Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Domaine La Sapinière

Wahlhausen

maks.  4   Gosta/Gostiju
41m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
41m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovi moderni apartmani za odmor potpuno su renovirani 2019. Na prvom katu ovih apartmana nalaze se dvije spavaće sobe, svaka s 2 kreveta za jednu osobu (kreveti s oprugama, uključujući poplune i jastuke). Idealno za obitelj s 2 djece, 2 para ili grupu do 4 osobe.



U dnevnom boravku ovih ukusno uređenih, grijanih apartmana pronaći ćete kauč, fotelju, stol za blagovanje s 4 stolice, TV ravnog ekrana i čajnu kuhinju. Čajna kuhinja je opremljena hladnjakom sa zamrzivačem, pločom za kuhanje sa 4 polja za kuhanje, mikrovalnom pećnicom i aparatom za kavu. Sve što vam je potrebno za pripremu jednostavnih jela. Kupaonica standardno ima kadu s tušem, umivaonik i WC. Izvan apartmana nalazi se terasa s vrtnom garniturom koja Vam je na raspolaganju.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 54 km

54 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 3.5 km

3.5 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 54 km Luxemburg

54 km

Kolodvor 15 km Clervaux

15 km

Izlaz s autoceste 39 km St Vith

39 km


Mjesto i položaj smještaja

Dobrodošli u najljepši park za odmor u Éisleku.

Odmorski park La Sapinière ili Domaine La Sapinière u Luksemburgu idealno je odredište za ljubitelje prirode i ljubitelje aktivnosti na otvorenom poput brdskog biciklizma, planinarenja i vodenih sportova.



Park za odmor i bungalove nalazi se u Wahlhausenu, u prekrasnom području Éislek. Ovo područje, također poznato kao Luksemburški Ardeni, poznato je po brdovitom krajoliku s planinama i dolinama obraslim gustom šumom, te nudi uglavnom netaknutu prirodnu ljepotu.



Osim nevjerojatne prirode, regija također ima neka kulturna blaga u obliku prekrasnih gradova kao što su Clervaux i Vianden, sa svojim srednjovjekovnim dvorcima.



Ova kombinacija prirode, kulture i samog turističkog parka, s vanjskim i unutarnjim bazenom na pješačkoj udaljenosti, čini ovo mjesto posebnom destinacijom za vaš vikend, tjedni ili dulji odmor u Luksemburgu.



Naš odmor nudi sve pogodnosti za ugodan boravak. Od besplatnog Wi-Fi-ja i praonice rublja do terena za mini golf i privatnog vanjskog bazena.



Zabava za djecu dostupna je i tijekom svibanjskih, ljetnih i jesenskih praznika, a kao gost našeg parka imate 3 sata besplatnog dnevnog pristupa bazenima Aqua Nat'Our koji su nadomak Vaše kuće za odmor. .



Holiday park La Sapinière ima ukupno 107 kuća za odmor, od jednostavnih do luksuznih. Bez obzira na veličinu vaše grupe i vaš budžet, uvijek ćete pronaći smještaj koji zadovoljava vaše potrebe u našem parku za odmor i bungalove. Od pristupačnih studija za 2 osobe i apartmana za 3 do 6 osoba, do prostranih, luksuznih bungalova za grupe od 6, 8 ili čak 16 osoba.



Bilo da rezervirate vikend, cijeli tjedan ili duži odmor, te putujete li u paru, s obitelji ili s grupom prijatelja, Holiday Park La Sapinière nudi pravi smještaj za vašu grupu i trajanje vašeg putovanja. ostani.praznici! Sa svim sadržajima u našem parku i blizini kako bi vaš odmor bio potpun.



Luksemburg nudi bezbroj mogućnosti za opuštajuće ili aktivno jednodnevno putovanje. Prekrasan krajolik, slikoviti gradovi i sela imaju za svakoga ponešto: od ljubitelja prirode do kulturnih entuzijasta, od bonvivana do razmaženih kupaca.



Bilo da putujete sami, u paru, kao obitelj ili s grupom prijatelja, u malom Luksemburgu možete doživjeti mnogo toga. Bilo da dolazite u Luksemburg na vikend izlet ili duži odmor, svakako posjetite jedan od brojnih prekrasnih dvoraca Velikog Vojvodstva, poput dvorca Vianden.



Prekrasnu okolicu i prirodu Éisleka, kako nazivaju luksemburške Ardene, najbolje je istražiti pješice ili biciklom ili brdskim biciklom. Posjet gradu Luksemburgu s njegovim brojnim kulturnim znamenitostima i raznim prilikama za kupovinu ne smije nedostajati na vašem popisu obaveza.



Možete kupovati do mile volje u nekom od brojnih velikih zatvorenih trgovačkih centara. Regionalnu kuhinju i tipična jela po mogućnosti ćete upoznati u lokalnom bistrou, taverni ili restoranu.



Izlazak s djecom? Bez obzira na vremenske uvjete, mnoštvo zabavnih avantura i zabave čeka vas unutar 60 minuta vožnje. Bilo da želite s njima provesti samo nekoliko sati ili cijeli dan.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 150 €

Uvjeti poništenja:

  • 4. Annullierung und Änderung Bei Annullierung eines Reisevertrages durch den Kunden, schuldet dieser, außer den eventuellen Reservierungskosten, die nachstehenden Beträge: a. bei Annullierung bis 42 Tagen vor Anfang des Aufenthalts 30% des Mietbe- trages; b. bei Annullierung ab vom 42. Tage (inklusive) bis zum 28. Tage vor Anfang des Aufenthalts 60% des Mietbetrages; c. bei Annullierung ab 28. Tage (inklusive) bis zum geplanten Anreisetag 90% des Mietbetrages; d. bei Annullierung am geplanten Anreisetag oder später den vollständigen Mietbetrag. Annullierungen werden nur an Arbeitstagen während Bürozeit bearbeitet und sind schriftlich einzureichen. ( oder an die Geschäftsadres- se). Annullierungen außerhalb der Bürostunden werden am nächsten Arbeit- stag bearbeitet. Nicht für Rückerstattung in Betracht kommende Reservierun- gen können weder annulliert, noch geändert werden. Es werden jederzeit 100% der Aufenthaltskosten berechnet. LA SAPINIÈRE ist nicht verpflichtet, einer Anfrage zur Änderung einer bereits erfolgten Buchung Folge zu leisten. Wenn einer solchen Anfrage dennoch Folge geleistet wird, ist sie berechtigt, Änderungskosten zu berechnen. Bei vorzeitiger Abreise gilt kein Rückerstat- tungsrecht für die restlichen Tage der gebuchten Aufenthaltsdauer.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Domaine La Sapinière
tvrtka S. ALUXTOUR

tvrtka S. ALUXTOUR

Dalji smještaji od tvrtka S. ALUXTOUR


ostale informacije

Broj objekta: 454339

Posljednje ažuriranje: 20.03.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/454339.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina