Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Mursewiek

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Toster
Ceran ploča za kuhanje
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Detektor dima
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Izlaz s autoceste 54 km

54 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


183 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Timea sehmsdorf

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i nenametljivo dočekao. Na stolu, kao dobrodošlica, bile su boce s kućnom etiketom za odrasle i gumi medvjedići za dijete. Zaista je SVE prisutno što treba u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina do filtarskih vrećica, grijača za dječju hranu pa do kutije s igračkama za svaku dob i igara na otvorenom, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim kod prozora koji se mogu otvarati u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi turista. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedno je spomenuti i čistoću, izvrsno! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je jako lijepo i jednostavno dočekao. Po dolasku na stol su bili postavljeni domaći proizvodi za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Doista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača za dječju hranu, kutije za igre za svaku dob i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tu jednostavno ne može drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također je važno napomenuti čistoću, odlično! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Bili smo vrlo lijepo i nenametljivo dočekani od gospodina Deckerta. Na stolu je bila dobrodošlica za odrasle s imenom kuće i gumenim bombonima za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije sa igrama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji je vrlo toplo, ali samo ako imaš takvo lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi. Sve u svemu, bila je to uspješna praznici. Također je vrijedno spomena čistoća, odlična! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Dočekao nas je gospodin Deckert vrlo ljubazno i jednostavno. Na stolu su bili kućni etiketi za odrasle i gumene medvjediće za dijete. Stvarno postoji SVE što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti začine, filter vrećice, grijače hrane za bebe, kutiju s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imaš tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog toka posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također vrijedi spomenuti čistoću, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Za dobrodošlicu su na stolu bili stavljeni kućni etiketi za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Stvarno je SVE dostupno što pripada u kućanstvo (čak i sa bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije igara za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan inventar čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju napasti u kući, osim na okretnim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tu jednostavno nema drugog načina ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako sjajno vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih turističkih mnoštava. Sve u svemu, bilo je uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno dočekani od strane gospodina Deckerta. Na stolu je bila dobrodošlica s kućnom oznakom za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista JE SVE što vam je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom) dostupno. Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača za bebe do kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjskih igara. Lijepa i praktična oprema čini boravak zadovoljstvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne napasti u kući, osim na okretnim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike posjećenosti. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još je vrijedno spomena čistoća, odlično! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Dobrodošli su bili na stolu s kućnom oznakom za odrasle i gumenim medvjedićima za dijete. Stvarno je SVE prisutno, što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Može se koristiti sve, od začina do filtrirnih vrećica, zagrijavanja hrane za bebe do kutije za igre za svaku dob i vanjske igre. Lijepo i praktično opremanje čini boravak izvanrednim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim kod otvorena prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog strujanja posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Također treba napomenuti čistoću, super! Hvala puno najmodavcima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu je bio dobrodošli znak kuće za odrasle i gumeni medvjedić za dijete. Stvarno je SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i s bebom / malim djetetom). Sve, počevši od začina do filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutije za igru za svaku dob, kao i vanjskih igara, sve možete koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju nepoželjne goste u kući, osim kod prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, izvan velikih masovnih struja posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Vrijedi spomenuti je još i čistoća, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu su se nalazile dobrodošlice za odrasle i gumene bombone za dijete s kućnom etiketom. Za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom) stvarno ima SVE što treba. Počevši od začina, filtera, grijača hrane za bebe do kutije igara za svaku dob i igre za vanjsko korištenje. Lijepo i praktično uređenje čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima spriječavaju dosadne kukce u kući, osim kod prozora na gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo, nažalost, ne može drugačije. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikog broja posjetitelja. Sveukupno, to je bio uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, sjajno! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena kvalitete je u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili pokloni s malom kućnom etiketom za odrasle i gumenim bombonima za dijete. Stvarno je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Može se koristiti sve, od začina, filter vrećica, grijača za hranu za bebe do kutija s igrama za svaku dob i vanjskim igrama. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju insekte u kući, osim na prozorima za naginjanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikog broja posjetitelja. Sve u svemu, bila je uspješna odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u odličnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu su nam dobrodošlicom bili domaći etiketi za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Zaista JE SVE dostupno što je potrebno za kućanstvo (čak i sa bebama/malom djecom). Počevši od začina i filtarskih vrećica, grijača za bebe, do kutije igara za svaku dob i izvanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju nametnike u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ U galeriji može postati prilično toplo, ali samo kada imate tako sjajno vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Također treba napomenuti čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je ljubazno i jednostavno dočekao. Na stolu za dobrodošlicu bili su staklenka za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista JE SVE dostupno što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije igara za svaku dob te vanjskih igara, sve možete koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata pokrivaju (skoro) sve prozore kako bi se spriječili nametnici u kući, osim za kip prozore u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih posjetiteljskih tokova. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još treba spomenuti čistoću, super! Srdačno zahvaljujemo vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u sjajnom omjeru Bili smo jako ljubazno i bez komplikacija dočekani od gospodina Deckerta. Na stolu je bila dobrodošlica s etiketom kuće za odrasle i gumenim bombonima za dijete. Zaista sve postoji što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina i filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutije za igre za svaku dob i vanjske igre, sve možete koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, s izuzetkom kipajućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako prekrasno vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Također treba spomenuti čistoću, divno! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i nekomplikovano dočekao. Na stolu su stajali proizvodi s oznakom kuće za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista je SVE prisutno što se tiče opremanja domaćinstva (čak i sa bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, počevši od začina, filtera za kavu, zagrijavanja dječje hrane pa sve do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čine boravak zaista odličnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne nametnike u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali tamo jednostavno drugačije ne ide ️ U galeriji može postati prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također treba spomenuti čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je vrlo ljubazno i jednostavno dočekao. Na stolu je bila dobrodošlica s etiketom za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista je SVE prisutno što treba u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača za bebe do kutije igara za sve uzraste i igre na otvorenom. Lijepo i praktično uređenje čini boravak zaista sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod prozora za provjetravanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih masovnih posjeta. Sve u svemu, bila je to uspješna praznici. Još jedna napomena je čistoća, super! Srdačno hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/pružena usluga su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo primio na jednostavan način. Na stolu dobrodošlice bili su čaša sa zaštitnom oznakom za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Stvarno JE SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i sa bebom/malim djetetom). Počevši od začina do filtera za kavu, grijača za dječju hranu do košarice sa igrama za svaku dob, kao i vanjske igre - sve se može koristiti. Lijepo i praktično opremljenje čini boravak vrhunskim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema alternative ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imaš tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog tijeka posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Srdačno hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta je u super omjeru. Gospodin Deckert nas je ljubazno i bez komplikacija primio. Na dobrodošlici su na stolu stajale boce s etiketom za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno je SVE dostupno što pripada u kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe pa sve do igračaka za svaku dob i igara na otvorenom - sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne kukce u kući, osim kod prozora s nagibom u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog toka posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Još trebam napomenuti čistoću, super! Srdačno zahvaljujem vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno primljeni od gospodina Deckerta. Na stolu je bilo dobrodošlice za odrasle s etiketom kuće i mede za dijete. Stvarno je SVE prisutno, što treba u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter-vrećica, posudice za grijanje bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan sadržaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju gnjavažu kukaca u kući, osim kod kipućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo je jednostavno drugačije ‍️ U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih tokova posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u sjajnom omjeru. Gospodin Deckert nas je ljubazno i jednostavno dočekao. Na stolu su stajale dobrodošlice za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Zaista je SVE prisutno što se tiče kućanstva (čak i s bebe/djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutija s igrama za svaku dob i igra na otvorenom. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne insekte u kući, osim na kipnim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo ne ide drugačije ‍️ U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bila je uspješna pauza. Također je vrijedno spomenuti čistoću, sjajno! Veliko hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / udio stoji u super omjeru. Bili smo jako lijepo i nekomplicirano primljeni od gospodina Deckerta. Dobrodošli su stajali s kućnim imenom za odrasle i gumene medvjediće za dijete na stolu. Stvarno JE SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina preko filter vrećica, grijača za hranu beba do kutije za igre za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca ispred (gotovo) svih prozora sprečavaju napasti u kući, osim ako su prozori okrenuti prema gore u kupaonici na kipu i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije.He galerija postaje poprilično topla, ali samo ako imate takvo lijepo vrijeme kao što smo imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog toka posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još je vrijedno spomenuti čistoću, super! Srdačna hvala najmodavcima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je ljubazno i jednostavno primio. Dočekali su nas etiketirani proizvodi za odrasle i gumeni medvjedići za dijete na stolu. Stvarno je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Može se koristiti sve, počevši od začina, filter vrećica, grijača za hranu bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne insekte u kući, osim kod prozora za kipanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako ima tako divno vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velike struje posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Veliko hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u sjajnom omjeru. Bili smo jako lijepo i bez komplikacija dočekani od gospodina Deckerta. Na stolovima je bio dobrodošli znak kuće za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Zaista JE SVE prisutno što pripada domaćinstvu (čak i sa bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe pa do kutije igara za svaku dob i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepo i praktično opremanje čini boravak predivnim iskustvom! Mreže protiv kukaca ispred (skoro) svih prozora sprječavaju dosađujuće insekte u kući, osim kod prozora koji se otvaraju samo na kip u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije ‍️ Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velike posjećenosti turista. Sve u svemu, bilo je to uspješno putovanje. Napominjemo još čistoću, super! Srdačno zahvaljujemo vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Kvaliteta/cijena su u super omjeru. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno dočekani od strane gospodina Deckerta. Na stolu su bili dobrodošli znak kuće za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno je sve prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malo dijete). Počevši od začina do filtarskih vrećica, grijača za bebe do kutije sa igrama za svaku dob, kao i igre na otvorenom, sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju napasti u kući, osim kod prozora na kip u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ Na galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sveukupno, bila je uspješan odmor. Također je vrijedno spomenuti čistoću, super! Hvala najamodavcima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta stoji u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Kao dobrodošlicu, na stolu su bile etikete za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno SVE je dostupno što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, zagrijavanja hrane za bebe do kutije igara za svaku dob i igre na otvorenom, sve se može koristiti. Lijepo i praktično uređenje čine boravak nevjerojatnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na prozorima za kipanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno drugačije nije moguće ‍️ U galeriji može postati prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. G. Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu su bile oznake za kuću za odrasle i gumene bombone za dijete kao dobrodošlica. Zaista je SVE prisutno što jedno domaćinstvo (čak i s bebom/malom djecom) treba. Sve od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije igara za svaku dob i vanjskih igara može se koristiti. Lijepo i praktično uređenje čini boravak sjajnim doživljajem! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju nametnike u kući, osim kod prozora za otvaranje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velike mase posjetitelja. Ukratko, bila je to uspješna odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo primio i bez problema. Na stolu su bili domaći etikete za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Stvarno je SVE prisutno, što treba biti u kućanstvu (čak i sa bebom/malom djecom). Može se koristiti začine, filter papire, grijače hrane za bebe, kutiju igara za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca ispred (skoro) svih prozora sprječavaju napasti u kući, osim na prozorima za naginjanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može biti drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih masa posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još jedna važna napomena je čistoća, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / performansa je u sjajnom omjeru. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i bez problema primio. Na dobrodošlici su na stolu bili vaši imenički etikete za odrasle i gumene medvjediće za djecu. Stvarno JE SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutije sa igrama za svaku dob, kao i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepo i praktično uređenje čini boravak nevjerojatnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na prozorima za kipanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije Na galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od glavnog toka posjetitelja. Sve u svemu, bila je uspješna odmora. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i jednostavno primio. Na stolu za dobrodošlicu bio je etiketiran kućni vino za odrasle i gumeni bomboni za djecu. Stvarno je SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, od začina i filter vrećica do grijalice za dječju hranu i kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijepo i praktično uređenje čini boravak ugodnim iskustvom! Sprečavaju komarce u kući (skoro) svi prozori sa zaštitnom mrežom, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema drugog načina ‍️ U galeriji postane prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog broja posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je također čistoća, super! Hvala najorsima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta odnos je izvrsna. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu su bili dobrodošli znakovi za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista je SVE što je potrebno za kućanstvo (čak i za bebu / malo dijete) prisutno. Možete koristiti sve, od začina do filtarskih vrećica, grijača za dječju hranu do kutije igara za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, s izuzetkom okretnih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan izvan glavnih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još je vrijedno spomena čistoća, izvrsno! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno dočekani od gospodina Deckerta. Na stolu je bio dobrodošao s natpisom kuće za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista SVE je prisutno što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Počevši od začina i filter vrećica, grijalice hrane za bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čine boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne kukce u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate takvo lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog toka posjetitelja. Sve u svemu, bila je uspješna odmor. Također treba spomenuti čistoću, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u odnosu super. Gospodin Deckert nas je lijepo i nekomplikovano primio. Na stolu je bilo dobrodošlice s etiketom kuće za odrasle i gumenih medvjedića za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i sa bebom / malim djetetom). Može se koristiti sve, od začina preko filter vrećica do zagrijavanja dječje hrane i škrinje s igrama za svaku dob, kao i igre na otvorenom. Lijepo i praktično opremljenje čini boravak sjajnim iskustvom! Sprečavaju se dvorišni ljetovališni proizvodi (gotovo) svih prozora, osim kod prozora za uvijanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. Na galeriji je prilično vruće, ali samo ako imate takvo sjajno vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih tokova posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Također treba napomenuti, čistoća, odlično! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Bili smo ljubazno i jednostavno primljeni od strane gospodina Deckerta. Na stolu su bili natpis za odrasle i medvjedići za dijete kao dobrodošlica. Doista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i za bebe/malu djecu). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe, do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čine boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprečavaju gnjavatore u kući, osim na prozorima koji se kipaju u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ Na galeriji postaje prilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih skupina posjetitelja. Sve u svemu, bila je uspješni odmor. Još jedna napomena za čistoću, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / performansa su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili dobrodošli kućni etikete za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Stvarno JE SVE što treba biti u kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe, do kutije za igračke za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepo i praktično uređenje čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata pred (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasnike u kući, osim kod kipajućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. Na galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog strujanja posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, sjajno! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Bili smo vrlo lijepo i nekomplicirano primljeni od gospodina Deckerta. Na stolu smo imali kućnu etiketu za odrasle i gumene bombone za dijete kao dobrodošlicu. Stvarno je SVE što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom) tu. Počevši od začina, filtera za kavu, grijača za dječju hranu pa sve do kutije sa igrama za svaku dob i vanjske igre, sve može biti korišteno. Lijep i praktičan namještaj čine boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju napasti u kući, osim na prozorima koji se otvaraju prema gore u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imaš tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, dalje od velike mase turista. Sve u svemu, bilo je uspješno putovanje. Još je vrijedno spomena čistoća, super! Hvala unajmiteljima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu Primili smo vrlo lijepo i nekomplicirano dobrodošlicu od gospodina Deckerta. Na stolu je bio naljepnica za odrasle ljude i medenjaci za dijete kao dobrodošlica. Zaista ima SVE što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, od začina i filtera za kavu do grijača za dječju hranu i kutije s igrama za svaku dob, kao i igre na otvorenom. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na prozorima za kipanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije moguće drugačije ‍️ U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog turističkog toka. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također, treba spomenuti čistoću, super! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta stoje u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez ikakvih problema primio. Na stolu su bile oznake za kuću za odrasle i gumene bombone za dijete kao dobrodošlica. Zaista SVE je prisutno što treba biti u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filtera za kavu, grijača hrane za bebe, do kutije s igračkama za svaku dob i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepo i praktično uređenje čini boravak prekrasnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne insekte u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate takvo divno vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih turističkih masa. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također treba spomenuti čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u sjajnom omjeru. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno dobrodošli od gospodina Deckerta. Na stolu su bili s etiketom kuće za odrasle i gumeni medvjedići za dijete kao dobrodošlica. Zaista je SVE prisutno što pripada domaćinstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Može se koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača za bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjskih igara. Lijepa i praktična oprema čine boravak izvanrednim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprečavaju nametnike u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih masa posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Bili smo jako lijepo i jednostavno dočekani od gospodina Deckerta. Na stolu su bili etikete za odrasle i medvjedići od žele za dijete kao dobrodošlica. Zaista JE SVE što treba u kućanstvu (čak i za bebu/malu djecu) tu. Sve počevši od začina, filter vrećica, topline za dječju hranu, do kutije igara za svaku dob i igara za vanjštinu - sve možete koristiti. Lijepo i praktično uređenje čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprječavaju nametnike u kući, osim na okretnim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo ne može drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako je vrijeme tako lijepo kao što je bilo kod nas. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih posjetitelja. Sveukupno, to je bio uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, odlično! Hvala vam naše iznajmljivače i obitelji Deckert."

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je ljubazno i jednostavno primio. Na stolu je bila dobrodošlica za odrasle i bomboni za dijete s kućnom etiketom. Stvarno JE SVE dostupno, što pripada u kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Može se koristiti sve, počevši od začina, filter papira, grijača dječje hrane do kutije s igrama za svaku dob i vanjskih igara. Lijepo i praktično opremljenje čine boravak odličnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod okretnih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo ne može biti drugačije ‍️ U galeriji postaje poprilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velike mase posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Treba spomenuti i čistoću, super! Hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta stoje u sjajnom omjeru. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno dočekani od strane gospodina Deckerta. Na stolu su stajali dobrodošli znak za odrasle i gumene medvjediće za dijete. Zaista je SVE što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom) na raspolaganju. Može se koristiti sve, od začina i filtera za kavu, grijalice za dječju hranu do kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne insekte u kući, osim kod kipajućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako predivno vrijeme kao mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također vrijedno spomena je čistoća, odlično! Hvala puno iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Prilično smo lijepo i jednostavno dočekani od strane gospodina Deckerta. Dočekalo nas je s kućetiketom za odrasle i gumijastim bombonima za dijete na stolu. Zaista JE SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebu do igračaka za sve uzraste i igara za vani, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na okretnim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog turističkog vala. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno primljeni od strane g. Deckerta. Za dobrodošlicu su bile na stolu boce s etiketama za odrasle i bomboni za dijete. Zaista JE SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filtera za kavu, grijača za dječju hranu do kutije s igračkama za svaku dob, kao i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak odličnim iskustvom! Protumreža ispred (gotovo) svih prozora sprječava napasti u kući, osim kod prozora s okretnim krilom u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate takvo sjajno vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velike gužve turista. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, vrhunski! Srdačno se zahvaljujemo vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je jako lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su stajali kućni etiketa za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada (čak i s bebu/malom djecom) u kućanstvu. Od začina, filter vrećica, grijača za bebu do kutije s igrama za svaku dob i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju napasti u kući, osim kod okretnih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate ovako predivno vrijeme kao mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, to je bila uspješna odmor. Još je vrijedno spomena čistoća, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu je bila dobrodošlica za odrasle s oznakom kuće i gumene bombone za dijete. Stvarno je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malo dijete). Može se koristiti sve, počevši od začina preko filtera, zagrijavanja dječje hrane do kutije za igre za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čine boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprječavaju neugodnosti u kući, osim kod prozora koji se naginju u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Još treba spomenuti čistoću, super! Hvala vam našim iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u super odnosu. Dobro smo primljeni od gospodina Deckerta jako lijepo i jednostavno. Na dobrodošlici su stajale etikete kuće za odrasle i gumeni bomboni za dijete na stolu. Zaista je sve prisutno što pripada kućanstvu (čak i sa bebom / malim djetetom). Možete koristiti sve, počevši od začina i filtera za kavu, grijača za bebe pa do kutije za igre za svaku dob i vanjske igre. Lijepo i praktično opremanje čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju dosadne kukce u kući, osim na prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije. U galeriji postane prilično vruće, ali samo ako imate tako dobro vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikih zvučnih struja posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Osim toga, vrijedno napomenuti je čistoća, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvalitet su u super odnosu. Dočekao nas je gospodin Deckert vrlo lijepo i bez ikakvih problema. Na stolu su bili domaći etikete za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista je SVE dostupno što treba u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, od začina i filtara za kavu do grijača hrane za bebe i kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čine boravak sjajnim iskustvom! Mreže za insekte ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju napasti u kući, osim na prozorima za provjetravanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno drugačije ne može. Na galeriji može postati prilično toplo, ali samo ako imate tako dobro vrijeme kao što smo mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Također treba spomenuti čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Bili smo vrlo lijepo i jednostavno dočekani od strane gospodina Deckerta. Na stolu su nam dobrodošlice stajali proizvodi s oznakom kuće za odrasle i gumene medvjediće za dijete. Zaista je SVE dostupno što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan inventar čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju dosadne insekte u kući, osim kod prozora koji se mogu otvoriti u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema drugog načina. Na galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također je vrijedno spomenuti čistoću, izvrsno! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i jednostavno primio. Na dobrodošlici su bili kućni etiket za odrasle i gumene bombone za dijete na stolu. Uistinu je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Može se koristiti sve, od začina do filtera, grijača za bebe, do kutije s igrama za svaku dob, kao i igara na otvorenom. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Insektne mreže na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, s izuzetkom naginjućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema druge mogućnosti. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Valja napomenuti i čistoću, super! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u sjajnom odnosu. Gospodin Deckert nas je dočekao vrlo lijepo i jednostavno. Na stolu su bili namješteni kućni dekor za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno je SVE prisutno što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom / malim djetetom). Sveopremljenost začinima, filter vrećicama, grijačima za dječju hranu, kutijama s igrama za svaku dob i vanjskim igrama, sve se može koristiti. Lijepo i praktično opremljen boravak čini iskustvo izvrsnim! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne životinjice u kući, osim na prozorima na vrhu kupaonice i galeriji, ali tu jednostavno ne ide drugačije. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imaš takvo lijepo vrijeme kao i mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Još treba spomenuti čistoću, sjajno! Srdačan hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / vrijednost su u izvrsnom omjeru. Vrlo ljubazno i jednostavno nas je primio gospodin Deckert. Na dobrodošlici na stolu smo imali etiketu kuće za odrasle i gumene medvjediće za dijete. Doista JE SVE prisutno što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom / malim djetetom). Može se koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe, do kutije s igrama za svaku dob i igara na otvorenom. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca pomažu da napasaci ostanu vani iz kuće, osim kod otvarajućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ️ Galerija postaje prilično vruća, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, bio je uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, sjajna! Hvala puno iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / performanse su u odličnom omjeru. S vrlo ljubaznim i jednostavnim gospodinom Deckertom smo bili dobrodošli. Dobrodošlice su bile na stolu s kućnom naljepnicom za odrasle i gumenim medvjedićima za dijete. Zaista ima SVE što treba biti u kućanstvu (čak i s bebom / malom djecom). Možete koristiti sve, počevši od začina do filter vrećica, podgrijavanja dječje hrane pa do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju napasti u kući, osim pri otvaranju gornjih prozora u kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne možete drugačije. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate takvo sjajno vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još jedna napomena je čistoća, odlična! Srdačna hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez komplikacija primio. Na dobrodošlici su stajali kolačići za odrasle s oznakom kuće i gumeni medvjedići za dijete na stolu. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i za bebe/malu djecu). Počevši od začina preko filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutija s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (skoro) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije. U galeriji postaje prilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikih turističkih grupa. Sveukupno, ovo je bio uspješan odmor. Vrijedi spomenuti i čistoću, odlično! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Odličan odnos cijene i kvalitete Gospodin Deckert nas je ljubazno i bez komplikacija primio. Na stolu su nas dočekali darovi s oznakom kuće za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Zaista IMATE sve što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, od začina i filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije igračaka za svaku dob i igre na otvorenom. Lijep i praktičan namještaj čine boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadnjakoviće u kući, osim kod kukastih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema druge mogućnosti. Na galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike gužve posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bile dobrodošlice (etikete s imenom kuće za odrasle i gumene bombone za dijete). Zaista JE SVE prisutno što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Od začina, filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutije s igrama za svaku dob i igara na otvorenom, sve može se koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo ne može biti drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikog broja posjetitelja. Sve u svemu to je bio uspješan odmor. Vrijedi spomenuti i čistoću, super! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu je bio etiketiran kućni prihvat za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Zaista sve postoji, što vam je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, počevši od začina, filtera za kavu, grijača za dječju hranu, do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim kod prozora koji se otvaraju u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema drugog načina ‍️ Galerija se ipak prilično zagrijava, ali samo ako imate ovako divno vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velike gužve posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješna praznici. Također vrijedi spomenuti čistoću, super! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu smo imali dobrodošlicu za odrasle s etiketom kuće i gumenim bombonima za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Može se koristiti sve, od začina i filtera za kavu do podgrijavanja dječje hrane i kutije s igrama za sve uzraste, kao i vanjske igre. Lijepo i praktično opremanje čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim kod prozora za kipanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imaš tako lijepo vrijeme kao što smo imali mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / Performansa su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su stajale oznake kuće za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Zaista SVE je tu što vam treba u kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Od začina do filtera, grijača hrane za bebe, do kutije igara za svaku dob i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepi i praktični sadržaji čine boravak nevjerojatnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije ‍️ U galeriji postane prilično vruće, ali samo ako imate takvo lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također vrijedi spomenuti čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i nenametljivo dočekao. Na stolu su bili dočekani domaći proizvodi za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista sve što pripada u kućanstvo (čak i s bebom / malim djetetom) je tamo. Možete koristiti sve, počevši od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe, kutije za igre za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju dosadne nametnike u kući, osim na prozorima kupaonice na kant i galeriji, ali to se ne može drugačije ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad je takvo lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Također treba spomenuti čistoću, izvrsno! Hvala vlasnicima i Deckert obitelji.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na dobrodošlici, na stolu su bile plastične etikete za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno JE SVE dostupno što je potrebno za kućanstvo (čak i za bebu/malu djecu). Može se koristiti sve, od začina i papirnatih filtera do grijača za hranu za bebe i kutije s igrama za svaku dob, kao i igre na otvorenom. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju dosadne štetočine u kući, osim na prozorima koji se otvaraju u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. U galeriji je poprilično toplo, ali samo ako imate takvo divno vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, bila je uspješna odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, savršena! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i jednostavno primio. Za dobrodošlicu su na stolu bili etikete kuće za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Zaista JE SVE dostupno što pripada u kućanstvo (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina, filtera, grijača za dječju hranu do kutije s igračkama za svaku dob, kao i korištenje igara na otvorenom. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata pred (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod prozora za kipanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo je jednostavno drugačije. U galeriji se prilično zagrijava, ali samo ako imate tako sjajno vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također treba napomenuti čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Vrlo lijepo i jednostavno smo primljeni od gospodina Deckerta. Na stolu je bila dobrodošlica za odrasle i gumeni medvjedić za dijete. Stvarno sve postoji što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Od začina do filtrirajućih vrećica, grijača za dječju hranu do kutije igara za svaku dob, sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čine boravak iznimnim iskustvom! Mreže protiv insekata pridržavaju se svih prozora u kući, izuzev kipućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo drugačije ne ide. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još treba spomenuti čistoću, izvrsno! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i jednostavno primio. Za dobrodošlicu su na stolu bili smješteniveze za odrasle i medvjedići na žvakaću gumu za dijete. Doista je SVE prisutno što pripada domaćinstvu (čak i s bebom/malog djeteta). Možete koristiti sve, od začina i filter vrećica do grijača za bebu, kao i kutije za igre za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čine boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprečavaju dosadne kukce u kući, osim kod prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bila je uspješan odmor. Treba spomenuti i čistoću, izvrsno! Srdačno zahvaljujemo vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu Primio nas je gospodin Deckert jako lijepo i bez problema. Na dobrodošlici na stolu su bile etikete za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Zaista sve postoji što pripada kućanstvu (čak i sa bebom/malom djecom). Odnoseći se od začina, filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak prekrasnim doživljajem! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju nametnike u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. Na galeriji postaje poprilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikih gužvi. Sve u svemu bila je to uspješan odmor. Nije na odmet spomenuti i čistoću, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u sjajnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Za dobrodošlicu su na stolu bili kućni etiketa za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista je SVE što je potrebno za kućanstvo (čak i za bebe/malu djecu) dostupno. Možete koristiti sve, počevši od začina do filter vrećica, grijača za bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak odličnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju nametnike unutar kuće, osim kod povijenih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nije moguće drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješan odmor. Još treba spomenuti čistoću - super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / Performansa su u super omjeru. Lijepo smo i jednostavno dočekani od strane gospodina Deckerta. Na stolu je bila dobrodošlica za odrasle i gumeni medvjedići za dijete s kućnom oznakom. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s djetetom/malom djecom). Sve se može koristiti, od začina do filtriranih vrećica, zagrijavanje dječje hrane, kutija s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprečavaju napasti u kući, osim kod okretnih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji se može vrlo toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih posjetiteljskih tokova. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također treba spomenuti čistoću, sjajno! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / performanse su u sjajnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Za dobrodošlicu su na stolu bili naljepnice s imenom kuće za odrasle i medenjaci za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i za bebe / malu djecu). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije igara za sve uzraste, kao i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (skoro) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo se jednostavno ne može drugačije. Na galeriji postaje prilično vruće, ali samo ako imaš tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je čistoća, odlično! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je dočekao vrlo ljubazno i jednostavno. Na stolu su bili etiketirani proizvodi za odrasle i gumeni bomboni za dijete dobrodošlice. Stvarno ima SVE što vam treba za kućanstvo (čak i s bebe/djeteta). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe i kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprječavaju gnjavažu kućnih napasnika, osim kod gibalnih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije moguće drugačije. U galeriji se može poprilično zagrijati, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velike gužve posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješan odmor. Još treba napomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili etiketirani kolačići za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Zaista je SVE prisutno što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, počevši od začina, filtera, grijača za bebe do kutije igara za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijep i praktičan inventar čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata sprječavaju nametnike u kući (gotovo) na svim prozorima, osim na okretnim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo ne može drugačije ‍️ U galeriji može biti dosta toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog broja posjetitelja. Sveukupno, to je bio uspješan odmor. Vrijedno je spomenuti čistoću, super! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu su za dobrodošlicu bili naljepnica s imenom kuće za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača dječje hrane do kutije igara za svaku dob i vanjskih igara, sve možete koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim doživljajem! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tu jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako predivno vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike gužve posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, vrhunsko! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Pristojno i nekomplicirano nas je primio g. Deckert. Na stolu je bila dobrodošlica sa etiketom kuće za odrasle i medvjedićima za dijete. Doista su tu sve što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača za bebinu hranu do kutije igračaka za svaku dob te vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan sadržaj čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju nametnike u kući, osim kod prozora koji se mogu naginjati u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike gužve posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Još vrijedno spomena je čistoća, odlična! Srdačno zahvaljujemo vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Dočekali su nas etikete na stolu za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Zaista je SVE prisutno što treba za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Može se koristiti sve, počevši od začina, filtera, grijača hrane za bebe do kutije igara za svaku dob, kao i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasne insekte u kući, osim na otvarajućim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ️ U galeriji postaje prilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih struja posjetitelja. Sveukupno, to je bio uspješan odmor. Još treba spomenuti čistoću, izvrsno! Iskrena zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Prijateljski i jednostavno smo primljeni od strane gosp. Deckerta. Na stolu je bila dobrodošlica sa kućnom oznakom za odrasle i gumene mede za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i sa bebom/malom djecom). Počevši od začina preko filter vrećica, grijača za dječju hranu do kutije sa igrama za svaku dob i svakih igara na otvorenom, sve može se koristiti. Lijepa i praktična oprema čine boravak sjajnim iskustvom! Komarnici pred (gotovo) svim prozorima sprečavaju nametnike u kući, osim kod prozora za otvaranje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo drugačije ne ide ‍️ U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih posjetitelja. Sve u svemu, bio je uspješan odmor. Vrijedno spomena je još i čistoća, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i nekomplicirano primio. Dobrodošlica je bila na stolu, s etiketama za odrasle i gumbovima za dijete. Zaista je SVE što je potrebno za domaćinstvo (čak i s bebom/malom djecom) prisutno. Može se koristiti sve, od začina, filtera za kavu, grijača hrane za bebe, do kutije s igračkama za sve dobi i vanjskih igara. Lijepa i praktična oprema čini boravak iznimnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadu u kući, osim kod okretnih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo se ne može drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali to samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog mnoštva posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedi spomenuti i čistoću, izvanredno! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Timea sehmsdorf

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Kuća je vrlo praktično i lijepo podijeljena i uređena. Ništa ne nedostaje, vrlo udobni kreveti, mnogi sitni detalji poput kave, šećera i sl. dostupni su kao i igre i knjige za hladne dane. Namještaj je vrlo uredan i nov. Sve je vrhunski.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru, Domaćin gospodin Deckert nas je lijepo i nekomplikovano dočekao. Na stolu su bile etikete za odrasle i gumene bombone za dijete kao dobrodošlica. Zaista je sve što pripada u kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom) dostupno. Počevši od začina i filtera za kavu do grijača za dječju hranu i kutije za igru za svaku dob, može se koristiti sve. Lijepa i praktična oprema čini boravak nevjerojatnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju dosadne insekte u kući, osim na okretnim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji može postati prilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, odlično! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na dobrodošlici su bile oznake za odrasle i gumene bombone za dijete na stolu. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe pa do kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak iznimnim iskustvom! Mrežice protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod prozora koji se nagnu u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍ ️ U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imaš tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješna odmor. Treba spomenuti i čistoću, odlično! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Matthias Fincke

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepo uređena i vrlo kvalitetna. Posebno za nas s malom djecom, mnoge stvari su bile dostupne koje smo propustili u drugim smještajima. U neposrednoj blizini nema puno toga za raditi s malom djecom - ali autom se brzo stiže do Karla ili drugih aktivnosti.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u odličnom omjeru. Gospodin Deckert je bio jako ljubazan i nepretenciozan do nas. Na stolu su nas dočekali čaša i šarenih bombona za dijete. Zaista sve što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebama / malom djecom) je tu. Može se koristiti sve, od začina do filtera, grijača za dječju hranu, kutija s igračkama za svaku dob, pa čak i vanjske igre. Lijep i funkcionalan namještaj čini boravak ugodnim iskustvom! Mreže za komarce na svim prozorima sprečavaju napasti u kući, osim na kliznim prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije moguće drugačije ‍️ U galeriji može biti prilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također vrijedi spomenuti čistoću, izvrsno! Hvala ljubaznim iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Bili smo vrlo lijepo i nekomplikovano primljeni od gospodina Deckerta. Za dobrodošlicu su bili na stolu s etiketom kuća za odrasle i gumenim bombonima za dijete. Stvarno SVE je prisutno što pripada domaćinstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Možete koristiti sve od začina, filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutije igara za svaku dob i vanjske igre. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napade na kuću, osim na prozorima sa zakrivljenjem u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo to jednostavno ne može biti drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate takvo lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih posjetitelja. Sve u svemu, bila je uspješna odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, super! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena / Performansa su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili domaći etiketirani napici za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Možete koristiti začine, filter vrećice, grijač za bebe, kutiju s igrama za svaku dob i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprečavaju napasti u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. Na galeriji postaje prilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Prilično srdačno i nekomplikovano nas je dočekao gospodin Deckert. Na dobrodošlici je na stolu bila boca sa oznakom kuće za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista sve postoji što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina do filter-vrećica, grijača hrane za bebe pa do kutije s igrama za svaku dob, kao i mogućnosti za vanjske igre - sve se može koristiti. Lijepo i praktično opremljen boravak čini ga izvrsnim iskustvom! Mukice na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na prozorima s klapnjačama u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji bude prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također vrijedi spomenuti čistoću, super! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Nick Fischer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Prikaži njemački

Kuća za odmor je bila vrlo lijepa i potpuno opremljena. Lokacija je mirna i idilična. Bilo je nekoliko sigurnosnih vrata za djecu. Kuća je bila vrlo čista. Kuhinja je bila vrlo dobro opremljena. Mreže protiv komaraca su bile prisutne. Sjedeća mjesta unutar i izvan kuće su bila dovoljna i u dobrom stanju. Sanitarni uređaji su bili čisti, funkcionalni i lako se koristili. Odgovorni upravitelj kuće je bio dobro dostupan telefonom, točan i ljubazan. Dodatne rezervacije (posteljina i ručnik paket) su bile ispunjene i provedene. Detalji o boravišnoj pristojbi su bili raspravljeni telefonom prije putovanja. Ova kuća za odmor definitivno se preporučuje za do 6 osoba i vrijedi svoj novac.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u super odnosu. Bili smo vrlo ljubazno i jednostavno primljeni od gospodina Deckerta. Za dobrodošlicu su stajali stol s kućnim etiketama za odrasle i gumenim bombonima za dijete. Stvarno SVE je dostupno što pripada kućanstvu (čak i sa bebom / malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filtera za kavu, grijača za bebe do kutije igara za svaku dob i vanjskih igara. Lijep i praktičan uređaj čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprečavaju mučenje kukaca u kući, osim na prozorima za otvaranje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih gužvi ljudi. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Hvala puno iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena / performansa su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu su nam dočekali natpisi na kući za odrasle i medvjedići za dijete. Zaista je SVE dostupno što treba u kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Sve može koristiti, počevši od začina do filter vrećica, grijača za bebe i kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjskih igara. Lijepo i praktično uređenje boravak čini sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog broja posjetitelja. Sve u svemu bio je uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili trijaci s oznakom kuće za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Doista je SVE prisutno što treba za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, papirnatih filtera, grijača hrane za bebe, do kutije s igrama za svaku dob i vanjskih igara - sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod kipajućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije moguće drukčije ‍️ U galeriji se prilično zagrije, ali samo ako imate tako predivno vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikih posjetiteljskih tokova. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, odlično! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u super omjeru. Naš je gospodin Deckert vrlo lijepo i bez komplikacija primio. Za dobrodošlicu stajali su na stolu etikete s imenima za odrasle i žele bombone za dijete. Stvarno je SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina do filter papira, grijača za bebu do kutije s igračkama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (skoro svih) prozora sprječavaju dosađujuće insekte u kući, osim kod prozora za kipanje u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate takvo lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike struje posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno je spomenuti čistoću, super! Srdačno hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u super odnosu Primili nas je gospodin Deckert vrlo ljubazno i jednostavno. Na dobrodošlici smo imali etiketu kuće za odrasle i gumene medvjede za dijete na stolu. Stvarno SVE što je potrebno za kućanstvo (čak i s bebom / malim djetetom) je tu. Možete koristiti začine, filter papir, grijač za hranu za bebe, kutiju igara za svaku dob, kao i igre na otvorenom. Lijep i praktičan namještaj čine boravak zaista sjajnim iskustvom! Zaštite od insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju nametnike u kući, osim kod kipajućih prozora u kupaonici i galeriji, ali tamo se ne može drugačije ‍️ U galeriji je prilično toplo, ali samo kada imate ovakvo lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, izvan velike mase posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je ljubazno i bez komplikacija primio. Za dobrodošlicu na stolu su nam bile narcise za odrasle i gumene medvjediće za dijete. Zaista SVE što trebate za kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom) se nalazi tu. Na raspolaganju su začini, filteri za kavu, grijač hrane za bebe, kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre. Lijepo i praktično uređenje čini boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na prozorima koji se otvaraju na kip u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema drugog načina. Na galeriji je prilično toplo, ali samo kada je tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također treba napomenuti čistoću, super! Puno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i bez komplikacija dočekao. Za dobrodošlicu su na stolu bili postavljeni kućni etiketi za odrasle i medvjedići gumenjaci za dijete. Stvarno postoji SVE što treba biti u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filtarskih vrećica, grijača za bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na prozorima s nagibom u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tu jednostavno ne ide drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, super! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta imaju izvrsan omjer. Bili smo jako lijepo i jednostavno dočekani od strane gospodina Deckerta. Za dobrodošlicu, bili su postavljeni kućni brend za odrasle i gumeni bomboni za dijete na stolu. Zapravo, SVE je dostupno što se tiče kućanstva (čak i s bebom/malom djecom). Od začina, filter vrećica, grijača za bebe do kutije s igrama za svaku dob i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijepo i praktično opremljenje čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju insekte u kući, osim na prozorima koji se otvaraju prema gore u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imaš tako prekrasno vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike gužve. Sve u svemu, bilo je to uspješno putovanje. Također je vrijedno spomena čistoća, izvrsno! Srdačno hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odnos cijene i kvalitete je izvrstan. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Za dobrodošlicu smo imali privatno etiketu za odrasle i gumenjake za dijete na stolu. Stvarno ima SVE što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Možete koristiti sve, počevši od začina, filtera, grijača hrane za bebe do kutije s igrama za sva dobna razdoblja i vanjske igre. Lijepo i praktično uređenje čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprečavaju dosadne insekte u kući, osim na prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo ne ide drugačije ‍️ U galeriji bude prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, izvrsna! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena / kvaliteta su u izvrsnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Za dobrodošlicu, stajali su stol na kućanskoj etiketi za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Zaista IMAMO SVE što je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Počevši od začina, filter vrećica, otopljiva posuda za bebe do kutije s igrama za svaku dob, kao i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čine boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasne insekte u kući, osim kod donjih prozora i galerije, ali tamo jednostavno nije drugačije. U galeriji može postati prilično vruće, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velike gužve posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, izvrsna! Srdačno hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili etikete za odrasle i gumene bombone za dijete. Zaista je SVE dostupno što treba u domaćinstvu (čak i za bebu/malo dijete). Možete koristiti začine, filtere, grijač za dječju hranu, kutiju igara za sve dobi i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Sprečavajući insekte (skoro) na svim prozorima, osim kod prozora s kip funkcijom u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije ‍️ U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće je također povoljna, udaljena od velikih gužvi turista. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, odlično! Srdačna zahvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez komplikacija primio. Na stolu su nas dočekali s etiketom za odrasle i žele bombone za dijete. Zaista je SVE dostupno što treba biti u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Može se koristiti sve, od začina do filtera za kavu, grijača hrane za bebe pa do kutije s igrama za svaku dob i vanjskih igara. Lijepa i praktična oprema čini boravak vrlo ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (skoro) svim prozorima sprečavaju napasti u kući, osim kod prozora u kupaonici na gornjem katu i galerije, ali tamo jednostavno nije drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike gužve posjetitelja. Sve u svemu, ovo je bio uspješan odmor. Vrijedno spomena je i čistoća, odlično! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez problema dočekao. Na stolu su stajale etikete kuće za odrasle i gumeni medvjedići za dijete kao dobrodošlica. Doista, SVE je tu što pripada u kućanstvo (čak i s beba/malom djecom). Počevši od začina preko filter vrećica, zagrijavanja hrane za bebe do kutije igara za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijepa i praktična oprema čine boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod prozora koji se otvaraju nagibno u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nema alternativa. U galeriji postaje poprilično toplo, ali samo ako imate takvo predivno vrijeme kao što smo mi imali. Također, položaj kuće je povoljan, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bili su to uspješni odmor. Vrijedno spomena je još čistoća, odlično! Srdačno zahvaljujemo vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena i kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su stajale dobrodošlice za odrasle i slatkiši za dijete s kućnom oznakom. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača za bebe, kutije za igru ​​za svaku dob i igre na otvorenom. Lijepa i praktična oprema čine boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata pred (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim kod kliznih prozora u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije. Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako prekrasno vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih turističkih skupina. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Još vrijedno spomena čistoća, sjajno! Hvala mnogo vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena / Performansa su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez ikakvih komplikacija dočekao. Na stolu su bili etikete za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Sve je zaista TU, što je potrebno za domaćinstvo (čak i s bebom / malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača za dječju hranu, kutije za igru za sve uzraste i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak zaista sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih turističkih struja. Sve u svemu, bila je to uspješan odmor. Još je vrijedno spomenuti čistoću, super! Srdačna hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i jednostavno primio. Na dobrodošlici smo imali etiketu kuće za odrasle i gumene mede za dijete na stolu. Doista je SVE prisutno što pripada u jednom kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter papira, grijača za hranu za bebe do kutije igara za svaku dob i vanjske igre, sve se može koristiti. Lijep i praktičan pribor čini boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim na kip prozorima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo ne ide drugačije ‍️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog posjećivanja. Sveukupno, to je bio uspješan odmor. Vrijedi spomenuti i čistoću, izvrsno! Srdačne zahvale vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u sjajnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili uzorci za velike i gumeni medvjedići za dijete kao dobrodošlica. Stvarno je SVE prisutno što treba u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Može se koristiti sve, od začina, filter vrećica, grijalice za dječju hranu do kutije sa igrama za sve uzraste i vanjske igre. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne nametnike u kući, osim kod kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne može drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imaš tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu, bila je uspješan odmor. Također treba spomenuti čistoću, sjajno! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta je u odličnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na dobrodošlici su bili stolovi s oznakom kuće za odrasle i gumenim bombonima za dijete. Zaista je SVE pripremljeno što treba u kućanstvu (čak i s bebom / djetetom). Možete koristiti začine, filter vrećice, grijače za bebe, kutiju igara za svaku dob, kao i igre na otvorenom. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata pokrivaju sve (gotovo) prozore i sprječavaju nametnike u kući, osim kod prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nema drugog načina ‍️ U galeriji može postati prilično toplo, ali samo ako je tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikih turističkih gužvi. Sveukupno, bio je uspješan odmor. Također je vrijedno spomena čistoća, odlična! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili domaći proizvodi za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno JE SVE prisutno što treba kućanstvu (čak i s djetetom / malom djecom) - začini, filter vrećice, grijači za hranu za bebe, kutija igara za svaku dob, kao i vanjske igre - sve se može koristiti. Lijep i praktičan pribor čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže za insekte na (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod otvornih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno nije drugačije. U galeriji je prilično toplo, ali samo ako imate tako dobro vrijeme kao mi. Položaj kuće također je pogodan, daleko od velikog toka posjetitelja. Ukratko, bio je to uspješan odmor. Treba spomenuti čistoću, super! Srdačno zahvaljujemo iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su bili oznaka kuće za odrasle i gumeni bomboni za dijete za pozdrav. Zaista je sve što pripada kućanstvu (čak i s bebom / malim djetetom) dostupno. Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, baby grijača hrane do kutije igara za svaku dob, kao i vanjskih igara. Lijep i praktičan uređaj čini boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprečavaju napasti u kući, osim kod prozora koja se otvaraju na vrhu u kupaonici i galeriji, ali tamo to ne ide drugačije. U galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako dobro vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog vala turista. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još vrijedi spomenuti čistoću, sjajno! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez komplikacija primio. Na stolu su bili primjereni suveniri i gumeni medvjedići za djecu. Stvarno sve postoji što trebate u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Od začina do filter vrećica, zagrijivača hrane za bebe do kutije s igrama za sve uzraste, kao i igre za vanjske prostore, možete koristiti sve. Lijepo i praktično namještenje čine boravak nezaboravnim! Mreže protiv kukaca pred (gotovo) svim prozorima sprječavaju utjecanje nametnika, osim kod nagiba prozora u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali tamo je jednostavno drugačije. Na galeriji je prilično toplo, ali samo kada imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih turističkih gužvi. Sve u svemu bio je to uspješan odmor. Još vrijedi spomenuti čistoću, sjajno! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena i kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu je bio kućni brend za odrasle i medvjedići za dijete. Sve je stvarno prisutno što treba za kućanstvo (čak i s bebom / malom djecom). Sve se može koristiti, od začina, filter vrećica, grijača za dječju hranu, kutije s igračkama za sve dobnike do igara na otvorenom. Lijep i praktičan namještaj čine boravak užitkom! Mreže protiv kukaca pred (gotovo) svim prozorima sprječavaju napasti u kući, osim kod kipajućih prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali ovdje jednostavno ne ide drugačije. U galeriji može postati prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Lokacija kuće je također nepovoljna, daleko od velikih gomila turista. Sve u svemu, bio je uspješan odmor. Također treba spomenuti čistoću, super! Hvala puno vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez komplikacija primio. Na stolu su stajale etikete za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno je SVE prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Svega ima, počevši od začina, filter vrećica, grijača za bebe do kutije igara za svaku dob i vanjskih igara. Lijepa i praktična oprema čini boravak nezaboravnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju nametnike u kući, osim na otvorenom prozoru u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo se jednostavno ne može učiniti drugačije ‍️ Na galeriji je poprilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikih turističkih područja. U konačnici, to je bio uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, odlično! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je vrlo lijepo i jednostavno primio. Na stolu su bili naljepnice za kuću za odrasle i gumeni medvjedići za dijete. Stvarno ima sve što kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom) treba. Počevši od začina do filter vrećica, električnog grijača za hranu za bebe do kutije igara za sve uzraste, kao i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže od insekata na (gotovo) svim prozorima sprečavaju napasti u kući, osim kod prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo nije drugačije ‍️ Na galeriji postaje prilično toplo, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao što smo imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike gužve. Sve u svemu bilo je to uspješno putovanje. Još vrijedi spomenuti i čistoću, izvrsno! Srdačno hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno primio. Na stolu je bila kućna oznaka za odrasle i gumeni bomboni za dijete dobrodošlice. Stvarno je SVE dostupno što pripada u kućanstvo (čak i s bebom/malom djecom). Sve, od začina do filter vrećica, grijača za bebe, do kutije igara za sve uzraste i vanjske igre se mogu koristiti. Lijepi i praktični uređaji čine boravak ugodnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima sprječavaju nametnike u kući, osim kada su prozori na kantama u gornjoj kupaonici i galeriji, tada nema drugog izbora ‍️ U galeriji može biti prilično toplo, ali to je samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikih gužvi posjetitelja. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još treba spomenuti čistoću, super! Hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena i kvaliteta su u super odnosu. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu su za dobrodošlicu bila vina s kućnom etiketom za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno je SVE prisutno što pripada u kućanstvo (čak i sa bebama/malom djecom). Od začina, filter vrećica, grijača za dječju hranu, kutije za igre za svaku dob i vanjskih igara, sve se može koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak izvrstan doživljaj! Mreže protiv insekata pred (gotovo) svim prozorima sprječavaju mučitelje kuće, s iznimkom kip prozora u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno drugačije ne ide. Na galeriji postane prilično toplo, ali samo ako je tako lijepo vrijeme kao što smo mi imali. Položaj kuće je također povoljan, daleko od velikog toka posjetitelja. Sve u svemu, bila je to uspješan odmor. Još je vrijedno spomenuti čistoću, super! Srdačno hvala najmoprimcima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez problema dočekao. Na stolu su stajali domaći proizvodi za odrasle i gumene bombone za dijete. Stvarno sve je prisutno što pripada kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Mogu se koristiti začini, filteri, grijači za hranu za bebe, sandučići za igre za svaku dob i igre na otvorenom. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata na (gotovo) svim prozorima odbijaju nametnike u kući, osim na prozorima s kipom u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije U galeriji se može postati prilično vruće, ali samo ako imate tako sjajno vrijeme kao mi. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velikog broja posjetitelja. Sve u svemu, bilo je to uspješno putovanje. Također vrijedi spomenuti čistoću, sjajno! Srdačno zahvaljujemo vlasnicima i Deckertovoj obitelji.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u sjajnom omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i bez komplikacija primio. Na stolu su bili etikete za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Sve je stvarno dostupno što vam je potrebno u kućanstvu (čak i s bebom/dojene te DJETETOM). Počevši od začina i filtera, bebine podgrijivača do kutije s igrama za sve dobi, kao i vanjske igre, sve možete koristiti. Lijep i praktičan namještaj čini boravak izvrsnim iskustvom! Sjenila protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju dosadne insekte u kući, osim pri otvorenim prozorima na gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije Na galeriji postaje prilično vruće, ali samo ako imate tako lijepo vrijeme kao mi. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velikog priljeva posjetitelja. Ukratko, to je bila uspješna odmora. Također treba spomenuti čistoću, izvrsno! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i jednostavno dočekao. Na stolu je bio kućni dres za odrasle i gumeni bomboni za dijete dobrodošlice. Zaista je SVE prisutno što pripada kućanstvu (također s beba/malom djecom). Počevši od začina kroz filtar, do podgrijavatelja za hranu, igračke za sve dobné skupine i outdoor igre, sve se može koristiti. Lijepo i praktično opremljeni učinili su boravak zaista sjajnim iskustvom! Mreže protiv insekata pred (skoro) svim prozorima sprječavaju nasrtaj nametnika u kući, osim kod klap-roletna u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tu jednostavno nema druge mogućnosti. Na galeriji postaje poprilično toplo, ali samo ako imate tako divno vrijeme kao što smo ga mi imali. Položaj kuće također je povoljan, daleko od velike mase posjetitelja. Sve u svemu, bilo je to sjajno odmor. Vrijedno spomena je čistoca, odlicna! Srdačno hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Cijena/kvaliteta su u super omjeru. Gospodin Deckert nas je lijepo i nekomplicirano primio. Za dobrodošlicu su na stolu bili natpisani predmeti za odrasle i gumeni bomboni za dijete. Zaista sve postoji što treba u kućanstvu (čak i s bebom/malom djecom). Počevši od začina, filter vrećica, grijača za bebe, igračaka za sve uzraste do vanjskih igara može se koristiti sve. Lijepa i praktična oprema čini boravak sjajnim iskustvom! Mreže protiv kukaca na (gotovo) svim prozorima sprječavaju dosadne insekte u kući, osim na kipovima u gornjoj kupaonici i galeriji, ali tamo jednostavno ne ide drugačije .️ U galeriji postaje prilično toplo, ali samo kada je tako lijepo vrijeme kao što smo imali. Lokacija kuće također je povoljna, daleko od velike gužve. Sve u svemu, to je bio uspješan odmor. Još jedna napomena je čistoća, odlična! Hvala vlasnicima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Timea sehmsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna kuća, namještena s ljubavlju. Tu je sve što vam srce poželi, čisto, uredno, jako dobro opremljeno i puno prostora. Preliminarne informacije također su prenesene na super prijateljski način. Sve savršeno.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Matthias Fincke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa i vrlo vrijedna. Pogotovo za nas s malom djecom bilo je puno stvari koje su nam nedostajale u drugim smještajima u prošlosti.U neposrednoj blizini nema toliko posla s malom djecom - ali autom možete brzo doći do Karla ili drugih aktivnosti.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Timea sehmsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća je vrlo praktična i lijepa u isto vrijeme pregrađena i namještena. Ništa ne nedostaje, vrlo udobni kreveti, mnoge sitnice poput kave, šećera i co su dostupne, kao i igre i knjige za hladne dane. Namještaj je vrlo uredan i nov. Sve savršeno.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mreže protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.

Sabine Hegewald

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Velika vrijednost za novac. Gospodin Deckert nas je primio vrlo lijepo i jednostavno. Kao pozdrav na stolu je bila etiketa kuće za odrasle i gumeni medvjedići za djecu. Postoji stvarno SVE što spada u kućanstvo (čak i s bebom/malim djetetom). Možete koristiti sve, od začina do filter vrećica, grijača hrane za bebe do kutija za igračke za sve uzraste i igara na otvorenom. Lijepi i praktični sadržaji čine vaš boravak izvrsnim iskustvom! Mrežice protiv insekata ispred (gotovo) svih prozora sprječavaju nametnike u kući, osim prozora na nagib u gornjoj kupaonici i na galeriji, ali nema drugog načina ‍️ Na galeriji je prilično toplo, ali samo kad vrijeme je super kao i mi. Lokacija kuće je također povoljna, daleko od velikog protoka posjetitelja. Sve u svemu, bio je to uspješan odmor. Vrijedi spomenuti čistoću, super! Veliko hvala iznajmljivačima i obitelji Deckert.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 304237

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/304237.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Mursewiek» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 183 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina