Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ferrieres

maks.  5   Gosta/Gostiju
0m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
0m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ivo Steyaert

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sabrina Patyn

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Jan Wiezer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lidwien Kuster

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća je lako pronaći. Zbunjujuće je bilo da li je kuća sa jedne ili druge strane. Na prvi pogled sliče jedna na drugu. Smještaj je zastario ali dobar. Okolina je predivna, cesta ispred kuće donosi malo buke automobila rano ujutro.

Birgit Oldenbeuving

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u lijepom okruženju s puno šuma. To je prekrasna stara kuća s mnogo originalnih elemenata. Po dolasku nas je srdačno dočekala vlasnica koja nam je odmah dala obilazak. Za nas je bilo vrlo lijepo što ima toliko prostora za djecu. Bila je dostupna dječja stolica i dječji krevetić za najmlađe. Kuća se nalazi uz glavnu cestu, pa morate posebno paziti na djecu da ne izađu na cestu. Međutim, iza kuće s ograđenim vrtom to se malo primjećuje i djeca se mogu divno igrati.

Christa Mooij

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačnu dobrodošlicu od Annet. Ona polako priča francuski, pa je bila dobro razumljiva. Kuća je predivna, ali zastarjela. Meni to osobno odgovara. Savršena baza za šetnje i u našem slučaju, Formulu 1 u Spa. Doduše, to je 45 minuta vožnje, ali cijena kuće je barem povoljna u usporedbi s neposrednom okolicom Spa. Ljubazni ljudi. Mogli smo ostati malo duže na dan odlaska, pa nismo morali žuriti nakon intenzivnog vikenda!

B.L. Hinderink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni vlasnici! Slatka kuća, debeli zidovi, ugodno hladno u vrućini i sve što vam je potrebno, jednostavno, ali savršeno za naš vikend bicikliranja u okolici. Prekrasan autentičan izgled!

D. van Dijk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Došli smo na sportski vikend u ovoj kući jer smo tražili jednostavno boravište budući da smo cijeli dan bili vani. Po dolasku nas je srdačno dočekala vlasnica. Par živi preko puta ceste. Dala nam je kratku turneju i pokazala gdje možemo uzeti drva za vatru. Također nam je pokazala polja na kojima naša djeca mogu sigurno igrati. Treba paziti na cestu uz koju se nalazi kuća. Nema puno prometa, ali vozila koja prolaze voze brzo! Bili smo jako sretni zbog mira, prostora i prirode oko kuće. Možete odmah krenuti na beskonačne šetnje. Namještaj u kući je vrlo zastario i ponegdje prašnjav kao što je to u staroj kući. Kupaonica je izgledala kao nova i bila je uredno čista. Kuća je imala sve udobnosti (veliki hladnjak, perilica posuđa, pećnica, mikrovalna pećnica, drugi WC pored spavaćih soba). Konačno, uživali smo u svim cool stvarima koje Ardene nude: kajakarenje iz Coo vodopada, Remouchamps špilje, penjanje i spuštanje u starom kamenoj kamenolomu Sprimont (online rezervirano putem Carriënte).

P uijtdewilligen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo super godišnji odmor sa 5 prijatelja, od planinarenja do logorske vatre uz glazbu! Ova kućica u mirnoj okolini nudi toliko mogućnosti s raznim ponudama različitih aktivnosti u blizini. Uvijek postoji nešto za svakoga! Za mlade i stare, super mjesto!

G Penning

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Divna, stara, hladna, staromodno ugodna kuća, s dobrom peći i prostrano dolje. Ljubazna vlasnica (govori samo francuski), koja živi preko puta od kuće za odmor. Malo zbunjujuće bilo je to što na slikama jasno stoji TV, ali ga nema (nije važno, ali čudno). Još čudnije bilo je što u opisu kuće i na obrascu za rezervaciju stoji soba za igru s stolom za stolni tenis. Dodatni razlog za nas da rezerviramo ovu kuću za 3 djece. Ali po dolasku, vrata su bila zaključana jer imate pristup sobici za igru samo ako unajmite cijelu kuću (za 12 osoba, po odgovarajućoj cijeni). Hmmm... ali jasno je stajalo, taj stol za stolni tenis, čak i s 'pola' kuće!)......pet razočaranih pogleda natjerala su vlasnicu kuće da nam ipak da ključ, ali nakon toga sam imala malo osjećaj da ih treba nešto obavijestiti jer 'obećanje je obećanje', taj dojam. Vrt nije povezan s kućom, već je malo dalje. To sam stvarno smatrala neugodnim ne samo za djecu, već i za nas - nećete tako lako sjesti u vrt. Ispred kuće stoji stol s stolicama, ali tamo nije baš ugodno sjediti, odmah kraj ceste gdje voze prilično brzo. To bi bolje trebalo biti objašnjeno na web stranici. Još nekoliko dobrih savjeta - ponesite svoje jastuke ako želite dobro spavati - prije upotrebe posuđa dobro ga očistite, jer je prilično prljavo. Što se tiče drugog, sve je uredno. Kupaonica je prilično nova i čista, to je bilo jako lijepo. Kada ponovno pročitam svoju recenziju, možda zvuči pomalo zanovijetajuće, ali to nije namjera. Bilo je lijepih tjedan dana, lijepa kuća, dobra usluga. Ipak, stvari koje spominjem ovdje važne su za naglasiti, posebno za obitelji s malom djecom. Kuća (i vrt) nisu prikladni za njih.

D. van Dijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Došli smo provesti sportski tjedan u toj kući jer smo tražili jednostavni smještaj budući da smo bili cijele dane izvan kuće. Po dolasku nas je srdačno dočekala vlasnica. Par živi preko puta ceste. Ona nam je dala kratak obilazak i pokazala gdje možemo uzeti drva za vatru u kaminu. Također nam je pokazala polja na kojima su naša djeca mogla sigurno igrati. Naime, treba paziti na cestu uz koju se kuća nalazi. Nema puno prometa, ali automobili koji prolaze voze brzo! Bili smo jako sretni zbog mira, prostora i prirode oko kuće. Možete odmah započeti beskrajno šetati. Namještaj u kući je vrlo zastario i ponegdje prašnjav kako to obično biva u staroj kući. Kupaonica je izgledala kao nova i bila je uredno čista. Kuća je bila opremljena svim potrebnim sadržajima (veliki hladnjak, perilica posuđa, pećnica, mikrovalna pećnica, dodatni WC uz spavaće sobe). Konačno smo uživali u svim sjajnim stvarima koje Ardene nude, kao što su kajakanje s vodopada Coo, špilje Remouchamps, penjanje i spuštanje u starom kamenolomu Sprimont (online rezervirano putem Carriënte).

G Penning

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Divna, stara, hladna, tradicionalno ugodna kuća, s dobrim kaminom i prostranim prizemljem. Simpatična vlasnica (govori samo francuski), koja živi preko puta kuće. Malo zbunjujuće bilo je to što na slikama jasno stoji televizor, ali ga zapravo nema (nije strašno, ali je čudno). Još čudnije bilo je što je u opisu kuće i na obrasce za rezervaciju stajala soba za igru s stolnim tenisom. Dodatni razlog za nas da iznajmimo ovu kuću s 3 djeteta. No, po dolasku, ta je vrata bila zaključana, jer imate pristup sobi za igru samo ako unajmite cijelu kuću (za 12 osoba, uz odgovarajuću cijenu). Hm... ali stajalo je jasno, stolni tenis, čak i za 'pola' kuće! Pet razočaranih pogleda nagovorilo je vlasnicu kuće da nam ipak da ključ, ali nakon toga sam se osjećala kao da nije trebala popustiti, jer 'obećano je obećano', takav je bio osjećaj. Vrt nije ništa, to NIJE povezano s kućom, već je nešto dalje. To sam smatrala samo dosadnim, ne samo za djecu, već i za nas - nije lako sjesti u vrt. Ispred kuće stoji stol s stolicama, ali nije ugodno sjediti blizu ceste na kojoj voze prilično brzo. To je trebalo bolje objasniti na web stranici. Neke dobre savjete - ponesite svoje jastuke ako želite dobro spavati - prije upotrebe posuđa dobro sve operite, jer je prilično prljavo. Inače je sve uredno. Kupaonica je prilično nova i čista, što je bilo lijepo. Ako pročitam svoj prikaz, možda zvuči kao da prigovaram, ali nije tako zamišljeno. Bila je to lijepa tjedan, lijepa kuća, dobra usluga. Međutim, stvari koje ovdje spominjem ipak su važne za istaknuti, posebno za obitelji s malom djecom. Kuća (i vrt) nisu prikladni za njih.

P uijtdewilligen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Proveli ste sjajan odmor s 5 prijatelja, od brdskog biciklizma do logorske vatre uz glazbu! Ova kućica u mirnom području nudi toliko mogućnosti s raznolikom ponudom različitih aktivnosti u blizini. Da uvijek ima za svakoga ponešto! Super mjesto za mlade i stare!

D. van Dijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Došli smo u ovu kuću zbog sportske sredine tjedna jer smo tražili jednostavan smještaj budući da smo izlazili cijeli dan.

Prilikom dolaska srdačno nas je dočekao vlasnik. Par živi preko puta. Vodila nas je u mali obilazak i pokazala nam gdje možemo nabaviti drva za kamin. Pokazala je i terene na kojima se naša djeca mogu sigurno igrati. Morate biti oprezni s cestom na kojoj se nalazi kuća. Nema puno prometa, ali promet koji prolazi je brz!

Bili smo jako zadovoljni mirom, prostorom i prirodom oko kuće. Odmah možete hodati u nedogled.

Unutrašnjost kuće je vrlo zastarjela i tu i tamo prašnjava kao u staroj kući. Kupaonica je izgledala kao nova i bila je uredna i čista. Kuća je također bila potpuno opremljena (veliki hladnjak, perilica suđa, pećnica, mikrovalna pećnica, 2. WC u spavaćim sobama).

Konačno, uživali smo u svim cool stvarima koje Ardeni mogu ponuditi u vožnji kanuom od slapova Coo, špiljama Remouchamps, penjanju i spuštanju uzalom u starom kamenolomu Sprimont (rezervirano online preko Carriënte).

G Penning

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa, stara, hladna, starinska udobna kuća, s dobrim kaminom i lijepim i prostranim donjim katom. Lijepa gazdarica (govori samo francuski), koja živi preko puta kuće.



Ono što je bilo malo zbunjujuće, da se na fotografijama jasno vidi TV, ali ga nema (nije loše, ali čudno).

Još je čudnije bilo što u opisu kuće i na obrascu za rezervaciju stoji igraonica sa stolom za stolni tenis. Dodatni razlog da rezerviramo ovu kuću s 3 djece. Ali po dolasku se pokazalo da su ta vrata zaključana, jer igraonici možete pristupiti samo ako rezervirate cijelu kuću (za 12 osoba, uz pripadajuću cijenu). TJaaaa....ali jasno je rečeno, taj stol za stolni tenis, također na 'pola' kuće!)......pet pari razočaranih pogleda nagovorili su gazdaricu da nam ipak da ključ, ali ja sam još nakon toga malo osjećaja da to ne stavljam, jer 'obećano je obećano', ta ideja.



Vrt je još jedna stvar koja NIJE vezana uz kuću, nego je malo dalje. Bilo mi je to stvarno neugodno ne samo za djecu, nego i za nas, nećete tako lako sjediti u vrtu. Ispred kuće je stol sa stolicama, ali to nije baš ugodno, odmah uz cestu gdje se ionako brzo vozi. Ovo je trebalo bolje objasniti na stranici.



Još nekoliko dobrih savjeta

- ponesite svoje jastuke ako želite dobro spavati

- prije upotrebe posuđe SVE dobro prebrišite jer je dosta prljavo. Sve ostalo je uredno. Kupaonica je prilično nova i čista, što je bilo vrlo lijepo.



Kad ponovno pročitam svoju recenziju, možda će mi djelovati pomalo dosadno, ali nije tako zamišljeno. Bio je to lijep tjedan, lijepa kuća, dobra usluga. Međutim, stvari koje ovdje spominjem su važne za spomenuti, posebno za obitelji s malom djecom. Kuća (i vrt) nije pogodna za to.

Birgit Oldenbeuving

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na lijepom području s puno šume. To je prekrasna stara cool kuća, s mnogo originalnih elemenata. Po dolasku srdačno nas je dočekao vlasnik koji nas je odmah poveo u obilazak. Za nas je bilo jako lijepo što ima toliko mjesta za djecu. Za najmlađe je bila spremna visoka stolica i krevetić. Kuća se nalazi na glavnoj cesti, tako da morate biti posebno oprezni s djecom da ne idu na cestu. Ali iza kuće s ograđenim komadom vrta to se jedva primjećuje i djeca se mogu igrati.

Christa Mooij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Annet nas je toplo dočekala. Polako govori francuski, pa ju je lako razumjeti. To je lijepa, ali datirana kuća. I ja mislim da je to super. Lijepa baza za šetnje iu našem slučaju Formula 1 u Spa. To je 45 minuta vožnje, ali barem je cijena kuće dobra u usporedbi s neposrednom blizinom Toplica. Dobri ljudi. Na dan polaska smo smjeli ostati malo duže, tako da nismo morali žuriti nakon intenzivnog vikenda!

Lidwien Kuster

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuću je lako pronaći. Zabuna je li to bila kuća s jedne ili s druge strane kuće. Na prvi pogled izgledaju slično.

Smještaj je staromodan, ali dobar.

Okolina je prekrasna, cesta ispred kuće stvara buku automobila rano ujutro.

B.L. Hinderink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni vlasnici! Lijepa kuća, debeli zidovi, lijepo i hladno po vrućini i sve je tu, jednostavno, ali savršeno za naš vikend za trkaće bicikle u okolici. Lijep autentičan izgled!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 302289

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/302289.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Ferrieres» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina