Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Rendeux

maks.  17   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
6 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 17  Gosta/Gostiju
180m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 17

6 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 13.1 km

13.1 km

Zračna luka 97.2 km Brussels South Charleroi Airport

97.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


44 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sebastian

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Loes Depoortere

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jan van der Schoor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Stefaan Walravens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dave Verkade

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Luud Steenbakkers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Anja Van tongerlo

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

David Berenpas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Tessa Schuurman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lorenz Suffeleers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Wow! Imali smo super vikend! Bilo je prekrasno mjesto potpuno prilagođeno našoj grupi. Velika zgrada s dovoljno soba i kreveta. Kuhinja je bila dobro opremljena i opremljena svim potrebnim materijalima. U kuhinji su bili potrebni proizvodi što je bilo vrlo praktično. Najmodavci su osigurali praktičnu mapu za šetnje i dokumentaciju. I prekrasno okruženje.

Nathalie Liefooghe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vikendica je bila dobro raspoređena i dovoljno velika da u njoj boravi 14 osoba. Nažalost, već je zastarjela i nudi manje udobnosti nego što smo očekivali za tu cijenu. U kuhinji su radila samo 3 od 6 kuhala, bili su turobni stari kuhinjski ormari. Novi je perilica posuđa. Dnevna soba je bila tamna, drveni pod je bio crn od prljavštine, kauči su imali mrlje i rupe od cigareta ili nečega sličnog. Malo svjetiljki. Kaminska peć čini atmosferu ugodnom. Bilo je lijepo što je tu stol za stolni nogomet i stol za bilijar, ali dno stola je odvojeno od stola, zbog čega se ne može igrati valjano. Nije bilo moguće zagrijati prostoriju za igru, radijatori tamo nisu radili, čak i ako su bili postavljeni na 3. U spavaćim sobama se tapet odvaja, nedostaju podne letvice. Kreveti na kat su nesigurni za manju djecu, kreveti su škakljali i škripali, Srećom, bili su dobri madraci. U donjim kupaonicama se nosi na vratima. Sobica za tuširanje je praktična, tu je 4 tuša jedan pored drugog. Voda je imala pravu temperaturu. Bilo bi idealno da se kuća jednom temeljito obnovi.

Jeanne Termeer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak poslijepodne. Ključ je bio dostupan. Kuća je bila dobra, prostor za 16 osoba bio je dovoljan. Kuća nije bila baš čista. Perilica posuđa nije radila. Poduzeli smo različite aktivnosti. Sve u svemu, bilo je dobro.

Olaf Gianotten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je divne veličine s lijepom natkrivenom terasom, velikom kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, šankom i prostorom za rekreaciju. Jedina preporuka za poboljšanje je politika odlaganja otpada. Dobro je što se otpad mora odvajati, ali bilo bi dobro da spremnici za smeće imaju dovoljno prostora za otpad. Po dolasku, svi spremnici bili su gotovo puni, a od dolaska vlasnika kuće nije bilo moguće dobiti na e-mail. Sve u svemu, ipak je preporučljivo zbog veličine u Ardenima.

Marlies Devos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prošlog vikenda imali smo vrlo ugodan boravak. Smještaj je bio čist, dobra lokacija, lijepo je sjediti vani, dovoljno prostora za zajedničke obroke unutar ili izvan kuće, dovoljno hladnjaka, sanitarnih čvorova,... Komunikacija u vezi s dolaskom i ključem također je protekla vrlo glatko. Jedini nedostatak bio je wifi koji je radio malo lošije. Inače sjajan boravak za veliku skupinu!

Nicole van Rooy

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Činilo se tako lijepo, lokacija je stvarno super. Ali kuća nije bila ni blizu čista, električne instalacije su bile labave i nedostajale su na nekim mjestima ili su bile pokvarene. Perilica rublja je zaključana, WIFI radi samo na određenim mjestima u kući, nema komarnika pa insekti slobodno mogu ubosti ili sve treba držati zatvoreno, a unutra je prevruće. Hladnjak je vrlo star i premalen za grupe, namještaj nije svjež i zastario, kreveti su neudobni i čak opasni. Ukratko, za grupe mladih bez velikih zahtjeva je u redu, ali za obitelji, djecu i ljude koji žele nešto više, ovo stvarno nije Belvilla.

Jeanne Termeer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak poslijepodne. Ključ je bio dostupan. Kuća je bila dobra, ima prostora za 16 osoba. Kuća nije bila stvarno čista. Perilica posuđa nije radila. Poduzeli smo razne stvari. Sve u svemu bilo je dobro.

André Poschet

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

La Scierie ima sve što očekujete od kuće za odmor u Ardenima. Sve je prostrano namješteno. Ako je vrijeme lijepo, divno je i atmosferično jesti i sjediti na natkrivenoj terasi. Položaj je idealan za vrlo lijepe šetnje. U okolici također ima puno mogućnosti (šećere Hotton, Avantura Vallei u Durbuyu, itd.).

Baudewijn Odé

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio glatki, kuća je bila uredna i prostrana s dovoljno mjesta za sjedenje, krevetima i tuševima. Kuhinja je bila vrlo lijepa i pogodna za veliku skupinu. Zahvaljujući lijepom vremenu često smo sjedili na velikoj natkrivenoj terasi i svaku večer palili vatru na roštilju. Puno smo šetali u neposrednom seoskom okruženju. Pekarnica gdje možete kupiti ukusne voćne pite nalazi se u blizini.

Pieter-Jan De Koning

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća hitno treba neke temeljne investicije. Ostali smo s velikom grupom odraslih, djece i bebe i morali smo to - zimi - podnijeti bez tople vode. Također, jedan dan bez grijanja, ali naš srećom smo to sami riješili. Također, ima plijesan u kupaonici, miševi trče na prvom katu i slavina u wc-u curi. Dakle, nije baš bezbrižan odmor.

Emma Marin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća! Lijepa okolina. Bilo je savršeno za našu grupu. Kreveti su bili ugodni, a domaćin vrlo ljubazan. Nažalost, imali smo problema s perilicom posuđa, ali domaćin je to uredno riješio.

Liesbet Geenen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Praktična predaja ključeva - Prvi dojam bio je 'vrlo osnovan', ali imali smo jako ugodan tjedan - Neke stvari treba zamijeniti (perilica za suđe, jastuci) - Dvije velike i zasebne dnevne sobe su definitivno prednost! - Praktično: pekara u šetnji od 200m - Prekrasne šetnje izravno iz kuće za odmor

Patrick Kockx

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro smješten. Prostrana kuća za odmor koja je vrlo dobro opremljena. Sve što nam je bilo potrebno je bilo dostupno. Prostrani i ugodni natkriveni dio s jedne strane kuće također je bio vrlo lijep da možemo jesti vani čak i kad je vrijeme bilo lošije, itd. Dobra komunikacija s vlasnicima prije odlaska i njihova dostupnost telefonom za eventualne probleme bila je vrlo umirujuća unaprijed.

Bart Koster

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

S velikom grupom ljudi ovdje smo imali divan boravak. Kuhinja je potpuno sjajna s dovoljno radnog prostora, snažnim štednjakom i za promjenu više nego dovoljno posuđa i posuđa za pripremu hrane za nekoliko ljudi. Ukusno jelo vani na roštilju i večeri u ugodnom kutku pored kamina. Doručak za sve ljude za stolom također je dobro funkcionirao u dnevnom boravku dolje.

Arnold van Erp

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje s grupom prijatelja i jako smo se zabavili. Nadstrešnica s roštiljem je veliki plus. Unutra je sve bilo u redu. Neki dijelovi su malo zastarjeli, ali još uvijek dobro funkcioniraju. Kuća je bila čista i uredna. Rado bismo ponovno došli.

Nicole van Rooy

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Izgledalo je lijepo, lokacija je također odlična.

Ali kuća uopće nije bila čista, električne instalacije su bile otkvačene i nekih mjesta nije bila prisutna ili su bile pokvarene. Perilica je zaključana, WIFI radi samo na određenim mjestima u kući, nigdje nema komarnika pa kukci slobodno napadaju ili sve mora biti zatvoreno i unutra je pretoplo. Hladnjak je vrlo star i mali za grupe, namještaj nije svjež i zastario, kreveti su neudobni i čak opasni. Ukratko, za grupe mladih ljudi s malo zahtjeva je okej, ali za obitelji, obitelji i ljude koji žele nešto više ovo zaista nije BelVilla.

Lotta Maseman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica nije bila ostavljena čista. Koševi za smeće nisu bili ispražnjeni, a perilica posuđa je bila još polovinom puna prljavog posuđa. Oprane ploče i čaše također nisu bile jako čiste i bilo je posteljine s tragovima krvi.

Marlies Devos

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Proteklog vikenda imali smo vrlo dobar boravak. Smještaj je bio čist, dobra lokacija, lijepo je sjesti vani, dovoljno prostora za zajednički obrok unutra ili vani, dovoljno hladnjaka, sanitarija, ... Komunikacija u vezi dolaska i ključa prošla je vrlo glatko.

Jedini minus bio je wifi koji nije baš dobro radio.

Inače odličan boravak za veliku grupu!

Lorenz Suffeleers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Wauw! Imali smo odličan vikend!

Bilo je prekrasno mjesto potpuno prilagođeno našoj grupi. Velika zgrada s dovoljno spavaćih soba i kreveta. Kuhinja je dobro opremljena i ima sve potrebne materijale. U kuhinji su bili dostupni potrebni proizvodi što je bilo vrlo praktično.

Vlasnici su nam osigurali praktičnu mapu s pješačkim stazama i dokumentaciju. Također, lijepa okolina.

Olaf Gianotten

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je divne veličine s lijepom natkrivenom terasom, velikom kuhinjom, blagovaonicom, dnevnom sobom, šankom i prostorom za rekreaciju.

Jedina preporuka za poboljšanje je politika otpada. Dobar je zahtjev da se otpad odvaja, ali bilo bi lijepo da spremnici za prikupljanje pružaju dovoljno prostora za otpad. Po dolasku je sve bilo gotovo do ruba napunjeno, a od dolaska vlasnikov e-mail bio je nedostupan.

Sve u svemu, još uvijek preporučljivo zbog veličine objekta u Ardenima.

Nathalie Liefooghe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor bila je dobro uređena i dovoljno velika da u njoj boravi 14 osoba. Nažalost, staromodna je i pruža manje udobnosti nego što smo očekivali za tu cijenu.

U kuhinji je radilo samo 3 od 6 kuhališta, bili su tuđavi stari kuhinjski ormari. Imamo novi perilicu posuđa.

Dnevni boravak je bio tamn, drveni pod je bio crn od prljavštine, kauči su imali mrlje i rupe od cigareta ili nečega sličnog. Malo svjetla. Kamin čini atmosferu ugodnom.

Dobro je da je tu stolni nogomet i stolni nogomet, samo je dno od stola odvojeno, pa nije moguće odigrati pravu igru. Tamo se također nije moglo ugrijati u prostoru za igru, radijatori nisu bili topli čak i kad su bili na 3 stupnja.

U spavaćim sobama se odvaja tapeta, nema podnožja. Kreveti na kat su opasni za mlađu djecu, kreveti su škripali, srećom imali smo dobre madrace.

WC-ovi na donjem katu su s nosom prislonjenim uz vrata. Tuš soba je praktična, ima 4 tuša jedan do drugog. Voda je imala pravu temperaturu.

Bilo bi idealno da kuća jednom dobije pristojan preuređenje.

Baudewijn Odé

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je prošao glatko, kuća je bila uredna i prostrana s dovoljno sjedećih mjesta, kreveta i tuševa. Kuhinja je bila vrlo lijepa i pogodna za veliku grupu. Zahvaljujući lijepom vremenu puno smo sjedili na velikoj natkrivenoj terasi i svaku večer palili vatru na roštilju. Mnogo smo šetali u izravnom ruralnom okruženju. Pekara gdje možete kupiti ukusne pite nalazi se u blizini pješice.

Olaf Gianotten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepa veličine s lijepom natkrivenom terasom, velikom kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, barom i prostorom za rekreaciju.

Jedini prijedlog za poboljšanje je politika otpada. Dobro je da se otpad mora razdvajati, ali bilo bi lijepo da spremnici za smeće imaju dovoljno prostora. Prilikom dolaska, sve je bilo gotovo do vrha, a od dolaska nadalje, e-mail adresa najmodavca nije bila dostupna.

Sve u svemu, ipak ga preporučujem zbog veličine u Ardenu.

Jeanne Termeer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak u popodnevnim satima. Ključ je bio prisutan. Kuća je bila dobra, dovoljno prostora za 16 osoba. Kuća nije bila baš čista. Perilica posuđa nije radila. Imali smo različite aktivnosti. Sve u svemu, bilo je dobro.

Bart Koster

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

S velikom grupom ljudi ovdje smo imali divan boravak. Kuhinja je potpuno vrhunska s dovoljno radnog prostora, snažnim štednjakom i za promjenu dovoljno materijala i posuđa da s nekoliko osoba spremamo puno hrane. Uživali smo u večeri na roštilju i navečer u ugodnom kutku uz kamin. Doručak za sve je također bio u redu u dnevnom boravku dolje.

Nicole van Rooy

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Izgledalo je tako lijepo, lokacija je također izvrsna.

Ali, kuća nije bila nimalo čista, električna instalacija je bila labava i nedostajala je na nekim mjestima ili je bila pokvarena. Perilica rublja je zaključana, WIFI radi samo na određenim mjestima u kući, nema komaraca zaslona pa insekti slobodno mogu ući i ujesti ili se sve mora zatvoriti i onda je unutra jako vruće. Hladnjak je vrlo star i mali za grupe, namještaj nije svjež i zastarjeli, kreveti su neudobni i čak opasni. Ukratko, za grupe mladih ljudi s malo zahtjeva je ok, ali za obitelji i ljude koji žele nešto više, ovo zaista nije BelVilla.

Patrick Kockx

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dobro smješteno. Prostrano turističko naselje koje je vrlo dobro opremljeno. Sve što nam je trebalo bilo je dostupno. Prostrana ugodna nadstrešnica na bočnoj strani smještaja bila je vrlo lijepa, čak i kad je vrijeme bilo loše, savršeno za vanjsko ručavanje, itd. Dobra komunikacija s domaćinima prije polaska i njihova dostupnost telefonom za moguće probleme također je bila vrlo ohrabrujuća unaprijed.

Lorenz Suffeleers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Wow! Imali smo super vikend!

To je bila vrlo lijepa lokacija potpuno prilagođena našoj grupi. Velika zgrada s dovoljno spavaćih soba i dovoljno kreveta. Kuhinja je bila dobro opremljena i opremljena svim potrebnim materijalima. U kuhinji su bili potrebni proizvodi što je bilo vrlo praktično.

Najmodavci su osigurali praktičnu mapu za šetnje i dokumentaciju. Također lijepa okolina.

Lotta Maseman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kućica nije bila ostavljena čista. Kante za smeće nisu bile ispražnjene i perilica posuđa bila je još polupuna prljavog posuđa. Oprane tanjure i čaše također nisu bile super čiste i posteljina je bila s tragovima krvi.

Emma Marin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća! Lijepa okolina. Bilo je savršeno za našu grupu. Kreveti su bili u redu, a domaćin je bio vrlo koristan. Nažalost, imali smo nekih problema s perilicom posuđa, ali to je uredno riješeno od strane domaćina.

Nathalie Liefooghe

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor bila je dobro razvrstana i dovoljno velika za boravak 14 osoba. Nažalost, zastarjela je i nudi manje udobnosti nego što smo očekivali za tu cijenu.

U kuhinji su radila samo 3 od 6 plinskih ploča, bile su tupe stare kuhinjske ormariće. Ipak, imali su novi stroj za pranje suđa.

Dnevni boravak je bio mračan, drveni pod bio je crn od prljavštine, kauči su imali mrlje i rupe od cigareta ili nečega sličnog. Malo svjetala. Otvorena vatra je čini ipak ugodnom.

Lijepo je što ima biljar i stolni nogomet, samo je dno od stola odvojeno, tako da nije moguće igrati pravilnu igru. Također, prostor za igru nije bio moguće zagrijati, radijatori se nisu zagrijavali, iako su bili postavljeni na 3.

U spavaćim sobama se odvaja tapeta, nedostaju podne lajsne. Kreveti na kat su nesigurni za mlađu djecu, kreveti su škripali, srećom su imali dobre madrace.

WC-ovi na donjem katu su tijesni. Kupaonica je praktična, ima 4 tuša jedan pokraj drugoga. Voda je imala pravu temperaturu.

Dakle, bilo bi idealno da kuća dobije pristojan preuređaj.

Marlies Devos

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prošlog vikenda je boravak bio vrlo dobar. Smještaj je bio čist, dobra lokacija, lijepo sjediti vani, dovoljno mjesta za sve nas da jedemo zajedno unutra ili vani, dovoljno frižidera, sanitarija,... Komunikacija u vezi dolaska i ključa je također bila vrlo glatka.

Jedini nedostatak je bio wifi koji je radio malo lošije.

Inače sjajan smještaj za veliku grupu!

André Poschet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

La Scierie ima sve što možete očekivati ​​od kuće za odmor u Ardenima. Sve je prostrano uređeno. Ako je vrijeme povoljno, lijepo je i atmosferično jesti i sjediti na natkrivenoj terasi. Položaj je idealan za vrlo lijepe šetnje. Također ima puno mogućnosti u blizini (špilje Hotton, Adventure Valley u Durbuyu, itd.).

Arnold van Erp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje s grupom prijatelja i jako smo se zabavili. Krov s roštiljem je veliki plus. Unutra je sve bilo u redu. Neki stvari su malo zastarjele, ali sve je još uvijek dobro funkcioniralo. Kuća je bila čista i uredna. Išli bismo opet.

Liesbet Geenen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Praktična predaja ključeva - Prvi dojam je bio 'vrlo osnovan', ali imali smo vrlo ugodan tjedan - Neki dijelovi trebaju zamjenu (perilica suđa, jastuci) - Dvije velike i odvojene prostorije definitivno su prednost! - Praktično: pekara udaljena 200m pješice - Vrlo lijepe šetnje izravno iz kuće za odmor


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 301916

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/301916.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Rendeux» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 44 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina