Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Hérémence-Les Masses

maks.  10   Gosta/Gostiju
125m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
125m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

2 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

3,8 od 5
3.8 Oprema
3.8 Cijena/učin
3.8 Servis
3.8 Položaj
3.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Renate Bax

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Bockstaller Regula

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži njemački

Jonathan Wiersma

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Christian Fröhle

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži njemački

Jeroen Venneker

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Tjeerd Anema

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kees Brobbel

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Tanja Bosselaar

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

pierre Prigent

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži francuski

Erwin Klein

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži njemački

A.P.R. Van Keulen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

rolf j. weinel

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži njemački

Prekrasno! Prostran prostor, divna kuća, savršeno čak i za veliku obitelj/ grupu. Simpatičan susjed. Super! Tim ALM-a bio je na licu mjesta. Planinski smještaj je znatno stariji od 13 godina i istrošen. Imaju se znakove nošenja i oštećenja na namještaju (ormari, iznošene navlake za kauč s neopranim pokrivačima, daske od saune s izbočenim čavlima, vrtni namještaj). Vrlo je razočaravajuće maksimalno jugoistočnoeuropsko stanje čistoće/čišćenja kod švicarskih cijena za završno čišćenje (ormari, posuđe, zavjese, navlake za kauč, sauna, perilica rublja...).

C Hoogendoorn

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kuća nije bila lako pronaći po dolasku, ali lokacija i pogled su predivni. Kuća je dobra i prostrana. No, potrebno je vratiti dio krova (razne curenja za vrijeme obilne kiše), brava kliznih vrata je polomljena i stoga ih je vrlo lako otvoriti čak i kad su zaključana, perilica posuđa ima nekoliko nedostataka na ladicama pa stoga nije dobro puniti ju u mikrovalanju ispadaju neki dijelovi. Masažna kada prilikom prvog korištenja izbacila je puno prljavštine pa smo je koristili samo jednom. Potrebno je temeljito čišćenje. Jedna prostorija (ostava kod vrata kuhinje) nije bila dostupna jer nismo imali ključ. Nakon upita na Almstationu, saznali smo da ne postoji ključ??? Zato nismo imali suncobran, samo postolje, kao ni roštilj. Također, nismo mogli pristupiti centralnoj sklopnici. Dobro je imati perilicu rublja, koristili smo je puno. Okolina je bila izuzetno lijepa, puno smo šetali po planinama. Ljudi u okolici su prijateljski raspoloženi. Nadamo se da ćemo ovdje češće odlaziti.

Tjeerd Anema

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kuća stvarno ima prekrasan položaj, vrlo lijepu lokaciju i fantastičan pogled. Sion je blizu, a 4 doline su blizu. Kuća je ugodno prostrana, općenito dobro opremljena, ali nažalost nije bila čista. Bili smo tamo dva puta i posebno drugi put nije bilo u redu. Također, namještaj je istrošen i neki detalji nisu funkcionirali. Ako bi se to popravilo, ova kuća bi bila vrhunska.

Richard Molenaar

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kuća je bila jako loše očišćena prije nego što smo se uselili. Prljavština i prašina u uglovima. Prljavština uz rubove sanitarnih prostorija. Tuš kabina više ne zatvara, slomljena je. U kupaonici se širi smrad kanalizacije. Svi namještaj je star i istrošen. Kuća treba hitno i vanjsko renoviranje. Ploče u vrtu su stare, korov raste između ploča. Stol i stolice od tvrdog drveta su stari, drvo više nije dobro, lako se možete ozlijediti trncem. Nema vrtnih/ležaljki (bili smo ljeti s lijepim vremenom). Unutrašnjost kućice izgleda vrlo siromašno, iako je sve tu kao kuhinjski aparati, TV, kauči i stolice, pribor za jelo i dr. Nema Wi-Fija, što je bilo poznato unaprijed, ali je ipak čudno u 2023. Mobilni internet je vrlo dobar. Kućica nije bila jako skupa, ali ima primjetno puno troškova rezervacije/servisa/čišćenja. Ipak ne znam za koju uslugu/čišćenje plaćam. Pogled na planine je dobar i ima mnogo sadržaja za zimski sport, ali i za šetnje u ljetnom odmoru koji nisu daleko. Također je puno kauča u dnevnoj sobi koji su prilično udobni, kao i mnogo spavaćih soba i kreveta. Posteljina je opet skupa za nekoliko istrošenih jastučnica, madraca i jastučnih navlaka. Nećemo se ponovno vratiti ovdje, iako je okolina prekrasna.

Martijn Goedegebuur

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Oduševljeni smo sjajnim pogledom nakon dvotjednog boravka u kućici Sviv. Svako jutro, kad smo otvorili škure, bilo je prekrasno vrijeme i iz naših soba smo gledali na Matterhorn; vrlo posebno! Pristup kući automobilom je prilično dobar, ali računajte na pola sata vožnje uzbrdo iz Siona. Stanje kuće je uredno; prostrane sobe, dobra sanitarija s jakim tuševima. Nažalost, kuća nije bila jako čista po dolasku. Mirisala je ustajalo i bilo je puno muha i drugih insekata. Međutim, ako budete pažljivi i dobro držite vrata zatvorena, to vam dalje neće smetati previše. Uživali smo u mnogim lijepim izletima u okolici, poput vožnje žičarom prema Thyon 2000, ali često morate voziti sat vremena kako biste posjetili znamenitosti u okolici. Ali sve u svemu, pravi preporuka za obitelji koje vole avanturu!

Paul Verschueren

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Prekrasna kućica na fantastičnoj mirnoj lokaciji, lijep pogled. Praktično uređena sa svim pogodnostima. Male nedostatke, wifi je vidljiv na telefonu, ali ne radi, a paket posteljine je prilično oskudan za boravak od 5 dana / 4 noći, 2 veća i 2 manja ručnika za 2 osobe su premalo.

Elsemiek van Os

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kakav sjajan odmor. Nakon godina ponovno sam se vratio u Švicarsku i zatim vozio uzbrdo planinom gdje sam se kratko mislio: ups, ovo je visoko... Posljednja krivina i tamo je kuća iz snova, gdje je sve uredno i gdje imaš pogled zbog kojeg gotovo više ne moraš nikamo ići. Ovo će biti 10 dana uživanja i punjenja baterija kako bismo mogli ponovno snažno krenuti sljedeće godine. Možda je bolje rezervirati već sada za 2024. ako živimo i ako smo zdravi!

Richard Molenaar

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo slabo očišćena prije nego što smo se uselili. Prljavština i prašina u uglovima. Prljavština uz rub sanitarija. Tuš kabina više ne zatvara, slomljena je. U kupaonici je neugodan smrad od kanalizacije. Svi namještaj je star i istrošen. Kuća također treba obnovu izvana. Pločice u dvorištu su stare, korov raste između njih. Fiksni drveni stol sa stolicama je star, drvo više nije dobro, lako se posiječe. Nema vrtnih/ležaljki (bili smo ovdje ljeti uz lijepo vrijeme). Kućica iznutra izgleda vrlo ogoljelo, iako su svi aparati za kuhinju, TV, kauči i stolice, pribor itd. dostupni. Nema WiFi-ja, što se unaprijed znalo, ali je ipak čudno za 2023. Mobitelom je internet vrlo dobar. Kućica nije bila skupa, ali ima iznenađujuće mnogo troškova rezervacije/usluga/čišćenja. Međutim, ne znam za koju uslugu/čišćenje stvarno plaćam.
Pogled na planine je dobar, a sve pogodnosti za zimski sport i šetnje tokom ljetnog odmora nisu daleko. Također, ima dosta kauča u dnevnom boravku koji su prilično udobni, kao i mnogo spavaćih soba i kreveta. Posteljina je opet vrlo skupa za nekoliko istrošenih jastučnica i navlaka za madrac i jastuk. Nećemo se više vraćati ovdje, iako je okolina prekrasna.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na planini

Broj objekta: 303432

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303432.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Hérémence-Les Masses» je dobio ocjenu gosta 3.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina