Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Mastershausen

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Sušilica rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


40 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Holger Quaas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

ghm vos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

T. Van De Wetering

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kathrin Seele

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

J.c Van Baal

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

jt van wingerden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Silvy Leus

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

m Van buren

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

D. Van Willigenburg

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

U.G. Boer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

imao je lijepe praznike, vrijeme je bilo dobro, pravo ljeto s temperaturama iznad 30 stupnjeva, okolica Mastershauzena je prekrasna, stvarno smo uživali u šetnjama, također smo bili u Zellu i Cochemu, i naravno, također s brodom preko Moselle do Bielsteina, gdje moraš proći kroz brana da bi nastavio putovanje, stvarno preporučujem, također smo bili u dvorcu Cochem i imali smo sreće jer je to bio dan dvoranskog festivala s mnogo štandova s starim zanatima i gdje se moglo puno jesti i piti, stvarno smo uživali tog dana, nakon toga smo prošetali centrom Cochema s mnogo trgovina i restorana, također smo se popeli žičarom Cochemom i puno smo uživali u pogledu na okolicu i Moselle, također smo bili u Idar Obersteinu u kristalnim rudnicima, za ljubitelje preporučujem, na povratku prema našem ljetnom boravištu dobio sam telefonom vijest da ne ide dobro s mojom majkom u bolnici su otkrili da ima akutnu leukemiju, velik šok za nas i također naš raspoloženje na odmoru jer je majčino stanje bilo ozbiljno, otkazali smo zadnji tjedan odmor, bili smo tamo tjedan dana, previše kratko da bismo sve vidjeli, naravno, ali osim loše vijesti o majci, bilo je lijepo i uživali smo u odmoru, ukratko, sigurno ćemo ponovno tamo ići, u drugim okolnostima.

ronald de jong

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo jako lijep odmor, srdačno su nas dočekali i imali smo dovoljno privatnosti. Kuća je bila prostrana i nadam se da ćemo se vratiti ponovno, predivno je okruženje s lijepim gradovima (Trier, Koblenz, Cochem)

Anna Bergmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

gospođa Jones je vrlo ljubazna dama, kuća je dobro smještena za izlete poput putovanja do Mozela, također ima puno dvoraca i muzeja u blizini. Jedina zamjerka na kuću bila je što je bilo dosta paučine, možda zbog bolesti gospođe Jones. Inače, bio je čist stan i zahvaljujemo gospođi Jones na gostoprimstvu.

Rene Alberts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Obitelj Alberts iz Zaandama i obitelj Vermeul iz Purmerenda bili smo tamo s 4 odrasle osobe i 2 djece, od kojih je najstarije imalo 12 godina. Naš boravak trajao je dva tjedna, od 16. do 30. srpnja 2010. Po dolasku, vlasnica nas je već čekala, srdačno nas dočekala, provela nas kroz kuću i nešto nam rekla o okolici i gdje je najbolje ići u trgovinu (što je bilo 14 km nizbrdo), ali je bilo lako za kupovinu za više dana. Kuća je bila poput palače, upravo onakva kakvu smo očekivali i što smo zaista dobili - sobe su bile predivne, posebno najveća, sve čisto i dobro njegovano. Vlasnica je vrlo ljubazna i susretljiva, voli popričati i tečno govori engleski. U vrtu je ugodno boraviti, a koristi se zajednički. Nismo ni primijetili da je vlasnik živio ispod nas, no ako nešto trebate, samo pitajte i možete dobiti ili koristiti. Sigurno ćemo se vratiti tamo, okolina je prekrasna za šetnje u prirodi, a bankomat i pekara su u blizini i lako dostupni. Imali smo sjajan odmor i svakako bismo ponovili.

Katja Gingles

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo lijep boravak kod gospođe Jones. Stan je bio velik i vrlo čist. Imalo je sve što nam je trebalo. Vlasnica je bila na raspolaganju za pitanja i pomoć. Naša djeca su se osjećala dobro. Stan je povoljno smješten za mnoge izletničke destinacije u regiji. Na raspolaganju je bilo mnogo staza za planinarenje neposredno ispred vrata. I lokalno stanovništvo u selu bilo je vrlo ljubazno.

Thierry Heikamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobro primljeno. Simpatična gospođa. Kreveti su u redu. Možda savjet za veće krevete umjesto bračnih kreveta. Krevet u glavnoj sobi je bio dobar! Okolina je lijepa. Blizu Cochema i jezera. Ipak bolje je kontaktirati iznajmljivača prije rezervacije..... Kada se to učini... sve je u redu. Negativna stvar. Sramota koliko Belvilla naplaćuje!

Hans Van Den Elshout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prostran stan, tuš iznad kade što je primitivno, udobni kreveti, dobro opremljena kuhinja. Nalazi se na ne previše prometnoj glavnoj cesti, pa je ujutro malo buke od automobila već rano ujutro. Dobar polazni položaj za Mosel i gradove poput Triera i Koblenza. Također dobro područje za šetnju.

Harry Vissers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Po treći put smo posjetili Tudor Lodge. Bilo je lijepo opet vidjeti englesku gospođu Jones. Ona je vrlo gostoljubiva, pored engleskog savršeno govori i njemački. Kuća je vrlo prostrana s 4 spavaće sobe, za nas je to bilo neophodno budući da svi hrčemo, zbog toga sam čak imao priliku koristiti spavaću sobu i kupaonicu s toaletom u prizemlju bez dodatne naknade, što ona apsolutno nije htjela. Ona živi u kući, jedan kat niže, ali uopće je ne osjećate, uvijek je spremna pomoći ako imate pitanja, sve je dostupno. Okolina je lijepa, puno toga za raditi, izleti autom, šetnje, u selu je odlična pizzeria s njemačkom kuhinjom, zapravo su to Nijemci, ne Talijani, ali hrana je bila savršena, jeftina i uvijek puno ljudi, primijetio sam. Čak ni treći put nam nije nedostajalo zabave. Bili smo ove godine u sedmero, nijedan problem u ovoj velikoj kući, dakle odlično. Jedina zamjerka koju smo malo primijetili je činjenica da kuća leži uz glavnu cestu, promet počinje prolaziti ulicom već ujutro u 5 sati, ne često, ali ako lako spavate, može biti iritantno, to je jedina mana, ali nema razloga da ne posjetite ovu kuću. Harry Vissers.

A van Brussel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo za Uskrs 2014 vikendom s 6 osoba i sve je bilo stvarno dobro, okolina i prekrasna kuća, ali ne smijemo zaboraviti vrlo ljubaznu gospođu Jones (hvala na srdačnom dočeku i pomoći u istraživanju okoline) uključujući i zabavnu buvlju tržnicu na Moselu i dvorac Eltz - ako idete na odmor ovdje, stvarno morate jedan dan posjetiti taj dvorac, također je preporučljivo. Kuću i okolicu preporučujemo svima. Još jednom hvala u ime obitelji.

Folkert Bergsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo ugodan tjedan na ovom odredištu za odmor. Kuća je dobro održavana i opremljena svim pogodnostima. Gospođa Jones je prijatna i susretljiva žena. Uvijek je spremna za razgovor. Mjesto nije veliko, ali četiri kuće dalje nalazi se mala trgovina za dnevne potrepštine. Pekar živi manje od 10 minuta hoda dalje na glavnoj ulici. Mjesto je uredno s mnogo bijelih kuća i preuređenih farmi. Proveli smo lijep tjedan.

Jan Du Pree

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, s prostranim dnevnim boravkom, lijepom kuhinjom. Vrlo velika glavna spavaća soba, ostale spavaće sobe su prostrane i udobne. Vlasnik je Englez, ljubazan i uslužan. Lokacija ovog prostranog smještaja nalazi se na drugom katu, a do ovdje se moraju popeti dvije stepenice.

Rene Alberts

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

fam.alberts.zaandam plus fam vermeul iz Purmerenda bili smo tamo s 4 odrasle osobe i 2 djece, od kojih je najstarije imalo 12 godina, naš boravak je trajao dva tjedna od 16. do 30. srpnja 2010. po dolasku, domaćica već nas je primila, poželjela nam dobrodošlicu i obišla kuću te nam je rekla nekoliko stvari o području i gdje bismo najbolje mogli otići u trgovinu (ovo je bilo 14 km nizbrdo), ali bilo je u redu za nekoliko dana kupovine.
Mislili smo da je kuća baš poput palače s onim što smo očekivali i zapravo dobili. Spavaće sobe su prekrasne, posebno najveće, sve je čisto i dobro njegovano. Gospođa je vrlo ljubazna i uslužna, voli razgovarati i tečno govori engleski. sjajno boraviti i za zajedničko je korištenje bili smo iznad vlasnika kuće i nemate ništa protiv ako vam nešto treba pitajte i možete to iskoristiti ili dobiti svakako ćemo opet otići tamo okoliš qwa priroda je prekrasna i možete tamo je prilično dobro hodati , bankomat i pekara su na pješačkoj udaljenosti. Imali smo odličan odmor i svakako ga vrijedi ponoviti.

Klaas-Gerard Fridsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Tudor Logde je vrlo lijepa karakteristična kuća u gradu Masterhusen. To je prostrana, moderno namještena gornja etaža s četiri spavaće sobe, kupaonicom s kadom i kuhinjom s perilicom posuđa i staklokeramičkom pločom. Tu je i prostrani dnevni boravak i blagovaonica s balkonom gdje možete sjediti vani u večernjim satima. Gazdarica je jako ljubazna i uslužna. Ostali smo u kući Tudor od 09. kolovoza 2010. do 13. kolovoza 2010. Imali smo fantastično vrijeme. Uživali smo u kući i odatle smo otišli vidjeti razne stvari u blizini Masterhausena. Ono što možemo preporučiti je posjet dvorcu u St Goaru, Cochemu, Koblenzu, te krstarenje Moselom.

Folkert Bergsma

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep tjedan na ovoj prazničnoj adresi. Kuća je dobro održavana i potpuno opremljena. Gospođa Jones je ljubazna žena koja pomaže. Uvijek je spremna za razgovor. Selo nije veliko, ali četiri kuće dalje nalazi se mala trgovina za svakodnevnu kupovinu. Bakker živi manje od 10 minuta hoda u glavnoj ulici. Selo je dobro održavano s mnogo bijelih kuća i preuređenih farmi.
Imali smo lijep tjedan.

Anna Bergmans

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Gđa. Jones je vrlo ljubazna žena. Kuća je dobro smještena za izlete kao što je Moselle također mnogo dvoraca i muzeja u tom području. Loša strana kuće bila je ta što je na njoj visilo dosta paučine. To je možda zato što je gospođa Jones već dugo bolesna ostalo je bio čist stan i zahvaljujemo gospođi Jones na gostoprimstvu

Michael Kempa

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Divan dio svijeta, pogodan za mnoge od najljepših gradova i znamenitosti doline Moselle i Rhein. Selo Mastershausen ima prikladne trgovine (svježe pečene peciva za doručak!) i restorane, a vlasnik je vrlo obrazovan u predlaganju izleta i ruta.

Raymond Laffeber

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

ova kuća je predivno prostrana, nudi dovoljno prostora za veliku obitelj (nas je 6) kuća je prekrasno smještena u središtu između Rajne i Mosela i nudi mnoštvo mogućnosti za izlete unutar 30 minuta. Imamo mnogo prekrasnih ruševina, dvoraca, tvrđava viđeno itd., vožnja vlakom kroz planine, vožnja brodom po Moselu, mini golf, staza za bosonoge, posjećen unutarnji bazen (Zell), vožnja toboganom (novi posao u Lorelyju). Ima puno toga za vidjeti i raditi za mlade i old(er) Vrlo lijepo područje za šetnju, također dobro za malu djecu. Imali smo prekrasan tjedan, dijelom zahvaljujući vremenu (18-22 stupnja svibanjski praznici)

ronald de jong

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

bilo nam je jako dobro
gostoljubiva dobrodošlica i dovoljna privatnost
dovoljno prostora u kući
možda ćemo se opet vratiti, to je prekrasno područje s prekrasnim gradovima (Trier, Koblenz, Cochem

Eric Verhoeven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prekrasan odmor doživljen u Mastershauzenu. Vrlo prostran apartman za troje starije djece i dvije odrasle osobe. Prekrasne mogućnosti za planinarenje u neposrednoj blizini. Iako samo selo nudi malo, postoji dobar restoran i dobra pekara. Za prave znamenitosti morate se voziti od 45 minuta do sat vremena vožnje automobilom. Ipak, Mastershausen je dobra baza.

U.G. Boer

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

imali smo lijepe praznike vrijeme se poigralo sa stvarno ljetnim temperaturama iznad 30 stupnjeva
područje oko Mastershausena je prekrasno, stvarno sam uživao u šetnjama
Također smo išli u Zell i Cochem i naravno također brodom preko Moselle do Bielsteina gdje morate proći kroz prevodnicu da biste nastavili putovanje, toplo preporučujemo
također smo bili u dvorcu Cochem i imali smo sreće jer je to bila zabava u dvorcu tog dana s puno šatora sa starim zanatima i gdje ste mogli kupiti puno čašice i piti taj dan, stvarno smo uživali poslije, prošli smo kroz središte Cochema s brojnim trgovinama i restoranima
Popeli smo se i žičarom iz Cochema i potpuno uživali u pogledu na okolicu i Moselle
Išli smo i do Idara Obersteina u rudnike kristala, nezaobilazan za entuzijaste
na povratku u našu ljetnu rezidenciju javili su mi telefonom da moja majka nije dobro u bolnici su saznali da ima akutnu leukamiju
veliki šok za nas i naše blagdansko raspoloženje jer je bilo ozbiljno s majkom otkazali smo zadnji tjedan praznika
bili smo tamo tjedan dana prekratko da bismo sve vidjeli, naravno, ali osim ružne poruke moje majke, bilo nam je super i uživali smo u odmoru
Ukratko, otići ćemo tamo opet pod drugačijim okolnostima

Karel Brok

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo lijep tjedan, gostoljubivi stanodavac. Kuća pomalo mračna, nema sunca u dnevnoj sobi i na balkonu, minimalno u vrtu. Kuća je prostrana i adekvatno namještena. Prekrasno okruženje, prekrasne šetnje na reune.

A van Brussel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo vikend sa 6 ljudi na Uskrs 2014. i tamo je sve stvarno dobro, okoliš i prekrasna kuća, ali da ne spominjemo vrlo ljubaznu gospođu Jones (hvala na lijepoj dobrodošlici i pomoći za istraživanje područja), uključujući: lijepa tržnica trodel na Moselle i dvorac Eltz ako idete na odmor ovdje stvarno morate otići do tog dvorca na jedan dan također se preporučuje.
Kuću i okolicu možemo preporučiti svima.
Još jednom hvala u ime obitelji.

Harry Vissers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bio sam u Tudor Lodgeu treći put.
Lijepo je ponovno sresti englesku gospođu Jones.
Vrlo je gostoljubiva, odlično govori njemački uz engleski.
Kuća je vrlo prostrana s 4 spavaće sobe, obavezna za nas jer svi hrčemo, pa mi je čak bilo dopušteno koristiti još jednu spavaću sobu u prizemlju, uključujući kupaonicu s WC-om, htjeli smo dodatno platiti za to, što je ona apsolutno učinila ne želim, ona također živi u kući, kat niže, ali ti ona uopće ne smeta, ako imaš bilo kakvih pitanja, uvijek je spremna, sve je tu.
Područje je lijepo, puno toga za raditi, izleti automobilom, planinarenje, u selu postoji odlična pizzerija, gdje je također prisutna njemačka kuhinja, usput, oni su Nijemci, a ne Talijani, ali savršeno se jede, vrlo jeftino i uvijek dobro zauzet, primijetio sam.
I treći put smo se dobro zabavili.
Ovaj put nas je bilo 7 ljudi, nema problema u ovoj velikoj kući, tako dobro.
Dodatna napomena koja nas je pomalo uznemirila je činjenica da se kuća nalazi u seoskoj ulici, promet počinje voziti ulicom u 5 ujutro, ne baš često, ali ako malo spavate, to može biti neugodno, to mislimo to je jedina mana, ali nema razloga da ne odete u ovu kuću.

Harry Vissers.

Michiel Schrey

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo toplu dobrodošlicu od strane gđe. Jonesa koji nas je proveo u prekrasnom Tudor Lodgeu. Odmah nam je dala savjete za kupovinu nakon što smo stigli i čak nam je posudila vrećicu za smrznutu robu. Uvijek je davala savjete kad smo to tražili kako bismo mogli planirati svoja putovanja. Znala je i najbolja mjesta za izlazak i večeru s obitelji. Jedina mana može biti to što ima malo mjesta za šestero ljudi za stolom. Ali ništa s čime se ne bismo mogli nositi. Svakako bismo preporučili boravak u Tudor Lodge!

N.e Nieuwdorp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Tudor Lodge nalazi se na glavnoj cesti u selu. Kuća je bila uredno čista i dobro namještena. Sve je vrlo prostrano, samo je kuhinja bila malo mala. Tijekom toplih dana kada smo bili tamo, bilo je lijepo opustiti se na balkonu, ali za kišnog vremena unutra se brzo smrači. Vlasnik je vrlo uslužan i ljubazan te govori njemački i engleski. Okolina je prekrasna.

W Dekker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobro primljeno. Manje privatno jer vlasnik živi ispod. Često topla voda prilikom tuširanja. U kupaonici samo kada, bez tuš kabine. Lijepa udobna kuća, ali uz prometnu cestu. Prekrasna regija, jeftina i dobra hrana u vlastitom selu. Kratka udaljenost do prekrasne regije Moselle. Možete dobro hodati po šumi. Jako sam uživao.

Hans Van Den Elshout

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prostran apartman, tuš iznad kade pomalo primitivno, dobri kreveti,

dobro opremljena kuhinja. Nalazi se na ne previše prometnoj glavnoj cesti,

pa ujutro neka buka automobila rano ujutro. Dobra baza za Moselle i mjesta poput Triera i Koblenza. Također dobre

okolina za hodanje.

René de Jong

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Bili smo u ovoj kući za vrijeme jesenskih praznika. kuća je dobro održavana, potpuno opremljena i vrlo prostrana. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se pekara, lokalni supermarket i restoran gdje možete pojesti ukusnu hranu za malo. Za veliki supermarket morate se voziti cca 12 km. Nekoliko vrlo lijepih pješačkih ruta također počinje u centru, one nisu uvijek dobro označene, pa ponekad morate tražiti i hodate više km od planiranog. Smatramo da je viteški obrok koji se održava u dvorcu u Cochemu vrlo udoban, morate ga rezervirati.

Joop Smits

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobar prijem, Kuća izgleda dobro i nalazi se na drugom katu, pa morate hodati stepenicama. Spavaće sobe su u redu, kao i dnevni boravak i kuhinja. Kupaonica je također dovoljno velika i ako se volite kupati u kadi je u redu, ali ako se želite tuširati to je gotovo nemoguće jer je jako nisko zbog visine. kosi stropovi. Donekle su nas dovele i fotografije, jer je prikazan tuš kojeg nema. Također smo mogli koristiti garažu u koju smo mogli staviti svoje motocikle. Ukratko, lijepa kuća za odmor.

Thierry Heikamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Dobro primljeno. Dobra dama.

Kreveti su u redu. Možda nagnete neke veće krevete umjesto onih koji sumnjaju.



Krevet u glavnoj sobi bio je dobar!

Okruženje lijepo. Blizina Cochema i više.



Za rezervaciju je bolje kontaktirati iznajmljivača.....

Kad se to učini...nije tako loše.



Minus točka. Nečuveno što Belvilla dobiva!

Katja Gingles

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo lijep boravak kod gospođe Jones. Stan je bio velik i vrlo čist. Bilo je sve što je potrebno. Ako ste imali bilo kakvih pitanja, gazdarica je bila na raspolaganju za pomoć i savjet.

Naša su se djeca osjećala ugodno.



Apartman je povoljno smješten za mnoge izletničke destinacije u regiji. Razne pješačke staze bile su odmah na pragu.

Mještani u selu također su bili vrlo ljubazni.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 305282

Posljednje ažuriranje: 09.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/305282.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Mastershausen» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 40 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat