Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Brugge

maks.  2   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Bicikli
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


53 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kees van den End

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Rob Biemans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Fons Vos

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Linda Houben

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Joke van der Meer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

B.C BERTRAND

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

K.R Klaue

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Jasper Elzinga

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

August Mariën

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Koen de Waardt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prošlog tjedna boravili smo u Sylvies Lodgeu i jako nam se svidjelo. Lodge je lijepo uređen i nalazi se izvrsno u odnosu na Brugge, obalu i druge zanimljive lokacije. Lodge ima lijep vrt s terasom koja je dobro pozicionirana za sunce. Osim toga, vlasnik je vrlo prijateljski i susretljiv. Prema našem mišljenju, preporučujemo. Koen.

Matthias Getto

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kućica je lijepo smještena u mirnom stambenom području. Vlasnici su vrlo ljubazni. Oprema apartmana bila je dobra. Vrlo dobro smještena za posjet gradu Brugesu, koji možete doći biciklom u 35-40 minuta preko prekrasnih biciklističkih staza. Također, mnoge druge destinacije u Zapadnoj Flandriji i obali lako su dostupne automobilom.

Gerdie Vos

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo lijepi tjedan u vrlo ukusno i potpuno namještenoj kućici za odmor blizu Bruggea, s izvrsnim krevetom. Velika privatnost i dobra lokacija u odnosu na znamenitosti poput gradova Bruggea i Genta. Lako dostupno vlakom. Vrlo smo srdačno primljeni. Samo je šteta što je bilo vrlo hladno za ovo doba godine, ali srećom bili su tu pokrivači i električni grijač.

Els De Back Smit

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mala ali udobna kućica, lijepo uređena, s izuzetno udobnim krevetom. Lijepa terasa s dobrim namještajem. Sjedenje za stolom za jelo je manje udobno, kao i kauč u TV/zona za sjedenje. Kućica je vrlo lijepo smještena unutar malog imanja. Odlična baza za posjet prekrasnim selima i gradovima u zapadnoj Flandriji, preporučujemo posjet Dammeu, Lisseweggeu, Diksmuidenu, Yperu, Veurneu.

Anja Derks

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u Sylvie's Lodgeu u Zedelgemu. Vrlo lijepi bungalovi s potpunom privatnošću. Opremljeni svime što vam treba. Vrlo srdačan doček! Obišli smo Brugge i obalu (De Haan). Iz stanice Zedelgem, 7 minuta vožnje vlakom do Bruggea, idealno. Preporučujemo!

G Van der Scheer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan boravak u "Sylviinom lodžu". Smještaj je bio savršen, lijepo i luksuzno uređen i nalazi se na prekrasnom imanju u vrlo lijepom okruženju. Dakle, definitivno vrijedi preporuke! Vlasnica je bila vrlo susretljiva. Pozdrav od A.C. van der Scheer.

Kees Homans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sylvies kućica je prekrasna ugodna kućica na mirnom mjestu. Vlasnici su ju vrlo ugodno uredili i stvarno ništa ne nedostaje. Sve luksuzne pogodnosti su dostupne! I vani lijepa terasa s travnjakom. Osim toga, tu je 100% privatnosti. Ako nešto treba ili želite nešto znati, Charles i Moniek (vlasnici) su vam na raspolaganju. Kad vam dosadi mir, možete posjetiti lijepe gradove koji su u blizini. Brugge i Gent su prekrasni gradovi s puno starih zgrada (ne zaboravite fotoaparat!). Oostende je manje lijep grad, ali morate posjetiti ribarski dok, posebno ako volite ribu. De Haan je također lijepo ljetovalište. Muzej bicikala u Roeselareu svakako vrijedi posjetiti. Ako želite nešto drugačije, ima puno toga za vidjeti u ovom dijelu Belgije. Iako kućica ima kuhinju opremljenu svim pogodnostima (uključujući i perilicu suđa), u blizini Zeldegema možete dobro jesti. Sylvies kućica je više od preporuke!

Andreas Brandher

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Mali apartman je smješten malo unatrag od ceste pokraj vrlo lijepog stanovanja vlasnika. Lijep sklop sa popločanim dvorištem i parkingom odmah pored. Kontakt s vlasnicom je bio vrlo prijateljski. Povezanost s Bruggeom je izvrsna; automobilom ispod 10 minuta, biciklom sat vremena ili vlakom (više puta korišteno od nas / 20 minuta hoda, zatim 8 minuta vožnje vlakom). I regija se lako može istražiti. Sam apartman odgovara opisu / videu ... ali je ipak u priličnoj mjeri dotrajao. Također, znatno manje "pokriven svjetlošću" nego što biste mogli misliti. Gotovo tamno. Neke sitnice trebaju popravak (svjetlo, ispušni ventil na WC-u). Nešto nedostaje (kuhinjska oprema). Bračni krevet je prilično propao. Granica je problem sa plijesni u kupaonici. Alergičari ga ne bi mogli koristiti, mi smo prešli preko toga. Stan je općenito pomalo "smrdljiv", što je vjerojatno i zbog načina grijanja. Grijanje, štednjak, vruća voda ... sve putem struje. Iako smo krajem rujna grijali samo umjereno navečer i inače vrlo pazili na potrošnju, nakon 2 tjedna nastale su više od 150 eura troškovi električne energije. To je već značajno i značajno. Zaključak: Mjesto s šarmom, ali (trenutno) omjer cijene i kvalitete nije u redu. Ako bi se potencijal stana (ponovno?) potpuno iskoristio, vratili bismo se po fer cijeni.

Sophia Meylaers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mislim da je to divno mjesto za boravak tjedan dana. Ured je ugodan i tvoj boravak je ugodan. Prvog dana su me ljubazno dočekali. Kućica je smještena u vrlo mirnom vrtu. Stvarno je to savršeno mjesto za opuštanje. S ​​željezničkom stanicom u blizini i potrebnim biciklističkim i pješačkim stazama u okolici, sigurno se nećete dosađivati. (Imala sam svoj bicikl sa sobom.) Definitivno preporučujem.

Rob Miltenburg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Izabrali smo ovu lokaciju zbog povoljnog položaja u odnosu na Brugge i Gent, ali posebno zbog ugodnog uređenja i položaja kućice. Mjesto gdje nakon posjeta gradu možemo doći kući u miru i tišini te polako prerađivati dojmove. S prisjećanjem na prekrasan i uspješan odmor.

Tineke de Vries

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Belgijski raj, bili smo već 2 puta i definitivno ćemo doći i treći put. Kućica je divno skrivena među drvećem, ima puno privatnosti! Imali smo prekrasno vrijeme i puno smo koristili prekrasno dvorište. Zadnju večer smo završili s roštiljem. Predivan odmor.

peter Parkes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Boravak nam je bio ugodan, bilo bi lijepo moći koristiti terasu ljeti. Vlasnik je bio vrlo pomoćan. Uživali smo u posjetima Brugesu - dobra kupovina i hrana u restoranima. Lijepo mjesto za šetnju, a nije predaleko vožnje od smještaja. Parkiranje na željezničkoj stanici u Brugesu je jednostavno, razumno cijenjeno i daje vam pravo na besplatnu vožnju autobusom do centra grada (pokažite kartu za parkiranje automobila na blagajni autobusne karte blizu mjesta gdje autobusi kreću i recite im koliko putnika imate).

Morlok

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sylviejev smještaj - 2 tjedna mira u lijepom okruženju Već na putu do grada Bruggea zavoljeli smo ga i ostao nam je omiljeni grad. Čim smo stigli u naš smještaj, odmah smo se osjećali ugodno. Lijepo okruženje, dobro opremljena kuhinja i prekrasna terasa s velikim vrtom su nam se svidjeli. Izleti u obalne gradove su bili prilično razočaravajući - izgrađeni i vrlo turistički. Izuzetak je De Haan, gdje su lijepe vile i šetnja plažom do Bredene u prirodi. Antwerpen, Gent, Bruxelles, Veurne su vrijedni ciljevi, ali uvijek smo se iznova veselili našem udobnom smještaju. Zahvaljujemo Moniek i Ericu na stvaranju ove male oaze na selu.

t Tasseron

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Šarmantna kućica u kojoj možete uživati u miru s šumom u blizini. Uz to, nalazi se blizu grada Bruggea, a Knokke se može doći autom za 20 do 25 minuta. Kućica je potpuno opremljena. Vrlo ljubazni ljudi koji su tu za vas kada ih trebate, ali vas također puštaju da uživate u miru. Proveli smo vrlo ugodan odmor.

M. De Leeuw - Wortel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodno uređena kućica s puno privatnosti. Sve što vam treba je dovoljno prisutno. Izvrsna baza za posjet Bruggeu. Željeznička postaja udaljena 5 min (automobil se može tamo također parkirati) i u roku od 10 min na odredištu. Supermarketi itd. također su udaljeni oko 5 min. U selu smo ukusno jeli u Brasserie Mathias.

Rene Peters

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je odlična kuća koja se nalazi na jako mirnom mjestu. Stvarno se možete opustiti. Sve je dostupno u kući i ima lijep vrt iza kuće gdje možete uživati u suncu. Potpuna privatnost. Kuća je također centralno smještena, možete na primjer otići do obale. Bruges je također blizu, kao i Sluis u Zeelandu. Također možete lijepo šetati u okolici. Supermarket i odličan mesar su u blizini. Uživali smo tijekom našeg boravka tamo i stvarno preporučujemo ovu kuću. Top ++++

Robert van der Valk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Slatka kućica i vrt. Mnogo privatnosti i lijepa tišina. Smještena je blizu obale. Međutim, kuća je zastarjela, hladna i jako vlažna. Malo je neugodno zbog dodatnih troškova poput struje, nije riječ o velikoj svoti novca, ali je čudno...odčitavanje brojila itd. Šteta. Omjer cijene i kvalitete je loš.

m Hofstetter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Perilica posuđa je bila pokvarena, ali nam nije previše nedostajala. Stan je bio vrlo lijepo uređen. Čak su i madraci u redu. Nažalost, morali smo često i dugo uključivati električno grijanje da bi bilo barem malo toplo. Visoka vlažnost zraka u prostorijama bila je neugodna. Posebno kada biste legli navečer u krevet, uvijek ste imali osjećaj da je sve vlažno. Ručnici se nikada nisu pravilno osušili. Dodatnih 50, - € za struju (električno grijanje) brzo se nakuplja. Ipak, ne osjeća se ugodno. Kako bi izgledalo da je padala kiša?

H. Meijer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naš boravak u „Sylvijinoj brvnari“ bio je vrlo ugodan. Kućica je lijepo uređena i u njoj svega ima, od hladnjaka za vino do štapića za uši. Tu je predivan kišni tuš. Domaćica je vrlo ljubazna, čak je bila i boca vina kao dobrodošlica. U blizini su zanimljivi gradovi za posjetiti, sve u svemu, prava preporuka. H i B Meijer.

H. Meijer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Naš boravak u ""Sylvies lodge"" bio je vrlo lijep.
Kućica je ugodna i tu je sve, od hladnjaka za vino do pamučnih štapića.
Tu je prekrasan kišni pljusak.
Domaćica je vrlo ljubazna, čak je bila i boca vina za dobrodošlicu.
U blizini su lijepi gradovi koje možete posjetiti
ukratko, topla preporuka. H i B Meijer

Kees Homans

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sylvies lodge je prekrasno ugodna kućica na mirnom mjestu. Vlasnici su vikendicu uredili vrlo atraktivno i zapravo nema čega nema. Sav luksuz je prisutan! I izvana lijepa terasa s travnjakom. Štoviše, postoji 100% privatnost. Ako postoji nešto ili želite nešto znati, Charles i Moniek (vlasnici) su tu za vas. Kad vam je dosta odmora, možete posjetiti lijepe gradove koji su u blizini. Bruges i Gent prekrasni su gradovi s mnogo starih zgrada (ne zaboravite fotoaparat!). Ostende je manje lijep grad, ali sigurno ste bili u Visserkaaiju. Pogotovo ako volite ribu. De Haan je također prekrasno ljetovalište. Muzej bicikala u Roeselareu svakako vrijedi posjetiti. Ako želite nešto drugačije; ima mnogo toga za raditi u ovom dijelu Belgije. Iako kuća ima kuhinju koja je potpuno opremljena (uključujući i perilicu posuđa), u blizini Zeldegema možete uživati u dobroj hrani. Sylvies lodge je više nego preporučeno!

Anja Derks

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

imali smo prekrasan tjedan u Sylvie's Lodge u Zedelgemu.
Vrlo lijepe kuće sa svom privatnošću. Opremljen svime što vam može zatrebati. Vrlo prijateljski dobrodošli!
Jednodnevni izleti u Bruges i obalu (de Haan). Od stanice Zedelgem udaljeno je 7 minuta vlakom do Bruggea, idealno. preporučeno!

G Van der Scheer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan boravak u "Sylvies Lodge". Smještaj je bio savršen, lijepo i luksuzno namješten i nalazi se na prekrasnom imanju u prekrasnom okruženju.
Dakle, svakako vrijedi preporuke!!
Vlasnik je bio od velike pomoći.
Pozdrav od A.C. van der Scheera.

Morlok

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Sylvie`s Lodge - 2 tjedna mira u prekrasnom ambijentu
Već na putu do tamo smo se zaljubili u grad Brugge i ostao nam je najdraži grad. Kada smo stigli u naš dom, odmah smo se osjećali kao kod kuće. Sviđa nam se prekrasan ambijent, dobro opremljena kuhinja i prekrasna terasa s velikim vrtom.
Izleti u obalne gradove prilično su otrežnjujući - izgrađeni i vrlo turistički. Osim De Haana, gdje se nalaze prekrasne vile i šetnja plažom do Bredenea u prirodi. Antwerpen, Gent, Bruxelles, Veurne su vrijedna odredišta, ali uvijek smo se veselili našem udobnom domu.
Hvala vam Moniek i Eric što ste stvorili ovaj seoski dragulj.

Els De Back Smit

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mala, ali udobna kuća, lijepo uređena, s vrlo dobrim krevetom. Lijepa terasa s dobrim namještajem.
Manje udobnosti sjedenja za stolom za blagovanje, kao i kauč (za spavanje) u blizini TV-a/prostora za sjedenje.
Kuća je vrlo lijepa unutar malog imanja. Odlična baza za prekrasna sela i gradove u Zapadnoj Flandriji, preporučujemo Damme, Lissewegge, Diksmuiden, Ypres, Veurne.

m Hofstetter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Perilica posuđa je bila pokvarena, ali nije nam posebno nedostajala.
Stan je bio jako lijepo namješten. Madraci su također OK
Nažalost, morali smo jako često i dugo paliti električno grijanje kako bi se razumno zagrijalo.
Visoka vlaga u sobama bila je neugodna. Pogotovo ako idete navečer
otišao u krevet, uvijek si imao osjećaj da je sve vlažno. Ručnici se nikad nisu dobro osušili. Dodatnih 50€ za struju (grijanje na struju) skupi se vrlo brzo. A ipak se ne osjeća ugodno.
Kako bi izgledalo da je padala kiša?

Koen de Waardt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prošli tjedan smo odsjeli u Sylvies Lodgeu i jako nam se svidjelo. Kućica je lijepo uređena i također je izvrsno smještena za Bruges, obalu i druga zanimljiva mjesta. Kuća ima lijepi vrt s terasom s povoljnim položajem za sunce. Osim toga, vlasnik je vrlo ljubazan i uslužan. Što se nas tiče, preporuka.

Koen

Tineke de Vries

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Belgijska oaza, sada smo bili dva puta i treća sigurno dolazi.
Dom je divno skriven između drveća, imate puno privatnosti!
Imali smo lijepo vrijeme i sjajno smo iskoristili lijepi vrt
Zadnju večer završili smo roštiljanjem.
Prekrasan odmor.

Diethart Zappek

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Lokacija je idealna za izlete u Brugge i Sjeverno more. U Bruggeu je lako doći do željezničkog kolodvora, a budući da ima dovoljno parkirnih mjesta, do svih drugih gradova u Belgiji također se može brzo doći vlakom. Nakon sve gradske vreve, uvijek smo uživali u miru i tišini u našem smještaju. Dostupan je čak i ograničeni privatni vrt. Vlasnici su na raspolaganju za sve informacije i odlično govore njemački.

Gerdie Vos

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo sjajan tjedan u vrlo ukusnoj i potpuno opremljenoj kućici u blizini Bruggea, s odličnim krevetom.

Puno privatnosti i dobra lokacija u odnosu na znamenitosti kao što su gradovi Brugge i Gent. Lako doći vlakom. Primljeni smo vrlo gostoljubivo.

Šteta samo što je bilo jako hladno za to doba godine, ali srećom na raspolaganju su bili pledovi i električna grijalica.

Rob Miltenburg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Odabrali smo ovu lokaciju zbog njezine prikladne lokacije u odnosu na Bruges i Gent, među ostalima

posebno zbog atraktivnog uređenja i položaja kuće.

Mjesto gdje se vraćate kući nakon obilaska grada, u miru i tišini i stečenim dojmovima

mjesto u miru.

Osvrćemo se na prekrasan i vrlo uspješan odmor.

Erich Westendarp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Ako ste u potrazi za mirom, ovo je mjesto za vas. Postoji i mnogo opcija za izlete.Povijesni gradovi Bruges i Gent nisu daleko, kao ni gradovi na obali Sjevernog mora od Knokkea do De Haana. Stekli smo mnogo novih dojmova.

N.J. van der pol

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bila je to udobna kućica sa svim sadržajima. Dobrodošlica vrlo gostoljubivog vlasnika. Jedina mana koju smo pronašli je kauč/kauč na razvlačenje. Nije bilo ugodno sjediti dulje od sat vremena.

Caroline de Jager

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Sylvien dom je vrlo ugodan boravak s puno privatnosti, lijepim vrtom s vrlo sunčanom terasom od jutra do večeri. Sve potrepštine su osigurane, a kućica je picobello uredna i čista. Jedan nedostatak su klizna vrata kupaonice koja stvaraju puno buke. Međutim, to nas ne bi spriječilo da ponovno rezerviramo.

Mariette Jansen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ovo je prekrasna kuća, autentična, moderna, lijepa i hladna s prekrasnim sunčanim vrtom (mnogo drveća). Mjesto s vrlo lijepom atmosferom i kakav je ovdje mir. Za 8 minuta ste u Bruggeu s obližnje stanice! More nije daleko. Lijepe vožnje biciklom po raznolikom, širokom i ravnom krajoliku. Ugodni vlasnici, entuzijastični i uslužni!

B. Hengsdijk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Stan je bio čist, ali sve je djelovalo pomalo zastarjelo, a neki kuhinjski aparati nisu radili kako treba. Bračni krevet sigurno nije baš udoban ako ste stariji. Ono što nas je najviše razočaralo nakon boravka je račun za struju. Mislimo da je 0,50 € / kWh malo pretjerano. Grijanje, topla voda i štednjak su bili električni, što znači da je račun dosta visok.

t Tasseron

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodna ugodna kuća u kojoj se možete opustiti uz šume u blizini.
Osim toga, povoljno je blizu grada Brugesa, a do Knokkea se može doći za 20 do 25 minuta vožnje automobilom.

Vikendica je kompletno opremljena
Vrlo ljubazni ljudi, koji su spremni za vas ako ih trebate, ali vas također puštaju naprijed.

Imali smo vrlo lijep i udoban odmor.

Robert van der Valk

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća i vrt. puno privatnosti i lijepo i tiho. Lijepo smješten blizu obale.

Nadalje, kuća je zastarjela, hladna i vrlo vlažna. Malo šteta zbog dodatnih troškova za npr. struju, ovo nije puno novca, ali je ludo ...... očitanje brojila itd. Šteta.

Omjer cijene i kvalitete je umjeren.

Rene Peters

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je sjajna kuća koja je prekrasno tiha. Stvarno se opusti. Sve je prisutno u kući i veliki vrt iza nje gdje možete ležati na suncu. Dosta privatnosti.

Nekretnina je također centralno smještena za vožnju do obale, na primjer. Bruges je također u blizini i Sluis u Zeelandu. U okolici možete i pješačiti. Supermarket i odlična mesnica u blizini. Uživali smo u našem boravku tamo i toplo preporučujemo kuću pronalazača. Top ++++

Matthias Getto

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Kuća je lijepo smještena u mirnom stambenom području. Domaćini su jako ljubazni. Opremljenost apartmana je bila dobra. Vrlo dobro smješten za posjet gradu Brugesu, do kojeg se može doći biciklom za 35-40 minuta prekrasnim biciklističkim stazama. Do mnogih drugih odredišta u Zapadnoj Flandriji i na obali također se može doći automobilom u kratkom vremenu.



Het huisje lijepo je smješten u rustikalnom woonwijku. De verhuurders zijn erg aardig. Stan je išao u gradnju. Zeergoed se nalazi za bezoek u gradu Bruggeu, do kojeg možete lako doći biciklima za 35-40 minuta preko veličanstvenih biciklističkih staza. Također drugi bestmmingen u West-Vlaanderen i aan de Kust zijn in korte tijd met de auto te bereiken.

peter Parkes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

Lijepo smo boravili, bilo bi lijepo da smo ljeti mogli koristiti terasu. Vlasnik vrlo uslužan. Uživao sam u posjeti Brugesu - dobra kupnja i hrana u restoranima. Lijepo mjesto za šetnju i nedaleko vožnje od kolibe. Parkiranje na željezničkom kolodvoru u Bruggeu je jednostavno, po razumnoj cijeni i daje vam pravo na besplatnu vožnju autobusom do i od centra grada (pokažite kartu za parkiranje na blagajni autobusa u blizini mjesta odakle polaze autobusi i recite im koliko putnika imate imam).

Sophia Meylaers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mislio sam da je ovo lijepo, lijepo mjesto za boravak tjedan dana. Dekor je udoban i imat ćete ugodan boravak. Prvog dana su me srdačno dočekali. Vikendica je u vrlo mirnom vrtu. stvarno mjesto za opuštanje. Uz stanicu u blizini i potrebne biciklističke i pješačke staze u okolici, sigurno vam ne mora biti dosadno. (Donio sam vlastiti bicikl.) Definitivno preporučeno

M. De Leeuw - Wortel

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ugodno namještena kućica s puno privatnosti. Sve što trebate je dovoljno dostupno.

Izvrsna baza za posjet npr. Brugesu.

Željeznička stanica na 5 minuta (tamo se može parkirati i auto) i unutar 10 minuta na odredištu.

Supermarketi itd. također oko 5 min.

Ukusno se jede na selu u Brasserie Mathias.

Andreas Brandher

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Mali apartman za odmor nalazi se podalje od ulice pored gazdine vrlo lijepe kuće. Prekrasna cjelina s popločanim dvorištem i parkingom odmah do vrata. Kontakt s gazdaricom bio je vrlo prijateljski. Povezanost s Brugesom je izvrsna; autom manje od 10 minuta, biciklom sat vremena ili vlakom (mi smo ga koristili nekoliko puta / 20 minuta hoda, zatim 8 minuta vlakom). Regiju je također lako istražiti.



Sam stan odgovara opisu / videu ... ali je jako star. Također mnogo manje "preplavljeno svjetlom" nego što mislite. Gotovo tmurno. Potrebne su neke sitnice (svjetlo, napa za ispiranje na wc školjki). Neke stvari nedostaju (oprema za kuhinju). Bračni krevet je prilično mlohav. Zaraženost plijesni u kupaonici je na granici. Osobe s alergijama nisu ga mogle koristiti, gledali smo dalje od toga.

Stan je sveukupno malo "pljesniv", što je vjerojatno i zbog vrste grijanja. Grijanje, štednjak, topla voda... sve na struju. Iako smo se krajem rujna samo umjereno grijali navečer i inače pazili na potrošnju, nakon 2 tjedna troškovi struje bili su preko 150 €. To je značajno i izvanredno



Zaključak: mjesto sa šarmom, ali (trenutno) omjer cijene i kvalitete nije dobar. Kada bi se potencijal apartmana u potpunosti iskoristio (opet?), vratili bismo se po poštenoj cijeni.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na farmi

Broj objekta: 303269

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303269.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Brugge» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 53 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina