Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Nejdek

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

radio
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


43 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Nicole Kästner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži engleski

Okke Peijters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

onno waal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Rme Fokkens

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Maartje Hanegraaf

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Beck

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Luc Vandaele

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Pieter Jongeneel

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

José D'haeyer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mala, ugodna kućica za odmor na posjedu vrlo susretljivog i prijateljskog vlasnika. On govori njemački prilično dobro. Zaista nešto za ljubitelje prirode i tražitelje mira. Mnogo mogućnosti za planinarenje. Čuveno lječilište Karlovy Vary udaljeno je 18 km, ima i trgovinu Tesco koja je svaki dan otvorena 24 sata. Kućica je dostupna preko vrlo uske ceste na kojoj je gotovo nemoguće mimoći se. Srećom, ima malo prometa. Kuhinjica je prilično minimalistička. Srećom, objed i ispijanje pića na terasi u Češkoj su vrlo jeftini.

Udo Haubner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ja i moja obitelj bili smo oduševljeni kućom i lokacijom. Malo je teško pronaći. Radi se o staroj kući koja je vrlo dobro održavana. Također, vlasnik čini sve da se osjećate ugodno. Bili smo malo razočarani što nema ni televizora ni radija, ali nas je stari peć na drva nadoknadio. (Kupili smo društvene igre u selu i proveli vrlo ugodne večeri.) Možete poduzeti dobre šetnje ili vlakom putovati do Karlovih Vari. (Trajanje vožnje je otprilike 1 sat.) Isplati se. U blizini su također vrlo dobre gostionice (autom). gde možete jesti vrlo dobro i povoljno. Gospodin Zdenek je vrlo pristojan čovjek. Dostavio nam je svaki dan svježe drvo kako bi peć uvijek bila topla. Cijela kuća miriše na svježe drvo. Naš se pas također osjećao vrlo ugodno, budući da postoji veliko ograđeno imanje. Također, gospodin Zdenek ima psa koji je vrlo privržen i ljubazan. Obojica su se uvijek igrali bez brige. Sigurno ćemo sljedeće godine ponovno provesti tjedan dana tamo. Ako tražite mir, tamo ćete zaista biti dobro smješteni. Pozdrav: Udo Haubner

Alfons Quaedvlieg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna okolina okružena šumama. Čak smo vidjeli srnu ispred našeg kućica. Vlasnik je ljubazan domaćin. Kućica je bila uredna i čista. Napravili smo izlete do Karlovih Vara, Loketa, Marijinih Lazni, Plzena i Praga.

Manfred Hans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Domacin je vrlo prijateljski nastrojen i svakoga dana donosio drva za vatru. Nažalost, imanje nije ograđeno pa nismo mogli pustiti psa da se slobodno šeta. Smještaj je mali i jednostavan, ali vrlo čist. Topla voda teče jako slabo, što čini tuširanje vrlo teškim. Stube do prvog kata su izuzetno strme i nemaju rukohvat, više su kao ljestve. S obzirom da je malo prostora za glavu, penjali smo se na sve četiri. Nije pogodno za obitelji s malom djecom ili starije osobe. Čak ni kućni ljubimci ne mogu sami doći do vrha ovih stepenica. Gornje dvije etaže su rustikalne. Za 2 osobe kuća je prihvatljiva, ali s 5 osoba sigurno bi bilo vrlo skučeno. Okolina je prekrasna i idealna za planinarenje. Preporučili bismo ovu kuću samo mladima koji traže zabavu na odmoru.

Alfred Van der Woude

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Sladak kućica, malen ali dobar omjer cijene i kvalitete. Jedino je tuš bio malo lošiji, iz tuša je izlazila samo tanka struja vode. Vlasnik je dobar domaćin, dobro brine o svemu.

Matthias Erler

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bili smo znatiželjni, pošto online informacije o opremi nisu bile dovoljno precizne. Naletjeli smo na skromno opremljenu kuhinju. Imamo na raspolaganju električni štednjak s 2 ploče, dovoljno veliki hladnjak, kuhalo za vodu 1l, aparat za kavu, električni grijač za vodu (za kuhinju/kupaonicu), sudoper, stalak za suđe. Nešto pribora za jelo je dostupno, ali je obično dio već istrošen ili tup. Srećom, pripremili smo se na to. Nedostajali su nam toster, začini (turisti ponekad ostavljaju ove stvari iza sebe). Inače, smještaj je vrlo uredan. Međutim, kreveti pomalo otkrivaju svoju starost. Vlasnik radi u blizini na rotirajućim smjenama, ali inače (budući da živi u glavnoj kući) uvijek je dostupan. Posebno nam je bila radost susresti "Bellu", ovčarku. Potpuno slatka i mirna životinja, koju smo svi brzo zavoljeli. Čini se da je ništa manje nije dotaklo. Šetnje po okolici mogli smo obavljati samo uz pratnju, iako to nije bilo predviđeno... -) Sigurno ćemo se vratiti!

M.M Marc Nagtegaal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobar je osjećaj u kući, wifi, okolina. Nedostatak je stalno ispadanje struje. Mnogo toga je slomljeno u kući, često stojite pod hladnim tušem jer ispadne osigurač. Ponekad ispadne glavni osigurač u glavnoj kući na koji ne možete pristupiti.

Leue

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bilo je jednostavno divno.... kuća je jako ugodna, stvarno se može zamisliti da se živi kao prije 100 godina, vlasnik je jako ljubazan i sve je uredno održavano! Naš zaključak, rado ćemo se vratiti i preporučiti to 300% dalje!!!!!! Familie Leue

J. Akkerman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Originalni spoj na teško dostupnoj lokaciji. Vrlo strma cesta vodi do stare farme, a kao odmor ima preuređenu štalu. Njemački vlasnik je vrlo prijateljski nastrojen i pomaže. Vodio nas je do liječnika u najbližem gradu, što smo stvarno cijenili. Jan/Tjitske i bijeli ovčar Fedde.

luc Schoeters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je vrlo ugodna kuća za odmor, lijepo smještena usred prirode. Kuća ima centralno grijanje i peć na drva. Ta peć posebno stvara vrlo ugodnu toplu atmosferu. Drva i briketi su besplatno na raspolaganju. Kuća je dovoljno topla zbog centralnog grijanja, ali nakon skijanja bilo je fantastično vratiti se i uživati u ugodnoj toplini peći. Vrlo prijateljski vlasnik kuće svakog dana bi se pobrinuo da je peć već lijepo zagrijana. Uvečer smo išli jesti u restoran "Kukavica". Za smiješno nisku cijenu možete tamo jesti vrlo ukusnu hranu. Ovaj odmor je bio posebno sjajan zbog ugodne kuće, ljubaznosti vlasnika, ogromne količine snijega, lijepog i djetetu prijateljskog psa Belle (vlasnika) te odličnog restorana Kukavica, sve po iznimno povoljnim cijenama, prava preporuka.

Edwin Bennink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ugodna kuća u brdima Nejdka Kuća je jednostavna, ali ugodna i čista. Gospodin Benca vrlo je prijateljski raspoložen, pomaže i voli razgovarati. Lokacija i okolina su prekrasne; vrlo zeleno i vrlo tiho. Nejdek ima supermarkete, nekoliko restorana i lijepu kafić/vinski bar, ali su češki gradovi Karlovy Vary i Loket manje od 30 minuta udaljeni.

David Breidenstein

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Odmor kao nekada-) Vrlo ljubazan vlasnik koji govori njemački. Uvijek drva za vatru ispred vrata za apsolutno divnu peć. Mnogo snijega! Karlovy Vary, Plzeň i Prag su sve na dohvat ruke. U Nejdeku imamo supermarket i dobru gastronomiju. Osjećali smo se vrlo ugodno i sigurno se vraćamo.

Scheide

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kućica u lijepom okruženju s vrlo ljubaznim i susretljivim najmodavcem. Ljubavno i rustikalno uređena za 5 osoba, ali bez pravih odvojenih spavaćih soba. Svidjelo nam se, sigurno ćemo se vratiti.

Marc Nagtegaal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kućica, jednostavna ali prostrana. Centralno grijanje izvrsno zagrijava kuću, ali mi smo s velikim zadovoljstvom koristili dva kamina. Skijaške staze su udaljene i dobro održavane. Kućica je jednostavna. Prizemlje: jednostavna kuhinja s kaminom, električnim štednjakom gdje možete kuhati osnovne obroke, odlična kupaonica s tušem, WC-om i umivaonikom. Prvi kat: prostrani dnevni boravak s kaminom i prostran bračni krevet. Drugi kat (galerija): tri kreveta. Kuća se nalazi 1 km od malog sela Vítková u kojem se nalazi dobar restoran. U dolini se nalazi mali industrijski grad Nejdek s različitim restoranima i trgovinom Albert (Hein). Savjet: U trgovini Albert netko je ostavio otvorenu WIFi mrežu pa možete koristiti internet s laptopa ili iPhonea.

svetlanan breedveld

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Predivno ljetovanje, ljubazan čovjek i vrlo pomoćan. Super lijepo okruženje i puno izleta smo napravili. Odsjedali smo s 3 djece. Kuća izgleda vrlo lijepo, vrlo uredno i čisto.

Udo Haubner

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ja i moja obitelj bili smo jako oduševljeni kućom i lokacijom. Malo ju je teško pronaći. To je stara kuća, ali je vrlo dobro održavana. Gazda također čini sve da se osjećate ugodno. Bili smo pomalo razočarani da nije bilo ni TV-a ni radija, ali stara kaljeva peć je to nadomjestila.(Kupili smo zbirku igara u gradu i proveli jako lijepe večeri).Možete ići na dobre šetnje ili vlakom do Karlovy Vary. (Vrijeme putovanja oko 1 sat. Isplati se. U blizini su i vrlo dobri restorani (autom), gdje možete jesti vrlo dobro i jeftino. Gospodin Zdenek je jako drag čovjek. Svaki dan nam je donosio svježa drva tako da je peć uvijek bila topla. Cijela kuća je mirisala na svježa drva. Naš pas se također osjećao vrlo ugodno jer postoji veliko ograđeno imanje. G. Zdenek također ima psa koji je vrlo nježan i pun ljubavi. Njih dvoje su uvijek lunjali bez ikakve brige. Sigurno ćemo ponovno provesti tjedan dana ondje sljedeće godine.
Ako tražite mir zaista ste u dobrim rukama.
Pozdrav: Udo Haubner

Georg Weikert

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Fantastična mala kućica s toplom peći. Pomalo bučno (bez pojedinačnih soba), ali prekrasno rustikalno od drva. Namještaj je jednostavan, ali savršeno prikladan. Vrlo ljubazan stanodavac. Apsolutna preporuka s djecom za skijanje u Ore Mountains. Pažnja: Približavanje sa snijegom je malo nezgodno - samo od Tisove niz planinu, po mogućnosti ne od Nejdeka uz planinu.

luc Schoeters

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

To je vrlo ugodna kuća za odmor, lijepo smještena usred prirode. Kuća ima centralno grijanje i peć na drva. Ova peć uglavnom stvara vrlo ugodnu toplu atmosferu. Drva i briketi su besplatni. Kuća je dovoljno topla zbog centralnog grijanja, ali nakon dana skijanja bilo je fantastično vratiti se i uživati u ugodnoj toplini peći. Super ljubazni stanodavac pobrinuo se da peć već bude lijepa i topla svaki dan. Navečer smo lijepo večerali u restoranu "de cuckoo". Za smiješno malu cijenu tamo se jako dobro jede. Ovaj odmor bio je posebno pogodan zbog udobnosti kuće, ljubaznosti vlasnika, ogromne količine snijega, prelijepog dobrog psa Bella (od vlasnika) prilagođenog djeci i izvrsnog restorana de cuckoo i sve to po povoljnoj cijeni cijene, prava preporuka.

J. Akkerman

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Izvorno mjesto na teško dostupnom mjestu.
Vrlo strma cesta vodi do stare seoske kuće sa stajom preuređenom u kuću za odmor.
Vlasnik koji govori njemački vrlo je ljubazan i uslužan. Odveo nas je do liječnika u najbližem gradu, što smo jako cijenili.
Jan/Tjitske i bijeli pastir Fedde

José D'haeyer

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Mala, udobna kuća za odmor na imanju vrlo uslužnog i ljubaznog vlasnika. Lijepo govori njemački. Stvarno nešto za ljubitelje prirode i one koji traže mir. Mnogo mogućnosti za planinarenje. Poznato lječilište Karlovy Vary udaljeno je 18 km, uključujući robnu kuću Tesco, otvorenu 24 sata dnevno. Otvoren.

Do vikendice se dolazi vrlo uskom cestom preko koje je prijelaz gotovo nemoguć. Srećom mali promet. Čajna kuhinja je minimalistička. Srećom, objedovanje i sjedenje na terasi u Češkoj je vrlo jeftino.

vicky salomé

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Vlasnik kuće je vrlo ljubazan, govori tečno njemački, kao i nešto francuskog i engleskog. Kuća je pomalo spartanski namještena, ali ništa ne nedostaje. Kupatilo je luksuzno opremljeno, a kreveti su dobri. Loša strana je kuhinja / blagovaonica u prizemlju. Drvene stolice nisu baš udobne. Gore u spavaćoj sobi nalazi se prostor za sjedenje, ali nema TV-a. Okolina je prekrasna, lijepa šetnja planinama. Skupi supermarketi u susjedstvu, ali u Karlovivary je veliki Lidl. Imali smo lijep i jeftin obrok u Vijetnamcu.

Marc Nagtegaal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kućica jednostavna, ali prostrana.
Centralno grijanje dobro grije kuću, ali mi smo s velikim zadovoljstvom koristili dvije grijalice. Skijaške staze su nedaleko i dobro su uređene.
Kućica je jednostavna. započeti gr. Jednostavna kuhinja sa štednjakom na drva, električnim štednjakom gdje možete kuhati osnovni obrok, odlična kupaonica s tušem WC umivaonikom
1. sp. prostrani dnevni boravak sa peći na drva i prostranim bračnim krevetom.
2.kat (potkrovlje) tri kreveta.
Kuća svjetlo 1 km od malog mjesta Vistova gdje se nalazi dobar restoran. u dolini je mali industrijski gradić Nejdek gdje postoji nekoliko restorana i Albert (heyn) Tip u Alberttu netko je otvorio svoj WIFI tako da tamo možete koristiti internet s laptopom ili iPhoneom

M.M Marc Nagtegaal

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobro o kućici je atmosfera, wifi, okoliš
Nedostatak je što stalno nestaje struje. Puno toga je polomljeno u kući, redovito ste pod hladnim tušem jer kvari utikač. Ponekad i glavna stanica u glavnoj kući gdje ne možete doći.

Matthias Erler

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zanimalo nas je nisu li online informacije tako precizne, a tiču se detalja opreme. Tako smo se suočili sa spartanskom kuhinjskom opremom. Dostupna su 2 plamena. Štednjak na struju, hladnjak (dovoljno veliki), kuhalo za vodu 1l, aparat za kavu, električni bojler (za kuhinju/kupaonu), sudoper, stalak za sušenje posuđa. Neki pribor za jelo je dostupan, ali stan-obično djelomično istrošen/dosadan. Srećom, prilagodili smo se tome. Nedostajali su nam toster i začini (ponekad ih turisti ostave).

Inače je četvrtina teška po redu. Kreveti malo odaju svoju starost.

Domaćin radi u blizini u smjenama, ali je inače uvijek dostupan (budući da živi u glavnoj zgradi). Posebna radost bila nam je "Bella", pastirska kujica. Potpuno puna ljubavi i tiha životinja koju smo svi ubrzo privoljeli. Vjerojatno i ti. U šetnju okolicom mogli smo ići samo s vodičem, čak i da nije bilo tako planirano... -)

Vratit cemo se!

Irina Dr. Hirsch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Odabrali smo ovu kuću jer je (iz opisa) ostavljala dojam nesvakidašnjeg. Tako je i bilo, u pozitivnom smislu. Opći dojam o kući - boravak u zavičajnom muzeju. Drveni namještaj i pucketanje vatre u peći daju osjećaj ugode i mira. Vlasnik kuće je vrlo ljubazan i rado će dati korisne savjete. Preporuka za obitelji sa starijom djecom za planinarenje i izlete u grad.

Arthur Vink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

bili smo ovdje od 10. do 24. listopada. dolazak je bio jako lijep, benka je bila zaposlena u vrtu i primljeni smo vrlo toplo. lijepo govori njemački pa je to super. kućica je vrlo udobna i slatka, dekor je star i na mjestu, ali mogli smo dobro spavati i puno sjediti vani. za ranoranioce, gotovo svakodnevno između 6-6.30 ujutro navrati skupina jelena pa je jako lijepo ako sjedite u vrtu uz šalicu kave. u nejdeku su jako oštri prema turistima, ali ako volite pristupačan ručak možete dobro jesti u blizini kolodvora. dobra lokacija za izlete u Prag i preporučeno skijalište, također vrlo lijepo ljeti. svakako su vrijedne izleta i potrage za ruševinama u okolici.

Alfred Van der Woude

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, mala, ali dobra vrijednost za novac.

Jedino je tuširanja bilo nešto manje. Ali malo neugodno curenje iz tuša.

Vlasnik je dobar domaćin i brine o svemu.

Sjoerd Linders

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Dobra pomoć po dolasku. Zgrada nije vodenica, već vrlo šarmantna kuća s različitim slojevima, a uz vrlo retro dekor također je vrlo lijepo provesti nekoliko dana. Iz vrta se ide u veliku šumu.

Scheide

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa mala kuća u lijepom okruženju i vrlo ljubazan i ljubazan vlasnik.

Lijepo i rustikalno namješten za 5 osoba, ali bez baš odvojenih spavaćih soba.

Svidjelo nam se, sigurno ćemo se vratiti.

David Breidenstein

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Odmor kao tada-) Vrlo ljubazan stanodavac koji govori njemački. Drva za ogrjev uvijek su ispred vrata za apsolutno prekrasnu peć. Puno snijega! Karlovy Vary, Pilsen i Prag su nadohvat ruke. U samom Nejdeku supermarket i dobri restorani. Osjećali smo se vrlo ugodno i vratit ćemo se.

Alfons Quaedvlieg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Prekrasan ambijent okružen šumom.

Čak smo vidjeli i jelena ispred naše kuće.

Vlasnik je ljubazan domaćin.

Kućica je bila uredna i čista.

Putovao sam odavde do Karlsbada, brojač,

Marienbad, Pilsen i Prag.

Manfred Hans

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Domaćin je jako ljubazan i svaki dan nam je donosio drva. Nažalost, imanje nije ograđeno i nismo mogli pustiti psa. Smještaj je malen i jednostavan, ali vrlo čist. Topla voda teče samo kao olovka, što otežava tuširanje. Stepenice za prvi kat su izuzetno strme i bez rukohvata, više liče na ljestve. Budući da jedva da ima prostora za glavu, više-manje smo na sve četiri gore-dolje. Apsolutno neprikladno za obitelji s malom djecom i starije osobe. Kućni ljubimci također se ne mogu sami popeti ovim stepenicama. Dvije gornje etaže su rustikalne. Kuća je bila dovoljna za 2 osobe, ali sa 5 osoba bi sigurno bila izuzetno tijesna. Kraj je prekrasan i idealan za planinarenje. Ovu kuću bismo preporučili samo mladim ljudima za zabavan odmor.

Leue

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Bilo je jednostavno super....
kuća je stvarno ugodna, zamislite da živite kao prije 100 godina, gazda je stvarno lijep i sve je uredno održavano!
Naš zaključak, rado bismo se vratili i preporučili ga 300%!!!!!!
obitelj Leue

Birgit Hakemulder

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Kuća je udobna, ali škripi pri svakom pokretu. To ga čini neprikladnim za obitelj. Kad se netko okrene u krevetu, svi su odmah budni. Krenuli smo dan ranije. Teško komunicirati s vlasnikom, jer je sam otišao.

Edwin Bennink

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži nizozemski

Ugodna kuća u brdima Nejdeka

Kuća je jednostavna, ali ugodna i čista. gosp. Benca je vrlo prijateljski raspoložena, uslužna i voli razgovor. Položaj i okolica su prekrasni; vrlo zeleno i vrlo tiho. Nejdek ima supermarkete, nekoliko restorana i lijep kafić/vinski bar, ali boemski gradovi Karlovy Vary i Loket udaljeni su manje od 30 minuta.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 303553

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303553.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Nejdek» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 43 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina