Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Klütz

maks.  4   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
60m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
sauna sauna
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Ležaljke
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 1 km

1 km

Izlaz s autoceste 20 km

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


240 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali trebamo li nastaviti put izaćući dalje, mislili smo da smo već stigli kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabro dalje kod nadstrešnice gdje je bačena sauna. Vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na odmor i opuštanje jer skoro i nema signala za mobitel gdje se može uistinu uživati u tišini. Vrlo lijepa priroda i nije predaleko za plivanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer nismo shvatili da trebamo voziti dalje iza kako bismo došli do odredišta, mislili smo da smo već na posjedu ostalih, ali ne, samo hrabro dalje pored nadstrešnice gdje je bure od saune i onda ste potpuno u pravu. Vrlo lijepi i udobni smještaj, bili smo tu s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer tu skoro nema signala za mobitel, tako da možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer nismo znali put za daljnju vožnju, mislili smo da smo već na imanju kod drugih ljudi, ali ne, jednostavno smo hrabro nastavili do garaže gdje je bubnjara, i tamo smo bili potpuno ispravni ? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo ni nema signala mobitela, tako da možete uistinu uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko ni do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da trebamo nastaviti dalje iza za vožnju, mislili smo da smo već stigli kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabro naprijed do nadstrešnice gdje je bačva s saunom i onda ste potpuno na pravom mjestu. Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno okruženje poziva na boravak i odmor, jer gotovo da nema signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo usudili voziti dalje, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, hrabrost i nastavili do nadstrešnice gdje je kadica sa saunom i tu ste potpuno na pravom mjestu. Vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali put dalje, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje do nadstrešnice gdje je kupka, i tamo je pravo mjesto? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor, jer gotovo da nema signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u tišini.

Predivno u prirodi i nije predaleko za plivanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da trebamo nastaviti voziti dalje, mislili smo da smo već na posjedu kod drugih, ali ne, jednostavno hrabro i nastavite do nadstrešnice gdje je bačvana za kupanje i tamo ste potpuno na pravom mjestu. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo uopće nema signala za mobilni telefon, što vam omogućuje da stvarno uživate u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko do mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo usudili nastaviti putem, mislili smo da već stižemo do drugih na imanju, ali ne, samo hrabro naprijed do nadstrešnice gdje je kadica za kupanje i tamo ste potpuno ispravni. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna lokacija poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nemate signala za mobitel gdje možete zaista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo bili sigurni trebamo li nastaviti put dalje, mislili smo da smo već na posjedu drugih, ali ne, samo hrabro dalje kroz nadstrešnicu gdje je drveno kupalište i tamo ste potpuno u pravu. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi, i nije previše daleko od mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan pošto se nismo svi upoznali da nastavimo putem dalje, mislili smo da smo već na imanju drugih ljudi, ali ne, samo hrabro naprijed uz nadstrešnicu gdje je drvena bačva sa saunom i tamo smo bili ispravno. Vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor, jer gotovo nema signala za mobitel gdje stvarno možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli oko puta koji vodi dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro naprijed kroz nadstrešnicu, tamo je bure sa saunom i tu smo potpuno ispravni. Vrlo lijep smještaj, bili smo tu s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na odmor i opuštanje, jer je tamo vrlo slab signal mobitela pa možete stvarno uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli s putem da nastavimo vožnju iza njega, mislili smo da smo već na imanju kod drugih, ali ne, jednostavno hrabro dalje uz natkriveni parking gdje je kupka u bačvi i tamo si potpuno na pravom mjestu. To je vrlo lijepo i ugodno mjesto, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak poziva na opuštanje i odmor jer ima vrlo malu pokrivenost mobilne mreže pa možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dogovorili da idemo dalje prema putu, mislili smo da smo već stigli kod drugih na posjedu, ali ne, hrabro smo nastavili do nadstrešnice gdje se nalazi bačva za saunu, i tamo smo bili potpuno na pravom mjestu. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer tamo gotovo da nema signala za mobitel tako da možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti put dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro naprijed kod nadstrešnice gdje se nalazi kada i tada ste potpuno ispravno? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje poziva na odmor i opuštanje, jer nemate skoro nikakav signal za mobitel, tako da možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i nismo znali kako dalje, mislili smo da smo već stigli na posjed drugih ljudi, ali ne, samo hrabri dalje prema nadstrešnici gdje se nalazi bačkara, i tamo ste potpuno ispravni. Vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna lokacija koja poziva na boravak i opuštanje, jer skoro da nema signala za mobitel, tako da možete stvarno uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko do mora za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i trebali smo nastaviti dalje izaći, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje do carporta gdje je bačena kupka i tamo si potpuno u pravu. Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo uopće nemate signala mobitela, tako da možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dogovorili o nastavku vožnje, mislili smo da smo već kod drugih na posjedu, ali ne, jednostavno hrabro dalje do nadstrešnice gdje se nalazi bačva sa saunom i tada ste potpuno na pravom mjestu. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bilo nas je 3 odraslih i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nema gotovo nikakvog mobitelnog signala, tako da možete zaista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi, a ne previše daleko ni do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo shvatili da trebamo nastaviti dalje izaći,pomislili smo da smo već na tuđoj imovini, ali ne, jednostavno hrabro i dalje do nadstrešnice gdje je bačva sa saunom i tamo smo potpuno točno? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala mobitela gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i nastavili smo vožnju dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro i dalje prema nadstrešnici gdje je bačva sa saunom i tamo ćete pronaći pravu stvar. Ovo je vrlo lijepo i udobno mjesto za boravak, bili smo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na odmor i opuštanje, jer skoro da nema signala za mobitel gdje možete zaista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli za nastaviti put dalje, mislili smo da smo već kod drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro naprijed kod nadstrešnice gdje je kada, tu ste onda na pravom mjestu 🙂. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo tihi kutak koji mami na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel gdje možete zaista uživati u miru.

Jako lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli kako bismo nastavili put dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro dalje do nadstrešnice gdje se nalazi bačva saune i tamo ste onda potpuno u pravu? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer nema baš dobrog signala za mobitel, pa možete stvarno uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo točno dogovorili da ćemo ići dalje, mislili smo da smo već na imanju drugih ljudi, ali ne, samo smo se hrabro nastavili kroz automobil i tamo je pravi drveni bure i tamo ćeš biti potpuno u pravu ? Vrlo je lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na zadržavanje i odmor, jer ima malo signala na mobitelu pa možete stvarno uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i ne predugo za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i dalje smo se vozili, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne samo hrabro dalje uz nadstrešnicu gdje je bačva sa saunom i tamo je pravi hit! Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak za opuštanje i odmor, jer nemamo skoro nikakav signal na mobitelu pa možemo uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i do kupanja nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili kako dalje voziti, mislili smo da smo već na nečijem imanju, ali ne, samo smo hrabro nastavili dalje do garaže, gdje se nalazi bačvana za saunu i tamo je potpuno pravo? Vrlo lijep smještaj koji je udoban, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer gotovo da i nema signala za mobitel gdje možete uistinu uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da nastavimo dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje do carporta, tamo je kadica i onda je sve u redu, zar ne? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odraslih osoba i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje, jer tamo ima malo signala za mobitel, gdje zaista možete uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo mogli snaći i nastaviti dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne jednostavno hrabro i nastavljamo do garaže gdje je drveni sauna i tamo smo potpuno u pravu? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na boravak i opuštanje, jer gotovo nemamo signala na mobitelu gdje možete stvarno uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije tako daleko do mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo snašli nastaviti put, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro dalje do nadstrešnice gdje je bačva s saunom i tamo pravo ? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje, jer gotovo nema signala mobitela gdje možete zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer smo se izgubili i nastavili voziti unatrag, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i nastavili do glavnih vrata gdje je bačena kada je korištena (izv. lađa) i tada ste stvarno na pravom mjestu? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nemate signala na mobitelu gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo je okruženje prirode, a i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kako nastaviti putovanje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali nismo. Jednostavno smo nastavili i tamo je jedna bačva sa saunom i to smo shvatili kao znak zaustavljanja. Ovo je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer skoro i nema signala za mobitel, pa možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli putem, mislili smo da se već nalazimo na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavi do carporta, tamo je bačva sa saunom i to je onda super, zar ne? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo i nemamo mobilni signal gdje možemo zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a i za kupanje nije daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer smo se izgubili i nastavili voziti dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo nastavili prema sjenici, gdje se nalazi drveni bure sa saunom i to nam je bilo super. Ovo je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, budući da ima malo signala na mobitelu gdje možemo zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli u vožnji dok smo išli dalje, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje prema garaži gdje je buretu sauna i onda si potpuno na pravom mjestu ? To je vrlo lijep smještaj, bilo nas je troje odraslih i jedno dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nemamo signala mobitela gdje možemo uživati ​​u pravom miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo dalje, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, jednostavno hrabrost i dalje do carporta gdje je bure sa saunom i tamo je to pravo ultra? Vrlo je lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na odmor i opuštanje, jer je tamo rijetka veza s mobilnim telefonom gdje možete stvarno uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i do plaže nije daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i nastaviti put dalje, mislili smo da smo već na nečijem posjedu, ali ne jednostavno hrabro i dalje do šupe gdje se nalazi bure za saunu i tamo je pravi raj. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nema signala na mobitelu gdje se stvarno može uživati u miru.

Vrlo lijepo smješteno u prirodi i do mjesta za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili na putu, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo smo se hrabro nastavili do nadstrešnice, tamo je drveni buretićs obzirom. To je jako lijep smještaj, bili smo s 3 odraslih osoba i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna četvrt mami na zadržavanje i opuštanje jer ima malu pokrivenost mobitela i tamo možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i do kupanja nije previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kamo dalje voziti, mislili smo da smo već stigli na tuđu parcelu, ali ne, samo smo se trebali odvažiti i nastaviti do natkrivenog parkirališta gdje se nalazi bačva sa saunom i gdje je pravo mjesto za punjenje baterija ? Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s tri odrasle osobe i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo tih kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima vrlo slabu mobilnu pokrivenost koja vam omogućuje da stvarno uživate u miru.

Vrlo lijepo smješteno u prirodi, a do plaže nije daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli u smjeru i nastavili voziti, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro naprijed do nadstrešnice gdje je kade od bačve i onda si na pravom mjestu ? To je vrlo lijepo i udobno mjesto za boravak, bili smo s tri odrasle osobe i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na opuštanje i odmaranje, jer je tu i malo mobilnog signala gdje možete uistinu uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo bili dogovorili da nastavimo putem prema naprijed, mislili smo da smo već na nečijem posjedu, ali ne, jednostavno smo bili hrabri i nastavili prema nadstrešnici gdje se nalazi bačva sa saunom i tada si potpuno na pravom mjestu ? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nemate ni primanja na mobitelu gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo snašli i nastavili smo dalje, mislili smo da smo već na drugoj parceli, ali ne, samo hrabrost i dalje prema nadstrešnici gdje je bačva sa saunom i tamo je to to? Vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nema signala za mobitel gdje možete stvarno uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i krenuli dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i nastavak kod nadstrešnice gdje je bačva sa saunom i tamo je pravo ? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nema signala za mobitel gdje možete uživati u pravom miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dovoljno orijentirali i produžili smo dalje odredištem, mislili smo da smo već na nečijem imanju, ali ne, samo hrabrosti i dalje do carporta gdje je bačvena sauna i onda je sve u redu. To je vrlo lijepo ugodno smještajno mjesto, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer skoro i nema signala na mobitelu što omogućava uživanje u miru.

Vrlo lijepo okruženje u prirodi i nije daleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo shvatili da moramo nastaviti vožnju dalje, mislili smo da smo već stigli na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje iza kolibe, tamo je drvena kada, i tamo je pravo mjesto! Ovo je vrlo lijepo i udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nemate dobar mobilni signal gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sjetili nastaviti vožnju, mislili smo da smo već tamo na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro dalje do natkrivenog parkirališta, tamo je bačva za kupanje i to je pravo! To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nema gotovo nikakav signal za mobitel, tako da možete stvarno uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sjetili nastaviti dalje, mislili smo da smo već na drugom posjedu, ali ne, samo hrabro naprijed do kolibe gdje je bačva sa saunom i onda se je na pravom mjestu ? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel, gdje možete zaista uživati ​​u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kako dalje nastaviti put, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili prema sjenici i tamo smo dobro pogodili. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer tamo gotovo da nema signala za mobitel gdje zaista možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer smo se izgubili i nastavili dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili prema carportu gdje je bure sa saunom i tamo smo se pravilno napunili? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tu s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirnom mjestu koje poziva na zadržavanje i opuštanje jer nema gotovo nikakvog signala mobitela pa možete stvarno uživati u miru.

Predivno je u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo snašli i produžili smo vožnju dalje, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, jednostavno smo se hrabro vozili dalje do nadstrešnice gdje se nalazi bačva za saunu i tamo smo točno stigli? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima gotovo nikakav telefonski signal gdje možete zaista uživati ​​u tišini. Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo shvatili da trebamo nastaviti dalje iza, mislili smo da već smo na tuđem imanju, ali ne, jednostavno hrabro nastavljamo prema nadstrešnici gdje se nalazi bačva za saunu i tamo je prava stvar! To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji vas poziva na boravak i opuštanje jer gotovo nemate signala za mobitel, što vam omogućuje da zaista uživate u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dobro orijentirali i nastavili smo dalje, mislili smo da smo već na drugom imanju, ali ne, samo hrabro dalje do skloništa gdje je bačena sauna i tamo je stvarno sjajno? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje, jer nemate mnogo mobilnog signala gdje možete uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da idemo dalje, mislili smo da smo već stigli kod drugih na imanje, ali ne, jednostavno hrabrost i dalje prema nadstrešnici, tamo je bačva sa saunom i tada ste potpuno na pravom mestu. To je jako lep i udoban smeštaj, bili smo tu sa 3 odrasle osobe i 1 detetom. Imali smo dovoljno prostora, jako mirno mesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer skoro i nemate telefonski prijem gde možete zaista uživati u miru.

Vrlo lepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i nastavili dalje putem, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro i dalje do carporta, tu je bačva sa saunom i onda je sve u redu ? Ovo je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, budući da gotovo nemate prijem za mobilni telefon, možete zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo bili dogovorili za daljnju navigaciju. Mislim, da smo već bili na nečijem posjedu, ali ne, jednostavno smo bili hrabri i nastavili do natkrivenog parkirališta gdje je bio bure i tamo se može potpuno opustiti. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasla i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna četvrt koja poziva na odmor i opuštanje, jer skoro i nema signala za mobitel, pa možete zaista uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo našli na putu za daljnje putovanje. Mislimo da smo već na tuđem imanju, ali ne, jednostavno smo corili hrabro i nastavili ispod nadstrešnice gdje se nalazi bačva za kupanje te smo tamo prilično ispravno? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva na odmor i opuštanje, jer nemamo previše signala na mobitelu gdje možemo doista uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo imali uputstvo za nastavak puta, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje do carporta, tamo je bure za saunu i tamo smo potpuno ispravni. To je vrlo lijep smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kraj koji poziva na odmor i opuštanje, jer skoro da nemate mobilni signal gdje možete zaista uživati ​​u mirnoći.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili kako dalje putovati, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali nismo, samo smo hrabro nastavili do nadstrešnice gdje je bačva za saunu i tamo smo bili potpuno ispravno? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tu s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno mjesta, vrlo miran kutak poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nema signala na mobitelu, gdje zaista možete uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo gegali kako bismo nastavili put, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo hrabri i nastavljamo prema natkrivenoj stolici, gdje je jedan kofa svakako ispravna? To je jako lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na boravak i opuštanje, jer gotovo uopće nema signala mobitela gdje možete zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti put, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro dalje do nadstrešnice gdje je kupaonica i tamo je pravi. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer ima malo signala za mobitel, gdje možete doista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli na putu i mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabro naprijed pa smo došli do nadstrešnice gdje je bačva-sauna i tu smo bili na pravom mjestu. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na zadržavanje i odmor jer ima malo signala za mobitel pa možete stvarno uživati ​​u miru. Vrlo lijepo u prirodi i blizu je za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer smo se izgubili i vozili se dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro i dalje do garaže tamo je drvena sauna i tamo se dobiva prava zabava? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak za opuštanje i odmor, jer ima vrlo slabe veze s mobitelima gdje možete stvarno uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kuda dalje ići, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo smo hrabri i išli dalje do nadstrešnice, tamo je bačva za saunu i tada je to pravo mjesto, zar ne? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na odmor i opuštanje jer gotovo nema signala za mobilne telefone, tako da možete uživati u pravoj tišini.

Vrlo lijepo mjesto u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli nastaviti iza, mislili smo da smo već na nečijem posjedu, ali ne, samo hrabrost i dalje ispod nadstrešnice gdje se nalazi bačvana sa saunom i tamo je pravo mjesto ? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje poziva na zadržavanje i opuštanje jer gotovo da nema signala za mobilni telefon gdje možete doista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da trebamo nastaviti dalje iza kruga, mislili smo da smo već tamo s drugima na posjedu, ali ne samo hrabro dalje do natkrivenog parkirališta gdje je bačvasti tuš i tamo je to pravo? Vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odraslih i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nemate mobilni signal gdje možete doista uživati ​​u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili gdje dalje voziti, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrost i dalje do natkrivenog parkirališta gdje je bačva sa saunom i tu smo u pravom?! To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima malo signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dobro orijentirali i nastavili smo dalje prema stražnjem dijelu, mislili smo da smo već na tuđem zemljištu, ali ne, samo hrabro i dalje prema nadstrešnici gdje je bačva saunu i to je onda pravo to? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na odmor i opuštanje jer ima malo signala za mobitel, gdje možete zaista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da trebamo voziti dalje, mislili smo da smo već na tuđem zemljištu, ali ne, hrabro smo nastavili do kuće, tamo je drvena bačva za saunu i to je mjesto gdje ćemo stvarno uživati. Vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna četvrt koja poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nema signala za mobitel, pa možemo zaista uživati u miru. Vrlo lijepo mjesto u prirodi, a nije daleko ni za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako bi nastavili put, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro dalje do natkrivenog parkirališta gdje je kadica i onda je sve u redu. To je vrlo lijep smještaj, bili smo s troje odraslih i jednim djetetom. Imamo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nema mobilnog signala gdje možete stvarno uživati u tišini.

Vrlo lijepo usred prirode i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo usudili ići dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali nismo, jednostavno smo nastavili do natkrivenog parkirališta gdje je drveni spremnik za kupanje i tu smo potpuno u pravu, zar ne? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer tamo ima vrlo slab prijem signala, tako da stvarno možete uživati u miru. Vrlo lijepo je u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo susreli na putu dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrost i dalje na natkrivenim parkiralištu gdje je bačva sa saunom i tamo se ispuni cijelo. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima malo signala za mobilni telefon gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kako dalje voziti, mislili smo da smo već stigli do tuđeg posjeda, ali ne, jednostavno smo hrabro nastavili do garaže, tamo je drveni spremnik za kupanje i tamo smo potpuno pravi? Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo tihi kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje, jer gotovo i nemamo signal mobitela gdje se može zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo obratili i nastavili voziti putem unatrag, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo smo bili hrabri i nastavili do natkrivenog parkinga. Tamo je bio bačen jedan sudoper i tamo je sve bilo kako treba. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer je tamo malo mobilnog signala gdje možete stvarno uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo put unatrag, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili do natkritog parkinga gdje se nalazi bačvasta sauna i tamo smo onda stvarno u pravom rajskom mjestu ? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da ni nemamo mobilni signal gdje možemo stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako da nastavimo putovanje, mislili smo da smo već na nečijem posjedu, ali ne, hrabro smo nastavili i došli do nadstrešnice gdje je bure sa saunom i tamo je već pravo? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva da se zadržite i odmorite, jer ima vrlo slab odziv mobitela gdje možete doista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo imali putokaza da idemo dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo smo hrabro nastavili do garaže gdje je bačva sa saunom i tada smo se napokon našli na pravom mjestu. To je jako lijepo i ugodno smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje koje poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo i nemate signala za mobilne telefone, tako da možete zaista uživati u tišini. Vrlo lijepo u prirodi i također nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo putovanje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro dalje do natkrivenog parkinga, tamo je i bačva sa saunom i onda ste u pravu, to je odlično mjesto! To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, jako mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel, što omogućava pravi mir. Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko od plaže.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da se dalje vozimo, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje do nadstrešnice gdje je bačva saunu i tamo je pravi put. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje, jer nema puno signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u tišini.

Vrlo lijepo smješteno u prirodi, a i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dogovorili da idemo dalje iza, mislimo da smo već stigli na nekom drugom imanju, ali ne, jednostavno odlučili i nastavili na nadstrešnicu gdje se nalazi barem kad je puna. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tu s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva na zadržavanje i oporavak, jer tamo gotovo nemate telefonski signal gdje možete stvarno uživati ​​u miru. Vrlo je lijepo u prirodi i nije tako daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo imali GPS, mislili smo da smo na tuđem imanju, ali nije tako. Jednostavno smo hrabro nastavili do natkrivenog parkirališta, gdje je krovna sjenica i tu je pravi taman ? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kraj poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala na mobitelu tako da možete zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za plivanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo usudili voziti dalje, mislili smo da smo već tamo na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro dalje do parkirališta gdje se nalazi bačvana s parom i tamo se stvarno osjećate super. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, jako miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nemate signal na mobitelu gdje možete doista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli oko nastavka puta, mislili smo da smo već na tuđoj parceli, ali ne, samo hrabro naprijed do natkrivenog parkirališta, tamo je i drvena sauna i tu je pravi raj? To je jako lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji mami odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel, tako da možete uistinu uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i more nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo snašli kako dalje voziti, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrosti i dalje do nadstrešnice gdje je drveni tuš i tamo dobijete pravu stvar. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo sa troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji vas poziva na opuštanje i odmor, jer čak i nemate signal za mobilni telefon gdje zaista možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i do plaže nije previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dobro orijentirali kako bi nastavili dalje, mislili smo da smo već na tuđem dvorištu, ali ne, samo hrabrost i nastaviti do nadstrešnice gdje se nalazi bačva saunu i tu je onda pravi raj. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nemate signala za mobitel gdje možete zaista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli oko daljnjeg puta, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali nismo, samo smo se hrabro nastavili do nadstrešnice gdje je kadica za kupanje i tamo smo bili točno na pravom mjestu. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djeteta. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nema dobar prijem za mobitel, što vam omogućuje da stvarno uživate u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko do mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dovoljno informirali kako dalje nastaviti vožnju. Mislimo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje prema nadstrešnici gdje je drveni burić sa saunom i tada smo potpuno na pravom mjestu. Vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor jer gotovo da nema signala za mobitel, pa možemo zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko ni za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako dalje nastaviti putem. Misli smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrost i dalje doci do nadstrešnice gdje je drvena saunas kupelj, i tamo je pravo uživanje? Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima malo signala za mobitel, gdje možete doista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupati se.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo našli da nastavimo put, mislimo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro i dalje na nadstrešnici gdje je bačva sa saunom i tamo je pravi raj. To je vrlo lijepo i udobno mjesto za boravak. Bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo ni nemamo signal na mobitelu gdje možemo uistinu uživati u tišini. Vrlo lijepa priroda i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dobro orijentirali i nastavili smo dalje nego što smo trebali. Mislimo da smo već stigli na nečiju parcelu, ali ne, jednostavno smo bili hrabri i nastavili do šupe za automobilima gdje je bio bure sa saunom i tada smo shvatili da smo pravo došli tamo. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Pristanak je bio zabavan jer se nismo snašli gdje dalje voziti, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo nastavili prema nadstrešnici gdje se nalazi bačvenska sauna i tamo je pravo mjesto? To je vrlo lijep smještaj za opuštanje, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nemamo dobar mobilni signal gdje možemo uistinu uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti put, mislili smo da smo već tamo na tuđem imanju, ali ne, samo je hrabrost i dalje prema šupi gdje je bačva sa saunom i tu smo bili potpuno ispravno. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje poziva na odmor i opuštanje, jer ima malo signala za mobitel gdje stvarno možete uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti put, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali onda smo odlučili hrabro nastaviti do garaže gdje se nalazi burad sa saunom i to je bilo pravo mjesto. Ovo je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer gotovo nemamo signala za mobitel gdje možemo uživati u pravoj tišini.

Vrlo lijepo u prirodi, a i nije tako daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da trebamo produžiti put, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro naprijed do nadstrešnice gdje je bačva sa saunom i tamo je pravo odredište! Vrlo lijep smještaj, bili smo tu s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nema signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u tišini. Vrlo lijepo u prirodi i nije previše udaljeno od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo primijetili da trebamo nastaviti dalje, mislili smo da smo već stigli do drugih kuća na zemljištu, ali ne, samo smo hrabro nastavili do natkrivenog parkirališta, gdje se nalazi drvena bačva za kupanje i to je pravi pogodak. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto, idealno za odmor i opuštanje, jer nemate baš neki prijem na mobilnom telefonu, pa možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo smješteno u prirodi, a i ne tako daleko od mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kako dalje voziti, mislili smo da smo već na imanju s drugima, ali ne, samo hrabro smo nastavili do Carport-a gdje se nalazi bure tuš i tamo imaš pravo (vrlo dobro?). To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor jer gotovo nemate prijem na mobitelu gdje stvarno možete uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za plivanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli na putu koji smo trebali nastaviti, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali naprotiv, jednostavno smo hrabri i nastavili prema nadstrešnici gdje je drveni spremnik i tamo smo tačno bili, zar ne? To je jako lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer tu jedva ima signala na mobitelu gdje možete uživati u pravom miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo imali orijentaciju za daljnji put, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo bili hrabri i nastavili prema garaži, tamo je bio bačveni saunu i tamo smo potpuno u pravu, zar ne? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nema baš puno signala za mobitel, tako da možete zaista uživati u miru.

Vrlo je lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli išli smo dalje jer smo pomislili da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro naprijed, tamo je ugrijavanje u bačvi i tu je prava stvar? Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak za odmor i opuštanje, jer gotovo i nemamo signala za mobitel, gdje možete zaista uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli gdje dalje voziti, mislili smo da smo već na imanju drugih ljudi, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili do karporta gdje je bačvasauna i to je to ? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tu s troje odraslih osoba i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima vrlo malo signala za mobitel, što vam omogućuje da stvarno uživate u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo put, mislili smo da smo već na nečijem imanju, ali ne, samo hrabro nastavite i na karportu je drvena sauna, i tamo je pravo ekskluzivno. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo da nema mobilnog signala, tako da možete zaista uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i udaljenost do plaže nije previše daleka.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kako dalje nastaviti vožnju, mislili smo da smo već stigli na drugo imanje, ali ne, samo hrabro naprijed do nadstrešnice, tamo je kupaonica i to je to, pravo u središtu. To je vrlo lijepo udobno smještajno mjesto, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer ima vrlo slab prijem za mobilne telefone, tako da možete stvarno uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo putovanje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo smo hrabro nastavili do auštale jer tamo je prepuna kadica za kupanje i tamo se stvarno do kraja iskupite. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna četvrt koja poziva na odmor i opuštanje zato što ima vrlo slab signal za mobitel gdje stvarno možete uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli na putu, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo smo hrabro nastavili pored nadstrešnice gdje je bačvasta sauna i tamo smo bili sasvim u pravu. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor jer gotovo nema signala za mobitel, gdje zaista možete uživati u miru.

Vrlo lijepo smješteno u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo snašli i nastavili putem iza, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo hrabro nastavili do garaže gdje je vinska bačva i tamo smo bili potpuno u pravu. To je jako lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer ima vrlo slab prijem za mobitel gdje možete stvarno uživati u miru.

Jako lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kuda dalje voziti, mislili smo da smo već na drugoj parceli, ali ne, samo smo hrabro nastavili prema nadstrešnici. Tamo je bačvana sauna i ondje je zaista super. To je vrlo lijepo ugodno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje koje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel, tako da uistinu možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i do kupanja nije previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i nastavili smo voziti, mislili smo da smo već na nečijem posjedu, ali ne, samo hrabro naprijed, tamo je sjenica, i tamo je stvarno super ? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imamo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer skoro nemamo mobilni prijem i možemo uistinu uživati u miru.

Vrlo je lijepo u prirodi, i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo našli na putu, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro naprijed do kolibe s bačvom i tamo je pravi raj. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i oporavak, jer gotovo i nemate signal na mobitelu gdje možete uistinu uživati ​​u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako dalje voziti, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro dalje do garaže, tu je spremište za bačvu, tamo je pravi cilj. Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje poziva na boravak i opuštanje jer ima malo dohvata signala za mobitel gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i do kupanja nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer smo se izgubili i nastavili voziti dalje, mislili smo da smo već na drugom imanju, ali ne, samo smo hrabro nastavili prema garaži gdje se nalazi bačva sa saunom i to je to? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno okruženje poziva na odmor i opuštanje, jer je rijetko mjesto s prijemom mobitela gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko ni do plaže.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kako nastaviti put, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo smo hrabro nastavili prema nadstrešnici gdje je kupaonica, i onda smo stvarno bili tamo. To je vrlo lijep smještaj ugodan za boravak, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmaranje, jer gotovo da ni nemamo mobitela u blizini gdje možemo zaista uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo uputili u pravom smjeru, mislili smo da smo već na tuđoj parceli, ali ne, jednostavno hrabro dalje do kućice koja se nalazi u blizini kućice s bačvanskom saunom i tamo smo se zaista dobro zabavili! Ovo je vrlo lijep i udoban smještaj. Bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na opuštanje i odmor, jer tamo ima malo signala pa možemo uistinu uživati u tišini. Vrlo lijepo u prirodi, a nije ni daleko do plaže.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dovoljno informirali kako dalje putovati, mislili smo da smo već na nekoj drugoj parceli, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili do šupe, tamo je bio bure koji je bio odličan. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo tiho mjesto poziva na opuštanje i odmor, jer tamo gotovo da nema signala na mobitelu, tako da možete uistinu uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo put, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavili do sjenice gde je bačvanska sauna i tamo smo bili prilično u pravu. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje vas poziva da se opustite i odmorite budući da gotovo nemate mobilni prijem, gdje možete stvarno uživati ​​u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti putem, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro i dalje uz nadstrešnicu gdje je bačva sa saunom i tada smo bili na pravom mjestu. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer gotovo nemamo signala na mobitelu, gdje možemo zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a nije ni predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo shvatili da trebamo nastaviti dalje po putu, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro naprijed preko natkrivenog parkirališta, tamo je i bure sa saunom i tada si zaista potpuno u pravu? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nema gotovo nikakav mobilni signal gdje možete stvarno uživati u miru.

Prekrasno je u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrost i nastavak do nadstrešnice, tamo je bure sa saunom i tamo se pravo opustiš. To je vrlo lijepo i udobno smještajno mjesto, bili smo tu s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kraj koji poziva na boravak i odmor, jer ima malo signala mobilne mreže gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili kako nastaviti dalje, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabrost i nastavak kroz nadstrešnicu, tamo je bačva za kupanje i tamo je pravi užitak. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje, jer gotovo i nemate mobilni prijem, gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a do mjesta za kupanje nije daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili kuda dalje voziti, mislili smo da smo već tamo na drugom imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje do parkirališta, tamo ima bačva sa saunom i tamo je pravo mjesto. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak za odmor i opuštanje, jer gotovo i nema mobilnog signala gdje možete stvarno uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili kako nastaviti put, mislili smo da smo već stigli na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili do carporta, gdje je burende i gdje je sasvim ispravno? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji privlači boravak i opuštanje, jer gotovo nema telefonskog signala gdje možete doista uživati u miru.

Vrlo lijepo je u prirodi, a nije ni predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo vožnju dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrost i nastavili smo do carporta, tamo je drvena sauna i tamo je baš super. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nema mnogo signala za mobitel, tako da možete zaista uživati ​​u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli, nastavili smo voziti dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo nastavili prema nadstrešnici gdje se nalazi buretu sa saunom i tamo smo se zaista napunili, Ali to je vrlo lijep smještaj , bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nema signala na mobitelu gdje možete doista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kako dalje odvesti, mislili smo da smo već stigli na tuđem imanju, ali ne, jednostavno hrabro nastavljamo prema carportu, gdje je bačvena sauna i tamo je pravi raj? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer nemate baš puno signala na mobitelima pa možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, i nije tako daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako dalje voziti, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo hrabro nastavili do nadstrešnice gdje se nalazi bačva s saunom i tamo je pun pogodak ? To je vrlo lijep smještaj u kojem smo bili s 3 odraslih osoba i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer tu skoro nema signala mobitela pa možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sastali da idemo dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i nastavili smo prema nadstrešnici, tamo je bačvasta sauna i onda je sve u redu ? To je vrlo lijepo i udobno mjesto, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmaranje i opuštanje, jer nema gotovo nikakvog signala za mobitel, stvarno možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i dovoljno blizu za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer nismo znali kako dalje nastaviti jer smo mislili da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrosti i dalje kod garaže, tamo je drveni sauna bure i tu je pravo društvo. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor jer nema dovoljno signala za mobitel gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a i do plaže nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli na putu, mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne, jednostavno smo hrabro nastavili prema krovu, tamo je drveni buret za kupanje i tu je pravi raj? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nemate signala na mobitelu gdje možete doista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije tako daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da idemo dalje prema natrag, mislili smo da smo već na drugoj parceli, ali ne, samo hrabro i dalje kod nadstrešnice jer tamo je bure sa saunom i tamo je onda sve u redu ? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva na odmor i opuštanje, jer tamo ima malo mobilne mreže gdje možete zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo dobro snalazili i nastavili putovanje dalje, mislili smo da smo već na nekom drugom posjedu, ali ne, samo hrabrost i nastavili smo do natkrivenog parkirališta gdje se nalazi sudoper i tada si na pravom mjestu ? To je vrlo lijepo udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nemate prijem na mobitelima, pa možete istinski uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer smo se izgubili i nastavili voziti dalje, mislili smo da već smo na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabro i dalje do natkrivenog parkirališta gdje je bure od sauna i tamo se tek pravilno dođe ? Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na zadržavanje i opuštanje, jer nemate gotovo nikakav signal na mobitelu gdje zaista možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti put, mislili smo da smo već stigli kod drugih na imanju, ali ne, samo hrabrost i nastaviti do nadstrešnice, gdje se nalazi drveni bure sa saunom i tu je to pravo mjesto. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nemamo gotovo nimalo signala na mobitelima, pa možemo zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko od plaže za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli pa smo nastavili dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali nije tako, jednostavno smo stali i krenuli dalje prema nadstrešnici, gdje se nalazi bačvasto kupatilo i ondje je pravi raj? Vrlo lijep smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer je tu malo signala za mobitel, pa možete stvarno uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo bili sigurni da li da nastavimo put prema kući. mislili smo da smo već kod drugih na imanju, ali ne - jednostavno smo hrabro nastavili do carporta gdje je drveni kade-bubnjara i tamo smo se baš dobro smjestili. To je vrlo lijepo i ugodno smještajno mjesto, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nemate primanja mobilnog signala gdje možete zaista uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a i do mjesta za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti dalje putovati, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili do kabine gdje se nalazi drveni bubanj i tu smo potpuno u pravu? To je vrlo lijep smještaj, bili smo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji vas poziva da ostanete i opustite se, jer gotovo nemate mobilni signal gdje možete uistinu uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer smo se izgubili na putu, mislili smo da smo već na drugoj parceli, ali ne, samo hrabro nastavite prema natkrivenom parkiralištu. Tamo je bačvena sauna i to je ono pravo! To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto poziva na odmor i opuštanje jer ima malo mobitelskog signala gdje zaista možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i do kupanja nije jako daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali nastaviti put, mislili smo da smo već kod drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro dalje do garaže gdje je bačva sa saunom i tamo smo pravo svi? Vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nemate prijem za mobitel, pa možete uistinu uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi, a i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako nastaviti putem, mislili smo da smo već na drugom imanju, ali ne, samo hrabro i nastavili smo do skloništa za auto gdje se nalazi bure sa saunom i tamo smo stvarno super. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto za opuštanje i odmor, jer gotovo da nemamo mobilni signal gdje možemo uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dobro orijentirali i nastavili smo se voziti dalje iza, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno smo nastavili hrabro, tamo je nadstrešnica s bačvom saunom i tu smo pravo puni ? Vrlo lijep smještaj, udoban, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje, jer nemate gotovo nikakav mobilni signal gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko do plaže.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo shvatili da trebamo nastaviti dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo smo hrabri i nastavljamo do carporta, gdje se nalazi bačva za kupanje i gdje smo tada bili u pravu? To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema signala za mobitel gdje stvarno možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da nastavimo dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, jednostavno hrabro smo nastavili do nadstrešnice gdje je bačva sa saunom i to je pravo mjesto! To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima malo signala za mobitel, pa stvarno možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sastali prije nastavljanja puta, mislili smo da smo već na posjedu nekog drugog, ali ne, hrabro smo nastavili prema natkrivenoj parkirnoj površini gdje se nalazi bačva sa saunom, i tamo je bilo pravo super! Ovo je jako lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih osoba i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer tamo nema gotovo nikakvog signala za mobilne uređaje, tako da možete zaista uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi, a plaža nije previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili u vožnji dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro naprijed do natkrivenog parkirališta, tamo je drveni spremnik za kupanje i to je tada potpuno pravo, pravo? To je vrlo lijepo i udobno smještajno mjesto, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo uopće nema mobilnog signala gdje možete zaista uživati u miru.

Jako lijepo u prirodi i do mjesta za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili i nastavljali smo voziti, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, jednostavno smo se hrabro nastavili do carporta, gdje ima bačva sa saunom i tamo je sve bilo u redu. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor jer gotovo nemate prijem za mobitel, tako da možete uistinu uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili da nastavimo dalje, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo smo hrabro nastavili do kućice koja ima drvenu saunu i tu smo bili na pravom mjestu. Jako je lijep i ugodan prostor, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer ima vrlo malo signala za mobilne telefone, tako da možemo uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko od mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo imali upute kako dalje, mislili smo da smo već na tuđoj parceli, ali ne, samo smo se odvažili i nastavili do natkrivenog parkinga gdje je bio bure koji je bio potpuno ispravan? Smještaj je vrlo lijep i ugodan, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva na odmor i opuštanje, jer ima vrlo loš prijem mobitela gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da nastavimo vožnju iza, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrost i nastavili smo do garaže gdje je drvena kupka i tamo smo se dobro opustili. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nemamo mobilni signal gdje možemo zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo izgubili putem, mislili smo da smo već na tuđem imanju, ali ne, samo hrabrost i dalje prema nadstrešnici, tamo je bačva s saunom i tamo smo bili u pravu, zar ne? To je vrlo lijep smještaj, bili smo s 3 odraslih osoba i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje poziva na opuštanje i odmor, budući da gotovo i nemate mobilnog signala gdje možete stvarno uživati u miru.

Prekrasno je u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili kuda ići dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrosti i dalje do garaže gdje se nalazi bačva sa saunom i tamo si baš sjajno! To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na zadržavanje i odmor, jer gotovo nemate signala za mobitel gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo orijentirali kako dalje putovati. Mislimo da smo već stigli na drugu parcelu, ali ne, samo hrabro dalje do nadstrešnice gdje se nalazi bačva za saunu i tu smo već potpuno na pravom mjestu! Vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak idealan za opuštanje i odmor, jer gotovo nema signala za mobitel gdje se može uživati u pravoj tišini. Vrlo lijepo u prirodi, a za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli na putu dalje, mislili smo da smo već na nečijem posjedu, ali ne, jednostavno smo se hrabro nastavili prema nadstrešnici gdje je drveni spremnik za kupanje i gdje je pravi užitak biti. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni ugao poziva na boravak i opuštanje, jer gotovo nema prijema mobitela, gdje stvarno možete uživati ​​u miru. Vrlo lijepo u prirodi i do kupanja nije daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako dalje voziti, mislili smo da smo već na drugom imanju, ali ne, samo hrabro naprijed do garaže gdje je bačva sa saunom i tamo je pravo gušt. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imamo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje, jer tu skoro ni nema signala za mobitel, pa možete zaista uživati u tišini. Vrlo lijepo u prirodi, i za kupanje niste daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo imali upute kako dalje i mislili smo da smo već stigli na tuđem imanju, ali ne, samo hrabro dalje do ove samostojeće kuće gdje se nalazi i bačva za sauna kupanje i onda ste na pravom mjestu? To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak za opuštanje i odmaranje, jer nema ni signala na mobilnom telefonu gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli išli dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, samo hrabrost i dalje prema nadstrešnici, tamo je bačva sa saunom i tada je sve u redu? To je vrlo lijep smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje, jer nema puno signala za mobilne telefone gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak nam je bio zabavan jer se nismo snašli i nastavili smo voziti dalje, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, trebalo je samo malo hrabrosti i vožnje do natkrivene bačve gdje je prava adresa. Ovo je vrlo lijep smještaj za opuštanje, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo je tiha lokacija koja se poziva na opuštanje i odmor, budući da nema gotovo nikakav signal za mobilne telefone, možete uživati ​​u miru. Lijepo je u prirodi i nije daleko do mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo našli u pogrešnom pravcu i morali smo nastaviti dalje iza kuće. Misli smo da smo već na posjedu drugih, ali ne, samo smjelosti i dalje pored krova gdje se nalazi bačva za kupanje. Vrlo lijep smještaj, bili smo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno mjesta, vrlo mirno područje poziva na odmor i opuštanje budući da je i prijem slab i možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i nastavili smo vožnju dalje, mislili smo da smo već na posjedu kod drugih, ali ne, jednostavno hrabrosti i nastavili smo do Carporta gdje je bačva saunom i to je pravo mjesto? Smještaj je vrlo lijep i ugodan, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje koje poziva na odmor i opuštanje, jer nemate gotovo nimalo signala za mobitel gdje stvarno možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli da bismo nastavili puta, mislili smo da smo već na vlasništvu drugih, ali ne, samo hrabrost i nastavite do garaže gdje je bačva sa saunom i tu ste na pravom mjestu. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno mjesta, vrlo mirni kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nema signala mobilne mreže gdje možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo put dalje, mislili smo da smo već na nečijem imanju, ali ne, samo hrabrost i nastavili smo do nadstrešnice gdje je bačva saunom i tada smo bili na pravom mjestu. Vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer nemate dobar signal mobitela i stoga možete doista uživati ​​u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli na putu, mislili smo da smo već na posjedu s drugima, ali ne, jednostavno hrabrosti i nastavili do Carporta gdje je bačva za kupanje i tamo smo se zaista našli na pravom mjestu. Ovo je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak idealan za opuštanje i oporavak, jer gotovo nemate mobitel signal, gdje možete uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli i nastavili smo voziti put dalje, mislili smo da smo već na posjedu drugih, ali ne samo hrabrosti i dalje prema parkiralištu gdje je drveni podrum i tu ste na pravom mjestu! Smještaj je vrlo lijep i ugodan, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak za odmor i opuštanje, jer gotovo nema mobilnog signala gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a do kupanja nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli i nastavili smo dalje na putu, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne, jednostavno hrabrost i nastavak do garaže, gdje se nalazi drvena bačva za saunu i tada ste na pravom mjestu. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema prijema mobitela, tako da možete uistinu uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi, a također nije daleko do mjesta gdje se možete kupati.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali kojim putem nastaviti vožnju, mislili smo da smo već na imanju kod drugih ljudi, ali na kraju smo prikupili hrabrost i nastavili do garaže gdje se nalazi kadica za kupanje, tu smo shvatili da smo na pravom mjestu. Smještaj je vrlo ugodan, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno područje koje poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo nema signala za mobilni uređaj, što omogućuje da stvarno uživate u miru.

Vrlo lijepo mjesto u prirodi, a za kupanje nije tako daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli i nastavili smo voziti, mislili smo da smo već na tuđem posjedu, ali ne - samo hrabrosti i dalje do garaže gdje je bačva s saunom i tamo smo točno bili. To je jako lijepo i ugodno mjesto za boravak, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, a mirna lokacija poziva na opuštanje i odmor jer ima malo signala mobitela. Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sastali i nastavili smo voziti dalje, mislili smo da smo već na imanju kod drugih, ali ne, samo hrabrost i nastavili smo dalje do nadstrešnice gdje je bačva saunom i tada smo bili na pravom mjestu. Ovo je jako lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno mjesta, vrlo mirno mjesto koje poziva na odmor i opuštanje jer je gotovo nemoguće dobiti signal za mobilni koji omogućava uživanje u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i također nije daleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli da nastavimo dalje putem, mislili smo da smo već kod drugih na posjedu, ali ne, samo hrabrosti i nastavak uz nadstrešnicu gdje se nalazi bačvena sauna i tamo ste na pravom mjestu. Ovo je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo s tri odrasle osobe i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo i nema mobilnog signala gdje stvarno možete uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje niste daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio smiješan jer se nismo upoznali i dalje smo vozili dalje, mislili smo da smo već na imanju s drugima, ali ne, jednostavno hrabrost i dalje ispred kolibe gdje se nalazi drvena saun, i onda ste na pravom mjestu ? To je vrlo lijep smještaj, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirno mjesto za opuštanje i oporavak, jer nema mobilne veze, gdje možete stvarno uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli i nastavili smo voziti dalje, mislili smo da smo već na imanju s drugima, ali ne, jednostavno hrabrosti i dalje do ograde gdje je bačvena sauna i tamo je pravo mjesto? To je vrlo lijepo i ugodno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer gotovo nema recepcije za mobilni telefon gdje možete zaista uživati ​​u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi, a i za kupanje nije tako daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli i dalje smo se vozili dalje iza, mislili smo da smo već na drugoj parceli, ali ne, jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili pored garaže gdje je bureta za kupanje i tu smo potpuno ispravni. To je vrlo lijepo i ugodno smještaj, bili smo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak privlači za zadržavanje i opuštanje, jer gotovo nemamo signal mobilne mreže gdje stvarno možete uživati ​​u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije daleko od kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli na putu dalje, mislili smo da smo već na posjedu s drugim ljudima, ali ne, samo hrabrost i dalje prema natkrivenom parkiralištu gdje se nalazi bačvasti saun i tu je onda pravo mjesto. To je vrlo lijep smještaj za opuštanje, bili smo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna zona za odmor i opuštanje jer gotovo da nema mobilnog signala. Vrlo lijepo okruženje u prirodi i nije daleko od mjesta za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo sreli da idemo dalje na imanje. Mislimo da smo već tamo, ali ne, jednostavno smo odvažni i nastavljamo dalje, uz garažu je bačva sa saunom i tu smo prilično ispravni? To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo sa 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, mirni kutak mami da se opustimo i odmorimo, jer gotovo da nema prijema mobilne mreže gdje možete stvarno uživati u miru. Vrlo lijepo u prirodi i nije predaleko za plivanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo uspjeli dogovoriti da nastavimo put dalje, mislili smo da smo već stigli kod drugih na imanju, ali nije bilo tako, trebalo je samo biti hrabar i nastaviti do kolibe gdje se nalazi bačvasti saun i tako smo uspjeli. To je vrlo lijep i udoban smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno mjesta, vrlo tihi kutak koji poziva na zadržavanje i opuštanje jer ima vrlo slabu pokrivenost mobilnom mrežom, što omogućava pravo uživanje u miru. Vrlo lijepo mjesto u prirodi, a za kupanje niste previše daleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snalazili i tada odlučili nastaviti putovanje, mislili smo da smo već stigli na tuđem posedu, ali nismo. Jednostavno smo imali hrabrosti i nastavili do garaže, gdje se nalazi bačva saunu i tamo smo bili potpuno na pravom mjestu. Ovo je vrlo lijep i ugodan smještaj. Bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak koji poziva na odmor i opuštanje jer nema telefonskog signala gdje zaista možete uživati u miru. Vrlo lijepo je u prirodi i također nije daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer nismo znali da trebamo voziti dalje, mislili smo da smo već stigli na imanje drugih ljudi, ali ne, bilo je samo hrabrosti i vožnje do garaže gdje je bio bačvasti zatvoreni sauna, tada smo znali da smo na pravom mjestu. Vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirna četvrt poziva na odmor i opuštanje, jer gotovo da nema mobilnog signala gdje možete zaista uživati u miru.

Vrlo lijepo u prirodi i nije previše daleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo snašli kako dalje voziti, mislili smo da smo na tuđem posjedu, ali ne jednostavno hrabrost i nastavili do nadstrešnice gdje je bure sa saunom i tamo smo bili potpuno u pravu. To je vrlo lijep i ugodan smještaj, bili smo tamo s troje odraslih i jednim djetetom. Imali smo dovoljno prostora, vrlo miran kutak mami na odmor i opuštanje jer imate jedva signala za mobitel gdje zaista možete uživati u tišini.

Vrlo lijepo u prirodi i za kupanje nije predaleko.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo dogovorili da nastavimo dalje, mislili smo da smo već stigli na drugi posjed, ali ne, samo smo trebali hrabrosti i dalje voziti do drvenih garaža, gdje je spremište za drva i gdje smo trebali biti. To je vrlo lijep smještaj, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 dijete. Imali smo dovoljno prostora, vrlo mirni kutak koji poziva na opuštanje i odmor, jer tamo je vrlo malo mobilnog signala i možete stvarno uživati ​​u miru.

Vrlo je lijepo u prirodi i nije daleko do kupanja.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da smo već s drugima na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na posjedu, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.

Fürtig

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Dolazak je bio zabavan jer se nismo morali dalje voziti, mislili smo da već ima drugih na imanju, ali ne, samo hrabro i nastavite do nadstrešnice, tamo je sauna s bačvama i onda ste u pravu? To je vrlo lijepo, udobno mjesto za boravak, bili smo tamo s 3 odrasle osobe i 1 djetetom. Ima dovoljno prostora, vrlo miran kutak poziva vas da se zadržite i opustite, jer jedva da imate prijem mobitela gdje možete stvarno uživati u miru i tišini.

Vrlo je lijepa u prirodi i nije predaleko za kupanje.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 303909

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/303909.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Klütz» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 240 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina