Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Liége

maks.  10   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
5 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
200m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

5 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 13 km

13 km

Restoran 13 km

13 km

Centar grada/mjesta 15 km

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Overdorp

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Daan Van Pelt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Enya Kuppens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Frans Van Winden

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

V.d.p. Dirk

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bogdan Mircea Gheorghe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Martijn Hagendoorn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Louis De Latin

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Albert Nanning

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dhr Huart

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Wolf Eeckman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazno smo primljeni i dobili smo dobru turneju i savjete. U osnovi smo dobili vrlo osnovnu kuću s osnovnim sadržajima za koje smo platili, ali ne luksuz. Nismo ni očekivali luksuz. Lokacija je bila stvarno izolirana sa svim prednostima i manama. Vrlo mirno, šetnje možete započeti od vrata, prekrasni pogledi i ponekad možete uočiti životinje,... ali s druge strane ujutro trebate sat vremena (autom) da odete po doručak (Malmédy). Čak ni pekara nije u blizini (ni kafić). Higijena je bila ok, ali nemojte očekivati sjajnu kuću. Miša također može biti prisutan, ali to je normalno kada ste tako izolirani. Internet je prvih dana radio sporo do vrlo sporo, ali posljednjih dana bio je odjednom tako spor da je bio potpuno neupotrebljiv. Grijanje na zrak radi dobro i vrlo brzo. Topla voda također dobro radi. Savjeti vlasniku: 1. Iako smo vam vjerovali, mislimo da je bolje ako zajedno provjerite brojila. 2. U blizini kuće ima nekoliko pješačkih staza. Pokušajte osigurati brošuru u kojoj su one opisane. 3. Popravite svjetlo iznad ulaznih vrata za ključeve i pušače.

Thomas Fischer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepo smještena usred prirode. Put do tamo je ipak prilično neravan - s vozilom s niskim podom ne biste mogli doći tamo. Vlasništvo i lokacija su zapravo glavna atrakcija kuće - možete divno planinariti u okolici ili koristiti ogroman vrt. Kuća sama po sebi ima dovoljno prostora za veću obitelj i oprema je dovoljno potpuna. Međutim, smještaj nije bio baš dobro očišćen (prašina i paučina) i namještaj vani i unutra je već prilično dotrajao. Ovdje morate napraviti ustupke u odnosu cijene i kvalitete. Ipak, zbog dobre lokacije, bila je lijepa praznika.

antoinetta Verbaas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kakva fantastična lokacija! Stvarno usred šume. Dobrodošlica od upraviteljice, sve lijepo objašnjeno. Kuća je zastarjela i nema luksuza, ali što možete očekivati za ovu cijenu. Kućica je mogla biti čišća, to smo također prijavili prilikom odlaska. Bilo je nekih problema s toplom vodom, ali upraviteljica je kasnije dobro nadoknadila cijenu! Sve u svemu, imali smo super odmor i uživali u prirodi!

Bram Heestermans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Odlična kućica za boravak sa nekoliko prijatelja. Imaš sve što ti treba; veliki frižider, udobne krevete i više WC-a. Imali smo predivno vrijeme pa nismo puno vremena proveli unutra. Unutrašnjost je prilično zastarjela pa mi ne izgleda tako ugodno provesti cijeli vikend unutra. Ali svakako preporučljivo s obzirom na omjer cijene i kvalitete!

Thomas Fischer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća se nalazi vrlo lijepo usred prirode. Put do tamo, međutim, je prilično neravan - ne bi se moglo doći tamo s autom koji je niži.

Imanje i lokacija su također vrhunac kuće - možete predivno planinariti u okolici ili koristiti ogromnu okućnicu. Kuća sama po sebi ima dovoljno prostora za veću obitelj i opremljena je dovoljno. Međutim, smještaj nije bio dobro očišćen (prašina i paukove mreže) i namještaj vani i unutra već je prilično izlizan. Ovdje morate napraviti ustupke u odnosu cijene i kvalitete. Ipak: zbog dobre lokacije bio je to lijep odmor.

Thomas Swerts

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća sa šarmom na jedinstvenoj lokaciji, mir usred prirode; ujedno fiksna vrijednost za vikende s grupom prijatelja! Dobar doček i komunikacija od strane vlasnika. Sigurno ćemo se vratiti.

Peter Beelaard

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobar kontakt s iznajmljivačem. Smještaj kao što je opisano. Fantastična (udaljena) lokacija usred šume, dostupna preko makadamske / šljunčane staze. Pun je zelenila i travnjaka oko kućice. Samo se kućica potpuno opremila s dovoljno kreveta, velikim blagovaonskim stolom i dovoljno stolica. Kuhinja je potpuna i opremljena hladnjakom, zamrzivačem, perilicom posuđa, pećnicom i mikrovalnom pećnicom. Dovoljno tanjura, pribora za jelo, čaša, pribora za kuhanje i tave. Pet spavaćih soba je lijepo uređeno. Neki imaju umivaonik, a većina ima ormar. Dvije kupaonice na katu nisu jako prostrane. Tuširanje se mora obavljati u kadi. Jedna od kupaonica ima kosu krov zbog čega tuš visi jako nisko (na visini ramena). Na vanjskom prostoru bi moglo biti nešto više vrtnog namještaja. Na primjer, nema dovoljno stolova i stolica. Postoje 2 stola za piknik u lošem stanju. WC se nalazi dolje, u garaži, koja se može doći izvana, što nije baš praktično. Dnevna soba je opremljena malim televizorom, dovoljnim namještajem i WiFi-jem. Opće stanje kuće je u redu. Sve je tu, ali sve je prilično zastarjelo. Također je prilično prašnjavo. U okolici možete uživati u šetnji / planinarenju i uživati ​​u šumama. Malmedy je udaljen 20 minuta vožnje gdje se nalaze supermarketi i benzinske postaje. Dolazite ovdje zbog udaljene lokacije usred prirode s puno privatnosti u potpuno opremljenoj kući.

Levien Rouw

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bili smo ovdje četiri puta sada. Lokacija kuće je fantastična, nalazi se odmah pored šume i iako oprema nije bogata, vrt je odličan za opuštanje ili igranje igara. Kuća je dovoljno velika za 10 ljudi. Međutim, unutrašnjost je donekle zastarjela i istrošena. Tuš nije imao uvijek toplu vodu. Bez obzira na to, proveli smo se odlično. Domar je bio vrlo prijateljski nastrojen.

antoinetta Verbaas

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kakva fantastična lokacija! Stvarno usred šume. Dočekala nas je upraviteljica, sve nam lijepo objasnila. Kuća je zastarjela i bez luksuza, ali dobro, što se može očekivati za ovu cijenu. Kućica bi mogla biti čišća, prijavili smo to prilikom odlaska. Imali smo problema sa toplom vodom, ali kasnije nam je upraviteljica dobro nadoknadila cijenu! Sve u svemu, imali smo super odmor i uživali u prirodi!

Overdorp

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Nedavno smo s osam ljudi imali dugačak vikend boravak u kući za odmor Red Hazels. Ova kuća za odmor pruža oazu mira i prirodnog tišine zbog svoje fenomenalne lokacije u šumi, koja te obuhvati kao topla deka. Međutim, impresivno okruženje ne umanjuje činjenicu da kuća ima neke nedostatke, što naš užitak srećom nije pokvarilo, ali su dovoljni da smatram da je odnos cijene i kvalitete ove kuće za odmor umjeren. Prije svega, nismo mogli se tuširati jer bi vodeni mlaz naizmjence postao ekstremno vruć ili ledeno hladan. Mislim da bi se djeca bez nadzora mogla opeći pri tuširanju. Osim toga, plamen vešalice često bi se gasio. Osim toga, neki madraci su bili mrljavi, a pribor za jelo u kuhinjskim ladicama nije bio čist. Dvije drvene klupe za piknik, od kojih je jedna bila neupotrebljiva jer je gornja ploča bila spaljena, prijatne su za jelo, ali ne i za dugotrajno sjedenje. Nedostajao je set udobnih vrtnih stolica, što je neophodno za ovakvu kuću u prirodi.

Luuk Stevens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vila je stara i nije luksuzna. Topla voda ne radi uvijek dobro i postoje mnogi dodatni troškovi (na primjer 5 eura po vrećici smeća i 5 eura po satu za grijanje). Međutim, mirna lokacija i nedostatak susjeda mnogo toga nadoknađuju. Ovdje možete uživati ​​u glazbi i druženju s prijateljima. Nitko vam neće smetati. Ali morate donijeti sve svoje namirnice. Supermarket je daleko. Udoban za vikend s prijateljima za lijepog vremena.

Wolf Eeckman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazno smo bili dočekani i dobili smo dobro vođenje i savjete.

Općenito smo dobili ono za što smo platili - vrlo osnovan smještaj sa svim potrebnim stvarima, ali bez luksuza. Nismo to ni očekivali.

Lokacija je zaista izolirana sa svim pripadajućim prednostima i nedostacima. Vrlo mirno, šetnje možete započeti od ulaznih vrata, predivni pogledi, ponekad ima divljih životinja koje možete vidjeti,... ali s druge strane, ujutro će vam trebati sat vremena (autom) da otiđete po doručak (Malmédy). Čak ni pekara nije u blizini (a ni kafić).

Higijena je bila u redu, ali nemojte očekivati besprijekorno čistu kuću. Mala miševa je normalna stvar kada ste tako izolirani.

Internet je prvih dana radio sporo ili jako sporo, ali posljednjih dana je bio tako spor da nije bio upotrebljiv.

Grijanje zrakom radi dobro i brzo. Topla voda također dobro radi.

Savjeti za vlasnika:

1. Uprkos tome što smo vam vjerovali, mislimo da je bolje zajedno provjeravati očitanja brojila.

2. U blizini kuće ima nekoliko planinarskih staza. Pokušajte pružiti brošuru u kojoj su one opisane.

3. Popravite svjetiljku iznad ulaznih vrata za ključeve i pušače.

Enya Kuppens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio vrlo srdačan i s detaljnim objašnjenjem. U slučaju pitanja ili problema tijekom boravka, uvijek se može kontaktirati nekoga. Kuća je smještena u lijepom, zelenom i mirnom području. Izlazite iz (velikog) vrta i možete započeti šetnju!

Martijn Hagendoorn

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je u lošem stanju. Ali, prekrasno mjesto usred prirode. Za djecu nema puno toga za raditi. Njihova ljuljačka se više ne može nazvati ljuljačkom, a stolovi za piknik gotovo se raspadaju. Wc se pomjera na sve strane, a troškovi smeća, vode i struje su prilično visoki. Da, 2 kreveta su infestirana stenicama. To je rezultiralo crvenim mrljama i svrbežom kod onih koji su bili zahvaćeni. Put do kuće je katastrofalan i prouzrokovao je oštećenje automobila. S SUV-om to nije problem. Sve u svemu, zbog prirode, ocjena je umjerena 6. Za nas je to bilo dobro, daleko od naseljenog svijeta, gdje smo mogli svirati glazbu i piti pića.

Albert Nanning

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Od 12. srpnja do 23. srpnja 2021. Iznajmili smo kuću u Stavelotu putem Belvilli. Kuća se nalazila na brdu na kraju ceste usred šume. Kuća je bila velika i pružala dovoljno prostora za našu grupu. Bilo nas je 6 osoba i još uvijek je bilo mjesta za 4 osobe više. Pogled je bio fantastičan! U okolici se moglo uživati u lijepim šetnjama. Unatoč tome što prvi tjedan vrijeme nije bilo lijepo, drugi tjedan je sve ispravio s prekrasnim sunčanim vremenom i proveli smo fantastičan odmor.

Levien Rouw

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Okolina kuće je prekrasna, odmah ispred kuće počinje šuma. Postoji veliko travnato polje (malo nagnuto prema brdu). Dobro smo primljeni. Depozit je malo visok, ali sve je bilo pravilno obračunato posljednjeg dana boravka.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 302588

Posljednje ažuriranje: 09.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/302588.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Liége» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat