebnim!! Osim toga, kad smo ušli, WC, umivaonik i tuš kada i pod bili su prilično čisti...ali što se tiče suđa, prozora, kreveta i paučine.... Mali plamenik na štednjaku s plinom nije dobro radio...trebali smo ga držati pritisnutim mnogo duže, rekao je kad smo odlazili. Kad smo uključili mikrovalnu, izbacivala je ogroman miris koji peče pa smo brzo izvukli utikač. Bila je potpuno nova kad smo odlazili. Suncobran više nije mogao ispustiti nakon što smo ga koristili samo jednom jer se prsten odvojio. Bilo je improvizirano pričvršćen, rekao je da je već tri puta pokušao to popraviti pri odlasku!! Okolina je predivna, ali kako biste mogli šetati, morali biste koristiti auto za odlazak dolje. Gore je slijepa ulica!! I ako idete u rujnu kao mi, budite spremni na razdoblje parenja i zavijanje jelenja u sumrak i noću. Poziv zvuči kao režanje medvjeda i doslovno je ispod prozora spavaće sobe. Nismo vidjeli jelene jer je pogled kroz drveće loš!! Željeznička pruga također prolazi ispod. Metar ispod, manje frekvencije i silazi u tunel, ali možda vas može smetati! Osim toga...običan osobni automobil s ne previše konjskih snaga ne može se popeti ili spustiti. Polovina puta je "schotterstrasse", strmo i blizu kućice također klizavo zbog trave. Grijanje drvetom brzo postaje navika. Dodatni grijač u kupaonici s manjim drvetom zagrijava se dovoljno da se uzme tuš. Čak i nakon nekoliko sati, voda je još uvijek prilično toplo.

Theo Sijben

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna lokacija ove kućice. Predivan pogled na drugu stranu doline prema planini. Potpuno natrag u prošlost, kuhanje na peći i grijanje bojlera drvetom (pazite na vruću vodu jer postaje stvarno vruća). Imali smo predivno toplo ljetno vrijeme, s grmljavinom u sredini tjedna i zatim oblacima u dolini. Tako smo upoznali sve vremenske uvjete u planinama. Danju 28 stupnjeva, a noću 10 stupnjeva. Noću predivno rikanje jelenja tijekom parenja kao da su ispod prozora spavaće sobe. Opsežno smo koristili Kärnten-kartu, koristeći različite žičare i radeći prekrasne šetnje po vrhovima. Možete uštedjeti na planinarskoj šetnji jer se Kumilov križ visok 2691 metar nalazi uz kućicu. Put do kućice i natrag također je vrijedan i prava avantura, posebno zadnjih nekoliko metara do kućice. Skoro nikakvih interneta na 1350 metara visine. Dobrodošlica sa šnjopsom od špeha. Ljubazni vlasnik. Kućica bi mogla biti malo čišća, ali opet tamo živite unatrag u vremenu. Ukratko, prekrasan tjedan. Theo i Annemiek Sijben iz Nederweerta.

C. Wolfram

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Stvarno vrlo prirodni planinski dom u osami. Nema "susjeda" ili drugih naseljenih kuća u neposrednoj blizini. Ako tražite mir, ovo je pravo mjesto. SUV automobil bio bi savršen za savladavanje strme vožnje prema gore i prema dolje. No, moguće je uspješno upravljati i običnim automobilom s malo osjećaja. Priroda je prekrasna i puna života. Sam dom ispuni svoju svrhu. Zagrijavamo se drvetom i vodom. To nam se jako svidjelo i opuštajuće je. Osjećali smo se vrlo ugodno i uživali u vremenu. U osnovi, kuća je vrlo rustikalna i rustikalna. Međutim, na nekim mjestima bi se također moglo nešto obnoviti. Kontakt s vlasnikom bio je bez problema i vrlo ljubazan. Brinulo se i povremeno se pitalo. Za nas je to bilo ono što smo tražili. Bilo bi lijepo da je bilo malo više čistoće, ali to smo brzo mogli sami urediti da budemo zadovoljni. Dakle, u osnovi preporuka za ljude koji stvarno žele mir i prirodu.

Erik Jan Kleingeld

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Naš odmor na Unterhofer Almu bio je fantastičan. Visoko na planini, na kraju dugog strmog puta, ovo je stvarno bio "naša kućica". Nema nikoga u blizini. Nema signala. Dakle, jamstvo za neometano igranje igara i čitanje knjiga. Okolina je bila posebno lijepa. Uzeli smo Kärnten karticu i tako smo svaki dan mogli ići žičarom ili na bazen. Tako smo s lijepim vremenom puno šetali i u lošem vremenu se također dobro zabavljali.

Steffen Mitdank

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Planinska koliba koja je sasvim prikladna za tražitelje mira i avanturiste. Jedinstvenost, ali i jednostavnost omogućuje povratak korijenima ljudskog života. Potpuni mir, nevjerojatno čisti zrak, fascinantna priroda. Hans je apsolutno srdačan domaćin koji također iznenađuje domaćim proizvodima. Ali također želim zahvaliti parkskom rangeru. Vrlo preporučljiva su mjesta blizu poput Millstadta i Veldena na Wörtherseeu, fascinantna Raggaschlucht itd., ali čak i Obervellach nudi predivne staze za šetnju uz Mölltal. Spar i Billa odmah u mjestu - kupovina je jednostavna. Koliba sama po sebi nudi dovoljno udobnosti, također smo imali sreću s iznimno toplim jesenskim vremenom. Kreveti + jastuci su čisti. Za tuširanje mora se prethodno zagrijati kupatilo, (dovoljno drva ispred kolibe) na također drvenom štednjaku u kuhinji se može dobro kuhati. Lijepo je što su čak i psi dobrodošli i doslovno uživaju tamo (ograda je gotovo savršena). Sve u svemu, odmor koji ne ostavlja ništa zaželjeti! Osima možda želje da se jednog dana ponovno vrati...

N. Barendswaard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

dobro nas je primio vlasnik. kućica je predivno smještena. Kupaonica (morate sami zagrijavati vodu za tuširanje) i spavaće sobe su bile dobre. Dnevni boravak je bio nešto manje dobar, također nije bio dobro očišćen. Postoji plinski štednjak s dva plamenika, nije bilo navedeno u opisu.

Theo Sijben

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Izvanredno lijep položaj ove kućice. Prekrasan pogled na drugu stranu doline prema brdu. Povratak u prošlost, kuhanje na vatri i zagrijavanje kotla drvetom (samo pazite na vruću vodu jer voda postaje stvarno vruća). Imali smo predivno toplo ljetno vrijeme s olujom u sredini tjedna i zatim oblacima u dolini. Tako smo se upoznali sa svim vremenskim uvjetima u planinama. Tijekom dana 28 ° C, a noću 10 ° C. Noću predivno tutnjava jelenjadi u šepuru poput toga da su pod prozorom spavaće sobe. Iscrpno koristili Karnten kartu koristeći različite žičare i iznad planina prekrasne šetnje. Možete uštedjeti penjanje planinu jer se Gróneck Gipfelkreuz s visinom od 2691 metra nalazi pored kućice. Put do kućice također vrijedi i pravo je iskustvo, osobito zadnjih nekoliko metara do kućice. Gotovo nema interneta na 1350 metara visine. Dolazak uz piće od šljive. Prijateljski vlasnik. Kućica bi mogla biti malo čišća, ali također živite natrag u prošlost. Ukratko, predivan tjedan. Theo i Annemiek Sijben iz Nederweerta.

N. Barendswaard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

dobro smo dočekani od vlasnika.

kućica je lijepo smještena. Kupaonica (vlastito zagrijavanje vode za tuširanje) i spavaće sobe su bile dobre. Dnevni boravak je nezadovoljavajući, također nije dobro očišćen. Tu je dvostruki plinski štednjak, nije bilo navedeno u opisu.

Steffen Mitdank

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Planina koja u potpunosti zadovoljava mir tražitelja počinka i avanturista. Jedinstvenost, ali i jednostavnost vraća čovjeka korijenima. Potpuni mir, nevjerojatni zrak, priroda fascinantna. Hans je apsolutno vrstan domaćin koji također iznenađuje domaćim jelima. No, također bih zahvalio park-rangeru prirodnog parka. Vrijedna je spomena i blizu nalaze mjesta poput Millstadta i Velldena na Wörtherseeu, fascinantne Raggaschlucht itd., ali čak i Obervellach nudi prekrasne planinske staze duž doline Möll. Spar i Billa u selu - kupovina je jednostavna. Planinska kuća sama po sebi pruža dovoljan komfor, a mi smo bili sretni zbog izuzetno toplih jesenskih vremenskih uvjeta. Kreveti + jastuci su čisti. Za tuširanje, peć u kupaonici treba se zagrijati unaprijed, (dovoljno drva pred kućom) za kuhanje je dovoljna drva.

Divno je što su i psi dobrodošli i osjećaju se jako dobro tamo (ograđivanje je gotovo savršeno).

Sve u svemu, odmor koji ne ostavlja ništa za poželjeti! Osim možda želju da se jednog dana opet vratimo...

Erik Jan Kleingeld

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Naš odmor u Unterhofer Alm bio je fantastičan. Visoko na brdu, na kraju dugog strme ceste, ovo je stvarno "naša kućica". Niko u blizini. Nikakav signal. Dakle, jamstvo za neometanu igru i čitanje knjiga.

Okolina je bila izuzetno lijepa. Imali smo Karnten kartu i tako smo svaki dan mogli koristiti žičare ili ići u bazen. Tako smo uživali u šetnjama kad je bilo lijepo vrijeme i zabavljali se i kad je vrijeme bilo loše.

Monique Zevenbergen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak umoran i ljut. Dogovorili smo se da se nađemo dolje u dolini zbog ključa za vrata. Proveli smo 13 sati u automobilu. Vlasnik nas je nazvao putem telefona da pita u koje vrijeme stižemo. Dogovorili smo se o vremenu. Gospodin je htio da još sat vremena pričekamo dolje na njega! Zatim smo se vozili iza njegovog (utrkačkog) automobila uzbrdo!! Gospodin je očito bio žurno, jer nije puno objašnjavao o kući. Rekao je da smo iskusni. I jesmo, ali bilo bi lijepo da smo dobili smireno objašnjenje o svemu. Usput... rakija u ormariću bila je topla i gotovo prazna, pa mu nije bilo važno! Također, kad smo ušli, WC, sudoper i tuš kadica bili su prilično čisti... ali što se posuđa, prozora, kreveta i paučine tiče...

Mali plamen na plinskoj ploči se loše pali... rekao je da smo trebali dulje pritisnuti gumb prije nego što će se upaliti, kad smo odlazili. Kad smo pokušali upaliti mikrovalnu, bila je jak miris paljevine, pa smo brzo izvukli utikač. Rekao je da je bila potpuno nova kad smo odlazili. Tenda se nije više mogla spustiti nakon jednog korištenja jer je prsten ispao. Pokušao ju je popraviti tri puta, rekao je, kad smo odlazili!!

Okolina je prekrasna, ali za šetanje morate koristiti automobil da biste se spustili. Gore ima slijepi put!! Ako dolazite u rujnu kao mi, pripremite se za parenje jelena i njihovo urlikanje u sumrak i noć. Njihov zov zvuči kao zvuk medvjeda i doslovno je ispod prozora spavaće sobe. Nismo vidjeli ni jednog jelena jer je pogled ometan drvećem!! Željeznička pruga prolazi ispod kuće. Dosta je daleko, ima malo vožnje i ulazi u tunel tamo, ali može vam smetati! Također... običan osobni automobil s malo snage neće se moći popeti ili spustiti. Polovina puta je "šljunkovita cesta", strma je i kod kuće je klizavo zbog trave.

Grijanje na drva vrlo brzo postaje uobičajeno. Dodatna peć u kupaonici može se zagrijati drvetom manje veličine kako bi se imalo dovoljno tople vode za tuširanje. Čak i nekoliko sati kasnije, voda je još uvijek slabom mlaka.

C. Wolfram

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Stvarno vrlo prirodna planinska kuća na usamljenoj visini. Nema "susjeda" niti drugih naseljenih kuća u neposrednoj blizini. Ako tražite mir, ovo je pravo mjesto za vas. Terensko vozilo bi bilo savršeno za savladavanje strmog uspona i spusta. No, uz malo osjećaja, to se može obaviti i običnim vozilom. Priroda je prekrasna i puna života. Kuća sama ispunjava svoju svrhu. Grije se drvetom, a voda se zagrijava. To nam se jako svidjelo i opuštalo nas. Osjećali smo se jako ugodno i jako smo uživali u vremenu provedenom ovdje. U osnovi, kuća je vrlo rustikalna. Na nekim mjestima bi, međutim, trebalo nešto obnoviti. Kontakt s vlasnikom je bio bez problema i vrlo ljubazan. Brinuli su se i pitali kako nam je.

Za nas je to bilo ono što smo tražili. Više čistoće bi bilo lijepo, ali to smo brzo mogli sami prilagoditi da budemo zadovoljni.

U osnovi, ovo je preporuka za ljude koji zaista žele mir i prirodu.

N. Barendswaard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

ljubazno nas je primio vlasnik.

vikendica je prekrasna. Kupaonica (grijanje vlastite tople vode za tuširanje) i spavaće sobe bile su dobre. Dnevni boravak je ostavio nešto za poželjeti, također nije baš čisto. Postoji plinski štednjak s dva plamenika, nije bio u opisu.

Steffen Mitdank

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Planinarska koliba koja u potpunosti odgovara onima koji traže mir i tišinu i avanturistima. Jedinstvenost, ali i jednostavnost, omogućuje komadu da pronađe put natrag do korijena ljudskog bića. Čisti mir, nevjerojatan zrak, fascinantna priroda. Hans je apsolutno ljubazan domaćin koji iznenađuje i domaćim jelima. No, na ovom mjestu treba zahvaliti i čuvaru parka prirode. Obližnji gradovi kao što su Millstadt i Velden am Wörthersee, fascinantni klanac Ragga itd. toplo se preporučuju, ali čak i Obervellach nudi prekrasne pješačke staze duž Mölltala. Spar i Billa u samom gradu - laka kupnja. Sama koliba nudi dovoljno udobnosti, a imali smo i sreću da je jesensko vrijeme bilo neizmjerno toplo. Kreveti + jastuci čisti. Prije nego što se tuširate, morate zagrijati peć za kupanje (dovoljno drva ispred kolibe), a možete dobro kuhati na kuhinjskoj peći koja se također grije na drva.

Lijepo je što su i psi dobrodošli i doslovno se osjećaju kao kod kuće (ograda je gotovo savršena).

Sve u svemu odmor koji ne ostavlja željeno! Osim možda želje da se jednom vratim...

Erik Jan Kleingeld

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Naš odmor u Unterhofer Almu bio je fantastičan. Visoko na planini, na kraju dugog strmog puta, bila je to prava "naša kuća". Nitko u blizini. Nema veze. Dakle jamstvo nesmetanog igranja igrica i čitanja knjiga.

Okolina je bila posebno lijepa. Uzeli smo Kärnten Card i tako smo svaki dan mogli ići planinskom željeznicom ili na bazen. Na primjer, puno smo hodali po lijepom vremenu, a također smo se lijepo proveli po lošem vremenu.

Monique Zevenbergen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bar za dolazak i ljut. Dogovoreno dolje u dolini zbog ključne v ograde. Bio sam u autu 13 sati. Na putu je vlasnik nazvao kada smo stigli. Vrijeme dogovoreno. Je li gospodin želio da ga čekamo dolje sat vremena!! Zatim iza njegovog (trkaćeg) automobila na planinu!! Gospodinu se očito žurilo, jer malo objašnjenja u vikendici. Bili smo iskusni rekao je. Da smo barem imali objašnjenje na miran način kako i što bi bilo dobrodošlo. Usput ....snimci iz kabine djetlića su bili topli i skoro gotovi pa ni on nije mislio da je potrebno!! Osim toga, nakon ulaska u WC, rublje i tuš kada i pod su izgledali prilično čisti ... ali što se tiče posuđa, prozora, kreveta i paučine ....

Ispostavilo se da mali pit v plinski štednjak loše radi ... trebali smo ga još dugo držati pritisnutog, rekao je na odlasku. Mikrovalna pećnica kada je uključena dala je ogroman miris paljevine pa je brzo uklonila utikač. Bilo je potpuno novo, rekao je na odlasku. Suncobran se nije mogao ukloniti nakon 1x korištenja jer je prsten pucao. Profesorski je zapeo, probao je već 3x, rekao je na polasku!!

Lijepo okruženje, ali za šetnju ćete morati sići u autu. Gore mrtav!! A ako krenete u rujnu poput nas, pripremite se na brončano doba i riku jelena u sumrak i noću. Zov nalikuje na medvjeđu riku i doslovno je ispod prozora spavaće sobe. Nisu viđeni jeleni jer je pogled kroz drveće loš!! Željeznička pruga također prolazi ispod. Dosta benee, mala frekvencija i tamo ide u tunel, ali može smetati! Osim toga ... niski obični osobni automobil s ne previše konjskih snaga ne dolazi ni gore ni dolje. Polovica rute "schotterstrasse", strma i kod vikendice također skliska kroz travu.

Vrlo brzo se naviknete na loženje drvima. Dodatna grijalica u kupaonici na manja drva za grijanje za tuširanje. Čak i nakon nekoliko sati još uvijek relativno mlaka topla voda.

C. Wolfram

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Stvarno vrlo prirodna planinska koliba na osamljenoj visini. U neposrednoj blizini nema "komšijskih" niti drugih naseljenih kuća. Ako ste u potrazi za mirom, ovo je mjesto za vas. Automobil s pogonom na četiri kotača bio bi savršen za svladavanje strmih uspona i nizbrdica. Ali uz malo osjećaja može se i s normalnim automobilom. Priroda je prekrasna i puna života. Sama koliba služi svojoj svrsi. Za grijanje se koriste drva, a grije se voda. To nam se jako svidjelo i usporavalo je. Osjećali smo se vrlo ugodno i jako smo uživali. Uglavnom, koliba je vrlo neobična i rustikalna. Na jednom ili drugom uglu, međutim, moglo bi se opet nešto učiniti. Kontakt sa stanodavcem bio je lak i vrlo lijep. Vodilo se računa i ponekad se tražilo.

Za nas je to bilo ono što smo tražili. Više čistoće bi dobro došlo, ali brzo smo to sami uredili tako da smo bili zadovoljni.

Uglavnom preporuka za ljude željne mira i prirode.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 301795

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/301795.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Obervellach» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina