Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Houffalize

maks.  5   Gosta/Gostiju
36m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
36m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Dječji krevetić
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Maaike De corel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Franciska Woudstra

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dick De Koning

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Osjećali smo se kao Gypsy Kings ovdje! Zahvaljujući lijepom vremenu mogli smo uživati vani i ložiti vatru uz žuboreći potok. Kad morate sjediti unutra zbog lošeg vremena, smještaj je vrlo mali. Interijer je šaren i jarkih boja, a drvenarija kolica ponegdje treba zamjenu. Simpatične su ovce i magarci koji šeću po posjedu. Okolica je predivna! Napravili smo divne šetnje i vozili zahtjevnu stazu brdskim biciklom. Bicikle se mogu iznajmiti u Houffalizeu.

Mike Janssens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Primanje je bilo vrlo srdačno. Kombiji za život su udobno i ugodno uređeni. Vrijeme je bilo malo pokvareno za nas, zbog čega nismo ostali na licu mjesta i nismo mogli potpuno uživati u neposrednoj okolini kombija. To je vrlo opuštajuće. Svakako ćemo se vratiti, ali nadamo se boljem vremenu. Preporučujemo!

Monique Swuste

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Super zabavna lokacija! Vrlo ugodno uređene kočije. Nažalost, bilo je prilično kišovito, ali kočije su bile udobne. Na suhim večerima lijepo napraviti vatru. Prekrasno mjesto uz potok. Dragi vlasnici. Djeci su se također svidjeli životinje.

Serge Graver

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Toplo smo dočekani u pljusku kiše. Djeca su imala svaka svoju prikolicu, pravi luksuz za njih. Mi smo imali 4 prikolice i "vlastiti privatni kamp" za sebe. Bajkoviti boravak. Uživanje u vatri, igra u potoku, sjajni susjedi - s lijeve strane koze i ovce, s desne dvije krave. Ovdje ima sve što vam treba da se ne dosađujete niti trenutka, a istovremeno da se potpuno opustite. Užitak kampiranja usred prirode, a zapravo toliko luksuza. Savršena ravnoteža između mira i uživanja. Jednostavno sjajno. Što se tiče Ardena, naravno da ne moram ništa posebno reći. Djeca od 5 i 11 godina su se svakodnevno zabavljala.

ANN VAN DEYNZE

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Moje iskustvo je uglavnom obojeno lošim vremenom, nažalost. Unatoč vremenu: vrlo lijepa, idilična, mirna lokacija s rijekom koja nije jako duboka (idealna za male djece) i dovoljno privatnosti. Teren je potpuno okružen zelenilom. Vrlo lijepo uređen sa puno solarnih svjetiljki vani (od kojih je radilo samo polovica), svijećama, posudicama i vrčevima. Zbog mnogo ukrasa unutra, nije posvuda čisto. Originalno platno na centralnoj pagodi zamijenjeno je otrcanim, nevodonepropusnim pokrovom. Između tri od četiri kolibe bili su postavljeni kameni blokovi, što je svakako dobro/potrebno za kišno vrijeme. Vanjske stolice za sjedenje su prisutne, čiji su nogari nažalost toneći u blatu. Rasvjeta u kolibi s kuhinjom je nedovoljna (pri tmurnom vremenu). Stojite u vlastitoj sjeni prilikom pranja suđa i/ili kuhanja. Mikrovalna pećnica nije prisutna, a ima samo 2 kuhala. Malo radne površine. Ponekad je malo nespretno... No, tu je radio, mali grijač, aparat za kavu, kuhalo za vodu i aparat za pečenje na stolu. Kod kolibe u kojoj se nalaze kuhinja i kupaonica nalazi se terasa s stolom i stolicama. Budući da smo imali društveno vrijeme, bilo je šteta što nije bilo nadstrešnice. Na najprostranijoj spavaćoj kolibi madrac je jednostavno na podu (nema letvica). Nije idealno što se tiče udobnosti. Kamp vatra i drveni blokovi su osigurani. Također je dostupan roštilj. Međutim, pričvršćen je i ne može se premještati (prokislo vrijeme!). Teren se dostiže stepenicama, pa nije idealno za manje pokretne ljude. Na višem dijelu nalazi se također trampolin i ljuljačka. Moja zaključak: super mjesto (pri suhom ili najbolje sunčanom vremenu) za ljude/obitelji s djecom koje ne stavljaju udobnost na prvo mjesto.

Monica De Roo

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prvih sat vremena smo se morali prilagoditi činjenici da su kućice zapravo smještene u nečijem dvorištu, ali ubrzo smo osjetili privatnost i uživali smo uz potok, okruženi visokim drvećem, odvojeni od ostatka svijeta. I atmosfera koju su prikolice zračile bila je divna! Tako su ukusno i lijepo uređene! Super! Dodatna pogodnost bilo je lijepo vrijeme pa smo cijeli tjedan mogli uživati u ljepotama koje Ardene nude - sela, kanuiziranje, prekrasna priroda, itd. Odmor za pamćenje.

Mona Voermans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Sjajno iskustvo u 3 karavana! Prekrasno tiho na žuborećem potoku s rakovima. Vruće tijekom dana, ali se ohladi navečer i poplun je bio prijeko potreban. Ljubazan vlasnik kuće s cijelim čoporom životinja. Iz kamp prikolica lako je doći do svih vrsta atrakcija i aktivnosti.

Mike Janssens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobrodošlica je bila vrlo topla. Kamp prikolice su udobne i udobno namještene. Vrijeme nas je malo zasmetalo, pa se nismo baš zadržavali na licu mjesta, tako da nismo mogli u potpunosti uživati u neposrednoj blizini kamp prikolica. Vrlo je umirujuće. Vratiti se ponovno, ali nadamo se s boljim vremenom. Preporučeno!

Monica De Roo

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prvih sati trebalo je priviknuti se da su kuće zapravo smještene u nečijem dvorištu, ali to je ubrzo nadoknadila privatnost koju smo prekrasno doživjeli uz potok, zaštićeni od ostatka svijeta visokim drvećem.

A atmosfera koju su odisali automobili bila je tako prekrasna! Tako su ukusno i lijepo uređeni! Super!

Lijep bonus bilo je lijepo vrijeme pa smo mogli uživati u svim ljepotama koje Ardeni mogu ponuditi cijeli tjedan, selima, vožnji kanuom, prekrasnoj prirodi itd.

Odmor za pamćenje.

Carine Ceuppens

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Fino! Vrlo ljubazni i uslužni vlasnici i topla dobrodošlica. Mjesto gdje se možete potpuno opustiti i opustiti zahvaljujući lijepom smještaju i uređenju te činjenici da imate komad zemlje za sebe. Vrh.

Dick De Koning

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ovdje smo se osjećali kao Gypsy Kings! Zahvaljujući lijepom vremenu, mogli smo živjeti vani i paliti vatru uz žubor potoka. Kada morate sjediti unutra po lošem vremenu, smještaj je vrlo malen. Unutrašnjost je šarena i šarena, a stolariju automobila treba tu i tamo zamijeniti. Lijepe su ovce i magarci koji hodaju po imanju. Okolina je prekrasna! Napravili smo prekrasne šetnje i vozili tešku brdsku biciklističku rutu. U Houffalizeu se mogu iznajmiti bicikli.

Kari Timmermans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Nevjerojatno, opuštajuće i jednostavno jako zabavno. Automobili su lijepi i uređeni u ciganskom stilu. Lokacija je izvrsna. Kažem samo probaj! Samo neka vrijeme bude lijepo. U lošem vremenu može se upravljati.

Noortje Van Schaik

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo ljubazni vlasnici, ništa ne nedostaje od automobila. Međutim, ovi su pomalo stari i jedan automobil nije mogao otvoriti prozor, pa se osjećao miris pljesni. Automobili nisu logično raspoređeni. Lokacija je prekrasna, a potok koji žubori u blizini automobila vrlo je umirujući. Naš trogodišnji sin uživao je tamo igrajući se.

Serge Graver

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani na kiši koja je pljuštala. Djeca su imala svako svoju kamp kućicu, što je za njih veliki luksuz. Imali smo 4 kamp kućice i "cijeli privatni kamp" za sebe. Boravak iz bajke. Lijepa vatra, igra se u rijeci, Sjajni susjedi s lijeve strane koze i ovce, s desne strane dvije krave. Ovdje imate sve da vam na trenutak ne bude dosadno i da se istovremeno optimalno opustite. Udobnost kampiranja usred prirode i zapravo toliko luksuza. Lijepa ravnoteža između mira i udobnosti. Apsolutno super. I naravno, ne moram ništa reći o samim Ardenima. Djeca od 5 i 11 godina uživala su svaki dan.

Monique Swuste

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Super lijepa lokacija! Vrlo lijepo uređeni automobili. Nažalost, bilo je dosta kiše, ali automobili su bili udobni.
Zapalite vatru za suhih večeri. Prekrasno mjesto na potoku. Poštovani vlasnici. Životinje su također bile zabavne za djecu.

Sebastiaan Verheyen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

imali smo prekrasan boravak, potpuno daleko od svijeta kakav volimo. Usred prirode, ali sa svim mogućim sadržajima brzo autom. Zahvaljujući lijepom vremenu zaista smo živjeli vani s djecom. Baš kao iz bajke! Vrhunska destinacija za odmor za one koji se ne boje vratiti 'osnovama'.

ANN VAN DEYNZE

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Moje iskustvo uglavnom je obojano lošim vremenom, nažalost.

Unatoč vremenu: vrlo lijepa, idilična, mirna lokacija s plitkom rijekom (idealna za malu djecu) i dovoljno privatna. Zemljište je u potpunosti okruženo zelenilom. Vrlo lijep ukras s mnogo solarnih svjetala izvana (od kojih je samo polovica radila), čajnih svjetiljki, lonaca i vrčeva. Zbog mnogih ukrasa unutra, nije posvuda uredno.

Izvorno platno preko središnje pagode zamijenjeno je otrcanim, vodonepropusnim pokrovom. Između tri od četiri kamp prikolice postavljene su kamene stepenice, što je svakako dobro/potrebno po kišnom vremenu. Tu su stolice za sjedenje na otvorenom, čije su fine noge nažalost utonule u mokro tlo.

Rasvjeta u kamp kućici s kuhinjom je nedostatna (po mračnom vremenu). U vlastitoj ste sjeni kada perete suđe i/ili kuhate. Bez mikrovalne pećnice i samo 2 ploče za kuhanje. Mali radni list. Ponekad je malo teško ... Tu je radio, mala grijalica, aparat za kavu, kuhalo za vodu i gurmanski set. Prikolica u kojoj se nalaze kuhinja i kupaonica ima terasu sa stolom i stolicama. Budući da smo se morali nositi s kišom, bila je šteta što ovdje nije bilo pokriveno.

U najprostranijoj kamp kućici za spavanje madrac jednostavno leži na podu (nema letvičaste podnice). Nije idealno za udobnost.

Na raspolaganju su logorska vatra i cjepanice. Na raspolaganju je i roštilj. Međutim, fiksiran je i ne može se pomaknuti (prokleta kiša!).

Do mjesta se dolazi stepenicama, tako da nije idealno za manje pokretne osobe. Tu je i trampolin i ljuljačka na višem dijelu.

Moj zaključak: vrlo lijepo mjesto (po suhom ili u najboljem slučaju sunčanom vremenu) za ljude/obitelji s djecom kojima udobnost nije na prvom mjestu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na farmi

Broj objekta: 302860

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/302860.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Houffalize» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat