Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Jalhay

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Fen
Detektor dima
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 1.7 km

1.7 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


122 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

john Barendse

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jedna vrlo ugodna kuća, tiho je unatoč prometnoj cesti i opremljena je svim pogodnostima. Kada smo stigli, kuća je bila čista, a kreveti su bili pospremljeni. Sve u svemu, dobro iskustvo!

Holger Woltering

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Patrick Vanderzande

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepo odmaralište, sve što vam treba, udobni kreveti. Lijepa vrtna kućica za odmor. Ugodan jacuzzi. Dobar polazni položaj za posjetiti Visoke Venve, blizu. Proveli smo puno šetnji.

Wim Walle

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

john Barendse

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Jako lijepa kuća, mirno je unatoč prometnoj cesti i opremljena je svim pogodnostima. Kad smo stigli, kuća je bila čista i kreveti su bili posloženi. Sve u svemu, dobro iskustvo!

Patrick Vanderzande

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za odmor, sve prisutno, udobni kreveti. Lijepa pergola u vrtu za odmor. Ugodan jacuzzi. Dobar polazni položaj za posjetiti Visoke venecijanske močvare, blizu. Obavljeno mnogo šetnji.

Patrick Vanderzande

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za odmor, sve je dostupno, udobni kreveti. Lijepa gazebo u vrtu za odmor. Ugodan jacuzzi. Dobra baza za posjetiti Visoke Venecije, blizu. Napravili smo mnogo šetnji.

Patrick Vanderzande

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za odmor, sve je na raspolaganju, udobni kreveti.

Lijepa kućica u vrtu za odmor.

Ugodan jacuzzi.

Dobra baza za posjet visokim venama, blizu. Napravili smo mnogo šetnji.

Patrick Vanderzande

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kućica za odmor, sve na raspolaganju, udobni kreveti.

Lijep paviljon u vrtu za odmor.

Udobni jacuzzi.

Dobar polazište za posjet Visokoj Veni, blizu. Napravljeno mnogo šetnji.

Patrick Vanderzande

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za odmor, sve prisutno, udobni kreveti.

Lijepa sjenica u vrtu za odmor.

Ugodna jacuzzi.

Dobar polazni punkt za posjet Visokim Venam, blizu. Napravili puno šetnji.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 sati mogli smo ući u kućicu, a malo prije smo dobili telefonski poziv s informacijom o tome gdje će se nalaziti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree vezu u tom automobilu), pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Točno u 4 sata smo već stigli, ali je netko još uvijek čistio kućicu. Srdačan doček i ona je dovoljno dobro govorila engleski kako bi nam s našim malo francuskog pružila obilazak i objašnjenja. Također je obnovila vodu u jacuzziju i ona je bila postavljena da se zagrije. Osim toga, sve je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.

Sam objekt ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su namješteni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama i ona je čak donijela lončiće za našeg malog tamo kako bi obavio svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, ali više nema vrata prema šumi straga. Sada morate naići na prometniju cestu bez pločnika ili biciklističke staze 200 metara dalje. Do sada je to jedini nedostatak za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to u potpunosti nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zavjesa ili roleta za prozore, što je također mala mana, ali nije strašno samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga dobili smo telefonski poziv s informacijama gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom automobilu nema handsfree spoja) pa smo zato dobili objašnjenje putem SMS-a. Točno u 4 sata smo već stigli i tada je netko još uvijek čistio kućicu. Srdačan doček i mogli smo se sporazumijevati jer je žena znala malo engleski, tako da smo zajedno s našim malo francuskog jezika dobili razgledavanje i objašnjenje. Ona je također promijenila vodu u jacuzziju i taj se postavio da se zagrijava. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.

Sama kućica ima za nas mnogo luksuznih elemenata (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su sređeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a ona je čak nabavila lončić za našeg malog da obavi svoje potrebe. Za pse je posjed potpuno ograđen, samo više nema kapije prema šumi iza. Sada morate prijeći 200 metara prometnim putem bez pješačke ili biciklističke staze. Do sada je to jedini minus za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed, a terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zavjese ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije previše važno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga smo dobili telefonski poziv sa informacijom gdje će se nalaziti ključ. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nemam handsfree vezu u tom automobilu), pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Točno u 4 smo već stigli, a netko je još uvijek čistio kućicu. Topao doček i osoba je govorila prilično dobro engleski pa smo uz našu malu dozu francuskog dobili turu i objašnjenje. Također je obnovila vodu u jacuzziju koja je bila postavljena da se grije. Ostatak je bio također vrlo čist, uključujući i terasu.

Sama kućica ima za nas puno luksuznih elemenata (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni kako u kuhinji tako i u kupaonici, a kreveti su sređeni. Postoji jako lijepa dječja soba s igračkama i čak nam je donijela lončić za našeg malog djeteta da obavi svoje poslove. Za pse je imanje potpuno ograđeno, samo više nema vrata prema šumi s strane. Za to sada trebate ići 200 metara po prometnoj cesti bez pješačke ili biciklističke staze. Do sada je to jedini minus za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zastora (zavjese ili rolete) na prozorima, što je također mali nedostatak, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu i nešto prije smo dobili telefon s informacijama gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree vezu u tom autu) i zato smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Stigli smo točno u 4 sata i tada je netko još uvijek čistio kućicu. Srdačno smo dočekani i mogli smo se sporazumjeti na engleskom jeziku, uz malo francuskog, pa smo dobili obilazak i objašnjenje. Uložila je trud i zamijenila vodu u jacuzziju, koji je bio postavljen da se zagrijava. Ostalo je također bilo jako čisto, uključujući i terasu.

Kućica sama po sebi ima puno luksuznih elemenata (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su posteljani. Postoji jako lijepa dječja soba s igračkama i čak je i potkrovna prostorija donijela nošu za našeg malog da obavi svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, samo više nema kapije prema šumi iza. Sada morate prijeći 200 metara prometnice bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedini nedostatak za nas. Također nema prave vrtove, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zatamnjenja (zavjese ili rolete) na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 sati smo mogli ući u kućicu, a nešto prije toga smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje će se ključ nalaziti. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nemam handsfree vezu u tom automobilu), pa smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Stigli smo točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kućicu. Lijepo smo dočekani i mogli smo se sporazumjeti na engleskom jeziku uz malo našeg francuskog jezika. Osoba je također obnovila vodu u jacuzziju i bila je namještena da se zagrijava. Ostalo je također bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i u kuhinji i u kupaonici, a kreveti su postlani. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a sami se potrudila da našem mališanu donese nošu. Za pse, imanje je potpuno ograđeno, ali više nema kapije prema šumi otraga. Sada morate proći 200 metara po nešto prometnijoj cesti bez pješačke ili biciklističke staze. Do sada je to jedino negativno za nas. Također nema pravog vrta, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje će ključ biti ostavljen. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nemam handsfree vezu u tom autu), pa smo zato dobili objašnjenje putem SMS-a. Došli smo točno u 4 sata, a tada je netko još uvijek čistio kućicu. Topli doček i žena je dobro govorila engleski, tako da smo zajedno s našim malo francuskog jezika dobili obilazak i objašnjenje. Ona je također svježe napunila vodu u jacuzziju i bio je postavljen da se zagrije. Ostatak sve je bio vrlo čist, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su sređeni. Ima jako lijepu dječju sobu s igračkama, a ona je čak uzela lončić za našeg malog djeteta kako bi obavio svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, samo više nema vrata prema šumi straga. Sada morate proći 200 metara duž ceste bez pločnika ili biciklističke staze. Do sada je to jedini nedostatak za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Yvette Van der Linden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Što smo se osjećali dobrodošlim! Kakav topli doček i kakva predivna kuća!

Uživali smo u okolini i naravno, u jacuzziju.

Ako tražite lijepu lokaciju s povoljnim položajem i svim udobnostima, ne morate dalje tražiti.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a telefonom smo dobili informaciju gdje se ključ nalazi. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nemam handsfree vezu u tom automobilu), pa smo objašnjenje dobili preko SMS-a. Stigli smo točno u 4 sata, a kućica je još uvijek bila čista. Srdačno smo dočekani, iako je osoba još uvijek čistila kućicu. Razumjela je malo engleski, pa smo uz naš malo francuskog jezika dobili obilazak i objašnjenja. Obnovila je i vodu u jacuzziju koja se zagrijavala. Ostatak je također bio vrlo čist, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su sređeni. Tu je i vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a čak je otišla i po nužnik za našeg malog da obavi svoje potrebe. Vrt je potpuno ograđen za pse, samo nema vratnice prema šumi pozadi. Za to morate proći 200 metara uz prometnu cestu bez staze za pješake ili bicikliste. Do sada je to jedini minus za nas. Također nema nikakve prave vrtna, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zavjesa niti roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga smo telefonski dobili informaciju o tome gdje će se nalaziti ključ. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nemam handsfree vezu u tom automobilu), pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Došli smo točno u 4 sata i tada netko još uvijek čistio kućicu. Dobrodošlica je bila srdačna i žena je dosta dobro govorila engleski jezik, tako da smo uz naš malo francuskog jezika dobili obilazak i objašnjenje. Voda u jacuzziju je bila obnovljena i bio je upaljen da se zagrijava. Inače, sve je bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su sređeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a dala je i lončić za našeg malog tamo morao obaviti nuždu. Za pse je imanje potpuno ograđeno, samo više nema vrata prema šumi s stražnje strane. Sada morate proći 200 metara po prometnoj cesti bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedina mana za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga smo dobili telefonski poziv gdje će se nalaziti ključ. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nema handsfree konekcije u tom automobilu), pa smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Došli smo točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kućicu. Toplo smo primljeni i mogli smo se sporazumjeti na engleskom jeziku uz naš malo francuskog. Također je obnovila vodu u jakuzziju i zagrijala je. Ostatak je također bio vrlo čist, uključujući terasu.

Kućica sama po sebi ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jakuzzi), kao i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i u kuhinji i u kupaonici, a kreveti su postlani. Postoji vrlo simpatična dječja soba s igračkama, a čak je i nabavila lončić za našeg malog kako bi obavio svoje potrebe. Za pse je imanje u potpunosti ograđeno, samo više nema kapije prema šumi s strane. Sada morate prijeći 200 metara putem s više prometa bez pješačke ili biciklističke staze. Do sada je to jedini nedostatak za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed, a terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zavjese ili rolete na prozorima, što je također mala zamjerka, ali nije strašno.

Yvette Van der Linden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Što smo se osjećali dobrodošlo! Kakav topao doček i kakva divna kuća!

Uživali smo u okolini i naravno, u jacuzziju.

Ako tražite lijepu lokaciju s povoljnim položajem i svim udobnostima, ne morate dalje tražiti.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu i nešto prije smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje se nalazi ključ. Nisam se javio jer sam vozio (auto nije imao handsfree vezu) pa smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Dolazili smo točno u 4 sata i tada je netko još uvijek čistio kućicu. Topao doček i mogli smo se snaći na engleskom uz malo francuskog pa smo dobili obilazak i objašnjenje. Zamijenila je vodu u jacuzziju i postavila ga tako da se zagrije. Sve ostalo je bilo također čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni kako u kuhinji tako i u kupaonici, a kreveti su bili prekriveni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama i čak je donijela nošicu za našeg malog kako bi obavio svoje potrebe. Za pse je imanje u potpunosti ograđeno, samo više nema vrata prema šumi straga. Sada morate prijeći 200 metara zauzetim putem bez pločnika ili biciklističke staze. To je jedini nedostatak za nas. Također, nema pravi vrt, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zatamnjenih prozora (zavjesa ili roleta), što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 sati mogli smo ući u vikendicu, a malo prije toga dobili smo telefonski poziv o tome gdje će se nalaziti ključ. Nisam podigao jer sam vozio (nemam handsfree konekciju u tom automobilu), pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Došli smo točno u 4 sata, ali je netko još čistio vikendicu. Srdačno su nas dočekali i mogli smo se sporazumjeti na engleskom jeziku, uz malo pomoći francuskog, kako bismo dobili obilazak i objašnjenje. Mrak je zamijenjen u jacuzziju i bio je postavljen za zagrijavanje. Inače, sve je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.

Sama vikendica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni kako za kuhinju, tako i za kupaonicu, a kreveti su već namješteni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a domaćica je čak nabavila lončić za našeg malog da obavi svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, samo nema više kapije prema šumi iza. Sada morate proći 200 metara po prometnoj cesti bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedini minus za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed, a terasa to u potpunosti nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zatamnjenja (zavjesa ili roleta) za prozore, što je također mali nedostatak, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga dobili smo telefonski poziv s informacijom gdje će se nalaziti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree vezu u tom automobilu), pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Točno u 4 sata smo već stigli, ali je netko još uvijek čistio kućicu. Srdačno su nas dočekali i žena je dobro govorila engleski, pa smo zajedno s našim malo francuskog jezika dobili obilazak i objašnjenje. Također je zamijenila vodu u jacuzziju i ona se zagrijala. Ostatak je također bio vrlo čist, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su pripremljeni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su prekriveni. Postoji jako lijepa dječja soba s igračkama i ona je čak otišla pokupiti nošu za našeg malog kako bi obavio svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, ali više nema vrata prema šumi na stražnjoj strani. Sada morate proći 200 metara po prometnijoj cesti bez pločnika ili biciklističke staze. Do sada je to jedina mana za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zastora (zavjesa ili roleta) na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje će se nalaziti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree uređaj u tom automobilu), pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Stigli smo točno u 4 sata, ali netko je još uvijek čistio kućicu. Srdačno su nas dočekali i žena koja je čistila je prilično dobro govorila engleski, pa smo uz naš malo francuski jezik dobili obilazak i objašnjenje. Obnovila je vodu u jacuzziju i taj je bio postavljen za zagrijavanje. Ostalo je također bilo vrlo čisto, uključujući terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su složeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama i ona je čak nabavila nošu za našeg malog da ide obaviti nuždu. Cijelo imanje je ogranjeno za pse, ali više nema vrata prema šumi s stražnje strane. Sada morate proći 200 metara putem bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedini minus za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zatamnjenja (zavjese ili rolete) na prozorima, što je također mali nedostatak, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kućicu, a malo prije toga dobili smo telefonski poziv o tome gdje će se ključ nalaziti. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nema slobodnih ruku u tom automobilu) pa smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Već smo stigli točno u 4 sata, ali netko je još uvijek čistio kućicu. Lijep doček i mogli smo se snaći na engleskom jeziku, uz malo francuskog, za obilazak i objašnjenja. Ujedno je zamijenila vodu u jacuzziju i pokrenula zagrijavanje. Inače je sve bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su sređeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a čak je i nabavila posudicu za našeg malenog kako bi obavio svoje potrebe. Za pse je posjed potpuno ograđen, ali više nema vrata prema šumi s stražnje strane. Sada morate proći 200 metara uz prometnu cestu bez pločnika ili biciklističke staze. Do sada je to jedini nedostatak za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa nam to u potpunosti nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a nešto ranije dobili smo telefonski poziv s informacijama o tome gdje će se ključ nalaziti. Nisam se javio jer sam bio za volanom (u tom automobilu nema slobodnih ruku za telefoniranje) pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Stigli smo točno u 4 sata i tada je netko još uvijek čistio kućicu. Srdačno su nas dočekali i mogli smo se s njom sporazumjeti na engleskom jeziku te smo dobili obilazak i objašnjenje uz našu malu količinu francuskog jezika. Također su obnovili vodu u jacuzziju koja se zagrijavala. Ostatak kućice također je bio vrlo čist, uključujući terasu.

Kućica sama po sebi ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) te dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su dostupni i u kuhinji i u kupaonici, a kreveti su već postlani. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a čak nam je donijela dječji nošić za našeg malog da obavi svoje potrebe. Za pse dvorište je potpuno ograđeno, ali nema više vrata prema šumi s stražnje strane. Sada morate ići 200 metara do prometnije ceste bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedini minus za nas. Također nema prave vrta, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zasuna (zavjese ili rolete) na prozorima, što je također mali nedostatak, ali nije previše bitno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a nešto prije smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje će ključ biti. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nema mogućnosti za handsfree vezu u tom automobilu) pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Točno u 4 smo već stigli, a netko je još čistio kućicu. Lijepo smo dočekani i mogli smo komunicirati na engleskom jeziku uz naš malo francuskog kako bismo dobili obilazak i objašnjenje. Voda u jacuzziju je također bila zamijenjena i ona je bila uključena da se zagrije. Sve ostalo bilo je također vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su sređeni. Tu je i vrlo lijepa dječja soba s igračkama i čak je otišla po dječji lonac za našeg malog kako bi mogao obaviti svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, ali više nema vrata prema šumi iza. Za to sada morate ići 200 metara do prometne ceste bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedini nedostatak za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali ranije i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali to nije veliki problem.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga nam je stigao telefon s informacijom gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree uređaj u tom automobilu) pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Točno u 4 sata smo već stigli, ali netko je još čistio kućicu. Srdačan doček, i mogla je govoriti malo engleskog pa smo s našim malo francuskog dobili obilazak i objašnjenje. Također je svježiju vodu stavila u jacuzzi koji se zagrijao. Inače, sve je bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni kako u kuhinji tako i u kupaonici, a kreveti su postlani. Tu je i vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a ona je čak pošla po lončić za naše dijete kako bi obavilo nuždu. Za pse je imanje u potpunosti ograđeno, samo više nema vrata koja izlaze u šumu straga. Sada morate proći 200 metara po prometnijoj cesti bez pješačke ili biciklističke staze. Do sada je to jedini minus za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već pročitali prije dolaska, a terasa to u potpunosti nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije problem.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a nešto prije smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje će ključ biti. Nisam se javila jer sam bila za volanom (u tom autu nema handsfree veze) pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Stigli smo točno u 4 sata, ali je netko još uvijek čistio kućicu. Srdačno smo dočekani i domaćica je dovoljno dobro govorila engleski, pa smo uz malo francuskog dobili obilazak i objašnjenje. Također je zamijenila vodu u jacuzziju i uključila ga da se zagrije. Inače je sve bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima za nas puno luksuznih elemenata (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su postavljeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama i domaćica je čak dobila lončiće za našeg mališana. Za pse je imanje potpuno ograđeno, ali nema više vrata prema šumi straga. Sada morate ići 200 metara duž prometne ceste bez pločnika ili biciklističke staze. Do sada je to jedina mana za nas. Nema pravog vrta, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije veliki problem.

Marjolaine Martin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Ugodna planinska kućica jako dobro opremljena, čist i topao jacuzzi pri našem dolasku, vrlo dobar doček od gospođe koja je čistila kućicu i dobro nam objasnila. Savršeno mjesto za vidjeti Bourtangejev signal, Mount Rigi, Baraque Michel, Gileppe jezero, slap u Beaumontu. Unatoč lošem vremenu dobro smo se zabavili.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a telefon nam je stigao nešto ranije gdje ćemo pronaći ključ. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree u tom automobilu) pa smo objašnjenje dobili u SMS-u. Došli smo točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kućicu. Srdačno nas je dočekala i dobro je govorila engleski, što nam je omogućilo da uz naš malo francuskog jezika dobijemo obilazak i objašnjenja. Zamijenila je vodu u hidromasažnoj kadi koja je bila namještena da se zagrije. Sve u svemu, sve je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.

Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima-uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i dobro opremljenu kuhinju. Ručnici se nalaze u kuhinji i kupaonici, a kreveti su već postavljeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a čak je i nabavila posudu za našeg mladunca da obavi svoje potrebe. Za pse je imanje u potpunosti ograđeno, ali više nema kapije prema šumi, što je sada 200 metara dalje uz prometniju cestu bez pješačkog ili biciklističkog staza. To je za sada jedini nedostatak za nas. Nema pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali, a terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zatamnjivanja (zavjese ili rolete), što je također manji nedostatak, ali u redu je.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu i nešto prije smo dobili telefonski poziv o tome gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom automobilu nema bez ruku slobodno povezivanje) pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Točno u 4 sata smo već došli i tada je netko još uvijek čistio kućicu. Srdačan doček i mogli smo se zajedno uz malo francuskog jezika s engleskim jezikom prošetati i objasniti sve. Obnovila je vodu u jacuzziju koji su postavili da se zagrije. Osim toga, sve je bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Kućica ima za nas mnogo luksuznih elemenata (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni kako u kuhinji tako i u kupaonici, a kreveti su prekriveni. Ima vrlo lijepu dječju sobu s igračkama i otišla je po pisoar za našeg mališana. Za pse je posjed potpuno ograđen, ali više nemamo kapiju prema šumi otraga. Sada morate proći 200 metara uz prometniju cestu bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedini nedostatak za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to potpuno ispravlja. U dnevnom boravku nema zatamnjenja (zavjese ili rolete) za prozorima, što je također mali nedostatak, ali nije loše.

Sanne Kruidenier Wijnen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Topli dobrodošlica u kuću. Domaćica je imala nešto ukusno pripremljeno za nas i kratko i jasno nas je provodila kroz kuću, uključujući dobro objašnjenje kako djeluje jacuzzi i kako do njega doći. Kuća je bila vrlo opremljena, kreveti su bili uredni i udobni, ali ako ste viši od 1,87 m, možda će vam kuća biti preniska.

Jannetta Krug

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak u kuću na Bolimpontu nije mogao biti bolji. Dočekovanje Laurence-a je tako dobar početak odmora! Također i dragi doček našeg psa. Kuća je kompaktna ali ipak prostrana! Sve na istom nivou osim jacuzzija! Savršeno! Položaj kuće se može smatrati središnjim. Odmah pored šume, Malmedy je pola sata vožnje, a brana Gileppe je 10 minuta vožnje autom. Sveukupno imamo vrlo ugodan osjećaj. Pozdrav, Jannetta, Sander i Lianne, Daan i Kelly.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 sati smo mogli ući u kućicu, a nešto ranije nazvali su nas sa informacijom gdje ćemo pronaći ključ. Nisam se javila jer sam vozila (nemam handsfree vezu u automobilu), pa smo dobili objašnjenje putem SMS-a. U točno 4 sata smo već stigli, ali netko je još uvijek čistio kućicu. Lijep doček i osoba koja je došla znala je malo engleskog pa smo uz naše osnovno znanje francuskog dobili obilazak i objašnjenja. Također, zamijenila je vodu u jacuzziju i bila je pripremljena za zagrijavanje. Ostatak je također bio vrlo čist, uključujući i terasu.

Kućica sama po sebi ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo je dobro opremljena kuhinja. Ručnici su spremni za kuhinju i kupaonicu, a kreveti su bili već postavljeni. Soba za djecu bila je vrlo zabavna s igračkama, a vlasnica je pokupila dovoljno odeće za našeg malog kako bi se obukao i otišao na lonac. Za pse je područje u potpunosti ograđeno, ali više nema vrata prema šumi s stražnje strane. Sada morate prijeći 200 metara po prometnoj cesti bez pješačke ili biciklističke staze. Do sada je to bio jedini minus za nas. Također, nema pravi vrt, ali to smo već pročitali unaprijed, a terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zastora (zavjese ili rolete) na prozorima, što je također mala mana, ali nije toliko važno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kuću, a nešto prije smo dobili telefonski poziv s mjestom gdje se nalazi ključ. Nisam se javljala jer sam vozila (nemam handsfree spoj u tom automobilu) pa smo objašnjenje dobili SMS-om. Došli smo točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kuću. Srdačan doček, a žena koja je bila tamo je puno govorila engleski tako da smo s našim malim poznavanjem francuskog dobili obilazak i objašnjenja. Također je zamijenila vodu u jacuzziju i bio je upaljen da se zagrije. Terasa je također bila čista.

Sama kuća ima mnoge luksuzne elemente za nas (klima u dnevnom boravku i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su dostupni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su bili pripremljeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je otišla kupiti lonac za našeg mališana da obavi svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, samo više nema vrata prema šumi. Sada morate prijeći 200 metara prometne ceste bez pješačkih ili biciklističkih staza. Do sada je to jedina mana za nas. Također nema pravi vrt, ali to smo pročitali unaprijed i sama terasa je bila dovoljna. U dnevnoj sobi nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije toliko loše.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije smo dobili telefonski poziv o tome gdje se nalazi ključ. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree vezu u autu), pa smo objašnjenje dobili u SMS-u. Taman u 4 smo stigli, ali netko još uvijek čistio kućicu. Srdačan doček, a osoba koja nas je dočekala mogla je razgovarati na engleskom, pa smo zajedno s našim malim znanjem francuskog dobili obilazak i objašnjenje. Zamijenili su vodu u jacuzziju, koji se sada zagrijavao. Inače, sve je bilo jako čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i u kuhinji i u kupaonici, a kreveti su načinjeni. Postoji jako lijepa dječja soba s igračkama, a osoba koja nas je dočekala čak je nabavila i nošu za našeg malog da se može obaviti nužda. Cijeli dvorac je ograđen za pse, ali više nema vrata za šumu iza. Sada morate ići 200 metara do prometnije ceste bez nogostupa ili biciklističke staze. To je jedini nedostatak za nas do sada. Nema pravog vrta, ali sve smo to već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zavjesa (zavjesa ili roleta) na prozorima, što je također mala mana, ali nije pretjerano važno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli unutra u kućicu, a nešto prije smo dobili poziv s uputama gdje se nalaze ključevi. Nisam se javio jer sam bio u vožnji (u tome automobilu nema handsfree konekcije) te smo dobili upute putem SMS-a. Točno u 4 smo stigli, a netko je tada još uvijek čistio kućicu. Srdačan doček i osoba koja nas je dočekala dobro je govorila engleski, pa smo uz naš malo francuskog dobili obilazak i objašnjenja. Zamijenila je vodu u jacuzziju i stavila ga na zagrijavanje. Sve je bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Kućica sama po sebi ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) te vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su dostupni i u kuhinji i u kupaonici, a kreveti su bili pospremljeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a ona je čak uzela još jedan potty za našeg malog kako bi mogao vršiti svoje potrebe. Za pse je okućnica potpuno ograđena, ali više nema vrata prema šumi straga. Sada morate 200 metara ići do prometnije ceste bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedina mana za nas. Nema pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa sve ispravlja. U dnevnoj sobi nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je još jedan mali nedostatak, ali nije previše važno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga smo dobili telefonski poziv o tome gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (auto nije imao handsfree vezu) i zato smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Došli smo točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kućicu. Bili smo srdačno dočekani, a ona je govorila dovoljno dobro engleski pa smo s našim malo francuskog jezika dobili obilazak i objašnjenje. Obnovila je i vodu u jacuzziju koji se zagrijao i bio spreman za korištenje. Ostalo je također bilo vrlo čisto, uključujući terasu.

Sama kućica ima za nas mnogo luksuznih elemenata (klima uređaj u prostoru za boravak i jacuzzi) i dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su posteljini. Postoji vrlo lijepa dječja soba sa igračkama, a osigurala je i mali zahod za našeg malog dječaka. Za pse je cijelo imanje ograđeno, ali više nema vrata prema šumi iza. Sada treba ići 200 metara uz prometnu cestu bez pješačkih ili biciklističkih staza. Do sada je to jedina mana za nas. Nema pravog vrta, ali o tome smo unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje. U dnevnom boravku nema zastora (zavjesa ili roleta) na prozorima što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a nešto ranije smo dobili telefonski poziv gdje će ključ biti. Nisam se javio jer sam vozio (u tom automobilu nema handsfree veze) te smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Došli smo točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kućicu. Srdačan doček i dobra komunikacija na engleskom i malo francuskog jezika, nakon čega nam je dala turu i objašnjenje svega. Osim toga, voda u jacuzziju bila je zamijenjena i zagrijana. Sve je bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni za kuhinju i kupaonicu, a kreveti su postavljeni. Tu je i vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a za našeg mališana smo dobili kahlicu. Za pse je dvorište u potpunosti ograđeno, osim što nema vrata prema šumi straga. Sada morate prijeći 200 metara prometne ceste bez pješačkog ili biciklističkog staza. To je jedina mana za nas. Također nema pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zavjesa za prozore, što je također mala mana, ali nije previše važno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje se nalazi ključ. Nisam se javila jer sam vozila (nemam handsfree vezu u tom automobilu) pa smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Već smo stigli točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kućicu. Srdačno smo dočekani, a domaćica je mogla pričati i nešto engleski, pa smo zajedno s našim malim francuskim znanjem dobili obilazak i objašnjenje. Također, obnovila je vodu u jacuzziju i stavila ga je da se zagrije. Osim toga, sve je bilo jako čisto, uključujući terasu.

Sama kućica ima dosta luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u prostoriji za boravak i jacuzzi) i kuhinja je vrlo dobro opremljena. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su napravljeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama i još je sama otišla po noćnik za našeg mališana. Za pse je imovina u potpunosti ograđena, ali više nema vrata za šumu iza. Za to sada morate prevaliti 200 metara na prometnoj cesti bez pločnika ili biciklističke staze. Do sada, to je jedini negativni aspekt za nas. Također, u prostoriji za boravak nema zavjesa ili roleta na prozorima, što je također mala mana, ali nije jako važno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu i nešto prije toga dobili smo telefonski poziv o tome gdje će se nalaziti ključ. Nisam se javila jer sam vozila (nema handsfree veze u tom autu) pa smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Stigli smo točno u 4 sata, a netko još uvijek čistio kućicu. Bili smo srdačno dočekani i mogli smo se sporazumijevati s članom osoblja koji je znao engleski jezik. Ona nam je dala kratak obilazak i objašnjenje, te je zamijenila vodu u jacuzziju i podesila ga da se zagrijava. Ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sam smještaj ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su bili dostupni i u kuhinji i u kupaonici, a kreveti su bili posteljani. Postojala je vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a domaćinica se pobrinula da osigura kahlicu za našeg malog dječaka. Dom za kućne ljubimce u potpunosti je ograđen, samo više nema vrata koja vode u šumu iza. Sada se to mora prijeći 200 metara kroz prometnu cestu bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedina mana za nas. Također nema pravog vrta, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to puno nadoknađuje. U dnevnom boravku nisu postojali zastori (zavjese ili rolete) na prozorima, što je također mala mana, ali nije previše bitno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a malo prije toga smo dobili telefonski poziv s informacijom gdje će ključ biti. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree u tom automobilu) pa smo objašnjenje dobili putem SMS-a. Točno u 4 smo već bili tamo, a netko je još uvijek čistio kućicu. Srdačno smo dočekani, a dama je bila dovoljno vješta u engleskom jeziku tako da smo uz naš malo francuskog dobili obilazak i objašnjenje prostora. Obnovila je i vodu u jacuzziju koji je bio postavljen da se zagrije. Inače, sve je bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima puno luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni za kuhinju i kupaonicu, a kreveti su posteljni. Postoji jako lijepa dječja soba s igračkama i teta se pobrinula za dječakovo wc iskustvo. Dvorište je u potpunosti ograđeno za pse, ali više ne postoji vrata koja vodi u šumu iza kuće. Sada trebate proći 200 metara živčane ceste bez pješačke ili biciklističke staze. To je do sada bilo jedino negativno iskustvo za nas. Nema pravog vrta, ali to smo već pročitali unaprijed, a terasa nadoknađuje tu manjinu. U dnevnom boravku nema zastora (zavjesa ili roleta) na prozorima, što je također mali nedostatak, ali nije tako loše.

B Tegelaar-Dool

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo vrlo srdačno dočekani od vlasnice. Kućica je bila opremljena svim pogodnostima. Vlasnica je bila puna iznenađenja. Kupila je nešto ukusno za psa, ali mi smo bili s našom mačkom. Onda je kasnije tijekom tjedna donijela nešto ukusno za našu mačku. Vrlo slatko!

Imali smo prekrasan tjedan. Jacuzzi i nippa su divna mjesta za boravak. Najviše nam nedostaju ulazna staza i veliki vrt, te priroda koja je tako blizu.

U Visokim venama možete lijepo šetati (5 a 10 min od kućice autom). U Ardennima ima dovoljno toga za raditi. Nažalost, uvijek morate biti automobilom, ali zato ste u Ardennima)

Lijepo smo se zabavljali, vrhunski je odmor.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a nešto prije smo dobili telefon s informacijom gdje će ključ biti. Nisam se javio jer sam vozio (nemam handsfree vezu u autu), pa smo objašnjenje dobili SMS-om. Došli smo točno u 4 sata, a netko je još uvijek čistio kućicu. Srdačno smo dočekani, a osoba je dobro govorila engleski jezik pa smo s našim malo francuskog dobili obilazak i objašnjenja. Osvježila je i vodu u jacuzziju, koji se zagrijavao. Sve je bilo čisto, uključujući i terasu.

Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima-uređaj u prostoru za boravak i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a posteljina je stala. Tu je i jako lijepa dječja soba s igračkama, a za našeg mališana i kahlicu. Cijelo imanje je ograđeno za pse, ali više nema vrata prema šumi iza. Sada morate ići 200 metara do prometne ceste bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to za nas jedina zamjerka. Nema pravog vrta, ali to smo već pročitali ranije i terasa to u potpunosti nadoknađuje. U prostoru za boravak nema zaslona (zavjese ili rolete) na prozorima, što je također mala zamjerka, ali sam po sebi nije problem.

Fenne de Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kućica i zabavna okolina, izravan pristup šumi. Ograđeni vrt je savršen za posjet s psom. Vlasnik je bio prijateljski nastrojen. Nažalost, jacuzzi je bio jako prljav, pa smo odlučili da ga sami očistimo. (Potpuno ga ispustiti/napuniti, jer tablete klora i postavljanje pH u ovom stupnju onečišćenja nisu bile dovoljne)

Nažalost, šteta je već bila učinjena, u prvom smo ga večeru uživali uz čašu pjenušca. Kad smo se vratili kući, imali smo crvenilo i bolne upale kože. Kod jedne osobe također je dijagnosticirana upala vanjskog uha i bubnjića. Svi simptomi i pritužbe vrlo su vjerojatno zbog bakterijske infekcije koja potječe iz tzv. "hot tub folikulitisa". Svi su simptomi u međuvremenu nestali, a kod jedne osobe su liječnik propisao lijekove. Nažalost, moram nisku razinu higijene u jacuzziju označiti kao neprihvatljivu. Šteta, jer inače smo kućicu ocijenili kao "dostojnu ponavljanja". Što se tiče ostalih dijelova kuće, nemamo nikakvih pritužbi u vezi s higijenom.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kućicu, a nešto prije smo dobili telefon s informacijama o gdje će ključ biti. Nisam se javio jer sam vozio (nije postojala handsfree veza u tom automobilu) i zato smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Također smo dobili dobra uputstva na srdačan način i ona je dobro govorila engleski, pa smo s našim malo francuskog jezika dobili turu i uputstva. Osvježila je vodu u jacuzziju i stvorila je da se zagrijava. Uglavnom, sve je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.

Sama kućica ima za nas mnogo luksuznih elemenata (klima u dnevnom boravku i jacuzzi) te dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu te su kreveti pospremljeni. Postoji vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a čak je nabavila i lonac za našeg malog da obavi svoje poslovanje. Domaćin je potpuno ograđen za pse, samo više ne postoji kapija prema šumi na stražnjoj strani. Sada trebate ići 200 metara po prometnijoj cesti bez nogostupa ili biciklističke staze. Do sada je to jedina mana za nas. Također nema pravog vrta, ali to smo već pročitali unaprijed i terasa to potpuno nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zastora (zavjesa ili roleta) za prozore, što je također mala mana, ali sama po sebi nije strašno.

mieke raaijmakers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dobivanje je bilo sjajno. Vlasnica je bila vrlo prijateljska i uzela si je vremena objasniti sve detaljno. Kućica je bila dovoljno prostrana za 6 osoba. Hladnjak je čak bio pun ukusnih lokalnih proizvoda. Udobni kreveti, izvrsna kuhinjska oprema, lijepo toplo, divan jacuzzi. Kada smo imali problema s jacuzzijem, vlasnik je odmah došao da to riješi uz tisuće isprika. Imali smo predivan tjedan.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 sati smo mogli ući u kućicu, a nešto prije toga dobili smo poziv s informacijom gdje će se ključ nalaziti. Nisam se javio jer sam bio za volanom (nemam handsfree vezu u automobilu), pa smo objašnjenje dobili u SMS-u. Već smo stigli u točno 4 sata i tada je netko još uvijek čistio kućicu. Dobro smo dočekani i domaćica je mogla nešto Engleskog, pa smo uz naš malo francuskog jezika dobili obilazak i objašnjenje. Obnovila je vodu u jacuzziju koji je zagrijavao. Sve ostalo je također bilo jako čisto, uključujući terasu.

Sama kućica ima za nas puno luksuznih elemenata (klima u dnevnom boravku i jacuzzi) i jako dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su postavljeni. Imamo jako lijepu sobu za djecu s igračkama, a ona je čak i nabavila lončić za našu malu da nešto obavi. Dom je potpuno ograđen za pse, ali više nema vrata prema šumi s strane. Sada morate preći 200 metara preko zauzetije ceste bez nogostupa ili biciklističkih staza. To je do sada bila jedina mana za nas. Također, nema pravi vrt, ali to smo već pročitali i terasa to izravno ispravlja. U dnevnoj sobi nema zastora (zavjesa ili rolete) za prozore, što je također mala mana, ali nije strašno.

Erwin Coolens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lokacija na glavnoj cesti gdje se brzo vozi ... doček je savršen. Međutim, u vrtu imate potpuni mir u ugodnom kućici od šiblja, čak i kad pada kiša. Svatko je večer mogao vidjeti vatrenu mušicu, a okolne šetnje su prekrasne.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 smo mogli ući u kuću, a prije toga dobili smo telefonski poziv gdje bi ključ mogao biti. Nisam se javio jer sam vozio (u toj automobilu nema handsfree veze) i stoga smo dobili objašnjenje putem SMS-a. Točno u 4 sata smo stigli, a netko je još uvijek čistio kućicu. Bili smo srdačno dočekani, a domaćica je govorila engleski i s našim malo francuskog, davala je vođenje i objašnjenja. Osim toga, zamijenila je vodu u jacuzziju i zagrijala ga. Osim toga, sve je ostalo bilo vrlo čisto, uključujući i terasu.

Za nas je kućica imala mnogo luksuznih elemenata (klima uređaj u dnevnom boravku i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su bili pripremljeni za kuhinju i kupaonicu, a kreveti su bili postavljeni. Postojala je vrlo lijepa dječja soba s igračkama, a ona je postavila kahlicu za našeg malog da obavi svoje potrebe. Za pse je imanje potpuno ograđeno, ali nema više vrata koja vode u šumu pozadi. Sada morate preći prometnu cestu bez nogostupa ili biciklističke staze, oko 200 metara. Do sada, to nam je jedino minus. Također nema pravog vrta, ali to smo i pročitali unaprijed, a terasa to nadoknađuje. U dnevnoj sobi nema zavjese ili rolete na prozorima, što je također mala mana, ali nije strašno.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima jako lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavi svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili kapaka) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

van Nieuwenhuijzen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je prošao dobro, doček je bio vrlo ugodan uz cavu, vodu i kolač od riže. Postojao je problem s grijanjem koji je brzo riješen. Kućica je velika i opremljena raznim luksuzom. Krevet je jako udoban. Prilično je površinski čist. Kuća nije u potpunosti dovršena, uključujući žice za struju koje vise sa zidova na raznim mjestima. Još jedan nedostatak je nedostatak zavjesa / roleta / kapaka (čitaj nedostatak privatnosti) samo u spavaćim sobama su zavjese. Peć na drva u kući je lijepa, a jeftina drva za ogrjev dostupna su preko susjeda. Vikendica se nalazi na cesti gdje se vozi jako brzo, što je mana. Lijepo je što je prostor oko kuće potpuno zatvoren velikom ogradom s prednje strane. Od vikendice možete doći do planinarskog područja na visokim vjetarima za 10 minuta vožnje automobilom. Iz vikendice se može ići direktno u šumu, ali morate ići cestom koja je zbog toga vrlo teška za vožnju. To je prekrasna zelena površina koju vidite iz vikendice.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Vanessa Wuidar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Sjajna dobrodošlica. Mali darovi dobrodošlice i cjepanica da biste dobili stvarnu želju da budete dobri

Topla kuća, dvije spavaće sobe za odrasle i dijete.Ima sve za kuhanje

Ručnici, posteljina. Sve je osigurano

Pjenušava kupka na vrhu, ali posjet vlasnika radi dezinfekcije bio bi koristan

Loš osnovni namještaj i totalno neudobne fotelje !!! TV također premalen. Drvo se dodatno plaća!!

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima jako lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavi svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili kapaka) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Dorien Vets

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazna dobrodošlica, po dolasku je bila spremna torta i boca cave što je svakako bilo cijenjeno.

Drva za peć nisu bila osigurana, nažalost zbog već hladnog vremena u studenom. Ali grijanje je to nadoknadilo.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Anneli Kruimel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodan i topao prijem. Vikendica je na izvrsnoj lokaciji u High Fensu. Na prometnoj cesti ali srećom dobra ograda kojom bi se moglo zatvoriti mjesto. Konkretno, savršena kuća za malu djecu, dječji krevetić / kupka / visoka stolica, igračke, lijepa terasa. Postoji ribnjak ali je dobro ograđen. U kući je očito sve promišljeno i osigurano (dobar kuhinjski inventar itd. itd., čak i bazeni za najmlađe u jacuzziju).

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima jako lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavi svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili kapaka) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Luc Schuurmans

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica' bilo je čak i kolača i mjehurića u hladnjaku. Prekrasna koliba 'sve što bi trebalo biti.

Čak je i pas dobio poslasticu na odlasku jer ju je zaboravila na dolasku.



preporučeno

Koen Van de Kerckhove

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Glatki prijem. Jasno putovanje od vlasnika. Vikendica je bila u redu, ali bilo bi poželjno veliko čišćenje. Kutci i pukotine nisu bili tako čisti (mreže za prašinu, paučina, ....) Vrt je također bio previše divlji. Puno kupina i korova

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Igor Savelkouls

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Primljeni smo vrlo gostoljubivo. Kućica je jako lijepa, malo manja nego što izgleda, ali dovoljno prostrana. Dostupno sve vrste kuhinjskog pribora, igrica i sl. također za našeg mališana. Lijepa kupaonica. Jako po našem ukusu.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Manuella Goyvaerts

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća za odmor, sav materijal osiguran. Jedino morate paziti na osobe više od 1m85 jer postoji komad spuštenog stropa.

Idealno smješten za šetnje (Baraque Michel, Signal de Botrange, jezero Gileppe, Robertville, Hoëgne, Tros Marets, ...) I opustite se navečer u jacuzziju.

Idealno za povesti (velikog) psa. Sprijeda je kapija, ribnjak je ograđen, straga je šljunak (nema travnjaka).

Proveli smo prekrasan tjedan ovdje!

Eline Goetgeluk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ugodna kućica i dobra baza za otkrivanje regije. Betonski pod je malo hladan, ali idealan ako sa sobom imate kućnog ljubimca. (Vrt je također stvarno potpuno zatvoren.)

Za ostalo ćete u kućici pronaći sve što vam treba na putovanju.

Jacuzzi nije bio uključen kad smo stigli. Trebalo mu je još nekoliko sati da postigne ugodnu temperaturu. Vrt je malo zarastao, ali ako nema djece, dovoljno je prostran za društvo.

Dobri kreveti također.

Sve u svemu jako smo zadovoljni.

Anne Steenwinckel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća i lijepo uređena, ali po našem mišljenju prljava. Kupaonica, jacuzzi bili su čisti, ali nigdje nije bila očišćena prašina, perilica posuđa još uvijek je bila puna, kreveti nisu bili pospremljeni. Na podu jacuzzija osjećao se miris mačje mokraće. Vrt je potpuno zarastao. Temeljito čišćenje i održavanje vrta učinilo bi ovu kuću vrhunskim boravkom!

Gerrit Hasperhoven

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan dom

Velik i lijep za nas i naše pse

Prekrasno okruženje s prekrasnim planinarskim stazama koje su bile prisutne u kući

Kuća ima mnogo lijepih stvari kao što su dobre vodovodne instalacije i lijepa pjenušava kupka

Jako nam se sviđa

Dineke Mulderij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija, kućica je bila u redu, dobri kreveti i sanitarni čvorovi. Postoji niz negativnih strana na koje nismo navikli kod Belville:



- spremnik za otpad bio je prepun po dolasku i nije ispražnjen tijekom našeg boravka. Također nema informacija o danu preuzimanja.

- nije bilo dočeka kod vlasnika (ključ ispod otirača), ali ni papirnatih uputa o kući i opremi. Stoga je pokrenuti TV bio pravi izazov. Postavite i jacuzzi, ali smislite sami ...

- perilica za rublje je bila tu ali su vrata bila rastavljena pa nije bila za korištenje.

- posteljina je bila skinuta (popravljena kvaka, mrlje na jastučnicama), ručnici s mrljama od izbjeljivača

- naručio drva za kamin od vlasnika drugi dan, odgovor: naručeno, onda se više ništa nije čulo i drva nisu stigla

- okućnica je zapuštena, postoji akvarij i ribnjak za šarane, bez uputa i pitanja hraniti te životinje i koliko tako samo se nagađa...

- na odlasku ključ, ali je opet kliznuo ispod otirača, nije imao poruku od vlasnika.



Ipak, prekrasan kraj u kojem smo se lijepo proveli.

Elisa Vanhalst

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna kuća koja je vrlo dobro opremljena. Vrlo dobra lokacija, a jacuzzi je bio savršen za oporavak od naših dugih šetnji. Vlasnik živi u susjedstvu, ali dolazak i odlazak su prošli vrlo glatko i bez nepotrebnih formalnosti. Vraćamo se!

Sien Vandesande

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Super dobrodošlica uz cavu i kolač od riže! U kućici je sve prisutno za ugodan vikend (gurmanski set, aparat za palačinke..). Vrlo lijepa kupaonica. Savršena lokacija u blizini brojnih aktivnosti. Vrhunski jacuzzi u svijetloj sobi!

Jedan savjet za gazdinove zavjese u prizemlju učinit će noću malo ugodnijim u kuhinji i dnevnoj sobi.

Marleen Van den Boom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Želio bih započeti s pozitivnim stranama;

Lokacija je vrlo dobra, blizu šume i puno prirodnih ljepota, visokih močvara, Spa, Coo i Monschau. Vlasnik je na vrata postavio strugalicu za automobil (vrlo promišljeno), prisutnost sapuna, vreća za smeće, kocki za perilicu posuđa i deterdženta također je bila vrlo lijepa. Kontakt je također bio kratak i sažet i sve što je trebalo. Komunikacija o ključu također je bila jasna. Jacuzzi na katu s pogledom na šumu je super ako je čist.



Zatim manje ugodne točke, želim naglasiti da nisam želio pokvariti svoj odmor i prihvatio sam ga takvim kakav jest;

Kuća nije bila baš čista osim poda (koji je bio dobro izbijeljen), morao sam sam očistiti prije nego što sam mogao istovariti i spakirati. U ormariću su bili prljavi tanjuri i razbijene čaše. Jacuzzi također nije bio svjež i nije bilo priručnika kako ga očistiti, pa smo ga koristili na sreću. U vrtu je bilo velikih psećih izmeta, polomljenog namještaja na terasi, slomljene nogometne lopte, smrdljivog kontejnera za smeće s nečim od tepiha ili odjeće na tlu u vrtu iza njega. Slavina je curila u kuhinji, mnoga svjetla nisu radila, žice za napajanje i struju izlaze iz zida, kauč nije dobar za opuštanje. Riba ima, tko ih hrani i koliko? Sve nepoznato.

Šteta, ovoj kući stvarno treba ljubavi i dobrog osvježenja / čišćenja, a onda će biti mali raj u šumi kada se i vrt obnovi. Osobno ne bih nikome preporučio da sada rezervira kuću u ovakvom stanju. Omjer cijene i kvalitete trenutno nije pravi. Nadam se da će vlasnik napraviti poboljšanja i da će mnogo ljudi još uvijek moći posjetiti ovo prekrasno mjesto u Ardenima. Područje ima toliko ljepote za ponuditi.

Arlette Ruiter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, centralna lokacija. Prikladno za pse. Vrt ograđen, malo divlji. Po mom mišljenju, kuća i vrt bi mogli biti sjajni kada bi se neka mjesta očistila na strukturiraniji način. Kao ljubitelju životinja svidjele su mi se ribice i ribnjak, priručnik za njegu ribica iznutra i izvana i pjenušava kupka bi sve upotpunili.

kurt senaeve

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kupaonica i WC su u redu, sve ostalo svakako treba obnoviti.

Ni ne miriše baš svježe, smrdi u kući.

Jacuzzi prostor je sve samo ne ugodan.

Nigdje nema osjećaja privatnosti, neka zavjesa bi svakako dobro došla.

Ostaci prethodnih stanara još uvijek su bili u zamrzivaču, a suđe NIJE bilo čisto.

Vrt je bio zapušten i pseće govno POSVUDA, taj se miris osjetio i u kući.

Kamin je bio prljav i stoga nije mogao raditi.

Konačno, nimalo ugodno iskustvo.

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima jako lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavi svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili kapaka) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Leo van Hassel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

dobra baza za šetnje u blizini Jalhaya i nekoliko koraka od High Fens. Najugodnije iznenađenje bio je vrlo pažljiv prijem kod gđe Laurence!

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Erwin Coolens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lokacija na glavnoj cesti gdje se vozi brzo...prijem savršen.

S druge strane, u vrtu ima dosta odmora u ugodnom slamnatom smještaju, čak i kad pada kiša

Krijesnice su bile na dogovoru svaku večer, prekrasne šetnje u blizini

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Zasad nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima jako lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavi svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili kapaka) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Vanessa Wuidar

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Sjajna dobrodošlica. Mali darovi dobrodošlice i cjepanica da biste dobili stvarnu želju da budete dobri

Topla kuća, dvije spavaće sobe za odrasle i dijete.Ima sve za kuhanje

Ručnici, posteljina. Sve je osigurano

Pjenušava kupka na vrhu, ali posjet vlasnika radi dezinfekcije bio bi koristan

Loš osnovni namještaj i totalno neudobne fotelje !!! TV također premalen. Drvo se dodatno plaća!!

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima vrlo lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavlja svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili grilja) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Luc Schuurmans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica' bilo je čak i kolača i mjehurića u hladnjaku. Prekrasna koliba 'sve što bi trebalo biti.

Čak je i pas dobio poslasticu na odlasku jer ju je zaboravila na dolasku.



preporučeno

Barbara Van Den Berg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo nekoliko prekrasnih dana u ovoj kući. Doista je gotovo sve dostupno i prijem je bio odličan. Čak su nas čekale i neke belgijske delicije iz regije. Mislilo se i na psa. Topla preporuka ako želite boraviti u prekrasnoj - tijekom našeg boravka čak i zimskoj zemlji čuda. Pozdrav B i T

Bart Pauwels

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Između 4 i 6 mogli smo ući u kuću, a nešto prije toga dobili smo telefon gdje će biti ključ. Nisam se javio jer sam vozio (u tom autu nema hands-free veze) i stoga sam dobio objašnjenje u tekstualnoj poruci. Stigli smo točno u 4 sata i tada je još netko čistio kuću. Topla dobrodošlica i govorila je prilično engleski, što nam je omogućilo obilazak i objašnjenje zajedno s našim malim francuskim. Također je obnovila vodu u jacuzziju i postavila ga da se zagrije. Sve ostalo je bilo vrlo čisto, uključujući terasu.



Sama kućica ima mnogo luksuznih elemenata za nas (klima uređaj u dnevnoj sobi i jacuzzi) i vrlo dobro opremljenu kuhinju. Ručnici su spremni i za kuhinju i za kupaonicu, a kreveti su pospremljeni. Ima jako lijepa dječja soba s igračkama i sama je išla u igraonice za našeg mališana da obavi svoje potrebe.Za pse je domena potpuno zatvorena,samo straga više nema vrata za šumu. Za to sada morate proći 200 metara prometnijom cestom bez pješačke ili biciklističke staze. Za sada nam je to jedina mana. Nema ni pravog vrta, ali to smo već unaprijed pročitali i terasa to u potpunosti nadoknađuje.U dnevnom boravku nema roleta (zavjesa ili kapaka) na prozorima, što je također mala mana, ali ne loše samo po sebi.

Eline Goetgeluk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodna kućica i dobra baza za otkrivanje regije. Betonski pod je malo hladan, ali idealan ako sa sobom imate kućnog ljubimca. (Vrt je također stvarno potpuno zatvoren.)

Za ostalo ćete u kući pronaći sve što vam treba na putovanju.

Jacuzzi nije bio uključen kad smo stigli. Trebalo mu je još nekoliko sati da postigne ugodnu temperaturu. Vrt je malo zarastao, ali ako nema djece, dovoljno je prostran za društvo.

Dobri kreveti također.

Sve u svemu jako smo zadovoljni.

Kris Van Nuffelen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodna kućica. Lijepa pjenušava kupka, ugodan boravak u hladnim danima. Nedostatak, nema pristojnog vrta za igru, ali lijepa terasa za sjedenje vani. Šuma iza kuće, lijepo za šetnju. Ulaz u šumu na pješačkoj udaljenosti.

Stefan Piot

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Unatoč kiši, odmor nam je bio vrlo ugodan.

Vrlo ugodan chalet, ugodan i daje osjećaj 'odmora u vlastitoj zemlji' - daleko od gužve i stresa.

Ugodan doček, uz lijepo iznenađenje za našeg psa.

Udobni kreveti i naravno jacuzzi - što je bilo vrlo dobrodošlo nakon dugih prekrasnih šetnji u okolici.

Preporučena brana Gileppe i Baraque Michel.

Kuća je okružena stazom, tako da zapravo ima puno 'vanjskog prostora'.

Unutra također dovoljno prostrano sa vrlo kvalitetnom kupaonicom (prostrana kada, kišni tuš).

Anne Steenwinckel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća i lijepo uređena, ali po našem mišljenju prljava. Kupaonica, jacuzzi bili su čisti, ali nigdje nije bila očišćena prašina, perilica posuđa još uvijek je bila puna, kreveti nisu bili pospremljeni. Na podu jacuzzija osjećao se miris mačje mokraće. Vrt je potpuno zarastao. Temeljito čišćenje i održavanje vrta učinilo bi ovu kuću vrhunskim boravkom!

Gerrit Hasperhoven

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan dom

Velik i lijep za nas i naše pse

Prekrasno okruženje s prekrasnim planinarskim stazama koje su bile prisutne u kući

Kuća ima mnogo lijepih stvari kao što su dobre vodovodne instalacije i lijepa pjenušava kupka

Jako nam se sviđa

Dineke Mulderij

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa lokacija, kućica je bila u redu, dobri kreveti i sanitarni čvorovi. Postoji niz negativnih strana na koje nismo navikli kod Belville:



- spremnik za otpad bio je prepun po dolasku i nije ispražnjen tijekom našeg boravka. Također nema informacija o danu preuzimanja.

- nije bilo dočeka kod vlasnika (ključ ispod otirača), ali ni papirnatih uputa o kući i opremi. Stoga je pokrenuti TV bio pravi izazov. Postavite i jacuzzi, ali smislite sami ...

- perilica za rublje je bila tu ali su vrata bila rastavljena pa nije bila za korištenje.

- posteljina je bila skinuta (popravljena kvaka, mrlje na jastučnicama), ručnici s mrljama od izbjeljivača

- naručio drva za kamin od vlasnika drugi dan, odgovor: naručeno, onda se više ništa nije čulo i drva nisu stigla

- okućnica je zapuštena, postoji akvarij i ribnjak za šarane, bez uputa i pitanja hraniti te životinje i koliko tako samo se nagađa...

- na odlasku ključ, ali je opet kliznuo ispod otirača, nije imao poruku od vlasnika.



Ipak, prekrasan kraj u kojem smo se lijepo proveli.

Elisa Vanhalst

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo ugodna kuća koja je vrlo dobro opremljena. Vrlo dobra lokacija, a jacuzzi je bio savršen za oporavak od naših dugih šetnji. Vlasnik živi u susjedstvu, ali dolazak i odlazak su prošli vrlo glatko i bez nepotrebnih formalnosti. Vraćamo se!

Sien Vandesande

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Super dobrodošlica uz cavu i kolač od riže! U kućici je sve prisutno za ugodan vikend (gurmanski set, aparat za palačinke..). Vrlo lijepa kupaonica. Savršena lokacija u blizini brojnih aktivnosti. Vrhunski jacuzzi u svijetloj sobi!

Jedan savjet za gazdinove zavjese u prizemlju učinit će noću malo ugodnijim u kuhinji i dnevnoj sobi.

Koen Van de Kerckhove

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Glatki prijem. Jasno putovanje od vlasnika. Vikendica je bila u redu, ali bilo bi poželjno veliko čišćenje. Kutci i pukotine nisu bili tako čisti (mreže za prašinu, paučina, ....) Vrt je također bio previše divlji. Puno kupina i korova

Marjolaine Martin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Ugodan chalet vrlo dobro opremljen, čist i topao jacuzzi po našem dolasku, vrlo dobra dobrodošlica od strane gospođe koja je čistila chalet i koja nam je to dobro objasnila. Savršeno kretanje za vidjeti signal Bortange, mont Rigi, kolibu Michel, jezero Gileppe, vodopad u Beaumontu.. Unatoč lošem vremenu, iskoristili smo prednost.

Arlette Ruiter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, centralna lokacija. Prikladno za pse. Vrt ograđen, malo divlji. Po mom mišljenju, kuća i vrt bi mogli biti sjajni kada bi se neka mjesta očistila na strukturiraniji način. Kao ljubitelju životinja svidjele su mi se ribice i ribnjak, priručnik za njegu ribica iznutra i izvana i pjenušava kupka bi sve upotpunili.

Anneli Kruimel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodan i topao prijem. Vikendica je na izvrsnoj lokaciji u High Fensu. Na prometnoj cesti ali srećom dobra ograda kojom bi se moglo zatvoriti mjesto. Konkretno, savršena kuća za malu djecu, dječji krevetić / kupka / visoka stolica, igračke, lijepa terasa. Postoji ribnjak ali je dobro ograđen. U kući je očito sve promišljeno i osigurano (dobar kuhinjski inventar itd. itd., čak i bazeni za najmlađe u jacuzziju).

Sanne Kruidenier Wijnen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Topla dobrodošlica u kuću. Domaćica je pripremila nešto ukusno za nas i dala nam je brz i jasan obilazak, uključujući i dobro objašnjenje kako jacuzzi radi i kako doći do njega.

Kuća je bila vrlo kompletna, kreveti su bili uredni i udobni. Međutim, ako ste viši od 1,87, kuća bi mogla biti malo niska.

Dorien Vets

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazna dobrodošlica, po dolasku je bila spremna torta i boca cave što je svakako bilo cijenjeno.

Drva za peć nisu bila osigurana, nažalost zbog već hladnog vremena u studenom. Ali grijanje je to nadoknadilo.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 302363

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/302363.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Jalhay» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 122 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat