Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Erezee

maks.  32   Gosta/Gostiju
499m²  stambena površina
9 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 32  Gosta/Gostiju
499m²
9 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 32

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Kolodvor 12 km

12 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Glenn Van Roeyen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hans Frederickx

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Filip Dierickx

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dirk Caers

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

koen marquebreucq

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Glenn Van Roeyen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jarno van Zwam

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bart Foubert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vincent van der Scheer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Gorik De Bruycker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Daisy Bosmans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Bernard Parmentier

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Joren De Wachter

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Deborah Kosubek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nažalost, ključ je potrebno preuzeti 30 minuta udaljeno kod upravitelja (Ourthe&Somme). Upravitelj ima djelomično loše ocjene na internetu. Nažalost, pokušavaju prevariti s visokim pologom i visokim dodatnim troškovima. Sama kuća bila je jednostavno gigantska! Bili smo tamo s 30 osoba, polovica njih su djeca u dobi od 1-13 godina. Svaka obitelj mogla se povući u svoju spavaću sobu ili u jedan od mnogih udobnih kutaka kuće kada bi bilo previše. No, također je bilo dovoljno prostora za okupljanje kako u blagovaonici, tako i u dnevnom boravku za sve. Kuhinja je vrlo dobro opremljena kako bi se moglo kuhati za mnogo ljudi. Mogao bi postojati još jedan hladnjak i zamrzivač ;). Perilica i sušilica su dostupne. Postoji dovoljno kupaonica/toaleta. Nekoliko ulaza u kuću (odlično za držanje blata vani). Dvije stepenice vode na prvi i drugi kat. Stepnice su djelomično osigurane zaštitom za malu djecu ili vratima. Nažalost smo primijetili da je kuća prilično bučna i da nedostaje vrata na jednom od stepeništa kako bi se spriječila buka tijekom igranja stolnog nogometa/biljara, a i velika spavaća soba na potkrovlju ima vrata samo na jednom pristupu i stoga je "otvorena". S malom djecom jednostavno morate biti tiši navečer. Super je bio veliki vrt s trampolinom, ljuljačkom i stolnim tenisom! Do susjednih pašnjaka dolaze krave. Parkirna mjesta su dostupna otprilike 7. Sauna je izvan kuće u maloj zgradi, udaljena 3 metra od ulaznih vrata. Ali tu je tuš odmah nakon ulaznih vrata. Stručnjaci za saune rekli su da se sauna ne može potpuno zagrijati, ali to je bilo dovoljno za naše potrebe. Nedostajao nam je zaklon na otvorenom. Natkrivena terasa bi bila stvarno sjajna uz ovu kuću! Čistoća je bila zaista vrhunska! Sve je bilo vrlo dobro očišćeno. Tu i tamo postoje mali nedostaci ili su već obavljeni popravci. Kao što je opisano u drugim komentarima, bilijarski stol još nije zamijenjen! Okolina je vrlo mirna i idealna za šetnje. Mali Spar nije daleko, ali prilično je skup. Preporučujem Lidl koji je udaljen otprilike 15 minuta vožnje. Svjesno preporučujem (s djecom) muzej čokolade!

F Wesselius

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Jako uredna i prostrana kuća sa svim funkcionalnim sadržajima. Vrlo je lijepo što su dostupni stolni tenis, biljar i stolni nogomet. S prostranim travnjakom i terasom gdje smo se ugodno opustili uz roštilj. Prekrasna okolina za šetnju i vožnju biciklom.

Bram Senave

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je velika i ima puno pogodnosti, ali je već malo starija i nije super moderno uređena, nema pernate deke, mreže oko trampline, stariji izgled... Također nema odmah bliske šetnje koje se mogu napraviti s djecom u prirodi.

Glenn Van Roeyen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je drugi put da smo bili s našom grupom u Fermetteu Erpigny i baš kao i prvi put, bilo je fantastično. Vrlo ugodna kućica, lijep vrt, lijepa okolina. Jedini nedostatak je udaljenost do parka Adventure Valley.

Lucien Van de Weghe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Iznajmili smo preko Belville, ali posljednjih dana primamo upute od Ourthe&Somme i Ardennes-online....mi smo grupa od 26 osoba koje će naravno stići u petak, mi smo prvi i moramo preuzeti ključeve pola sata vožnje od naše destinacije, nikada se ovo nije dogodilo s Belvillom!!!! tamo žele da nam daju posteljinu, ali s razumijevanjem, to je već bilo previše uz naš prtljag... zašto posteljina ne može biti već tamo? i onda poruka da sve moramo vratiti pri odlasku... što smo odbili, opet pola sata vožnje!!!! imamo osjećaj da se podnajmljuje, ali onda bi najmoprimac trebao biti obaviješten o svemu prilikom sklapanja ugovora, a ne tjedan dana prije odlaska!!!!

Theys

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

5 dana navodno potrebno da se wifi dovede u red (još uvijek nije u redu - studirajuća djeca ne mogu raditi i prisiljena su otići kući) u kući za koju je plaćeno više od 2000 € tjedno! Žalosno i sramotno.

Deborah Kosubek

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nažalost, ključ ćete morati preuzeti 30 minuta udaljenosti kod upravitelja (Ourthe&Sommea). Upravitelj ima dijelom vrlo loše ocjene na internetu. Nažalost, pokušavaju vas prevarama visokom kaucijom i visokim dodatnim troškovima. Sama kuća je bila jednostavno gigantska! Bili smo tamo s 30 osoba, polovina njih djece od 1-13 godina. Svaka je obitelj mogla povući u svoju spavaću sobu ili u jedan od mnogih ugodnih kutaka kuće ako je postalo previše. Ali i za okupljanje je bilo dovoljno prostora u blagovaonici i dnevnoj sobi za sve. Kuhinja je vrlo dobro opremljena za kuhanje za mnoge osobe. Moglo bi se dodati još jedan hladnjak i zamrzivač ;). Perilica rublja i sušilica su dostupni. Postoji dovoljno kupaonica / WC-a. Više ulaza u kuću (odlično za ostavljanje blata vani). Dva stepeništa vode na prvi i drugi kat. Stepnice su djelomično osigurane dječjom zaštitom ili vratima. Nažalost, morali smo primijetiti da je kuća prilično zvučno propusna i uspinjača osiguranog zaustavljanjem buke od igre kicker / bilijara i velika spavaća soba na potkrovlju ima vrata samo na jedan način i tako je "otvorena". S malom djecom jednostavno morate biti tiši navečer. Super je bio veliki vrt s trampolinom, ljuljačkom i stolnim tenisom! Uz kuću pasu krave. Parkinga ima oko 7. Sauna je izvan kuće u maloj kućici, udaljena 3 metra od ulaznih vrata. Ali odmah nakon ulaznih vrata ima tuš. Profesionalci za saunu rekli su da se sauna ne može potpuno zagrijati, ali bilo je dovoljno za naše potrebe. Nedostajala nam je vanjska nadstrešnica. Pokrivena terasa bila bi stvarno sjajna na ovoj kući! Čistoća je bila stvarno vrhunska! Sve je bilo vrlo dobro očišćeno. Ovdje i tamo postoji male nedostatke ili su već izvršene popravke. Kao što je opisano u drugim komentarima, plašt za bilijar dosad NIJE zamijenjen! Okolina je vrlo mirna i idealna za šetnje. Mali Spar nije daleko, ali je prilično skup. Preporučujem Lidl koji je udaljen otprilike 15 minuta vožnje. Svakako preporučujem (sa djecom) muzej čokolade!

F Wesselius

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo uredna i prostrana kuća sa svim sadržajima koji zapravo funkcioniraju.

Vrlo lijepo što su dostupni stol za bilijar, stol za stolni tenis i stol za nogomet.

S prostranim travnjakom i terasom gdje smo imali lijepi roštilj.

Lijepo područje za šetnju i vožnju biciklom.

Annita Poorthuis

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Okruženje je jedno od ljepših mjesta u Ardenima, pogled iz vrta je pravi užitak i plus. Kuća je potpuno opremljena za veće grupe. Jedina mana je što se ključ mora preuzeti 24 km dalje i isto tako vratiti. Nadalje, lijep smještaj.

Jarno De Maesschalck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, vrlo lijep vrt i sve je osigurano kako bi bilo lijepo. Samo su aktivnosti kao što su kajak i brdski bicikl udaljene oko 25 minuta, što je malo predaleko.

Jarno De Maesschalck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ovo je drugi put da smo ostali u Fermette Erpigny s našom grupom i kao i prvi put bilo je fantastično. Vrlo ugodna kuća, prekrasan vrt, lijepo okruženje. Jedina mana je udaljenost parka Adventure Valley.

Roger Dielen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kućica je bila savršena. Puno prostora, puno mogućnosti, sve uredno i čisto i prekrasan pogled. Bilo je manje ugodno što se čini da iza najma stoji posebna organizacija. To je značilo da sve ostalo morate dogovoriti s tom organizacijom. Sa svojim pravilima. Na primjer, polog je odjednom bio 1000 € umjesto 500 €, a središnje mjesto za preuzimanje ključeva nalazi se pola sata vožnje od kuće. Na putu iz Nizozemske, dakle, skretati ćete oko 15 minuta. Na putu tamo i na povratku. Također smo odjednom morali prenijeti datume rođenja i brojeve putovnica. Nikada to nismo morali učiniti u 20 godina. Ispostavilo se i da smo iz kuće morali izaći u nedjelju ujutro u 10 sati. To nismo vidjeli u 20 godina. Za dodatnih 100 € mogli bismo ostati do kraja poslijepodneva. Sve u svemu dosta razočarenja.

F. Van Voorthuizen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Hoeve je fantastično mjesto za boravak s grupom ljudi. Ima puno prostora da se nešto napravi zajedno, a također iu manjim grupama. Nadalje, područje je savršeno za šetnju, vožnju i otkrivanje prekrasnih gradova u okolici.

Kevin LaMonica

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo čist i dobro održavan. Nipošto nije bio pretijesan s 32 osobe. Okruženje savršeno za opuštanje, planinarenje, biciklizam. Našim najmlađim gostima se svidio veliki vrt sa trampolinom. Mladi i odrasli uživali su u odbojci (ponijeli su mrežu), badmintonu, biljaru i stolnom tenisu. Roštilja je bilo dovoljno za 32 gladna usta. Sjedeći prostor za zajedničke obroke bio je dovoljan za 32 osobe. Posjedovanje klavira također je bio lijep bonus jer smo s nama imali pijanista. Svi su u potpunosti uživali u izletu u obližnji Muzej čokolade. Jedini prijedlog koji bih mogao dati bio bi možda mjesto za logorsku vatru i možda viseća mreža u hladu. Odmah bih ponovno rezervirao s većom grupom.

Henning Höfig

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je prostrana i dobro opremljena. Vrt je također vrlo velik iu osnovi se sastoji samo od travnjaka koji omogućava sve vrste igara. Djeci se jako svidio trampolin. Nažalost, nije bilo suncobrana. Unutra je sve bilo čisto, a kuhinja dobro opremljena. Jedva da smo koristili bar sa stolom za bilijar jer je buka ulazila u sobe iznad i djeca su tamo spavala. Općenito preporučeno!

Bram Senave

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je velika i ima mnogo pogodnosti, ali je malo starija i nije super moderna, nema popluna, nema mreže oko trampolina, stariji izgled, ....

Također nema odmah kratke šetnje s djecom u prirodi.

Askyar Amerian

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vrlo prostrana kuća, preuzimanje ključeva je bilo manje od pola sata od odredišta, ali to je bio brz proces bez ikakvih problema. Stražnje dvorište je bilo jako veliko s trampolinom i stolom za stolni tenis. Puno posla u samoj kući i dvorištu.

Lucien Van de Weghe

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

iznajmili smo od Belville, ali smo dobili smjernice od Ourthe&Somme i Ardennes-online u zadnjih nekoliko dana....mi smo s grupom od 26 ljudi koji će naravno stići tijekom petka, mi smo prvi i možemo preuzeti ključeve na pola sata vožnje od našeg odredišta, nikad doživljeno u Belvilli!!!! tamo nam žele dati posteljinu, ali uz svo razumijevanje, ovo više ne može biti s našom prtljagom ... zašto posteljina već ne može biti na licu mjesta???? i onda poruka da sve moramo vratiti na polasku ... što smo odbili, još pola sata vožnje !!!!

imamo osjecaj da postoji podstanarstvo ali onda se najmoprimac sa svim tim stvarima mora upoznati prilikom sklapanja ugovora a ne tjedan dana prije polaska!!!!

Jarno De Maesschalck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Već 10 godina zaredom idemo u Ardene s grupom prijatelja, a 10 godina se izmjenjujemo između Fermette Erpigny i La Récréation (obje vikendice u vlasništvu Ourthe&Somme). Godinama smo bili super zadovoljni, ali ovaj put se osjećamo vrlo zadovoljnima. Kuće iz godine u godinu pokazuju sve više nedostataka, sve više dolazi do habanja, a troškovi potrebnih popravaka očito se prebacuju na kupce. Jamstvo od 1000 € od čega smo vidjeli jedva 135 eura vraćeno: bili smo stvarno zapanjeni objašnjenjem koje smo dobili o tome. Dotrajalo platno za biljar obnavlja se o našem trošku, drvena vrata ormarića koštaju nekoliko stotina eura, ... Ovo je bio zadnji put da smo bili u ovoj kući. Fermette Erpigny je ipak vrlo ugodna i lijepa kuća za odmor, ali bijeda nakon toga je užasno dosadna. Roštilj je također odvratan i dotrajao, a za to se naplaćuju dodatni troškovi kao da smo mi krivi. Ako baš želite rezervirati ovdje, najbolje je poslikati svaki kut, stol, plahtu, ... po dolasku kako biste izbjegli gnjavažu poslije. Ne vrijedi nam ponavljati.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 303243

Posljednje ažuriranje: 07.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303243.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Erezee» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat