Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Spa

maks.  10   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
280m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

2 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Skijaška uspinjača 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Kolodvor 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


41 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Wansink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Van Den Dooren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ranst

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Van Den Dooren

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Songul Mathys

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

De Hertogh

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mul

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Patrick Peeters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Tom Traas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

M. Francken

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Charline Deklerck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Thijs van der Zanden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Florent Schaus

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Kuća izgleda veća na fotografijama nego u stvarnosti. Svi radijatori su električni (pa se mora platiti dodatno na kraju boravka) jer vlasnik bilježi električno brojilo. Osim toga, postoje 2 vrata koja se ne zatvaraju (pa se grijanje kuće bespotrebno troši). Jacuzzi zapravo nije jacuzzi, već hidromasažna kada (mjehurići rade 1 minutu pa se isključe, zatim počnu ponovno raditi 1 minutu pa se ponovno isključe itd.).

Sanae EJ

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija i ugodna dnevna soba/kuhinja, peć na drva je bila veliki plus i lijepo toplo. Sobe su osnovno uređene, šteta što nije bilo noćne svjetiljke i jastuci i deke nisu bile baš čiste unatoč tome što smo imali vlastitu posteljinu. Kuhinja je imala sve potrebno, dobro za vikend. Treba napomenuti da je soba koja se nalazila pored prostora sa saunom i jacuzzijem bila jako vlažna. Nisam mogao tamo prespavati, pa sam spavao na kauču i dijelio krevete. Ali za vikend sasvim u redu!

Armand Riem

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sve pogodnosti su dostupne, u dobrom stanju i čiste. Zimi je podrum previše vlažan i hladan da bi se moglo uživati u wellness sadržajima. Predugo treba da se povrati jamčevina. Nakon 3 tjedna još ništa.

Tine Sabbe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo puno problema s vlasnikom nakon dolaska. Na djetinjast način optuženi smo da smo nešto slomili, zbog čega nismo dobili povrat depozita, iako to sigurno nije bila naša greška! Na kraju je trebala posredovati Belvilla i povjerovati nam. Veoma loše iskustvo, posljednji put da nešto slično iznajmimo. Osim toga, smještaj je bio star i neodržavan, visoka cijena nikako nije opravdana. Kad se sauna ili jacuzzi uključi, ostatak elektriciteta nestane. Voda u jacuzziju se ohladila nakon pola sata. Međutim, račun za struju je bio vrlo visok (kuća se potpuno grije na električnu energiju), zbog čega smo morali platiti dodatnih 300-400 eura za jednu noć.

Kees Weerheim

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo u ovoj fantastičnoj kući od 1. do 8. prosinca. Proslavili smo vikend Svetog Nikole s našom djecom i unucima, a zatim proveli cijeli tjedan zajedno. Oko prekrasnog kamina i na dvama velikim stolovima bilo je ugodno boraviti s dovoljno spavaćih mjesta! Lokacija je divna, izlazite kroz vrata i za nekoliko minuta ste u Spa. Napravili smo prekrasne šetnje s psom. Doček je bio sjajan, dobili smo jasna objašnjenja o sauni, jacuzziju i razvrstavanju otpada. Sobe su izvrsne s bračnim krevetima i jednom s krevetom na kat. Jedina stvar, ne zaboravite tople čarape, pod je svuda od pločica i hladan je na stopalima. Uživali smo!!

Lieselot Van de Voorde

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro i točno doček. Dobili smo obilazak kuće, objašnjenje rada saune i hidromasažne kade. Kuća se grije na struju, ali ima i peć na drva koju smo mogli koristiti. To je barem osiguralo da je dnevni boravak potpuno zagrijan. Sami smo napravili završno računanje nakon čega nam je polog vrlo kratko vrijeme nakon našeg boravka bio vraćen, točno i ispravno. Prilikom odlaska zaboravili smo nešto svojih osobnih stvari. Vlasnik nam je to poslao poštom, za što smo mu zahvalni!

LJG Titulaer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Simpatična i uredna kućica. Lijepa okolina i lako je pronaći. Blizu centra. Nažalost, perilica posuđa i whirlpool su bili pokvareni. Kupaonica 1 je zastarjela, ali čista. Sve ostalo je čisto i uredno, kreveti su bili dobri!

Steven Provyn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je protekao glatko. Kupaonice su neugodne, zastarjele i trebaju zamjenu. Prekrasan vrt, dobra i mirna lokacija. Šteta što se grijanje obavlja na struju (potrošnja se dodatno naplaćuje). Pozitivno je što se dnevni boravak može besplatno grijati drvetom. Jacuzzi nije pravi jacuzzi već hidromasažna kada (nema dodatne vrijednosti). Prilikom punjenja, sva topla voda iz bojlera nestaje. Strop u prizemlju je previše nizak, osoba od 1,80m ne može hodati bez udaranja glave. Predvorje je premaleno za 12 osoba, teško je smjestiti kapute i cipele.

Sarah HMadoun

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Bila je lijepa kućica s dobrom lokacijom u šumovitom području, ali blizu Stavelota, Slapova COO,... čak i s malom djecom možete provesti ovdje dobre dane. Jedino što je jacuzzi bio previše vruć, niste mogli odabrati temperaturu vode, pa ga zapravo nismo mogli koristiti!

Ciska wegdam

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Predivna kuća i vrt. Sadržaji su bili dobri, a vlasnik vrlo prijateljski nastrojen. Jedini nedostatak bio je da smo rezervirali za 5 spavaćih soba, ali kada smo stigli, bilo ih je samo 4 zbog nedavne renovacije.

Marije Kremer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Volim ovu kuću i njezinu lokaciju. Gospođa koja nas je dočekala bila je jako ljubazna i prijateljska. Kuća je bila jako čista, a posteljina je prekrasno mirisala. Kreveti su vrlo udobni, a vrt je prekrasan. Uživali smo u našim prvim danima i s nestrpljenjem čekamo ostatak.

Robby Herck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Imali smo odličan odmor s dvije obitelji, unatoč lošem vremenu. Vila je bila lijepa i čista! Također su provedeni razni popravci i kupljene nove stvari poput igračaka. Slike na web stranici moraju se prilagoditi jer je stvarnost zapravo mnogo bolja od onoga što slike sugeriraju, sprava za igru više nije u dobrom stanju što je šteta za djecu, pa se mora prilagoditi i slikama i opisu. Dobra preporuka za wellness dio je da dobro provjetravate prostor nakon svake upotrebe, što je i razumljivo. Temperatura jacuzzija se može prilagoditi putem slavine u susjednoj sobi, tako smo sami otkrili.

Tromp

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jedna sjajna kuća u predivnom okruženju. Jedina negativna stvar koju smo primijetili je osiguranje tople vode. Jacuzzi se može napuniti samo jednom i onda topla voda nestaje na dug period. Dakle, zahtijeva planiranje ako želite uživati u jacuzziju s više osoba...

Klein Kranenburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Predivna kućica s predivnim vrtom. Proveli smo sjedmicu iz snova, iako je vrijeme ponekad bilo malo lošije. Jacuzzi je zapravo kadica s mjehurićima: voda polako ulazi i ohladi se. Nakon punog kupanja, neće biti tople vode do kraja večeri. Sauna i odbojkaško igralište pružaju dodatnu zabavu.

EBW Majoor

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sobe i kreveti su manji nego što smo očekivali. Namješteno za osobe ne previše velike. Podrum je toliko nizak da su neki ljudi iz naše skupine udarili glavom. Inače, dobra kuća, ali ne treba imati prevelika očekivanja.

Aerts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Okumrvana nema odljeva za vodu koju ostavite kad izlazite iz bazena. Perilica rublja toliko jako 'pleše' prilikom sušenja da negdje dolazi do gubitka vode. U kuhinjskom priboru su potrebne pive. Kuća je za 12 osoba, ali u principu za stolom može sjesti samo 10 ljudi...

Florent Schaus

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži francuski

Kuća izgleda veća na slikama nego u stvarnosti.

Svi grijači su električni (tako da se mora dodatno platiti na kraju boravka) jer vlasnik evidentira električno brojilo.

Osim toga, postoje 2 vrata koja se ne zatvaraju (pa grijemo kuću uzalud).

Jacuzzi nije pravi, to je kupka sa mjehurićima (mjehurići rade 1 minutu pa se isključe, pa ponovno rade 1 minutu, pa se opet isključe itd...).

Kees Weerheim

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo u ovoj fantastičnoj kući od 1. do 8. prosinca. Proslavili smo vikend Sinterklaas s našom djecom i unucima, a zatim zajedno proveli tjedan. Bilo je lijepo boraviti oko prekrasnog kamina i na dvije velike stolove s dovoljno spavaćih mjesta! Položaj je divan, samo otvorite vrata i za nekoliko minuta ste u Spa. Uživali smo u šetnjama s psom. Prijem je bio odličan, lijepo smo objašnjenje dobili o sauni, jacuzziju i funkcioniranju razdvajanja otpada. Sobe su odlične s bračnim krevetima i jednom s krevetima na kat. Jedina stvar, ne zaboravite tople čarape, pod je svuda prekriven pločicama i hladan je na stopalima. Uživali smo!!

Steven Provyn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je protekao glatko. Kupaonice su neugodne, zastarjele i trebaju zamjenu.

Lijep vrt, dobro i mirno mjesto.

Šteta što se grijanje vrši na električnu energiju (potrošnja se dodatno naplaćuje). Pozitivno je što se dnevni boravak može besplatno zagrijavati drvetom.

Jacuzzi nije pravi jacuzzi već masažna kada (nema dodatnu vrijednost). Prilikom punjenja iscuri sva topla voda iz bojlera.

Strop u prizemlju je prenizak, osoba visoka 1,80 m ne može hodati bez udarca u glavu. Ulazni hodnik je premalen za primanje 12 osoba, teško je smjestiti kapute i obuću.

LJG Titulaer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa i uredna kućica. Lijepa okolina i lako je pronaći.

Blizu centra.

Nažalost, perilica posuđa i whirpool su pokvareni.

Kupaonica 1 je zastarjela, ali čista.

Inače sve čisto i uredno, kreveti su bili dobri!

Tine Sabbe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo velike probleme s vlasnikom. Na naivni način smo optuženi za slomljenu stvar zbog koje nam nije vraćeno jamstvo, iako to nije bila naša greška! Na kraju se morala umiješati Belvilla i vjerovali su nam. Vrlo negativno iskustvo i zadnji put da nešto slično iznajmljujemo.

Također, stari i neodržavani smještaj, visoka cijena koja nije opravdana. Kad su sauna ili jacuzzi bili uključeni, ostatak struje bi nestao. Voda u jacuzziju bi nakon pola sata postala hladna. Međutim, imali smo visok račun za struju (kuća se potpuno grije na električni pogon), tako da smo za jednu noć morali dodatno platiti 300-400 eura.

C.W.J. Krijnen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, udobni kreveti i inače sve dobro održavano. Nekoliko svjetiljki trebalo bi zamijeniti. Sauna je lijepo velika i dobro radi. Prikazani jacuzzi je malo razočaravajući. To je više hidromasažna kada duboka maksimalno 40 cm, u koju stane maksimalno 3 osobe.

Gert Buyens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo vlažna kuća, jako zastarjela, a dolje u podrumu bilo je puno plijesni. To se jako osjetilo, dolje nije bilo moguće spavati pa smo morali spavati na kauču. Ova kuća nije smjela biti iznajmljena prije nego što je potpuno sređena. Na stropu se vidjelo da je plijesan obrisana. Mislimo da je kuća imala problema s poplavom! Kuhinja je bila dobro opremljena i u dnevnom boravku je bilo ugodno nakon što smo upalili peć na drva nakon dva dana. Nećemo se vratiti ovdje!

Armand Riem

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Svi sadržaji su dostupni, u dobrom stanju i čisti. Zimi je podrum previše vlažan i hladan da biste mogli uživati u wellness sadržajima.

Traje predugo da se povratni depozit vrati. Nakon 3 tjedna još ništa nije viđeno.

Joery Janssens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prostrana kuća smještena u mirnoj ulici. Dovoljno parkirališta za stanare. Vrt takođerodgovara kućnim ljubimcima. Vrlo opuštajuće je žuborenje potoka iza vrta. Sva komunikacija i dogovori s najmodavcem protekli su vrlo glatko.

Peter Koezema

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan opuštajući odmor. Mirno prostrano mjesto, ali dovoljno toga ima u okolici. Kućica je nadmašila naša očekivanja. Lijepo obnovljena, svaki dan dvije svježe kokošje jaja, ogroman vrt s uvijek dostupnom hladovinom. Pun puno mogućnosti za šetnje i vožnje biciklom. Vrlo pozitivno se sjećamo proteklih četrnaest dana.

Dorianne Zonneveld

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Velika kuća s puno sadržaja. Bili smo u obiteljima i nismo se brinuli da bi mogli slomiti nešto;) kuća je bila malo vlažna (listopad), to nije bilo baš ugodno. Savjetovali smo vlasnika da ostavi kuću čišću za sljedeće goste. Pogotovo ispod kauča i paučine na zidovima.

Sanae EJ

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija i ugodna dnevna soba/kuhinja, peć na drva je bila veliki plus i lijepo toplo.

Sobe su osnovne, šteta što nema noćne svjetiljke, a jastuci i deke nisu bili baš čisti, unatoč tome što smo imali svoju posteljinu.

Kuhinja je imala sve što je potrebno, dobro za vikend bijeg. Važno je napomenuti da je soba koja se nalazi uz saunu i jacuzzi bila jako vlažna. Nismo mogli tamo noćiti i spavao sam na kauču i dijelio krevete.

Ali za vikend bijeg je savršeno.

Lieselot Van de Voorde

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobar i točan doček. Dobili smo turu po kući, objašnjeno nam je kako sauna i jacuzzi rade. Kuća se grijala na struju, ali tu je i peć na drva koju smo mogli koristiti. To je barem osiguralo da je dnevni boravak u potpunosti zagrijan.

Samostalno smo izvršili obračun naknade prije odlaska, nakon čega nam je naš depozit vrlo brzo vraćen, točno i ispravno. Prilikom odlaska, zaboravili smo nešto od svojih osobnih stvari. Vlasnik nam je to poslao, hvala!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 302099

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/302099.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Spa» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 41 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina