Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mörel

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

G,c,van Leeuwen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

M.L. Vandebroek

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Corine Lancel

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

J van Oosten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po dolasku dočekao nas je gospodin Beat, vlasnik, koji nam je dopustio da se opustimo. Ali ako smo imali pitanja, bio je tu za nas. Kućica je bila na slijepoj ulici sredina brda, ali lako dostupna. Kućica ima fantastičan pogled, bila je također izuzetno čista. Smjeli smo koristiti vrt, tako da smo imali svježe začine u obroku. To je izvrsna kućica za istraživanje okolice (Italija, glečeri, šume i seljaka).

F.Y. van der Kwast

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Lijepo smo dočekani od vlasnice kuće koja nas je provela kroz kuću. Na stolu su također bili dobrodošli cvjetovi iz vlastitog vrta, jaja od vlastitih kokoši i domaća džem i sirup. Smještaj je bio dobro mjesto za jelo i spavanje između izleta, gledanja televizije i izrade izvještaja o putovanju. Unutrašnjost je bila vintage namještaj iz sedamdesetih godina, ali to daje određenu atmosferu. Nažalost, WC je procurio, ali zahvaljujući trakama mogli smo ograničiti štetu na mokre krpe/ručnike. Vlasnik je bio voljan pozvati tehničara, ali to je moglo tek sljedećeg dana (nacionalni praznik u Švicarskoj). U međuvremenu, šteta je bila ograničena na gore navedenu situaciju. Također, hladna voda iz slavine na umivaoniku je curila samo kapljicu, a zbog nedostatka zavjese/šipke na kadi, tuš glavica nije pružala snažan mlaz (što bi bilo korisno za sprječavanje prskanja iz kupaonice. Vlasnik je obećao renovaciju, i onda bismo mogli sljedeće godine besplatno noćiti ..... Okolina je bila predivna, bili smo u dolini Rone gdje smo mogli otići na različite izlete, poput žičara koje vode do gledanja glečera ili vožnje preko planinskih prijevoja. Moćni planinski vrhovi uvijek ostavljaju ogroman dojam na nas.

Gerard Van Leeuwen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

23 godine dolazili smo u ovu kućicu. Sada, nakon prekida od nekoliko godina, opet: bilo je kao da se vraćamo kući! Vlasnici su vrlo prijateljski. Kućica (s vlastitim ulazom) prostrana je, vrlo čista, sada već godinu dana nova moderna kupaonica s tušem i WC-om, došao je novi drveni pod u dnevnoj sobi i spavaćoj sobi. Također su došli novi prozori: pravi Valais prozori; ugodno! Također, došli su svi novi namještaj. Također ima puno prostora za odlaganje: sve zrači ugodnom atmosferom. Velika terasa nudi puno privatnosti. Dakle, vrlo ugodan boravak! Osim toga, kuća je vrlo centralno smještena. Odavde ste brzo u Binntalu, ili na prelazima Nufenen i Grimsel. Na drugoj strani brzo ste na Simplonu (i u Italiji), Saas Grundu, Saas Feeu i Zermattu. Malo dalje, ali unutar sat vremena (kroz tunele) ste u Sionu. I dalje prema Martignyju ili (jezeru) Ženevi. Dolje iz Mörela možete uzeti žičaru do Glečera Aletsch. Također možete se vratiti iz kuće automobilskim vlakom i brzo stići u Interlaken, za Jungfraua i slično. Klima je obično divna; uvijek smo imali sunce. Bazeni su u Natersu i Brigu. Ponekad je nekoliko dana oblačno, kišovito u prošlosti: ali više od nekoliko dana nije bilo. Sada smo imali 4 tjedna sunca! Dakle: ova kuća, s divnim vlasnicima, prava je preporuka! Gerard i Joke iz Heemstede.

RJB Jansen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Srdačni vlasnici. Po dolasku su nas dočekali proizvodi iz vrta. Kućica je pomalo zastarjela, kao što je vidljivo na fotografijama. Morate se voziti malo uz brdo da biste došli do nje. Put je dobro prohodan.

Real Fontaine

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Izvrsna lokacija za nas. Nekoliko prijevoja i planina u blizini. Dobrodošlica i ljubaznost vlasnika bila je jako cijenjena. Da se moramo vratiti u regiju, odabrali bismo istu planinsku kuću.

RJB Jansen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ljubazni vlasnici. Na dolasku je bilo nešto proizvoda iz povrtnjaka.

Kuća je malo zastarjela što se vidi na slikama.

Morate se voziti malo uz planinu da stignete tamo. Put je prohodan.

F.Y. van der Kwast

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ugodno nas je primila gazdarica koja nas je provela po kući. Na stolu je bilo i cvijeće dobrodošlice iz vlastitog vrta, jaja vlastitih kokoši te domaći džem i sirup. Smještaj je bio dobro mjesto za jelo i spavanje između putovanja uz gledanje televizije i pisanje izvještaja o putovanju. Interijer je bio vintage namještaj iz 1970-ih, ali to daje određenu atmosferu. Nažalost, WC je curio, ali zbog trake za kamione, šteta bi mogla biti ograničena na mokre krpe/ručnike. Vlasnik je bio dobre volje dovesti mehaničara, ali to je bilo moguće tek sutradan (državni praznik u Švicarskoj). U međuvremenu je šteta bila ograničena na gore opisanu situaciju. Slavina za hladnu vodu na umivaoniku također je lagano curila, a budući da nije bilo zavjese/pregrade na kadi, glava tuša nije davala jak mlaz (što je korisno za sprječavanje prskanja u kupaonici. Vlasnik je obećao renoviranje, a onda im je dopušteno da sljedeće godine prespavamo besplatno.....

Područje je bilo prekrasno, bili smo u dolini Rhone, do koje smo mogli otići nekoliko puta, na primjer, žičarom da pogledamo vrhove ledenjaka ili da se vozimo planinskim prijevojima. Moćni planinski vrhovi uvijek ostavljaju snažan dojam na nas.

J van Oosten

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Po dolasku dočekao nas je gospodin Beat, vlasnik, koji nas je pustio da nastavimo svojim poslom. Ali ako je bilo pitanja, bio je tu za nas.

Kućica je bila na slijepoj cesti na pola puta do planine, ali lako dostupna. Kućica ima fantastičan pogled, također je bila izuzetno čista.

Smjeli smo koristiti povrtnjak, tako da smo u obroku imali svježeg začinskog bilja. To je izvrsna kuća za istraživanje područja ((Italija, ledenjaci, šume i sela).

Gerard Van Leeuwen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Živjeli smo u ovoj kući 23 godine. Sada, nakon višegodišnje pauze, opet: vraćalo se kući! Domaćini su vrlo ljubazni. Vikendica (s vlastitim ulaznim vratima) je prostrana, vrlo čista, moderna nova kupaonica s tušem i WC-om postavljena je već godinu dana, novi drveni pod postavljen je u dnevnoj i spavaćoj sobi. Ugrađeni su i novi prozori: pravi prozori Valais; ugodno! Dodan je i drugi namještaj. Ima i dosta prostora za pohranu: sve odiše ugodnom atmosferom. Prostrana terasa pruža puno privatnosti. Dakle: vrlo ugodan boravak!

Nadalje, kuća je vrlo centralno smještena. Odavde možete lako doći do prijevoja Binntal ili Nufenen i Grimsel. U drugom smjeru možete lako doći do prijevoja Simplon (i Italije), Saas Grund, Saas Fee i Zermatt. Još malo, ali za sat vremena (tunelima) ste u Sionu. I nastavite u smjeru Martignya ili Ženevskog jezera. Od Mörela se spustite žičarom do ledenjaka Aletsch. Također se možete vratiti iz kuće auto-vlakom i bit ćete u Interlakenu prilično brzo, za Jungfrau, itd. Klima je obično prekrasna; kod nas je uvijek bilo sunca. Bazen je u Natersu i Brigu.

Ponekad nekoliko dana oblačno, kišovito u prošlosti: više od nekoliko dana nije bilo. Sada smo imali 4 tjedna sunca! Dakle: toplo preporučamo ovu kuću, s lijepim gazdama!

Gerard i Joke iz Heemstedea

Arthur Theunissen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo mjesto ako volite mir. Prekrasan pogled i usred prirode. Vlasnici su vrlo ljubazni i gostoljubivi i žive u prizemlju. Imaju svoj povrtnjak i razne životinje oko kuće. Kupaonica je nova. Ostatak stana prilično je jednostavan i pomalo zastario, ali inače besprijekorno čist. Sve što trebate je dostupno. Dobro sam spavao na dva odvojena kreveta. Wifi radi dobro kad ste unutra, a ne više baš na terasi. Supermarket u podnožju planine ima sve što vam treba. Ako želite otići u grad s više trgovina i raznih restorana, do slikovitog Briga možete doći za 20 minuta.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 303481

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303481.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mörel» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina