Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Manderscheid

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sebastian Jester

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Wil Van Putten

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Arjan Harte

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bianca Overtoom

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Tessy van den Berg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

JP Barentsen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Rezervacija u Belvilli nije stigla vlasniku apartmana, ali on se potrudio da sve riješi za nas. Vrlo prostran stan s dvije spavaće sobe u kojima ima po dva kreveta. Dobra kupaonica s WC-om, veliki, ugodan dnevni boravak s TV-om i rasvjetom. Velika kuhinja sa svom potrebnom opremom i posuđem: hladnjak, pećnica, aparati za kavu (uključujući Senseo), čajnik, puno pribora za jelo, tanjura, lonaca itd. Položaj apartmana na kraju slijepe ulice, s mnogo parkirališnih mjesta i sigurnim okruženjem. Ispravci: staviti neka pića (pivo i bezalkoholna) u hladnjak i zatražiti od gostiju da to plate nakon korištenja. Također, uvijek je dobro imati nekoliko Senseo kapsula za kavu po dolasku. Spavaća soba uz hodnik: zavjese bi bile korisne radi privatnosti. TV: spojiti na internet kako bi se mogli koristiti Youtube i Netflix. Inače, sve je odlično!

C.A.M. van Eekelen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak je bio dobar. Smještaj je bio divno hladan tokom vrućeg vremena. Lijepa terasa. Niska ulazna vrata u spavaću sobu. Buka pri hodanju u gornjem apartmanu. Okolina je fantastična.

Michel Wilbrink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepo uređen i prostran apartman na prizemlju. Blizu centra Manderscheida i dobra polazna točka za šetnje i biciklističke izlete. Posjetili smo različite Maare u okolici, posjetili gejzir u Wallenbornu i napravili izlete do Mozela. Divan opušteni odmor.

Frans Verbeek

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Došli smo sat vremena ranije nego što je dogovoreno, ali to nije bio problem. Gospodin vlasnik nas je ljubazno dočekao i proveo nas kroz smještaj. Smještaj je bio dobro opremljen i prostran, druga spavaća soba još nije bila potpuno završena, nedostajala je, na primjer, zavjesa, ali smo to riješili velikim ručnikom. Područje oko Manderscheida i Visoke Eifel naravno je prekrasno, kao nedostatak bilo je previše vrućeg vremena, tada je u najtoplijem dijelu dana teško poduzeti nešto naporan, ali s druge strane, prekrasan vanjski bazen bio je udaljen 325 metara (pješice) od našeg smještaja, to je stvarno veliki plus. Još jedno iznenađenje prema rezervaciji bilo je da nije bilo Wi-Fi-ja. Ali on je ipak bio prisutan, možda je korisno to promijeniti na web stranici.

J.W.E. Gielens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor bila je prostrana i opremljena svim pogodnostima, perilicom posuđa, 3 vrste kavomata (filter kava, nespresso i kavne kapsule). Također je bilo WiFi-ja, ali nije uvijek radilo za dva uređaja. Imali smo lijepo vrijeme i puno smo hodali u prekrasnoj prirodi.

A.J.A. Post

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak/prijem: Vrlo prijateljski i odlično. Predivna okolina. Kućica se pokazala nije potpuno prizemna, za glavnu spavaću sobu morate sići četiri stepenice. To nigdje nije navedeno. Problem ako ne možete hodati stepenicama.

Michel Wilbrink

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasan dobro namješten i prostran stan u prizemlju. Blizina centra Manderscheida i dobra baza za šetnje i vožnju biciklom. Bili smo u raznim Maarsima u okolici, posjetili gejzir u Wallenbornu i išli na izlete do Mosellea.

Prekrasan opuštajući odmor.

P. Bergsma

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli vozeći supruga i ja smo se pogledali i rekli gdje ćemo dovraga završiti. Djelovao je neuredno i neuredno. Kako čovjek može pogriješiti, pri ulasku na parking dočekao nas je izuzetno ljubazan brbljivi gazdarica. I unutar prizemlja smo bili ugodno iznenađeni prostorom i dizajnom, velikim 50 TV-om s internetom i WiFi-em. Dobro opremljena kuhinja i prostrane spavaće sobe s dosta ormara. I naravno ono najvažnije super čisto i uredno. Prema mojoj ženi, to je djelomično prošlo vrijeme. Ali inače sjajno i jako smo dobro uživali ovih pet dana, s vožnjama iz Viandea u Luksemburgu, gledali Maren i posjetili Cochem. Ukratko, dovoljno za vidjeti. Cijena / kvaliteta je vrlo dobra, a fotografije na stranici BellaVilla nisu pretjerane i gotovo odražavaju stvarnost u skladu sa stvarnošću. Topla preporuka za ljude koji vole mir. I o da, pokazalo se da su gazde pravi naturščici, pa je vrt na prvi pogled izgledao neuredno,

J.W.E. Gielens

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

kuća za odmor bila je prostrana i potpuno opremljena, perilica posuđa, 3 vrste aparata za kavu (filter kava, nespresso i kava u kapsulama) Postojao je i wifi, samo za dva uređaja nije uvijek radio.

Imali smo lijepo vrijeme i mnogo šetnji u prekrasnoj prirodi.

Frans Verbeek

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo sat vremena ranije od dogovorenog vremena, ali to nije bio problem. Ljubazno ih je primio vlasnik kuće i proveo ih okolo.

Smještaj je bio dobro namješten i prostran, 2. spavaća soba još nije bila potpuno spremna, na primjer, nedostajalo joj je zamračivanje prozora, što se riješilo velikim ručnikom.

Okolica Manderscheida i visokog Eifela je naravno prekrasna, nedostatak je bio što je vrijeme bilo prevruće, tada je teško raditi nešto naporno po vrućini dana, ali s druge strane, prekrasan vanjski bazen je bio 325 metara (pješačka udaljenost) od našeg smještaja, to je prekrasan plus.

Još jedno iznenađenje prema rezervaciji nije bilo wifi. Ali ovaj je BIO prisutan, moglo bi biti korisno promijeniti to na web mjestu.

Mijsje Versprille

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo nas je dočekao vlasnik, koji nas je već vidio kako dolazimo. Kućica je prostrana, 2 prekrasne spavaće sobe, ormar za odlaganje odjeće, uredna kuhinja i kupaonica. Djeca su bila zadovoljna Wifijem. Bilo je lijepo moći prošetati do pekare, restorana, parka i vanjskog bazena. Proveli smo sjajan tjedan u kućici i uživali smo u prekrasnom okruženju.

A.J.A. Post

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Dolazak/prijem: Prijateljski i fini.

Prekrasan okoliš.

Ispostavilo se da kuća nije u potpunosti u prizemlju, za glavnu spavaću sobu morate se spustiti četiri stepenice. To se nigdje ne spominje. Problem ako se ne možete popeti stepenicama.

C.A.M. van Eekelen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

dolazak je bio dobar.

Smještaj prekrasno hladan tijekom vrućeg vremena. Lijepa terasa. Niski prolaz do spavaće sobe. Zagađenje bukom pri hodu u gornjem stanu.

Okruženje je fantastično.

JP Barentsen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Belvillina rezervacija nije stigla do iznajmljivača, ali on je učinio sve što je mogao da to sredi za nas. Vrlo veliki stan sa dvije spavaće sobe u kojem su po dvije spavaće sobe. Dobra kupaonica s WC-om, veliki, udoban dnevni boravak s TV-om i atmosferskom rasvjetom. Velika kuhinja sa svom opremom i posuđem koje vam može zatrebati: hladnjak, pećnica, aparati za kavu (uključujući Senseo), kuhalo za čaj, mnogo pribora za jelo, tanjuri, tave, itd.

Lokacija stana na kraju slijepe ulice, dakle s puno parkinga i sigurnim okruženjem.

Bodovi za poboljšanje: stavite neka pića (pivo i bezalkoholna pića) u hladnjak i pitajte kupce žele li platiti nakon upotrebe. Također je dobro koristiti nekoliko senzorskih podloga po dolasku.

Spavaća soba u hodniku: zavjese bi bile zgodne za malo privatnosti.

TV: spojite ga na internet, tako da možete koristiti Youtube i Netflix.

Sve ostalo je super!

Frans Verbeek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo sat vremena ranije od dogovorenog vremena, ali to nije bio problem. Ljubazno ih je primio vlasnik kuće i proveo ih okolo.

Smještaj je bio dobro namješten i prostran, 2. spavaća soba još nije bila potpuno spremna, na primjer, nedostajalo joj je zamračivanje prozora, što se riješilo velikim ručnikom.

Okolica Manderscheida i visokog Eifela je naravno prekrasna, nedostatak je bio što je vrijeme bilo prevruće, tada je teško raditi nešto naporno po vrućini dana, ali s druge strane, prekrasan vanjski bazen je bio 325 metara (pješačka udaljenost) od našeg smještaja, to je prekrasan plus.

Još jedno iznenađenje prema rezervaciji nije bilo wifi. Ali ovaj je BIO prisutan, moglo bi biti korisno promijeniti to na web mjestu.

Michel Wilbrink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasan dobro namješten i prostran stan u prizemlju. Blizina centra Manderscheida i dobra baza za šetnje i vožnju biciklom. Bili smo u raznim Maarsima u okolici, posjetili gejzir u Wallenbornu i išli na izlete do Mosellea.

Prekrasan opuštajući odmor.

Mijsje Versprille

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo toplo nas je dočekao vlasnik, koji nas je već vidio kako dolazimo. Kućica je prostrana, 2 prekrasne spavaće sobe, ormar za odlaganje odjeće, uredna kuhinja i kupaonica. Djeca su bila zadovoljna Wifijem. Bilo je lijepo moći prošetati do pekare, restorana, parka i vanjskog bazena. Proveli smo sjajan tjedan u kućici i uživali smo u prekrasnom okruženju.

P. Bergsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kad smo stigli vozeći supruga i ja smo se pogledali i rekli gdje ćemo dovraga završiti. Djelovao je neuredno i neuredno. Kako čovjek može pogriješiti, pri ulasku na parking dočekao nas je izuzetno ljubazan brbljivi gazdarica. A unutar prizemlja smo bili ugodno iznenađeni prostorom i dizajnom, velikim 50 TV-om s internetom i WiFi-em. Dobro opremljena kuhinja i prostrane spavaće sobe s dosta ormara. I naravno ono najvažnije super čisto i uredno. Prema mojoj ženi, to je djelomično prošlo vrijeme. Ali inače sjajno i jako smo dobro uživali ovih pet dana, s vožnjama iz Viandea u Luksemburgu, gledali Maren i posjetili Cochem. Ukratko, dovoljno za vidjeti. Cijena / kvaliteta je vrlo dobra, a fotografije na stranici BellaVilla nisu pretjerane i gotovo odražavaju stvarnost u skladu sa stvarnošću. Topla preporuka za ljude koji vole mir. I o da, pokazalo se da su gazde pravi prirodni ljudi, pa je vrt na prvi pogled izgledao neuredno,

J.W.E. Gielens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

kuća za odmor bila je prostrana i potpuno opremljena, perilica posuđa, 3 vrste aparata za kavu (filter kava, nespresso i kava u kapsulama) Postojao je i wifi, samo za dva uređaja nije uvijek radio.

Imali smo lijepo vrijeme i mnogo šetnji u prekrasnoj prirodi.

A.J.A. Post

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dolazak/prijem: Prijateljski i fini.

Prekrasan okoliš.

Ispostavilo se da kuća nije u potpunosti u prizemlju, za glavnu spavaću sobu morate se spustiti četiri stepenice. To se nigdje ne spominje. Problem ako se ne možete popeti stepenicama.

C.A.M. van Eekelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

dolazak je bio dobar.

Smještaj prekrasno hladan tijekom vrućeg vremena. Lijepa terasa. Niski prolaz do spavaće sobe. Zagađenje bukom pri hodu u gornjem stanu.

Okruženje je fantastično.

JP Barentsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Belvillina rezervacija nije stigla do iznajmljivača, ali on je učinio sve što je mogao da to sredi za nas. Vrlo veliki stan sa dvije spavaće sobe u kojem su po dvije spavaće sobe. Dobra kupaonica s WC-om, veliki, udoban dnevni boravak s TV-om i atmosferskom rasvjetom. Velika kuhinja sa svim uređajima i posuđem koje vam može zatrebati: hladnjak, pećnica, aparati za kavu (uključujući Senseo), kuhalo za čaj, puno pribora za jelo, tanjuri, tave, itd.

Lokacija stana na kraju slijepe ulice, dakle s puno parkinga i sigurnim okruženjem.

Bodovi za poboljšanje: stavite neka pića (pivo i bezalkoholna pića) u hladnjak i pitajte kupce žele li platiti nakon upotrebe. Također je dobro koristiti nekoliko senzorskih podloga po dolasku.

Spavaća soba u hodniku: zavjese bi bile zgodne za malo privatnosti.

TV: spojite ga na internet, tako da možete koristiti Youtube i Netflix.

Sve ostalo je super!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 304265

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/304265.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Manderscheid» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat