Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Chiny

maks.  32   Gosta/Gostiju
1126m²  stambena površina
13 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 32  Gosta/Gostiju
1126m²
13 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Terasa
ograđen vrt
Wallbox (e-punjač)

Kupaonica

Kupaonica 4

kupaonica sa tušem

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

dizalo

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 32

13 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


45 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sonia Bekker

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Wim Benoot

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

KRIS VIERSTRAETE

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Seppe Koyen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Claire STASSE-VOS

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Lea Aertsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Rob Benoni

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Monique Willeman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bjorn Lotigiers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nancy Van Eeckhout

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Julius De Jongh

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je prošao glatko, smještaj je za nas definitivno bio u redu, i kuća, vrt i okolina su prekrasni, nadamo se da ćemo se vratiti ovdje ponovno, Obitelj De Jongh

Tom Corbeth

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Po dolasku je vrata "La Maison des Fleurs" bila čvrsto zatvorena. Zbog električnog kvara, ključni senzor nije uspio uspostaviti kontakt s vratima. Nakon poziva vlasnici, netko iz sela je došao ručno otvoriti vrata i provesti nas kroz kuću. (Naš savjet je da se osigura da je netko tamo za dobrodošlicu i pružanje informacija odmah po dolasku u 4 sata.) Samo je kuća bila fantastična. Izuzetno ugodna, u dobrom stanju i opremljena svim pogodnostima. Kreveti i sobe bili su odlični. S 32 kreveta, bilo je više nego dovoljno prostora za našu obiteljsku grupu od 18 osoba u ovoj velikoj kući. Prekrasan vrt s prostranim travnatim površinama, lijepim cvjetnim gredicama, ribnjacima i fitness opremom bio je zaista poseban. Čak je i vlasnik došao pokositi travu! Komunikacija s simpatičnim vlasnicima bila je ugodna. Na naša prva pitanja putem e-pošte nismo uvijek dobili odgovor, ali kasniji kontakt putem aplikacije prolazio je glatko i bez problema. Sve u svemu, proveli smo divan i nezaboravan tjedan u 'cvjetnoj kući'. Preporučujemo je!

Engel R

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Kuća sama po sebi bila je lijepa - prostrana, opremljena i s velikim vanjskim prostorom. Međutim, kuća je pretrpana kamerama i iako vlasnik tvrdi da ih koristi samo u hitnim situacijama, osjećali smo se stalno promatrani. Tijekom vikenda više puta su nas zvali pod izlikom "senzori su registrirali... / susjedi su zvali..." zbog stvari poput vrata ostavljena otvorena ili navodno krivo parkiranog automobila. Kuća je vrlo izolirana s velikim stablima koje obuhvaćaju područje, a neke od kamera vani bile su stalno uključene, skenirajući lijevo i desno. Nisam siguran/a je li to uopće legalno, ali ako jest, nismo se osjećali ugodno. Prilikom odlaska, nakon što smo očistili kuću, optuženi smo da smo izgubili nekoliko predmeta koji već nisu bili prisutni kada smo stigli. Srećom, snimili smo videozapise prije toga kako bismo opovrgnuli tu tvrdnju. Na kraju, €400 nam je zadržano od naše kaucije jer nismo razdvojili smeće i voda u jacuzziju bila je mutna. Još uvijek je bilo smeća od prethodne grupe koje nije bilo odneseno i voda je već bila mutna po dolasku pa ne možemo reći hoćemo li dobiti tu kauciju nazad. Zaključak: Osjećali smo se kao da smo u epizodi Velikog brata. Iako je kuća prilično lijepa, ne bih preporučio/la samo zbog domaćina.

Benjamin Daumerie

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Predivno mjesto. Vrlo lijepi trenuci, ali vlasnici odbijaju vratiti moj depozit od 1200€. Poslali su mi 43 slike s prašinom na podu, mrljama na stolu, šalicom koja je virila za centimetar… PRIJE čišćenja koje košta 250€. Nakon toga pokušavaju mi naplatiti štetu koja je već bila tamo kad smo stigli. Potvrđuju to brojne osobe. To je jednostavno skandalozno. Izbrisat ću ovu poruku ako mi vrate novac, inače budite vrlo oprezni. Ne postoji procjena stanja pri ulasku. I procjena stanja pri izlasku se radi bez vas nakon vašeg odlaska. To sve objašnjava. Osim toga, Jacuzzi koji se navodi na vrhu oglasa ne radi. I još uvijek čekamo naš depozit. Ako stigne jednog dana, izbrisat ćemo ovu poruku.

Luuk Verlint

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Okolina je bila predivna, dolazak do kuće bajkovit. S osvijetljenim prilazom i velikom ogradom. Potpuno divno. Vrt je ogroman i ima dovoljno prostora na terasi naprijed i straga. Zasebni prostor s pogledom na dolinu je vrlo cool. Kuća je velika, prilično složeno uređena, ali opremljena svim udobnostima. Kuća bi ipak mogla trebati malo održavanja, pogotovo s obzirom na fasadu i nekoliko dijelova unutar kuće. No, to nije bilo presudno! Ukratko, proveli smo sjajan vikend u ovoj posebnoj kući.

Marjan Anseeuw

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odsjeli smo ovdje s 24 odrasle osobe. Kuća je fantastična. Velika, lijepa, dobre materijale, udobni kreveti. Uređeno s puno stila. Sauna, jacuzzi.......Također, vrt je velik i lijep, iako nismo mogli uživati ​​u njemu u ovo doba godine. Dolazak je protekao vrlo dobro. Telefonski smo vođeni kako da uđemo unutra, uključimo vodu i grijanje i sl. Kasnije je netko došao provjeriti situaciju na licu mjesta. Područje (Gaume) je vrlo lijepo za šetnju.

Birte De Goditiabois

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo pristupačna obiteljima ili grupama prijatelja s djecom. Sobe su prostrane i uredne. Ima veliki vrt s igralištem, kućicom na drvetu i jacuzzijem, što je dodatna prednost!

Julius De Jongh

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je prošao vrlo glatko, smještaj je bio sigurno u redu za nas, i kuća, vrt i okolica su predivni i nadamo se da ćemo se ovdje još jednom vratiti.

Obitelj De Jongh

karen panis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ako želite lijepo mjesto okruženo prekrasnim belgijskim šumama kako biste se zabavljali s raznolikom grupom, ovdje ste na pravom mjestu. Svi objekti su dostupni: različite sobe u prizemlju za boravak, lijepi apartmani sa dovoljno privatnosti za svakoga, prostor, vanjske pogodnosti (travnjaci, sauna, đakuzi, igrajuće konzole, velika šahovska ploča). Lako kontaktiranje u slučaju pitanja/problemima. Neugodnost dvije kuhinje (umjesto jedne velike) rado prihvaćate s velikim zadovoljstvom. Ljeti bi trebalo biti još bolje zbog mogućnosti sjedenja vani s roštiljem.

Engel R

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Kuća sama po sebi bila je lijepa - prostrana, dobro opremljena i s velikim vanjskim prostorom. Međutim, kuća je prepuna kamera i iako vlasnik tvrdi da ih koristi samo u slučaju hitnih situacija, osjećali smo se stalno promatrani. Tijekom vikenda nekoliko smo puta dobili pozive pod izlikom "senzori su zabilježili... / susjedi su nazvali..." zbog stvari poput otvorena vrata ili automobila koji navodno nije pravilno parkiran. Kuća je vrlo samotna s velikim drvećem koje obuhvaća područje, a neke od vanjskih kamera su neprestano bile uključene i skenirale lijevo-desno. Čak nisam siguran je li ovo legalno, ali ako je, nismo se osjećali ugodno.

Prilikom odlaska, nakon čišćenja kuće, optuženi smo da smo izgubili više predmeta koji već nisu bili prisutni kad smo stigli. Srećom, snimili smo videozapise unaprijed kako bismo opovrgnuli ove tvrdnje. Na kraju, 400 eura iz naše pologa zadržano je jer nismo razvrstali smeće i voda u jacuzziju bila je mutna. Još uvijek je bilo smeća od prethodne grupe koje još nije bilo odvezeno, a voda je već bila mutna prilikom dolaska, pa ne možemo sa sigurnošću reći hoćemo li dobiti ovaj polog natrag.

Zaključak: Osjećalo se kao da smo u epizodi Velikog Brata. Iako je kuća prilično lijepa, ne bismo je preporučili isključivo zbog domaćina.

Manon Felix

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Premašio je sva očekivanja! Proveli smo divan vikend u Maison des Fleurs i svima ga preporučujemo. Osim prekrasnog dvorca, kontakt s iznajmljivačem bio je glatka i brza. Još jednom, prava preporuka!

Evie Swaeb

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio ugodan. Dobro su nam pomogli i uvijek smo mogli nazvati. Smještaj je bio za svakoga s lijepim sobama. Dnevni boravak bi mogao biti malo veći za grupu od 15 ljudi, ali je i dalje dovoljno velik. U blizini smo ugodno šetali. Pogled s dvorca je jako lijep.

Maria Vandenhoeck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan vikend s obitelji ovdje, 4 generacije zajedno i za svakoga je postojalo nešto što se može doživjeti. Sve je bilo dostupno za veliku grupu od 30 osoba. Predivan veliki vrt i predivno područje za šetnju. Sigurni smo da ćemo se vratiti!

Dirk Vanstappen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Seoska kuća se lijepo nalazi na rijeci Semois, blizu crkve. Imate opsežno ograđeno imanje. Unutar i izvan kuće imate sve luksuz i udobnost za grupu od trideset ljudi.

Marjan Anseeuw

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ovdje smo boravili sa 24 odrasle osobe. Kuća je fantastična. Velika, lijepa, kvalitetni materijali, dobre krevete. Uređeno s mnogo ukusa. Sauna, jacuzzi ...... Također, vrt je velik i lijep, iako ga nismo mogli uživati u ovo doba godine. Dolazak je protekao vrlo dobro. Vodili su nas telefonski kako bismo mogli ući, uključiti vodu i grijanje itd. Kasnije je netko došao provjeriti situaciju. Područje (Gaume) vrlo je lijepo za šetnje.

Eric Van heuckelom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska malo je bilo teško doći do ključa u ključevnoj kutiji, trebalo je nazvati za kod, osoba čiji je mobitel bio naveden na kutiji nije ništa znala, morali smo nazvati drugi broj, nakon desetak minuta ipak smo uspjeli ući. Prvi dojam izvana bio je prilično neuredan, trava u vrtu bila je vrlo visoka, a svi su se rolete bile spustile.

Sjoerd Verlegh

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio manje dobar. Trebali smo dobiti ključeve u 16:00 a bili smo tamo u 15:30 ali nam još nisu dopustili da uđemo. E-mail s informacijama i kodom za ogradu dobila sam tek u 20:00, kada smo već bili tamo 4 sata. Kuća je prekrasna ali zapuštena. Iznutra je jasno vidljivo da se u nju malo ulaže.

Luuk Verlint

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Okolina je bila predivna, dolazak do kuće bajkovit.

Sa osvijetljenom ogradom i velikom kapijom. Potpuno prekrasno.



Vrt je ogroman i postoje dovoljno mjesta na terasi naprijed i natrag.

Posebni prostor s pogledom na dolinu je jako kul.



Kuća je sama po sebi velika, prilično složena, ali opremljena svim potrebnim stvarima.

Kuća bi mogla trebati malo održavanja, u smislu fasade i nekoliko elemenata u kući. Ali to nije bilo prepreka!



Drugim riječima, proveli smo sjajan vikend u ovoj posebnoj kući.

Ivo de Graaf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Iznenađujuće lijep smještaj, vrlo veliki vrt i apartna rekreacijska soba tako da oni koji su htjeli kasnije ulaziti drugima nisu smetali. Unutra je izgledalo dobro, trava je upravo pokošena i kreveti su odlični. Jedino što bi se moglo poboljšati je da posuđe nije bilo čisto. Ali zbog profesionalnog perilice posuđa, to je riješeno u pola sata.

Benjamin Daumerie

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Vrlo lijepo mjesto. Vrlo lijepe trenutke, ali vlasnici odbijaju vratiti moju kauciju od 1200 €. Poslali su mi 43 fotografije s prašinom na podu, mrljama na stolu, šalicom koja je stršala za centimetar ... PRIJE čišćenja koje košta 250 €. Zatim pokušavaju naplatiti štetu koja je već postojala pri našem dolasku. Potvrđeno od mnogih ljudi, to je jednostavno skandalozno. Izbrisat ću ovu poruku ako mi se ne vrati novac, inače budite vrlo oprezni. Nema procjene stanja na ulazu. A procjena stanja prilikom izlaska događa se bez vas nakon vašeg odlaska. To sve objašnjava. Također, jacuzzi koji je najavljen na prednjoj strani najma ne funkcionira. I još uvijek čekamo našu kauciju. Ako stigne jednog dana, izbrisat ćemo ovu poruku.

Jocky van asten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo tamo na vrijeme, ali nismo smjeli ući, ali kasnije se pokazalo da su "gosti" nekoliko tjedana prije prilično uništili stvari, a mnoge su stavke ukradene, zbog čega su vjerojatno - nažalost za nas - bili tako strogi. Međutim, treba reći da je to bilo gotovo jedino negativno. "Chateau" je bio odlično mjesto boravka za našu grupu biciklista. Sve je bilo ponovno popunjeno, jacuzzi i sauna su ponovno radili, kupljen je veliki (ugljen)BBQ i većina toga što nam je trebalo bila je zapravo tamo. Spavaće sobe i kreveti bili su također dobri, i nitko se nije žalio da ne mogu dobro spavati. Drugi kat bio je također lako dostupan, jer postoji čak i lift! Imao je gotovo svugdje mreže protiv komaraca, pa nema problema s komarcima! Dovoljno veliki kupaonice/kada/tuševi/wc za svakoga. Velika zajednička (blagovaonica) soba s dobrim stolicama za 4 stola, i 3 ugodne sofe uz veliki TV, i dovoljno posuđa. Vrlo strogo razdvajanje smeća, ali većina kod nas su bile prazne pivske limenke i boce, a ostalo smo sami ponijeli (bilo je lakše). Lijep i vrlo velik ograđeni vrt, tako da smo bili sigurni i da nitko nije imao (pre)veliku buku od nas, a navečer je "chateau" bio lijepo osvijetljen. Sve u svemu, svi su smatrali da je vikend bio vrlo uspješan, s top smještajem! Svakako je preporučljivo za veće grupe.

Tom Corbeth

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prilikom dolaska vrata "La Maison des Fleurs" bila su zatvorena. Zbog električne smetnje, senzor ključa nije se povezao s vratima. Nakon poziva vlasnici, osoba iz susjedstva došla je otvoriti vrata ručno i pokazati nam kuću. (Naš savjet bi bio da se pobrine da se pri dolasku u 4 sata pojavi netko tko bi nas dočekao i pružio informacije.)

Sama kuća bila je fantastična. Posebno ugodna, u dobrom stanju i opremljena svime što je potrebno. Kreveti i sobe su bile u redu. S 32 kreveta bilo je dovoljno prostora za našu obiteljsku grupu od 18 osoba u ovoj velikoj kući.

Prekrasan vrt s prostranim travnjacima, lijepim cvjetnim gredicama, ribnjacima i fitnes opremom bio je zaista poseban. Vlasnik je čak došao pokositi travu!

Komunikacija s ljubaznim vlasnicima bila je ugodna. Na naša prva pitanja e-poštom nismo uvijek dobivali odgovor, ali kasniji kontakt preko aplikacije protekao je glatko i bez problema.

Sve u svemu, proveli smo predivan i nezaboravan tjedan u 'kući cvijeća'. Definitivno bismo ga preporučili!

Stijn Belonje

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bila je prekrasna lokacija, bilo je lijepo. Dobra mogućnost za šetnju u blizini. Negativne strane: nismo vidjeli nikoga od iznajmljivača, rečeno nam je da će netko doći kako bi nas uputio, ali se to nije dogodilo. Nitko nam nije pomogao kada su privremeno nestali voda, kada su oba jacuzzija i gramofon ne bi radili ... to je vrlo loše! Naposljetku je došao neki susjed (?), koji očito ima pristup (?,) koji je samo bez riječi došao na terenu kako bi izmjerio dimenzije jednog od naših predmeta i otišao bez ijedne riječi! To nije normalno ponašanje. Ukratko: jako je žalosno što nam nisu pomogli tijekom problema i što oprema nije funkcionirala kako je oglašeno. Inače, lijep i luksuzan boravak.

Evie Swaeb

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio ugodan. Dobro su nam pomogli i mogli smo nazvati u svakom trenutku. Smještaj je bio za svakoga ponešto s vrlo lijepim sobama. Prostor za sjedenje mogao bi biti nešto veći za grupu od 15 osoba. Prostor za sjedenje je dovoljno velik. Lijepa šetnja u okolici. Pogled je vrlo lijep s dvorca.

Maria Vandenhoeck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan obiteljski vikend ovdje, 4 generacije zajedno i svatko je imao nešto za raditi. Svega je bilo za veliku grupu od 30 ljudi. Prekrasan veliki vrt i prekrasan prostor za šetnju. Vratit ćemo se!

Dirk Vanstappen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ladanjska kuća je lijepo smještena na Semoisu, u blizini crkve. Imate opsežnu zatvorenu domenu. Unutra i izvana imate sav luksuz i udobnost za grupu od trideset ljudi.

Eric Van heuckelom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Po dolasku bilo je malo teško dobiti ključ u pretincu za ključeve, morali smo zvati za šifru, osoba čiji je broj mobitela bio naveden na pretincu nije ništa znala, a zatim je morao nazvati drugi broj, nakon 10 minuta ipak je ušao. Prvi dojam izvana prilično zapušten, trava u vrtu bila je vrlo visoka i svi su kapci bili spušteni.

Sjoerd Verlegh

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio manji. Ključ bi dobili u 16:00, a bili smo tamo u 15:30, ali nam još nisu dali ući u dvorište. E-mail s informacijama i kodom za kapiju sam dobio tek u 20:00, kad smo već bili 4 sata. Kuća je lijepa, ali kasni. Iznutra se jasno vidi da se u njega malo ulaže.

Luuk Verlint

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Okolina je bila prekrasna, dolazak u kuću čaroban.

Sa osvijetljenim prilazom i velikom ogradom. Još bolje.



Vrt je nevjerojatno velik i ima dovoljno prostora na prednjoj i stražnjoj terasi.

Odvojena soba s pogledom na dolinu je vrlo cool.



Sama kuća je velika, prilično složenog rasporeda, ali potpuno opremljena.

Pa, kuću bi trebalo malo održavati, s obzirom na fasadu i nekoliko dijelova u kući. Međutim, to nije prekršilo dogovor!



Drugim riječima, proveo sam sjajan vikend u ovoj posebnoj kući.

Ivo de Graaf

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan smještaj iznad očekivanja, jako veliki vrt i odvojena prostorija za rekreaciju tako da oni koji su to htjeli kasnije nisu smetali drugima. Unutra je izgledalo dobro, trava je bila upravo pokošena i kreveti su bili odlični. Jedina stvar za poboljšanje bila bi da posuđe nije čisto. No profesionalna perilica posuđa to je riješila u roku od pola sata.

Marjan Anseeuw

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo ovdje s 24 odrasle osobe. Kuća je fantastična. Velik, lijep, dobri materijali, dobri kreveti. Namješteno s velikim ukusom. Sauna, jacuzzi....... Vrt je također velik i lijep, iako nismo uživali u njemu u ovo doba godine. Dolazak je prošao jako dobro. Telefonski su nas upućivali da uđemo, postavimo vodu i grijanje itd. Kasnije je netko s lica mjesta došao pogledati. Područje (Gaume) je vrlo lijepo za šetnju.

Benjamin Daumerie

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Prekrasan kraj. Vrlo lijepi trenuci, ali vlasnici odbijaju vratiti moj depozit od 1200 €. Poslali su mi 43 fotografije s prašinom po podu, mrljama po stolu, šalicom koja viri koji centimetar... PRIJE prolaska čišćenja koje još košta 250€. Onda mi pokušavaju naplatiti štetu koja je već bila tu kad smo stigli. Ovjereno od strane puno ljudi. To je jednostavno nečuveno. Izbrisat ću ovu poruku ako dobijem nadoknadu, ali u suprotnom budite vrlo oprezni. Na ulazu nema inventara. A izlazna inventura se obavlja bez vas nakon vašeg odlaska. Sve objašnjava. Osim toga, jacuzzi najavljen u zaglavlju najma ne radi. I još uvijek čekamo našu jamčevinu. Ako ikada stigne, izbrisat ćemo ovu poruku.

Jocky van asten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Stigli smo na vrijeme, ali nam još nisu dopustili ući, no poslije se pokazalo da su nekoliko tjedana prije lokal demolirali "gosti", a mnoge stvari pokradene, pa su vjerojatno zato ljudi - na našu žalost - bili tako strogi. Međutim, mora se reći da je to bio i jedini nedostatak. "Chateau" je bio odlično mjesto za boravak naše grupe biciklista. Sve je nadopunjeno, jacuzziji i sauna su ponovno radili, veliki roštilj (na ugljen) je kupljen i većina onoga što nam je trebalo zapravo je bilo prisutno. Spavaće sobe i kreveti također su bili u redu i nitko nije čuo pritužbe da ne mogu dobro spavati. Do 2. kata je također bilo lako doći, jer tamo zapravo postoji lift! Bilo je i mreža na prozorima gotovo posvuda, tako da nema problema s komarcima! Više nego dovoljno kupaonica / kada / tuševa / WC-a za sve. Velika zajednička (blagovaonica) sa dobrim stolicama na 4 stola, i 3 udobne sofe u blizini velikog TV-a, i dosta posuđa. Vrlo strogo s odvajanjem otpada, ali većina nas je bila prazna pivska limenka i boca, a ostalo smo sami donijeli (bilo je lakše). Lijep i vrlo velik zatvoreni vrt, tako da nam ništa nije smetalo, ali nitko nije smetao nama i navečer je dvorac bio lijepo osvijetljen bojama. Sve u svemu, svi su ocijenili vrlo uspješan vikend, uz vrhunski smještaj! Svakako preporuka za veće grupe.

Tom Corbeth

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Po dolasku vrata "La Maison des Fleurs" bila su čvrsto zatvorena. Zbog električnog kvara, senzor ključa nije došao u kontakt s vratima. Nakon telefonskog poziva vlasniku došao je netko iz sela da nam ručno otvori kapiju i pokaže nam kuću. (Naš savjet bi bio da se pobrinete da netko bude tamo odmah po dolasku u 4 ujutro da poželi dobrodošlicu i pruži informacije.)

Sama kuća je bila fantastična. Posebno atraktivan, u dobrom stanju i potpuno opremljen. Kreveti i sobe bili su u redu. S 32 spavaća mjesta, u ovoj velikoj kući bilo je više nego dovoljno mjesta za našu obiteljsku grupu od 18 ljudi.

Prekrasan vrt s prostranim travnjacima, prekrasnim bordurama, jezercima i spravama za fitness bio je zaista poseban. Vlasnik je čak došao pokositi travnjak!

Kontakt sa simpatičnim vlasnicima bio je ugodan. Iako nismo uvijek dobivali odgovor na naša prva pitanja putem e-maila, kasniji kontakt s aplikacijom prošao je glatko i bez problema.

Sve u svemu, proveli smo prekrasan i nezaboravan tjedan u 'kući cvijeća'. Topla preporuka po našem mišljenju!

Stijn Belonje

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bilo je to lijepo mjesto, što je bilo lijepo. Dobro hodanje u okolici. Loše strane: nitko nije viđen iz iznajmljivanja, rečeno nam je da će netko navratiti da nas provede, to se nije dogodilo. Nitko nam nije priskočio u pomoć kada je voda privremeno bila u kvaru, kada nisu radili ni jacuzzi ni gramofon... to je jako loše! Uostalom, susjed (?), koji očito ima pristup (?) samo je ušao u prostor da uzme dimenzije jedne naše stvari, a da ništa nije rekao, a zatim bez riječi otišao!? Mislim da to nije normalno ponašanje. Ukratko: Šteta je što nam se nije pomoglo tijekom problema i što postojeća oprema ne funkcionira kako je reklamirano. Nadalje, lijep i luksuzan boravak.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Broj objekta: 302972

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/302972.htm


«Kula/dvorac Odmarališta i klubovi Chiny» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 45 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina