Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Bad Pyrmont

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon

Vanjsko područje

balkon
Garaža
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
radio
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Kolodvor 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 12:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


39 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Henk ten Broeke

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bert De vries

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Edmond Van der kroon

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Brigitte Welling

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

K.H Kradolfer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

J.R.W.M. Ubert

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Michael Kempa

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Henry Langenbach

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

C.M. Van Iterson-Stofberg

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

S nekim rezervama krenuli prema Bad Pyrmontu, jer je ideja bila o nemačkom mestu sa lepom hranom (dobro, to 'predrasu' se pokazala tačnom), ali apartman (prvi put u 37 godina i ne, još nismo navršili 60 godina)? Pa, bilo je jednostavno fantastično. Apartman je bio predivan, sa lepim novim nameštajem uključujući novi veliki televizor ravnog ekrana, DVD snimač, audio i kompletnu kuhinju. Ali kao glavni adut predivna sunčana terasa sa zadivljujućim pogledom i kao prateći dodatak balkon. Dobra kreveta za ovog pacijenta sa leđima itd. Ujutro smo s određenom rezervom odabrali doručak (7,50 € po osobi dnevno). Međutim, uvek ljubazni i razdragani Horst (očigledno sa prethodnim iskustvom u ugostiteljstvu) svako jutro donosio nam je doručak prilagođen našim željama tačno u dogovoreno vreme, uvek sa malim dodatnim, suptilnim, ali važnim pomakom. I naravno, sveže pečene hlebove koje je ujutru donosio... Okolina je tipično nemačka, ili vam se sviđa ili ne, sa tipičnim nemačkim mestima kao što su poslastičarnice sa divnim kolačima, šniclama ogromnih dimenzija itd. Srednjovekovna arhitektura u gradovima poput Hamelna i Höxtera definitivno vredna posete (kao i šetnja duž reke Veser ili izlet u obližnje planine Harc, gde se sportski tipovi mogu ugojiti). Mi smo uživali u gostoprimstvu vlasnika 'Villa Rosenhof'. Takođe treba napomenuti da koristimo kuće širom Evrope od početka devedesetih godina putem agencija za iznajmljivanje kao što su Belvilla, Eurorelais itd., i ne uvek sa uspehom. Ovoga puta, svi sastojci za više nego prijatan boravak bili su prisutni. Uživali smo. Alexander J. van Iterson, Holandija

Ria Dane Vogelaar

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Predivna kuća, vrlo prijateljski vlasnik. Dobili smo boca vina i besplatan Bad Pyrmont Card koji omogućuje mnoge pogodnosti. Okolina je vrlo lijepa, lijepo je voziti bicikl, šetati i posjećivati gradove i mjesta. Pogled iz kuće i s balkona je predivan.

J. Baars

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u vili Rosenhof. Domaćin je izuzetno srdačan i puno stvari je moguće. Također smo dobili premium karticu. S njom smo mogli besplatno dvaput iznajmiti električne bicikle, jednom posjetiti terme i javni bazen. Na kartici su bile još neke aktivnosti koje nismo iskoristili. Smatrali smo da je ova kartica lijepa dodatna pogodnost. Sve je prisutno u apartmanu i vrlo je čisto. Perilica rublja i sušilica su u podrumu, također su besplatni. Ako je moguće, svakako ćemo se vratiti.

Rob Maris

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća je predivna i opremljena svim pogodnostima s kompletnim inventarom. Ima predivan vrt s bazenom koji je gostima na raspolaganju do podneva. U dogovoru s domaćinom puno toga je moguće. Bad Pyrmont jasno je prošao svoju zlatnu eru i to je vidljivo svuda oko vas. Postoji fantastični lječilišni park (nekada je bio među najboljima u Europi). Široka promenada s trgovinama i gastronomijom. Sve zapravo treba održavanje i u gradu ima puno praznih prostora. Tu je lijepo lječilište i za one malo avanturistički nastrojene osobe bazen s toboganom, umjetnim valovima i skakaonicama. Mi smo boravili tjedan dana s dvoje male djece i odlično smo se zabavljali.

Th.H. Gies

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo u prekrasnom odmoru u ovoj vrlo udobnoj kući i predivnoj okolici. Mir i pogled iz prekrasne zimnice su nam jako godili. Također smo jako uživali u srdačnom dočeku i brizi koju smo dobili. Dakle, izvrstan ovaj apartman. Theo i Joke Gies.

d.e dekkers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Po dolasku nas je ljubazno dočekao vlasnik. Također je stajala fina boca vina. Nakon što smo istovarili naš automobil, vlasnik se vratio otprilike nakon 10 minuta da prođe kroz sve stvari, uključujući i premium karticu s kojom smo mogli poduzeti razne aktivnosti u okolici. Besplatan najam e-bicikala 2 sata, besplatan otvoreni bazen, besplatan golf teren, besplatno termalno kupalište itd. Čak je vlasnik nazvao dan prije dolaska da možemo doći ranije. Smještaj je prostran i uredan, a zaista je sve prisutno. Lijep raspored s čvrstim i udobnim namještajem. Spavaće sobe opremljene dobrim već napravljenim krevetima koji su uključeni u cijenu, i velikim ormarima. Kupaonica je također vrlo uredna, opremljena raznim ručnicima koji su uključeni u cijenu. Okolina je vrlo lijepa za šetnju i vožnju biciklom. Lijepi dućani, dobri restorani. Ovaj apartman za odmor je zaista vrhunski.

Karst Dijkman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prilikom našeg dolaska u Rosenhof srdačno nas je dočekao vlasnik. Posvetio je svu svoju pažnju, uključujući i detaljan obilazak prekrasnog vrta. Prilikom dolaska dobili smo Kurkarte. S njom možete besplatno posjetiti različite znamenitosti u Bad Pyrmontu. Također, svaki dan možete besplatno provesti 1,5 sat u termalnom kupalištu Hufeland i svaki dan besplatno iznajmiti e-bicikl u turističkom uredu u Bad Pyrmontu. Iza turističkog ureda nalazi se prostrano parkiralište na kojem možete parkirati automobil. U blizini Rosenhofa nalazi se prostrano parkiralište na kojem možete parkirati automobil. Apartman je lijepo uređen. Osjećate se dobrodošlo jer je sve što vam treba za vašu udobnost dostupno. Kreveti su prostrani i udobni. Pogled iz apartmana je predivan. Iz kuće možete krenuti na lijepe šetnje u okolici. Grad Bad Pyrmont je nedaleko. Ovdje ima puno toga za vidjeti i raditi. Također ima dovoljno restorana i trgovina. Ukratko, stvarno preporučujemo!

b.J bosman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo divan tjedan u prekrasnom stanu u Bad Pyrmontu. Doček je bio vrlo srdačan. Za dobrodošlicu je bila spremna fina boca vina. Kreveti su bili složeni, a ručnici uredno u ormaru. Svako jutro doručkovali smo u zimskom vrtu ako je vrijeme bilo loše. Inače, na predivnoj terasi. Na sve je bilo misli. Ovo je zaista preporučljivo. Sigurno ćemo se vratiti. Obitelj Bosman.

M Nijkamp

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio vrlo luksuzan, lijep i čist. Po dolasku su posteljina, ručnici i boca vina bili pripremljeni. Sve je opremljeno i vlasnici su vrlo ljubazni. Ako želite, možete koristiti i 4 bicikla!!! Super lijep apartman!!!

M Nijkamp

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio vrlo luksuzan, lijep i čist. Pospremljeni kreveti po dolasku, ručnici i boca vina. Potpuno opremljen, a vlasnici vrlo ljubazni. Ako želite možete koristiti i 4 bicikla!!!
Super lijep stan!!!

Marco De Graaf

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Ovo je luksuzna, potpuno opremljena kuća za odmor. Vlasnici su vrlo ljubazni. Kuća ima nesmetan pogled na dolinu s prednje strane i odlična je baza za izlete u prekrasnom okruženju. Bad Pyrmont je ugodan grad sa širokim izborom restorana i trgovina. Bad Pyrmont ima - uz veliku hidromasažnu kadu - veliki bazen (s valovima) s unutarnjim i vanjskim bazenima. Našoj djeci se to svidjelo. Imali smo vrhunski odmor, s velikim zadovoljstvom se osvrnimo na boravak i svim srcem možemo preporučiti ovu kuću!

E.J. Dijksman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

U potpunosti smo uživali u ovoj prekrasnoj vili. Puno privatnosti. Dvije velike spavaće sobe (jedna sa TV-om). Vrlo moderan dnevni boravak i otvorena kuhinja (opremljena svim pogodnostima i dodacima). Vrlo lijepa i sunčana blagovaonica/zimski vrt. Isto s internetom. Velika sunčana terasa i veliki ružičnjak s jezercem. S ove lokacije možete ići u svim smjerovima s obzirom na putovanja. Mnogi dvorci i druge atrakcije u okolici. Naravno, prekrasan Bad Pyrmont sa svojim vrtom palmi i toplicama. Vlasnici su bili vrlo pažljivi, ljubazni i brižni. Ovaj stan se toplo preporučuje!

Michael Kempa

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži engleski

Ovaj apartman je lijepo uređen i namješten u skladu s kućnim standardom, a zauzima veći dio prizemlja arhitektonski elegantnog dijela C20. zgrade s lijepo održavanim terasastim vrtom (jedan dio vrta rezerviran je za goste ovog apartmana). Sunčana terasa/balkon pruža pogled na mirnu, netaknutu dolinu na šumu. Vlasnici su bili iznimno gostoljubivi i učinili su sve što su mogli kako bi naš boravak bio opuštajući i savršen. S pravom su ponosni na standard smještaja i gostoprimstvo koje nude - zaista je iznimno.
Grad Bad Pyrmont mirno je lječilište sa središtem iz 19. stoljeća s lijepo uređenim parkovima i šetnicama, elegantnom arhitekturom i širokim izborom restorana, kafića i pojilišta. Supermarketi su povoljno u blizini, au centru grada ima dosta trgovina, ali uglavnom su zanimljive zrelijim kupcima, a ne tinejdžerima!
Ovo područje Njemačke (visoravni Weser) ima mnogo šetnica i biciklističkih staza.
Posjetili smo Hameln, Hannover, Externsteine i Munster, sve je vrijedilo dana ili pola dana, ali oko 140 milja dalje nalazi se Bergen - Belsen Memorial, koji je bio najupečatljiviji dan našeg boravka, ali sve u svemu, ovo je bio savršen baza za opuštajući, nagrađujući odmor.

F.L.B. Meijboom

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Zajedno s djecom (5 i 8 godina) već smo tjedan dana gosti u Villi Rosenhof. Prijem kod domaćina i boca vina na stolu odmah su označili početak našeg boravka. U apartmanu nećete lako pogriješiti, sve je prostrano. Zbog lijepog vremena uvijek smo mogli doručkovati, ručati ili večerati na terasi, s pogledom na brda. Vrt je prekrasno cvjetao. To daje ultimativni osjećaj odmora. U okolici ima mnogo toga za vidjeti i doživjeti. Djeci je Kurpark sa stazom za bosonoge i barom bio jako lijep.

M Maat

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Upravo sam se vratio iz 1 tjedna Bad Pyrmonta. Mnogo toga za raditi (također za djecu) i dobra baza za izlete u neposrednoj blizini. Kakva lijepa kuća i isti vrt. Najprivlačnija je gostoljubivost obitelji Reisig. Čine sve kako bi boravak bio što ugodniji. Boca vina, lopta za dečke do romantičnog stola u vrtu u toploj večeri uz atmosferičnu pozadinsku glazbu. Odmor na koji ćemo se često vraćati s dobrim osjećajem.

Rob Maris

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Kuća je lijepa i potpuno opremljena sa kompletnim inventarom. Gostima je na raspolaganju prekrasan vrt s jezercem za kupanje do nešto iza podneva. Mnogo je moguće u dogovoru s domaćinom.



Bad Pyrmont je očito doživio svoj vrhunac i to je vidljivo posvuda oko vas. Postoji fantastičan spa park (bio je jedan od najboljih u Europi prije nekoliko godina). Velikodušno široko šetalište s trgovinama i gastronomijom. Zapravo, sve treba održavati i ima puno slobodnih mjesta u gradu. Tu je i prekrasna termalna kupelj, a za one hrabrijeg duha bazen s toboganom, bazenom s valovima i skakaonicama.



Ostali smo tjedan dana s dvoje male djece i super smo se proveli.

Eric Hollander

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Super apartman, na sve se mislilo, lijepo je uređen, domaćin izuzetno ljubazan i stvarno ćete se razmaziti. Mir i privatnost su prisutni. Do sela se lako i brzo dolazi autom, uživali smo tjedan dana.

H Landman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Apartman vrlo čist, kreveti uredno pospremljeni. Kuhinja opremljena svim vrstama opreme. Dostupno dovoljno ručnika. Vlasnik je imao razne savjete o tome što raditi na tom području. Prvo jutro imali smo (na zahtjev) ukusan doručak. Odlično smo se proveli.

Chantal Everts

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep i uslužan domaćin. Unatoč toplinskom valu, kuća (osobito spavaće sobe) ostala je svježa spuštanjem zavjesa. Lijepa prostrana kuća dobri kreveti. U kuhinji je sve dostupno. Međutim, ribnjak nije bio onakav kakvim sam ga zamišljao jer je to bila nekakva četvrtasta bara u koju se moglo ući nakratko, ali stvarno premalena da bi se stvarno kupalo. Nedostatak je bio što je kuća na 1. katu, pa morate prošetati do vrta i terase (balkon je naravno spojen) to nije zgodno ako ste na odmoru s malim djetetom. Sve u svemu imali smo dobar odmor.

J. Baars

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan u vili Rosenhof.

Domaćin je vrlo srdačan i puno se može. Također smo dobili i premium karticu. To nam je omogućilo dva puta besplatno iznajmljivanje električnih bicikala, jednom do Thermena i do javnog bazena. Bilo je još aktivnosti koje nismo iskoristili. Mislili smo da je ova karta lijep dodatak.

Sve je prisutno u apartmanu i vrlo je čist.

Perilica i sušilica su u podrumu, i to je besplatno.

Ako bude moguće, sigurno ćemo se vratiti.

Carla Van Der Linden

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

stigli smo kasnije, ali smo bili dobro primljeni navečer i sljedeće jutro. Vidjeli smo smještaj i odmah smo bili jako zadovoljni, bilo je jako čisto, uredno, lijepo i kompletno. Imao sam 5 vrhunskih dana, iako je vrijeme bilo manje. U blizini je Wellnes. Preporučuje se

Brigitte Welling

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Vrlo lijep osobni doček. Lijep i dobro opremljen stan. Mirna lokacija, malo izvan centra grada.

Mi (3 odrasle osobe) proveli smo vrlo lijep tjedan opuštanja.

HVALA !

Marcel Gielen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Za početak, apsolutno prekrasan okoliš, ruta i mjesta uz Weser. Bad Pyrmont je ljekovito kupalište sa središtem koje podsjeća na talijansko mjesto s mnogo terasa za piće ili jelo. Svaka kuhinja je dakle zastupljena. U središtu je lijepo uređeni park za šetnju uz dvorac, gdje se održavaju predstave koje obično možete posjetiti besplatno. Uz centar se s jedne strane nalazi ljekovita kupka s grijanom slanom vodom, sauna i fitness dok je s druge strane centra veliki bazen s toboganom. Kuća za odmor se nalazi 2,5 km od centra na grebenu, na mirnoj cesti, tako da imate prekrasan pogled na dolinu.Ima svoja parkirna mjesta na cesti ili možete iznajmiti garažu na upit. Imali smo fantastično lijep stan (sa zimskim vrtom), opremljen svim pogodnostima. Prostrani dnevni boravak s kuhinjom (opremljena hladnjakom/zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom, pećnicom i pločom za kuhanje s 4 plamenika i svim odvojenim uređajima koji vam mogu zatrebati). Sa zimskim vrtom kao blagovaonicom uz balkon. Ima 2 spavaće sobe, jedna ima izlaz na balkon s prekrasnim pogledom. Sobe imaju zavjese za zamračivanje za savršen san. Vlasnici su jako simpatični i čine sve kako bi Vaš boravak bio što ugodniji. Rezervirate li apartman na tjedan dana ili dulje, dobit ćete od vlasnika Premium karticu s kojom imate brojne pogodnosti u Bad Pyrmontu, poput besplatnog pristupa bazenu, 1,5 sat dnevnog korištenja ljekovite kupke i mnogo toga. više. To je apsolutno potrebno.

d.e dekkers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Po dolasku bili smo ljubazno primljeni od strane vlasnika.

Bila je spremna i lijepa boca vina.

Nakon što nam je iskrcao auto, vlasnik se vratio nakon 10-ak minuta da pregledamo sve pod premium karticom s kojom smo mogli raditi razne stvari u okolici.

Gratis e-bicikl 2 sata

Besplatan vanjski bazen

Besplatno igralište za golf

Besplatna termalna kupka itd

Vlasnik je čak nazvao dan prije dolaska da možemo doći ranije.

Smještaj je bio prostran i uredan i stvarno je sve tu

Lijep raspored sa čvrstim i udobnim namještajem

Spavaće sobe sa dobrim već pospremljenim krevetima su uključene u cijenu i veliki ormari

Kupaonica je također bila vrlo uredna i opremljena raznim ručnicima koji su uključeni u cijenu.

Područje je vrlo lijepo za šetnju i vožnju biciklom

Lijepe trgovine dobri restorani

Ova kuća za odmor je stvarno top

Th.H. Gies

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo u prekrasnom odmoru u ovoj vrlo udobnoj kući i prekrasnom okruženju. Mir i pogled s prekrasnog staklenika jako su nam se svidjeli. Također smo doživjeli toplu dobrodošlicu i brigu koju smo primili kao vrlo ugodne. Dakle, ova kuća za odmor je izvrsna.
Theo i Joke Gies.

Ria Dane Vogelaar

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, vrlo ljubazan vlasnik. Dočekali su nas s bocom vina i karticom Bad Pyrmont Card koju plaća vlasnik, a koja nam daje pravo na mnoge pogodnosti.

Područje je vrlo lijepo, lijepo za vožnju biciklom, šetnju i obilazak gradova.

Pogled iz kuće i s balkona je prekrasan.

Karst Dijkman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Po našem dolasku u Rosenhof vlasnik nas je vrlo srdačno dočekao. Uzeo je svo vrijeme, uključujući i opsežan obilazak prekrasnog vrta.

Na recepciji smo dobili Kurkarte. To vam omogućuje besplatno razgledavanje raznih znamenitosti u Bad Pyrmontu. Također možete besplatno provesti 1,5 sat u termalnom kupalištu Hufeland svaki dan i besplatno unajmiti e-bicikl svaki dan u turističkom uredu u Bad Pyrmontu. Iza turističkog ureda nalazi se prostrani parking na kojem možete parkirati svoj automobil.

U blizini Rosenhofa ima dovoljno parkirnih mjesta gdje možete parkirati svoj automobil.

Stan je atraktivno namješten. Osjećate se dobrodošli jer je tu sve za vašu udobnost. Kreveti su prostrani i udobni. Pogled iz apartmana je prekrasan. Iz kuće možete krenuti u lijepe šetnje okolicom. U blizini je grad Bad Pyrmony. Ovdje ima mnogo toga za vidjeti i raditi. Tu su i brojni restorani i trgovine.

Ukratko, topla preporuka!

Gerard Bierens

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Naš dolazak je bio prilično kaotičan, jer iako smo uredno stigli u terminu između 14 i 16 sati, stajali smo pred zatvorenim vratima i niko nam se nije javljao, činilo se da nismo očekivani. Potragom za blagom kroz vrt i telefonskim pozivom kasnije, konačno smo pronašli vlasnika i njegovu ženu koji su nam pokazali kuću na najprijateljskiji način. Rezervirali smo veliki apartman od 90m2, koji je bio ugodno prostran i opremljen urednim namještajem i standardnim posuđem. Kupaonica i spavaće sobe su u redu, ali uz 'luksuznu vilu s 5 zvjezdica' i za plaćenu cijenu, zamišljam malo više luksuza/udobnosti. Zgrada je prilično bučna i nešto što nije odgovaralo opisu, na primjer, bila je prisutnost sobe za fitness. Ispalo je da nije u zgradi nego negdje 5 km dalje u gradu. Ni 4 bicikla za iznajmljivanje nisu bila tamo, ili su se još morala popraviti - na kraju nismo vidjeli bicikl. Konačno, 'prirodni bazen' bio je vrlo malen i izgledao je neprivlačno za korištenje. Bad Pyrmont je sam po sebi vrlo miran, odlično područje za šetnju po brdima iu široj okolici (Hamelen, Hannover) ljeti se ima što vidjeti i raditi, iako je 14 dana stvarno dovoljno.

Marc De Smedt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Jako lijep stan, opremljen svime. Vrlo mirna lokacija, možete spavati s otvorenim prozorima bez buke. Prostran balkon s prekrasnim pogledom na kojem se lako može jesti. Prekrasan vrt koji je također na raspolaganju gostima. Vrlo ljubazni i uslužni vlasnici. Do središta Bad Pyrmonta, koje se itekako isplati, može se doći pješice za pola sata sigurnom stazom. Vrlo lijepe i dobro označene šetnice u neposrednoj blizini. Pristojna WiFi veza. Lijepo i sigurno mjesto za boravak u doba Corone.

b.J bosman

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan u prekrasnom stanu u Bad Pyrmontu. Dobrodošlica je bila vrlo topla. Za dobrodošlicu je bila spremna boca lijepog vina. Kreveti pospremljeni, a ručnici uredno u ormaru. Svako jutro doručkovali smo u zimskom vrtu kada je vrijeme bilo malo lošije. A inače na lijepoj terasi. Na sve se mislilo. Ovo je stvarno preporučljivo.

Sigurno ćemo se opet vratiti.

Obitelj Bosman

C.M. Van Iterson-Stofberg

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Odvezao se u Bad Pyrmont s malo rezerve, na kraju krajeva, ideja je bila ugodno njemačko mjesto s dobrom hranom (dobro, ta je 'predrasuda' bila točna), ali stan (prvi put u 37 godina i ne, nismo još 60 )?
Pa, nije bilo ništa manje od fantastičnog.
Stan je bio prekrasan, s prekrasnim novim namještajem uključujući novi veliki TV ravnog ekrana, DVD snimač, audio i kompletnu kuhinju. Ali vrhunac je prekrasan sunčani staklenik s pogledom koji oduzima dah i balkonom kao pomoćnim dijelom. Dobri kreveti za ovog bolesnika s leđima itd.
Ujutro smo se odlučili za doručak uz određenu rezervaciju (7,50 € po osobi po danu). No, uvijek susretljivi i veseli Horst (s vidljivom ugostiteljskom poviješću) svako nam je jutro u dogovoreno vrijeme donosio doručak po našim željama, uvijek s onom sitnicom, nijansom, ali važnom. I naravno svježi kruh pokupljen ujutro..
Područje je tipično njemačko, volite ga ili mrzite, s tipičnim njemačkim trgovinama kao što je Konditoreien s ukusnim kolačima, šniclama prevelike veličine, itd. Srednjovjekovna arhitektura u gradovima kao što su Hameln i Höxter svakako je vrijedna posjeta (također kao šetnja uz Weser ili izlet u obližnji Harz, gdje ljubitelji sporta mogu dobiti žuljeve na nogama).
Jako smo uživali u gostoprimstvu vlasnika 'Ville Rosenhof'.
Treba spomenuti da od ranih devedesetih koristimo kuće u svim smjerovima Europe od strane iznajmljivača kao što su Belvilla, Eurorelais i drugi, i to svakako ne uvijek s uspjehom.
Ovog puta su bili prisutni svi sastojci za više nego ugodan boravak. Uživali smo.
Alexander J van Iterson, NL


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na jezeru

Broj objekta: 304689

Posljednje ažuriranje: 29.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/304689.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Bad Pyrmont» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 39 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina